Dank Miss Hobje, dat had ik ook gehoord. Dacht alleen net: wat als ik vers koop en dat even invries voor een dagje voordat het in de cupcakes gaat. Zou dat een optie zijn?quote:Op vrijdag 19 juli 2013 15:51 schreef MissHobje het volgende:
Ik gebruik meestal de diepvries bessen gaat prima, vers kan ook alleen gaan die sneller stuk met mengen.
Oh nou dan haal ik dat wel de avond voordat ik ga bakken. Gaat het dan ook helemaal bevroren in het deeg of blijft het eerst even buiten staan?quote:Op zondag 21 juli 2013 10:46 schreef Purdey het volgende:
Volgens mij is dat bevroren fruit in doosjes goedkoper dan vers invriezen. En het is gewoon hetzelfde
Je kunt vers fruit niet zelf invriezen, dan wordt het pap als je het ontdooit. Dan moet je diepvriesfruit nemen, dat is "flash frozen" ofwel heel snel bevroren met stikstof, dan hebben de celwanden geen kans om te knappen en blijft het fruit mooi als je het ontdooit.quote:Op zondag 21 juli 2013 07:12 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Dank Miss Hobje, dat had ik ook gehoord. Dacht alleen net: wat als ik vers koop en dat even invries voor een dagje voordat het in de cupcakes gaat. Zou dat een optie zijn?
Deze ben ik nu aan het maken. Ben benieuwd!quote:Op dinsdag 16 april 2013 18:53 schreef EnemyRock het volgende:
[ afbeelding ]
Zie hier het resultaat van de honing-mangotaart die ik vanmiddag heb gemaakt, ik had wel problemen met het deeg, het bleef plakken aan het blad toen ik het nog moest uitrollen en dit was verder niet te verhelpen, ook niet met bloem, dus heb uiteindelijk de deegbal opnieuw moeten kneden en in de vorm zelf de bodem moeten vormen, ook had de bodem iets langer in de oven gemoeten, deze was niet stevig genoeg en dus voelde de taart af en toe wat papperig aan, maar de smaak was zeker goed!
Jikes heb je daar een recept van??quote:Op dinsdag 16 juli 2013 20:48 schreef Mirjam het volgende:
erm nerm nerm
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dankje, daar had ik nou niet bij stil gestaan.quote:Op zondag 21 juli 2013 20:45 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Je kunt vers fruit niet zelf invriezen, dan wordt het pap als je het ontdooit. Dan moet je diepvriesfruit nemen, dat is "flash frozen" ofwel heel snel bevroren met stikstof, dan hebben de celwanden geen kans om te knappen en blijft het fruit mooi als je het ontdooit.
de link in dat artikel werkt niet meer, heb je een alternatief?quote:Op maandag 22 juli 2013 20:47 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Beter maak je dit recept:
http://koken.blogo.nl/2013/04/03/recept-wolkencake-chocolade/
Gewoon niet Ik doe deze dagen sowieso zo min mogelijk.quote:Op maandag 22 juli 2013 22:46 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Ik zie er wel tegenop om bij deze temperaturen te bakken. Hoe doen jullie dat?
Google kwam met deze:quote:Op maandag 22 juli 2013 22:50 schreef Adelante het volgende:
[..]
de link in dat artikel werkt niet meer, heb je een alternatief?
Ik denk dat ik net 5 kilo ben aangekomen door het lezen van alle recepten. Vooral de perfecte brownies hadden een hoog kwijl gehaltequote:Op dinsdag 23 juli 2013 09:16 schreef Qunix het volgende:
http://www.ohmyfoodness.n(...)kdeeg-chocolate-chip
Hmm.. Suiker met roomboter eten.
quote:Op dinsdag 23 juli 2013 09:24 schreef Purdey het volgende:
[..]
Ik denk dat ik net 5 kilo ben aangekomen door het lezen van alle recepten. Vooral de perfecte brownies hadden een hoog kwijl gehalte
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |