abonnement Unibet Coolblue
  maandag 20 april 2015 @ 12:44:54 #101
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_151855830
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 12:39 schreef emil23 het volgende:

[..]

Ik ben al jarenlang erg tevreden met mijn Cobb. Wel in combinatie met een dome-thermometer en een kern-thermometer natuurlijk.

Deze fatty van bijna 1,2 kilo heb ik gister weten klaar te maken op 5 kokosbriketjes. Daarmee wist ik de dome-temperatuur 3 uur lang rond 140gr te houden totdat de fatty een kerntemperatuur had van 74gr. In mijn ogen is de Cobb een onderschat en uiterst efficiënt apparaat.
Dat is erg efficient! Ik zal 'm eens serieus gaan bekijken. Mijn BGE Large gaat niet echt mee op vakantie ;) Heb nu een Weber Smokey Joe, maar door zijn vorm is die niet heel efficient in direct/indirect. Dat kun blijkbaar wel met een Cobb, anders kun je geen fatty maken. Prijstechnisch zal het wat aantrekkelijker zijn dan bijvoorbeeld de minimax van BGE.
pi_151856653
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 12:44 schreef Coelho het volgende:

[..]

Dat is erg efficient! Ik zal 'm eens serieus gaan bekijken. Mijn BGE Large gaat niet echt mee op vakantie ;) Heb nu een Weber Smokey Joe, maar door zijn vorm is die niet heel efficient in direct/indirect. Dat kun blijkbaar wel met een Cobb, anders kun je geen fatty maken. Prijstechnisch zal het wat aantrekkelijker zijn dan bijvoorbeeld de minimax van BGE.
De hele Cobb is gebouwd om efficiënt te zijn en is specifiek gebaseerd op indirect. En op vakantie is het een geweldig apparaat. Altijd leuk om daar low en slow een fatty te bereiden, terwijl de heerlijke geur van garend vlees zich 3 uur lang over de camping verspreid.

En nog leuker zijn de reacties van de medekampeerders als je na een aantal uren zo'n perfect stuk vlees uit je "mini-bbqtje" tovert.
  dinsdag 21 april 2015 @ 19:44:17 #103
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_151901755
Ah leuk, dit topic is weer actief. Wij zijn ook alweer lekker bezig geweest dit jaar. Eigenlijk barbecuen we het hele jaar dooraar in verband met een verhuizing hebben we een paar maanden overgeslagen.

Afgelopen weekend hebben we voor het eerst naans op de Black Bastard gemaakt. We moeten nog flink oefenen maar het was al best een succes. Vooral met de tandoori burgers :Y)
Spoilers!
  dinsdag 21 april 2015 @ 19:48:00 #104
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151901934
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 13:25 schreef emil23 het volgende:

[..]

De hele Cobb is gebouwd om efficiënt te zijn en is specifiek gebaseerd op indirect. En op vakantie is het een geweldig apparaat. Altijd leuk om daar low en slow een fatty te bereiden, terwijl de heerlijke geur van garend vlees zich 3 uur lang over de camping verspreid.

En nog leuker zijn de reacties van de medekampeerders als je na een aantal uren zo'n perfect stuk vlees uit je "mini-bbqtje" tovert.
Grillterroristen noemen ze jullie?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_151902277
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 19:48 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Grillterroristen noemen ze jullie?
Hoezo?
  dinsdag 21 april 2015 @ 19:59:55 #106
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_151902331
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 19:58 schreef emil23 het volgende:

[..]

Hoezo?
Oh, dat zeggen onze buren over ons, als ze weer eens watertandend de geuren meekrijgen van onze buitenkeuken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_151902890
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 19:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Oh, dat zeggen onze buren over ons, als ze weer eens watertandend de geuren meekrijgen van onze buitenkeuken.
Ah vandaar. Tja, sommige medekampeerders kunnen nu eenmaal niet bbqen en zijn daardoor veroordeelt tot macaroni met smac. Ik eet liever beercan chicken.
  woensdag 22 april 2015 @ 03:39:55 #108
369821 BenD
in Canada
pi_151913586
Lente komt er hier aan en dat betekend meer barbecuen (bij -30C ga ik niet meer buiten staan)! Afgelopen weekend heerlijke ribs en heilbot gemaakt, het was weer smullen! Met pasen tijdens een kleine sneeuwstorm nog met de schoonvader een brisket om 03.00 's nachts op de Big Steel Keg gegooid. Prachtig stukje vlees blijft dat toch. Helaas doe ik het nog met een gewone gas barbecue maar dat lukt ook prima. Net nog nieuwe ceder plankjes gekocht, van het weekend maar eens een stuk zalm scoren ^O^
pi_151940691
Ik moet mijn bbq ook maar weer eens te voorschijn halen. Maar hij verdient wel een goede schoonmaak beurt. In de zomer schrop ik het rooster gewoon schoon als ik de volgende keer weer ga bbqen en hij is lekker heet. Maar nu wil ik hem wel even een grote schoonmaak geven. Iemand tips hoe ik dat het beste aan kan pakken?
  woensdag 22 april 2015 @ 22:49:40 #110
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_151942808
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 20:17 schreef emil23 het volgende:

[..]

Ah vandaar. Tja, sommige medekampeerders kunnen nu eenmaal niet bbqen en zijn daardoor veroordeelt tot macaroni met smac. Ik eet liever beercan chicken.
welke accessoires zijn must have bij de Cobb?
  woensdag 22 april 2015 @ 22:52:54 #111
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_151942950
quote:
0s.gif Op woensdag 22 april 2015 22:00 schreef Stansfield het volgende:
Ik moet mijn bbq ook maar weer eens te voorschijn halen. Maar hij verdient wel een goede schoonmaak beurt. In de zomer schrop ik het rooster gewoon schoon als ik de volgende keer weer ga bbqen en hij is lekker heet. Maar nu wil ik hem wel even een grote schoonmaak geven. Iemand tips hoe ik dat het beste aan kan pakken?
in een bak met soda weken of in een dichte vuilniszak met een scheut ammoniak. Dat laatste wel buiten vanwege gasvorming, maar dan poets je het er na een nacht ook af. Wel kans op aantasting van je RVS.
pi_151943897
quote:
0s.gif Op woensdag 22 april 2015 22:00 schreef Stansfield het volgende:
Ik moet mijn bbq ook maar weer eens te voorschijn halen. Maar hij verdient wel een goede schoonmaak beurt. In de zomer schrop ik het rooster gewoon schoon als ik de volgende keer weer ga bbqen en hij is lekker heet. Maar nu wil ik hem wel even een grote schoonmaak geven. Iemand tips hoe ik dat het beste aan kan pakken?
En de ketel maak je het best schoon met schoonmaakazijn en heet water.
pi_151943967
quote:
1s.gif Op woensdag 22 april 2015 22:49 schreef Coelho het volgende:

[..]

welke accessoires zijn must have bij de Cobb?
Standaard zit er een standaard bakplaat en een rooster voor grote stukken vlees bij. Als extra heb ik alleen een grillplaat. De rest is in mijn ogen zinloos. Bijvoorbeeld de wok. Daar wordt de cobb niet heet genoeg voor.
  donderdag 30 april 2015 @ 13:39:27 #114
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_152150825
Verdomd! een BBQ-topic...

Sinds 2 maanden in het bezit van een MTP 57... en nu dus (nog) meer aan het grillen... Ik ga hier even meelezen ^O^
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
  zondag 3 mei 2015 @ 14:15:35 #115
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_152232499



Gister babybacks gemaakt :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zondag 10 mei 2015 @ 10:05:23 #116
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_152452684
Gisteren geprobeerd een pizza te maken op de Q. Dat valt dus nog niet mee. Ik had erg veel moeite om de juiste temperatuur te bereiken, ondanks het feit dat ik al meer briketten gebruikt had dan normaal...

De eerste pizza heeft bijna een half uur gelegen, de 2e heb ik uiteindelijk maar gewoon in de oven gegooid -O- .

Het positieve nieiws is natuurlijk dat ik het binnenkort nóg maar eens ga proberen..
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
pi_152452742
quote:
0s.gif Op zondag 10 mei 2015 10:05 schreef teamlead het volgende:
Gisteren geprobeerd een pizza te maken op de Q. Dat valt dus nog niet mee. Ik had erg veel moeite om de juiste temperatuur te bereiken, ondanks het feit dat ik al meer briketten gebruikt had dan normaal...

De eerste pizza heeft bijna een half uur gelegen, de 2e heb ik uiteindelijk maar gewoon in de oven gegooid -O- .

Het positieve nieiws is natuurlijk dat ik het binnenkort nóg maar eens ga proberen..
Met kolen of brikketten ga je nooit de ideale temperatuur halen. Je moet bijstoken met hout.

En laat je steen heet worden. Dat kan best 3 kwartier duren.
pi_152452838
Gisteren pulled pork gemaakt. O+ Was heerlijk geworden. Voor het eerst om de barbecue voor langere tijd warm te houden. Dus dat ging even fout. één keer de barbecue helemaal overnieuw aan moeten steken. Maar dat maakte het resultaat niet minder lekker. O+

Ik heb nog een stuk van 4.5 kilo liggen voor de volgende keer. :9

Vanavond maak ik weer bier kippetjes. Vorig weekend voor het eerst gemaakt, meteen fan. O+ Met groene asperges en gepofte aardappels.

  zondag 10 mei 2015 @ 12:39:19 #119
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_152455684
quote:
0s.gif Op zondag 10 mei 2015 10:05 schreef teamlead het volgende:
Gisteren geprobeerd een pizza te maken op de Q. Dat valt dus nog niet mee. Ik had erg veel moeite om de juiste temperatuur te bereiken, ondanks het feit dat ik al meer briketten gebruikt had dan normaal...

De eerste pizza heeft bijna een half uur gelegen, de 2e heb ik uiteindelijk maar gewoon in de oven gegooid -O- .

Het positieve nieiws is natuurlijk dat ik het binnenkort nóg maar eens ga proberen..
Wat voor BBQ heb je en wat voor setup heb je gebruikt? Ik heb in het verleden redelijk succesvol pizza's gemaakt op een Weber One Touch Pro Gold met alleen briketten, en nu in de Big Green Egg is het helemaal geen issue meer.
  maandag 11 mei 2015 @ 12:28:37 #120
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_152486186
quote:
0s.gif Op zondag 10 mei 2015 12:39 schreef Coelho het volgende:

[..]

Wat voor BBQ heb je en wat voor setup heb je gebruikt? Ik heb in het verleden redelijk succesvol pizza's gemaakt op een Weber One Touch Pro Gold met alleen briketten, en nu in de Big Green Egg is het helemaal geen issue meer.
Ik gebruik de Weber MT (57). Pizzasteen in het midden, briketten rondom.

Gek genoeg krijg ik hem wél flink op temperatuur als ik de split-grill methode gebruik. Alleen bij de "pizza-inrichting" wil het maar niet opschieten, zelfs als ik meer briketten gebruik dan normaal.
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
pi_154198248
Morgen beercan chicken en spicy shrimp maken
  donderdag 9 juli 2015 @ 14:59:50 #122
297177 DrParanoid
U made bro!?
pi_154198448
Ribbetjes, 2 uur gerookt met whiskey hout, 2 uur ingepakt met wat honing en bruine suiker, 30-40 minuten met bbq saus. Regelmatig gesprayed met franse appel cider (zurig), temp constant gehouden op 110/120 bij de ribs (130-140 dome temp). Deze zijn van paar week terug, a.s. zaterdag weer :D



Alcohol is the anesthesia by which we endure the operation of life.
Technical owner of www.shavingsociety.nl
pi_161987254
Net mn weber afgestoft, straks net als de rest van NL BBQ'en, dus dacht ik kick dit topic maar weer eens omhoog :D

Meer BBQ'ers vanavond?
  † In Memoriam † zaterdag 7 mei 2016 @ 15:11:35 #124
43556 miss_dynastie
pi_161987447
Jep. Vanavond. Gistermiddag. Eergisteravond. :') :P
Vandaag beenham voor bij de asperges :9
  zaterdag 7 mei 2016 @ 15:14:53 #125
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_161987519
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 15:02 schreef Funkel het volgende:
Net mn weber afgestoft, straks net als de rest van NL BBQ'en, dus dacht ik kick dit topic maar weer eens omhoog :D

Meer BBQ'ers vanavond?
Morgenavond.
Wel spul in huis om er op te mieteren: een 1,2 kg wegend stuk cote de boeuf, gemarineerde lamskoteletjes, een gemarineerde zeebaars, pulpo, maiskolven, romainesla, asperges, prei. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 7 mei 2016 @ 15:18:08 #126
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_161987629
Vanavond sardientjes en bavette op de bbq
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_161987809
Angus beef burger met gepofte aardappel en gegrilde ananas met rozemarijn honing na
pi_161988021
quote:
0s.gif Op maandag 11 mei 2015 12:28 schreef teamlead het volgende:

[..]

Ik gebruik de Weber MT (57). Pizzasteen in het midden, briketten rondom.

Gek genoeg krijg ik hem wél flink op temperatuur als ik de split-grill methode gebruik. Alleen bij de "pizza-inrichting" wil het maar niet opschieten, zelfs als ik meer briketten gebruik dan normaal.
Klinkt ingewikkeld allemaal. Hier gisteren voor het eerst Mini pizza's op de bbq gemaakt, ging prima. Eerst had ik de steen op een kleine bbq, maar daar kwam geen lucht bij dus die stikte. Kolen en briketten overgekiept in de grote, steen erop, deksel dicht en gaan.
pi_161993798
Simpele bbq hier vanavond.



Verder mozerella, courgette, tomaat met verse pesto, pijnboompitten op de barbecue klaargemaakt.

pi_161996139
De teller is vanavond voor dit jaar op 50 gedraaid. Voor de 50e keer dit seizoen (dat begint op 1/1) de Weber warm gestookt. Krakauer worst met gepofte aardappel gevuld met Mascarpone en kruiden uit eigen kweek. Heerlijk!
pi_162017713
Simpel maar lekker vanavond.

Wederom barbecue vanavond. Maar met pasta.
Pijnboompitten, cherrytomaten, champions, basilicum, rode pesto en de biefstuk van de bbq.



pi_162021971
Hier ook de BBQ en de WSM aangestoken. Ribs, steak, camembert en een zelfgebouwde cordon bleu met Port Salut :Y)
pi_162024709
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 21:20 schreef SpotlessMind00 het volgende:
Hier ook de BBQ en de WSM aangestoken. Ribs, steak, camembert en een zelfgebouwde cordon bleu met Port Salut :Y)
Aaaah. Port Salut vind ik eigenlijk het lekkerst op nog een beetje warm versgebakken witbrood. Hoe was t in de cordon Bleu?
pi_162025209
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 19:24 schreef nelisb het volgende:
Simpel maar lekker vanavond.

Wederom barbecue vanavond. Maar met pasta.
Pijnboompitten, cherrytomaten, champions, basilicum, rode pesto en de biefstuk van de bbq.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Stomme vraag misschien, maar waarom leg je die biefstuk nog op zo'n schaaltje?
pi_162025320
quote:
1s.gif Op zondag 8 mei 2016 22:20 schreef emil23 het volgende:

[..]

Aaaah. Port Salut vind ik eigenlijk het lekkerst op nog een beetje warm versgebakken witbrood. Hoe was t in de cordon Bleu?
Op zich lang niet gek, maar ik had een vrij pittige rub gebruikt voor de kipfilet en de Port Salut viel een beetje weg tegen de rub. Nou ja, best de moeite waard.
pi_162027039
quote:
14s.gif Op zondag 8 mei 2016 22:28 schreef Myraela het volgende:

[..]

Stomme vraag misschien, maar waarom leg je die biefstuk nog op zo'n schaaltje?
Niks stoms aan.

Gemak. Hoef de barbecue niet schoon te maken. Flikker ze gewoon weg.
  maandag 16 mei 2016 @ 12:04:27 #137
457107 kokkie20
Just another day in paradise
pi_162240199
Toch maar eens hier vragen of iemand een goed recept heeft voor een overheerlijke bbq saus voor over de spareribs.
Heb diverse recepten gevonden op internet, maar goed in een bbq topic zit je vaak beter als op een recepten website :D
  maandag 16 mei 2016 @ 12:21:33 #138
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_162240499
Wij hebben eindelijk weer eens tijd voor een sessie op de Bastard. Voor vanavond patatas bravas en spareribs, voor van iddag Italiaanse moinkballs en gevulde jalapenos.
Spoilers!
pi_162241316
quote:
1s.gif Op maandag 16 mei 2016 12:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij hebben eindelijk weer eens tijd voor een sessie op de Bastard. Voor vanavond patatas bravas en spareribs, voor van iddag Italiaanse moinkballs en gevulde jalapenos.
Kan ik bij je reserveren? :9~
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 17 mei 2016 @ 10:10:18 #140
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_162263711
quote:
1s.gif Op maandag 16 mei 2016 12:56 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Kan ik bij je reserveren? :9~
:D Helaas, alles is al op. Jij had de jalapenos lekker gevonden denk ik. Sommigen waren vandaag heel erg spicy, net een beetje over the top voor ons.
Spoilers!
pi_162277356
quote:
1s.gif Op zondag 8 mei 2016 23:11 schreef nelisb het volgende:

[..]

Niks stoms aan.

Gemak. Hoef de barbecue niet schoon te maken. Flikker ze gewoon weg.
Gemak? of laat je gewoon alles aanfikken?
Een biefstuk maakt mijn bbq niet vies hoor.. zit geen marinade op..
pi_162277444
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 12:04 schreef kokkie20 het volgende:
Toch maar eens hier vragen of iemand een goed recept heeft voor een overheerlijke bbq saus voor over de spareribs.
Heb diverse recepten gevonden op internet, maar goed in een bbq topic zit je vaak beter als op een recepten website :D
Ik rook ze dan heb je geen saus meer nodig :7
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  dinsdag 17 mei 2016 @ 19:52:01 #143
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_162277532
Gisteren kalfssteak en dorades op de grill, vandaag alleen thuis, dus slechts wat lamsworstjes
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_162278191
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 19:46 schreef lighted het volgende:

[..]

Gemak? of laat je gewoon alles aanfikken?
Een biefstuk maakt mijn bbq niet vies hoor.. zit geen marinade op..
Bak niks aan en hoef mijn barbecue ook niet schoon te maken.

Beetje gekke reactie. Je doet net of ik de enige ben die dit gebruikt.
  woensdag 18 mei 2016 @ 14:13:35 #145
457107 kokkie20
Just another day in paradise
pi_162293838
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 19:49 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik rook ze dan heb je geen saus meer nodig :7
helaas heb ik geen "luxere" bbq dan waarschijnlijk de meeste mensen hier hebben.
Heb een simpele bbq zonder deksel of wat dan ook :p
Gewoon vierkant, en 2 "grills"? erbij die ik in hoogte kan verstellen en daar blijft het eigenlijk wel bij.
Wel aan het sparen voor een betere maar dat is voor de toekomst :D
pi_162296189
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 20:08 schreef nelisb het volgende:

[..]

Bak niks aan en hoef mijn barbecue ook niet schoon te maken.

Beetje gekke reactie. Je doet net of ik de enige ben die dit gebruikt.
Ik gebruik die alu bakjes ook niet. Het vocht blijft er half inhangen en zorgt dat mn vlees klaarstoomt in plaats van grilt.

En schoonmaken. ach ja. Na het bbq-en even met een prop alu folie over het rooster (boven de nog hete briketten). De volgende keer het rooster weer heet stoken alvorens er wat op te leggen. Meer doe ik dr niet aan.
pi_162297372
Laatst ook iemand die had een hele mooie steenoven maar bakte zijn pizza op een metalen plaat op de steen.. misschien die foto's ook even roteren voordat je ze post, krijg last van mijn nek.. :P
pi_162299215
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2016 14:13 schreef kokkie20 het volgende:

[..]

helaas heb ik geen "luxere" bbq dan waarschijnlijk de meeste mensen hier hebben.
Heb een simpele bbq zonder deksel of wat dan ook :p
Gewoon vierkant, en 2 "grills"? erbij die ik in hoogte kan verstellen en daar blijft het eigenlijk wel bij.
Wel aan het sparen voor een betere maar dat is voor de toekomst :D
Ik doe het in zo'n ding https://www.kookpunt.nl/c(...)P448wCFdS7GwodfGIGrA :Y) Op het gasfornuis.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_162303252
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 20:08 schreef nelisb het volgende:

[..]

Bak niks aan en hoef mijn barbecue ook niet schoon te maken.

Beetje gekke reactie. Je doet net of ik de enige ben die dit gebruikt.
waarom barbecue je als het vlees de grill niet mag raken?
pi_162360697
Diepgevroren graangevoerd rundvlees voor op de bbq :)

Bij de AH XL in Eindhoven. Jezus wat een grote winkel en assortiment! Ben benieuwd..



  maandag 23 mei 2016 @ 13:35:26 #151
16632 Xlarge
========
pi_162433466
Ik had zaterdag een Tomahawk steak voor op de bbq, helaas alleen een before foto :)

  Moderator maandag 23 mei 2016 @ 15:11:36 #152
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_162436061
quote:
14s.gif Op maandag 23 mei 2016 13:35 schreef Xlarge het volgende:
Ik had zaterdag een Tomahawk steak voor op de bbq, helaas alleen een before foto :)

[ afbeelding ]
Hoe heet dat stuk vlees zonder dat bot?
Kranplätze müssen verdichtet sein
  Moderator maandag 23 mei 2016 @ 15:14:43 #153
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_162436132
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2016 15:42 schreef emil23 het volgende:

[..]

Ik gebruik die alu bakjes ook niet. Het vocht blijft er half inhangen en zorgt dat mn vlees klaarstoomt in plaats van grilt.

En schoonmaken. ach ja. Na het bbq-en even met een prop alu folie over het rooster (boven de nog hete briketten). De volgende keer het rooster weer heet stoken alvorens er wat op te leggen. Meer doe ik dr niet aan.
In het gras leggen, biotex erover en nachtje laten liggen, dan spoel je hem zo schoon.
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_162436148
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 15:11 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Hoe heet dat stuk vlees zonder dat bot?
Rib eye
pi_162436612
quote:
14s.gif Op maandag 23 mei 2016 13:35 schreef Xlarge het volgende:
Ik had zaterdag een Tomahawk steak voor op de bbq, helaas alleen een before foto :)

[ afbeelding ]
Ziet er super uit!
  Moderator maandag 23 mei 2016 @ 15:52:32 #156
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_162436996
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 15:15 schreef Underdoggy het volgende:

[..]

Rib eye
Dacht ik al, niet mijn favoriete stukje vlees eigenlijk.
Kranplätze müssen verdichtet sein
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:14:47 #157
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162559763
Donderdag kreeg ik BBQ-inspiratie voor dit weekend. Of nou... niet precies BBQ-inspiratie, ik gebruik er mijn steenoven voor.
Maar gezien het feit dat ik het openen van een heel nieuw topique voor steenoven-dingen wat overdreven vond...

Wat werd het plan?
- Een stapel lekker vlees bestellen bij de internetslager

Waarom de internetslager?
- Omdat de dorpsslager die alles kon leveren hier weg is en er in de omgeving alleen maar "laffe lapjes zo dun mogelijk snelgarend snelsnelsnel vlees" te vinden zijn.

Wat werd de bestelling?
- Een heel rijtje voor later (oa Longhaas en Buikspek) maar voor deze post relevant zijn:
* Een 4kg zware spare-rib (1) van het Hollands Wroetvarken
* Een mooi stuk Frenched Rib Roast van het Hollands Wroetvarken



Omdat mijn laatste keer met ribben wat "te standaard" was geworden door de gekozen kruiden, heb ik er dit keer als experiment eens een rub bij besteld:



Vervolgens heb ik de rib in 2 stukken moeten snijden omdat ie anders niet boven mijn RVS schaal past waarmee ik de stenen vloer van de steenoven bescherm van uitstromend vet...
Die RVS schaal gaat straks vol appelsap voor de nodige stoom.

De speklaag op de ribben was zo mooi dat ik die ingesneden heb om de rub goed te laten doordringen.



Vervolgens de Frenched Roast ook ingesneden, die had dikker spek dus wellicht gaat het lukken daar een krokantje op te krijgen straks :)
Deze kant is ingesmeerd met een mix van gedroogde chili's en grof zout.



[ Bericht 0% gewijzigd door fietsie op 28-05-2016 10:32:54 ]
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_162559804
Benieuwd naar het resultaat. Hoe laat kan ik aanschuiven? :P
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_162559929
chicken rub op varken?
pi_162559963
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:30 schreef liedetector het volgende:
chicken rub op varken?
Dat vroeg ik me ook af. Wat is daar de achterliggende reden van? Behalve dan dat die rub misschien zo erg lekker is dat het prima op een varken past?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:33:19 #161
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162559965
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:30 schreef liedetector het volgende:
chicken rub op varken?
Hoe komt je daar nu bij?

(sorry..... verkeerde URL geplakt...)

Heb dus nu snel ff de juiste URL geplakt: wel degelijk de Pork Rub gebruikt
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:34:19 #162
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162559981
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:33 schreef fietsie het volgende:

[..]

Hoe komt je daar nu bij?

(sorry..... verkeerde URL geplakt...)
_O-

Alsnog zou het natuurlijk prima kunnen, maar ik moest er even om gnorken :+

Ben benieuwd naar het eindresultaat!
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_162559985
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:33 schreef fietsie het volgende:

[..]

Hoe komt je daar nu bij?

(sorry..... verkeerde URL geplakt...)
Ach zo. Weer een mysterie opgelost :+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_162559988
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:33 schreef fietsie het volgende:

[..]

Hoe komt je daar nu bij?

(sorry..... verkeerde URL geplakt...)

Heb dus nu snel ff de juiste URL geplakt: wel degelijk de Pork Rub gebruikt
that explains....vonnut een beetje vreemd wel
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:41:36 #165
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162560061
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:34 schreef liedetector het volgende:

[..]

that explains....vonnut een beetje vreemd wel
Dat zij bepalen dat het op kip lekker is wil toch niet zeggen dat dat op varkensvlees niet zo is?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:41:47 #166
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162560062
Mijn steenoven

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_162560075
Heb voor vanavond een bbq op de planning. Nu nog hopen dat het weer het toelaat :{
pi_162560082
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:41 schreef Molo het volgende:
Dat zij bepalen dat het op kip lekker is wil toch niet zeggen dat dat op varkensvlees niet zo is?
toch kruid ik dat altijd anders dan kip.....varken kan wat meer hebben ofzo...
  zaterdag 28 mei 2016 @ 10:53:30 #169
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162560179
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:43 schreef HarveySpecter het volgende:
Heb voor vanavond een bbq op de planning. Nu nog hopen dat het weer het toelaat :{
Tuurlijk *O*

En anders lekker binnen opeten en net als in die suffe Lidl reclame met paraplu boven je hoofd alsnog lekker grillen *O*

Wijn, bier en gezelligheid erbij, komt goed ^O^
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_162560224
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:43 schreef HarveySpecter het volgende:
Heb voor vanavond een bbq op de planning. Nu nog hopen dat het weer het toelaat :{
Gewoon vis eten dan. Veel plezier!

Ik gooi overigens ook wel eens rubs op gerechten waar ze niet voor bedoeld zijn. De rub van Big Bob Gibson gaat hier op ribs, kip, gebakken eieren en ongezouten pinda's.
pi_162560318
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 10:55 schreef SpotlessMind00 het volgende:
Ik gooi overigens ook wel eens rubs op gerechten waar ze niet voor bedoeld zijn. De rub van Big Bob Gibson gaat hier op ribs, kip, gebakken eieren en ongezouten pinda's.
tuurlijk is ook zo...en tenzij de fotos kloppen van de twee potjes (dat 1 niet verkeerde achterkant heeft ofzo), dan zit in allebei ook hetzelfde spul... Toch niet helemaal, 1 foto klopte niet blijkbaar...De kip heeft nog meer suiker en zout


de pork rub

Het BBQ Team van LetzQ heeft met hun jarenlange wedstrijdervaring deze rub ontwikkeld voor varkensvleesproducten. Ideaal om je Pulled Pork of je spareribs helemaal meet 'af" te maken.
Ingrediënten: suiker, zout, 39% kruiden en specerijen (paprikapoeder, peper, oregano, kaneel, laurier, cayenne), gedroogde groente (knoflook, ui) Allergeen én E-nummer vrij

de chicken rub

Het BBQ Team van LetzQ heeft met hun jarenlange wedstrijdervaring deze rub ontwikkeld voor kipproducten. Deze rub is prima in balans om je kip nèt dat ebetje extra te geven.
Ingrediënten: suiker, zout, 15% kruiden en specerijen (cayenne, paprikapoeder, peper), gedroogde groente (knoflook), paprika-extract Allergeen én E-nummer vrij.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 11:07:23 #172
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162560376
Net even vuurtje opgestookt ;)



(Briketten staan daar voor de BBQ, niet voor de oven)

[ Bericht 31% gewijzigd door fietsie op 28-05-2016 11:12:24 ]
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_162560422
Gave oven! Benieuwd naar het eindresultaat. Veel plezier. Je weet dat we hier ook een pizzatopic hebben ;) ?!

Mag ik vragen waar je het vlees hebt gehaald?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 11:13:09 #174
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162560459
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 11:10 schreef Martijn1P het volgende:
Gave oven! Benieuwd naar het eindresultaat. Veel plezier. Je weet dat we hier ook een pizzatopic hebben ;) ?!

Mag ik vragen waar je het vlees hebt gehaald?
BeefEnSteak.

Heb wel het idee dat die lui niet goedkoper aan het worden zijn...
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_162560577
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 11:02 schreef liedetector het volgende:

[..]

tuurlijk is ook zo...en tenzij de fotos kloppen van de twee potjes (dat 1 niet verkeerde achterkant heeft ofzo), dan zit in allebei ook hetzelfde spul... Toch niet helemaal, 1 foto klopte niet blijkbaar...De kip heeft nog meer suiker en zout


de pork rub

Het BBQ Team van LetzQ heeft met hun jarenlange wedstrijdervaring deze rub ontwikkeld voor varkensvleesproducten. Ideaal om je Pulled Pork of je spareribs helemaal meet 'af" te maken.
Ingrediënten: suiker, zout, 39% kruiden en specerijen (paprikapoeder, peper, oregano, kaneel, laurier, cayenne), gedroogde groente (knoflook, ui) Allergeen én E-nummer vrij

de chicken rub

Het BBQ Team van LetzQ heeft met hun jarenlange wedstrijdervaring deze rub ontwikkeld voor kipproducten. Deze rub is prima in balans om je kip nèt dat ebetje extra te geven.
Ingrediënten: suiker, zout, 15% kruiden en specerijen (cayenne, paprikapoeder, peper), gedroogde groente (knoflook), paprika-extract Allergeen én E-nummer vrij.
Allebei de rubs staan hier in de kast. Ze smaken echt wezenlijk anders.
pi_162560608
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 11:21 schreef SpotlessMind00 het volgende:
Allebei de rubs staan hier in de kast. Ze smaken echt wezenlijk anders.
ja een site had gewoon verkeerde info bij 1 van de rubs, vandaar de verwarring in eerste instantie
  zaterdag 28 mei 2016 @ 12:21:22 #177
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_162561626
Toffe oven Fiets _O_
Spoilers!
  zaterdag 28 mei 2016 @ 19:19:04 #178
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162570901
In vervolg op mijn post eerder vandaag (CUL / BBQ Topic 2013 #6 Het belooft een mooie zomer te worden )

De steenoven heb ik eerst 3 uur opgestookt om er vervolgens een heel klein getemperd vuurtje van voornamelijk gloeiende kooltjes eikenhout met een paar dunne stukjes goed gedroogd eiken voor een vlammetje in te bouwen tegen 1 zijkant.

Daar zijn de RVS bakken, ieder afgevuld met een laag appelsap tot net onder het vlees, en ingepakt in alufolie 3 uur lang ingegaan.
Enige wat ik af en toe deed was een klein stukje eik erbij om het vuurtje niet weg te laten sterven..



Om 17:00 mocht ik van mezelf kijken wat er in de schalen zat, een snelle conclusie toen was dat de Rib rack er -erg- veel vocht onder zich had staan... Die bak zat voller met vocht dan toen ie erin ging.

De ribjes waren toen al ubergaar; botje viel er gewoon spontaan middenuit (dus niet 1 aan de rand). Maar het vetje moest nog even knapperig ;)



Dus die kregen nog een beetje blootstelling aan het inmiddels wat opgestookte vuurtje.



Aldus kwam een en ander lekker gaar op tafel:





De geluksvogels aan tafel konden daarna "los" ;)



Het Rackje had echt wat te lang in de hitte gestaan, maar daar heb ik al een lekker plannetje voor voor later in de week ;)

Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_162571861
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 19:19 schreef fietsie het volgende:
In vervolg op mijn post eerder vandaag (CUL / BBQ Topic 2013 #6 Het belooft een mooie zomer te worden )

De steenoven heb ik eerst 3 uur opgestookt om er vervolgens een heel klein getemperd vuurtje van voornamelijk gloeiende kooltjes eikenhout met een paar dunne stukjes goed gedroogd eiken voor een vlammetje in te bouwen tegen 1 zijkant.

Daar zijn de RVS bakken, ieder afgevuld met een laag appelsap tot net onder het vlees, en ingepakt in alufolie 3 uur lang ingegaan.
Enige wat ik af en toe deed was een klein stukje eik erbij om het vuurtje niet weg te laten sterven..

[ afbeelding ]

Om 17:00 mocht ik van mezelf kijken wat er in de schalen zat, een snelle conclusie toen was dat de Rib rack er -erg- veel vocht onder zich had staan... Die bak zat voller met vocht dan toen ie erin ging.

De ribjes waren toen al ubergaar; botje viel er gewoon spontaan middenuit (dus niet 1 aan de rand). Maar het vetje moest nog even knapperig ;)

[ afbeelding ]

Dus die kregen nog een beetje blootstelling aan het inmiddels wat opgestookte vuurtje.

[ afbeelding ]

Aldus kwam een en ander lekker gaar op tafel:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

De geluksvogels aan tafel konden daarna "los" ;)

[ afbeelding ]

Het Rackje had echt wat te lang in de hitte gestaan, maar daar heb ik al een lekker plannetje voor voor later in de week ;)

[ afbeelding ]
Leuk verslag fietsie! Ribs foetsie?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:30:33 #180
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162572700
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 20:03 schreef SpotlessMind00 het volgende:

[..]

Leuk verslag fietsie! Ribs foetsie?
1tje is hardnekkig.... en ligt in de koelkast tot er iemand zin heeft in een hartig kluifje ;)
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_162572858
We hebben sinds kort een (ruime) veranda.

Zou graag de bbq die we hebben (zo een met een pijpje) dus graag net eronder willen hebben.
Zou dat kunnen? Bv pijp verlengen met een 45 graden stuk ertussen, of zijn er nog meer opties?
Misschien dan toch een gasbbq die minder rookvorming heeft?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:41:53 #182
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162573157
Verdeurie, zin in geroosterd vlees nu :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:44:31 #183
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_162573282
Wij hadden net perfecte burgers :9

Niet alleen de burgers en de broodjes zijn op ons ei gegaan, maar ook het ontbijtspek en de tomaat. Ware perfectie :Y)

Voor morgen hebben we van wat burgergehakt moinkballs gemaakt. En er ligt een mooi stuk varken en rund gerubd en wel te wachten tot we er morgen pulled pork en brisket van gaan maken.
Spoilers!
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:46:16 #184
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162573367
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 20:44 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij hadden net perfecte burgers :9

Niet alleen de burgers en de broodjes zijn op ons ei gegaan, maar ook het ontbijtspek en de tomaat. Ware perfectie :Y)

Voor morgen hebben we van wat burgergehakt moinkballs gemaakt. En er ligt een mooi stuk varken en rund gerubd en wel te wachten tot we er morgen pulled pork en brisket van gaan maken.
:9~ :9~
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:50:13 #185
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162573516
Ik heb 3 kippen klaarliggen voor morgen :D :@ :@ :9~
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_162574095
Ik heb nog pulled pork in de vriezer van een vorige sessie. Misschien maar eens op een broodje eten morgen :9
pi_162574154
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 20:50 schreef fietsie het volgende:
Ik heb 3 kippen klaarliggen voor morgen :D :@ :@ :9~
Kippen kun je ook uitstekend pullen. Lekker met een babi (of ajam) ketjap boemboe op een broodje met lente ui en een chilipepertje.
  maandag 30 mei 2016 @ 09:17:29 #188
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_162612929
De kipjes waren mooi, licht rokerig (gewenst) maar nog niet zo-gaar-dat-ze-van-het-bot-vielen...





De verse spinazie erbij, kort gekookt, was echt top.
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_162760634
Vanavond *O*
Bbq met Surinaams eten.
  zondag 5 juni 2016 @ 16:08:12 #190
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_162764076
Vanavond hier ook weer.
Met een ribeye, lamskoteletten, kippendij-saté, grote garnalen, een worstje, een maiskolf, asperges en aubergine. :9 :Y)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 5 juni 2016 @ 16:12:30 #191
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_162764130
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 13:02 schreef Vjenne12345 het volgende:
Vanavond *O*
Bbq met Surinaams eten.
Vertel eens meer, watvoor Surinaams eten?

Hier straks Libanees gemarineerde kippendij, gepofte zoete aardappel en champignons, paprika en groene asperges.
Spoilers!
pi_162765627
Zojuist ook de BBQ aan gehad. Dubbele hamburgers met bacon en cheddar :9
  † In Memoriam † zondag 5 juni 2016 @ 17:57:09 #193
43556 miss_dynastie
pi_162765995
Fricandeau, gepofte aardappel en gemarineerde champignons. Straks dan :+
  zondag 5 juni 2016 @ 22:05:41 #194
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_162773284
Wij hadden Lamssteak, Tbone, gebakken aardappelen, champignons met kruidenkaas, gegrilde aubergine en stokbrood (afgebakken op de bbq) en nu nog als dessert banaan met chocolade.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  zondag 5 juni 2016 @ 22:25:59 #195
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_162774223
Beste bbqers,
Ik heb sinds enkele maanden een prachtig dakterras, waar ik helaas niet mag bbq-en.
Er staat niks in de regels over electrisch grillen dus dat ben ik van plan. Iemand enig ervaring met electrische grills? Na afloop wil ik de grill wel weer naar binnen halen.
Een goede bakplaat als alternatief mag ook.

Uiteraard beschik ik over een prima oven waar ik vaak stukken vlees van 3 kg gaar, dus dat zal niet nodig zijn voor bovenstaande.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_162781631
Zelfgemaakte kipspiezen met een goede rub, kipfilets, aubergines en wat worsten.

Lekker op de smoker 👍
  dinsdag 7 juni 2016 @ 13:52:58 #197
130803 Gripper
Get a grip
pi_162814431
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 22:25 schreef Erosjuhhh het volgende:
Beste bbqers,
Ik heb sinds enkele maanden een prachtig dakterras, waar ik helaas niet mag bbq-en.
Er staat niks in de regels over electrisch grillen dus dat ben ik van plan. Iemand enig ervaring met electrische grills? Na afloop wil ik de grill wel weer naar binnen halen.
Een goede bakplaat als alternatief mag ook.

Uiteraard beschik ik over een prima oven waar ik vaak stukken vlees van 3 kg gaar, dus dat zal niet nodig zijn voor bovenstaande.
Ik zou verhuizen, wat een stelletje teringlijers die VVE
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_163140952
quote:
1s.gif Op zondag 5 juni 2016 16:12 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Vertel eens meer, watvoor Surinaams eten?

Hier straks Libanees gemarineerde kippendij, gepofte zoete aardappel en champignons, paprika en groene asperges.
Surinaams gemarineerd vlees, bakabana, pindasaus, nasi en was nog wat meer.
  woensdag 22 juni 2016 @ 22:53:45 #199
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_163229330
Ik ben al een paar dagen bezig met een uds

Vanavond met hulp van een maat de gaten zo groot gemaakt dat de kranen en knietjes er zonder buis in konden. Nog wat geschuurd, ingevet met crisco en de buitenkant gespoten



En in de fik. Misschien dat ik er nog een extra luchttoevoer bij plaats om wat gas te kunnen geven.

Deze week komen nog drie handvatten en een rooster. En ik heb er drie vaste wieltjes onder, maar vond nog vier zwenkwieltjes in een kast, die komen er ook nog onder.

En ik spuit er nog een derde spuitbus op leeg voor de mooiheid
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 27 juni 2016 @ 16:28:49 #200
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_163342196
Mijn lieve menschen,

Even een erg cheapo vraag:

Heeft iemand enig idee waar we een donders goedkoop barbecuetje kunnen scoren?

Ik ga met negen anderen een weekendje weg naar een vakantieparkje. Daar zouden we wel willen bbq-en maar ik ga bijvoorbeeld niet mijn grote Weber meenemen.
Ook hebben we dan ook weer niet zin in een wegwerp barbecuetje van de AH.
Vroeg me af of er een redelijk goedkoop alternatief is? (Goedkoper dan die mobiele Weber)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')