abonnement Unibet Coolblue
pi_134557012
http://www.italiepunt.nl/(...)poli-g3-ferrari-roodIk las ooit in dit topic dat mensen een Ferrari G3 pizza oven hadden. Ik wou er ook graag een. Heb alleen even in Italie gekeken en die dingen kosten ook hier 100+. Schijnt dat ze niet meer gemaakt worden dus zijn vrij schaars. (lag ook maar 1 doos in het schap).

Edit: echter blijkbaar bij Amazon niet. http://www.amazon.it/G3-F(...)rnetto/dp/B002VA4CDI zeer verleidelijk
pi_134563336
Ik gok 275, hoe heet hij daadwerkelijk wordt weet ik niet.
Maar de vorige keer zat hij er te lang in, de randen begonnen wat bruin te kleuren dus ik dacht 'klaarrrr' maar daardoor werd hij dus te hard. Nu heb ik 'm dus korter gedaan maar is hij een flink stuk bleker gebleven.... Ik zie alleen soms van die mooie 'luchtige randen-foto's' voorbij komen. Maar dat zal kwalitatief misschien ook aan het soort bloem liggen natuurlijk.
pi_134570165
Het was maar weer eens tijd voor pizza c_/

pi_134570252
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 18:37 schreef Terpentin07 het volgende:
Het was maar weer eens tijd voor pizza c_/

[ afbeelding ]
:9
pi_134609405
Lekkerrrrr, wat zit er allemaal op?

Ik ben om, ga toch maar een pizzaoven aanschaffen.
Volgend jaar ga ik verhuizen en ik heb geen flauw idee wat voor oven ik ga krijgen en blabla.... + ik heb de smaak van het pizza's maken goed te pakken, dan maar goed toch?

Nu nog twijfelen, heel hard twijfelen.
80 euro voor een Bestron DLD9070.... of Ferrari Delizia voor 120 euro.....

[ Bericht 84% gewijzigd door ChilllayD op 23-12-2013 16:24:08 ]
pi_134614861
Er zit knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas en basilicum op.

Het was erg lekker. Alleen had ik de pizza nog een minuut langer kunnen bakken. Dat is trouwens ook het nadeel van die pizzaovens. Je moet de pizza halverwege draaien omdat anders de ene kant al zwart is en de andere nog licht en zacht ipv krokant.
pi_134657463
Ik zag een merkloze pizza maker bij de Blokker voor 30 euro.

Kopen of niet? Aan de ene kant is het als instap geen slecht idee want aan 30 euro kan ik me niet snel een buil vallen. Aan de andere kant, zonder merk geen reviews
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  † In Memoriam † dinsdag 24 december 2013 @ 20:29:59 #233
91830 MaximusTG
pi_134663850
Zonde van je geld waarschijnlijk ja. Link/foto ?
pi_134663991
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 20:29 schreef MaximusTG het volgende:
Zonde van je geld waarschijnlijk ja. Link/foto ?
http://www.blokker.nl/web(...)Id=&productId=157742
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_134664508
Vandaag voor Kerst een mosselpizza gebakken!

Tot de laatste stap (voor dat hij de oven ingaat) ziet het er echt afgrijselijk ranzig uit, maar OMG!

LEKKEUHR!

Tip: mosselen eerst effe afspoelen als je de mosselen-in-azijn gebruikt!

  † In Memoriam † dinsdag 24 december 2013 @ 20:49:03 #236
91830 MaximusTG
pi_134664924
Heb je dat recept gevolgd ja? Wat een prutsrecept.. Boter en zelfrijzend bakmeel in het deeg? En dan nog laten "rijzen" ook voor een uur.. Dan is dat bakpoeder al lang weer uitgewerkt.
Voor pizza heb je gist nodig.
Dit is een platte quiche.
  dinsdag 24 december 2013 @ 20:49:51 #237
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134664962
Er staat niet eens bij hoeveel vermogen of tot welke temperatuur...
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_134666766
Meer zelfs, twas de beste pizza die ik ooit heb gegeten!

Lekker krokant, had er zelf nog wat basilicum bijgevoegd dat ik had staan. Wist niet dat zelf pizzadeeg maken zo simpel was.

Misschien eerst even proberen vooraleer zo'n stoom uit je oren te laten komen?

edit: @Isegrim: of de beschrijving lezen ivm temperatuur enzo ;-)
  dinsdag 24 december 2013 @ 21:51:02 #239
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134668737
Ik heb het over de link van renwan, niet over jouw verhaal. En wat jij hebt gemaakt mag inderdaad geen pizza heten. Prima dat je het lekker vond, maar pizza was het niet.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_134668843
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 18:37 schreef Terpentin07 het volgende:
Het was maar weer eens tijd voor pizza c_/

[ afbeelding ]
ziet er godverdomme lekker uit :9~
  dinsdag 24 december 2013 @ 21:55:01 #241
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134668872
En Maggi crème fraîche-saus? Seriously, scheer je weg! :D :')
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_134677957
Wat een leuke reacties! Open-minded en niet vies van experimentele pizza's, precies zoals ik het me had voorgesteld toen ik de topictitel las.

Als ik nu bier gebruik in plaats van dat water, en ik neem bloem ipv dat bakmeel, zou dat verschil maken (en de pizzabodem 'echter'?)
pi_134683013
Prima dat je het lekker vindt, maar dat is gewoon geen pizza.. ook al noemen ze het in dat filmpje zo..

@ die blokker pizza oven, ligt geen steen in, maar een teflon bak/plaat/schaal. Kan je hem net zo goed in je oven leggen op een stuk bakpapier..
  Moderator donderdag 26 december 2013 @ 13:31:47 #244
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_134712744
Vanavond Pizzaretten!
Pizzadeeg aan het maken van 100% spelt (10% volkoren), weer eens wat anders.
Staat nu in de 1e rijs, ik laat hem straks nog enkele uren rijzen. Heb er ook minder gist in gedaan.

Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  donderdag 26 december 2013 @ 15:48:41 #245
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_134717549
Hoe stom, heb in mijn eigen appartement alleen zo'n kleine keuken met mini-oven waar alleen kleine snacks in passen, bedenk me nu pas dat zo'n Bestron of Ferrari pizza-oven ideaal zou zijn :o
Alleen wel duur, tweedehands ook niet echt goedkoper te krijgen, toevallig vandaag 1 op Marktplaats maar alleen ophalen in Utrecht ;(
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  donderdag 26 december 2013 @ 16:37:55 #246
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134718965
Pizzaretten. :D LOL
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Moderator donderdag 26 december 2013 @ 19:00:32 #247
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_134722591
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 16:37 schreef Isegrim het volgende:
Pizzaretten. :D LOL
Echt zo leuk en lekker :9 Minipizzatjes maken :D
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  donderdag 26 december 2013 @ 22:50:14 #248
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134729667
In elk geval leuker en lekkerder dan -O- gourmetten -O- .
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Moderator donderdag 26 december 2013 @ 23:24:24 #249
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_134730959
Hoe lekker gourmet is heb je toch zelf in de hand? Ik koop in elk geval geen gourmetpakketten, gewoon hele hompen biologisch vlees bij een kleine boer halen en dat zelf marineren en kruiden. Kun je echt wat lekkers van maken.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  vrijdag 27 december 2013 @ 10:25:49 #250
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134738322
Ik zal zelf nooit gaan gourmetten want ik haat het. En andere mensen bij wie ik moet gourmetten halen wel van die pakketten. Maar pizzaretten vind ik een uitstekend alternatief. :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')