abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 29 augustus 2013 @ 22:03:01 #252
284294 BBQSausage
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_130613796
quote:
Dit kan ik zeker beamen.
  donderdag 29 augustus 2013 @ 23:54:27 #253
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_130619931
The Conjuring (2013) - IMDb


Men zegt dat deze film gebaseerd is op een ware gebeurtenis, en dat gegeven geeft de film weer net iets extra's boven films als The Last Exorcism of The Exorcist. De film draait om Ed en Lorraine Warren. Ed is demonenjager/verdrijver en Lorraine een helderziende, net zoals in 't echt. Een familie, die net in een nieuw huis is getrokken en die in steeds ergere mate last krijgt van poltergeist-achtige verschijnselen, roept hun hulp in.

Ik ben vrij bang aangelegd, dus erg gevoelig voor 'eng-om-een-hoekje'-momenten en daar heeft deze film er veel van. Toch vind ik hem door het 'true story' gehalte boven de andere Exorcisme-films uitstijgen. Daarom zeker een aanrader.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  vrijdag 30 augustus 2013 @ 00:15:38 #254
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_130620851
Die heb ik onlangs ook gezien, SEMTEX. Toch maar weer eens zo'n horror geprobeerd.
Had er ditmaal geen spijt van. De spanning werd de eerste helft van de film langzaam opgebouwd waardoor je geboeid bleef kijken. Er gebeurde relatief weinig maar je zit desondanks ( of juist daarom ) voortdurend op het puntje van je stoel en met samengeknepen billetjes. Zo hoort een horror mijns inziens te zijn.
Alfred Hitchcock zou goedkeurend hebben geknikt.

Het werd naar het einde toe helaas wel een beetje minder. Iets te hysterisch en chaotisch.
Van mij hadden ze de spanning nog verder door mogen voeren. Maar al met al een zeer geslaagde film.
Vond 'm persoonlijk minder goed dan de klassieker ( The Exorcist ), maar in zijn genre zeker een aanrader.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cijfer; 8.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  vrijdag 30 augustus 2013 @ 00:20:25 #255
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_130621000
Overigens is The Exorcist ook gebaseerd op een waargebeurd verhaal, toch?
Maar goed, je moet al die verhalen wel met een flinke korrel zout nemen, natuurlijk.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
pi_130635246
White House Down (2013) - IMDb



Van de week gekeken en dan is de vergelijking met olympus has fallen natuurlijk niet te mijden. Waar ik olympus has fallen best wel een boutfilm vond, vond ik deze leuker om te kijken. De luchtigheid van tatum en foxx zijn wel een positief punt in deze film. Beide zijn zwaar over de top al kon ik me bij deze er minder aan ergeren dan bij olympus has fallen (plotholes zo groot dat de wereld erin verdwijnt). Wel aardige film om een keertje te kijken, verwacht echter niet te veel van het verhaal.

IMDB: 6.4/10
Ik: 6.8/10
pi_130649540
STARBUCK



Geen heel bijzondere film, maar gewoon vermakelijk om te zien.
Het verhaal is leuk, en ik heb me de hele film prima vermaakt, vooral het einde is erg leuk en laat je met een lekker gevoel zitten..
Maar wat de film mist om hem ECHT leuk te maken is wat meer humor, ik heb eigenlijk nergens echt kunnen lachen... en dat is jammer.. want er hadden best wat meer ingezeten.
maar desondanks, is het gewoon een fijne ontspannen film te zien, je kijkt hem.. vermaakt je ermee en morgen ben je hem vergeten
6+
pi_130654556


Hetgeen wat echt EPIC aan deze film is.. is het beeldkwaliteit. Mijn hemel.. wat een kleuren _O_ alles is echt super mooi gemaakt. Het verhaal is redelijk, vooral vrij voorspelbaar. Hoewel ik van mening ben dat animation niet alleen voor kinderen is vind ik deze wel wat meer gericht op kinderen.

Visueel gezien 9.5/10.
Film: 6/10
  zaterdag 31 augustus 2013 @ 13:45:19 #259
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_130670395
Oblivion (2013/I)
Ziet er heel sjiek uit, maar uiteindelijk vond ik het toch een nogal cliché-achtige SF-film. Het einde probeert nog interessant te zijn, maar echt gelukt vind ik dat ook weer niet. De TRON-achtige soundtrack en andere soundeffects waren wel geinig, maar ook niet origineel natuurlijk. Cijfer: 6,5

The Adventures of Ichabod and Mr. Toad (1949)
Twee klassieke verhalen aan elkaar geanimeerd door de Disney-studio. Het eerste verhaal Wind in the Willows met Mr. Toad (wat een belhamel!) vond ik overduidelijk het beste. Het heeft erg leuke animatie en actie. Het tweede verhaal (Sleepy Hollow) vond ik in het begin erg mager. Het schiet maar niet op met Ichabod. Maar gelukkig kwam daar het het einde met de Headless Horseman. Dat was zowaar nog puik uitgevoerd met huiveringwekkende animatie! Cijfer: 6,5

High Sierra (1941)
Wat een baas blijft die Humphrey Bogart ook _O_. In deze heist-film speelt ie een net vrijgelaten crimineel die nog één keer een grote slag wil slaan met een overval. Daaromheen zit nog een lichtelijk soaperig verhaaltje eromheen. Het stoorde niet echt, maar het had wel wat beknopter gemogen achteraf denk ik. Vanaf het moment dat Bogart de overval heeft gepleegd, wordt de film in ieder geval spannender met een spectaculaire climax als slot in het hoge gebergte van Californië. Cijfer: 7

The Stranger (1946)
Edward G. Robinson als detective (inclusief lange overjas) en Orson Welles als gezochte oorlogsmisdadiger, dat is een recept voor een topfilm, zou je zeggen! Is het niet helemaal geworden, maar desondanks is The Stranger nog wel aangenaam om te zien. Het jammere alleen vond ik dat meteen vanaf het begin alles behoorlijk uitgekauwd is. Iets meer raadselachtigheid had gemogen, want al vrij vlot snappen de twee hoofdrolspelers (en de kijker ook) van elkaar hoe de vork in de steel zit. Verder is het adequaat gemaakt, zoals je van Welles gewend mag zijn. De climax zie je van mijlenver aankomen, maar is toch heel alleraardigst. Cijfer: 7
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_130671609
Kick-Ass 2 (2013) - IMDb

deel twee, dus je kan eigenlijk niets anders dan hem vergelijken met deel een...
en dan is ie toch minder. het verhaal rammelt, en is weinig verrassend. de regie is wat verward, alsof de regisseur niet echt wist waarop te focussen. de vechtscenes zijn goed maar niet zo in your face als in deel een.
is ook moeilijk, want hitgirl is geen 11 meer, dus dat schockeffect is wel een beetje weg nu. jim carrey doet het okee maar niet bijzonder, en heeft maar een klein rolletje.

maar goed, als je hem niet zou vergelijken met deel een, is het gewoon een toffe film eigenlijk, vermakelijk, grappig, met wat zwakke puntjes.

dus toch maar een 7.
pi_130674240
quote:
2s.gif Op zaterdag 31 augustus 2013 13:45 schreef Falco het volgende:
Oblivion (2013/I)
Ziet er heel sjiek uit, maar uiteindelijk vond ik het toch een nogal cliché-achtige SF-film. Het einde probeert nog interessant te zijn, maar echt gelukt vind ik dat ook weer niet. De TRON-achtige soundtrack en andere soundeffects waren wel geinig, maar ook niet origineel natuurlijk. Cijfer: 6,5
Viel me ook op, maar dat is niet zo gek want het is dezelfde regisseur :P

We're the Millers

Onverwacht best een leuke komedie, het idee van een man, vrouw en 2 kinderen die een gezin moeten voorstellen maar dat niet zijn werkt goed. Vermakelijk en vlot verhaal, genoeg geslaagde grappen, prima cast en geen romantisch sentiment. Kortom, er zijn genoeg minder komedies.

Minpunt: Jennifer Aniston wil dan wel graag een stripper spelen, stript ook maar natuurlijk alleen tot het ondergoed. Doe het goed of doe het niet denk ik dan :9
7.5
  zaterdag 31 augustus 2013 @ 22:21:03 #262
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_130686224
Vanavond afgekeken:

America: The Story of Us
Een twaalfdelige documentaire reeks van het History channel over de (ontstaans)geschiedenis van de Verenigde Staten. Door middel van een mengeling van reconstructies en echte beelden krijg je als kijker een hele berg aan informatie en (soms nutteloze) feitjes over je heen.
Zelf kan ik het goed hebben maar af en toe wordt het allemaal net iets te patriotistisch, zeker wanneer een reeks aan bekende (en minder bekende) mensen voorbij komen die keer op keer verkondigen dat Amerika toch echt het beste land ter wereld is. Van een aantal van die mensen vraag je je trouwens steeds weer af wat ze eigenlijk in zo`n docu reeks doen, beter hadden ze historici en kenners aan het woord gelaten. Op die momenten is het ook het meest interessant.
Als je af en toe een paar afleveringen een paar afleveringen kijkt is het goed te behappen, als je alles achter elkaar kijkt kan het wat eentonig worden.
Desondanks is dit, in z`n geheel genomen, toch wel een interessante en niet al te moeilijke (veel feiten zullen de meeste al weten) reeks voor geschiedenis fanaten en (zoals ik) Amerika liefhebbers.

IMDB Cijfer: 7,1/10
Mijn Cijfer: 7,8/10
  zaterdag 31 augustus 2013 @ 22:51:10 #263
407635 warp995
Tussen neus en lippen door
pi_130687726
Laats death sentence gezien van james wan met o.a kevin bacon.

Normaal ben ik niet echt van de films die op imdb lager dan een 7 krijgen (6.8 krijgt deze). Maar deze vond ik echt ondergewaardeerd. De actie was rauw en het verhaal vond ik simpel maar goed, de karakters vond ik wel erg goed even als het camera werk. Soms hier een daar misschien wat onrealistisch, maar dat stoorde niet voor mij. Kort om, en aanrader! 8.8/10
  zaterdag 31 augustus 2013 @ 22:54:49 #264
407635 warp995
Tussen neus en lippen door
pi_130687859
Nog eentje die ik vanochtend heb gezien. A serbian movie.

Moest hem kijken vanwege mijn nieuwsgierigheid, wat uiteindelijk geen goed plan leek.
Verre weg van een aanrader, en veels te zieke film (newborn porn) alhoewel het acteerwerk en het script puik was weet ik niet of ik hem een 1 of een 4.5 moet geven...
pi_130688232
KICK - ASS 2



Hoewel niet zo GEWELDIG als kick-ass (1) vond ik het toch een geweldige film en heb ik me er ontzettend mee vermaakt. Ik vind Kick-ass gewoon de coolste superheld die er is (dag iron man, spidy etc!). Wel is deze film voor een iets minder groot publiek geschikt als deel 1, als je een fan van kick-ass bent zal je waarschijnlijk net als mij deze film geweldig vinden, maar heb je er niets mee.. Of slechts een beetje en dan zal deze film je moeilijker bevallen.. Want tja het verhaal van dit deel is vrij simpel en voorspelbaar.. en de meeste lol zit toch in de echte kickass grappen en actie
Ik vond het in ieder geval een geslaagde film, heb een aantal keren hard lopen lachen, en na een actie scene riep ik gewoon mee KICCCK ASSSSS
daarom een topper, 8.5
  zondag 1 september 2013 @ 02:26:48 #266
41286 Price
The Abominable Dr. Phibes
pi_130693555
quote:
2s.gif Op vrijdag 30 augustus 2013 00:20 schreef DO2 het volgende:
Overigens is The Exorcist ook gebaseerd op een waargebeurd verhaal, toch?
Maar goed, je moet al die verhalen wel met een flinke korrel zout nemen, natuurlijk.
De schrijver van het boek heeft onderzoek gedaan bij diverse bronnen (universiteiten e.d.) Hij heeft de symptomen van de onderzochte gevallen verzameld en op één persoon van toepassing laten zijn.
O.a. het spontaan verschijnen van tekens op het lichaam en het voortbrengen elke gewenste geur.
You Should Have Seen Them Kicking Edgar Allan Poe
pi_130695507
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 19:40 schreef casper019 het volgende:
THE FROZEN GROUND

[ [url=http://cdn1-www.craveonline.com/asset(...)ound1.jpg]afbeelding[/url] ]

matige film, een typische 13 in een dozijn film. Eigenlijk een film die gewoon straight to tv moet komen, prima om een x te zien als hij op tv komt meer niet.
Het verhaal van de film is heel standaard, en vrij voorspelbaar en echt spannend word het nergens.
Het zijn de acteerprestaties van cage en crusack die de film redden, en ook de sfeer in de film is op zich wel goed...
daarom 6-.. tv film
Ik kan Cage sowieso niet pruimen, wat een slechte acteur is dat zeg.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_130720336
quote:
0s.gif Op zondag 1 september 2013 09:26 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik kan Cage sowieso niet pruimen, wat een slechte acteur is dat zeg.
hij heeft een aantal x goed gespeeld (con air, kickass 1) maar de meeste films van hem nu zijn troeperig helaas...
  zondag 1 september 2013 @ 21:24:23 #269
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_130721595
Toch weer ff tijd voor de Nic Cage matrix, hij heeft echt wel een aantal hele goede rollen achter z'n naam.

pi_130721607
quote:
0s.gif Op zondag 1 september 2013 21:05 schreef casper019 het volgende:

[..]

hij heeft een aantal x goed gespeeld (con air, kickass 1) maar de meeste films van hem nu zijn troeperig helaas...
hij is legendarisch, want Raising Arizona (1987) - IMDb..
  User die overal opduikt 2022 zondag 1 september 2013 @ 23:07:10 #271
186611 Haags
pi_130728071
Vandaag pain & gain gezien, wat een slechte film zeg, echt bagger gewoon!!!

En vanavond we're the millers gezien die was dan wel weer grappig :P
Zonder wrijving geen glans
  zondag 1 september 2013 @ 23:42:30 #272
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_130729461
Now You See Me (2013) - IMDb

hoorde verschillende reviews hiervan.

De film is al een paar keer langs gekomen dus men weet wel waar het over gaat anders even de link clicken.

Echt een leuke goede film, die totdat het einde, wat interessant is, een beetje vreemd en onnatuurlijk overkomt.
Verder een echt leuke film dat een leuke verfrissende werelden laat samenkomen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
imdb: 7.3
Ikke: 8.0

[ Bericht 17% gewijzigd door ZodiaX op 01-09-2013 23:51:06 ]
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
  maandag 2 september 2013 @ 09:06:28 #273
310170 kawa4
gratis is goed!!!!
pi_130733969
Warrior



quote:
Verenigde Staten
Actie / Drama
140 minuten

geregisseerd door Gavin O'Connor
met Tom Hardy, Joel Edgerton en Nick Nolte

De verbitterde ex-marinier Tommy keert na veertien jaar terug naar de plek waar hij is opgegroeid. De band met zijn vader is slecht, maar toch besluit hij diens hulp te vragen om hem te trainen voor het grootste mixed martial arts toernooi ter wereld. Zijn broer Brendan, die na zijn bokscarrière leraar is geworden, doet vanwege het enorme geldbedrag dat te winnen is ook mee en stapt in de ring om zijn gezin te redden van een financiële ondergang. De twee broers hebben elkaar al jaren niet meer gesproken, maar komen tijdens het bloedstollende toernooi weer oog in oog met elkaar te staan. Met ieder hun eigen drijfveren beginnen ze aan het gevecht van hun leven.
goede film.
en iedereen zelfs Nick Nolte speel goed

gevechten zijn mooi in beeld gebracht,

8/10
mee bekant vangde gin haas.
pi_130734086
Le passé

quote:
An Iranian man deserts his French wife and two children to return to his homeland. Meanwhile, his wife starts up a new relationship, a reality her husband confronts upon his wife's request for a divorce.


De Franse cinema is wat mij betreft de afgelopen jaren heel goed bezig. Ook deze film zit weer sterk in elkaar. Al moet ik zeggen dat ik de film soms wat vond zoeken naar een goed einde. Wel op de twee momenten dat ik het dacht kwam er weer het vervolg waar ik naar zocht.

Goed gespeeld door de gehele cast, het verhaal vliegt je niet naar de strot maar is dermate boeiend en interessant dat je er wel in zit.

Een 7,5 van mij
Een 8,3 van de IMDB.

De volgende Franse film waar ik naar uit kijk is: Jeune & jolie
pi_130735055


Jack the Giant Slayer (2013) - IMDb

gisteravond Jack the giant slayer gekeken.
Moet zeggen dat ik hem verrassend vermakelijk vond. Mooie beelden en goede graphics maar wel een erg voorspelbaar verhaal. Maar goed dat weet je als je een kinderfilm opzet.
Vind hem in het rijtje van Percy Jackson and the Lightning Thief passen.

Leuk om hem eenmalig te kijken.

cijfer: 6

imdb cijfer: 6.3
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')