abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 13 augustus 2013 @ 19:53:21 #1
403253 Meke
after all this time? always.
pi_130030026
De hoofdrolspelers:


Overzicht van Sonja's (ware) liefdes:
2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (één maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (én week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V

Een overzicht van Sonja's klachten en ziektes

De opsomming tot nu toe:
- Hoogsensitiviteit
- Slaapaanvallen
- ME
- In- en door slaapstoornis
- ADHD
- Bijna doodervaring
- Hoogtevrees
- Artrose


quote:
wo 25 jul 2012, 06:00
Derde ex-man over oud-TMF-vj?
„Ik heb mij erg in Sonja vergist"

AMSTERDAM - De scheiding is nog niet eens rond of er is alweer een nieuwe liefde in het leven van Sonja Silva. De gelukkige is oud-X Factor-deelnemer Pyke Pos. Declan Vermaat, met wie Sonja op papier nog steeds getrouwd is, vertelt dat de twee elkaar al kenden toen zij nog een relatie had met hem. „Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets. Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd.”

Volgens Sonja ging Declan een maand voor het jawoord vreemd. Voor haar dé reden om de scheiding aan te vragen. Ingewijden die zich bij ons meldden, beweren echter het omgekeerde. „Declan is nooit vreemdgegaan, die vrouw verzint alles bij elkaar!” Declan bevestigt wat de bronnen beweren.
En nu is Sonja dus met Pyke. Declan: „Hoe erg ik mij in haar heb vergist… Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden. In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt. Ik zat voornamelijk binnen en was best ongelukkig.”
In een reactie laat Sonja weten dat Declans verhaal niet klopt. „Er is gewoon niks van waar. Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden. Ik wil me niet tot zijn niveau verlagen door modder te gooien.” Ook beweert Sonja dat de scheiding al rond is en dat ze al verhuisd was voordat ze een relatie met Pyke kreeg.
Overige artikelen:

quote:
Sonja Silva is verloofd
Laatste update: 7 september 2011 08:33 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft zich in Mexico verloofd met haar vriend Declan. De 34-jarige presentatrice was al twee keer eerder getrouwd. "Het leek ons mooi om nu voor onze liefde uit te komen."

"Dit voelt als nooit tevoren", laat Sonja weten aan De Telegraaf. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt.
Silva brak in 2006 met haar man Eddy, met wie ze twee jaar daarvoor een zoon kreeg, Damian River. In 2008 gaf ze haar jawoord aan Dirk-Jan en begin vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar was.

"Al mijn exen waren vrienden van me", legt ze uit. "En die vriendschap heb ik verward met liefde. Dat ene dingetje dat je hoort te voelen voor je toekomstige man, heb ik ontdekt bij Declan." Ook haar huidige vriend was eerder getrouwd. Uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters.
Begin dit jaar werd bekend dat Sonja Silva aan de chronische ziekte ME lijdt. Door de liefde zegt ze zich beter te voelen. "Al zijn er nog steeds dagen dat ik me 56 of zelfs 86 voel."
quote:
Sonja Silva gaat voor een veilige toekomst

Laatste update: 29 december 2011 07:58 info
AMSTERDAM - Sonja Silva stapt in januari voor de derde keer in het huwelijksbootje en is dolblij met haar verloofde Declan.

"Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet. We hopen op Gods zegening", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.

Silva stond al twee keer eerder voor het altaar. "Nu weet ik het zeker", vertelt de voormalige TMF-vj. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet."

Declan ging in Mexico op zijn knieën voor de 34-jarige presentatrice. "Ik heb twee meisjes en Sonja heeft Damian", vertelt Declan. "Maar we willen ook graag een kindje van elkaar. Dan vind ik dat we eerst moeten trouwen."

Een eventuele zwangerschap kan volgens Silva, die lijdt aan vermoeidheidsziekte ME, een extra voordeel hebben.

"Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn."
quote:
Man Sonja Silva viel voor haar geur
Laatste update: 25 januari 2012 14:31 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf.

De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was. "Ik lette niet op haar omvang", zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. "Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maakt me best verdrietig."

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. "Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financiële tegenvallers..."

Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan in de krant. "We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur."
quote:
Huwelijk Sonja Silva na 4 maanden al in ernstige crisis
BEWAAR
ARTIKEL
REACTIES
Door: redactie
10-5-12 - 09:55 bron: AD
Sonja Silva. © ANP.
Het huwelijk van Sonja Silva en haar man Declan Vermaat is na amper vier maanden al in zwaar weer beland. De relatiecrisis is zo ernstig dat een scheiding onvermijdelijk lijkt.
De presentatrice en actrice stapte in januari dit jaar in het huwelijksbootje. Over de reden van de breuk houdt ze zich op de vlakte. 'Ik moet nu alles op een rijtje zien te krijgen. Ik zit in een moeilijke fase, maar ik red me wel weer voor de zoveelste keer. Ik ben totaal op en kan even niet meer'.

Mocht het daadwerkelijk uitdraaien op een scheiding, dan betekent dat het derde mislukte huwelijk voor de brunette. Eerder was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leene.

Kort voor haar huwelijk met Declan zei Sonja 'eindelijk weer gelukkig te zijn'. Na de trouwpartij op 18 januari maakte het stel zich op voor hun huwelijksreis. Vlak voor dat ze het vliegtuig wilden pakken kreeg Sonja echter een miskraam. Sonja en Declan probeerden hierna hun leven weer op de rails te krijgen en aanvankelijk leek niets hun geluk in de weg te staan. Maar nu stelt Sonja vast 'er weer alleen voor te staan'.
quote:
Sonja Silva wil nooit meer trouwen

AMSTERDAM - Sonja Silva piekert er niet over om ooit nog haar jawoord aan iemand te geven. "Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer", zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX.

"Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", benadrukte de 35-jarige Silva.

Ze laat niet los waarom haar relatie met Vermaat, met wie ze vier maanden geleden in het huwelijksbootje stapte, voorbij is. "Het is bij mij altijd een drama op de een of andere manier."
.
Eerder liet de presentatrice nog weten 'zeker' te weten dat ze in Vermaat de liefde van haar leven had gevonden. Desondanks heeft Silva vertrouwen in de toekomst. "Bij mij komt het altijd goed, onkruid vergaat niet."

Voordat Silva getrouwd was met Vermaat, was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leenen. Het huewelijk met Van Stuy, met wie ze een zoon heeft, liep in 2006 stuk. Het huwelijk met haar tweede man strandde vier jaar later.
Sonja's tweets en facebookberichtjes:
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:42 @PykeMusiQ Aaaaaaw! Schatje!!! Zo lief! #numisikjenogmeer reageer retweet
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:13 @Gefascineerd Bedankt, maar ik ga het niet eens lezen. Die mensen die online, vaak ook nog anoniem, andere mensen gaan bashen zijn zielig... reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 11:02:02 Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo... http://t.co/1mjcasvl reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 28-10-2012 om 19:49:25 Hellendoorn. Zucht... Meteen even wat angsten overwonnen. Was er nou toch. #metbloedzweetentranen #kapotmoe #zo voldaan http://t.co/AmcsVRj8 reageer retweet
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
  dinsdag 13 augustus 2013 @ 20:45:43 #2
55581 L3viathan
Hollywood Hootsman
pi_130032225
Komt die poster met inside informatie hier eigenlijk nog wel eens?
Die had altijd van die sappige details :P
Just a fool will play tricks on Angus McSix
pi_130032520
Veldsla2000 toch?

Edit -> en nee, laatste post van Veldsla2000 was in januari, sindsdien niks meer gepost
  dinsdag 13 augustus 2013 @ 21:07:05 #4
55581 L3viathan
Hollywood Hootsman
pi_130033244
Ja die inderdaad
Hmmm de goeie ouwe tijd

Bedankt trouwens voor het speurwerk :P
Just a fool will play tricks on Angus McSix
  † In Memoriam † dinsdag 13 augustus 2013 @ 21:16:56 #5
43556 miss_dynastie
pi_130033687
Haha, dat ziekenhuis ook dat vraagt 'naar welke afdeling'.... wat een bak _O-
pi_130033744
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:07 schreef L3viathan het volgende:
Ja die inderdaad
Hmmm de goeie ouwe tijd

Bedankt trouwens voor het speurwerk :P
Ik was al aan het zoeken of Declan inmiddels een nieuwe vriendin heeft (vermoeden was hier wel eens dat Declan en Veldsla dezelfde persoon was). Kan helaas niks vinden over zijn liefdesleven
pi_130033807
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:16 schreef miss_dynastie het volgende:
Haha, dat ziekenhuis ook dat vraagt 'naar welke afdeling'.... wat een bak _O-
Nog erger dat Son het gewoon zegt ondanks dat het erg privé is.
pi_130033813
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:16 schreef miss_dynastie het volgende:
Haha, dat ziekenhuis ook dat vraagt 'naar welke afdeling'.... wat een bak _O-
Dat is toch treurnis ten top? Ik twijfelde even of het flauwekul was :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_130033841
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:19 schreef kvd het volgende:

[..]

Nog erger dat Son het gewoon zegt ondanks dat het erg privé is.
Och alsof we van die ster op hand niet wisten waar het (vermoedelijk) over ging...

Borderline alert. Alles voor de aandacht.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_130033885
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:19 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Och alsof we van die ster op hand niet wisten waar het (vermoedelijk) over ging...

Borderline alert. Alles voor de aandacht.
Over die ster heb ik mijn twijfels, er was vlak daarvoor ook een familielid overleden met wie ze close was...
  † In Memoriam † dinsdag 13 augustus 2013 @ 21:21:39 #11
43556 miss_dynastie
pi_130033949
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:19 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Dat is toch treurnis ten top? Ik twijfelde even of het flauwekul was :')
't Is net repelsteeltje, wat dat betreft :')
  dinsdag 13 augustus 2013 @ 21:23:41 #12
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_130034064
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:20 schreef kvd het volgende:

[..]

Over die ster heb ik mijn twijfels, er was vlak daarvoor ook een familielid overleden met wie ze close was...
En daarom heeft die kale hem ook?
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_130034330
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:23 schreef laziness het volgende:

[..]

En daarom heeft die kale hem ook?
Oke, nu moet ik lachen _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_130034406
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:23 schreef laziness het volgende:

[..]

En daarom heeft die kale hem ook?
ja joh...hunnie delen toch alles?
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 13 augustus 2013 @ 23:23:38 #15
163650 Greys
pi_130040448
Die lijst in de OP met heur aandoeningen, die moeten we toch weer eens aanvullen. Dat kan nooit kloppen, zo'n kort lijstje.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_130040681
Misschien moest ze zo hard lachen om de Mac reclames dat haar tampon overdwars kukelde, zich vacuum zoog in de schede en ze het er met geen mogelijkheid meer uitkreeg? Koene ridder Piekhaar schoot te hulp maar in een vlaag van paniek trok hij zo hard aan het touwtje dat deze brak..
Fok!bejaarde
pi_130046859
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2013 21:16 schreef miss_dynastie het volgende:
Haha, dat ziekenhuis ook dat vraagt 'naar welke afdeling'.... wat een bak _O-
Dat heeft ze zo opgezet toch? Zeg dat het zo gegaan is? ;(

Ik krijg plaatsvervangende schaamte door die tweets. Wat een aandachtvragerij. :N
pi_130047281
quote:
1s.gif Op woensdag 14 augustus 2013 05:17 schreef vencodark het volgende:

Ik krijg plaatsvervangende schaamte door die tweets. Wat een aandachtvragerij. :N
Dat dus.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  † In Memoriam † woensdag 14 augustus 2013 @ 07:52:45 #19
37843 lady-wrb
kortaf
pi_130047293
zmc is een waardeloos ziekenhuis. dat past wel bij sonja
pi_130047321
Het lijkt wel een klucht. Een gyn die Dr. Hooker heet. Ik zag gelijk John van Eerd in een doktersjas voor me.
Fok!bejaarde
  † In Memoriam † woensdag 14 augustus 2013 @ 08:46:17 #21
37843 lady-wrb
kortaf
pi_130047855
ik vind het maar raar dat een ziekenhuis op twitter zit. dat is toch niet professioneel?
en dan vragen naar de betreffende afdeling? ik kan er met mijn verstand niet bij.
is dat dan gewoon niet fake?
  woensdag 14 augustus 2013 @ 08:53:20 #22
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_130047961
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2013 08:46 schreef lady-wrb het volgende:
ik vind het maar raar dat een ziekenhuis op twitter zit. dat is toch niet professioneel?
en dan vragen naar de betreffende afdeling? ik kan er met mijn verstand niet bij.
is dat dan gewoon niet fake?
Niks raars aan. Heel veel bedrijven en instellingen die Twitter (en Facebook) gebruiken als communicatiemiddel naar klanten en prospects. Kun je snel en actueel op zaken inspelen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  † In Memoriam † woensdag 14 augustus 2013 @ 08:55:13 #23
37843 lady-wrb
kortaf
pi_130048001
quote:
7s.gif Op woensdag 14 augustus 2013 08:53 schreef Copycat het volgende:

[..]

Niks raars aan. Heel veel bedrijven en instellingen die Twitter (en Facebook) gebruiken als communicatiemiddel naar klanten en prospects. Kun je snel en actueel op zaken inspelen.
het zal wel. ik heb geen twitteraccount en ik hoef het ook niet. en een bedankje aan mijn verplegers zou ik ook niet online gooien, maar persoonlijk doen bij ontslag uit het ziekenhuis.
maar kennelijk ben ik hopeloos ouderwets ;)
pi_130048506
Iets persoonlijks als een ziekenhuisbedankje zou ik er ook niet op gooien.
Maar als er gedoe is met een bedrijf en je komt er telefonisch niet uit, dan kan Twitter wonderen verrichten :P
Tap tap tap
  † In Memoriam † woensdag 14 augustus 2013 @ 10:41:32 #25
43556 miss_dynastie
pi_130049954
quote:
1s.gif Op woensdag 14 augustus 2013 05:17 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dat heeft ze zo opgezet toch? Zeg dat het zo gegaan is? ;(

Ik krijg plaatsvervangende schaamte door die tweets. Wat een aandachtvragerij. :N
Nou, dat denk ik niet. Maar ik denk wel dat het een goede les is voor instellingen om het twitter-account niet door de eerste de beste stagiaire te laten beheren :P
pi_130063664
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2013 10:41 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Nou, dat denk ik niet. Maar ik denk wel dat het een goede les is voor instellingen om het twitter-account niet door de eerste de beste stagiaire te laten beheren :P
Of door Son :P
Fok!bejaarde
pi_130086445
Eigenlijk kun je elke nieuwe ontwikkeling afdoen met deze smiley: :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_130086921
quote:
1s.gif Op woensdag 14 augustus 2013 17:52 schreef Anosmie het volgende:

[..]

Of door Son :P
Dat zou een goede baan voor haar zijn: beheerder van het twitteraccount van een ziekenhuis. Hoeft ze haar bed niet uit, doet ze veel inspiratie op voor nieuwe aandoeningen en mag ze onbeperkt Crocs dragen.
pi_130087817
:D _O-
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_130092521
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2013 08:47 schreef TheVulture het volgende:
Eigenlijk kun je elke nieuwe ontwikkeling afdoen met deze smiley: :')
Ja :D
Of die smiley op haar gezicht bij haar foto's plaatsen. Wat een sneuheid toch.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_130092545
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2013 08:55 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

het zal wel. ik heb geen twitteraccount en ik hoef het ook niet. en een bedankje aan mijn verplegers zou ik ook niet online gooien, maar persoonlijk doen bij ontslag uit het ziekenhuis.
maar kennelijk ben ik hopeloos ouderwets ;)
Ik snap niet dat Sonja dat als BN'er zo graag op die manier doet. Maar ja, we snappen wel meer niet :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  donderdag 15 augustus 2013 @ 13:19:09 #32
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_130093042
eigenlijk mag je er niet mee spotten, maar ik kan niet wachten tot Son ons met de volgende afkorting/medisch ongemak om de oren slaat: HELLP! :') w/

http://nl.wikipedia.org/wiki/HELLP-syndroom

[ Bericht 8% gewijzigd door Andromache op 15-08-2013 16:13:51 ]
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  donderdag 15 augustus 2013 @ 13:45:14 #33
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_130093965
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2013 13:19 schreef Andromache het volgende:
eigenlijk mag je er niet mee spotten, maar ik kan niet wachten tot Son ons met de volgende afkorting/medisch ongemak om de oren slaat: HELLP! :') w/
O! Ik heb wat!
BDD (http://nl.wikipedia.org/wiki/Stoornis_van_de_lichaamsbeleving), ze kan niet omgaan met haar natuurlijke wenkbrauwen.
En misschien ook OCS (http://nl.wikipedia.org/wiki/Obsessieve-compulsieve_stoornis), de obsessieve drang om privédingen te twitteren.
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
pi_130095448
Het mooiste zou gewoon zijn als dit soort mensen worden doodgezwegen door de diverse rubrieken, waarschijnlijk worden ze dan alleen maar wanhopiger om toch het nieuws te halen... wat dat betreft zouden Johan Vlemmix, Dries Roelvink en Emile Ratelband samen op een bank moeten gaan zitten, zichzelf aftrekken en het zaad mengen in een reageerbuis en dat bij Son inspuiten... dan krijg je me toch een aandachtsgeile baby O+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_130095489
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2013 14:26 schreef TheVulture het volgende:
Het mooiste zou gewoon zijn als dit soort mensen worden doodgezwegen door de diverse rubrieken, waarschijnlijk worden ze dan alleen maar wanhopiger om toch het nieuws te halen... wat dat betreft zouden Johan Vlemmix, Dries Roelvink en Emile Ratelband samen op een bank moeten gaan zitten, zichzelf aftrekken en het zaad mengen in een reageerbuis en dat bij Son inspuiten... dan krijg je me toch een aandachtsgeile baby O+
Als ze knocked up is, dan krijgt ze vast wel een column (voor een jaar ofzo) in een ouder-tijdschrift.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Miss SHO donderdag 15 augustus 2013 @ 14:32:43 #36
22592 crew  Ole
pi_130095655
quote:
9s.gif Op donderdag 15 augustus 2013 14:27 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Als ze knocked up is, dan krijgt ze vast wel een column (voor een jaar ofzo) in een ouder-tijdschrift.
Dat soort tijdschriften lees ik niet :P Maar er is dan vast wel iemand die ze voor ons wil scannen O-)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_130101904
Alvast een voorzet voor de Zwanger met Sonja column:
"Eindelijk de eerste echo. Pyke en ik waren zo benieuwd naar het kleine wondertje in mijn buik. Ongeduldig lag ik naar het scherm te staren, het was even zoeken eer de echoscopiste ons kindje in beeld had. Ik schrok van het wild spartelende boontje op het scherm. Ik begreep het gelijk.. Ons kind heeft ADHD" :'(
Fok!bejaarde
  donderdag 15 augustus 2013 @ 17:34:42 #38
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_130102005
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2013 17:31 schreef Anosmie het volgende:
Alvast een voorzet voor de Zwanger met Sonja column:
"Eindelijk de eerste echo. Pyke en ik waren zo benieuwd naar het kleine wondertje in mijn buik. Ongeduldig lag ik naar het scherm te staren, het was even zoeken eer de echoscopiste ons kindje in beeld had. Ik schrok van het wild spartelende boontje op het scherm. Ik begreep het gelijk.. Ons kind heeft ADHD" :'(
_O- nou, mocht ze iemand zoeken die voor haar kan schrijven...

Maar serieus, arm kind, nee ik hoop zo dat zij verdere voortplanting achterwege laat :X
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_130123528
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2013 17:31 schreef Anosmie het volgende:
Alvast een voorzet voor de Zwanger met Sonja column:
"Eindelijk de eerste echo. Pyke en ik waren zo benieuwd naar het kleine wondertje in mijn buik. Ongeduldig lag ik naar het scherm te staren, het was even zoeken eer de echoscopiste ons kindje in beeld had. Ik schrok van het wild spartelende boontje op het scherm. Ik begreep het gelijk.. Ons kind heeft ADHD" :'(
whahahahahahaha
Forever yours, forever mine, forever ours...
  roze vrijdag 16 augustus 2013 @ 20:24:15 #40
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_130142830
Haha die timeline van haar liefdes _O- Best wel ernstig eigenlijk
Your beauty never ever scared me.
pi_130143474
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2013 20:24 schreef Amarantha het volgende:
Haha die timeline van haar liefdes _O- Best wel ernstig eigenlijk
terwijl deze relaties (minus de huwelijken) toch echt ook in het echte leven voorkomen (de snelle relaties elkaar,iedereen de ware noemen enzovoort). alleen komt dat dan niet in de media, behalve op de sociale media.
  zaterdag 17 augustus 2013 @ 01:23:10 #42
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_130155699
ik vind sonja een leuke dame
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
  zaterdag 17 augustus 2013 @ 01:34:03 #43
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_130155942
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2013 01:23 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:
ik vind sonja een leuke dame
"En morgen gezond weer op."

Sonja O+
Snobs have more fun!
KLIK!
  zaterdag 17 augustus 2013 @ 11:03:08 #44
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_130160124
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2013 01:34 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

"En morgen gezond weer op."

Sonja O+
O+
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 7 september 2013 @ 12:26:14 #45
22592 crew  Ole
pi_130912906
Ze wil naar Umberto :X

quote:
Aan al mijn volgers. Ik wil graag handtekeningen verzamelen voor de petitie. Ik heb #rtllatenight gevraagd of ik kan mogen vertellen over ME. Please RT en zet je handtekening op de petitie. Gewoon omdat het echt nodig is
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_130912939
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2013 12:26 schreef Ole het volgende:
Ze wil naar Umberto :X

[..]

Lijkt mij niet echt iets voor zijn programma. Ga lekker weer bij Koffietijd zitten.
pi_130913086
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 september 2013 12:27 schreef vencodark het volgende:

[..]

Lijkt mij niet echt iets voor zijn programma. Ga lekker weer bij Koffietijd zitten.
Het is een onderdeel van een actie. Er moet meer landelijke bekendheid komen voor ME, er moet erkenning komen dat het de oorzaak niet psychisch is. Humberto is een mogelijkheid daarvoor, maar alles zal denk ik worden aangegrepen (maar liever niet door Son, alsjeblieft niet door Son)

quote:
Patiënten halen 45.000 handtekeningen op voor erkenning van ME als neuro-immuunziekte
dinsdag 03-09-2013 09:05
Dit is een origineel bericht van Groep ME-DenHaag
Een groep ME-patiënten heeft de benodigde 40.000 handtekeningen voor het indienen van een burgerinitiatief ruimschoots opgehaald. In het burgerinitiatief wordt gevraagd de ziekte Myalgische Encefalomyelitis (ME) als een invaliderende biomedische ziekte te erkennen.

Op 10 september 2013 zal het burgerinitatief middels een rondetafelgesprek gepresenteerd worden aan de pers. Verschillende (ervarings)deskundigen, journalisten, politici en een aantal direct betrokkenen zullen als tafelgast aanschuiven. Tijdens het gesprek zal gesproken worden over het burgerinitiatief, zal ingegaan worden op de huidige, ongewenste, situatie voor ME patiënten en zal men uitwijden over hoe Groep ME-DenHaag de toekomst voor ME patiënten graag ziet.

Het burgerinitiatief is geïnitieerd door Groep ME-DenHaag, een gelegenheidsgroep bestaande uit tien huis- en bedgebonden ME-patiënten. Twee jaar geleden zijn zij gestart met het verzamelen van handtekeningen. Tal van vrijwilligers hebben bijgedragen om het benodigde aantal van minimaal 40.000 handtekeningen bijeen te krijgen. Ook Bekende Nederlanders, zoals Jörgen Raymann, Henkjan Smits en vele politici, hebben de petitie ondertekend. Veel buitenlandse ME-experts, zoals prof.dr. A. Komaroff (Harvard), prof.dr. L. Jason (DePaul University) en prof.dr. M. Lerner (Wayne State University), hebben middels adhesieverklaringen hun steun aan het burgerinitiatief gegeven. Ook de drie grootste Nederlandse patiëntenorganisaties (ME/CVS stichting Nederland, ME/cvs vereniging en Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid) hebben verklaard achter dit initiatief te staan. Groep ME-DenHaag hoopt door dit burgerinitiatief de politieke en medische sector te overtuigen dat er voor deze patiëntengroep zeer dringend iets moet veranderen. ME-patiënten krijgen momenteel vaak geen juiste diagnose en ontvangen geen gepaste zorg. Ook moeten zij vaak vechten voor financiële ondersteuning, hulpmiddelen en thuiszorg.

In het burgerinitiatief wordt de Tweede Kamer gevraagd om ME te erkennen en te registreren als een biomedische neuro-immuunziekte. Verder pleit Groep ME-DenHaag ervoor dat de diagnostiek en behandeling van deze ziekte gedaan wordt aan de hand van de Internationale Consensus Criteria voor ME (ICC - Carruthers et al, 2011), die is opgesteld door een grote groep internationale ME-experts. Ook wordt gevraagd om meer biomedisch onderzoek naar de oorzaken van ME, het opstellen van een verzekeringskundig protocol voor ME op basis van de ICC, het aanpassen van de artsenopleiding en het bijscholen van artsen op basis van de huidige, internationale kennis.

ME wordt gekenmerkt door inspanningintolerantie (malaise na minimale inspanning), ernstige uitputting, spier- en gewrichtsklachten, cognitieve problemen, infecties, darmproblemen, hart-/longklachten en een veelvoud aan andere symptomen. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft ME in 1969 al geclassificeerd als een neurologische ziekte, maar daar wordt in Nederland niet naar gehandeld. ME wordt in Nederland nog altijd gezien als een psychosomatische ziekte en daarom ook als zodanig behandeld, namelijk met Cognitieve GedragsTherapie (CGT) en graduele oefentherapie. Onderzoek heeft echter aangetoond dat gedragstherapie vaak niet of nauwelijks helpt en oefentherapie bij veel ME-patiënten tot een verergering van hun klachten leidt.
pi_131013610
Son heb geweaun aandacht nodûg
  vrijdag 27 september 2013 @ 10:23:03 #50
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131611883
Dan is het al redelijk gedaan met je eigen celebstatus... als je al als "vriend van Sonja Silva" aangeduid wordt :X
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_131611919
Ik reken op veel tenenkrommende shots van Son bij de audities. Of eigenlijk hoop ik daar gewoon ook op.
  vrijdag 27 september 2013 @ 10:42:27 #52
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_131612357
quote:
Pyke, die een relatie heeft met actrice-presentatrice Sonja Silva, komt sinds kort openlijk uit voor zijn aandoening ADHD. Hij is tegenwoordig ook actief voor een stichting die aandacht vraagt voor de stoornis.
Het is echt besmettelijk!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_131612720
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 10:24 schreef Clavis het volgende:
Ik reken op veel tenenkrommende shots van Son bij de audities. Of eigenlijk hoop ik daar gewoon ook op.
Toen ik dit (bij mij het eerste bericht op een nieuwe pagina) las, had ik de berichten ervoor nog niet gezien, en dacht ik even dat het Sónja was, die auditie was gaan doen. Daarvan is tenslotte bekend dat ze een aardig deuntje kan zingen.

Ik schrok al. :X

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2013 10:58:27 ]
pi_131612995
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 10:57 schreef female81 het volgende:

[..]

Toen ik dit (bij mij het eerste bericht op een nieuwe pagina) las, had ik de berichten ervoor nog niet gezien, en dacht ik even dat het Sónja was, die auditie was gaan doen. Daarvan is tenslotte bekend dat ze een aardig deuntje kan zingen.

Ik schrok al. :X
Boh inderdaad _O-
pi_131613070
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 10:57 schreef female81 het volgende:

[..]

Toen ik dit (bij mij het eerste bericht op een nieuwe pagina) las, had ik de berichten ervoor nog niet gezien, en dacht ik even dat het Sónja was, die auditie was gaan doen. Daarvan is tenslotte bekend dat ze een aardig deuntje kan zingen.

Ik schrok al. :X
Zou wel mooi zijn _O-
Op maandag 21 oktober 2013 22:14 schreef pussycatdoll het volgende:
Karamelkindje meldt zich.
pi_131613105
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 september 2013 10:42 schreef Copycat het volgende:

[..]

Het is echt besmettelijk!
De 'stoornis' krijgt volgens mij al voldoende aandacht :D Je wordt ermee doodgegooid.
Tap tap tap
pi_131613152
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2013 11:14 schreef ntm het volgende:

[..]

Zou wel mooi zijn _O-
Misschien alsnog in de volgende aflevering, met aan het einde van déze aflevering een nieuwsgierig makende vooruitblik. Ik zie het haar zó doen. _O-
pi_131615669
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 11:15 schreef CherryLips het volgende:

[..]

De 'stoornis' krijgt volgens mij al voldoende aandacht :D Je wordt ermee doodgegooid.
Is die 'stoornis' ook al dodelijk?
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  Moderator / Miss SHO vrijdag 27 september 2013 @ 13:00:01 #59
22592 crew  Ole
pi_131615728
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 september 2013 10:42 schreef Copycat het volgende:

[..]

Het is echt besmettelijk!
Lijkt wel of hij openlijk uitkomt voor zijn geaardheid : aandachtsh****
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_131619431
quote:
11s.gif
Op vrijdag 27
september 2013 12:58
schreef
Pheno het
volgende:


[..]

Is die 'stoornis' ook al dodelijk?
In Sonja's geval wel. Alles voor de drama :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  † In Memoriam † vrijdag 27 september 2013 @ 20:48:38 #61
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_131627915
Sonja bij the Voice, MET PYKE!

Oh wat ziet ze eruit ;(

Pyke werkt nu in een fietsenwinkel. Kijken hoe lang het duurt voordat het over Sonja gaat :D
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_131627946
OMG :{ .
pi_131627950
een fietsenwinkel?
pi_131627967
Die sjaal...
Kwak
pi_131627984
ik denk dat er gedraaid gaat worden
  vrijdag 27 september 2013 @ 20:50:23 #66
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_131627986
Omg... Wat slecht, zijn auditie en het hele verhaal eromheen.
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  vrijdag 27 september 2013 @ 20:50:40 #67
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_131627999
quote:
11s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:48 schreef Skaai het volgende:
Sonja bij the Voice, MET PYKE!

Oh wat ziet ze eruit ;(

Pyke werkt nu in een fietsenwinkel.
;( What about zijn zangcarriere ;( Ik weiger de Voice te kijken sinds Ali B. meedoet.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  † In Memoriam † vrijdag 27 september 2013 @ 20:50:54 #68
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_131628009
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:49 schreef kwakz0r het volgende:
Die sjaal...
Ja inderdaad.

Ik vind het wel zielig dat ie zo onwijs zenuwachtig is awww :D.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_131628013
Ohjee... toonsoort kwijt... arme pikkemans.
Kwak
pi_131628015
oh nee _O-

:W pyke
  vrijdag 27 september 2013 @ 20:51:04 #71
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_131628021
Ik hoop dat ie zijn baantje in de fietsenwinkel mag behouden...
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_131628032
Dat ging niet zo goed :@
Tap tap tap
pi_131628041
Jammer, kunnen we die 2 niet in de gaten gaan houden de komende tijd...
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 27 september 2013 @ 20:51:44 #74
163650 Greys
pi_131628044
OMG :')

Wat ziet ie er slecht uit zeg. Allemachtig.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † vrijdag 27 september 2013 @ 20:52:03 #75
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_131628054
'Man ik vond jou helemaal te gek toen'.

Vond. Toen. Auch.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  vrijdag 27 september 2013 @ 20:52:16 #76
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_131628059
Eigenlijk wel jammer, anders hadden we een mooie toevoeging op deze gate gehad ;)
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_131628066
Hij lijkt op die Doug die het met die smalle Courtney doet :@
Tap tap tap
  † In Memoriam † vrijdag 27 september 2013 @ 20:52:29 #78
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_131628068
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:51 schreef kvd het volgende:
Jammer, kunnen we die 2 niet in de gaten gaan houden de komende tijd...
Misschien kan ze een blogje op The Voice website schrijven.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  vrijdag 27 september 2013 @ 20:52:41 #79
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_131628075
quote:
11s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:52 schreef Skaai het volgende:
'Man ik vond jou helemaal te gek toen'.

Vond. Toen. Auch.
Has.Been.
Sonja infecteert iedereen met droefenis 8-)

[ Bericht 0% gewijzigd door SEMTEX op 27-09-2013 23:26:42 ]
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  vrijdag 27 september 2013 @ 20:53:12 #80
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_131628097
Trijntje d'r 'jammer hè?' :D
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_131628125
Wat heeft Son een natte hond kapsel
pi_131628126
Die dikke polsen van Son _O-

En zijn sexloze platte kapsel :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_131628137
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:53 schreef kvd het volgende:
Wat heeft Son een natte hond kapsel
Oke, daar gingen mijn Nibbits _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  † In Memoriam † vrijdag 27 september 2013 @ 20:54:25 #84
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_131628163
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:53 schreef kvd het volgende:
Wat heeft Son een natte hond kapsel
Ik denk dat zelfs d'r föhn droevig kijkt ;(
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_131628166
Ik herkende haar niet in eerste instantie, ik dacht oh dat is die faghag van die nerderige nicht met z;n sjaal. (ben zelf ook homo, maar sorry die sjaal is me echt te gay).
Ah nu zie ik haar in beeld, meid was je haar een keertje, wat een verval...lijkt wel een leegstaand huis waarbij de fundering is gezakt en de ruiten zijn ingegooid.
pi_131628182
En toch heeft ze nog een bepaalde natuurlijke schoonheid, als je de rest even wegdenkt :@
Tap tap tap
pi_131628183
Mooie tattoo heeft Pyke.
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_131628265
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:54 schreef CherryLips het volgende:
En toch heeft ze nog een bepaalde natuurlijke schoonheid, als je de rest even wegdenkt :@
dan moet ik wel veel wegdenken :@
  vrijdag 27 september 2013 @ 21:10:55 #89
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131628888
Hij werkt in een fietsenwinkel? Nou, goed gewerkt, manager Sonja. 8)7
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_131628889
Kut dat heb ik gemist :')
  † In Memoriam † vrijdag 27 september 2013 @ 21:11:48 #91
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_131628928
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:56 schreef kvd het volgende:

[..]

dan moet ik wel veel wegdenken :@
Begin met haar hoofd :P
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_131630454
Pyke bij TVOH

TOPSHOW
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_131630542
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2013 21:10 schreef Duderinnetje het volgende:
Hij werkt in een fietsenwinkel? Nou, goed gewerkt, manager Sonja. 8)7
:D
Tap tap tap
pi_131631652
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2013 21:10 schreef Duderinnetje het volgende:
Hij werkt in een fietsenwinkel? Nou, goed gewerkt, manager Sonja. 8)7
Een fiets is handiger dan een kruiwagen?

Op een oude fiets moet je het leren?
lekker faxen heel de dag echt genot
  † In Memoriam † vrijdag 27 september 2013 @ 22:15:22 #95
43556 miss_dynastie
pi_131631725
Ik heb persoonlijk wel de aandacht voor haar aandoeningen een beetje gemist ;(
  vrijdag 27 september 2013 @ 22:32:27 #96
58921 Day
You can fly!
pi_131632348
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:53 schreef Pisces29 het volgende:


En zijn sexloze platte kapsel :')
Echt hè?!
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  vrijdag 27 september 2013 @ 22:33:02 #97
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_131632360
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:54 schreef CherryLips het volgende:
En toch heeft ze nog een bepaalde natuurlijke schoonheid, als je de rest even wegdenkt :@
Ze is en was ook gewoon een mooie vrouw. Ondanks dat ze nu een dikke kop heeft zie ik wel degelijk dat ze mooie en vrouwelijke lijnen heeft qua gezicht.
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
pi_131632786
Oh goodie!!! Hij woont hier vlak bij en ik moet nog een slot voor mijn fiets kopen. *O* Ik ga ze morgen even af, zoveel zijn het er niet.
  vrijdag 27 september 2013 @ 23:00:58 #99
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_131633202
Dat lange haar is stukken beter iig.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_131633205
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 22:46 schreef bloempje-moi het volgende:
Oh goodie!!! Hij woont hier vlak bij en ik moet nog een slot voor mijn fiets kopen. *O* Ik ga ze morgen even af, zoveel zijn het er niet.
:')____________
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_131633226
Ik blijf het een mooie vrouw vinden, ook al is ze zo afgetakeld. Ze heeft gewoon erg mooie feautures; ik mocht willen dat ik er zo uitzag als ik zo zou aankomen en verslonsen:p En hij lijkt me een sympathieke kerel en eerlijk gezegd vond ik haar ook best meevallen.
  vrijdag 27 september 2013 @ 23:36:21 #102
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131634285
quote:
9s.gif Op vrijdag 27 september 2013 22:11 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Een fiets is handiger dan een kruiwagen?

Op een oude fiets moet je het leren?
Fiets 'm erin!

;(

Hij zag er trouwens niet uit. Magertjes. Dat gloednieuwe ADHD kost veel energie zeker.
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 27 september 2013 @ 23:38:02 #103
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131634340
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 23:01 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik blijf het een mooie vrouw vinden, ook al is ze zo afgetakeld. Ze heeft gewoon erg mooie feautures; ik mocht willen dat ik er zo uitzag als ik zo zou aankomen en verslonsen:p En hij lijkt me een sympathieke kerel en eerlijk gezegd vond ik haar ook best meevallen.
Welja, veeg al die columns en al die tweets maar met één veeg van tafel, na een TV-verschijning van twee minuten. ;(
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 27 september 2013 @ 23:51:12 #104
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131634733
Ach, het spelletje begint weer op Twitter:

"Wow, weer iets geleerd vandaag. Jammer, want we hadden echt iets leuks te vertellen! Nu lekker slapen, morgen meer!"


Er is vast iemand onaardig geweest en nu vertelt ze heus lekker niet dat ze zwanger is. :6


O jee, nog een stoornis als we niet oppassen!

“Godzijdank weer ik beter! Je zou toch gewoon spontaan een stoornis krijgen van al die berichten en gesprekken... http://fb.me/13lsJpMPG”"

[ Bericht 15% gewijzigd door Duderinnetje op 28-09-2013 00:40:49 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_131634914
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2013 23:51 schreef Duderinnetje het volgende:
Ach, het spelletje begint weer op Twitter:

"Wow, weer iets geleerd vandaag. Jammer, want we hadden echt iets leuks te vertellen! Nu lekker slapen, morgen meer!"

Er is vast iemand onaardig geweest en nu vertelt ze heus lekker niet dat ze zwanger is. :6
ik denk eerder dat het voice-interviewtje niet naar haar zin geknipt is.... je kunt mensen ook nooit vertrouwen!! >:)
Kwak
  zaterdag 28 september 2013 @ 00:09:19 #106
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131635242
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2013 23:57 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

ik denk eerder dat het voice-interviewtje niet naar haar zin geknipt is.... je kunt mensen ook nooit vertrouwen!! >:)
Ik begrijp dat Patty Brard iets onaardigs heeft gezegd in Shownieuws.

Ocherm. Zit je nog na te gloeien van dat fantastische, doch miskende, optreden van je 'mannetje' en dan steekt Patty keihard een dolk in je rug en draait die nog eens om. De wereld bestaat uit gemene, laaghartige, ongevoelige mensen. En dat komt des te harder aan als je zelf hoogsensitief bent en een nieuwetijdskind. Pyke wordt vast ook doodmoe van al die negatieve energie vanuit de media. Nog even en hij heeft ook ME.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 28 september 2013 @ 00:53:58 #107
163650 Greys
pi_131636432
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2013 23:51 schreef Duderinnetje het volgende:
O jee, nog een stoornis als we niet oppassen!

“Godzijdank weer ik beter! Je zou toch gewoon spontaan een stoornis krijgen van al die berichten en gesprekken... http://fb.me/13lsJpMPG”"
Oh gristus :') _O-
Heeft ze nog wel plek voor nog een stoornis?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_131636620
quote:
10s.gif
Op zaterdag 28
september 2013 00:53
schreef
Greys het
volgende:


[..]

Oh gristus :') _O-
Heeft ze nog wel plek voor nog een stoornis?
A stoornis a day, keeps the doctor away! :+


het is bedtijd geloof ik :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_131637259
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 september 2013 00:53 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh gristus :') _O-
Heeft ze nog wel plek voor nog een stoornis?
ik moet nu hier aan denken, kom er maar in aad peters!
vanaf 0:13

quote:
d'r kan nog meer bij
d'r kan nog meer bij
één of twee of drie of vier of vijf
kom er maar bij
kom er maar bij
zes of zeven of acht of negen
of heel misschien.... wel tien!
:')

ik voel me ineens heel erg oud ;(

[ Bericht 2% gewijzigd door JaneDoe op 28-09-2013 01:39:07 ]
  Moderator / Miss SHO zaterdag 28 september 2013 @ 05:17:41 #110
22592 crew  Ole
pi_131638864
Straks maar even terugkijken dan. Ik begrijp dat hij niet door is :O
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_131639319
maaruh... ze zeggen dat son de eerste move zette door heb een berichtje te sturen toen ze em zag in x-factor... toen was zij net nog met haar latere echtgenoot voor een paar maanden en zijn relatie met shirley moest nog beginnen!
pi_131639514
ben ik nu heel dom als ik me afvraag hoe mensen altijd zo snel elkaars telefoonnummer weten? :?
Je kunt toch niet iemand op zien treden, of deelnemen aan een programma, die leuk vinden en
die persoon dan een berichtje sturen??
“Loop niet voor me, want ik volg niet.
Loop niet achter me, want ik leid niet.
Loop gewoon naast me en wees mijn vriend.”
pi_131639586
quote:
11s.gif
Op zaterdag 28
september 2013 09:20
schreef
kaatje50 het
volgende:

ben ik nu heel dom als ik me afvraag hoe mensen altijd zo snel elkaars
telefoonnummer weten? :?
Je kunt toch niet iemand op zien treden, of deelnemen aan een programma,
die leuk vinden en
die persoon dan een berichtje sturen??
Facebook/Twitter? ;)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zaterdag 28 september 2013 @ 09:29:32 #114
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_131639590
Ik heb net even dat stukje gekeken. Wat een onzekerheid straalt hij uit.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 28 september 2013 @ 09:30:53 #115
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131639604
quote:
11s.gif Op zaterdag 28 september 2013 09:29 schreef Copycat het volgende:
Ik heb net even dat stukje gekeken. Wat een onzekerheid straalt hij uit.
Het zal ook best lastig zijn met al die nieuwe aandoeningen om te gaan.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_131639621
Wat een 'bevrijd me uit de fietsenwinkel!'-wanhopigheid straalde er vanaf. En zo klónk het ook. :{

quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2013 00:09 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik begrijp dat Patty Brard iets onaardigs heeft gezegd in Shownieuws.

Ocherm. Zit je nog na te gloeien van dat fantastische, doch miskende, optreden van je 'mannetje' en dan steekt Patty keihard een dolk in je rug en draait die nog eens om. De wereld bestaat uit gemene, laaghartige, ongevoelige mensen. En dat komt des te harder aan als je zelf hoogsensitief bent en een nieuwetijdskind. Pyke wordt vast ook doodmoe van al die negatieve energie vanuit de media. Nog even en hij heeft ook ME.
Zelf vond ik Shownieuws gisteren om me rot te lachen, maar dat ligt vast aan mijn gevoel voor humor. Niet alleen vanwege Patty's vileine commentaren op dit duo, maar ook vanwege het chaotische gedoe later in de uitzending, met Beau en die modeontwerper Janice. :)

(Dat laatste heeft niks met dit topic te maken, maar zoek maar even op.)

[ Bericht 40% gewijzigd door #ANONIEM op 28-09-2013 09:38:09 ]
pi_131639737
Ja, die fietsenwinkel. Ik stond ervan te kijken dat Sonja Silva haar vriend in een fietsenwinkel werkt. Ik had wel verwacht dat dat te laag zou zijn voor mevroi.
pi_131639791
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2013 09:29 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Facebook/Twitter? ;)
:@ :D
“Loop niet voor me, want ik volg niet.
Loop niet achter me, want ik leid niet.
Loop gewoon naast me en wees mijn vriend.”
  zaterdag 28 september 2013 @ 10:00:23 #119
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_131639923
Welk commentaar gaf Brard dan?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_131639958
Het is vooral de manier waaróp ze het zei. Een 'hoe toch eens op met die onzin'-commentaar op talentenjachten in z'n algemeenheid (en in het bijzonder The Voice) + het duo Pyke & Sonja, wat zo ontzettend uit de grond van d'r hart kwam. En dan die Janice ernaast, die ondertussen bijna onder de desk lag van het lachen. :')

Later in de uitzending ging het nog over Ibiza, dat het daar volgens Patty zo leuk was, en volgde er nog een 'Sonja, blijf maar weg'-achtig steekje onder water. :s)

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 28-09-2013 10:04:43 ]
pi_131639980
Pfff Alsof Patty een haar beter is... Dat is ook een dramaqueen eerste klas....
  zaterdag 28 september 2013 @ 10:54:46 #122
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131640629
Patty neemt zichzelf niet doodserieus.
Een levensgroot verschil.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_131640788
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2013 10:54 schreef Duderinnetje het volgende:
Patty neemt zichzelf niet doodserieus.
Een levensgroot verschil.
QFT :Y

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-09-2013 11:06:45 ]
pi_131640838
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2013 09:30 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het zal ook best lastig zijn met al die nieuwe aandoeningen om te gaan.
:D
  † In Memoriam † zaterdag 28 september 2013 @ 11:27:37 #125
43556 miss_dynastie
pi_131641122
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 09:45 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ja, die fietsenwinkel. Ik stond ervan te kijken dat Sonja Silva haar vriend in een fietsenwinkel werkt. Ik had wel verwacht dat dat te laag zou zijn voor mevroi.

Is het ook. Maar als je moet kiezen tussen zélf aan de bak of hem aan het werk zetten, is de keuze gauw gemaakt natuurlijk :7
pi_131641490
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 11:27 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Is het ook. Maar als je moet kiezen tussen zélf aan de bak of hem aan het werk zetten, is de keuze gauw gemaakt natuurlijk :7
Ze besteed toch ook altijd graag dingen uit? Kind enzo, en dan zelf gaan shoppen.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  zaterdag 28 september 2013 @ 11:47:21 #127
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131641524
Delegeren is ook een vak :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † zaterdag 28 september 2013 @ 11:53:34 #128
43556 miss_dynastie
pi_131641636
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 september 2013 11:45 schreef Pisces29 het volgende:
Ze besteed toch ook altijd graag dingen uit? Kind enzo, en dan zelf gaan shoppen.

Ja daarom :7

Ik vind het sowieso apart dat iemand onder de invloed van een partner tien jaar ouder kan worden in een jaar tijd. En een factor tien zieker, qua aandoeningen en afkortingen :7
  zaterdag 28 september 2013 @ 12:27:19 #129
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131642151
Je hebt van die mensen die altijd al hun eigen (vermeende) aandoeningen op een ander projecteren... oh, heb je daar en daar last van? Ja, dat had ik ook, en daar moet je mee uit kijken, ik ging er dood van.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_131642184
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 11:53 schreef miss_dynastie het volgende:

Ik vind het sowieso apart dat iemand onder de invloed van een partner tien jaar ouder kan worden in een jaar tijd.
Je bedoelt Son toch? Pikmans ziet er ook uit :X
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_131642194
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 11:53 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ja daarom :7

Ik vind het sowieso apart dat iemand onder de invloed van een partner tien jaar ouder kan worden in een jaar tijd. En een factor tien zieker, qua aandoeningen en afkortingen :7
Ik vond Pyke er nogal levensmoe uitzien bij shownieuws...
  † In Memoriam † zaterdag 28 september 2013 @ 12:31:22 #132
43556 miss_dynastie
pi_131642207
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 12:29 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Je bedoelt Son toch? Pikmans ziet er ook uit :X
Nee, ik bedoel Pikkie. Son ziet er juist weer een stuk vrouwelijker en gezonder uit onder zijn invloed, naar mijn mening.
pi_131642296
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 12:31 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Nee, ik bedoel Pikkie. Son ziet er juist weer een stuk vrouwelijker en gezonder uit onder zijn invloed, naar mijn mening.
Wat wil je met zo'n sexloos wijf, dat zich al liet gaan voordat jij in beeld kwam :X Nu nóg steeds dat pittige korte kapsel en dat extra gewicht.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 28 september 2013 @ 12:39:02 #134
22592 crew  Ole
pi_131642339
Sonja Silva
12 uur geleden via mobiel
Godzijdank weer ik beter! Je zou toch gewoon spontaan een stoornis krijgen van al die berichten en gesprekken over mijn gewicht! Het mooie is dat ik met zoveel mooie dingen bezig ben dat het me voor het eerst sinds lange tijd geen pijn meer doet! Ik ben na jaren uit mijn schaduw aan het stappen en zoveel mooie dingen aan het doen! Dus, to all the haters, you know who you are, hahahaha! Keep on hating, ik word er alleen maar sterker van!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_131642345
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 12:36 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Wat wil je met zo'n sexloos wijf, dat zich al liet gaan voordat jij in beeld kwam :X Nu nóg steeds dat pittige korte kapsel en dat extra gewicht.
Ze had toch weer lang haar?
Tap tap tap
  † In Memoriam † zaterdag 28 september 2013 @ 12:39:26 #136
43556 miss_dynastie
pi_131642346
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 12:36 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Wat wil je met zo'n sexloos wijf, dat zich al liet gaan voordat jij in beeld kwam :X Nu nóg steeds dat pittige korte kapsel en dat extra gewicht.
Son had toch juist wat langer haar gisteravond? Nu begin ik te twijfelen... maar ik dacht in ieder geval 'Son ziet er voor een Son best goed uit deze keer'... en als je dan die beelden zag van X-factor van hem en de beelden van nu, nou, lijkt wel 15 jaar en 15 kilo tussen te zitten :X
pi_131642415
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 12:39 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Son had toch juist wat langer haar gisteravond? Nu begin ik te twijfelen... maar ik dacht in ieder geval 'Son ziet er voor een Son best goed uit deze keer'... en als je dan die beelden zag van X-factor van hem en de beelden van nu, nou, lijkt wel 15 jaar en 15 kilo tussen te zitten :X
Ik heb het 2 seconden gezien, dus ik zag enkel zo'n natte plak op haar hoofd (en bij Pikmans ook). Dus ik zit er wellicht naast :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 28 september 2013 @ 12:48:58 #138
163650 Greys
pi_131642529
Van hem is het helemaal eeuwig zonde zeg, hij zag er echt best goed uit destijds.
Nu is het zo'n alto met overgewicht en een berg aandoeningen in de wachtrij.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_131642891
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 12:43 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik heb het 2 seconden gezien, dus ik zag enkel zo'n natte plak op haar hoofd (en bij Pikmans ook). Dus ik zit er wellicht naast :D
ze had lang viezig vet/natte hond achtig haar
  zaterdag 28 september 2013 @ 13:44:55 #141
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131643896
Is de vader van Silva's zoon eigenlijk nog in beeld?

Pyke had het zo vastberaden over 'onze kleine'.
Snobs have more fun!
KLIK!
  zaterdag 28 september 2013 @ 13:47:54 #142
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131643968
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 12:48 schreef Greys het volgende:
Van hem is het helemaal eeuwig zonde zeg, hij zag er echt best goed uit destijds.
Nu is het zo'n alto met overgewicht en een berg aandoeningen in de wachtrij.
Ik vond hem juist heel mager. :o :?
Snobs have more fun!
KLIK!
  zaterdag 28 september 2013 @ 13:49:29 #143
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_131643998
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 12:43 schreef Pisces29 het volgende:

Ik heb het 2 seconden gezien, dus ik zag enkel zo'n natte plak op haar hoofd (en bij Pikmans ook). Dus ik zit er wellicht naast :D
Just let your soul glow ...

Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 28 september 2013 @ 13:57:26 #144
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131644170
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2013 13:44 schreef Duderinnetje het volgende:
Is de vader van Silva's zoon eigenlijk nog in beeld?

Pyke had het zo vastberaden over 'onze kleine'.
Misschien bedoelde hij daar niet haar zoon mee?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_131644258
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 13:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien bedoelde hij daar niet haar zoon mee?
Oh 'het hartje' op de hand wellicht :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  † In Memoriam † zaterdag 28 september 2013 @ 14:03:48 #146
43556 miss_dynastie
pi_131644278
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2013 13:44 schreef Duderinnetje het volgende:
Is de vader van Silva's zoon eigenlijk nog in beeld?

Pyke had het zo vastberaden over 'onze kleine'.
Voor zover bekend wel. Ik stoorde me er gister ook aan.
pi_131644414
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 12:48 schreef Greys het volgende:
Van hem is het helemaal eeuwig zonde zeg, hij zag er echt best goed uit destijds.
Nu is het zo'n alto met overgewicht en een berg aandoeningen in de wachtrij.
pyke overgewicht?!
enige overgewicht wat hij heeft is son!
pi_131644599
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2013 13:47 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik vond hem juist heel mager. :o :?
Ik zie het overgewicht ook niet zo nee.
Tap tap tap
  zaterdag 28 september 2013 @ 15:12:07 #149
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131645726
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 14:09 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

pyke overgewicht?!
enige overgewicht wat hij heeft is son!
:D :@
Snobs have more fun!
KLIK!
  zaterdag 28 september 2013 @ 15:13:01 #150
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131645756
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 13:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien bedoelde hij daar niet haar zoon mee?
Oh zijn Pymel misschien ja. 8-)
Snobs have more fun!
KLIK!
  zaterdag 28 september 2013 @ 15:25:08 #151
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131646112
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2013 15:13 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Oh zijn Pymel misschien ja. 8-)
Pykje
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_131646440
Soms mis ik de 'vind-ik-leuk'-knop bij posts :@
Tap tap tap
pi_131648668
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 10:03 schreef female81 het volgende:
Het is vooral de manier waaróp ze het zei. Een 'hoe toch eens op met die onzin'-commentaar op talentenjachten in z'n algemeenheid (en in het bijzonder The Voice) + het duo Pyke & Sonja, wat zo ontzettend uit de grond van d'r hart kwam. En dan die Janice ernaast, die ondertussen bijna onder de desk lag van het lachen. :')

Later in de uitzending ging het nog over Ibiza, dat het daar volgens Patty zo leuk was, en volgde er nog een 'Sonja, blijf maar weg'-achtig steekje onder water. :s)
Latere toelichting op Facebook Patty Brard op de vraag of ze Sonja niet mocht:

"Ik vind Sonja HEEL aardig, en het was eigenlijk best wel een beetje te hard.Maar ik vind daadwerkelijk dat als je nou met zijn tweetjes aan bijna alle talentenjachten van Nederland hebt mee gedaan en het wordt het niet, is het misschien toch een keer tijd om je focus te verleggen. Het is toch sneu om maar in die wereld rond te willen blijven hangen?"
  zaterdag 28 september 2013 @ 18:15:41 #154
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_131649763
Wat een ontzettend dominant brilmontuur heeft-ie op.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_131649854
Net terug uit Las Vegas en ik zit de herhaling te kijken: OMFG :o

Hij zei "onze kleine" _O-

En wat ziet hij er slecht uit zeg....

En hij zingt ook nog beroerd _O-

En wat is zij een allejezus-sexloze muts geworden... maar dat wisten we eigenlijk al :+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_131650252
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 18:19 schreef TheVulture het volgende:
Net terug uit Las Vegas en ik zit de herhaling te kijken: OMFG :o

En wat is zij een allejezus-sexloze muts geworden... maar dat wisten we eigenlijk al :+
Kan me bijna niet voorstellen dat zij ooit in de Playboy heeft gestaan zeg!
Is die Pyke nou ook in de here?
pi_131650311
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 18:37 schreef hunter2011 het volgende:

[..]

Kan me bijna niet voorstellen dat zij ooit in de Playboy heeft gestaan zeg!
Is die Pyke nou ook in de here?
Hij besnuffelt haar kruis in ieder geval
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_131650491
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2013 15:13 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Oh zijn Pymel misschien ja. 8-)
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 15:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Pykje
_O-
  zaterdag 28 september 2013 @ 18:46:43 #159
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_131653845
Ze heeft een mega dikke kop en een mega hoog voorhoofd. Weet niet wat ik erger vind... Zonde. Pyke kon toch eerst best goed zingen? Komt dat door de ritalin?
pi_131653928
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 20:20 schreef Wazigwijfke het volgende:
Ze heeft een mega dikke kop en een mega hoog voorhoofd. Weet niet wat ik erger vind... Zonde. Pyke kon toch eerst best goed zingen? Komt dat door de ritalin?
ADHD ballen
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  zaterdag 28 september 2013 @ 21:39:58 #162
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_131656721
Ze is wat voller ja, maar nog steeds een mooie vrouw vind ik :Y
pi_131667925
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 20:20 schreef Wazigwijfke het volgende:
Ze heeft een mega dikke kop en een mega hoog voorhoofd. Weet niet wat ik erger vind... Zonde. Pyke kon toch eerst best goed zingen? Komt dat door de ritalin?
Ik snap ook niet dat mensen altijd met een mega voorhoofd ook nog altijd hun haren naar achteren dragen :? dat ze in godsnaam een kapsel laten aanmeten wat beter bij hun hoofd past en het een beetje verbergt...
pi_131667954
Die eeuwige potloodwenkbrauwen ook. :X En qua koppie lijkt ze bijna dikker dan toen ze net met Pikmans samen was...
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  † In Memoriam † zondag 29 september 2013 @ 11:46:59 #165
43556 miss_dynastie
pi_131667963
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2013 20:20 schreef Wazigwijfke het volgende:
Ze heeft een mega dikke kop en een mega hoog voorhoofd. Weet niet wat ik erger vind... Zonde. Pyke kon toch eerst best goed zingen? Komt dat door de ritalin?
Ik drink thee, kunnen we daar even rekening mee houden als we grapjes maken?
* miss_dynastie gaat even haar bureau soppen :')
  Moderator / Miss SHO zondag 29 september 2013 @ 11:48:15 #166
22592 crew  Ole
pi_131667994
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 11:46 schreef Pisces29 het volgende:
Die eeuwige potloodwenkbrauwen ook. :X En qua koppie lijkt ze bijna dikker dan toen ze net met Pikmans samen was...
wenkbrauwen zijn getatoeëerd .
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 29 september 2013 @ 11:48:35 #167
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131668004
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 11:46 schreef Pisces29 het volgende:
Die eeuwige potloodwenkbrauwen ook. :X En qua koppie lijkt ze bijna dikker dan toen ze net met Pikmans samen was...
Zwangerschapskilootjes.

Ze is een stuk slanker geweest nadat-ze-dik-werd, in elk geval.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_131668033
quote:
1s.gif Op zondag 29 september 2013 11:48 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Zwangerschapskilootjes.

Die zoon is toch al een jaar of 7?
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Miss SHO zondag 29 september 2013 @ 11:51:32 #169
22592 crew  Ole
pi_131668066
Heeft ze niet een miskraam gehad? Of hebben wij dat ervan gemaakt?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_131668227
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 11:51 schreef Ole het volgende:
Heeft ze niet een miskraam gehad? Of hebben wij dat ervan gemaakt?
Oh ja dat kan/kon idd.
Zie alleen de link met het pofferige niet.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Miss SHO zondag 29 september 2013 @ 12:03:46 #171
22592 crew  Ole
pi_131668363
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 11:58 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Oh ja dat kan/kon idd.
Zie alleen de link met het pofferige niet.
Omdat het woord zwangerschapskilootjes valt.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_131668531
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 11:51 schreef Ole het volgende:
Heeft ze niet een miskraam gehad? Of hebben wij dat ervan gemaakt?
dat hebben we er hier van gemaakt.
  zondag 29 september 2013 @ 12:17:10 #173
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131668717
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 11:51 schreef Ole het volgende:
Heeft ze niet een miskraam gehad? Of hebben wij dat ervan gemaakt?
Ja ook. Toen kwamen de hartjes.

Maar de laatste tijd doet ze enorm geheimzinning over ZKH-opnamen met goéde afloop, goed nieuws dat ze wel/niet/ wel gaan vertellen, afhankelijk van hoe lief wij allemaal zijn geweest.
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 29 september 2013 @ 12:27:40 #174
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131668964
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 11:51 schreef Ole het volgende:
Heeft ze niet een miskraam gehad? Of hebben wij dat ervan gemaakt?
Volgens mij is ze zwanger, en hadden ze dat nog graag willen vertellen bij TVOH... over drie afleveringen ofzo.
Dat hartje was denk ik voor een miskraam, daarna de foto in het ziekenhuis met op twitter/FB dat verhaal dat ze niet wilden vertellen waarom maar vervolgens wel reageren op de reactie van het ziekenhuis dat gynaecoloog weetikveel bedankt moet worden |:(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 29 september 2013 @ 12:38:54 #175
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_131669317
Maar als ze zwanger is dan is het toch ook goed nieuws? Want dan krijgt ze toch die wonderbaby die haar van alle afkortingen gaat genezen? Dan zijn wij van het geneuzel af..
In ieder geval tot ze een burn out krijgt van het zorgen voor 3 afkortingsrijke mensjes. Daar schrijft ze dan vast een boek over. :')
Fok!bejaarde
pi_131669491
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 12:38 schreef Anosmie het volgende:
Maar als ze zwanger is dan is het toch ook goed nieuws? Want dan krijgt ze toch die wonderbaby die haar van alle afkortingen gaat genezen? Dan zijn wij van het geneuzel af..
In ieder geval tot ze een burn out krijgt van het zorgen voor 3 afkortingsrijke mensjes. Daar schrijft ze dan vast een boek over. :')
"Zwangerschap met adhd/me/burnout/borderline/overgewicht".
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  zondag 29 september 2013 @ 12:45:09 #177
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131669544
Wedden dat ze last krijgt van bekkeninstabiliteit :Y
En zwangerschapsdiabetes, en een hoge bloeddruk en en en....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_131669659
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 12:45 schreef Leandra het volgende:
Wedden dat ze last krijgt van bekkeninstabiliteit :Y
En zwangerschapsdiabetes, en een hoge bloeddruk en en en....
Zwangerschapsvergeetachtigheid en dan vergeet ze dat ze al die aandoeningen heeft. Dat zou jammer voor ons zijn.
pi_131670225
quote:
1s.gif Op zondag 29 september 2013 12:17 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ja ook. Toen kwamen de hartjes.

Maar de laatste tijd doet ze enorm geheimzinning over ZKH-opnamen met goéde afloop, goed nieuws dat ze wel/niet/ wel gaan vertellen, afhankelijk van hoe lief wij allemaal zijn geweest.
Dat hebben wij er toen ook van gemaakt he....in die periode was ook een familielid van Son overleden waar zij en (volgens facebook/twitter) Pyke veel mee hadden. Wie weet waren de hartjes wel daarvoor....
  zondag 29 september 2013 @ 14:02:54 #180
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131671729
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 13:06 schreef kvd het volgende:

[..]

Dat hebben wij er toen ook van gemaakt he....
Het staat in SHO dus het is waar.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_131672056
quote:
1s.gif Op zondag 29 september 2013 14:02 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Het staat in SHO dus het is waar.
oeps...vergeten :@
pi_131673198
Volgens mij hebben wij haar zwanger gepraat en een miskraam erbij :') Is er al nieuws in de echte gates of kan ik rustig gaan koken :7
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_131673694
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 14:45 schreef mascara-klodder het volgende:
Volgens mij hebben wij haar zwanger gepraat en een miskraam erbij :') Is er al nieuws in de echte gates of kan ik rustig gaan koken :7
ga maar koken...het is aardig stil overal...
pi_131674248
quote:
1s.gif
Op zondag 29
september 2013 14:59
schreef
kvd het volgende:


[..]

ga maar koken...het is aardig stil overal...
Ik zag net bij Golftasgate als dat Schizo de lapo heeft, de moeite niet waard om het topic te openen dus :+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_131675634
quote:
9s.gif Op zondag 29 september 2013 15:15 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ik zag net bij Golftasgate als dat Schizo de lapo heeft, de moeite niet waard om het topic te openen dus :+
klopt, dan weet je wel waar het over gaat/ wat de strekking van de post is ;)
  † In Memoriam † zondag 29 september 2013 @ 15:58:10 #186
43556 miss_dynastie
pi_131675743
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 13:06 schreef kvd het volgende:
vertellen, afhankelijk van hoe lief wij allemaal zijn geweest.Dat hebben wij er toen ook van gemaakt he....in die periode was ook een familielid van Son overleden waar zij en (volgens facebook/twitter) Pyke veel mee hadden. Wie weet waren de hartjes wel daarvoor....
Ja, maar je had toen ook die bedankt-tweet aan de afdeling gynaecologie, dus ik denk echt dat het met een minie-Piekie te maken had :Y
pi_131676217
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 15:58 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ja, maar je had toen ook die bedankt-tweet aan de afdeling gynaecologie, dus ik denk echt dat het met een minie-Piekie te maken had :Y
klopt,alleen werd dat hier zo ongeveer meteen weer een miskraam, terwijl er ookandere dingen kunnen zijn gebeurd. misschien zit de mini er nog wel,misschien was het een operatie om de weg voor mini's vrij te maken. we can only guess...
pi_131676548
Weten we wel zeker of ze dat bedankje naar de afd gynaecologie heeft gestuurd, of hebben wij dat er ook van gemaakt _O- :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator / Miss SHO zondag 29 september 2013 @ 16:29:12 #189
22592 crew  Ole
pi_131676854
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 16:19 schreef mascara-klodder het volgende:
Weten we wel zeker of ze dat bedankje naar de afd gynaecologie heeft gestuurd, of hebben wij dat er ook van gemaakt _O- :')
Dat dan weer wel :Y
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † zondag 29 september 2013 @ 17:06:06 #190
43556 miss_dynastie
pi_131678163
sonjasilva twitterde op dinsdag 13-08-2013 om 15:27:36 @ZaansMC afdeling gynaecologie dr Hooker, en team, lieve echoscopiste en de lieve mensen die zo hard voor me gezorgd hebben op de afdeling 💋 reageer retweet
  † In Memoriam † zondag 29 september 2013 @ 17:06:38 #191
43556 miss_dynastie
pi_131678181
Dr. Hooker, de gynaecoloog... wat een grap _O-
pi_131681683
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 12:48 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Zwangerschapsvergeetachtigheid en dan vergeet ze dat ze al die aandoeningen heeft. Dat zou jammer voor ons zijn.
HELPP om in de afkortingen te blijven. Zijn toch by far haar favorieten
  zondag 29 september 2013 @ 18:45:01 #193
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131681763
En dan een baby met KISS natuurlijk.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_131690647
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 12:45 schreef Leandra het volgende:
Wedden dat ze last krijgt van bekkeninstabiliteit :Y
En zwangerschapsdiabetes, en een hoge bloeddruk en en en....
Vergeet de rammelende placenta niet
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  zondag 29 september 2013 @ 22:03:30 #195
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_131690833
quote:
1s.gif Op zondag 29 september 2013 22:00 schreef DjinN het volgende:

Vergeet de rammelende placenta niet
Misschien was ze daarvoor wel bij Dr Hooker geweest.
Fok!bejaarde
pi_131692843
quote:
6s.gif Op zondag 29 september 2013 22:03 schreef Anosmie het volgende:

[..]

Misschien was ze daarvoor wel bij Dr Hooker geweest.
Dr. Oetker :P
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  zondag 29 september 2013 @ 22:37:06 #197
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131692944
quote:
6s.gif Op zondag 29 september 2013 22:03 schreef Anosmie het volgende:

[..]

Misschien was ze daarvoor wel bij Dr Hooker geweest.
Z'n voorletter is ook nog A..... arme man, dat z'n ouders daar niet beter over nagedacht hebben :X

quote:
Aandachtsgebieden: Cervixpoli/ Fertiliteit
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 29 september 2013 @ 23:43:48 #198
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131696101
quote:
1s.gif Op zondag 29 september 2013 18:41 schreef Wazigwijfke het volgende:

[..]

HELPP om in de afkortingen te blijven. Zijn toch by far haar favorieten
:D
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 30 september 2013 @ 00:52:11 #199
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131698004
Oh, het goede nieuws was niet dat ze zwanger is, maar dat ze voedselintolleranties heeft!

Twitter:

"Ik heb een aantal lieve berichtjes gehad van mensen die zich afvroegen hoe het komt dat het ietsje beter met me gaat. Ik kan er heel kort over zijn 😊

Ik heb nog steeds ME en zeker de verstikkende moeheid, maar er is veel meer aan de hand. Voedselintolleranties die ik ontdekt heb, superfoods eten. En er is hormonaal ook iets goed mis. Nadat ik even het testen en dokteren moe was besloot ik na de ME dag weer dingen te gaan proberen. Losse symptomen aan pakken. En het werkt. Ik voel me echt iets beter. En ik blijf zoeken. 😊"
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 30 september 2013 @ 01:00:50 #200
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_131698186
De ME-dag? WTF? Iedere afwijking een eigen dag?

Volgens mij snapt ze het gewoon niet, het is een "me-dag" geen "ME-dag".

Maar Son, zoekt en gij zult vinden, ik kan "Hypochondrie voor Dummies" van harte aanbevelen O+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 30 september 2013 @ 01:23:42 #201
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131698536
quote:
1s.gif Op zondag 29 september 2013 16:11 schreef kvd het volgende:

[..]

klopt,alleen werd dat hier zo ongeveer meteen weer een miskraam, terwijl er ookandere dingen kunnen zijn gebeurd. misschien zit de mini er nog wel,misschien was het een operatie om de weg voor mini's vrij te maken. we can only guess...
Nee, de vermeende miskraam was voordat die geheimzinnige hartjes heel geheimzinnig werden genoemd, in geheimzinnige bewoordingen.
De danktweet aan Happy Hooker was een tijd daarna, en betuigde van een goede afloop van de aanvankelijk heikele opname op de afdeling gynaecologie.
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 30 september 2013 @ 01:26:25 #202
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_131698570
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2013 01:00 schreef Leandra het volgende:
De ME-dag? WTF? Iedere afwijking een eigen dag?

Volgens mij snapt ze het gewoon niet, het is een "me-dag" geen "ME-dag".

Maar Son, zoekt en gij zult vinden, ik kan "Hypochondrie voor Dummies" van harte aanbevelen O+
Ja voor elke afwijking een eigen dag. Er is ook een Schijt-Aan-Sonja-dag, moet Son hebben gedacht. Ook een soort me-dag.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_131699690
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2013 01:23 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Nee, de vermeende miskraam was voordat die geheimzinnige hartjes heel geheimzinnig werden genoemd, in geheimzinnige bewoordingen.
De danktweet aan Happy Hooker was een tijd daarna, en betuigde van een goede afloop van de aanvankelijk heikele opname op de afdeling gynaecologie.
dat weet ik,zeg ook nergens dat er een andere volgorde is. alleen zeg ik dat er voor er die hartjes kwamen, waarvan hier gesteld werd dat het was voor een kindje die ze hadden verloren, ook de opa van sonja was overleden. wie weet waren die hartjes daar dus wel voor.
  maandag 30 september 2013 @ 06:29:07 #204
134537 Radobe
nooit meer wijn.
pi_131699751
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2013 05:38 schreef kvd het volgende:

[..]

dat weet ik,zeg ook nergens dat er een andere volgorde is. alleen zeg ik dat er voor er die hartjes kwamen, waarvan hier gesteld werd dat het was voor een kindje die ze hadden verloren, ook de opa van sonja was overleden. wie weet waren die hartjes daar dus wel voor.
Waarom neemt hij een hartje voor haar opa?
wijn, iets te veel wijn maar net niet genoeg om van de wereld te zijn
veels te veel wijn, iets te veel wijn, maar net niet voldoende om tevreden te zijn
pi_131699788
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2013 06:29 schreef Radobe het volgende:

[..]

Waarom neemt hij een hartje voor haar opa?
hij neemt ook haar afkortingen over ;)

geen idee, misschien heeft die persoon hem geïnspireerd? ik zeg niet dat het die opa van Sonja is, meer dat er meerdere mogelijkheden zijn waarom zo'n hartje gezet kan worden. wie weet hebben ze een relatiecrisis gehad waar we niks van weten of is het gewoon een uiting van.hun liefde of hebben ze een stiekeme 'we blijven voor altijd bij elkaar en dat bezegelen we met een matching tattoo' ceremonie gehad of zijn ze wegens alle afkortingen voor een diep dal gegaan maar omdat liefde alles overwint/het belangrijkste is een permanent iets gedaan. misschien was het wel een miskraam.
simpele feit is,we weten niet waarom ze het gedaan hebben. wij hebben daar iets van gemaakt (een miskraam) maar er zijn nog genoeg andere mogelijke redenen
pi_131699870
Voedselintolerantie is ook heel hip hè? Echt m'n halve vriendenkring heeft er last van, met of zonder bevestiging van een arts.
Tap tap tap
pi_131699963
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2013 07:11 schreef CherryLips het volgende:
Voedselintolerantie is ook heel hip hè? Echt m'n halve vriendenkring heeft er last van, met of zonder bevestiging van een arts.
:Y

Alleen bij Son moet je het maar weer even afwachten, het is nu nog een intolerantie, straks weer wat nieuws.
ME-ers hebben sowieso vaker klachten met de darmen, waardoor je energielevel en algemene gestel al wat anders is. Prikkelbaar Darmsyndroom komt vaak voor. Anders eten (wat ze trouwens zichtbaar al een tijd deed) kan dan zorgen voor minder darmklachten met als gevolg een beter gevoel.

Dus joehoe Son :W , wat meer afkortingen voor je, want VI is niks....PDS/IBS, IBD....allemaal 'fijne' darmklachten...
pi_131699973
Dat ze nog leeft mag een Godswonder heten :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_131699984
Ze kan een compleet eigen syndroom krijgen....SSS...Sonja Silva Syndroom
pi_131699994
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2013 00:52 schreef Duderinnetje het volgende:
Oh, het goede nieuws was niet dat ze zwanger is, maar dat ze voedselintolleranties heeft!

Twitter:

"Ik heb een aantal lieve berichtjes gehad van mensen die zich afvroegen hoe het komt dat het ietsje beter met me gaat. Ik kan er heel kort over zijn 😊

Ik heb nog steeds ME en zeker de verstikkende moeheid, maar er is veel meer aan de hand. Voedselintolleranties die ik ontdekt heb, superfoods eten. En er is hormonaal ook iets goed mis. Nadat ik even het testen en dokteren moe was besloot ik na de ME dag weer dingen te gaan proberen. Losse symptomen aan pakken. En het werkt. Ik voel me echt iets beter. En ik blijf zoeken. 😊"
OMG. Heeft iemand een braakbakje? :{ En laten we het potlood erbij pakken voor ons turflijstje :') :') :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_131699998
Half Nederland heeft PDS, dus dan is ze niet alleen O+
Tap tap tap
pi_131700664
[quote]0s.gif Op maandag 30 september 2013 07:40 schreef CherryLips het volgende:
Half Nederland heeft PDS, dus dan is ze niet alleen O+

Maar niet icm ME, ADHD, HSP en wat ze nog meer heeft
pi_131700838
Voedselintoleranties? Daarom ziet ze er tegenwoordig zeker uit als Jabba the Hut?

Ook echt zo'n muts die gelooft in de onzin die superfoods heet, allerlei bullshit die voor veel te hoge prijzen wordt verkocht in Nederland.
pi_131700946
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2013 09:08 schreef Ericr het volgende:
Voedselintoleranties? Daarom ziet ze er tegenwoordig zeker uit als Jabba the Hut?

Ook echt zo'n muts die gelooft in de onzin die superfoods heet, allerlei bullshit die voor veel te hoge prijzen wordt verkocht in Nederland.
Wat is in vredesnaam superfoods?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_131701023
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2013 09:15 schreef roos85 het volgende:

[..]

Wat is in vredesnaam superfoods?
Van die gezonde dingen voor je lichaam, met veel goede stoffen erin (bepaalde bessen, bepaalde zaden, bepaalde vissoorten, bepaalde koolsoorten, bepaalde citrusvruchten enzovoort)
http://en.wikipedia.org/wiki/Superfood
pi_131701065
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2013 09:08 schreef Ericr het volgende:
Voedselintoleranties? Daarom ziet ze er tegenwoordig zeker uit als Jabba the Hut?

Ik moest lachen _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_131701105
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2013 09:08 schreef Ericr het volgende:
Voedselintoleranties? Daarom ziet ze er tegenwoordig zeker uit als Jabba the Hut?

Ook echt zo'n muts die gelooft in de onzin die superfoods heet, allerlei bullshit die voor veel te hoge prijzen wordt verkocht in Nederland.
Kan je nagaan hoe ze eruit ziet zonder al die superfoods ;)
pi_131701188
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2013 09:20 schreef kvd het volgende:

[..]

Van die gezonde dingen voor je lichaam, met veel goede stoffen erin (bepaalde bessen, bepaalde zaden, bepaalde vissoorten, bepaalde koolsoorten, bepaalde citrusvruchten enzovoort)
http://en.wikipedia.org/wiki/Superfood
Ah tnx :)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_131701611
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2013 23:38 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Welja, veeg al die columns en al die tweets maar met één veeg van tafel, na een TV-verschijning van twee minuten. ;(
haha, nee, die blijven voor altijd in mjin geheugen gegrift. Maar in DAT licht viel ze mee :')
pi_131704211
De zwangerschapsgeruchten kwamen door een tweet van Pyke.
quote:
@sonjasilva baby ook ja ;) !! Hihi ssst
5:22pm - 26 apr 13
Bron: https://mobile.twitter.com/sonjasilva/status/327803772367695873

Dat was in april. We zijn ruim 5 mnd verder.. Als Patty niet zo lelijk had gedaan hadden we het geweten of het was blijven plakken. :{
Fok!bejaarde
pi_131706261
Het is wachten op het nieuws dat ze ALS heeft :'(
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_131706597
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2013 13:11 schreef mascara-klodder het volgende:
Het is wachten op het nieuws dat ze ALS heeft :'(
Dan zijn we haar snel kwijt...
  maandag 30 september 2013 @ 13:33:24 #223
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_131706744
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2013 11:44 schreef Anosmie het volgende:
De zwangerschapsgeruchten kwamen door een tweet van Pyke.

[..]

Bron: https://mobile.twitter.com/sonjasilva/status/327803772367695873

Dat was in april. We zijn ruim 5 mnd verder.. Als Patty niet zo lelijk had gedaan hadden we het geweten of het was blijven plakken. :{
Nou die hartjes kwamen in juni en we gokken nog steeds dat die staan voor een miskraam.
Als er iets was blijven plakken was er vast al wel wat te zien.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_131707150
quote:
0s.gif Op maandag 30 september 2013 13:33 schreef laziness het volgende:

[..]

Nou die hartjes kwamen in juni en we gokken nog steeds dat die staan voor een miskraam.
Als er iets was blijven plakken was er vast al wel wat te zien.
Opnames van the blind auditions waren eind juni, begin juli.. Zijn onderhand toch al weer 3 maand verder..
pi_131707513
quote:
1s.gif Op maandag 30 september 2013 13:11 schreef mascara-klodder het volgende:
Het is wachten op het nieuws dat ze ALS heeft :'(
Denk niet dat onze Son zich zo gauw aan de dodelijke afkortingen zal wagen. Is zo lastig waar te maken.
Fok!bejaarde
pi_131707986
quote:
1s.gif
Op maandag 30
september 2013 14:02
schreef
Anosmie het
volgende:


[..]

Denk niet dat onze Son zich zo gauw aan de dodelijke afkortingen zal
wagen. Is zo lastig waar te maken.
Dat is idd ook weer zo.

Een vroegere vriendin van mij heeft ook ME en weet ik nog wat, dumpt haar kind overal maar kon nog wel lekker stappen.

Nu hoorde ik laatst dat ze haar dochter om de haverklap in een logeerhuis stopt en dat ze heeft verteld dat ze terminaal is :')

Het kind laat ze btw niet bij haar vader wonen want dan gaat ze er met haar uitkering en alle toeslagen flink op achteruit....
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_133325723
Sonja heeft een nieuwe afko gevonden. De bbz

Op buddymama.nl heeft ze haar nieuwe column!

Ik houd zelf wel van afkortingen. Het ouderwetse enz. en bv. Maar eerlijk gezegd doe ik ook mee met ff. En heel soms zelfs hvj. Maar bbz is een afkorting die ik niet kende en nooit had willen kennen. BuitenBaarmoederlijke-Zwangerschap. Ik voel me leeg. Ik wist gewoon dat het niet goed zat.
Omdat ik positief wilde blijven, hebben we het toch aan onze ouders verteld. Wat waren ze blij! Ook mijn zoontje van 8 kon niet wachten tot het zover was. En toch bleef ik gereserveerd. Ik durfde gewoon niet echt blij te zijn.
Toen ik 5 weken zwanger was, kreeg ik ’s avonds flinke krampen in mijn buik, aan de linkerkant. Ik kende deze pijn niet. Het straalde uit naar mijn linker lies en bovenbeen. Toen ik op een gegeven moment moest plassen, zat er bloed aan het toiletpapier. Ik schrok hier zo verschrikkelijk van, dat ik zonder te kijken snel alles wegspoelde. Ik wilde er gewoon niet aan. In denial… Ik heb meteen de verloskundige gebeld. Onze eerste echo stond pas over 2 weken bij 7 weken zwangerschap gepland. Maar volgens de echoscopiste had het geen nut om eerder te komen. “We kunnen op dit moment toch niets zien”. Gek genoeg lees ik op internet over best veel vrouwen die met 5 weken al een kloppend hartje gezien hebben, maar ik besluit het los te laten. Ze zal wel weten waar ze het over heeft, toch?
Door de bloeding vind ik het inmiddels nog moeilijker om blij te zijn met mijn zwangerschap. De wens voor een kindje is zo groot. Ik vraag mezelf af of ik nou echt voel dat het niet goed zit of dat het zelfbescherming is. Er zijn verschillende fora op het internet te vinden waar vrouwen fijn hun bevruchte ei kwijt kunnen over de angsten en onzekerheden die horen bij in verwachting zijn. Ook als het niet vanzelf gaat en na het verlies van een kindje kun je je hart luchten. Ik besluit me aan te melden bij zo een forum en vertel mijn verhaal. Ik krijg direct antwoord van bezorgde moeders-in-spe die vinden dat ik moet staan op het krijgen van een echo. Ik modder nog een paar dagen aan, maar als ik dan weer bloedverlies heb, trek ik de stoute schoenen aan en bel opnieuw met de echoscopiste. Ik vertel haar dat ik echt het gevoel heb dat het niet goed zit en vraag of de echo niet een week naar voren kan voor mijn gemoedsrust. Om een eventueel windei of zoiets uit te sluiten. Ik voel me al bijna een zeikerd als ze me weer vertelt dat het geen nut heeft en dat ik toch echt geduld moet hebben en moet wachten tot over 2 weken.
De volgende ochtend houd ik het niet meer. Ik doe nog een zwangerschapstest en het streepje is nu toch echt een stuk lichter. Ik weet inmiddels dat je HCG hormoon zicht per 2/3 dagen verdubbeld dus het streepje hoort juist donkerder te worden! Ongerust bel ik dan maar mijn huisarts en leg haar het verhaal voor. Ik mag meteen langskomen. Bij een miskraam gaat je baarmoedermond open staan om het vruchtje uit te kunnen drijven, maar bij mij zit hij nog potdicht. Ik uit mijn ongerustheid en loop vervolgens een half uur later met een verwijzing voor een echo de deur van het ziekenhuis in. Op de afdeling gynaecologie zit het natuurlijk vol met zwangere buiken. Ik ben gelukkig snel aan de beurt voor de echo. Mijn man is inmiddels aangekomen en gespannen turen we naar het venster. We zoeken, zoeken en zoeken nog wat meer, maar mijn baarmoeder is leeg… Niet eens een spoor van een zwangerschap. Als de echoscopiste linksaf slaat, zien we allemaal iets zitten. Ik word meteen naar het lab gestuurd voor een bloedtest die uit moet wijzen hoeveel van het HCG hormoon er nog in mijn bloed zit. Is dit boven de 2000 dan kan ik meteen naar de ok, vertelt de gynaecoloog waar ik inmiddels beland ben. Als ik naar de cafetaria loop van het ziekenhuis en mijn man, die inmiddels weer aan het werk was belt, dringt het allemaal pas tot me door. Wow… Ik had gewoon gelijk. Als ik niet naar mijn gevoel geluisterd had en nog 2 weken door had gelopen met mijn bbz dan had mijn eileider kunnen scheuren door het groeiende kindje en dan had de hele eileider er sowieso uit gemoeten. Dat kan nog gevaarlijk zijn ook! Wat een emotionele rollercoaster. Ik was nog redelijk rustig, maar nu wordt het allemaal even te veel. Gelukkig is Pyke vlakbij en zie ik hem alweer aankomen.

Bron: http://buddymama.nl/forum(...)a4e2c44649e1596e9392
  ESF Reporter zaterdag 16 november 2013 @ 20:34:23 #228
87554 Cee
Welluk?
pi_133325932
Mijn man = Pyke, toch? Sorry, ik moet deze wirwar van letters en woordspelingen ('hun bevruchte ei kwijt kunnen op fora' _O- ) goed kunnen verwerken.
pi_133326087
Ik zie een hele lap en na 3 zinnen ben ik al moe _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_133326187
"Ik houd zelf wel van afkortingen"

Joh.
  zaterdag 16 november 2013 @ 20:47:20 #231
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_133326295
Er er een nieuwe in OUD bijgekomen in de twee weken voor die ziekenhuistweets?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_133326400
Heerlijke intro op buddymama:

Sonja Silva (36) is moeder van Damian(9) en heeft sinds 2 jaar een relatie met zanger Pyke Pos. Alle 3 de gezinsleden hebben AD(H)D. Na 2 jaar ziek thuis geweest te zijn door haar chronische ziekte ME, gaat Sonja weer aan het werk. Voor Buddymama schrijft ze openhartig over haar leven.
Fok!bejaarde
pi_133326424
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 20:47 schreef Leandra het volgende:
Er er een nieuwe in OUD bijgekomen in de twee weken voor die ziekenhuistweets?
Ik was ook al aan het speuren!
Fok!bejaarde
pi_133326595
Introductiecolumn

quote:
Niemand weet... dat ik voor Buddymama schrijf

Lieve buddymama's,Ik ben nu al een poosje aan het schrijven. In 2012 schreef ik bijvoorbeeld een column in weekblad Vriendin over mijn leven als ME patiente. Omdat ik heel veel lieve reacties kreeg van mensen die het jammer vonden dat mijn column ging stoppen, ben ik niet gestopt met schrijven.

En dat is maar goed ook, want er is weer zoveel moois en heftigs gebeurd in mijn leven. Ik heb de columns "Niemand Weet" genoemd omdat heel veel mensen denken dat ze weten wie ik ben en hoe ik in elkaar zit omdat ik toevallig een publiek persoon ben door mijn werk. Maar er zijn zoveel dingen die helemaal niemand weet! Ik heb nu eindelijk een platform gevonden waar ik mijn verhalen kwijt kan! We beginnen ergens in mei 2013 toen ik zwanger bleek te zijn... Welkom in de rollercoaster van mijn leuke en veelbewogen leven!

Veel leesplezier!
Sonja Silva
pi_133326625
Veur de volledigheid ook de tweede *O*
quote:
Niemand weet.. Dat ik zwanger ben
Nou ja, dat is niet helemaal waar. Pyke weet het. Ik heb het hem gisterenochtend (mei 2013) om half 7 verteld. Gisteren was mijn NOD dag (Niet-Ongesteld-Dag). In principe ben ik dus nog maar 1 dag overtijd. Ik kon niet meer wachten met testen. Bij Kruidvat heb ik testen gehaald, 2 voor 5 euro. Klinkt toch een stuk leuker dan die dure digitale testen van 13 euro. En ze zeggen in principe hetzelfde, toch? Nu is het alleen zo dat je bij de digitale test niet om de uitslag heen kunt. Er staat letterlijk ZWANGER of NIET ZWANGER. Je kunt zelfs zien hoever je bent tegenwoordig. Bij de Kruidvat test krijg je een pipetje, zo leuk! Vier druppels in het gaatje… 5 minuten wachten. Ik kijk naar het venster en er staat een streepje. Hij is weliswaar heel licht roze, maar hij staat er! Shit zeg, nu weet ik nog niets zeker. Ik ga morgenochtend de 2e test te doen met ochtendurine. Daar zit toch meer van het HCG hormoon in. Ik bel wel mama even, want ik moet het kwijt! Het lijkt me beter om nog even te wachten met Pyke inlichten, want ik ben er nog niet zeker van.
De volgende ochtend veer ik om 6 uur moeiteloos mijn bed uit. Ik kan niet meer slapen. Zachtjes kruip ik naar beneden. Ik doe de test, laat hem in de keuken liggen en kruip onder de deken op de bank - 06:08 uur. Ik moet tot 06:13 uur wachten, maar na 2 minuten hou ik het niet meer. Ik zie weer een streepje, deze keer iets duidelijker dan gisteren. Wow, ik geloof echt dat ik zwanger ben. Met de test in mijn vuistje klim ik weer in bed. Pyke kijkt me met 1 slaperig oog aan. Ik ratel: "Je moet even wakker worden, ik moet je iets laten zien, zie jij wat ik zie?" Pyke is meteen klaarwakker! En dat zegt wat, want normaal moet ik hem iedere ochtend zowat zijn bed uit roken. Hij is geen ochtendmens. "Ik zie ook een streepje", fluistert hij, duidelijk onder de indruk. "Ja, maar het is wel een beetje een lullig streepje", zeg ik. Samen staren we nog 10 minuten gebiologeerd naar het staafje.
Als ik op internet kijk, zie ik dat er gelukkig heel veel vrouwen zijn die een vaag lijntje hebben als de zwangerschap nog zo pril is. Maar een streepje is een streepje! Als je niet zwanger bent blijft de test spookachtig wit… Ik ben er nog niet helemaal gerust op, maar ik denk wel dat dit betekent dat ik zwanger ben. Heeeel pril nog, ik zou vandaag 4 weken en 3 dagen zijn. Voorzichtig probeer ik aan het idee te wennen. Vanochtend weer niet ongesteld geworden. Zou het dan echt zo zijn? Ik loop tijdens mijn boodschappenrondje even de Action in. Daar verkopen ze opeens ook testen, 2 voor 1,49. Beter! Ik hou zo van die winkel! Ik rijd snel naar huis en met een volle blaas en een bakje stap ik het toilet in. Deze test moet 5 seconden absorberen. Geen pipetje. Vreemd genoeg ben ik daar teleurgesteld over. Deze test duurt maar 3 minuten. Dat scheelt weer! Ik kijk, ik kijk nog eens goed. Ik doe het keukenlicht uit en kijk nog eens met natuurlijk licht.. Zucht. Dit lijntje is nog vager dan dat van Kruidvat. Getver. Zou je ook verslaafd kunnen raken aan zwangerschapstesten doen? My name is Sonja and I am a pregnancytestaddict??
Voorlopig moet ik het doen met het lichte streepje… Ik ga mijn best doen om pas na het weekend weer te testen. Ik zou het zo ontzettend leuk vinden. Een kindje van de liefde van mijn leven, nog voor mijn 37e verjaardag.
Die laatste zin is weer een pareltje
:')
Fok!bejaarde
pi_133326719
quote:
Bij Kruidvat heb ik testen gehaald, 2 voor 5 euro
Ik kan er echt niet over uit, die kneuterigheid :') Ja, zelfs een publiekelijk persoon is ook 'gewoon maar een mens', maar godallejezus zeg. We weten nog net niet welk inlegkruisje haar voorkeur heeft :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  zaterdag 16 november 2013 @ 21:03:32 #237
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_133326725
Alsof je in WOTS in OUD zit te lezen :Y
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Miss SHO zaterdag 16 november 2013 @ 21:04:47 #238
22592 crew  Ole
pi_133326771
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 20:43 schreef Clavis het volgende:
"Ik houd zelf wel van afkortingen"

Joh.
Ze heeft deze TT gezien
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zaterdag 16 november 2013 @ 21:09:47 #239
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_133326943
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 21:03 schreef Leandra het volgende:
Alsof je in WOTS in OUD zit te lezen :Y
Ja dat ja! Echt exact. Zou ze stiekem meeschrijven met een kloon? :+
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_133327109
quote:
Ik bel wel mama even, want ik moet het kwijt! Het lijkt me beter om nog even te wachten met Pyke inlichten, want ik ben er nog niet zeker van.
Lekker logisch om wel je moeder alvast te bellen, maar de a.s. vader nog niet in te lichten omdat je er nog niet zeker van bent _O-
  zaterdag 16 november 2013 @ 21:24:46 #241
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_133327406
Huh, maar is ze nu weer Zwanger or NOD?

Mijn hemel, het onstelpbare exhibitionisme ook. :{

[ Bericht 0% gewijzigd door Duderinnetje op 16-11-2013 21:39:33 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
  zaterdag 16 november 2013 @ 21:33:32 #242
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_133327633
Ik vind het wel sneu dat ze naar beneden moet kruipen. Zo de trap af.
Maar dit speelt dus in mei. Wanneer kunnen we de ontknoping van de miskraam lezen? Volgend jaar februari?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_133327699
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2013 21:24 schreef Duderinnetje het volgende:

Mijn hemel, het onstelpbare exhibitionisme ook. :{
Ja dat :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  zaterdag 16 november 2013 @ 21:36:54 #244
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_133327725
Ik vind dat 'als publiek persoon' ook wel erg treurig, zo zonder carrière.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 16 november 2013 @ 23:43:20 #245
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_133331906
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 november 2013 20:59 schreef Anosmie het volgende:
Veur de volledigheid ook de tweede *O*

[..]

Nou ja, dat is niet helemaal waar. Pyke weet het. Ik heb het hem gisterenochtend (mei 2013) om half 7 verteld. Gisteren was mijn NOD dag (Niet-Ongesteld-Dag). In principe ben ik dus nog maar 1 dag overtijd. Ik kon niet meer wachten met testen. Bij Kruidvat heb ik testen gehaald, 2 voor 5 euro. Klinkt toch een stuk leuker dan die dure digitale testen van 13 euro. En ze zeggen in principe hetzelfde, toch? Nu is het alleen zo dat je bij de digitale test niet om de uitslag heen kunt. Er staat letterlijk ZWANGER of NIET ZWANGER. Je kunt zelfs zien hoever je bent tegenwoordig. Bij de Kruidvat test krijg je een pipetje, zo leuk! Vier druppels in het gaatje… 5 minuten wachten. Ik kijk naar het venster en er staat een streepje. Hij is weliswaar heel licht roze, maar hij staat er! Shit zeg, nu weet ik nog niets zeker. Ik ga morgenochtend de 2e test te doen met ochtendurine. Daar zit toch meer van het HCG hormoon in. Ik bel wel mama even, want ik moet het kwijt! Het lijkt me beter om nog even te wachten met Pyke inlichten, want ik ben er nog niet zeker van.
De volgende ochtend veer ik om 6 uur moeiteloos mijn bed uit. Ik kan niet meer slapen. Zachtjes kruip ik naar beneden. Ik doe de test, laat hem in de keuken liggen en kruip onder de deken op de bank - 06:08 uur. Ik moet tot 06:13 uur wachten, maar na 2 minuten hou ik het niet meer. Ik zie weer een streepje, deze keer iets duidelijker dan gisteren. Wow, ik geloof echt dat ik zwanger ben. Met de test in mijn vuistje klim ik weer in bed. Pyke kijkt me met 1 slaperig oog aan. Ik ratel: "Je moet even wakker worden, ik moet je iets laten zien, zie jij wat ik zie?" Pyke is meteen klaarwakker! En dat zegt wat, want normaal moet ik hem iedere ochtend zowat zijn bed uit roken. Hij is geen ochtendmens. "Ik zie ook een streepje", fluistert hij, duidelijk onder de indruk. "Ja, maar het is wel een beetje een lullig streepje", zeg ik. Samen staren we nog 10 minuten gebiologeerd naar het staafje.
Als ik op internet kijk, zie ik dat er gelukkig heel veel vrouwen zijn die een vaag lijntje hebben als de zwangerschap nog zo pril is. Maar een streepje is een streepje! Als je niet zwanger bent blijft de test spookachtig wit… Ik ben er nog niet helemaal gerust op, maar ik denk wel dat dit betekent dat ik zwanger ben. Heeeel pril nog, ik zou vandaag 4 weken en 3 dagen zijn. Voorzichtig probeer ik aan het idee te wennen. Vanochtend weer niet ongesteld geworden. Zou het dan echt zo zijn? Ik loop tijdens mijn boodschappenrondje even de Action in. Daar verkopen ze opeens ook testen, 2 voor 1,49. Beter! Ik hou zo van die winkel! Ik rijd snel naar huis en met een volle blaas en een bakje stap ik het toilet in. Deze test moet 5 seconden absorberen. Geen pipetje. Vreemd genoeg ben ik daar teleurgesteld over. Deze test duurt maar 3 minuten. Dat scheelt weer! Ik kijk, ik kijk nog eens goed. Ik doe het keukenlicht uit en kijk nog eens met natuurlijk licht.. Zucht. Dit lijntje is nog vager dan dat van Kruidvat. Getver. Zou je ook verslaafd kunnen raken aan zwangerschapstesten doen? My name is Sonja and I am a pregnancytestaddict??
Voorlopig moet ik het doen met het lichte streepje… Ik ga mijn best doen om pas na het weekend weer te testen. Ik zou het zo ontzettend leuk vinden. Een kindje van de liefde van mijn leven, nog voor mijn 37e verjaardag.
Die laatste zin is weer een pareltje
:')
[/quote]
Dit verhaal is neem ik aan nep? Oftewel op sarcastische wijze door iemand anders bedacht?!
  Moderator / Miss SHO zaterdag 16 november 2013 @ 23:47:23 #246
22592 crew  Ole
pi_133332002
Nee is echt
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 17 november 2013 @ 00:07:05 #247
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_133332567
Arme Pyke.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  zondag 17 november 2013 @ 00:45:53 #248
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_133333429
Maar is ze nu dus zwanger?
Of was die tweede column een prequal van de BBZ?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_133333742
quote:
1s.gif Op zondag 17 november 2013 00:45 schreef Duderinnetje het volgende:
Maar is ze nu dus zwanger?
Of was die tweede column een prequal van de BBZ?
Dat laatste
  zondag 17 november 2013 @ 01:09:28 #250
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_133333889
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 01:01 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

Dat laatste
Aha.
Dus in de volgende column krijgen we de ins en outs (en weer in en weer out en weer in) van de conceptie?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_133333906
quote:
11s.gif Op zondag 17 november 2013 01:09 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Aha.
Dus in de volgende column krijgen we de ins en outs (en weer in en weer out en weer in) van de conceptie?
Ik hoop het? :')
  zondag 17 november 2013 @ 01:25:18 #252
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_133334231
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 01:10 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

Ik hoop het? :')
Echt? Pykes piekje dat zoekend, doch op aanwijzingen van Son in haar onderkantje uiteindelijk heur BMH beroert, waarna zijn welige zaad diep doordringt in haar BM, om even verderop kennis te maken met Sons eicel, die daar al minuten en minuten klaarstond en dus dóódmoe die jongens te woord moest staan, teneinde een keuze te maken?
En hoe Son daarna geruime tijd met de ferme benenwagen in de lucht lag, wat ook niet meevalt als je ME én ADHD hebt - dat is gewoon SM feitelijk -, denkend aan haar NOD? Hopende niet ongi te worden? Want dan zou ze volgende maand wéér moeten klussen en weet je wel hoe vermoeiend dat is met Pyke die twee linker handen heeft?
Ja?
Dat hoop je? Dat we dat allemaal gaan vernemen?

Ik ook. Want dan weten we zeker dat ze meeleest in OUD en dan kunnen we haar ontmaskeren. *O*
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_133334311
quote:
1s.gif Op zondag 17 november 2013 01:25 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Echt? Pykes piekje dat zoekend, doch op aanwijzingen van Son in haar onderkantje uiteindelijk heur BMH beroert, waarna zijn welige zaad diep doordringt in haar BM, om even verderop kennis te maken met Sons eicel, die daar al minuten en minuten klaarstond en dus dóódmoe die jongens te woord moest staan, teneinde een keuze te maken?
En hoe Son daarna geruime tijd met de ferme benenwagen in de lucht lag, wat ook niet meevalt als je ME én ADHD hebt - dat is gewoon SM feitelijk -, denkend aan haar NOD? Hopende niet ongi te worden? Want dan zou ze volgende maand wéér moeten klussen en weet je wel hoe vermoeiend dat is met Pyke die twee linker handen heeft?
Ja?
Dat hoop je? Dat we dat allemaal gaan vernemen?

Ik ook. Want dan weten we zeker dat ze meeleest in OUD en dan kunnen we haar ontmaskeren. *O*
Ik kan niet wachten *O*
  zondag 17 november 2013 @ 06:19:12 #254
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_133336052
quote:
1s.gif Op zondag 17 november 2013 00:45 schreef Duderinnetje het volgende:
Maar is ze nu dus zwanger?
Of was die tweede column een prequal van de BBZ?
Het is het laatste, maar dat sluit het eerste niet uit ;)
Dat lijkt me wel wat voor Son, zo'n column beginnen als je binnen een paar columns goed nieuws hebt, en waarbij je boze gemene rotwereld je dan met rust laat, want je hebt net een BBZ achter de rug, dus je hebt het al zo zwaar qua spanning.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_133336769
Zij staat toch echt met stip op 1 op de sneuheidsladder van zogenaamd bekend-Nederland

Wat een vreselijk vermoeiend mens... Al is dat wel te verklaren :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zondag 17 november 2013 @ 09:47:07 #256
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_133336849
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 23:47 schreef Ole het volgende:
Nee is echt
O wat erg dat dat verhaal echt is! Triest ook... dat schrijf je toch niet?! Ik dacht serieus dat het voor de grap door iemand anders was geschreven op de Sonja manier... ze kan er nog wel ziekte / aandoening in haar lijstje bijzetten... ze lijkt wel gek!
pi_133337045
Voor degenen die een beetje in war zijn geraakt door de volgorde van de columns hier: De columns worden op deze site gepubliceerd http://buddymama.nl/forum/blog.php?cat_id=21

De eerste column die hier verscheen was de meest recente van die site (column 3 zeg maar). Het verhaal begint met de zwangerschapstests, daarna komt het verhaal over de buitenbaarmoedelijke zwangerschap. Het gaat dus in chronologische volgorde vanaf mei.

Dat er een zwangerschap mis was gelopen hadden we hier al wel door met z'n allen, ik ben vooral benieuwd wat ze te melden heeft over wat erna allemaal gebeurt is (ze heeft het over een rollercoaster, dus dan blijft het vast niet hier bij).

En zou ze voor de adhd/add diagnoses echt een dokter hebben bezocht en tests hebben ondergaan? Of is het bij elkaar gegoogled. Ik meen me uit haar columns te herinneren dat ze zelf de diagnose al had gesteld over haar kind, voor ze met een professional hadden gesproken.
  zondag 17 november 2013 @ 10:32:41 #258
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_133337219
ADHD blijkt toch uiteindelijk maar een verzinsel te zijn, was toch laatst in het nieuws? Hoe gaat Son dat oplossen...? :)
  zondag 17 november 2013 @ 10:37:00 #259
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_133337280
quote:
1s.gif Op zondag 17 november 2013 01:25 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
.. Pykes piekje..
[..]
:o
Ik zag het voor me :') :D
Fok!bejaarde
  zondag 17 november 2013 @ 10:40:46 #260
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_133337330
Dat buddymama forum was tot voor kort openbaar. Nu moet je je registreren om mee te lezen -O-
Fok!bejaarde
  Moderator / Miss SHO zondag 17 november 2013 @ 11:30:15 #261
22592 crew  Ole
pi_133338053
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 10:32 schreef Starlie het volgende:
ADHD blijkt toch uiteindelijk maar een verzinsel te zijn, was toch laatst in het nieuws? Hoe gaat Son dat oplossen...? :)
Zij heeftvhet dus het bestaat wel :Y
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_133340956
quote:
1s.gif Op zondag 17 november 2013 10:15 schreef piglet het volgende:
Voor degenen die een beetje in war zijn geraakt door de volgorde van de columns hier: De columns worden op deze site gepubliceerd http://buddymama.nl/forum/blog.php?cat_id=21

De eerste column die hier verscheen was de meest recente van die site (column 3 zeg maar). Het verhaal begint met de zwangerschapstests, daarna komt het verhaal over de buitenbaarmoedelijke zwangerschap. Het gaat dus in chronologische volgorde vanaf mei.

Dat er een zwangerschap mis was gelopen hadden we hier al wel door met z'n allen, ik ben vooral benieuwd wat ze te melden heeft over wat erna allemaal gebeurt is (ze heeft het over een rollercoaster, dus dan blijft het vast niet hier bij).

En zou ze voor de adhd/add diagnoses echt een dokter hebben bezocht en tests hebben ondergaan? Of is het bij elkaar gegoogled. Ik meen me uit haar columns te herinneren dat ze zelf de diagnose al had gesteld over haar kind, voor ze met een professional hadden gesproken.
Sorry dat ik met de verkeerde column begon. Ik kwam er ook pas achter toen Anosmie hier Sonja haar 1e column neer zette, dat er meer was :@
  zondag 17 november 2013 @ 13:55:05 #263
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_133341065
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:51 schreef syllys het volgende:

[..]

Sorry dat ik met de verkeerde column begon. Ik kwam er ook pas achter toen Anosmie hier Sonja haar 1e column neer zette, dat er meer was :@
Niks geen sorry! Je hebt ons op heerlijk leesvoer gewezen. O+
Fok!bejaarde
pi_133350257
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 13:51 schreef syllys het volgende:

[..]

Sorry dat ik met de verkeerde column begon. Ik kwam er ook pas achter toen Anosmie hier Sonja haar 1e column neer zette, dat er meer was :@
Absoluut geen sorry, het werd volgens mij pas verwarrend door de bijdragen van Anosmie en mij haha.
Bedankt dat je dit topic weer een superboost hebt gegeven *O*
  zondag 17 november 2013 @ 22:54:26 #265
403253 Meke
after all this time? always.
pi_133361530
Ik dacht bij die eerste zinnen, over afkortingen, écht dat het een sarcastische column van hier was :D Maar niets bleek minder waar, heerlijk *O*
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
pi_133364461
quote:
14s.gif Op zondag 17 november 2013 13:55 schreef Anosmie het volgende:

[..]

Niks geen sorry! Je hebt ons op heerlijk leesvoer gewezen. O+
quote:
1s.gif Op zondag 17 november 2013 19:16 schreef piglet het volgende:

[..]

Absoluut geen sorry, het werd volgens mij pas verwarrend door de bijdragen van Anosmie en mij haha.
Bedankt dat je dit topic weer een superboost hebt gegeven *O*
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2013 22:54 schreef Meke het volgende:
Ik dacht bij die eerste zinnen, over afkortingen, écht dat het een sarcastische column van hier was :D Maar niets bleek minder waar, heerlijk *O*
O+

Ook las ik deze 2 ''pareltjes'' nog op Sonja's FB.

Op 27 september schrijft ze:

Godzijdank weer ik beter! Je zou toch gewoon spontaan een stoornis krijgen van al die berichten en gesprekken over mijn gewicht! Het mooie is dat ik met zoveel mooie dingen bezig ben dat het me voor het eerst sinds lange tijd geen pijn meer doet! Ik ben na jaren uit mijn schaduw aan het stappen en zoveel mooie dingen aan het doen! Dus, to all the haters, you know who you are, hahahaha! Keep on hating, ik word er alleen maar sterker van!

En dan op 29 september!

Ik heb een aantal lieve berichtjes gehad van mensen die zich afvroegen hoe het komt dat het ietsje beter met me gaat. Ik kan er heel kort over zijn 😊

Ik heb nog steeds ME en zeker de verstikkende moeheid, maar er is veel meer aan de hand. Voedselintolleranties die ik ontdekt heb, superfoods eten. En er is hormonaal ook iets goed mis. Nadat ik even het testen en dokteren moe was besloot ik na de ME dag weer dingen te gaan proberen. Losse symptomen aan pakken. En het werkt. Ik voel me echt iets beter. En ik blijf zoeken. 😊

:? :D
  maandag 18 november 2013 @ 06:27:46 #267
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_133367643
Losse symptomen aan elkaar plakken en je voelt je beter? :D

Ik zal eens kijken of dat hier ook werkt als ik weer kreupel op de bank lig en zo moe ben dat ik zelfs het woord "tuinslang" niet meer weet...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_133367753
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 06:27 schreef Leandra het volgende:
Losse symptomen aan elkaar plakken en je voelt je beter? :D

Ik zal eens kijken of dat hier ook werkt als ik weer kreupel op de bank lig en zo moe ben dat ik zelfs het woord "tuinslang" niet meer weet...
Aan pakken, niet aan elkaar plakken :D
Dus die eicellen van haar hebben ook al niet meer de energie om helemaal naar de baarmoeder te zwemmen.
  maandag 18 november 2013 @ 07:40:09 #269
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_133367873
Darn, nou heb ik er nog een symptoom bij :o
Om half 7 's morgens ben ik dyslectisch :'(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_133368001
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 07:40 schreef Leandra het volgende:
Darn, nou heb ik er nog een symptoom bij :o
Om half 7 's morgens ben ik dyslectisch :'(
Sonja zou dat HZD noemen, Half Zeven Dyslexie.
pi_133368097
Smultopic O+
Screw them.
We're going home.
pi_133368490


2 jaar ziek? Dat mens is al veel langer ziek, in haar hoofd.
pi_133368897
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 08:02 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Sonja zou dat HZD noemen, Half Zeven Dyslexie.
_O-
pi_133369581
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 08:02 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Sonja zou dat HZD noemen, Half Zeven Dyslexie.
:D _O-
pi_133369625
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 08:59 schreef Ericr het volgende:
[ afbeelding ]

2 jaar ziek? Dat mens is al veel langer ziek, in haar hoofd.
Alledrie de gezinsleden hebben ADHD.
Hoe is het mogelijk. ;(
  maandag 18 november 2013 @ 11:10:32 #276
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_133370438
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 08:02 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Sonja zou dat HZD noemen, Half Zeven Dyslexie.
:D !

En hoezo vermeldt dat kadertje dat ze weer aan het werk gaat? Welk werk dan?
Columns schreven deed ze immers al.
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † maandag 18 november 2013 @ 11:12:55 #277
43556 miss_dynastie
pi_133370479
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 10:28 schreef vencodark het volgende:

[..]

Alledrie de gezinsleden hebben ADHD.
Hoe is het mogelijk. ;(
Misschien denkt ze dat het besmettelijk is?
pi_133370529
' Met de test in mijn vuistje klim ik weer in bed.'

Kan iemand haar slaan }:|
Screw them.
We're going home.
  maandag 18 november 2013 @ 12:15:50 #279
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_133371936
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 08:59 schreef Ericr het volgende:
[ afbeelding ]

2 jaar ziek? Dat mens is al veel langer ziek, in haar hoofd.
Alle 3 de gezinsleden hebben ADHD. Wat een toeval :')
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_133373058
quote:
2s.gif Op maandag 18 november 2013 12:15 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Alle 3 de gezinsleden hebben ADHD. Wat een toeval :')
Ze zal wel een soortgenoot moeten vinden, niemand wil een nutcase _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 18 november 2013 @ 13:00:06 #281
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_133373094
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:14 schreef CarOnline het volgende:
' Met de test in mijn vuistje klim ik weer in bed.'

Kan iemand haar slaan }:|
_O-
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_133373148
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2013 11:10 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

:D !

En hoezo vermeldt dat kadertje dat ze weer aan het werk gaat? Welk werk dan?
Columns schreven deed ze immers al.
Volgens haar facebook doet ze de P&R bij Vocal Academy Jozien van Dorst. Geen idee hoe druk ze het daarmee heeft, maar het wordt gezien als werk
pi_133373201
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2013 11:10 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

:D !

En hoezo vermeldt dat kadertje dat ze weer aan het werk gaat? Welk werk dan?
Columns schreven deed ze immers al.
Ze doet PR & Marketing voor Vocal Academy Jozien van Dorst waar Pyke een oud-leerling van is. Ook heeft ze iets gedaan bij ''When We Grew Up''. Staat tenminste op haar Facebook.

Ik lijk wel een stalker, ben het niet hoor! Maar ik moet, als lurker, altijd zo verschrikkelijk om jullie opmerkingen hier lachen en daarom mijn bijdragen ;)

Ook heb ik gisteren heel wat zwangersschapfora gelezen :@ maar heb tot op heden niets kunnen vinden wat op Sonja betrekking heeft. Interne notitie: Lid worden van Buddymama :D
  maandag 18 november 2013 @ 13:42:00 #284
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_133374147
Zelfs de traktaties die ze maakt hebben last van wisselende humeuren...
(waarom in godsnaam sippe pietjes maken voor kinderen.... :? )
https://www.facebook.com/(...)14234&type=1&theater
pi_133374197
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 13:42 schreef Starlie het volgende:
Zelfs de traktaties die ze maakt hebben last van wisselende humeuren...
(waarom in godsnaam sippe pietjes maken voor kinderen.... :? )
https://www.facebook.com/(...)14234&type=1&theater
Zijn de ME-pietjes waarschijnlijk.
  maandag 18 november 2013 @ 15:03:28 #286
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_133376634
Ah, ze doet PR.

Weer een afkorting.
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 18 november 2013 @ 15:16:52 #287
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_133377006
Oeh, op FB (weer een afkorting) staat dat de eerste column over een groot verlies gaat maar dat er ook hele mooie dingen gebeuren.
Na een miskraam ben je toch heel vruchtbaar?
Of loop ik nu te hard van stapel.. :@
Fok!bejaarde
  maandag 18 november 2013 @ 15:18:55 #288
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_133377056
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:16 schreef Anosmie het volgende:
Oeh, op FB (weer een afkorting) staat dat de eerste column over een groot verlies gaat maar dat er ook hele mooie dingen gebeuren.
Na een miskraam ben je toch heel vruchtbaar?
Of loop ik nu te hard van stapel.. :@
Dat is echt complete nonsens :D
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_133377108
Nee, dat heb ik nog nooit gehoord. Net zoals na een vulkaanuitbarsting de bodem heel vruchtbaar is, dat idee?
Net als mensen die denken dat ze niet zwanger kunnen worden terwijl ze borstvoeding geven.
Tap tap tap
pi_133377286
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 11:14 schreef CarOnline het volgende:
' Met de test in mijn vuistje klim ik weer in bed.'

Kan iemand haar slaan }:|
Het is net een klein kind. Wat een klote column over een klote test. Dat had ze veel leuker kunnen schrijven als ze eens humor had.
  maandag 18 november 2013 @ 15:35:09 #291
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_133377530
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:16 schreef Anosmie het volgende:

Na een miskraam ben je toch heel vruchtbaar?

Zoiets heb ik ook weleens gehoord, sowieso dat je na een zwangerschap mega vruchtbaar bent en dat als je er nog 1 wil je die dan het beste z.s.m. na je vorige zwangerschap kunt "nemen"...

Don't shoot the Messenger ik heb nog geen kinderen (na de kinderverjaardag gister vind ik dat ook niet zo heel erg) dus ik heb er de ballen verstand van, maar ik heb dat inderdaad ook weleens gehoord. Overigens heb ik dat van iemand gehoord die het maar raar vond dat wij nog geen kinderen hebben want ik ben AL 30 en dat hoort dan toch wel... |:( :')
  maandag 18 november 2013 @ 15:36:26 #292
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_133377563
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2013 15:26 schreef vencodark het volgende:

[..]

Het is net een klein kind. Wat een klote column over een klote test. Dat had ze veel leuker kunnen schrijven als ze eens humor had.
Inderdaad een kut column... Tijdens het lezen, en nu nog, kon ik echt niet geloven dat ZIJ dat geschreven had... blijf me erover verbazen dat je zoiets op deze manier schrijft en het dan nog eens openbaar gaat maken ook. Ik zou me kapot schamen!
pi_133377643
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:18 schreef laziness het volgende:

[..]

Dat is echt complete nonsens :D
Dat is wel de ervaring die ik hier in de omgeving heb. Vrouwen die een miskraam hebben en binnen een jaar (sommige zelfs na 9 of 10 maanden) een kindje in de armen hebben (hoe vaak ik me wel niet heb afgevraagd of de dames misschien zwanger waren van een tweeling waarvan ze 1 vruchtje hebben verloren en dat de andere bleef zitten...)
  maandag 18 november 2013 @ 15:41:30 #294
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_133377730
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:39 schreef kvd het volgende:

[..]

Dat is wel de ervaring die ik hier in de omgeving heb. Vrouwen die een miskraam hebben en binnen een jaar (sommige zelfs na 9 of 10 maanden) een kindje in de armen hebben (hoe vaak ik me wel niet heb afgevraagd of de dames misschien zwanger waren van een tweeling waarvan ze 1 vruchtje hebben verloren en dat de andere bleef zitten...)
Er zijn er genoeg waar dat totaal niet voor op gaat.

Wat wel kan is dat mensen door dat ze net zwanger waren al hun slechte gewoontes roken etc die invloed hebben op je vruchtbaarheid, al opzij hadden gezet en die lijn doortrekken direct na de miskraam.
Ik heb je lief mijn hele leven
  maandag 18 november 2013 @ 15:54:17 #295
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_133378104
Er gaan verhalen rond dat het nog aanwezige HCG hormoon er voor zou zorgen dat je baarmoederslijmvlies nog wat dikker is en er makkelijker ingenesteld kan worden.

Echter moet datzelfde HCG hormoon eerst uit je lichaam zijn voordat je lichaam weer gaat menstrueren en er een eisprong plaats zal gaan vinden.
Volgens mijn vk ging het vruchtbaarder verhaal daarom niet op.

Maar back to Sonja.

Verschijnt er elke week een column? Blaast het topic weer nieuw leven in *O*
Ik heb je lief mijn hele leven
  maandag 18 november 2013 @ 15:56:38 #296
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_133378175
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:18 schreef laziness het volgende:

[..]

Dat is echt complete nonsens :D
Sorry, heb het ook maar gehoord. Dat kreeg mijn vriendinnetje te horen van de HA na haar miskraam namelijk.

Maar goed. Misschien is het wel mooier. Is ze door het eten van superfoods wel van een afkorting of 2 genezen. *O*
Fok!bejaarde
pi_133378829
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2013 15:54 schreef laziness het volgende:
Er gaan verhalen rond dat het nog aanwezige HCG hormoon er voor zou zorgen dat je baarmoederslijmvlies nog wat dikker is en er makkelijker ingenesteld kan worden.

Echter moet datzelfde HCG hormoon eerst uit je lichaam zijn voordat je lichaam weer gaat menstrueren en er een eisprong plaats zal gaan vinden.
Volgens mijn vk ging het vruchtbaarder verhaal daarom niet op.

Maar back to Sonja.

Verschijnt er elke week een column? Blaast het topic weer nieuw leven in *O*
Het waren er 3 in 2 dagen! Ben benieuwd wat de frequentie gaat worden

(en nee, de dames waren allen nogal gezond bezig voor de zwangerschap die in een miskraam eindigde. Misschien heeft de normale vruchtbaarheid er ook wel iets mee te maken? Of roep ik nou iets heel doms? De meningen in de medische wereld zijn er ook nog al over verdeeld of het wel of niet zo is.
En om er nog 1 in te gooien, ik kom het ook regelmatig tegen bij vrouwen die hormonen slikken ivm minder vruchtbaar zijn. Dan zijn ze zwanger, krijgen ook een kindje en binnen een paar weken/maand of 2 a 3 zwanger van nummer 2.)
pi_133380355
Ze heeft een nieuwe BFF *O*
sonjasilva twitterde op zaterdag 16-11-2013 om 10:40:22 @KhloeKardashian Have fun in Amsterdam! Wish I could come see you but it's my sons Bday! You are welcome to come and have some Bday cake! 😉 reageer retweet
Nou ja, bijna dan ;)
pi_133380791
:')_!
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 18 november 2013 @ 17:23:43 #300
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_133380823
:') !
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 18 november 2013 @ 17:24:33 #301
163650 Greys
pi_133380849
Ren Khloe, ren nu het nog kan!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')