Dat doet iedereenquote:Op donderdag 5 september 2013 20:45 schreef Van_Poppel het volgende:
Ik laat die dingen altijd liggen.
quote:Op donderdag 5 september 2013 20:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind het echt vreselijke dingen.
Maar dat vind ik sowieso gelden voor het gros van de troep die de doorsnee banketbakkers zoal verkopen. Appeltaart met blikappels. Gelei met abrikozensmaak erover.
Wat is er? Klopt het niet? Ik heb zelden taartjes van een banketbakker waarvan ik denk, man, wat lekker.quote:
Ik dacht ook dat het gelatineballen waren.quote:Op donderdag 5 september 2013 20:44 schreef Rickario het volgende:
Niet gedacht dat er echte kersen aan te pas kwamen
Nee, ik dacht dat wat jij opnoemt iets was voor fabriekstaarten, voor supermarkttaarten en die vieze dingen uit de diepvries! Niet iets wat banketbakkers deden Vandaar de teleurstelling. Op zich geen ramp, want ik maak mijn eigen taarten en daar gaan geen potjes en pakjes in.quote:Op donderdag 5 september 2013 21:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat is er? Klopt het niet? Ik heb zelden taartjes van een banketbakker waarvan ik denk, man, wat lekker.
Zouden er mensen zijn die dat nepdingetje (wat dus wel degelijk ooit een kers blijkt te zijn geweest) prefereren boven echte kersen? Waarom geen echte kersen gebruikenquote:Op vrijdag 6 september 2013 01:08 schreef Injetta het volgende:
Wat een idioterie om van echte kersen zoiets te maken. Een krankzinnig ingewikkeld proces om ten slotte iets te hebben dat niet meer lijkt en smaakt naar een kers....
Em het is nog vies ook...
Mijn ervaring is dat een diepvriestaart van een goed merk (Coppenrath&Wiese) beter is dan de meeste banketbakkers. Ik zie hun pro-lijn trouwens vaak bij de betere bakkers liggen.quote:Op vrijdag 6 september 2013 07:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nee, ik dacht dat wat jij opnoemt iets was voor fabriekstaarten, voor supermarkttaarten en die vieze dingen uit de diepvries! Niet iets wat banketbakkers deden Vandaar de teleurstelling. Op zich geen ramp, want ik maak mijn eigen taarten en daar gaan geen potjes en pakjes in.
ik dacht ook altijd dat er geen kers aan te pas zou komen, ranzige dingenquote:Op donderdag 5 september 2013 21:18 schreef golfer het volgende:
En zoveel (chemische) moeite doen om van een kers een stukje bijna niet te vreten snoep te maken.
Absoluut niet, niemand vreet die dingen, maar "het hoort zo"quote:Op vrijdag 6 september 2013 07:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zouden er mensen zijn die dat nepdingetje (wat dus wel degelijk ooit een kers blijkt te zijn geweest) prefereren boven echte kersen? Waarom geen echte kersen gebruiken
Hoe het er uit ziet is belangrijker dan hoe het smaakt.quote:Op vrijdag 6 september 2013 09:17 schreef Nieuwschierig het volgende:
Het gaat er ook niet om dat mensen taarten eten maar dat mensen taarten kopen. En dat is het doel van de kleurtjes.
En oude! Alle seizoenen eindelijk onlinequote:
Ja dat zag ik ook Dubbel feestquote:Op zaterdag 7 september 2013 01:31 schreef flipsen het volgende:
[..]
En oude! Alle seizoenen eindelijk online
Veel makkelijker te conserveren dan echt fruit, makkelijker en sneller aan te brengen want de pit is er al uit, gekleurd om het op te vrolijken en nog steeds goedkoop.quote:Op vrijdag 6 september 2013 07:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zouden er mensen zijn die dat nepdingetje (wat dus wel degelijk ooit een kers blijkt te zijn geweest) prefereren boven echte kersen? Waarom geen echte kersen gebruiken
Met amarenakersen is dat heerlijk, niet met die decotroepquote:Op maandag 9 september 2013 14:48 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Ik vind die dingen dus blijkbaar als enige lekker?
Lust hier dan ook niemand cassata?
quote:Op dinsdag 10 september 2013 00:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Met amarenakersen is dat heerlijk, niet met die decotroep
http://www.ilcuoreinpento(...)l-forno-con-amarene/
Klassieke cassata
http://www.ilcuoreinpento(...)-al-forno-siciliana/
Denk dat Karrel deze bedoeldequote:Op maandag 9 september 2013 14:48 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Ik vind die dingen dus blijkbaar als enige lekker?
Lust hier dan ook niemand cassata?
Dat was wel even minder. Verder een mooi arbeidsintensief productquote:Op donderdag 12 september 2013 20:51 schreef donald_dick het volgende:
arme varkens die levend worden opgehangen
ja, dat viel me ook op, dat tref je niet zo vaak bij lokale productenquote:Op donderdag 12 september 2013 21:12 schreef golfer het volgende:
Chinese mevrouw sprak heel behoorlijk Engels.
DWDD nog gezien?quote:Op donderdag 12 september 2013 20:51 schreef donald_dick het volgende:
arme varkens die levend worden opgehangen
Ga ik morgen wel even bekijken, maar hoezo?quote:
Jouw quote komt voorbij in n andere context. Veel kijkplezierquote:Op donderdag 12 september 2013 22:27 schreef donald_dick het volgende:
[..]
Ga ik morgen wel even bekijken, maar hoezo?
Was van compleet andere orde.quote:Op donderdag 12 september 2013 22:28 schreef SunChaser het volgende:
[..]
Jouw quote komt voorbij in n andere context. Veel kijkplezier
Een ondersteboven hangend varkentje is een ondersteboven hangend varkentjequote:Op donderdag 12 september 2013 22:29 schreef Rickario het volgende:
[..]
Was van compleet andere orde.
Ja, maar levend Vs dood.quote:Op donderdag 12 september 2013 22:32 schreef SunChaser het volgende:
[..]
Een ondersteboven hangend varkentje is een ondersteboven hangend varkentje
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |