Rauwe eieren?quote:Op maandag 10 juni 2013 22:19 schreef June. het volgende:
[..]
Ik heb zo'n zelfde soort vraag. Heb tiramisu gemaakt in de veronderstelling dat we dat morgen gaan eten, maar het etentje is dus woensdag pas. Kan dat nog, 2 dagen in de koelkast?
Correctquote:Op maandag 10 juni 2013 22:50 schreef RobinOok het volgende:
Denk dat ie dit gebruikt:
[ link | afbeelding ]
Kikkererwtenmeel
Oh dat kende ik niet eens.quote:Op maandag 10 juni 2013 22:50 schreef RobinOok het volgende:
Denk dat ie dit gebruikt:
[ link | afbeelding ]
Kikkererwtenmeel
Gehakt, kruiden, sambal, vissaus of soy, 1 ei per pond gehakt, en een volle eetlepel kikkererwtenmeel ipv paneermeel of broodquote:Op maandag 10 juni 2013 22:39 schreef Myraela het volgende:
[..]
In gehaktballen? Hoe maak jij die dan?
Ja rauwe eieren.. Helaas is mijn vriezer niet zo groot of brood moet eruit maar is ook weer zowat. Naja dankjequote:
CUL / Suikervrij/vetarm ijs, waar te koop?quote:Op dinsdag 11 juni 2013 14:19 schreef Kwork het volgende:
Piet, ik las van de week een post van je over aardbeienijs met druivensuiker, heb je hier een recept van? Kan de post niet meer terugvinden
Bedankt!quote:Op dinsdag 11 juni 2013 14:22 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
CUL / Suikervrij/vetarm ijs, waar te koop?
Gewone suiker kan, maar dat is zoeter.quote:Op dinsdag 11 juni 2013 14:23 schreef Kwork het volgende:
[..]
Bedankt!
Zou dit ook met gewone suiker en zonder ijsmachine gaan?
Klopt, kleine staalschotel in een grote met veel crushed ijs en veel zout koelt tot -20 en de koude overdracht is veel groter.quote:Op dinsdag 11 juni 2013 15:44 schreef SiGNe het volgende:
Als je de schaal met aardbeienijs in een schaal met ijsklontjes+zout doet dan koelt het ijs goed door tijdens het roeren.
Tjaquote:Op dinsdag 11 juni 2013 15:49 schreef SiGNe het volgende:
Makkelijkste is natuurlijk vloeibare stikstof.. maar goed, probeer daar maar eens aan te komen...
Gevaarlijk valt wel mee, je kan rustig je hand er voor een seconde of 2-3 instoppen (verdampingsreactie zorgt voor een isolerend barriėre-laagje), alleen moet je dat niet te lang doen want dan ben je wel meteen flink de lul.quote:Op dinsdag 11 juni 2013 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja
Nu is dat ook een gevaarlijk goedje
Maar het lijkt me wel kicken daar eens ijs mee te maken.
Na, en dan het vervoer nog, opslag, etcquote:Op dinsdag 11 juni 2013 15:56 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Gevaarlijk valt wel mee, je kan rustig je hand er voor een seconde of 2-3 instoppen (verdampingsreactie zorgt voor een isolerend barriėre-laagje), alleen moet je dat niet te lang doen want dan ben je wel meteen flink de lul.
Zelfde met kokend water overigens, daar kan je ook snel je hand instoppen zonder gevaar voor verbranding.
maar waar kan je dat dan krijgen?quote:Op dinsdag 11 juni 2013 16:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Na, en dan het vervoer nog, opslag, etc
Nee, als particulier kan je beter droogijs gebruiken
http://www.cryorent.nl/quote:Op dinsdag 11 juni 2013 16:00 schreef SiGNe het volgende:
[..]
maar waar kan je dat dan krijgen?
Ook leuk spul namelijk..
Notenboer heeft ze volgens mij altijd gebrand, maar extra roosteren kan smaakvoller zijnquote:Op dinsdag 11 juni 2013 16:56 schreef EnemyRock het volgende:
Piet ik ben van plan om macadamia chocolade koeken te bakken en ik heb nu dus macadamia noten van de notenboer, denk je dat ik die eerst nog even in een pannetje moet roosteren of kan ik die direct gebruiken?
*edit
Toch maar gedaan voor de zekerheid, maar is het eigenlijk nodig om noten van de notenboer nog te roosteren? En al helemaal als je ze als ingrediėnt gebruikt in baksels?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |