abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 25 juni 2013 @ 21:24:07 #226
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_128255022
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 juni 2013 21:17 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

Dat is toch gewoon de zoveelste film over Superman? :D
Ja, maar voor de jonkies is dat natuurlijk allemaal wat nieuw. Die kennen de versies uit 1950 en de de vele daarna allemaal nog niet. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_128255055
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2013 21:24 schreef golfer het volgende:

[..]

Ja, maar voor de jonkies is dat natuurlijk allemaal wat nieuw. Die kennen de versies uit 1950 en de de vele daarna allemaal nog niet. ;)
Ah! :+ dat zou kunnen natuurlijk :P
pi_128258823
The Amityville Horror



(het origineel komt uit 1979, ik heb de versie uit 2005 gezien)

Kathy Lutz heeft een nieuwe liefde gevonden na het tragisch overlijden van haar eerste man en vader van haar 3 kinderen. Samen met haar nieuwe man George gaan zij en de kinderen een nieuwe woning betrekken ; een oude gigantische villa maar voor een belachelijk goedkoop prijsje :D ^O^

Echter, er zit wel een addertje onder het gras ;

dit huis was ooit het decor van een gigantische slachtpartij onder de vorige inwoners.

En sommige dingen worden nu eenmaal nooit vergeten.......................................................

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klassiek horrorverhaal, en ik moet eerlijk zeggen ik heb me geen moment verveeld ^O^

Lichten uit, chips en drank bij de hand en griezelen maar _O_ _O_

imdb cijfer ; 5,8 (te laag)
mijn cijfer ; 7,5
"You can call me Susan if it makes you happy"
  dinsdag 25 juni 2013 @ 22:34:16 #229
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_128258922
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2013 20:32 schreef RogerFederer_17 het volgende:
Man of Steel (2013) - IMDb

[ afbeelding ]

In een woord: Incredible....... _O_

Dat deze movie een hoge rating scoort op IMDb is begrijpelijk.
Bij deze film is de metascore van 5,5 dan ook wat betrouwbaarder.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  dinsdag 25 juni 2013 @ 23:01:52 #230
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_128260496
Code inconnu: Récit incomplet de divers voyages (2000) - IMDb



Hmm, toch wel boeiend, deze film van Haneke :P. Juliette Binoche, één van mijn favoriete actrices, speelt een grote rol in deze mozaïek-film en dat deed me wel goed. Wat een topper is zij op acteergebied! Andere verhalen vond ik ook wel te doen, al wordt er ook telkens een afleidende uitstapje gemaakt naar Roemenië. Beter had de film zich beperkt tot alleen Parijs, maar soit. De verhaallijnen worden door Hanekes montage even abrupt ingezet als afgebroken. De scenes zelf zijn met lange takes genomen. Kortom wel een toffe stijl, als je dr tenminste van houdt. Cijfer: 7,5

Sånger från andra våningen (2000) - IMDb
Ghehehe, dit is gewoon Jiskefet maar dan op zijn Noors. Songs from the Second Floor laat vooral dikke wanstaltige problematische oude Noren zien, die in allerlei absurde situaties terecht komen. Er zit wel iets van een rode lijn in het sketchachtige verhaal. Ook schijnt er een serieuze ondertoon te bespeuren moeten zijn, als ik her en der over deze film lees. Die ontdekte niet, ik vond het eerder wel geinig, dat tragikomische met her en der wat hilariteit, die je niet van te voren verwacht. Cijfer: 7,5

2046 (2004) - IMDb
Echt, wat een geniale regisseur is die Kar Wai Wong en dan vooral in het schieten van mooie scenes. Zat me daar soms echt aan te vergapen aan de visuele pracht in deze film. Wat betreft het plot vond ik het maar zo-zo. Tony Cheung en zijn wisselende contacten met vrouwelijk schoon wordt gevolgd. Het is nogal gecompliceerd, wat droogjes en niet altijd even helder, maar ook wel oke te volgen. Spijtig dat daar niet meer aandacht aan besteed is door Kar Wai Wong, want dan was dit echt een topper geweest. Cijfer: 7
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_128264042
quote:
0s.gif Op maandag 24 juni 2013 02:09 schreef pokkerdepok het volgende:
Spring Breakers (2012) - IMDb

[ afbeelding ]

studentjes beroven een bank, gaan op springbreak, feest, zuipen, drugs, gevangenis, komen in aanraking met foute gast.

ik heb er lang naar uitgekeken en hij viel niet tegen. met het geweld viel het eigenlijk wel mee

springbreakers is heerlijk over de top, fout, grappig, psychedelisch, onnavolgbaar, veel borsten en billen en sexuele spanning, met een onderliggende schrijnende moraal die je maar af en toe om je oren slaat, en op de verwachte momenten ineens totaal afwezig is.

kan me wel voorstellen dat een hoop mensen zich gaan ergeren, halverwege. er zit regelmatig erg weinig vaart in de film, het verhaaltje stelt niet veel voor, het acteren is okee maar niet bijzonder, met uitzondering van de foute gast, die is geweldig.

Gummo zal harmonie korine nooit meer evenaren vrees ik, met deze film ook zeker niet. maar toch van mij een 8, want ik ben een fan.
Mee eens, paar leuke keer puntjes ook, mooie dames drank, heerlijk. Dacht even dat word een brazzers film maar nee.
Ik zwaai naar dieren.
pi_128264242
Ter voorbereiding op Man of Steel morgenavond vorige week Superman Returns gezien:
Superman Returns (2006) - IMDb

Nou man of Steel kan alleen maar beter worden. Wat een stukje onvermogen deze Superman incarnartie. Een kolderieke Lex Luthor, een Lois Lane die de uitstraling heeft van Kirsten Stewart in Twillight en een continue in soft focus gefilmde Superman... Ik weet niet wat de bedoeling was van deze versie maar ik begreep het niet helemaal. Op zich was het plan van Lex Luthor best goed gevonden maar voor de rest... wat er met het zoontje van Lois en haar nieuwe man aan de hand was was al duidelijk vanaf het moment dat ie in beeld kwam. Het enige pluspunt van deze film was het feit dat superman een beetje op Christoffer Reeve lijkt.
IMDB: 6,2 (waarom???)
Ik: 3

Voor de rest bekeken:
Red Planet (2000) - IMDb

Ruimte vehicel met Val Kilmer en Carrie Ann Moss over een tocht naar Mars op zoek naar grondstoffen voor de stervende aarde. Wat er mis kan gaan, gaat er mis. Wordt alleen niet heel geloofwaardig gebracht en bordkarton geacteerd. Special effects zijn in lijn met het acteerwerk.
IMDB: 5,5
Ik: 4

Project X (2012) - IMDb

Tijd voor een feestje. De film die de inspiratie was voor Haren vorig jaar. Ik was heel sceptisch in het begin maar het viel me echt mee. Hij heeft wel een hoog MTV gehalte en bij vlagen is het meer een videoclip dan een film maar dat werkt wel. Kijkt zoals je van de film zou verwachten lekker snel weg en is nog soort van geloofwaardig ook.
IMDB: 6,6
Ik: 7,5

The Presidio (1988) - IMDb

Laat jaren 80 Amerikaans crimi met Sean Connery en een enorm jonge Mark Harmon (Gibbs uit NCIS). 13 in een dozijn thriller zonder echte hoogtepunten maar netjes volgens de regels van de kunst.
IMDB: 5,8
Ik: 6

Bee Movie (2007) - IMDb

Dreamworks animatie film over een Bij (Jerry Seinfeld) die de wijde wereld (NYC) intrekt. Hij breekt wat regels, komt achter een geheim en wil dat aanpakken. Uiteraard komt er een moraal.
Qua animatiekwaliteit kan hij niet tippen aan Pixar films van dezelfde generatie. Er wordt met felle kleuren geprobeerd het te verbloemen maar het blijft allemaal wat vlak. Wel erg leuk uitgewerkt is de bijenkorf, de honingprodcutie en alle banen die je als bij kan krijgen. Het verhaal stelt niet heel veel voor. De moraal ligt er uiteraard duimendik bovenop maar is wel waar, zonder de bij zijn we nergens!
IMDB: 6,1
Ik: 5

Ice Spiders (TV 2007) - IMDb

Was van de week op de TV en zat tegelijk op de laptop te klooien dus het kan zijn dat ik iets gemist heb van dit met B, C en D sterren gevulde verhaal over genetisch gemodificeerde spinnen met honger, heel veel honger. Het was heerlijk slecht en nam zichzelf niet heel serieus had ik het idee.
IMDB: 3,1
Ik: 3
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_128264670
Een weinig gelukkige oogst, Karstman, maar dank voor de afraders. ;)
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_128270531
quote:
18s.gif Op woensdag 26 juni 2013 00:28 schreef El_Matador het volgende:
Een weinig gelukkige oogst, Karstman, maar dank voor de afraders. ;)
Kijkend naar mijn lijst van dit jaar zie ik toch een hoop dieptepunten. Misschien vind ik het wel lekker om mezelf te kwellen.'Met zo'n Ice Spiders vermaak ik me overigens best wel ook al is het een baggerfilm. gelukkig zitten er ook af en toe pareltjes tussen en die maken een hoop goed.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_128274764
Passion, de nieuwe film van Brian De Palma.


Passion (2012) - IMDb

Isabelle (Noomi Rapace) werkt voor een internationaal reclamebedrijf. Christine (Rachel McAdams)
is haar leidinggevende. De getalenteerde Isabelle is gefascineerd door haar werk en door haar mooie
bazin, maar wanneer ze een succesvol reclamefilmpje bedenkt, verkoelen de verhoudingen. Christine claimt namelijk dat de commercial háár idee is.

"There is no backstabbing here", legt de gehaaide bazin glimlachend uit. "It's just business."
Christine ambieert een overplaatsing naar New York en het uitstekende werk van haar protegé zou
haar die post kunnen bezorgen. Isabelle is geschokt. Ze heeft zojuist ontdekt dat ze niet meer is dan
Christines 'little puppet'.

Wraak
En dus neemt Isabelle wraak. Ze ontmaskert haar chef op YouTube en deelt het bed met Christines minnaar Dirk (Paul Anderson). Christine slaat terug met chantage en een openbare vernedering. Een valse e-mail drijft de zaken verder op de spits. Tot hoever is Isabelle bereid te gaan? Moord?

Dit schijnt dus een remake van de Franse thriller Crime d'Amour uit 2010 te zijn die ik niet heb gezien.
In verschillende recensies wordt deze film afgekraakt, maar ik vond hem de moeite waard.
  woensdag 26 juni 2013 @ 16:17:47 #236
23982 planethugo
Forza Roda!
pi_128284258
The Call

Prima thriller met Halle Berry die als 911 telefoniste met een kindermoordenaar te maken krijgt. Jammer dat de moordenaar soms wel erg dom doet, niet alles even logisch is en het slot niet het beste stuk. Maar wel aardig vermaakt. Nog een (klein) rolletje voor 'Christopher Moltisanti'

6.3
  Moderator woensdag 26 juni 2013 @ 16:28:12 #237
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_128284693
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2013 16:17 schreef planethugo het volgende:
The Call

Jammer dat de moordenaar soms wel erg dom doet, niet alles even logisch is en het slot niet het beste stuk.

Het slot is wat mij betreft zelfs behoorlijk waardeloos. Het is eigenlijk een prima thriller totdat
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
  woensdag 26 juni 2013 @ 16:35:08 #238
23982 planethugo
Forza Roda!
pi_128284975
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2013 16:28 schreef Mike het volgende:

[..]

Het slot is wat mij betreft zelfs behoorlijk waardeloos. Het is eigenlijk een prima thriller totdat
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
klopt, dat verpest het behoorlijk. Kwam op me over dat dit erin moest omdat
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_128286610
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 juni 2013 21:17 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

Dat is toch gewoon de zoveelste film over Superman? :D
Klopt, maar dit is de beste Superman (Man of Steel) movie ooit...
Heb ze allemaal bekeken, en geen van allen kunnen tippen aan deze...
I may not be your first, but to be your last would be perfect.....
pi_128287530
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2013 12:35 schreef planethugo het volgende:
This is 40
[ afbeelding ]
Alweeeer een mislukte komedie. Sowieso, al die lange komedie's (135 minuten) met een vleugje drama van Judd Apatow mogen best wel een half uur of 3 kwartier korter. Deze film in een paar etappes gekeken als ik echt niks anders meer had, en zelfs dan voelt hij langdradig aan. Cliche verhaal, te weinig grappen en grollen en Paul Rudd die deze keer meer vervelend als grappig was. Dan blijft er weinig over, ja een tiet van Leslie Mann, maarja of je daar nu echt op staat te wachten. De Lost referenties waren dan wel weer geinig maar verder, this is pretty much shit.

4.5
I totally agree...
Waardeloze movie, dat ik het nog 40 min. volgehouden had.... 8)7

Btw, lovely pic van Megan..... :D
I may not be your first, but to be your last would be perfect.....
pi_128287717
Ook gisteren maar Man of Steel gekeken.
Nou, had beter thuis kunnen blijven, was niet zo best. Je leeft totaal niet mee met superman, wat de actie dan na een tijdje ook behoorlijk saai maakt. Wel leuk gedaan en alles, maarja, gewoon een film die ik hierna nooit meer ga zien. 5
pi_128289653
quote:
0s.gif Op maandag 24 juni 2013 17:42 schreef pokkerdepok het volgende:

[..]

ja dat klopt wel, er staat op youtube een lange interview sessie voor een canadees festival, waarin korine ook uitlegd dat de film in de eerste plaats om uiterlijk draait, beelden en veel minder om dialoog. als metafoor voor de hele cultuur waar de film over gaat. en dat de emoties dan langzaam door die toplaag komen druipen.
Op zich hebben wel meer filmmakers het standpunt dat je het met het beeld moet vertellen, heel veel Italiaanse filmhuisfilms bijvoorbeeld. Maar meestal worden dat dan vrij trage films waarbij het beeld ook niet zo bewegend is, hij doet het wel met vlotte, snelle beelden. En hij is satirisch met beeldtaal, en dat heb ik nog maar zelden gezien. Wel eens, maar zelden.

quote:
en ja, gummo is ook een extreme film van een zeer recalcitrant mannetje in die tijd. (zn volgende, nooit afgemaakte project was een film waar ie gewoon op straat ruzie ging zoeken en vechtpartijen uitlokken, en zichzelf dan in elkaar liet slaan. op gegeven moment kon ie niet meer verder omdat ie in het ziekenhuis was geslagen door een nachtcub portier...)
die hele film gaat nergens over, maar ik kick gewoon op de enorme verzameling bizarre situaties en beelden. op de een of andere manier ook zo ontzettend jaren 90...
Ik heb in de jaren 90 ook heel veel vage films gezien, de een wat beter dan de ander, maar Gummo staat me bij als dat ene mislukte filmavondje.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 26 juni 2013 @ 22:40:57 #243
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_128301719
Despicable Me 2

Leuk vervolg! De minions hebben een iets grotere rol in dit deel en de film deed me regelmatig glimlachen. Het verhaal is niet heel erg bijzonder, maar wel leuk genoeg om dit vervolg te rechtvaardigen.

Alleen jammer dat hij alleen in 3D draaide, want dat leidt bij mij nog steeds erg af. Net alsof ik continu opnieuw moet focussen.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
pi_128302157
Dead Man Down


Eigenlijk is het verhaal zoals zovelen een man wil neemt wraak op de bendeleden die zijn
vrouw en zijn dochtertje hebben vermoord, maar toch wel een aardige film.

Dead Man Down (2013) - IMDb
pi_128303149
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2013 18:37 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Op zich hebben wel meer filmmakers het standpunt dat je het met het beeld moet vertellen, heel veel Italiaanse filmhuisfilms bijvoorbeeld. Maar meestal worden dat dan vrij trage films waarbij het beeld ook niet zo bewegend is, hij doet het wel met vlotte, snelle beelden. En hij is satirisch met beeldtaal, en dat heb ik nog maar zelden gezien. Wel eens, maar zelden.

[..]

Ik heb in de jaren 90 ook heel veel vage films gezien, de een wat beter dan de ander, maar Gummo staat me bij als dat ene mislukte filmavondje.
haha, tja t is wel houden van of haten, die film. ik wordt er blij van.
pi_128308064
Spring Breakers

Man wat een vette film. Ik zat er al naar uit te kijken maar wist toch niet echt wat ik er van kon verwachten. Vooral niet met deze cast en de rollen die ze zouden gaan spelen.
Maar heeft het echt overtroffen, heerlijke film die door het tempo er voor zorgt dat je er helemaal in gezogen wordt. Ik geloofde het helemaal.
Vooral het kleurgebruik en de geluiden van de film zijn fantastisch.
Zo nu en dan wil de film iets té kunstzinnig zijn maar dat is ergens halverwege en dat wordt ruimschoots goed gemaakt.

Krijgt van mij zeker een 8
Bringing them big boy toys, I do big boy things, I make big boy noise
pi_128308817
the hangover 3

Weer hetzelfde recept als de vorige 2 delen, al blijft deel 1 geniaal. Ook dit keer is dat weer het geval, het voelt een beetje als een herhaling van alles, een andere grap hier en daar, maar voor de rest weer veel hetzelfde. Desalniettemin een leuke onderhoudende film als je even je verstand op 0 wilt zetten. De enige minimale plot-twist zag je van mijlen ver aankomen, maar dat mag bij een film als deze. Een aantal keer goed kunnen lachen en dat is waarvoor je zo'n film kijkt, dus doel bereikt.

Ik: 6,5
Imdb: geen zin om op te zoeken :P
<hr>
  donderdag 27 juni 2013 @ 10:20:11 #248
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_128312736

Ik heb hem op Flixster 3.5 van de 5 sterren gegeven. Ik heb denk ik 1 of 2 momenten in de film gehad dat ik me kapot schrok (geest die ineens achter iemand verscheen), verder is het verhaal wel mooi dramatisch: twee zusjes worden in een huis in een bos achtergelaten door hun vader die zijn zakenpartners en vrouw vermoord heeft (de reden waarom blijft onduidelijk) en ditzelfde met hen wil doen. Na 5 jaar worden de meisjes in verwilderde toestand teruggevonden in het bos en worden ze geadopteerd door hun oom en zijn partner (gespeeld door Jessica Chastain).
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_128316418
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juni 2013 01:22 schreef Hoogstaande het volgende:
Spring Breakers

Man wat een vette film. Ik zat er al naar uit te kijken maar wist toch niet echt wat ik er van kon verwachten. Vooral niet met deze cast en de rollen die ze zouden gaan spelen.
Maar heeft het echt overtroffen, heerlijke film die door het tempo er voor zorgt dat je er helemaal in gezogen wordt. Ik geloofde het helemaal.
Vooral het kleurgebruik en de geluiden van de film zijn fantastisch.
Zo nu en dan wil de film iets té kunstzinnig zijn maar dat is ergens halverwege en dat wordt ruimschoots goed gemaakt.

Krijgt van mij zeker een 8
Mee eens al geef ik hem en 7.

Maar de intro deed mij wel overwegen om hem af te zetten hoor :')
Begint met skrillex en een stel tieners op het strand hier en daar wat tieten maar het was echt treurig.

Hele andere film dan ik verwachtte, James Franco zet een geweldig karakter neer _O_
Mooie beelden, mooie sfeer, je voelt af en toe echt de angst..

Af en toe voelde ik me wel een pervert btw :')
Ashley Benson was wel echt hotttttt as fuck in deze film :9
pi_128316504
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juni 2013 12:04 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Mee eens al geef ik hem en 7.

Maar de intro deed mij wel overwegen om hem af te zetten hoor :')
Begint met skrillex en een stel tieners op het strand hier en daar wat tieten maar het was echt treurig.

Hele andere film dan ik verwachtte, James Franco zet een geweldig karakter neer _O_
Mooie beelden, mooie sfeer, je voelt af en toe echt de angst..

Af en toe voelde ik me wel een pervert btw :')
Ashley Benson was wel echt hotttttt as fuck in deze film :9
Pretty Little Liar :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')