SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.disclaimer
Kan ik binnenkort ook wel een keer maken! Heb ik nog nooit gemaakt zelf... Sowieso eens wat meer gaan experimenteren met het eten!quote:
Quiche is super! Je kan er eignelijk alles ingooien. Lekker makkelijk.quote:Op maandag 1 juli 2013 19:12 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Kan ik binnenkort ook wel een keer maken! Heb ik nog nooit gemaakt zelf... Sowieso eens wat meer gaan experimenteren met het eten!
Zou je een quiche niet wat minder calorierijk kunnen maken? Geen idee hoor, daarom vraag ik het.quote:Op maandag 1 juli 2013 19:21 schreef uniekhoorn het volgende:
Quiche is heerlijk maar wel ontzetten calorierijk.
Zeg het maar even, soms is het niet helemaal duidelijk
En net zoals soep: ALLES kan erin, erg handig. Ook in het vooruit maken
Op vakantie:
Veel wandelen (zo'n 10 tot 25 km per dag) dan een uurtje in zee zwemmen, dan bier drinken, veel bier drinken.
Als ontbijt en als diner zorg ik dat ik een buffet heb, dan daar alle juiste keuzes. Veel groente, mager vlees, lekkere salades en heel veel vers fruit (en ijs met slagroom maar dat telt niet )
Zelf deeg maken scheelt, denk ik. En minder room/minder calorierijk roomproduct gebruiken.quote:Op maandag 1 juli 2013 19:24 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Zou je een quiche niet wat minder calorierijk kunnen maken? Geen idee hoor, daarom vraag ik het.
Dit. Ik heb die van de Xenos daar achtergelaten toen. Het trekt immens vochtig op daar.quote:Op maandag 1 juli 2013 19:32 schreef Zeester het volgende:
Ow en SQ, koop niet een te goedkope slaapzak hoor, ik heb weleens meegemaakt dat er nachtvorst was op Lowlands, das echt niet chill!
sure, zeg maar waar je staat.quote:Op maandag 1 juli 2013 19:33 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Dit. Ik heb die van de Xenos daar achtergelaten toen. Het trekt immens vochtig op daar.
SQ, ik zit met een complete Eindhoven kliek daar, komde bakske doen dan?
Ik doe als vulling van een quiche vaak iets van ei gemengd met philadelphia-achtig spul.quote:Op maandag 1 juli 2013 19:24 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Zou je een quiche niet wat minder calorierijk kunnen maken? Geen idee hoor, daarom vraag ik het.
Hartige taartdeeg in plaats van bladerdeeg scheelt best veel. En er natuurlijk geen spekkies in doen maar dat lijkt me logisch. Verder zoveel mogelijk ei en zo weinig mogelijk roomproduct en niet te veel kaas.quote:Op maandag 1 juli 2013 19:24 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Zou je een quiche niet wat minder calorierijk kunnen maken? Geen idee hoor, daarom vraag ik het.
Dan voor meerdere dagen koken? Hoeft niet hetzelfde te zijn maar je kunt misschien wel tijdens het koken een ovenschotel ofzo voor de volgende dag maken. Of wat extra aardappels/rijst/pasta koken voor door een maaltijdsalade.quote:Op maandag 1 juli 2013 19:29 schreef Zeester het volgende:
Nog even terug op het vaatwasserprobleem . Ik kan niet meer keukengerei kopen want kleine en propvolle keuken. Dat is gelijk het probleem, er is geen ruimte om te koken als er zoveel afwas is, nog steeds wel keukengerei. Ik moet gewoon elke avond even afwassen maar daar ben ik echt een te lui padje voor. Helaas.
Ben nu maar lekker afhaal-wok aan het eten, volgens het menu was het rond de 450 cal per portie, en je mocht 5 groenten kiezen voor erin, en het is heerlijk! Dus ga ik misschien wel vaker doen!
Straks toch maar ff mezelf aan de afwas zetten, anders moet het morgen op mijn vrije dag.
Wel goed nieuws gehoord, ik mag voor vast naar m'n favoriete werk-vestiging, niet meer elke x naar een ander. En bij deze vestiging vind ik het prettig werken, is dichtbij, en krijg je goede fooi. En de leukste collega's! En ik heb er niet eens om gevraagd, ze hebben gewoon bedacht dat ik daar het beste pas !
Ik hou sowieso al niet van spekkies.. Dus dat is voor mij niet moeilijk Van het weekend misschien eens maken dan!quote:Op maandag 1 juli 2013 20:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Hartige taartdeeg in plaats van bladerdeeg scheelt best veel. En er natuurlijk geen spekkies in doen maar dat lijkt me logisch. Verder zoveel mogelijk ei en zo weinig mogelijk roomproduct en niet te veel kaas.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |