abonnement Unibet Coolblue
pi_130207104
Ziet er wel heerlijk uit!
  † In Memoriam † zondag 18 augustus 2013 @ 19:08:30 #277
37843 lady-wrb
kortaf
pi_130207246
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2013 22:21 schreef Tinuviel het volgende:

[..]

Het werd uiteindelijk bijna 2 keer het recept. Is denk ik ietsje droger geworden dan bedoelt, maar toch erg lekker. Ik ga zo buiten kijken, maar volgens mij is er nog een berg over. Zo kwam mijn prachtexemplaren uit de oven:
[ afbeelding ]

En de binnenkant:
[ afbeelding ]
en hoe smaakte he?
pi_130208735
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2013 19:08 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

en hoe smaakte he?
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2013 22:21 schreef Tinuviel het volgende:

[..]

Het werd uiteindelijk bijna 2 keer het recept. Is denk ik ietsje droger geworden dan bedoelt, maar toch erg lekker. Ik ga zo buiten kijken, maar volgens mij is er nog een berg over. Zo kwam mijn prachtexemplaren uit de oven:
[ afbeelding ]

En de binnenkant:
[ afbeelding ]
Lekker dus ;)
  zondag 18 augustus 2013 @ 21:13:14 #279
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_130213463
Vandaag dag 2 van de basisworkshop patisserie gehad bij Robert van Beckhoven. Dus nu de vriezer van m'n schoonouders vol met 6 dozen met taart en dessert en hier thuis ook nog 2 dozen met taart en voorbereiding voor taart
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
pi_130216414
Nu wil ik morgenamerican cookies gaan maken, zit nu te zoeken wat nou de ''perfecte'' american cookies zijn maar vind er veel dingen over, wat is volgens jullie de perfecte A-cookie??

moet die krokant zijn?
of beetje zacht van binnen?
pi_130217239
quote:
11s.gif Op zaterdag 10 augustus 2013 16:00 schreef Chowi het volgende:
Ik heb net een marmercake gebakken. :@.
Die ook maar weer eens gebakken met hazelnoten erin. En omdat ik toch nog bezig was.. chocoladepannenkoeken :+ Ik hield cacao over dus tja.. je moet toch wat als de eieren op moeten :') De volgende keer hou ik het wel bij kaneelpannenkoeken, kun je tenminste zien of ze aanbakken of niet :P
mag het weten
pi_130226011
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2013 19:08 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

en hoe smaakte he?
Heerlijk. De kleine cake was iets te droog, bij de grote cake was dat een stuk beter. Moet nog de manier vinden om hem niet te droog laten worden. Brownie mag best nog wat zacht & kleverig van binnen zijn.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_130226019
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2013 06:43 schreef Tinuviel het volgende:

[..]

Heerlijk. De kleine cake was iets te droog, bij de grote cake was dat een stuk beter. Moet nog de manier vinden om hem niet te droog laten worden. Brownie mag best nog wat zacht & kleverig van binnen zijn.
Sv'tje dat is een heleboel taart en dessert.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_130226023
Sv'tje dat is een heleboel taart en dessert.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_130226138
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2013 22:04 schreef casper019 het volgende:
Nu wil ik morgenamerican cookies gaan maken, zit nu te zoeken wat nou de ''perfecte'' american cookies zijn maar vind er veel dingen over, wat is volgens jullie de perfecte A-cookie??

moet die krokant zijn?
of beetje zacht van binnen?
Crispy van buiten, chewy van binnen. Er zijn idd. Veel recepten, sommige heel ingewikkeld, maar volgens mij zijn de simpelste ook heel lekker (tollhouse cookies).
Vooral niet te lang bakken! En heb je American chocolate chips? Met gewoon stukjes chocolade lukt het niet zo goed.
Kwak
pi_130226227
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2013 07:26 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Crispy van buiten, chewy van binnen. Er zijn idd. Veel recepten, sommige heel ingewikkeld, maar volgens mij zijn de simpelste ook heel lekker (tollhouse cookies).
Vooral niet te lang bakken! En heb je American chocolate chips? Met gewoon stukjes chocolade lukt het niet zo goed.
Ik sluit me hierbij aan. Vind echte american cookieshoren idd crispy van buiten en zacht/ kleverig van binnen.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_130230748


Net gemaakt, helaas wel met een mix van de lokale bakwinkel (maar zei leveren ook aan bakkers)
dus van hoge kwaliteit!!

volgende x op recept! (vond t nu leuk iets van die winkel die ik net ontdekt heb te kopen & maken, ze hebben daar echt heel veel bakdingen heel leuk.. >> ga ik vaker wat kopen, ze hebben ook losse ingrediënten alles)
pi_130249988
Heeft iemand hier hét recept voor carrotcake, met roomkaastopping uiteraard?
pi_130251109
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2013 11:47 schreef casper019 het volgende:
[ afbeelding ]

Net gemaakt, helaas wel met een mix van de lokale bakwinkel (maar zei leveren ook aan bakkers)
dus van hoge kwaliteit!!

volgende x op recept! (vond t nu leuk iets van die winkel die ik net ontdekt heb te kopen & maken, ze hebben daar echt heel veel bakdingen heel leuk.. >> ga ik vaker wat kopen, ze hebben ook losse ingrediënten alles)
ze zijnwel perfect gelukt, mn 1e cookie gelijk perfect
krokant van buiten en zacht van binenn en ergg lekker!!
wel klein puntje, had wel wat meer chipies in mogen zitten..
maar t beslag was inderdaad van beter kwaliteit dan die van honig of dr oetker ofzo (zat ook in papieren zak) maar volgende x dus recept EN meer chippies!! (iemand goed recept?? zit te googlen maar vind 10 verschillende)
  Moderator maandag 19 augustus 2013 @ 21:06:30 #290
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_130251197
Dus als iemand aan bakkers levert is het van hoge kwaliteit?
Meestal zit het dan vol onnodige toevoegingen om het iets meer te laten doen wat je normaal niet kunt als je rommel gebruikt. Zo komen ze weg met rommel.
Net zoals ze heel vroeger een kleurstof gebaseerd op lood in de aangelengde magere melk gooiden om hem mooi romig te laten lijken.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_130253647
Een mini oven is dan nu eindelijk besteld! *O*
pi_130253654
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2013 21:06 schreef djkoelkast het volgende:
Dus als iemand aan bakkers levert is het van hoge kwaliteit?
Meestal zit het dan vol onnodige toevoegingen om het iets meer te laten doen wat je normaal niet kunt als je rommel gebruikt. Zo komen ze weg met rommel.
Net zoals ze heel vroeger een kleurstof gebaseerd op lood in de aangelengde magere melk gooiden om hem mooi romig te laten lijken.
Nja hoe t ook zei, tis van betere kwaliteit dan oetker.. en ze zijn zeer lekker maar ik weet zeker dat zelf maken (volgende x) nog lekkerder word
pi_130253730
Casper, ik ben echt je grootste fan. Wat ben jij lekker aan het bakken. Hoe vaak bak je nu wel niet wekelijks? Eet je het ook allemaal zelf op?
pi_130253790
quote:
14s.gif Op maandag 19 augustus 2013 21:54 schreef Myraela het volgende:
Casper, ik ben echt je grootste fan. Wat ben jij lekker aan het bakken. Hoe vaak bak je nu wel niet wekelijks? Eet je het ook allemaal zelf op?
om de dag meestal, en ja 90% eet ik op
pi_130258032
Vraagje, ik wil een taart maken en die met fondant bekleden en decoreren.
Is het ook mogelijk om het puzzelplaatje al vantevoren te maken?
Kan ik dat dan invriezen? Want als ik het in een afgesloten zakje bewaar wordt het toch hard?
wie met beide benen op de grond blijft staan....komt niet ver
  maandag 19 augustus 2013 @ 23:45:39 #296
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_130258206
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2013 23:41 schreef XXXKarinXXX het volgende:
Vraagje, ik wil een taart maken en die met fondant bekleden en decoreren.
Is het ook mogelijk om het puzzelplaatje al vantevoren te maken?
Kan ik dat dan invriezen? Want als ik het in een afgesloten zakje bewaar wordt het toch hard?
Het kan beiden. Invriezen of in een lucht dichte doos bewaren.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_130260074
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2013 21:04 schreef casper019 het volgende:

[..]

ze zijnwel perfect gelukt, mn 1e cookie gelijk perfect
krokant van buiten en zacht van binenn en ergg lekker!!
wel klein puntje, had wel wat meer chipies in mogen zitten..
maar t beslag was inderdaad van beter kwaliteit dan die van honig of dr oetker ofzo (zat ook in papieren zak) maar volgende x dus recept EN meer chippies!! (iemand goed recept?? zit te googlen maar vind 10 vexrschillende)
Had ik al gepost! Tollhouse cookies proberen, is goed basisrecept. Kun je zo googelen.
Kwak
pi_130269053
http://www.ah.nl/allerhande/recepten/674476/speculaascake

nu wil ik vanmiddag die cake gaan maken, heeft iemand die welis gemaakt (lekker?)

alleen staat er 15min de boter kloppen, dat kan toch niet juist zijn?? die is toch in 3 min wel romig genoeg?
pi_130270131
Probeer het eens 15 min, een wereld van verschil! Word helemaal bleek, bijna wit en heel zacht en luchtig. Geeft luchtigheid in de cake dus niet overslaan!
pi_130271604
ok thx dan doe ik t toch, maar 15min
ik krijg nu al er een lamme poot van haha!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')