abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_127801862
zo.. nu genoeg voor vandaag.. :)
  vrijdag 14 juni 2013 @ 20:01:10 #27
352863 HaywoodJablome
Any minute now
pi_127802285
quote:
TOPIC IN ROUW GEDOMPELD NA AFSCHEID TS

Het onsuccesvolle doch door bij een selecte in crowd zeer geliefde topic met daarin zelfverzonnen pardoiërende nieuwsberichten op het obscure Fok forum is in diepe rouw gedompeld nu topic starter ZuidKardinaal aangegeven heeft er de brui aan te geven. Ondanks het feit dat hij zijn post afsloot met een welhaast plagerig 'genoeg voor vandaag' zijn medeforumisten pessimistisch gestemd.
"Dit is gewoon vet kut, weet je" vertelt een poster die anoniem wenst te blijven. "TS zit ons lekker te maken met allerlei prachtige stukjes en de belofte dat hij hij terugkomt, maar je weet gewoon hoe dat werkt hier, dit topic zakt weg in de vergetelheid en knappe jongen die het dan weer gereanimeerd krijgt. Wat word ik nu geacht te doen met mijn tijd, he? Het is godverdomme niet te geloven!".

"Ja, ik vind het ook wel jammer, hij had nog niet eens 450 stukjes geschreven." aldus een andere poster, die opvallend genoeg ook anoniem door het leven wenst te gaan.

Wij wensen hen die nu beroofd achterblijven sterkte toe in deze moeilijke tijd.
If I had known it was harmless, I would have killed it myself.
pi_127802473
:D
  vrijdag 14 juni 2013 @ 20:08:43 #29
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_127802592
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2013 20:01 schreef HaywoodJablome het volgende:

[..]

Nice :D
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 14 juni 2013 @ 20:09:50 #30
352863 HaywoodJablome
Any minute now
pi_127802638
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 juni 2013 20:08 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Nice :D
jij bent anonieme poster nummer twee he :P
If I had known it was harmless, I would have killed it myself.
pi_127812328
Nog 1tje dan.

quote:
Natuurvolk in de knel
Met de wereldwijde ontbossing en intensivering van de landbouw, komen steeds meer inheemse volken in de knel. Zo ook in Nederland. De tradities van het oude Reizigersvolk staan sterk onder druk. Opperhoofd Gerard Wolters trok in traditionele kleding naar Den Haag om aandacht te vragen voor het lot van zijn volk.

De Reizigers zijn een natuurvolk dat ongeveer 30.000 zielen telt. Ze worden ook wel eens kampers of woonwagenbewoners genoemd, maar volgens Wolters kloppen die termen niet. 'Die zijn bedacht door blanke missionarissen, die weinig van onze tradities weten.'

De Reizigers stammen af van een trots, nomadisch volk. Velen van hen bewonen nog steeds een originele nomadenwoning, de zogenaamde wagen. De reizigers leven in een unieke harmonie met de natuur. Met het verbouwen van planten weten ze geheel in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Maar de Nederlandse regering erkent hun manier van leven niet, en behandelt hun unieke manier van landbouw als 'illegaal'. Met bulldozers worden de plantages van de Reizigers vernietigd. Wolters: 'dat laten we niet zomaar gebeuren natuurlijk. Maar wees eerlijk, tegen bulldozers doe je weinig.' Dat sommige Reizigers uit machteloosheid naar gewelddadiger middelen grijpen wil Wolters niet goedkeuren, maar hij begrijpt het wel.

Wolters: Ik zie het somber in. Het zo zo maar kunnen, dat mijn generatie de laatste is die de oude manier van leven nog gekend heeft. Dat zou toch zonde zijn?


[ Bericht 0% gewijzigd door ZuidKardinaal op 14-06-2013 23:36:28 ]
pi_127817519
wee nie
pi_127922664
quote:
Medeplichtige Star Wars Prequels woonde jaren in de VS.

Een medeplichtige aan de Star wars prequels blijkt jaren lang in Amerika te hebben gewoond. Na het maken van de films verhuisde de toen 34-jarige Oekraïner Peter Terjenko naar de VS, waar hij een Amerikaans paspoort kreeg, en zelfs enkele belastingvoordelen genoot.

Over wat er gebeurd is in de jaren dat de films zijn opgenomen, wil Terjenko weinig kwijt. Volgens hem ging het alleen om 'enkele kleine bijrollen'.

Volgens Rudi Weselstein van het IMDB, zegt het feit dát hij al aan de films heeft mee gewerkt, al genoeg. 'Hij was er al die jaren bij. Voor mij staat dan eigenlijk al vast dat ook hij medeschuldig is aan wat er toen is gebeurd'. IMDB wil een onderzoek, naar hoe het kan dat medeplichtigen aan slechte films bescherming genieten in de VS.

Eerder was al bekend dat de makers van Home Alone 3 en Baby's Day Out jarenlang ongestoord in Argentinië hebben kunnen wonen.

  maandag 17 juni 2013 @ 22:01:27 #34
352863 HaywoodJablome
Any minute now
pi_127924191
*O*
If I had known it was harmless, I would have killed it myself.
pi_127954708
:)
pi_127971928
quote:
Jongen verkracht door capuchonverkrachter

Brussel - Een jongen van 12 is gisteren verkracht door de capuchonnenverkrachter. De capuchonnen verkrachter, een vrouw van 30 heeft al meer dan 10 slachtoffers gemaakt. Allemaal waren de kinderen tussen de 10 en 13 jaar en droegen een capuchon trui of vest. De verkrachter werkt heel vreemd. eerst sleurt ze de jongens in een bestelwagen (door aan de capuchon te trekken) daarna worden ze vastgebonden en vervolgens hangt de capuchonnen verkrachter het slachtoffer aan een haak waardoor het slachtoffer kokhalst en moeite heeft om te ademen. daarna wordt het slachtoffer anaal vernederd door een dildo en wordt vervolgens vast gehangen aan een boom in het bos.
de vrouw is uit beschrijving 1 meter en 70 centimeter groot, dun gebouwd. droeg 9 van de 10 gevallen een dikke capuchon vest en zou een jaar of 30 zijn. weet je meer over de dader? neem dan snel contact op met de politie
srry voor slecht
Nederlands, laag geschoold enzo
Op zondag 11 februari 2018 00:40 schreef Argo het volgende: Capuchon Jongen is een held _O_
pi_133023939
quote:
Psycholoog vraagt aandacht voor de problemen van Zeer Geweldige mensen.

Een lekker figuur hebben, geweldig zijn in bed, de grappigste van elk feestje.. het leven is leuk als je geweldig bent. Of toch niet? Professor S Slaatje vraagt aandacht voor de problemen van de Zeer Geweldige medemens. Want als je té geweldig bent kan de zegen juist in een vloek veranderen.

Ongeveer 2.5% van de bevolking mag zich Zeer Geweldig noemen. Zeer Geweldige mensen vinden vaak geen aansluiting bij de gewone medemens. Ivo Niehe, een Zeer Geweldig persoon, kan erover meepraten. 'Als Zeer Geweldig Mens zijn je hobby's zoveel interessanter, je gedachten zoveel diepzinniger, je ideeën zoveel beter dan de rest, dat je gewoon té weinig raakvlakken hebt met gewone mensen. Dat voelt vaak erg eenzaam, ja'.

Ook sociale interactie gaat vaak lastig, omdat Geweldige Mensen op een andere golflengte zitten. Discussies tijdens feestjes zijn erg moeilijk voor Niehe: 'Ik heb altijd gelijk, maar ik krijg het nooit'.

Zeer Geweldige mensen raken vaak gedemotiveerd doordat de rest hun snelle tempo niet bij kan houden. Niehe: 'Het verkeer is verschrikkelijk. Ik heb de reflexen van een straaljagerpiloot, maar de maximumsnelheid geldt helaas voor iedereen, dus ook voor mij. Ik verveel me kapot. Wat mij betreft mag de maximumsnelheid worden afgeschaft voor mensen die goed kunnen rijden. Maar ja,. dat ligt gevoelig in Nederland, waar je nog altijd met je kop niet boven het maaiveld uit mag steken'..

Professor Slaatje: 'Zeer Geweldig zijn is nog steeds een taboe in het egalitaire Nederland. Als je als Zeer Geweldig uit de kast komt verslijten mensen je al snel voor arrogant. Of je krijgt flauwe opmerkingen zoals 'als je zo geweldig bent, waarom heb ons belastingformulier nog niet ingevuld? '.
Terwijl geweldig zijn iets is wat gewoon bij je hóórt, net zoals je lengte of de kleur van je ogen. Ik zie niet in waarom men daar zo kinderachtig over doet'.

Professor Slaatje zet zich in om de positie van Zeer Geweldige mensen te verbeteren. Zo heeft hij een testbureau waar je voor het luttele bedrag van 240 euro een bewijs kan krijgen dat je Zeer Geweldig bent.

Ook wil hij wat voor Zeer Geweldige Kinderen betekenen. Hij denkt erover een vereniging voor ouders van Zeer Geweldige Kinderen op te richten. Slaatje: 'De eerste 4 miljoen aanmeldingen zijn al binnen. Blijkbaar is het aantal Zeer Geweldige Kinderen in Nederland hoger dan voorheen aangenomen werd'.

Slaatje: het onderwerp komt steeds meer en meer op de agenda. Dat is een gunstig teken. Maar we zijn er nog lang niet.


[ Bericht 0% gewijzigd door ZuidKardinaal op 07-11-2013 22:59:08 ]
pi_133027083
Vers van de pers: Kuttopic is kut
Op woensdag 23 juli 2014 03:46 schreef Monopoly het volgende:
Puik topic.
pi_137917160
quote:
Nier als borg voor woning

In een pilot van woningcorporatie Frenus te Wijchen hebben 481 mensen een nier ingeleverd als borg voor hun woning. Tijdens de 5 jaar durende looptijd bleek de borgnier een aantal voordelen te hebben. Zo bleken er 92% minder woningen met een betalingsachterstand verlaten te worden.

Frenus directeur Kees Egberts: "Een deurwaarder inschakelen is zelden meer nodig. Mensen hebben liever hun nier terug." Ook is er minder onderhoud nodig om de woning gereed te maken voor een nieuwe bewoner. De kosten worden verrekend door plakjes van de nier te snijden en uit de proef blijkt dat de meeste mensen hun nier intact terug willen krijgen.

Egberts: "Dit initiatief is een groot succes. We onderzoeken de mogelijkheid om andere organen als borg te accepteren. Ook kunnen mensen in de toekomst hun huurwoning kopen met een orgaan. Voor een hart zou je bijvoorbeeld eigenaar van je portiekflat worden. Zonder hypotheek!"
Ik en mijn leger van stokstaartjes.
  woensdag 19 maart 2014 @ 11:19:05 #40
392328 Keukendrol
Vuile klootzak!!!
pi_137917481
Leuk topic, hoewel ik nu eigenlijk moet studeren.

Maarja, iedere reden om iets nutteloos te doen is even goed als elke andere.
Op zaterdag 5 januari 2013 00:14 schreef LompeHork het volgende:
Deze username is gewoon perfect.
-------------------------------------------------
- Dearest (UI)
pi_137921029
quote:
7s.gif Op woensdag 19 maart 2014 11:07 schreef Karboenkeltje het volgende:

[..]

_O-
pi_137999488
quote:
Invasie van stokstaaktjes in Oezbekistan

Paramilitaire stokstaartjes zijn Oezbekistan in grote getale binnengetrokken. De grootste concentratie bevind zich in het zuidelijk gewest Dushanbe waar de bevolking lijdt onder een waar schrikbewind. Vele getuigen hebben stokstaartjes gesignaleerd die met grote wreedheid rechtop staan en strategisch hun holen induiken.

De verdedigende troepen van Oezbekistan trokken zich in allerijl terug vanwege zware verliezen tijdens de eerste schermutselingen met de koddige mangoesten. De stokstaartse genie groef uitgebreide netwerken om achter de Oezbeekse linies verrassingsstilstandingen uit te voeren.

Generaal Aardmannetje heeft de bevolking gesommeerd stokstijf rechtop te staan en paranoïde om zich heen te kijken op straffe van straf. De voorraden van insecten zijn geplunderd en schorpioenen zijn een schaars goed geworden. Handelaren vragen exorbitante prijzen op de zwarte mart van geleedpotigen.

Tijdens crisisberaad van de V.N. Veiligheidsraad is een motie ingediend om haviken in te zetten. Het civetkatse lid heeft haar veto tegen de havikenmotie ingezet. De gespannen situatie wordt argwanend in de gaten gehouden door de internationale gemeenschap.
Ik en mijn leger van stokstaartjes.
  vrijdag 21 maart 2014 @ 18:19:56 #43
410197 Homijn
Eigenaardig
pi_138012492
quote:
Boom doet aanklacht wegens ongewenste intimiteiten
FRYSLÂN, vrijdag - De eik op de hoek van de Beukenlaan en de Linde in Schubbekutteveen heeft bij de regionale politie een aanklacht ingediend wegens ongewenste intimiteiten. Hij zegt dat een FOK!-user tegen hem aan stond te rijden.

De user, die de naam Linkse_Boomknuffelaar hanteert, ontkent de aanklacht. "Ik denk dat deze claim bij de rechter geen stand hout", aldus de zelfverklaarde zolderkamerautist. De boom houdt de aanklacht echter overeind. "Hij lebberde mijn stam af en zat aan mijn eikel. Ik ben hier niet van gediend." De rechtszaak staat gepland voor dinsdag 1 april.
pi_138012509
:D

stand hout
  vrijdag 21 maart 2014 @ 18:22:38 #45
410197 Homijn
Eigenaardig
pi_138012558
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2013 16:56 schreef Jovatov het volgende:
Foktopic verdwijnt snel naar de krochten der internet

Een FOK!topic van gebruiker ZuidKardinaal is snel naar de krochten der internet verdwenen. Het idee van de gebruiker om nieuwsberichten zoals die door DeSpeld of The Onion worden geschreven te delen met elkaar sloeg niet erg aan.Gebruiker KolonelKhedaffi was kort maar krachtig 'Wat? Nee.'

Dat het topic ooit nog succesvol wordt ligt niet in de lijn der verwachting. Gebruiker Jovatov reageert: 'Wie heeft er nu zin om een heel nieuwsbericht te verzinnen? Daar heb ik echt geen tijd voor.'
Dit soort berichten vind ik altijd gaaf :D

Ik heb er eerder deze week zelf nog eentje gemaakt:
KLB / Mensen die 'onderzoek' hebben gedaan

En vorige week nog deze:
KLB / Objectiviteit op frontpage fok

En wat langer geleden:
KLB / Slecht geschreven stukken op Wikipedia

*O*

[ Bericht 4% gewijzigd door Homijn op 21-03-2014 18:35:09 ]
pi_138012771
Oudje uit 2013, na de zoveelste onthulling van dopinggebruik door een oud-wielrenner: NWS / Ook oud-wielrenner Danny Nelissen bekent

quote:
Wielrenner onthult niet-dopinggebruik
HOOGEVEEN - Voormalig amateurwielrenner Arjan Veenstra heeft vandaag bekend dat hij tijdens zijn actieve loopbaan nooit doping heeft gebruikt. De nu 40-jarige Veenstra, die tussen 1998 en 2003 reed voor De Peddelaars, deed die bekentenis vandaag voor de camera's van RTV Drenthe.

Het statement van de Drentse oud-renner is opmerkelijk, aangezien tot dusver werd aangenomen dat alle Nederlandse wielrenners, net als hun buitenlandse lotgenoten, jarenlang stijf stonden van de doping. Veenstra blijkt een uitzondering op die regel. 'Het is simpelweg nooit in me opgekomen. Ik dacht altijd dat wielrennen een sport was', aldus Veenstra vandaag. 'Dat anderen mij voorbij reden, heb ik altijd aan hun fysieke, sportieve kwaliteiten toegeschreven. Onvoorstelbaar dom als je er nu op terugkijkt, maar het is helaas zo gegaan. Daar loop ik niet voor weg.'

Naïef
De betekenis van Veenstra heeft een schok teweeg gebracht in wielrenminnend Nederland. 'Dit is gewoon onvoorstelbaar. Ik ben verbijsterd', laat oud-Raborenner Michael Boogerd weten. 'Ik wist niet dat zoiets kon', aldus wielrenkenner Danny Nelissen. 'Dit soort stuitende naïviteit mag niet zonder gevolgen blijven', zegt Boogerds oud-collega Thomas Dekker. 'Die man heeft gewoon schijt gehad aan alle geldende normen binnen onze sport.'

Ook sportjournalisten reageren ontzet op de affaire-Veenstra. 'Wedstrijden waaraan deze man meedeed, zijn uitgebreid op tv in beeld gebracht. Door ons. Wij stonden daar. Met onze camera's, onze microfoons en samengeknepen billen. Nooit hebben wij journalisten iets gemerkt van zijn niet-dopinggebruik. Reken ik dat mezelf aan? Ja, dat reken ik mezelf aan', aldus een oud-sportcommentator die vanwege verregaande imagobeschadiging anoniem wenst te blijven. 'Nooit hebben we vraagtekens gezet bij de niet-noemenswaardige en bij vlagen zelfs belabberde prestaties die Veenstra op de weg liet zien. Nooit zijn er alarmbellen gaan rinkelen.'

Spijt
De oud-amateursporter, die na zijn carrière niet in een zwart gat viel, omdat hij een solide baan als registeraccountant heeft, zegt nu spijt te hebben van zijn gedrag destijds. Veenstra: 'Het is nooit mijn bedoeling geweest om een buitenbeentje te zijn. Het spijt me als collega's mijn cleane status als a-collegiaal hebben ervaren.'

De ontdekking van de laatst overgebleven niet-gedrogeerde wielrenner is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De gezaghebbende Franse sportkrant L'Équipe spreekt van 'een speld in een hooiberg, die onverwacht toch is gevonden', terwijl de Amerikaanse sportzender inmiddels spreekt van Veenstra-gate.

Ontzet
Inwoners van Hollandscheveld, waar de voormalig wielrenner nu met zijn gezin woont, reageren eveneens vol ontzetting en verbijstering. 'Het is zo'n slimme, verstandige man. Dan houd je dit echt niet voor mogelijk', vertolkt een buurman de gevoelens die binnen de kleine gemeenschap massaal leven. De KNWU kon vandaag nog niet zeggen of de resultaten van Veenstra met terugwerkende kracht alsnog uit de uitslagen worden geschrapt.
Account inactief
pi_138012961
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 maart 2014 18:22 schreef Homijn het volgende:

Dit soort berichten vind ik altijd gaaf :D

*O*
quote:
Overleden gewaand topic rijst op uit het graf.
-Van onze correspondent.
Het topic ' Schrijf je eigen The Onion/De Speld verhaal' is na driekwart jaar herrezen uit het graf. Het topic, dat ooit begon als een veelbelovend jong topic, werd na een korte en problematische geschiedenis vol drank en drugs op 14 juni 2013 dood verklaard.

Geruchten dat het topic niet écht dood was, deden al langer de ronde op internet, maar werden in eerste instantie niet serieus genomen. Tot aan nu.

Topicstarter Zuidkardinaal kan haar geluk niet op . 'Ik ben altijd blijven hopen, maar dit had ik niet verwacht'.

ZuidKardinaal is per onmiddellijk naar ONZ vertrokken om haar lang verloren topic in de armen te sluiten. Ze kan niet wachten tot het zo ver is. 'Wat ik de komende weken ga doen? Veel tijd samen door brengen met mijn topic natuurlijk. We hebben zoveel in te halen!

'Fok! oprichter Danny Roodbol is blij verrast, maar niet verbaasd. 'Ik wist wel dat dit topic niet lang dood kon blijven. Echte kwaliteit komt altijd wel bovendrijven'.
pi_138012969
quote:
11s.gif Op vrijdag 21 maart 2014 18:32 schreef Boldface het volgende:
Oudje uit 2013, na de zoveelste onthulling van dopinggebruik door een oud-wielrenner: NWS / Ook oud-wielrenner Danny Nelissen bekent

[..]

_O-
  vrijdag 21 maart 2014 @ 18:42:08 #49
410197 Homijn
Eigenaardig
pi_138013013
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 maart 2014 18:40 schreef ZuidKardinaal het volgende:

[..]

[..]

_O_

Ik had trouwens niet eens in de gaten dat het topic al zo oud was. Ik moest toen nog door kdaalder worden uitgevonden. ;(

[ Bericht 0% gewijzigd door Homijn op 21-03-2014 19:41:16 ]
pi_138013093
Mooien garpen. Dit is een qualiteitschtopqiue. Dit verdient wel een topique van de maand.
Hoogachtend
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')