alleen maar regenquote:
daarom is het zo mooi groenquote:Op donderdag 6 juni 2013 20:53 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
Wat heeft dat met het landschap te maken?
maar wat doe je dan met het oude vatquote:Op donderdag 6 juni 2013 20:55 schreef ErkendFokker het volgende:
Maar als het eikenhout 'op' is en geen smaak meer heeft, dan kan je toch net zo goed ander hout kopen?
dan ruikt ie zure kutquote:
en dan hebben ze weer een bedrijf kapot gemaaktquote:Op donderdag 6 juni 2013 20:59 schreef TUFKAL het volgende:
Het is gewoon de romantische gedachte dat je zo'n stuk vlees eet van zo'n vat maar de huis tuin en keuken BBQ-er zal het echt niet merken. Dus t zal ook wel niet kloppen.
Ze moeten gewoon eerlijk zijn op de verpakking.quote:Op donderdag 6 juni 2013 21:00 schreef donald_dick het volgende:
[..]
en dan hebben ze weer een bedrijf kapot gemaakt
Maar nu wel !quote:
Nee valt mee. Verrassende uitzending.quote:Op donderdag 6 juni 2013 21:03 schreef MaximusTG het volgende:
Volgens mij is er tot nu toe niet gebleken dat het niet klopt toch?
Daarom hield hij de aanvoer geheim natuurlijk.quote:Op donderdag 6 juni 2013 21:06 schreef MaximusTG het volgende:
Lijkt me alleen lastig voor hem om een regelmatige aanvoer van zulke oude vaten te hebben. Hoewel het natuurlijk logisch is dat er elk jaar wel weer vaten vrijkomen die al zo oud zijn.
Ja, ik zoals ik al zei . Het geeft een enorm rokerige smaak aan vlees (afhankelijk van hoeveel je gebruikt en hoe lang en hoe vochtig je het hout maakt), het is al snel teveel (kan zelfs zeer gaan doen in je keel ) maar voor zo af en toe vind ik het best lekker . Beetje poor-mans rookoventje heb je dan .quote:Op donderdag 6 juni 2013 23:42 schreef Snoepje5 het volgende:
Iemand die ooit dergelijk hout op de bbq heeft gebruikt dan?
Haha ja, dat was het seperatorvlees toch? Niks mis mee, zolang je het er maar op zet (en het geen gevaar voor de volksgezondheid is uiteraard). Kunnen mensen zelf bepalen of ze het tegen die prijs in hun mandje leggen.quote:Op vrijdag 7 juni 2013 15:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Het is net als met die kipkarkassenverwerker, gewoon eerlijk zijn met een eerlijk product.
Ik zou het eerder pervers vinden als het werd weggegooid.quote:Op vrijdag 7 juni 2013 15:48 schreef Luigi het volgende:
[..]
Haha ja, dat was het seperatorvlees toch? Niks mis mee, zolang je het er maar op zet (en het geen gevaar voor de volksgezondheid is uiteraard). Kunnen mensen zelf bepalen of ze het tegen die prijs in hun mandje leggen.
Klopt, en dat is ergerlijk.quote:Op vrijdag 7 juni 2013 21:05 schreef Stefan het volgende:
Dat zeikerige ondertoontje van de KvW blijft, het zal wel niet kloppen
Net als met dat decoratiehout uit de Jungle of mondgeblazen glazen uit Japan
Mee eens.quote:Op vrijdag 7 juni 2013 15:40 schreef Pietverdriet het volgende:
Eindelijk weer eens een leuke aflevering, heerlijk droog die Schotten.
Maar goed, mooi product toch? Ouwe vatenhout om mee te roken.
Heb bij de groothandel hier een tijdje terug jack daniels snippers gezien.
Maar volgens mij is het veel meer iets om mee te roken dan om mee te bbq'nquote:Op zaterdag 8 juni 2013 00:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Mee eens.
Product is niks mis mee. Als je althans denkt dat er smaak of geur aan je BBQ wordt toegevoegd, hetgeen ik nog nooit gemerkt heb na zoveel uur hout weken. Het enige wat het wel toevoegt is...heel veel extra rook-ontwikkeling die de buren niet zo leuk vinden.
Maar die vaten zijn geen nep.
Ik vond die eigenaar erg zenuwachtig overkomen in het begin. Bijna angstig zelfs.quote:Op zaterdag 8 juni 2013 09:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Vond het trouwens erg mooi te zien dat die Nederlandse wiskeyexperts niet meekregen dat het echte snippers waren (lijkt mij sterk kearel, das bourbon, etc) en die vatenmaker direct ruikt dat het malt is, en direct ziet dat het heule ouwe vaten waren. Mooi figuur verder, wij bbq'en niet zo vaak in schotland, het regent hier altijd..
De snippermaker werd eerst door de montage als jokkebrok weggezet, terwijl hij gewoon gelijk had.
Jaja ja klopt die "kenners" waren toch niet zo expert lolquote:Op zaterdag 8 juni 2013 09:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Vond het trouwens erg mooi te zien dat die Nederlandse wiskeyexperts niet meekregen dat het echte snippers waren (lijkt mij sterk kearel, das bourbon, etc) en die vatenmaker direct ruikt dat het malt is, en direct ziet dat het heule ouwe vaten waren. Mooi figuur verder, wij bbq'en niet zo vaak in schotland, het regent hier altijd..
De snippermaker werd eerst door de montage als jokkebrok weggezet, terwijl hij gewoon gelijk had.
Zijn eerste Marokkaan?quote:Op zaterdag 8 juni 2013 09:22 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ik vond die eigenaar erg zenuwachtig overkomen in het begin. Bijna angstig zelfs.
Werd later wel minder natuurlijk.
Verder leuke aflevering
Waarom dan? Hij had niets te verbergen tochquote:Op donderdag 13 juni 2013 16:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zijn eerste Marokkaan?
Ik zou in zijn plaats ook zenuwachtig zijn als de KVW langskwam
IPV zonnebrandcremes te bekijken kunnen ze beter eens ingaan op de ongezondheid van het bruinbakken.quote:Op donderdag 13 juni 2013 11:46 schreef golfer het volgende:
Op donderdag 13 juni, om 20.40 uur op Nederland 3, start de KRO weer met een nieuwe serie van KVW: De Rekenkamer.
De eerste aflevering brengt ons al meteen in zomerse sferen. In Nederland hebben we meer regen dan zonneschijn, maar áls het een keer onbewolkt is ligt heel Nederland met een bleke huid op het strand en zitten de terrassen vol. Om dan niet meteen te verbranden beschermen we ons tegen de zon met zonnebrandcrème. Maar er zijn enorm veel soorten, met allerlei verschillende factoren en andere eigenschappen, van zeer goedkoop tot heel duur. Welke moet je kiezen? En hoe vaak moet je je insmeren, en hoeveel? Kortom, wat zijn we kwijt aan zonnebrandcrème als we ons goed willen beschermen tegen de zon?
Het zijn beroepszeikers geworden op zoek naar relletjesquote:Op donderdag 13 juni 2013 16:23 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Waarom dan? Hij had niets te verbergen toch
Ik heb het alleen bij de kro gezien. Waar zat het eerst?quote:Op donderdag 13 juni 2013 16:34 schreef MPC60 het volgende:
Ik vind kvw sinds de overstap naar de kro echt per aflevering slechter worden, het lijken meer reclameblokken voor de belichte partij dan echt onderzoeksjournalistiek.
Echt heel jammer, keek er iedere week naar uit.
NTRquote:Op donderdag 13 juni 2013 16:40 schreef µ het volgende:
[..]
Ik heb het alleen bij de kro gezien. Waar zat het eerst?
RVU (2003-2010),quote:
Ja en de RVU is opgegaan in de NTR (samen met de NPS enTeleac)quote:Op donderdag 13 juni 2013 16:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
RVU (2003-2010),
NTR (2010-2011),
KRO (2012)
Ja dat idee had ik ook. Vooral de laatste keer, weet niet meer welke aflevering het was, maar dat ze aan het eind ineens telefoon kregen dat er niets vreemd inzat.quote:Op donderdag 13 juni 2013 16:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het zijn beroepszeikers geworden op zoek naar relletjes
edit: Wat hierboven staat dustwitter:KvW twitterde op dinsdag 27-08-2013 om 13:34:06 Goed nieuws voor trouwe kijkers van de Keuringsdienst. Het nieuwe seizoen begint met de terugkeer van @Teunvandekeuken als verslaggever! reageer retweet
Ik weet iig dat de slag om NL/Brussel gesneuveld is. Dus tijd heeft hijquote:
Druk zat met zijn chocolade-business toch.quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 15:59 schreef borisz het volgende:
Ik weet iig dat de slag om NL/Brussel gesneuveld is. Dus tijd heeft hij
is niet meer van hem volgens mijquote:Op dinsdag 27 augustus 2013 16:53 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Druk zat met zijn chocolade-business toch.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |