abonnement Unibet Coolblue
  zondag 1 oktober 2000 @ 16:12:40 #1
5793 dot
Uit het stof getrokken user!
pi_372850
Toch jammer dat Rex er niet in zit, hij had een leuke rol kunnen ontwikkelen in BB. Persoonlijk denk ik dat hij meer karakter heeft dan die vrouw. Jammer dat de groep elkaar konden overtuigen door zo negatief over hem te praten, het leek mij een sympathieke, sociale, creatieve en lieve man!
Dot
Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.
pi_372865
Je hebt helemaal gelijk!

Het is al vaker opgemerkt: zodra je als bewoner je nek uitsteekt (dus opvalt) en actief contact met de overige bewoners probeert te zoeken dan vorm je bedreiging voor de rest en de onderlinge verhoudingen. Dat werkt dus niet. De tactiek die tot nu toe het beste heeft gewerkt bij nieuwelingen is je gedeist houden. Geen bedreiging zien te vormen. Het volgend probleem is alleen: hoe overleef je de nominaties?

ex-Graz stalker
pi_372866
Rex = lul
“ That was pretty fucking trippy... ”
Pulp Fiction
pi_372867
Ja idd, hij had een soort tweede Darius kunnen worden, denk ik persoonlijk. Maar ik ben blij dat die kwal eruit is. Ik had er niet aan moeten denken dat ie nog 2 weken in dat huis had moeten zitten.

Gelukkig is alles over 2 weken weer terug bij het oude

pi_372875
..daar gaat het toch om: actie, irritatie, jankende bewoners, slechte grappen! Dat willen we hebben.

Wil je hier de komende maanden naar lopen kijken dan:

ex-Graz stalker
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 1 oktober 2000 @ 16:33:44 #6
862 Arcee
Look closer
pi_372897
Dat gelul over die "simpele humor" van 'm heeft 'm de das om gedaan..
  zondag 1 oktober 2000 @ 16:34:33 #7
639 Dion
De beuker
pi_372898
Voor de kijkers is het jammer, voor de bewoners is het beter.
De ECHTE motivatie van de meeste BB bewoners was ook dat ze hem als een te grote concurrent zagen.
Kapot is leuker
  zondag 1 oktober 2000 @ 17:05:09 #8
1197 DiEr
inspiratieloos
pi_372954
Ik denk toch dat de bewoners simpelweg doorhadden dat die knakker niet eerlijk was (zeggen niks gezien te hebben en toch alles van iedereen weten) en te hard probeerde er bij te horen en teveel pretenties had((simpele) humor in het huis brengen). En dat werkt nooit goed, ook niet in het dagelijks leven.
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin
pi_372966
quote:
Op 01 oktober 2000 17:05 schreef DiEr het volgende:
Ik denk toch dat de bewoners simpelweg doorhadden dat die knakker niet eerlijk was (zeggen niks gezien te hebben en toch alles van iedereen weten)
Hij kan de streamverslagen toch hebben gelezen??? Haha. Nee hoor, je hebt gelijk. Eerlijk was ie niet.

Miranda probeerde het vanmiddag wat subtieler bij Bianca: spiegelen. Bianca kon dagen geen hap meer door d'r keel krijgen toen ze hoorde dat ze BB in mocht en je raadt het al: Miranda ook.

Gelukkig hebben we het Rexologie topic nog:
www.fokforum.nl/showtopic/19630/6
Ik hoef dat t/m 31 december toch niet helemaal alleen te vullen, he?

[Dit bericht is gewijzigd door katjaschuurman op 01-10-2000 17:12]

ex-Graz stalker
  zondag 1 oktober 2000 @ 20:52:12 #10
503 Letterman
Niet Voeren!
pi_373342
quote:
Op 01 oktober 2000 16:33 schreef Arcee het volgende:
Dat gelul over die "simpele humor" van 'm heeft 'm de das om gedaan..
Ja niet alleen z´n humor is simpel
Begin bij het begin en eindig nooit!
  zondag 1 oktober 2000 @ 23:22:10 #11
5491 PingPong
ik ook van jullie
pi_373650
Beste Big Brother-fans,

Allereerst hartstikke bedankt voor jullie sympathieke reacties op dit puike forum. Ik ben blij dat PingPong mij in de gelegenheid heeft gesteld om jullie langs deze weg te laten weten hoe het nu met me gaat, een dag na mijn gedwongen vertrek uit het huis. Ik denk dat jullie daar wel geïnteresseerd in zijn.

Tja, het was nogal een domper. Zo mijn best gedaan en toch binnen 48 uur alweer de deur uit. Dat doet pijn, mogen jullie best weten. Nadat ik was afgevallen in de voorselectie, had ik me voorgenomen om het Big Brother-boek dicht te slaan en me te concentreren op mijn werk en gezin. Toch betrapte ik mezelf er iedere dag weer op dat ik via televisie en Internet (ja ook Fok!) alles te weten wilde komen over de bewoners. Toen het telefoontje van de redactie kwam met de vraag of ik het huis in wilde, had ik mijn antwoord dus meteen klaar. JA NATUURLIJK!!!

Het was wel moeilijk om voor de bewoners te verbergen dat ik alles van ze wist. Gelukkig mocht ik van de redactie niets over de tv-uitzendingen vertellen. Af en toe had ik een slip of the tongue, maar daar heeft niemand iets van gemerkt, hoop ik. Ik heb twee fantastische dagen gehad, die niemand me meer afneemt. Veel gedaan, in tegenstelling tot Miranda, die zichzelf nadrukkelijk als de verlegen nieuwkomer presenteerde. Niets ten nadele van Miranda overigens, het is een toffe meid en ze danst lekker! Ik heb juist geprobeerd om zoveel mogelijk in gesprek te komen met de bewoners. Zo ben ik nu eenmaal, geïnteresseerd in iedereen. Helaas heeft men dat opgevat als overdreven gedrag. Zo was het echt niet bedoeld.

Ik zou een boek kunnen schrijven over mijn tijd in het huis. Daar heb ik nu ook de tijd voor, want veel te doen heb ik voorlopig niet. Nadat ik door Esther (waar was Beau?) was geïnterviewd, ben ik met mijn vrouw en dochtertje teruggekeerd naar huis. Vandaag heb ik lekker uitgeslapen. Ik was echt moe, weet je. Rond de middag werd ik gewekt door onze kleine meid, die een fotorolletje in haar hand had waar ze een tekstje uithaalde dat ik voor haar had geschreven. Dit stond erop: "Dag poepie, ga je braaf naar school?" Wat een ironie. Ik mag pas over drie maanden weer naar school, want het heeft veel moeite gekost om een vervanger te vinden voor mij en de schoolleiding wil niet terugkomen op de toezegging aan mijn vervanger. Nou ja, zo zit ik tot 30 december toch nog 24 uur per dag in een huis!

Ik probeer de humor er maar van in te zien. Wat moet ik anders? Ik had negentig briefjes gemaakt voor mijn dochtertje, elke dag mocht ze er eentje lezen. Er zijn er nog 87 over. Van mijn vrouw mag ik ze niet weggooien, ze wil dat ik de beker tot de laatste druppel leegdrink. Daarnet heb ik er stiekem een paar gelezen. Op de eerste stond: "Papa is een kanjer." Op de tweede: "Ik denk elke dag aan jou." Toen werd ik overmand door tranen. Ik ben een realist, en dit is de realiteit: ik ben binnen 48 uur uitgekotst door bijna alle BB-bewoners en sinds vanmiddag ook door mijn vrouw. Haar blik is ijzig koud en als ik haar iets vraag, noemt ze me Martin. Ik zal er mee moeten leren leven. Ik heb, dat mogen jullie best weten, altijd gedacht dat ik de nieuwe Bart was. Helaas ben ik de nieuwe Martin.

Nou, dit was het wel weer. Ik hoop dat jullie me door dit stukje iets beter hebben leren kennen en dat jullie me nu ook iets beter begrijpen. Jullie volgen mij niet meer, maar ik blijf jullie volgen. En PingPong: bedankt ouwe reus!!!!

Met hartelijke groeten,

REX

Geluk ermee, armzalige resultaatboeren.
pi_373663
Geen dank hoor Rex. We houden je in leven op het Rexologie topic t/m 31 december:
http://www.fokforum.nl/showtopic/19630/7

Je blijft voor ons de winnaar.

Ik denk wel dat ik alvast het pingpongologie topic ga opstarten. Aangezien BB3 pas september 2001 gaat beginnen, moet dit wel het meest wreede topic in het bestaan van FOK! kunnen worden !

ex-Graz stalker
  zondag 1 oktober 2000 @ 23:33:18 #13
5491 PingPong
ik ook van jullie
pi_373672
quote:
Op 01 oktober 2000 23:27 schreef katjaschuurman het volgende:
Geen dank hoor Rex. We houden je in leven op het Rexologie topic t/m 31 december:
http://www.fokforum.nl/showtopic/19630/7

Je blijft voor ons de winnaar.

Ik denk wel dat ik alvast het pingpongologie topic ga opstarten. Aangezien BB3 pas september 2001 gaat beginnen, moet dit wel het meest wreede topic in het bestaan van FOK! kunnen worden !


Mijn publiciteitscampagne kan niet vroeg genoeg beginnen!

Overigens heb ik wel de tikfouten uit Rex' mailtje aan mij verwijderd. Op zijn verzoek, want hij had moeite om zich te concentreren tijdens het schrijven. Begrijpelijk...

Geluk ermee, armzalige resultaatboeren.
pi_373687
quote:
Overigens heb ik wel de tikfouten uit Rex' mailtje aan mij verwijderd. Op zijn verzoek, want hij had moeite om zich te concentreren tijdens het schrijven. Begrijpelijk...
PingPong daar heb je toch typREX voor tegenwoordig...
ex-Graz stalker
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')