Ben heel benieuwd, heb er echt zin inquote:Op woensdag 12 juni 2013 14:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zorgen dat ie goed bevroren is en er relatief weinig indoen, massa goed voorkoelen, gaat het ook wel lukken
Sterkte.quote:Op woensdag 12 juni 2013 14:41 schreef SiGNe het volgende:
.
En zoals je ziet heb ik die varkenshaas van gister overleefd, maar goed was ie niet meer.
Vanochtend erg beroerd, maag is nog steeds wat van streek.
Alle begin in moeilijk, maar als het eenmaal lukt..quote:Op woensdag 12 juni 2013 14:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ben heel benieuwd, heb er echt zin in
Geen idee als er maar een compressor bij zit en een redelijke inhouds emmer dan ben ik tevreden.quote:
Mooie machine, zou ook nu mijn keuze zijnquote:Op donderdag 13 juni 2013 13:24 schreef Bramito het volgende:
Ik heb de Nemox Gelatismo. Wat mij betreft een topmachine. kees Raat gebruikt hem toevallig ook in z'n videos. De inhoud is 1,7 liter (ijs) en ik werk standaard met 1 liter compositie.
Waarom zou je 2,5 liter willen maken voor thuisgebruik?quote:Op donderdag 13 juni 2013 15:44 schreef Bramito het volgende:
Tja, de volgende in het rijtje met een capaciteit van 2,5 liter is meteen 900 euro. Dus toen werd het maar deze.
Ik heb wel vaker vrouwen minder blij gemaakt door mannen op ideeen te brengen.quote:Op donderdag 13 juni 2013 15:59 schreef Bramito het volgende:
Piet je bent een genie! Mijn vrouw is echter minder blij met je.
ik heb het broertje er van, namelijk de Nemox Gelato Chef 2200.quote:
kost een euro of 90, geen idee of hij deugtquote:Op vrijdag 14 juni 2013 15:22 schreef Soulagement het volgende:
Zelfgemaakt ijs Een ijsmachine wordt mijn volgende aanschaf, eerst een kitchenaid kopen Daar heb je trouwens ook een ijsmaker voor, maar ik denk dat ik beter gewoon een machine los kan kopen?
klopt.quote:
Dat is dan het verschil, bij mij zit het roerwerk onder. Wat kost dat ding van jou ongeveer?quote:Op vrijdag 14 juni 2013 19:33 schreef z80 het volgende:
[..]
klopt.
het is een "emmer" die je in de machine stopt. de emmer staat in een laagje zout water of alcohol houdend vocht voor de koude geleiding. en daarboven komt het apparaat dat het roer gedeelte laat draaien. werkt goed en is makkelijk schoon te maken.
Bij de aldi verkopen ze gefileerde kippendijen, dat bespaart al tijd, maar K&K soepkipvlees heb ik nog niet gezien.quote:Op zaterdag 15 juni 2013 12:15 schreef Weltschmerz het volgende:
Weet iemand of je gare soepkip in een potje kunt kopen, bij een toko of zo?
Het gaat niet hier om een culinaire uitspatting maar om een <10 minuten maaltijd. Ik maak wel een snelle tjap tjoy maar dan is de kip vertragende factor. Kipfilet vind ik sowieso niet zo lekker, het uitbenen van kippenpoten was me ook teveel moeite, terwijl zo'n potje met kippenbouillon inclusief stukken kip wel uitkomst leek te bieden. Alleen te weinig kip en te veel zout. Ik vind die soepkip wel lekker eigenlijk, bovendien is het niet de ster van de toch al niet erg pretentieuze maaltijd.
Het is een wat onbekendere kruidenmix, maar lekkerde is gewoon knoflook, gember, thijm, citroenrasp, piment of chili te gebruiken.quote:Op zaterdag 15 juni 2013 12:31 schreef bloempje-moi het volgende:
Vraagje: in een recept staat 1 tl Creoolse kruiden. Wat wordt daar onder verstaan? Of kun je dat gewoon zo kopen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |