abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_130283501
Mochten jullie met autocombi naar Twente afgelopen zondag? Aangezien rond de 40e minuut het vak ineens leeg liep en de 2e helft werd het vak zelfs afgesloten.

Of hebben ze de buschauffeurs opgetrommeld om terug te rijden?

En ik las een paar opmerkingen over verhoeven, denk niet dat je met een goede keeper er veel beter vanaf was gekomen, vooral de laatste 20 minuten zaten er een paar zeer knappe reddingen bij.

Als je de grote kansen mee telt had het 10-1 moeten worden (de 1 in de 2e minuut waar wij goed weg kwamen).
Op donderdag 1 december 2011 13:57 schreef mootie het volgende:
Het voelt toch vreemd, Bambino niet als ts.
pi_130303724
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2013 16:38 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

_O-

Dat wordt een prachtige 0-6 dit weekend *O*
Als het 0-6 word ligt dat meer aan die 4 prutsers voor hem, hij had toch een aantal goede reddingen tegen Twente hoor.
Maar door dit soort dingen staat die jongen al nerveus in het doel omdat iedereen hem afbrand nog voor hij een echte kans heeft gehad. Kan echt wel keepen die jongen hoor!
pi_130303794
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2013 08:25 schreef wortel1981 het volgende:

[..]

Als het 0-6 word ligt dat meer aan die 4 prutsers voor hem, hij had toch een aantal goede reddingen tegen Twente hoor.
Maar door dit soort dingen staat die jongen al nerveus in het doel omdat iedereen hem afbrand nog voor hij een echte kans heeft gehad. Kan echt wel keepen die jongen hoor!
Hij kan wel keepen, maar niet op dit niveau. Ik zal niet zeggen dat afgelopen week alle doelpunten zijn schuld hadden, maar bij 3 van de 6 had hij meer kunnen en moeten doen.

Maar ik ben het met je eens dat het al mis gaat met de prutsers ervoor, maar dan durf ik zelfs te stellen dat het niet 4 man waren maar 8 man. De strijd ging op het middenveld al mis tenslotte, als je al niet zou kunnen zeggen dat het voorin bij Mulenga en de Ridder al mis liep.

Het voelt allemaal een beetje aan als met de Grandelletjes van jaren terug, hele team werd er onzeker van en dat kwam het niet ten goede. Misschien goed om nu Verhoeven gewoon lekker op de bank te zetten en de derde keeper neer te planten.
pi_130303884
De 3e keeper is 17 jaar oud, lijkt me geen goed plan.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_130303965
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2013 08:43 schreef PBateman1978 het volgende:
De 3e keeper is 17 jaar oud, lijkt me geen goed plan.
Stefan Postma dan maar neerzetten :)
pi_130304006
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2013 08:50 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Stefan Postma dan maar neerzetten :)
Gewoon Verhoeven in 't doel en beter verdedigen. :)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_130304595
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2013 08:53 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Gewoon Verhoeven in 't doel en beter verdedigen. :)
Of gewoon 15 doelpunten maken, dan mogen er best 6 in ;)
pi_130338559
quote:
Afgelopen zondag barstte de bom voor veel supporters van FC Utrecht. Na de kansloze nederlaag tegen Twente was voor velen meteen duidelijk dat FC Utrecht dit jaar gaat degraderen, dat we te veel kwaliteit verloren hebben en dat het een rampseizoen zal worden. Alle spelers zijn lamzakken die de derde divisie onderbond nog niet aankunnen, die het karakter en de inzet hebben die past bij langharige werkschuwe hippies en de allerergsten zijn Wilco van Schaik en Frans van Seumeren.

Vooral de laatste moet het ontgelden. ‘Hij moet nog één keer investeren!’, ‘Hij moet een speler halen.’ en ‘Hij is zijn zakken aan het vullen!’ zijn veelgehoorde kreten. Terecht, want de beste man heeft kennelijk het slechtste voor met FC Utrecht. Hij heeft maar ¤ 40.000.000,00 geïnvesteerd in de club en nu wil hij de club eerst financieel gezond wordt. Nu wil hij dat er redelijke salarissen betaald worden. Salarissen van maximaal ¤ 250.000,00. En volgens mij kunnen er dan nog premies bijkomen. Bruto, dat dan weer wel.

Ook Wilco van Schaik kan het niet goed doen. Nu kan ik me absoluut niet vinden in de manier waarop hij over FC Utrecht spreekt. Teksten als ‘We moeten het product FC Utrecht beter vermarkten.’ vallen bij mij helemaal verkeerd. Wel waardeer ik zijn tomeloze inzet en zijn realisme. De laatste tijd hoor ik hem vaak volharden in teksten die hij eerder al bezigde: ‘We moeten de club financieel gezond maken’, ‘Spelers die topsalarissen vragen, zijn bij ons verkeerd. Die tijd is geweest.’ en ‘We moeten de rust nu bewaren.’. Wat mij betreft prima. Ik geloof echt dat hij zijn best doet, dat hij onder druk staat en dat hem constant om reacties gevraagd wordt door supporters, sponsoren, media en diverse aasgieren. En als je dan alle tijd neemt om al die reacties van hem te analyseren, zal er ongetwijfeld wat te vinden zijn dat je niet aanstaat. En dat kun je hem dan mooi weer keihard verwijten.

Wat mij betreft gaat er echt wel iets mis in het denkproces bij al die supporters die ik hierboven beschrijf. En wel om een aantal punten:

1. In alle jaren dat de club bestaat, is het altijd een paar ups en vele downs geweest. Jaren dat we in februari al klaar waren omdat we te hoog stonden om te degraderen maar dat het linkerrijtje ook al uit het zicht was, waren er veel. Hier en daar een succesje. De laatste tien jaar zijn we natuurlijk ongelooflijk verwend. Bekerfinales, Europees voetbal, Johan Cruyff-schaal. Waarom is het nu opeens zo belangrijk dat we de top écht gaan bestormen? Zouden we dat niet ook al doen toen Hans van Breukelen technisch directeur was? We zijn toch geen Twente, PSV of Vitesse die een team bij elkaar koopt om een hoge klassering af te dwingen?

2. In alle jaren dat de club bestaat, zijn we nog nooit gedegradeerd. Ik geloof er ook niks van dat we dat nu wel zouden gaan doen. Het is immers: ‘FC Utrecht kan niks; zelfs niet degraderen.’ Als we nog meer gaan investeren en mevrouw Van Seumeren wordt het echt zat en Frans moet ermee stoppen, zijn we ten dode opgeschreven. Of we gaan helemaal financieel ten onder en worden teruggezet naar de competitie van RBC; of we worden overgenomen door een of andere rijke gek die niks met de club heeft. Dat we zitten te kijken naar een club waar niks meer herkenbaar is.

3. In alle jaren dat de club bestaat, hebben we altijd spelers gehad waaraan we ons konden spiegelen. Utrechters of kerels met een Utrechts karakter. De laatste 20 jaar bijvoorbeeld Jean-Paul de Jong, Henny van Schoonhoven, Stijn Vreven, Jordy Zuidam, Robert Roest, Jan Willem van Ede, Robert Wijnands, Joost Broerse, John van Loen, Sander Keller, Leon de Kogel en Stefan Postma. Door net als bijvoorbeeld Feyenoord niet te (kunnen) investeren, zal er een beroep gedaan moeten worden op de jeugdopleiding. De jeugdopleiding die kennelijk erg goed is. De jeugdopleiding die Utrechters herbergt en jongens van buiten met een Utrechts karakter. Jongens waar we van houden. Jongens waar we voor door het vuur gaan… maar die ook voor ons door het vuur gaan.

Al met al is het natuurlijk heerlijk dat het niet zo lekker gaat. Wat is er nu beter om als Utrechtsupporter op de tribune te zitten en lekker te zeiken en te zeuren? Om echt blij te zijn als Utrecht wint maar tevreden te zijn als we in een uitwedstrijd een puntje pakken? Om op maandag op je werk te kunnen zeggen dat een verlies ingecalculeerd was, om op maandag te zeggen dat jij nog maar moet zien dat die andere club ook een punt pakt in Waalwijk en een enkele keer om met de borst vooruit te lopen omdat jouw club toch maar mooi van die zogenaamde topclub gewonnen heeft!

Ik heb er al veel over gediscussieerd de laatste dagen en het komt bij mij steeds op hetzelfde neer. Wees blij dat de club een degelijk financieel beleid voert. Dat we niet weer zo’n luchtfietser als Jan Willem van Dop aan het roer hebben. Wees gerust boos op Frans van Seumeren dat hij de eerste jaren naar de verkeerde mensen heeft geluisterd maar wees vooral blij dat hij de club toen redde en dat we nu werken aan een gezonde basis voor de toekomst.
En als je het nou nog niet met me eens bent, trek dan je knip en koop jij die speler dan maar. Misschien wil die andere supporter die zo loopt te klagen dan maar het salaris ophoesten. ¤ 500.000,- per jaar. Dat moet toch wel te doen zijn? Oh ja… en premies.

Peter C. Lie
www.fcufans.nl

_O_

Uitstekend stuk.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_130339129
Peter C. Lie :')

Ach het stuk lijkt vol met aannames te zitten, de strekking is wellicht juist, maar de stijl lijkt rechtstreeks uit de forza te komen...
pi_130374364
Willem Janssen op huurbasis deze kant op?

edit: ja dus.

http://www.tubantia.nl/sp(...)fc-utrecht-1.3969199

[ Bericht 71% gewijzigd door PBateman1978 op 23-08-2013 07:12:12 ]
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  vrijdag 23 augustus 2013 @ 07:59:40 #186
285818 leeroy
La Pasion Du Heng
pi_130374684
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2013 06:45 schreef PBateman1978 het volgende:
Willem Janssen op huurbasis deze kant op?

edit: ja dus.

http://www.tubantia.nl/sp(...)fc-utrecht-1.3969199
Ik wilde mezelf al afvragen of dat niets voor ons was nadat ik hoorde dat hij op een zijspoor beland was.
You got me so wild, Why should I be so surprised? You got me so high, Don't you see it in my eyes?
Één grote gore kuthipster
pi_130375079
Kijk, dat is een hele mooie ontwikkeling! Naar mijn idee een prima speler die van meerwaarde zal zijn voor ons. Kan direct op het middenveld aan de slag!

Al het geschreeuw van de supporters (waaronder ikzelf!) lijkt redelijk voorbarig gebleken, dit is al de derde aanwinst van dit seizoen die we op een mooie manier binnenhalen. En ik moet eerlijk toegeven dat ze dat in goede rust doen en ons tot op heden steeds positief verrassen!
pi_130375382
Prima! Jammer dat hij slechts gehuurd wordt. Aan de andere kant zal hij sowieso meer verdienen dan het salarisplafond van de fc
pi_130375426
----------De Ridder - Mulenga----------

-------------------Toornstra-----------------

Oar---------------------------------Janssen

-------------Ayoub/Martensson----------

Bulthuis-Heerings-Derijck-vd Maarel

-----------------Verhoeven-----------------------

Zondag zoiets dan lijkt me. :)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_130375428
Goede transfer! Deze jongen heeft een enorm loopvermogen. Wel benieuwd hoe we gaan spelen dan.
Millions of years of evolution, right? Right? Men have to stick it in every place they can, but for women... women it is just about security and commitment and whatever the fuck else!
pi_130375563
quote:
23 augustus 2013

De selectie van FC Utrecht wordt tot het einde van het seizoen versterkt met Willem Janssen. De 27-jarige voetballer komt op huurbasis over van FC Twente. Na Timothy Derijck en Steve De Ridder is Willem Janssen de derde speler die in korte tijd door FC Utrecht wordt aangetrokken.

FC Utrecht meldde zich twee maanden geleden al bij FC Twente, maar toen was huur nog niet bespreekbaar. Dat was het nu wel. “Soms is het wachten op het juiste moment”, zegt Manager Spelerszaken en Scouting Edwin de Kruijff. “We zijn al langer overtuigd van de kwaliteiten van Willem. Hij is een fysiek sterke speler met veel loopvermogen, voetballend vermogen en een goede traptechniek. Zijn komst biedt onze technische staf meer mogelijkheden. De concurrentie zal toenemen, wat een groep alleen maar sterker maakt.”

Evenals de clubleiding van FC Utrecht is Janssen blij met zijn tijdelijke overgang. “FC Utrecht, met zijn stadion en supporters, is een club die mij altijd heeft getrokken en waar ik graag voor wil spelen”, zegt de geboren Nijmegenaar. “De club toont ambitie en heeft mij een beeld geschetst dat mij aanspreekt. De ploeg heeft het na het goede vorige seizoen nu wat lastig, maar ik zie veel potentie. Op dit moment staan er veel jonge jongens, aangevuld met een aantal ervaren krachten. Ik wil graag zowel voetballend als met mijn ervaring mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze nieuwe ploeg.”

Op de achtergrond en in alle rust werd door de clubleiding van FC Utrecht de laatste weken hard gewerkt aan verbreding en versterking van de selectie. “En dat blijven we doen”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik. “Shoppen met minimale financiële middelen vraagt om creativiteit en geduld. Wij kunnen dit opbrengen en slaan op het juiste moment toe. Net als in de winter met Toornstra en nu met Derijck en De Ridder halen we met Janssen een kwaliteitsspeler voor een goede prijs. Laat duidelijk zijn, wij halen Janssen niet om ons in te dekken om een mogelijk vertrek op te vangen. Nee, wij halen Janssen als versterking van de huidige selectie.”

FC Utrecht kiest ervoor om niet in te gaan op potentiële versterkingen. Pas op het moment dat iets concreet is, wordt naar buiten getreden. Van Schaik: “Wij kiezen er bewust voor om geen verwachtingen te wekken bij de achterban door in te gaan op speculaties of door het noemen van namen. Wij gaan voor kwaliteit en nemen daar de tijd voor. Uiteindelijk komen we tot spelers met meerwaarde voor onze club.”
Misschien nog meer in de pijplijn dus. :)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_130375671
Ik word er gewoon vrolijk van, is dat raar?
pi_130375995
Prima speler. Kunnen we goed gebruiken.
pi_130376555
goed nieuws.
tragisch natuurlijk dat twente hem pas verhuurt nadat ze ons hebben opgerold..... en slim, ook.
pi_130376818
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2013 10:09 schreef pokkerdepok het volgende:
goed nieuws.
tragisch natuurlijk dat twente hem pas verhuurt nadat ze ons hebben opgerold..... en slim, ook.
Ik denk niet dat het enig verschil had gemaakt :)
  vrijdag 23 augustus 2013 @ 10:29:32 #196
141482 Q.
JurassiQ
pi_130376958
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2013 09:21 schreef Tha_Duck het volgende:
Ik word er gewoon vrolijk van, is dat raar?
Het is een hele prima speler met een goede mentaliteit, echte pro. Gaat Utrecht nog een boel plezier aan beleven.
For great justice!
pi_130377200
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 augustus 2013 10:29 schreef Q. het volgende:

[..]

Het is een hele prima speler met een goede mentaliteit, echte pro. Gaat Utrecht nog een boel plezier aan beleven.
Denk dat het wel eens een mooi koppel kan gaan vormen die Jansen en Toornstra. Beiden dezelfde mentaliteit. Kan best plezierig worden!
pi_130377564
Goede versterking binnen gehaald.
Uitstekende voetballer met veel loopvermogen en dreiging, gaan we veel plezier aan beleven denk ik.
pi_130382133
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2013 10:22 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Ik denk niet dat het enig verschil had gemaakt :)
Misschien één of twee doelpunten :D
pi_130387955
Is het al bekend of Janssen eventueel zondag al mee kan doen?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')