abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 23 mei 2016 @ 13:35:26 #151
16632 Xlarge
========
pi_162433466
registreer om deze reclame te verbergen
Ik had zaterdag een Tomahawk steak voor op de bbq, helaas alleen een before foto :)

303i6xi.jpg
  Moderator maandag 23 mei 2016 @ 15:11:36 #152
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_162436061
quote:
14s.gif Op maandag 23 mei 2016 13:35 schreef Xlarge het volgende:
Ik had zaterdag een Tomahawk steak voor op de bbq, helaas alleen een before foto :)

[ afbeelding ]
Hoe heet dat stuk vlees zonder dat bot?
lebt denn der alte Holzmichl noch?
  Moderator maandag 23 mei 2016 @ 15:14:43 #153
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_162436132
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2016 15:42 schreef emil23 het volgende:

[..]

Ik gebruik die alu bakjes ook niet. Het vocht blijft er half inhangen en zorgt dat mn vlees klaarstoomt in plaats van grilt.

En schoonmaken. ach ja. Na het bbq-en even met een prop alu folie over het rooster (boven de nog hete briketten). De volgende keer het rooster weer heet stoken alvorens er wat op te leggen. Meer doe ik dr niet aan.
In het gras leggen, biotex erover en nachtje laten liggen, dan spoel je hem zo schoon.
lebt denn der alte Holzmichl noch?
pi_162436148
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 15:11 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Hoe heet dat stuk vlees zonder dat bot?
Rib eye
pi_162436612
quote:
14s.gif Op maandag 23 mei 2016 13:35 schreef Xlarge het volgende:
Ik had zaterdag een Tomahawk steak voor op de bbq, helaas alleen een before foto :)

[ afbeelding ]
Ziet er super uit!
  Moderator maandag 23 mei 2016 @ 15:52:32 #156
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_162436996
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 15:15 schreef Underdoggy het volgende:

[..]

Rib eye
Dacht ik al, niet mijn favoriete stukje vlees eigenlijk.
lebt denn der alte Holzmichl noch?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:14:47 #157
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162559763
registreer om deze reclame te verbergen
Donderdag kreeg ik BBQ-inspiratie voor dit weekend. Of nou... niet precies BBQ-inspiratie, ik gebruik er mijn steenoven voor.
Maar gezien het feit dat ik het openen van een heel nieuw topique voor steenoven-dingen wat overdreven vond...

Wat werd het plan?
- Een stapel lekker vlees bestellen bij de internetslager

Waarom de internetslager?
- Omdat de dorpsslager die alles kon leveren hier weg is en er in de omgeving alleen maar "laffe lapjes zo dun mogelijk snelgarend snelsnelsnel vlees" te vinden zijn.

Wat werd de bestelling?
- Een heel rijtje voor later (oa Longhaas en Buikspek) maar voor deze post relevant zijn:
* Een 4kg zware spare-rib (1) van het Hollands Wroetvarken
* Een mooi stuk Frenched Rib Roast van het Hollands Wroetvarken

360.jpg

Omdat mijn laatste keer met ribben wat "te standaard" was geworden door de gekozen kruiden, heb ik er dit keer als experiment eens een rub bij besteld:

letzq-pork-rub.jpg

Vervolgens heb ik de rib in 2 stukken moeten snijden omdat ie anders niet boven mijn RVS schaal past waarmee ik de stenen vloer van de steenoven bescherm van uitstromend vet...
Die RVS schaal gaat straks vol appelsap voor de nodige stoom.

De speklaag op de ribben was zo mooi dat ik die ingesneden heb om de rub goed te laten doordringen.

360.jpg

Vervolgens de Frenched Roast ook ingesneden, die had dikker spek dus wellicht gaat het lukken daar een krokantje op te krijgen straks :)
Deze kant is ingesmeerd met een mix van gedroogde chili's en grof zout.

360.jpg

[ Bericht 0% gewijzigd door fietsie op 28-05-2016 10:32:54 ]
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_162559804
Benieuwd naar het resultaat. Hoe laat kan ik aanschuiven? :P
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_162559929
chicken rub op varken?
pi_162559963
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:30 schreef liedetector het volgende:
chicken rub op varken?
Dat vroeg ik me ook af. Wat is daar de achterliggende reden van? Behalve dan dat die rub misschien zo erg lekker is dat het prima op een varken past?
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:33:19 #161
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162559965
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:30 schreef liedetector het volgende:
chicken rub op varken?
Hoe komt je daar nu bij?

(sorry..... verkeerde URL geplakt...)

Heb dus nu snel ff de juiste URL geplakt: wel degelijk de Pork Rub gebruikt
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:34:19 #162
401485 Molo
De lading wel...
pi_162559981
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:33 schreef fietsie het volgende:

[..]

Hoe komt je daar nu bij?

(sorry..... verkeerde URL geplakt...)
_O-

Alsnog zou het natuurlijk prima kunnen, maar ik moest er even om gnorken :+

Ben benieuwd naar het eindresultaat!
Respect to the man in the ice cream van
pi_162559985
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:33 schreef fietsie het volgende:

[..]

Hoe komt je daar nu bij?

(sorry..... verkeerde URL geplakt...)
Ach zo. Weer een mysterie opgelost :+
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_162559988
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:33 schreef fietsie het volgende:

[..]

Hoe komt je daar nu bij?

(sorry..... verkeerde URL geplakt...)

Heb dus nu snel ff de juiste URL geplakt: wel degelijk de Pork Rub gebruikt
that explains....vonnut een beetje vreemd wel
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:41:36 #165
401485 Molo
De lading wel...
pi_162560061
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:34 schreef liedetector het volgende:

[..]

that explains....vonnut een beetje vreemd wel
Dat zij bepalen dat het op kip lekker is wil toch niet zeggen dat dat op varkensvlees niet zo is?
Respect to the man in the ice cream van
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:41:47 #166
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162560062
Mijn steenoven

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_162560075
Heb voor vanavond een bbq op de planning. Nu nog hopen dat het weer het toelaat :{
pi_162560082
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:41 schreef Molo het volgende:
Dat zij bepalen dat het op kip lekker is wil toch niet zeggen dat dat op varkensvlees niet zo is?
toch kruid ik dat altijd anders dan kip.....varken kan wat meer hebben ofzo...
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:53:30 #169
401485 Molo
De lading wel...
pi_162560179
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:43 schreef HarveySpecter het volgende:
Heb voor vanavond een bbq op de planning. Nu nog hopen dat het weer het toelaat :{
Tuurlijk *O*

En anders lekker binnen opeten en net als in die suffe Lidl reclame met paraplu boven je hoofd alsnog lekker grillen *O*

Wijn, bier en gezelligheid erbij, komt goed ^O^
Respect to the man in the ice cream van
pi_162560224
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:43 schreef HarveySpecter het volgende:
Heb voor vanavond een bbq op de planning. Nu nog hopen dat het weer het toelaat :{
Gewoon vis eten dan. Veel plezier!

Ik gooi overigens ook wel eens rubs op gerechten waar ze niet voor bedoeld zijn. De rub van Big Bob Gibson gaat hier op ribs, kip, gebakken eieren en ongezouten pinda's.
pi_162560318
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:55 schreef SpotlessMind00 het volgende:
Ik gooi overigens ook wel eens rubs op gerechten waar ze niet voor bedoeld zijn. De rub van Big Bob Gibson gaat hier op ribs, kip, gebakken eieren en ongezouten pinda's.
tuurlijk is ook zo...en tenzij de fotos kloppen van de twee potjes (dat 1 niet verkeerde achterkant heeft ofzo), dan zit in allebei ook hetzelfde spul... Toch niet helemaal, 1 foto klopte niet blijkbaar...De kip heeft nog meer suiker en zout


de pork rub

Het BBQ Team van LetzQ heeft met hun jarenlange wedstrijdervaring deze rub ontwikkeld voor varkensvleesproducten. Ideaal om je Pulled Pork of je spareribs helemaal meet 'af" te maken.
Ingrediënten: suiker, zout, 39% kruiden en specerijen (paprikapoeder, peper, oregano, kaneel, laurier, cayenne), gedroogde groente (knoflook, ui) Allergeen én E-nummer vrij

de chicken rub

Het BBQ Team van LetzQ heeft met hun jarenlange wedstrijdervaring deze rub ontwikkeld voor kipproducten. Deze rub is prima in balans om je kip nèt dat ebetje extra te geven.
Ingrediënten: suiker, zout, 15% kruiden en specerijen (cayenne, paprikapoeder, peper), gedroogde groente (knoflook), paprika-extract Allergeen én E-nummer vrij.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 11:07:23 #172
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162560376
Net even vuurtje opgestookt ;)

720.jpg

(Briketten staan daar voor de BBQ, niet voor de oven)

[ Bericht 31% gewijzigd door fietsie op 28-05-2016 11:12:24 ]
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_162560422
Gave oven! Benieuwd naar het eindresultaat. Veel plezier. Je weet dat we hier ook een pizzatopic hebben ;) ?!

Mag ik vragen waar je het vlees hebt gehaald?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 11:13:09 #174
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162560459
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 11:10 schreef Martijn1P het volgende:
Gave oven! Benieuwd naar het eindresultaat. Veel plezier. Je weet dat we hier ook een pizzatopic hebben ;) ?!

Mag ik vragen waar je het vlees hebt gehaald?
BeefEnSteak.

Heb wel het idee dat die lui niet goedkoper aan het worden zijn...
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_162560577
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 11:02 schreef liedetector het volgende:

[..]

tuurlijk is ook zo...en tenzij de fotos kloppen van de twee potjes (dat 1 niet verkeerde achterkant heeft ofzo), dan zit in allebei ook hetzelfde spul... Toch niet helemaal, 1 foto klopte niet blijkbaar...De kip heeft nog meer suiker en zout


de pork rub

Het BBQ Team van LetzQ heeft met hun jarenlange wedstrijdervaring deze rub ontwikkeld voor varkensvleesproducten. Ideaal om je Pulled Pork of je spareribs helemaal meet 'af" te maken.
Ingrediënten: suiker, zout, 39% kruiden en specerijen (paprikapoeder, peper, oregano, kaneel, laurier, cayenne), gedroogde groente (knoflook, ui) Allergeen én E-nummer vrij

de chicken rub

Het BBQ Team van LetzQ heeft met hun jarenlange wedstrijdervaring deze rub ontwikkeld voor kipproducten. Deze rub is prima in balans om je kip nèt dat ebetje extra te geven.
Ingrediënten: suiker, zout, 15% kruiden en specerijen (cayenne, paprikapoeder, peper), gedroogde groente (knoflook), paprika-extract Allergeen én E-nummer vrij.
Allebei de rubs staan hier in de kast. Ze smaken echt wezenlijk anders.
pi_162560608
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 11:21 schreef SpotlessMind00 het volgende:
Allebei de rubs staan hier in de kast. Ze smaken echt wezenlijk anders.
ja een site had gewoon verkeerde info bij 1 van de rubs, vandaar de verwarring in eerste instantie
pi_162561626
Toffe oven Fiets _O_
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  zaterdag 28 mei 2016 @ 19:19:04 #178
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162570901
In vervolg op mijn post eerder vandaag (CUL / BBQ Topic 2013 #6 Het belooft een mooie zomer te worden )

De steenoven heb ik eerst 3 uur opgestookt om er vervolgens een heel klein getemperd vuurtje van voornamelijk gloeiende kooltjes eikenhout met een paar dunne stukjes goed gedroogd eiken voor een vlammetje in te bouwen tegen 1 zijkant.

Daar zijn de RVS bakken, ieder afgevuld met een laag appelsap tot net onder het vlees, en ingepakt in alufolie 3 uur lang ingegaan.
Enige wat ik af en toe deed was een klein stukje eik erbij om het vuurtje niet weg te laten sterven..

360.jpg

Om 17:00 mocht ik van mezelf kijken wat er in de schalen zat, een snelle conclusie toen was dat de Rib rack er -erg- veel vocht onder zich had staan... Die bak zat voller met vocht dan toen ie erin ging.

De ribjes waren toen al ubergaar; botje viel er gewoon spontaan middenuit (dus niet 1 aan de rand). Maar het vetje moest nog even knapperig ;)

360.jpg

Dus die kregen nog een beetje blootstelling aan het inmiddels wat opgestookte vuurtje.

360.jpg

Aldus kwam een en ander lekker gaar op tafel:

360.jpg

360.jpg

De geluksvogels aan tafel konden daarna "los" ;)

360.jpg

Het Rackje had echt wat te lang in de hitte gestaan, maar daar heb ik al een lekker plannetje voor voor later in de week ;)

360.jpg
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_162571861
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 19:19 schreef fietsie het volgende:
In vervolg op mijn post eerder vandaag (CUL / BBQ Topic 2013 #6 Het belooft een mooie zomer te worden )

De steenoven heb ik eerst 3 uur opgestookt om er vervolgens een heel klein getemperd vuurtje van voornamelijk gloeiende kooltjes eikenhout met een paar dunne stukjes goed gedroogd eiken voor een vlammetje in te bouwen tegen 1 zijkant.

Daar zijn de RVS bakken, ieder afgevuld met een laag appelsap tot net onder het vlees, en ingepakt in alufolie 3 uur lang ingegaan.
Enige wat ik af en toe deed was een klein stukje eik erbij om het vuurtje niet weg te laten sterven..

[ afbeelding ]

Om 17:00 mocht ik van mezelf kijken wat er in de schalen zat, een snelle conclusie toen was dat de Rib rack er -erg- veel vocht onder zich had staan... Die bak zat voller met vocht dan toen ie erin ging.

De ribjes waren toen al ubergaar; botje viel er gewoon spontaan middenuit (dus niet 1 aan de rand). Maar het vetje moest nog even knapperig ;)

[ afbeelding ]

Dus die kregen nog een beetje blootstelling aan het inmiddels wat opgestookte vuurtje.

[ afbeelding ]

Aldus kwam een en ander lekker gaar op tafel:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

De geluksvogels aan tafel konden daarna "los" ;)

[ afbeelding ]

Het Rackje had echt wat te lang in de hitte gestaan, maar daar heb ik al een lekker plannetje voor voor later in de week ;)

[ afbeelding ]
Leuk verslag fietsie! Ribs foetsie?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:30:33 #180
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162572700
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 20:03 schreef SpotlessMind00 het volgende:

[..]

Leuk verslag fietsie! Ribs foetsie?
1tje is hardnekkig.... en ligt in de koelkast tot er iemand zin heeft in een hartig kluifje ;)
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_162572858
We hebben sinds kort een (ruime) veranda.

Zou graag de bbq die we hebben (zo een met een pijpje) dus graag net eronder willen hebben.
Zou dat kunnen? Bv pijp verlengen met een 45 graden stuk ertussen, of zijn er nog meer opties?
Misschien dan toch een gasbbq die minder rookvorming heeft?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:41:53 #182
401485 Molo
De lading wel...
pi_162573157
Verdeurie, zin in geroosterd vlees nu :9
Respect to the man in the ice cream van
pi_162573282
Wij hadden net perfecte burgers :9

Niet alleen de burgers en de broodjes zijn op ons ei gegaan, maar ook het ontbijtspek en de tomaat. Ware perfectie :Y)

Voor morgen hebben we van wat burgergehakt moinkballs gemaakt. En er ligt een mooi stuk varken en rund gerubd en wel te wachten tot we er morgen pulled pork en brisket van gaan maken.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:46:16 #184
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162573367
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 20:44 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij hadden net perfecte burgers :9

Niet alleen de burgers en de broodjes zijn op ons ei gegaan, maar ook het ontbijtspek en de tomaat. Ware perfectie :Y)

Voor morgen hebben we van wat burgergehakt moinkballs gemaakt. En er ligt een mooi stuk varken en rund gerubd en wel te wachten tot we er morgen pulled pork en brisket van gaan maken.
:9~ :9~
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:50:13 #185
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162573516
Ik heb 3 kippen klaarliggen voor morgen :D :@ :@ :9~
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_162574095
Ik heb nog pulled pork in de vriezer van een vorige sessie. Misschien maar eens op een broodje eten morgen :9
pi_162574154
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 20:50 schreef fietsie het volgende:
Ik heb 3 kippen klaarliggen voor morgen :D :@ :@ :9~
Kippen kun je ook uitstekend pullen. Lekker met een babi (of ajam) ketjap boemboe op een broodje met lente ui en een chilipepertje.
  maandag 30 mei 2016 @ 09:17:29 #188
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162612929
De kipjes waren mooi, licht rokerig (gewenst) maar nog niet zo-gaar-dat-ze-van-het-bot-vielen...

720.jpg

720.jpg

De verse spinazie erbij, kort gekookt, was echt top.
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_162760634
Vanavond *O*
Bbq met Surinaams eten.
  zondag 5 juni 2016 @ 16:08:12 #190
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_162764076
Vanavond hier ook weer.
Met een ribeye, lamskoteletten, kippendij-saté, grote garnalen, een worstje, een maiskolf, asperges en aubergine. :9 :Y)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator zondag 5 juni 2016 @ 16:12:30 #191
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_162764130
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 13:02 schreef Vjenne12345 het volgende:
Vanavond *O*
Bbq met Surinaams eten.
Vertel eens meer, watvoor Surinaams eten?

Hier straks Libanees gemarineerde kippendij, gepofte zoete aardappel en champignons, paprika en groene asperges.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_162765627
Zojuist ook de BBQ aan gehad. Dubbele hamburgers met bacon en cheddar :9
  zondag 5 juni 2016 @ 17:57:09 #193
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_162765995
Fricandeau, gepofte aardappel en gemarineerde champignons. Straks dan :+
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  zondag 5 juni 2016 @ 22:05:41 #194
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_162773284
Wij hadden Lamssteak, Tbone, gebakken aardappelen, champignons met kruidenkaas, gegrilde aubergine en stokbrood (afgebakken op de bbq) en nu nog als dessert banaan met chocolade.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  zondag 5 juni 2016 @ 22:25:59 #195
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_162774223
Beste bbqers,
Ik heb sinds enkele maanden een prachtig dakterras, waar ik helaas niet mag bbq-en.
Er staat niks in de regels over electrisch grillen dus dat ben ik van plan. Iemand enig ervaring met electrische grills? Na afloop wil ik de grill wel weer naar binnen halen.
Een goede bakplaat als alternatief mag ook.

Uiteraard beschik ik over een prima oven waar ik vaak stukken vlees van 3 kg gaar, dus dat zal niet nodig zijn voor bovenstaande.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_162781631
Zelfgemaakte kipspiezen met een goede rub, kipfilets, aubergines en wat worsten.

Lekker op de smoker 👍
  dinsdag 7 juni 2016 @ 13:52:58 #197
130803 Gripper
Get a grip
pi_162814431
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 22:25 schreef Erosjuhhh het volgende:
Beste bbqers,
Ik heb sinds enkele maanden een prachtig dakterras, waar ik helaas niet mag bbq-en.
Er staat niks in de regels over electrisch grillen dus dat ben ik van plan. Iemand enig ervaring met electrische grills? Na afloop wil ik de grill wel weer naar binnen halen.
Een goede bakplaat als alternatief mag ook.

Uiteraard beschik ik over een prima oven waar ik vaak stukken vlees van 3 kg gaar, dus dat zal niet nodig zijn voor bovenstaande.
Ik zou verhuizen, wat een stelletje teringlijers die VVE
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_163140952
quote:
1s.gif Op zondag 5 juni 2016 16:12 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Vertel eens meer, watvoor Surinaams eten?

Hier straks Libanees gemarineerde kippendij, gepofte zoete aardappel en champignons, paprika en groene asperges.
Surinaams gemarineerd vlees, bakabana, pindasaus, nasi en was nog wat meer.
  woensdag 22 juni 2016 @ 22:53:45 #199
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_163229330
Ik ben al een paar dagen bezig met een uds

Vanavond met hulp van een maat de gaten zo groot gemaakt dat de kranen en knietjes er zonder buis in konden. Nog wat geschuurd, ingevet met crisco en de buitenkant gespoten

medium.jpg
medium.jpg
En in de fik. Misschien dat ik er nog een extra luchttoevoer bij plaats om wat gas te kunnen geven.

Deze week komen nog drie handvatten en een rooster. En ik heb er drie vaste wieltjes onder, maar vond nog vier zwenkwieltjes in een kast, die komen er ook nog onder.

En ik spuit er nog een derde spuitbus op leeg voor de mooiheid
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 27 juni 2016 @ 16:28:49 #200
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_163342196
Mijn lieve menschen,

Even een erg cheapo vraag:

Heeft iemand enig idee waar we een donders goedkoop barbecuetje kunnen scoren?

Ik ga met negen anderen een weekendje weg naar een vakantieparkje. Daar zouden we wel willen bbq-en maar ik ga bijvoorbeeld niet mijn grote Weber meenemen.
Ook hebben we dan ook weer niet zin in een wegwerp barbecuetje van de AH.
Vroeg me af of er een redelijk goedkoop alternatief is? (Goedkoper dan die mobiele Weber)
Keep that perfect beat boy.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')