Ja, is een mooi boek.quote:Op vrijdag 26 juli 2013 08:59 schreef Bramito het volgende:
Heb je sowieso dat boek van Corvitto wel eens bekeken? Ik vind het echt waanzinnig goed, maar ik heb dan ook geen ijsmakersdiploma.
Stel net vast dat ook mijn Wannee er niet is, wellicht dus nog ergens een doos met kookboekenquote:Op vrijdag 26 juli 2013 09:09 schreef Bramito het volgende:
Da's kut, komt het nog boven water denk je?
24 uur laten staan,kijken of hij het goed doet.quote:Op vrijdag 26 juli 2013 18:09 schreef NutKees het volgende:
Nou fantastisch, die horken van Redcoon hebben mijn ijsmachine op de kop in de doos gestopt. Ik was sowieso van plan om het ding 24 uur te laten staan, maar kan ik er vanuit gaan dat dit verder geen permanente gevolgen voor het apparaat heeft?
24 uur laten staan. dan loopt alle olie weer terug de compressor in.quote:Op vrijdag 26 juli 2013 18:09 schreef NutKees het volgende:
Nou fantastisch, die horken van Redcoon hebben mijn ijsmachine op de kop in de doos gestopt. Ik was sowieso van plan om het ding 24 uur te laten staan, maar kan ik er vanuit gaan dat dit verder geen permanente gevolgen voor het apparaat heeft?
Dat is een hele geruststelling, dankje! Ik ga alvast een mix voor morgen maken.quote:Op vrijdag 26 juli 2013 20:15 schreef z80 het volgende:
[..]
24 uur laten staan. dan loopt alle olie weer terug de compressor in.
dat het niet rechtop vervoert is maakt niet uit. daar worden de apparaten op gemaakt.
Als je direct weer ijs maakt, laten zitten, anders met een doekje opdeppen en dat gebruiken op apparaat schoon en steriel te maken.quote:Op zaterdag 27 juli 2013 17:11 schreef NutKees het volgende:
[ afbeelding ]
Smelt natuurlijk als de ziekte met dit weer maar het is echt intens lekker!
Stomme vraag: kan dat restant wodka in de bak blijven zitten of moet ik dat er met een rietje uit slurpen?
Lekker is dat, niet? De eerste keer dat mensen aardbeiensorbet bij mij eten weten ze niet wat ze proevenquote:Op zaterdag 27 juli 2013 17:23 schreef NutKees het volgende:
Dat moet een aardbeien sorbet voorstellen. Ik heb me even helemaal niet aan de regels gehouden: bakje aardbeien, suiker, halve citroen, staafmixer, en de machine in. Had er volgens mij een paar minuten langer in mogen blijven maar mijn geduld was helemaal op!
Het is echt waanzinnig lekker inderdaad. Ik heb nog een portie in de vriezer liggen maar die is geen lang leven beschoren.quote:Op zaterdag 27 juli 2013 17:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Lekker is dat, niet? De eerste keer dat mensen aardbeiensorbet bij mij eten weten ze niet wat ze proeven
Opeten, invriezen is nietsquote:Op zaterdag 27 juli 2013 17:32 schreef NutKees het volgende:
[..]
Het is echt waanzinnig lekker inderdaad. Ik heb nog een portie in de vriezer liggen maar die is geen lang leven beschoren.
In de vaatwasser en laten lopen?quote:Op zaterdag 27 juli 2013 21:33 schreef KaheemSaid het volgende:
Piet ik heb een braadpan die ik aan het schoonkoken was. Helaas is hij drooggekookt en heeft hij daarna nog een tijdje op vuur gestaan, ik had de plaat namelijk te hoog staan. De pan is aardig donkerder geworden, kan / moet hij nu weg?
De verf op de buitenkant is gedeeltelijk verbrand, binnen is die wat donkerder, maar dit krijg ik er denk ik met soda noch wel uit.
Domme fout van Kaheem!
Nee hij stond op het gas met een laagje water erin, dat ding komt niet in de vaatwasser.quote:Op zaterdag 27 juli 2013 21:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
In de vaatwasser en laten lopen?
Ik bedoel, kaheem, steek hem in de vaarwasser en laat hem lopenquote:Op zaterdag 27 juli 2013 22:18 schreef KaheemSaid het volgende:
[..]
Nee hij stond op het gas met een laagje water erin, dat ding komt niet in de vaatwasser.
Als de vaatwasser het er niet uitkrijgt of je hebt geen vaatwasser, probeer om je pan een nacht in de biotex te weken.quote:Op zaterdag 27 juli 2013 22:18 schreef KaheemSaid het volgende:
[..]
Nee hij stond op het gas met een laagje water erin, dat ding komt niet in de vaatwasser.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |