abonnement Unibet Coolblue
pi_129073170
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2013 10:29 schreef zandsculptuur het volgende:
@aurum: vraagje, waarom dan een laparoscopie en niet eerst een hysteroscopie?
Volgens mij bekijken ze met een laparoscopie ook de eierstokken en de buikholte en correct me if I'm wrong, dat kunnen ze volgens mij niet met een hysteroscopie.

@Nanuke: wat een bagger -O- Hopelijk heb je wel een beetje kunnen slapen. Voor de rest at DV zegt met als aanvulling dat ik ze zou vragen wat ze kunnen doen om het te verspoedingen, de bal lag bij hun en zij hebben 'm laten vallen...wat kunnen ze doen om het weer goed te maken?
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
pi_129073524
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 09:47 schreef _aurum_ het volgende:
Merk dat ik er op de achtergrond veel mee bezig ben en het zuigt energie :X Gisteraaf vroeg naar bed en wel goed geslapen gelukkig, nog 12 dagen *aftelt*
:*
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_129074115
Vanmorgen de bevestiging gehad dat het niet goed zat, een bijna negatieve test. Eindelijk duidelijkheid. Nu op naar de cryo!
pi_129074236
Poezebeest :*
  donderdag 18 juli 2013 @ 09:56:31 #30
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_129074307
Wat rot poezebeest :*

Nanuke :* Wat zal je je rot hebben gevoelt na dat telefoontje!
pi_129074760
Bedankt allemaal voor de reacties. :* Ik heb vandaag een mail gestuurd, waarin ik heb aangegeven dat wij toch wel hadden verwacht dat er al wat gebeurd was. Daarnaast ook gevraagd naar de mogelijkheid om tussentijds meer contact te houden zodat dit niet nogmaals kan gebeuren. Ik ben er nu wel weer redelijk rustig onder, Lief en ik hebben het er gister veel over gehad en er valt nu toch niets meer aan te veranderen. Voor nu gaan we gewoon verder kijken naar de volgende stap; bloed/familieonderzoek over ongeveer twee weken. En dubbel genieten van de tijd die we nog enkel met zijn tweetjes hebben. Zo hebben we vandaag toch alsnog ja gezegd op een uitnodiging mee te gaan naar een festival volgend jaar, om het maar positief te bekijken. ;)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_129075043
Poezebeest, nee toch. :* Ik had na je vorige post toch nog zulke goede hoop voor je. Op naar een mooi plakkende cryo.

Nikki; hoe is het bij jou? Is het bloeden al gestopt?

Snoenk; ik snap je gevoel heel goed. Vrienden van ons hebben een dochter van anderhalf, en dat is ook altijd een grote reminder aan hoe het ook had kunnen zijn. :*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  donderdag 18 juli 2013 @ 11:58:53 #33
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_129077731
Poezebeest :*
Be happy with the little things in life
  donderdag 18 juli 2013 @ 13:03:53 #34
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_129080124
Oh poezebeest.... :*
(voorgevoel klopt helaas vaak toch he?)
pi_129080898
poezebeest :*
pi_129080981
jammer poezebeest :{
Sjakie ♥ 10-7-10
Japie ♥ 4-2-14
pi_129082109
Poezebeest... :*
**Life is e@sier with your eyes closed**
pi_129084234
Ik werd net gebeld door de arts in Maastricht naar aanleiding van mijn mail. Ze vond het goed dat ik toch even gemaild had en snapte zelf ook niet goed hoe dit gat heeft kunnen ontstaan. Ze gaat het in het team bespreken en ze heeft ook meteen het daadwerkelijke onderzoek van of het mogelijk is (omdat ik de eerste ben met deze ziekte icm PGD) in gang gezet, terwijl dat normaal dus pas na de uitslag van het hele bloedonderzoek gebeurd. Om er nog wat extra vaart achter te zetten. Ze zei ook dat het waarschijnlijk niet heel veel uit zal maken uiteindelijk, maar vond wel dat dat het minste was wat ze kon doen. Na het overleg met het team (dat is eens in de 2 maand ongeveer) krijg ik ook nog feedback op die bespreking. Al met al een stuk fijner gevoel dus. :)
En we hebben ook besproken dat we voor de daadwerkelijk ivf behandeling ook in Maastricht blijven, aangezien de wachtlijst voor ivf daar een stuk korter is dan in Utrecht. Dan maar wat extra kilometers rijden en wat meer moeite doen met echo's en dergelijke. Dat heb ik er dan graag voor over.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_129096761
Hè Poezebeest, ondanks dat je het eigenlijk al vermoedde is het toch een teleurstelling. :* Hopelijk pakt je lichaam het snel weer op en kun je gauw een mooie cryo teruggeplaatst krijgen.

Nanuke wat fijn dat je direct bericht terug hebt gekregen uit het zh. Hopelijk doet dat je vertrouwen weer een beetje goed. Heel veel succes met wachten. :*

Ik moet morgen weer bloedprikken, de zenuwen die gisteren en vandaag wel meevielen beginnen nu weer op te komen. Laat het maar snel morgenmiddag zijn!
pi_129098150
Fijn Nanuke, top dat ze zo reageren en mooi dus dat je het mailtje hebt gestuurd!

Nikki :* wachten is zo kut, in welk stadium dan ook...
pi_129101968
Poes: :*

Nanuke: fijn dat ze 't zo oppakken :)

Succes morgen Nikki! Is dat dan de laatste keer prikken tot de eerste echo?
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
pi_129102721
Ja als het goed is wel. De echo is volgende week vrijdag, dus daar moet ik een week op wachten. Ik heb wel voor mezelf besloten dat de moeders voor moeders aanmelding morgen de deur uit gaat als de waarde goed is. Kan ik met 6 weken gelijk starten met piesen voor jullie allemaal! O+
pi_129103137
Da's mooi Nikki, zou wat rust moeten geven.

Met hoeveel weken doen ze normaal eerste echo?
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
pi_129103153
Nanuke;fijn dat het toch nog goed opgepakt is door het z'huis. En ookal gaat het daardoor niet sneller, het is wel goed voor het vertrouwen.

Nikki;super spannend weer morgen. Ik duim dat de waarde mooi is gestegen!

Jullie zijn lief allemaal, maar de teleurstelling is niet groot, vooral omdat ik al het vermoeden had dat het fout zat. Ik ga vol goede moed naar de volgende ronde! Hoewel dat ook niet helemaal waar is na 3 (v)mk's, iets gaat er toch niet helemaal goed en ik baal dat ik niet weet wat het is en wat ik zelf zou kunnen doen. Ik vraag me vooral af waarom ik 2 jaar geleden wel meteen zwanger werd en het nu niet wil blijven plakken.
pi_129103314
Aurum, volgens mij ligt het aan de situatie, maar bij mij is het tot nu toe telkens rond 7 weken geweest. Ook omdat dan het hartje klopt en er ook echt iets te zien is. Eerder dan die termijn is het denk ik te klein om er iets van te kunnen zeggen. Maargoed, ditkeer is mijn echo met 6w3d, maar dat is dus omdat ik het bloedverlies heb. En het is echt niet veel en wel oud bloed nu, maar ik vind het wel fijn dat ze er even naar gaan kijken.

Edit: Poezebeest, ik snap je onzekerheid heel goed. Ik heb dat na de ene mk al. Sowieso is bij ivf de kans op een mk groter dan bij een normale zwangerschap. Het kan gewoon echt botte pech zijn hè. :* Het is gewoon allemaal k*t. :(
pi_129116512
Bedankt voor het meedenken over het plaatsen van een pomp versus zelf hormonen spuiten.
Ik heb voor de pomp gekozen en deze is intussen pijnloos geplaatst.

Mijn hypothalamus maakt van nature veel te weinig GnRH aan. Dit wordt nu iedere 90 minuten een beetje in mijn lichaam gespoten door de pomp. Dit stimuleert de hypofyse om zelf FSH en LH aan te maken.

Ik mag gewoon 10 minuten douchen met dit ding. Ik moet elke drie dagen zelf hormonen in een ampul aan mijn lichaam spuiten en de ampul op een andere plek in mijn lichaam schieten. Dit doet het apparaatje zelf met een afstandsbediening.

Over 10 dagen heb ik een echo om te kijken of er iets gebeurt met mijn eitjes.
pi_129118435
Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen met de pomp, ik kan me haast niet voorstellen dat het prettig zou zijn. :@ Then again, spuiten met hormonen is ook niet echt prettig... Ik hoop wel dat het voor jou goed werkt en dat je over 10 dagen al mooie groei hebt. :Y
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_129123118
Net gebeld en HCG is 8500. Ik ben nog niet helemaal in jubelstemming ofzo, ik moet volgende week eerst de echo doen, maar aanmelden voor moeders voor moeders durf ik wel. :D
pi_129123220
Wow wat goed Nikki! *O* voorzichtige jubel voor jou!
Sjakie ♥ 10-7-10
Japie ♥ 4-2-14
pi_129123470
Succes Arja! Hopelijk heb je er niet teveel ongemak van en doet 't wat 't moet doen :P

@Nikki: Klinkt voorspoedig! *O* En nog bedankt voor de uitleg, want met google kwam ik niet verder dan dat je met 10 of 12 weken een ech krijgt :)

Pffffffffffffffffffffffffffffffffffff, ik weet niet of het aan de hormonen, het weer of mezelf ligt maar ik heb allemaal vage klachten sinds de IUI. Ineens superjeuk na het douchen, ik ben niet vooruit te branden en moe (net nog even tukkie gedaan), rare kramp down under etc.

Is het al de 28e? oO<
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')