abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_128672992

Evangelion 3.0: You Can (Not) Redo
Tsja, niet de sequel die ik had verwacht na het geweldige Evangelion 2.0. Hoofdpersoon Shinji wordt na 14 jaar wakker in een verwoeste wereld, nadat hij bijna Third Impact heeft veroorzaakt. NERV is uit elkaar gevallen en strijden nu tegen elkaar, terwijl Shinji nog steeds een slapjanus is. Het grootste probleem met deze film is dat het een emotieloos, rommelig broddelwerkje is vergeleken met de serie en de eerste twee films. Je krijgt geen antwoorden over wat er in die 14 jaar dat Shinji op één oor lag is gebeurd. Belangrijke personages uit deel 1 en 2 zijn gewoon weg en er wordt geen enkele poging ondernomen om uit te leggen wat er met ze is gebeurd. Er worden een aantal nieuwe personages geintroduceerd, maar zijn gemaakt van bordkarton. Kaworu (één van de Angels uit de serie) wordt er ook bijgesleept en in een andere rol geplaatst, maar het is allemaal zo oninteressant uitgewerkt. Het is een hap-slik-weg actiefilm geworden en dat is nou juist niet wat ik van Evangelion verwacht. Animatie en muziek is verder prima, maar het verhaal zelf is een lege huls met plotholes zo groot als de Eurotunnel. Zeer benieuwd wat ze van 4.0 gaan maken, want de preview zag er niet echt veelbelovend uit. Hoewel toch enigszins vermakelijk, ben ik erg teleurgesteld in dit deel. 6/10
  zondag 7 juli 2013 @ 03:15:44 #77
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_128676515
quote:
0s.gif Op maandag 1 juli 2013 12:02 schreef HostiMeister het volgende:
Tonari no Totoro (1988) - IMDb
[ afbeelding ]

Een vader met zijn twee kinderen verhuizen naar het plattenland om dichter bij hun moeder in de buurt te zijn die in het ziekenhuis ligt. De meisjes ontdekken de bosgoden en raken bevriend met deze totoro's.

Tja, ik gok dat de meeste liefhebbers van Miyazaki deze al gezien hadden, ik echter nog niet. En mijn god wat kan ik me voor de kop slaan dat ik hem nu pas kijk. Heer-lijke film. Zo eentje die graag had willen zien toen ik nog een jaartje of 12 was. Misschien omdat ik Sen to Chihiro zo vaak heb gezien, maar deze komt toch echt met stip de top drie van Miyazaki films binnen bij mij. En die grote totoro is een mega baas, en sooo fluffay!

Ik : 8.5
Imdb: 8.2
Ook maar ff binnen gehaald aangezien ik een grote fan ben van Miyazaki, heb alles gezien behalve deze.

Spirited Away is trouwens tot de dag van vandaag nog altijd 1 van mijn lievelingsfilms, gewoon een overdonderend mooi modern sprookje. Weet nog goed dat mijn vriendin 'm voor de eerste keer zag. Animatie is niet haar ding en deze leek haar dus ook niks maar toen ze er na een paar minuten in zat heeft ze de film ademloos uitgekeken.
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
  zondag 7 juli 2013 @ 10:45:11 #78
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_128678995
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 01:10 schreef speknek het volgende:
Pitch Perfect -- aardig musical niemandalletje met O+ O+ Anna Kendrick O+ O+.

Hmm, dat is ongeveer alles wat je erover kunt zeggen.

6/10.
Ook gezien. Ik heb me er wel mee gemaakt, maar het verhaal is wat dun. Anna Kendrick deed het goed inderdaad en Rebel Wilson zorgde voor de meeste humor.
pi_128679494
Side Effects (2013) - IMDb

Die 7,2 op imdb is een prima cijfer. Film heeft veel weg van leukere films als Stay en Secret Window. Er komt een mooie draai in het verhaal. Het is wel origineel, maar ze hadden het beter kunnenb brengen denk ik. Voor mij dus hetzelfde cijfer.

7,2.
pi_128680043
IO E TE



Ik had me erg verheugd op deze film, ook na een aantal positieve recensies ervan te hebben gelezen... en het verhaal me wel aansprak...

Maar ben toch licht teleurgesteld...

De film gaat over een jongen die een beetje in zijn eigen wereldje leeft, en een halfzus heeft die verslaafd is...
Die dan samen komen in de kelder en dan contact met elkaar maken...

Het acteerwerk is opzich goed, alhoewel ik de acteur die de jonge speelt niet als '14 zou zeggen (wat hij in de film moest zijn) maar eerder een jaar of 16.
Maar verder is het acteerwerk prima

Ik heb de hele film opzich geboeid gekeken, maar ik verwachte naarmate de film vorderde een sterk moment... iets mooit tot ontbloeien.. maar de film komt niet tot een knaller zeg maar.....
het blijft zegt maar een gesloten bloem die niet open gaat...
dus er had meer ingezeten...

voor nu, leuk om te zien maar meer niet... redelijk drama
6
  zondag 7 juli 2013 @ 13:47:22 #81
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_128684171
quote:
14s.gif Op donderdag 4 juli 2013 13:53 schreef Njosnavelin het volgende:
Paradies: Liebe
Paradies: Liebe (2012) - IMDb

Eerste deel van de Paradies 'trilogie' van de Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl. Deze film vertelt het verhaal van Theresa, een alleenstaande vrouw van middelbare leeftijd die afreist naar Kenya om te genieten van het mooie weer, de witte stranden maar vooral van de jonge mannen. Theresa is op zoek naar liefde, maar beseft al gauw dat haar verlangens niet altijd beantwoord kunnen worden en dat ze een middenweg zal moeten vinden tussen haar wensen en de voordelen waar die jonge Kenyanen naar op zoek zijn.
Eerlijke en ook pijnlijke film over ouder worden, eenzaamheid en de kloof tussen arm en rijk, Europa en Afrika, jong en oud.

[ afbeelding ]
Oooooh, die wilde ik zo graag zien maar die was al uit die mini bios hier voor ik er erg in had. EN ik wil eerst deze zien voordat ik Glaube kijk.
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
  zondag 7 juli 2013 @ 13:49:51 #82
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_128684268


The Purge

1 avond lang is alles geoorloofd en alle misdaad legaal. Zo louteren de mensen zichzelf en ruimt "de troep" zichzelf op. Leuk uitgangspunt, al betwijfel ik of het de eerste film over zoiets is. Desalniettemin hou ik van films die met een klein budget en amper sfx iets spannends neer weten te zetten. Laat mij maar weer zien dat ik spanning/sfeer enger vind dan horror. Al barst ie aan het einde wel wat meer los in geweld.
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
pi_128686577
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 12:37 schreef casper019 het volgende:
FURIOUS 6

[ afbeelding ]

Ondanks dat dit al weer deel 6 in de serie is, en het vaak betekent hoe hoger getal in de ''serie'' is hoe slechter de film word... En de laatste paar furious films werden inderdaad steeds minder..
Maar deze film doet het anders!

Het verhaal van de film stelt niet veel voor en is vrij simpel, maar dat maakt bij een film als deze niet uit... Het verhaal speelt vlot, dus veel ga je er niet bij nadenken.
Het belangrijkste, (waar je een actie film als deze voor kijkt) is dat de actie TOP is, en niet alleen auto scenes.. maar ook gevecht/shoot scenes...
Waardoor de actie erg gevarieerd en cool is, ook het acteerwerk is prima..
Dus heb me eigenlijk ontzettend vermaakt met de film!

Enige echte ''kleine'' nadeel vind ik zijn de one-liners, die vond ik nogal droog, cliche en geforceerd overkomen... Miss een kleine verbetering voor volgende deel.. want na het zien van deze film zeg ik laat maar komen!

7.5 , aanrader als je even een lekkere (betere dan gemiddelde!) actie film wilt
Net gekeken. Hoeveel plotholes en ongeloofwaardigheden wil je hebben in één film? :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ondanks dit is het toch een geslaagde film geworden. Ik kijk uit naar deel 7!

7.8/10
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_128686642
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 12:50 schreef WeCanDoIt het volgende:
21 and over gekeken.
Wat een bazen film. Ik houd wel van die genre zoals Project X en Hangover.
Eurotrip hoort daar ook bij en is ook erg leuk
haha slechte film juist. Ieder z'n mening.
  Redactie Games zondag 7 juli 2013 @ 21:52:30 #85
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_128700435
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 22:39 schreef davako het volgende:
World War Z
[ afbeelding ]

Afgelopen zaterdag naar World War Z geweest. Een zombie-achtige actie film, welke beschikt over genoeg actie maar mij te weinig verhaal. Het acteerwerk van Brad zorgde ervoor dat deze film iets bovengemiddeld eindigt. De actie in de film is mij ook net iets te familie vriendelijk, je mist toch een beetje 'gore' wat je wel hebt in films zoals 28 weeks later.

Ik zou bijna zelfs willen zeggen dat als je de trailer hebt gezien, heb je de film gezien.

Imdb 7.3
Mijn cijfer 6.3
ik vond het ook maar een magere film. Er zaten gewoon teveel stupide (slapstick) acties van personen in. Te tergend.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het zijn allemaal dingen die elke filmkijker al in eerdere zombiefilms heeft gezien. Dan doet Resident Evil (1/2/3/4/5/6/7/*)het nog beter qua actie en verhaal. 28 Days later was ook een goeie film. 3D voegt ook niet veel toe. Gewoon lekker thuis kijken...

En die fucking sluikreclame met die Pepsi-automaat.. :r
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_128706666
G.I JOE RETALIATION.



Samoerias, apaches, speedboten, kanonnen, atoombommen, satellieten, motors, 1 heel land na de klote.
En geen vrouw mens die ondertussen de actie komt verstoren zoals in Hummingbird.

Een echte film om een paar kratten pils weg te werken met je kameraden _O_ _O_ _O_
Ik zwaai naar dieren.
  maandag 8 juli 2013 @ 00:14:02 #87
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_128706999
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2013 14:50 schreef FireFox1 het volgende:

[..]

Net gekeken. Hoeveel plotholes en ongeloofwaardigheden wil je hebben in één film? :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ondanks dit is het toch een geslaagde film geworden. Ik kijk uit naar deel 7!

7.8/10
Dit, over the top...

Toch, mooie actiescenes, veel pit, wordt nergens saai.
Toch zou ik graag meer tuned imports zoals uit de eerste TF&TF film willen zien, minder muscle cars en de meeste auto's die ze hadden waren standaard BMW's en dergelijke.

Zoals deze:



Al zat die in 2 geloof ik.

Goede film, 7.5

[ Bericht 6% gewijzigd door ZodiaX op 08-07-2013 00:19:39 ]
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
  maandag 8 juli 2013 @ 01:02:27 #88
246109 JochemP
Bakt de lekkerste koekjes
pi_128708534
Låt den rätte komma in (2008) - IMDb

Beetje rare kruising tussen drama en horror. Niet echt horror zoals je het verwacht, met weinig schrikmomenten en gore scenes, maar meer met de nadruk op het verhaal. Sterke film met tof einde!. Still a better vampire story than Twilight ;)

IMDB: 8.0
Ik: 7.5
pi_128708823
Gister Jagten(2012) gekeken.

"Lucas is net gescheiden. Hij heeft een nieuwe baan bij de plaatselijke kleuterschool, een nieuwe vriendin en kijkt uit naar het bezoek van zijn zoon Marcus tijdens de Kerst. Maar de kerstgedachte is opvallend afwezig. Klara, een 5-jarige leerling, beschuldigt Lucas van misbruik. De kleuterschool is in diepe schok en al gauw worden er vermoedens gewekt jegens Lucas. Wanneer het verhaal zich door het dorp verspreidt begint de kleine gemeenschap al snel uiteen te vallen."

