en hoe smaakte he?quote:Op zaterdag 17 augustus 2013 22:21 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Het werd uiteindelijk bijna 2 keer het recept. Is denk ik ietsje droger geworden dan bedoelt, maar toch erg lekker. Ik ga zo buiten kijken, maar volgens mij is er nog een berg over. Zo kwam mijn prachtexemplaren uit de oven:
[ afbeelding ]
En de binnenkant:
[ afbeelding ]
quote:
Lekker dusquote:Op zaterdag 17 augustus 2013 22:21 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Het werd uiteindelijk bijna 2 keer het recept. Is denk ik ietsje droger geworden dan bedoelt, maar toch erg lekker. Ik ga zo buiten kijken, maar volgens mij is er nog een berg over. Zo kwam mijn prachtexemplaren uit de oven:
[ afbeelding ]
En de binnenkant:
[ afbeelding ]
Die ook maar weer eens gebakken met hazelnoten erin. En omdat ik toch nog bezig was.. chocoladepannenkoeken Ik hield cacao over dus tja.. je moet toch wat als de eieren op moeten De volgende keer hou ik het wel bij kaneelpannenkoeken, kun je tenminste zien of ze aanbakken of nietquote:
Heerlijk. De kleine cake was iets te droog, bij de grote cake was dat een stuk beter. Moet nog de manier vinden om hem niet te droog laten worden. Brownie mag best nog wat zacht & kleverig van binnen zijn.quote:
Sv'tje dat is een heleboel taart en dessert.quote:Op maandag 19 augustus 2013 06:43 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Heerlijk. De kleine cake was iets te droog, bij de grote cake was dat een stuk beter. Moet nog de manier vinden om hem niet te droog laten worden. Brownie mag best nog wat zacht & kleverig van binnen zijn.
Crispy van buiten, chewy van binnen. Er zijn idd. Veel recepten, sommige heel ingewikkeld, maar volgens mij zijn de simpelste ook heel lekker (tollhouse cookies).quote:Op zondag 18 augustus 2013 22:04 schreef casper019 het volgende:
Nu wil ik morgenamerican cookies gaan maken, zit nu te zoeken wat nou de ''perfecte'' american cookies zijn maar vind er veel dingen over, wat is volgens jullie de perfecte A-cookie??
moet die krokant zijn?
of beetje zacht van binnen?
Ik sluit me hierbij aan. Vind echte american cookieshoren idd crispy van buiten en zacht/ kleverig van binnen.quote:Op maandag 19 augustus 2013 07:26 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Crispy van buiten, chewy van binnen. Er zijn idd. Veel recepten, sommige heel ingewikkeld, maar volgens mij zijn de simpelste ook heel lekker (tollhouse cookies).
Vooral niet te lang bakken! En heb je American chocolate chips? Met gewoon stukjes chocolade lukt het niet zo goed.
ze zijnwel perfect gelukt, mn 1e cookie gelijk perfectquote:Op maandag 19 augustus 2013 11:47 schreef casper019 het volgende:
[ afbeelding ]
Net gemaakt, helaas wel met een mix van de lokale bakwinkel (maar zei leveren ook aan bakkers)
dus van hoge kwaliteit!!
volgende x op recept! (vond t nu leuk iets van die winkel die ik net ontdekt heb te kopen & maken, ze hebben daar echt heel veel bakdingen heel leuk.. >> ga ik vaker wat kopen, ze hebben ook losse ingrediënten alles)
Nja hoe t ook zei, tis van betere kwaliteit dan oetker.. en ze zijn zeer lekker maar ik weet zeker dat zelf maken (volgende x) nog lekkerder wordquote:Op maandag 19 augustus 2013 21:06 schreef djkoelkast het volgende:
Dus als iemand aan bakkers levert is het van hoge kwaliteit?
Meestal zit het dan vol onnodige toevoegingen om het iets meer te laten doen wat je normaal niet kunt als je rommel gebruikt. Zo komen ze weg met rommel.
Net zoals ze heel vroeger een kleurstof gebaseerd op lood in de aangelengde magere melk gooiden om hem mooi romig te laten lijken.
om de dag meestal, en ja 90% eet ik opquote:Op maandag 19 augustus 2013 21:54 schreef Myraela het volgende:
Casper, ik ben echt je grootste fan. Wat ben jij lekker aan het bakken. Hoe vaak bak je nu wel niet wekelijks? Eet je het ook allemaal zelf op?
Het kan beiden. Invriezen of in een lucht dichte doos bewaren.quote:Op maandag 19 augustus 2013 23:41 schreef XXXKarinXXX het volgende:
Vraagje, ik wil een taart maken en die met fondant bekleden en decoreren.
Is het ook mogelijk om het puzzelplaatje al vantevoren te maken?
Kan ik dat dan invriezen? Want als ik het in een afgesloten zakje bewaar wordt het toch hard?
Had ik al gepost! Tollhouse cookies proberen, is goed basisrecept. Kun je zo googelen.quote:Op maandag 19 augustus 2013 21:04 schreef casper019 het volgende:
[..]
ze zijnwel perfect gelukt, mn 1e cookie gelijk perfect
krokant van buiten en zacht van binenn en ergg lekker!!
wel klein puntje, had wel wat meer chipies in mogen zitten..
maar t beslag was inderdaad van beter kwaliteit dan die van honig of dr oetker ofzo (zat ook in papieren zak) maar volgende x dus recept EN meer chippies!! (iemand goed recept?? zit te googlen maar vind 10 vexrschillende)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |