Dat doet iedereenquote:Op donderdag 5 september 2013 20:45 schreef Van_Poppel het volgende:
Ik laat die dingen altijd liggen.
quote:Op donderdag 5 september 2013 20:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind het echt vreselijke dingen.
Maar dat vind ik sowieso gelden voor het gros van de troep die de doorsnee banketbakkers zoal verkopen. Appeltaart met blikappels. Gelei met abrikozensmaak erover.
Wat is er? Klopt het niet? Ik heb zelden taartjes van een banketbakker waarvan ik denk, man, wat lekker.quote:
Ik dacht ook dat het gelatineballen waren.quote:Op donderdag 5 september 2013 20:44 schreef Rickario het volgende:
Niet gedacht dat er echte kersen aan te pas kwamen
Nee, ik dacht dat wat jij opnoemt iets was voor fabriekstaarten, voor supermarkttaarten en die vieze dingen uit de diepvries! Niet iets wat banketbakkers deden Vandaar de teleurstelling. Op zich geen ramp, want ik maak mijn eigen taarten en daar gaan geen potjes en pakjes in.quote:Op donderdag 5 september 2013 21:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat is er? Klopt het niet? Ik heb zelden taartjes van een banketbakker waarvan ik denk, man, wat lekker.
Zouden er mensen zijn die dat nepdingetje (wat dus wel degelijk ooit een kers blijkt te zijn geweest) prefereren boven echte kersen? Waarom geen echte kersen gebruikenquote:Op vrijdag 6 september 2013 01:08 schreef Injetta het volgende:
Wat een idioterie om van echte kersen zoiets te maken. Een krankzinnig ingewikkeld proces om ten slotte iets te hebben dat niet meer lijkt en smaakt naar een kers....
Em het is nog vies ook...
Mijn ervaring is dat een diepvriestaart van een goed merk (Coppenrath&Wiese) beter is dan de meeste banketbakkers. Ik zie hun pro-lijn trouwens vaak bij de betere bakkers liggen.quote:Op vrijdag 6 september 2013 07:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nee, ik dacht dat wat jij opnoemt iets was voor fabriekstaarten, voor supermarkttaarten en die vieze dingen uit de diepvries! Niet iets wat banketbakkers deden Vandaar de teleurstelling. Op zich geen ramp, want ik maak mijn eigen taarten en daar gaan geen potjes en pakjes in.
ik dacht ook altijd dat er geen kers aan te pas zou komen, ranzige dingenquote:Op donderdag 5 september 2013 21:18 schreef golfer het volgende:
En zoveel (chemische) moeite doen om van een kers een stukje bijna niet te vreten snoep te maken.
Absoluut niet, niemand vreet die dingen, maar "het hoort zo"quote:Op vrijdag 6 september 2013 07:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zouden er mensen zijn die dat nepdingetje (wat dus wel degelijk ooit een kers blijkt te zijn geweest) prefereren boven echte kersen? Waarom geen echte kersen gebruiken
Hoe het er uit ziet is belangrijker dan hoe het smaakt.quote:Op vrijdag 6 september 2013 09:17 schreef Nieuwschierig het volgende:
Het gaat er ook niet om dat mensen taarten eten maar dat mensen taarten kopen. En dat is het doel van de kleurtjes.
En oude! Alle seizoenen eindelijk onlinequote:
Ja dat zag ik ook Dubbel feestquote:Op zaterdag 7 september 2013 01:31 schreef flipsen het volgende:
[..]
En oude! Alle seizoenen eindelijk online
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |