abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 4 juli 2013 @ 08:00:07 #126
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_128569483
iedereen bedankt! Voel me ondertussen gelukkig wel weer beter. De pregnyl zit er weer in en we gaan gewoon weer vol hoop voor de iui.

Iedereen een dikke :*
pi_128606846
Heel veel succes skoenk!

Wij kregen vandaag de uitslagen. B zijn zaad is gelukkig prima. Het had nog iets beweeglijker mogen zijn, maar dit werd weer gecompenseerd door het volume.

Op mijn echo waren geen afwijkingen. Het feit dat ik geen eisprong heb, wordt verklaard door te weinig FSH en oestradiol, waardoor mijn lichaam in een nep-overgang zit.
De gyn gaat in zijn team bespreken of ik in aanmerking kom voor een soort computertje die onder mijn huid wordt geprikt en die de hypofyse stimuleert om die hormonen weer aan te maken. Als er dan weer een cyclus is, hebben we waarschijnlijk het ziekenhuis niet meer nodig en kunnen we "gewoon" zelf zwanger worden.
Volgende week heb ik een bel-afspraak met de gyn.

Ik heb nog nooit van deze behandeling gehoord. Ik lees hier op fok alleen maar over mensen die zichzelf moeten spuiten.
Is hier iemand die ervaring heeft met een dergelijk computertje?
pi_128609360
Arja, ik heb er nog niet eerder van gehoord...het klinkt wel heel fijn, al is t alleen maar omdat je het ziekenhuis niet nodig hebt... Kunnen ze dat dan ook van buitenaf 'herprogrammeren'? Lijkt me dat je weer andere verhoudingen in je hormoonspiegel aan maakt als je zwanger bent?

Snoenk, succes!

Hier gaat t goed...Uit de bloeduitslagen is gekomen dat ik geen stollingsziekte heb en al wel antistoffen voor vijfde ziekte. Op de echo zagen ze dat m'n baarmoeder netjes schoon was en links en rechts waren alweer eitjes aan het groeien...Volgende week mag ik weer terug om ze weer te laten meten. Eind juli krijgen we de uitslag van het chromosomenonderzoek. Bij drie miskramen achter elkaar en geen afwijkingen, heb je bij de vierde zwangerschap 65% kans dat het goed gaat... Dus wij zitten vol goede moed in de volgende ronde!

Iedereen veel succes!!
  Moderator vrijdag 5 juli 2013 @ 08:01:03 #129
5428 crew  miss_sly
pi_128609521
Ik heb, heeeeel lang geleden, iets dergelijks gehad. Het was een computertje met een capsule met vloeistof en een constant infuus in mijn buik. Dat computertje gaf druppeltjes vloeistof af gedurende de dag om mijn hormoonspiegel op peil te houden. Het deed hier overigens niets, maar dat had waarschijnlijk te maken met het feit dat ik PCOS had en het niet simpelweg een kwestie van te weinig FSH was.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_128609614
quote:
0s.gif Op maandag 1 juli 2013 11:24 schreef laziness het volgende:
Aurum eindelijk actie!

Ik hoop dat jij net als LadyBlack aan dat kleine zetje van IUI al genoeg hebt. Succes!
^^ Lees het nu pas! Maar dat zou echt super zijn!! Succes :*
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_128619572
Babbel, fijn dat er geen afwijkingen gevonden zijn en 65% kans is best een goede kans.

Ik weet nog niet hoe die pomp werkt babbel. Rondje google naar LHRH pomp leverde wel wat info op, maar het klinkt niet zo eenvoudig als de gyn het deed voorkomen. Er is ook sprake van een apparaatje buiten het lichaam/op de buik en er moet wel wekelijks een naald vervangen en vloeistof bijgevuld. Er is niet heel veel info op internet , vind ik.

Miss sly: hoe ben jij uiteindelijk aan een cyclus gekomen en zwanger geraakt?
  Moderator vrijdag 5 juli 2013 @ 14:03:19 #132
5428 crew  miss_sly
pi_128619860
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 13:56 schreef Arja het volgende:
Babbel, fijn dat er geen afwijkingen gevonden zijn en 65% kans is best een goede kans.

Ik weet nog niet hoe die pomp werkt babbel. Rondje google naar LHRH pomp leverde wel wat info op, maar het klinkt niet zo eenvoudig als de gyn het deed voorkomen. Er is ook sprake van een apparaatje buiten het lichaam/op de buik en er moet wel wekelijks een naald vervangen en vloeistof bijgevuld. Er is niet heel veel info op internet , vind ik.

Miss sly: hoe ben jij uiteindelijk aan een cyclus gekomen en zwanger geraakt?
Dat pompje heb ik ook gehad inderdaad. Ik wilde je niet meteen negatieve punten erover geven, maar ik vond het verre van ideaal. Uiteraard had ik het er met alle liefde voor over, en als het werkt, ben je de ongemakken uiteraard zo vergeten, zeker als je dan zelf zwanger kunt worden.
Het is een pompje dat met een riempje buiten je lijf op je buik komt te zitten, onder je kleding. Er zit een capsule in met hormoon dat dan dus druppelsgewijs wordt ingebracht. Je hebt dus een permanente infuusnaald in je buik en daarmee mocht ik bijvoorbeeld niet douchen, dan moest het worden afgeplakt. Een keer per week moest ik naar het ziekenhuis voor een nieuwe naald en schoonmaken en zo.

Ik had PCOS, dus ik heb, toen dit niet werkte, met zowel clomid (tabletten) als met het spuiten van hormonen gewerkt. Ik ben uiteindelijk zwanger geworden van de combinatie clomid en suikervrij dieet waar ik van afviel.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_128670456
Hier begint de moed me een beetje in de schoenen te zakken. Ik heb sinds een paar uur een zeurende pijn in mijn rug, normaliter het teken dat mijn menstruatie er binnen een paar dagen aan zit te komen. :(
Vorige keer had ik qua timing morgen een positieve test, maar ik heb nog geen tests in huis dus kan niet testen. Sowieso maak ik mezelf al de hele week gek met elk pijntje en dingetje wat ik voel daar beneden. Pfff kortom, ik ben het wachten een beetje beu. /einde kaagmodus

Poezebeest hoe is het met jou?
  zaterdag 6 juli 2013 @ 22:32:23 #134
294520 Frummeltje86
It's me, Frummeltje
pi_128670592
Arme Hobbes... :* :*

Arja, ik herken helemaal wat je schrijft over het nodig hebben van die medische circus. Ik ken die behandeling trouwens helemaal niet. Klinkt ingrijpend, maar ik kan me voorstellen dat het goed kan werken!

Lijnloos, ik gun jullie ook vooruitgang in jullie situatie! :* ben benieuwd wat het wordt qua behandeling.

Snoenk, balen, maar inderdaad fijn dat je er geen ivf-poging door kwijt bent... :*

Babbel, wat 'fijn' dat er vooralsnog geen oorzaak aan te wijzen is. Het lijkt me zo heftig wat jij hebt meegemaakt...

Voor alle andere dames een welgemeende knuffel en :*

Ik heb hier een enorme prutweek en -weekend, helaas. -O- Vooral dit weekend enorme huilbuien; ik kan het allemaal eventjes niet verkroppen dat het nog niet gelukt is. Ik weet dat sommige dames hier al veel langer onderweg zijn, maar relativeren is vandaag lastig... :'( Sorry voor mijn gezeur. Alle zwangere buiken en baby's om me heen worden me momenteel even te veel.

edit: Nikki, even een dikke knuffel voor jou :* wat zal dat wachten slopend zijn...
pi_128677847
Nikki; hier is het niet veel beter, alle pms kwaaltjes zijn aanwezig dus ik heb er weinig vertrouwen in, als ik woensdag niet ongesteld ben ga ik donderdag testen.
pi_128678257
Wat knap dat je zo lang kunt wachten poezebeest. Ik zou het liefst vandaag al testen, gewoon om duidelijkheid te hebben. Ik denk dat ik vanmiddag maar even naar de drogist ga om een test te halen. Vorige mislukte poging werd ik morgen ongesteld en ik wil er eigenlijk niet door verrast worden op mijn werk.
Het is allemaal heel dubbel, want alle dingetjes die we hebben kunnen door zwangerschap of door hormoongebruik komen.
We hebben inmiddels wel besloten om het toch op de normale manier te gaan proberen als deze poging mislukt. Met alle gevolgen (een 'abortus' en zelf weten dat ik drager van de ziekte ben) van dien. Natuurlijk zouden we door kunnen gaan met PGD, maar rond 6000 euro neerleggen voor een behandeling waarvan er geen garantie op succes is gaat ons te ver. Zonde om daar een stuk spaargeld in de stoppen, dat bestreden we liever aan wat we wél hebben, onze dochter bijvoorbeeld. Het zure is dat we na een eventuele abortus na 13 weken zwangerschap dan gewoon weer 3 PGD pogingen vergoed krijgen. Sowieso ga ik dan een gesprek bij de klinisch geneticus regelen, want ik wil bijvoorbeeld ook weten of ik gewoon zou mogen 'bevallen' mocht het fout zijn. Een abortus van een kindje wat we eigenlijk heel graag willen maar dat ziek is geeft me nu al steken in mijn hart. Met 'gewoon' bevallen zou het voor mij een stuk fijner voelen, niet als weggehaald, maar als te jong geboren om op deze wereld te kunnen overleven. Klinkt misschien heel zweverig enzo, maar het voelt gewoon goed om het op die manier te doen. Anyway, eerst maar eens kijken of er toch niet 1% kans is dat het toch is gelukt dit keer.
pi_128679752
Nikki; ik heb al getest, maar er komt steeds een heel licht streepje, 4x (in 2 dagen :')) een indroogstreepje lijkt me stug, maar het streepje wordt nog niet donkerder. Alle testen zijn nu op en uit zelfbescherming wacht ik tot donderdag. Vorige poging werd ik 14 dgn na de punctie ongesteld en dat is woensdag.
Moeilijk besluit om het zelf te gaan proberen met de kans op een ziek kindje, succes met knopen doorhakken en hopelijk is het gewoon niet nodig omdat je nu zwanger bent!
pi_128679932
Och jeetje poezebeest, dat is ook killing! Met nog zo weinig hcg is het best mogelijk dat het niet echt donkerder wordt binnen een dag, ik kan me voorstellen dat je er echt gek van wordt hoor. Maar als het streepje er binnen de tijd was is het een streepje toch?! Ik duim voor je. :*
pi_128680789
Poezebeest, wat spannend. Ik duim voor je hoor!

Nikki, voor jou duim ik uiteraard ook! Wat een moedig besluit hebben jullie nu al genomen. Dat zal niet makkelijk geweest zijn! Wat krom eigenlijk dat je na een abortus wel weer 3 pogingen zou krijgen, hoewel dit natuurlijk ook wle weer hoop geeft. Laten we hopen dat het allemaal niet nodig is en dat deze poging succesvol is!

Voor alle andere :*
pi_128680884
Ik wacht rustig af tot eind van de week, dan zal er duidelijkheid zijn. Ik voel me totaal niet zwanger dus ik weet het niet. Gelukkig een drukke week voor de boeg.
pi_128681372
Sull, iedereen heeft na een 'doorgaande' zwangerschap van minimaal 13 weken weer recht op 3 nieuwe pogingen. Stom stelsel. Ik vind wel dat er een max. op moet zitten, maar drie behandelingen vind ik gewoon weinig. Een normaal stel is toch ook niet altijd na drie maanden zwanger. Maargoed, daar kunnen we weinig aan doen.

Ik voel me ook helemaal niet zwanger poezebeest, maar ik heb me bij de zwangerschap van L. negen maanden lang niet echt zwanger gevoeld. Dus echt een graadmeter is het niet. ;) Het leven tussen hoop en vrees ben ik nu even klaar mee en het heeft ook effect op mijn functioneren. Ik heb al drie weken de strijk niet gedaan, ik kan me er gewoon niet toe zetten. Op mijn werk kan ik me ook niet echt goed concentreren, gelukkig is het rustig op mijn werk nu en kan ik het me veroorloven, maar ik baal er gewoon van.
pi_128682127
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2013 12:27 schreef _NIKKI_ het volgende:
Sull, iedereen heeft na een 'doorgaande' zwangerschap van minimaal 13 weken weer recht op 3 nieuwe pogingen. Stom stelsel. Ik vind wel dat er een max. op moet zitten, maar drie behandelingen vind ik gewoon weinig. Een normaal stel is toch ook niet altijd na drie maanden zwanger. Maargoed, daar kunnen we weinig aan doen.
Ik dacht dat dat pas na 20 weken zwangerschap gold, maar ik las idd dat het gelukkig al na 10-12 weken geldt. Zeker in jullie geval, waarin je naast de PGD behandelingen gewoon echt geen andere kansen hebt gehad is 3 wel heel weinig. Ik kan me voorstellen dat het qua kosten na clomid, iui en dan nog IVF anders zou liggen.

Ik heb me ook niet zwanger gevoeld voor de test, had juist veel minder klachten dan alle IUI pogingen daarvoor, ben ook na de test nooit misselijk geweest of pijnlijke borsten gehad en toch is het wel zo (al 33 weken). Dus dames houd moed, ik duim dat jullie tijd er ook aan komt! :*
pi_128695602
Ik heb net op de valreep nog een test gekocht bij Kruidvat...

Het resultaat onder de spoiler..
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_128695744
En streep is een streep! :Y *O*
pi_128695971
Noh, Nikki!!! *O* Dat ziet er toch geweldig uit?!!!

Poezebeest, ik uim even door voor je, dat jij donderdag maar net zo'n streep mag laten zien O+

Frummeltje :* kut is het he? Zo af en toe een gruwelijk baal hebben is volgens mij heel normaal, althans ik heb het ook wel es hoor.

Snoenk, kut dat de opbrengst zo laag is, maar wel fijn dat je door kunt met een IUI en geen IVF-poging kwijt raakt hierdoor. :*

Hier nog geen duidelijkheid, men wil et tch nog eerst een keer bespreken in het team en helaas kunnn wij pas volgende maand terug komen voor de afspaak met bespreken van het plan. DUs terug in niemandsland :(
pi_128696297
Woehoe Nikki! *O*
Zo'n streep had ik niet hoor! Die van mij zijn net te zien met het blote oog en totaal niet fotografeerbaar. Ik hoop donderdag ook zo'n streep te hebben.

Lijnloos; wat vervelend dat wachten! Knuffel voor jou :*
pi_128696352
Nikki, toch een voorzichtige jompel voor jou hoor *O*
Hoop zo voor je dat het goed blijft gaan! :*

Poezebeest ook nog spannend, mijn duimen draaien.
pi_128696358
Ohhh Poezebeest ik duim echt voor je! Kunnen we samen door naar Z&G. O+
  zondag 7 juli 2013 @ 20:10:59 #149
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_128696392
Streepjes zijn altijd leuk, maar in dit topic zijn ze toch altijd extra bijzonder. Ik vind het een heel mooie streep Nikki, dus ook vanaf hier toch alvast gefeliciteerd *O*

Poezebeest, ik duim voor jou nog ff door. Kom op! :*
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
  zondag 7 juli 2013 @ 20:30:03 #150
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_128697130
*O* nikki *O* dat is een duidelijke streep hoor!!!!

Poezebeest ik duim verder! Deze week wil ik ook strepen zien bij jou!! :*


Ik krijg steeds weer kippenvel als er hier streepjes gepiest worden :D

@lijnloos niemandsland is k*t dikke knuf voor jouw :* ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt
Be happy with the little things in life
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')