Goede film. Mikkelsen laat zien dat hij een geweldige acteur is en de film weet je echt te goed te raken tijdens een aantal intense momenten. ^O^
pi_128710276
WOULD YOU RATHER



Ja lekker filmpje! Past wel in het rijtje I want to play a game _O-
Zat even een moment tussen waar ik van dacht nee hey komt toch niet the good gozert tussen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 12% gewijzigd door Mike op 08-07-2013 09:57:12 ]
Ik zwaai naar dieren.
pi_128710321
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 01:02 schreef JochemP het volgende:
Låt den rätte komma in (2008) - IMDb

Beetje rare kruising tussen drama en horror. Niet echt horror zoals je het verwacht, met weinig schrikmomenten en gore scenes, maar meer met de nadruk op het verhaal. Sterke film met tof einde!. Still a better vampire story than Twilight ;)

IMDB: 8.0
Ik: 7.5
Inderdaad goede film.

De film laat wel het één en ander weg uit het boek zoals:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_128710402
Goede reviews hier van Side Effects, volledig mee eens! Goede plotwending ook. Cijfer: 8.

Maar dan: End of Watch met Jake Gyllenhaal. Wát een onaantrekkelijke film om naar te kijken zeg. Sprak me totaal niet aan. Een real life footage film met tussendoor scenes die (per ongeluk?) niet real life footage zijn, maar gewoon camerawerk.

Zeer onsympathieke hoofdrolspelers die alleen dude en bro kunnen zeggen. De vooroordelen over Amerikaanse agenten wordt hierdoor alleen maar versterkt.
Ook agenten die met een verdachte op verzoek van de verdachte een fist fight aangaan :') Ook agenten die in geen enkele scene een gordel dragen. En voor de rest is het alleen maar: er is een brand daar, ga ernaar toe, er is een burenruzie daar, ga ernaar toe. En niet te vergeten de immer domme gangsters die niet kunnen richten en een volledig magazijn weten leeg te schieten zonder dat ook maar 1 kogel doel treft.

Acteerwerk ook matig.

Maar eventjes afgezet deze film en dat is mij in lange tijd niet overkomen.

Cijfer: 2
1 punt voor hetgeen dat ik gezien heb en uit solidariteit 1 punt voor hetgeen dat nog ging komen en ik niet gezien heb.

Niet kijken dus, ondanks de score van IMDB: 7.6!? :D
I feel kinda Locrian today
  Moderator maandag 8 juli 2013 @ 08:35:44 #93
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_128711016
Ik ben het echt compleet oneens met je review van End of Watch. Ik vind juist dat de hoofdpersonen sympathiek zijn en dat er heel goed geacteerd werd. Daarnaast heeft deze film ook een behoorlijk sterk slot. Wat mij betreft een 8 uit 10 film. Jammer dat je 'm niet hebt afgekeken.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
  maandag 8 juli 2013 @ 08:44:27 #94
286575 Roces18
Chef de party
pi_128711119
quote:
2s.gif Op maandag 8 juli 2013 08:35 schreef Mike het volgende:
Ik ben het echt compleet oneens met je review van End of Watch. Ik vind juist dat de hoofdpersonen sympathiek zijn en dat er heel goed geacteerd werd. Daarnaast heeft deze film ook een behoorlijk sterk slot. Wat mij betreft een 8 uit 10 film. Jammer dat je 'm niet hebt afgekeken.
Eens. Daarnaast hebben ze met zijn twee een aantal maanden bij de politie meegelopen, dus ze weten echt wel hoe het in elkaar steekt. Maar dat mis schieten van die gangsters op dat balkon vond ik nou ook niet bepaald goed maar het is nodig om het verhaal juist te laten verlopen.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_128712249
quote:
1s.gif Op zondag 7 juli 2013 14:51 schreef TUFKAL het volgende:

[..]

haha slechte film juist. Ieder z'n mening.
Ja!
Maar wat vond je er niet leuk aan dan?
Ik ben pas 17, dat scheelt misschien ook maarja
pi_128712295
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 05:16 schreef Geerd het volgende:
WOULD YOU RATHER

[ afbeelding ]

Ja lekker filmpje! Past wel in het rijtje I want to play a game _O-
Zat even een moment tussen waar ik van dacht nee hey komt toch niet the good gozert tussen.

Hij loopt nog lekker fout af ook nog ^O^
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Is dit een horror of wat voor film is het precies?
pi_128712306
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 00:14 schreef ZodiaX het volgende:

[..]

Dit, over the top...

Toch, mooie actiescenes, veel pit, wordt nergens saai.
Toch zou ik graag meer tuned imports zoals uit de eerste TF&TF film willen zien, minder muscle cars en de meeste auto's die ze hadden waren standaard BMW's en dergelijke.

Zoals deze:
[ afbeelding ]

Al zat die in 2 geloof ik.

Goede film, 7.5
Tekort aan jappen inderdaad, maar goed, ze zullen in deel 7 wel weer in Tokyo zijn. Dat wordt 350Z, 370Z, RX7, RX8, R34, GT-R, etc ;)

Gister gezien trouwens, vond het vermakelijk.

7.
pi_128713690
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 12:24 schreef casper019 het volgende:

[..]

en wat vond je ervan? klinkt interessant
Ik vond het een erg mooie maar ook verdrietige film, met schitterende beelden. Zeker een aanrader!
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  maandag 8 juli 2013 @ 12:40:31 #99
92128 Xaobotnik
KABLAAHHHH!!
pi_128717291
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 00:14 schreef ZodiaX het volgende:

[..]

Dit, over the top...

Toch, mooie actiescenes, veel pit, wordt nergens saai.
Toch zou ik graag meer tuned imports zoals uit de eerste TF&TF film willen zien, minder muscle cars en de meeste auto's die ze hadden waren standaard BMW's en dergelijke.

Zoals deze:
[ afbeelding ]

Al zat die in 2 geloof ik.
Mee eens, maar niet met de rating die je aan de film geeft. Het plot is bekend, hoewel eigenlijk niet belangrijk, dus vandaar dat ik de introductie daarvoor oversla:



Fast and Furious 6



Over de top gedoe met een tank en vliegtuig ed, waarbij de auto-actie te veel op de achtergrond raakt. Ook te weinig Japanse auto's, waar F&F toch voornamelijk om zou moeten draaien m.i., maar ook auto-actie in het algemeen. Amper een redelijke straatrace gezien die op een eigenzinnige en nieuwe manier in beeld werd gebracht, wat ze in 1 t/m 4 nog wel deden. In 5 eigenlijk ook niet, maar toen viel het wat minder op.

Verder erger ik me eraan dat het echt alleen om de actie draait (en niet eens auto-gerelateerde actie), en de characters feitelijk niets meer voorstellen en ze daar ook helemaal geen moeite meer voor doen. Han was eigenlijk de enige redelijk overkomende character, en dat was waarschijnlijk doordat hij weinig zei. Ludacris en Tyrese zijn gewoon twee stereotype negers die nergens grappig zijn, en zelfs de rol van de drie hoofdspelers is eigenlijk beperkt. Dit was allemaal bij de eersten toch beter.

En nu hebben ze Jason Statham erbij gehaald voor het volgende deel. Over generaal inhoudsloos gebeuk gesproken. Ok, het is iets anders dan het reguliere rennen, vechten en schieten die veel van zijn films inwisselbaar maakt, aangezien hij nu een bad-guy lijkt te zijn, maar toch. Statham maakt dat ik de volgende film eerder niet dan wel wil zien.

Het lijkt erop dat het grotere budget de film tegenwoordig eerder kwaad doet dan goed wegens alle nutteloze elementen die erin zitten. Dat MMA-wijf had bijv. ook geen meerwaarde, en feitelijk The Rock ook niet. Mensen vinden hem een stoer character, wat de reden is dat ze hem erin houden. Maar persoonlijk vind ik dat iedereen die niet tof kan doen in een auto, weg moet blijven.

IMDb: 7,5
Ik: 6,5
  maandag 8 juli 2013 @ 14:57:31 #100
8369 speknek
Another day another slay
pi_128721646
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 06:49 schreef starla het volgende:
Maar dan: End of Watch met Jake Gyllenhaal. Wát een onaantrekkelijke film om naar te kijken zeg.

Zeer onsympathieke hoofdrolspelers die alleen dude en bro kunnen zeggen. De vooroordelen over Amerikaanse agenten wordt hierdoor alleen maar versterkt.

Acteerwerk ook matig.

Maar eventjes afgezet deze film en dat is mij in lange tijd niet overkomen.

They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')