abonnement Unibet Coolblue
pi_126343998


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4
Ts is op zoek naar een riolu of lucario vrouwtje.
Gen 5

[ Bericht 0% gewijzigd door blow... op 11-05-2013 22:18:08 ]
Because you know i'm all about that ass
pi_126344021
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 13:11 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Niet. Als je je spel begint, worden vier van de 21 honingbomen bestempeld tot Munchlax-bomen. Dit is dus voor iedere speler willekeurig. Het verandert daarna niet meer.

Zoals je hier kunt zien, verschillen Munchlax-bomen en niet-Munchlax-bomen in de kans dat bepaalde Pokemon verschijnen. De kans op een Cherubi is bijvoorbeeld 15% in een Munchlax-boom en anders maar 7.5%.

Door dus bij te houden welke Pokemon je in welke boom vindt, kun je bepalen welke vier bomen de Munchlax-bomen zijn. Die andere 17 bomen hoef je dan niet meer af.

Vermoeiend, I know.
ooh. Dan moet ik ook de aantallen bijhouden. Bedankt :)
Because you know i'm all about that ass
pi_126353731
Nieuwe info rondom X/Y. Karakter customise, je kan met je pokemon rennen door het veld/ op het zitten ( geen hoopje pixes oid maar echt verplaatsen.) en de regio heet Karos ( gebaseerd op Frankrijk.) En nog wat nieuwe pokemon. Ik denk dat dit dé spellen waren die pokemon al een tijdje nodig had.







[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2013 17:46:47 ]
pi_126354069
Ziet er tof uit :)
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 17:49:11 #5
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126354823
In ieder geval normale kapsels ...
Moira. is tof. :7
pi_126354878
Die vogel word de Pidgey van deze generatie, en die elektriciteit's - salamander de ratata van deze generatie. Gok ik.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2013 18:01:58 ]
  zaterdag 11 mei 2013 @ 18:39:34 #7
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_126356304
Die gast ziet er ongeďnspireerd uit, maar die chick is tof. _O_
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_126356353
Geit O+
Panda O+
  zaterdag 11 mei 2013 @ 18:47:34 #9
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126356609
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 17:50 schreef Vlaggenroof het volgende:
Die vogel word de Pidgey van deze generatie, en die elektriciteit's - salamander de ratata van deze generatie. Gok ik.
Die salamander lijkt een beetje op de pre-evolutie van Mawile.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126356764
quote:
99s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 18:47 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Die salamander lijkt een beetje op de pre-evolutie van Mawile.
We dachten ook dat Alomomola een evo was van Luvdisc :')
  zaterdag 11 mei 2013 @ 18:55:19 #11
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126356904
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 18:51 schreef Airenu het volgende:

[..]

We dachten ook dat Alomomola een evo was van Luvdisc :')
Alomomola? Is dat van gen 5? Die heb ik namelijk nooit gespeeld.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126356914
quote:
je kan met je pokemon rennen door het veld/ op het zitten ( geen hoopje pixes oid maar echt verplaatsen.)
huh? :P

zier er verder wel tof uit!
There are only 151 Pokémon.
pi_126358195
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 18:55 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

huh? :P

zier er verder wel tof uit!
Nou net alsof je paard rijd in TLOZ OoT. Maar dan nu in pokémon óp een pokemon. Je ziet ook onder de Geit een screenshot staan met de karakter op dat beest. Als je goed kijkt. :)

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2013 19:28:23 ]
pi_126358399
Die chick _O_
Because you know i'm all about that ass
pi_126358423
Als ik die heb gan ik met die chick spelen _O_

Kun je trouqens ergens meer dan 1 potje honing kopen?
Because you know i'm all about that ass
pi_126358494
quote:
99s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 18:55 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Alomomola? Is dat van gen 5? Die heb ik namelijk nooit gespeeld.


In het begin inderdaad het vermoeden gehad dat het Evo was van Luvdisc

  zaterdag 11 mei 2013 @ 19:37:52 #17
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126358726
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 19:32 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

In het begin inderdaad het vermoeden gehad dat het Evo was van Luvdisc

[ afbeelding ]
Oke. Ik zie trouwens nu dat die lizard een norm/elec is. Ik ben benieuwd.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  zaterdag 11 mei 2013 @ 19:50:51 #18
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_126359380
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 19:31 schreef blow... het volgende:
Kun je trouqens ergens meer dan 1 potje honing kopen?
Nee, dat kan alleen een voor een. Hetgeen nogal irritant is.
pi_126359621
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 19:50 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Nee, dat kan alleen een voor een. Hetgeen nogal irritant is.
behoorlijk ja.
Because you know i'm all about that ass
pi_126359726
Ze zeggen op intern3t dat je bomen dubbel kunt insmeren. Heeft dat effect.
Because you know i'm all about that ass
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 11 mei 2013 @ 19:59:44 #21
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126359776
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 17:50 schreef Vlaggenroof het volgende:
Die vogel word de Pidgey van deze generatie, en die elektriciteit's - salamander de ratata van deze generatie. Gok ik.
Altihd weer he de Zubat en Magikarp van deze generatie zou wel snel volgen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  zaterdag 11 mei 2013 @ 20:14:40 #22
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_126360516
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 19:59 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Altihd weer he de Zubat en Magikarp van deze generatie zou wel snel volgen.
Magikarp _O_

"Feast your eyes on the king of carp, Magikarp!"

quote:
3s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 19:58 schreef blow... het volgende:
Ze zeggen op intern3t dat je bomen dubbel kunt insmeren. Heeft dat effect.
Men beweert van niet.
  zaterdag 11 mei 2013 @ 20:17:27 #23
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126360651
Zubat was kut. Vooral door grotten lopen was kut.
Totdat Crobat verscheen in Gen 2. Crobat=Brobat.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126360697
quote:
99s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 20:17 schreef Kaneelstokje het volgende:
Zubat was kut. Vooral door grotten lopen was kut.
Totdat Crobat verscheen in Gen 2. Crobat=Brobat.
daarom repel.
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 20:18:59 #25
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_126360715
quote:
99s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 20:17 schreef Kaneelstokje het volgende:
Zubat was kut. Vooral door grotten lopen was kut.
Totdat Crobat verscheen in Gen 2. Crobat=Brobat.
Niks ten nadele van Crobat, maar dat is geen excuus voor de eentonigheid in grotten.
  zaterdag 11 mei 2013 @ 20:21:48 #26
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126360864
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 20:18 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Niks ten nadele van Crobat, maar dat is geen excuus voor de eentonigheid in grotten.
Klopt. Maar daar heb ik in Gen 4 overal last van. Overal Geodude, Ponyta, Kricketune en Starly. Ik word er gek van.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126361542
quote:
99s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 20:21 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Klopt. Maar daar heb ik in Gen 4 overal last van. Overal Geodude, Ponyta, Kricketune en Starly. Ik word er gek van.
moet je ietd verdee komen. Ik vind gen 4 wel een topper
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 21:29:43 #28
388285 roy9
Oude Koek
pi_126363845
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 17:50 schreef Vlaggenroof het volgende:
Die vogel word de Pidgey van deze generatie, en die elektriciteit's - salamander de ratata van deze generatie. Gok ik.
De vogel word inderdaad de regional bird, maar Elikiteru (salamander) is eerder de regional electric (Mareep/Shinx/Blitzle etc.)

Ik vind ze echt leuk! De Pokemon zien er goed uit (panda nog even aan wennen), de regio lijkt goed, characters goed. Ben er echt blij mee
  zaterdag 11 mei 2013 @ 21:34:03 #29
388285 roy9
Oude Koek
pi_126364019
afbeelding
Zien jullie in het rechts midden de box art? Ziet er mooi uit!

EDIT:
Waarom lukt een foto plaatsen nou niet normaal? Het lukt steeds niet... :@
pi_126364021
Kokt hij ook voor de ds lite.
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 21:35:27 #31
388285 roy9
Oude Koek
pi_126364076
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:34 schreef blow... het volgende:
Kokt hij ook voor de ds lite.
Nee, hij kokt alleen uit op de 3DS, helaas ook nog geen 3DS hier, maar heb er zeker een in otober.
pi_126364112
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:35 schreef roy9 het volgende:

[..]

Nee, hij kokt alleen uit op de 3DS, helaas ook nog geen 3DS hier, maar heb er zeker een in otober.
dammit. Kun je een 3ds emuleren?
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 21:37:03 #33
388285 roy9
Oude Koek
pi_126364133
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:36 schreef blow... het volgende:

[..]

dammit. Kun je een 3ds emuleren?
Vast wel
pi_126364156
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:37 schreef roy9 het volgende:

[..]

Vast wel
gelukkig.
Because you know i'm all about that ass
pi_126364173
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 19:27 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Nou net alsof je paard rijd in TLOZ OoT. Maar dan nu in pokémon óp een pokemon. Je ziet ook onder de Geit een screenshot staan met de karakter op dat beest. Als je goed kijkt. :)
Damn weet je hoe fucking vet :D ik heb altijd al op een arcanine door het veld willen rennen!
There are only 151 Pokémon.
  zaterdag 11 mei 2013 @ 21:45:09 #36
388285 roy9
Oude Koek
pi_126364529
Geen geld om Black2 op dit moment te kopen (want sparen voor 3DS XL), dus White2 opnieuw opgestart; wat een shitzooi zeg, 94 Lilipup/Patrat moeten vangen en vervolgens ruilen naar White :O dan White2 opnieuw beginnen en je vervolgens bedenken dat je ze uiteindelijk op White2 ook weer 100 Pokemon moet vangen en ruilen :O daarom een tip voor GF:
Maak de optie om Pokemon/items te giften naar een ander spel. Dus in de Union Room/WiFiRoom bij het menuutje van Draw/Trade/Battle etc. Ook de optie "Gift".
pi_126364544
zit nu toch te twijfelen over een 3DS... verdomme
There are only 151 Pokémon.
  zaterdag 11 mei 2013 @ 21:47:35 #38
388285 roy9
Oude Koek
pi_126364667
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:45 schreef Eenskijken het volgende:
zit nu toch te twijfelen over een 3DS... verdomme
Kope Kope Kope! :9~
pi_126365090
Dat sowieso niet.
Because you know i'm all about that ass
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 11 mei 2013 @ 21:56:05 #40
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126365164
Is de nieuwe Geodude ook al gespot?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_126365213
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:47 schreef roy9 het volgende:

[..]

Kope Kope Kope! :9~
mja, het enige wat me tegenstaat is dat ik behalve pokemon bijna nooit erop zal spelen.. en het is outdated hardware..
There are only 151 Pokémon.
pi_126365281
Pokemon is het enige wat nintendo heeft grootgebracht.
Because you know i'm all about that ass
pi_126365605
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:34 schreef roy9 het volgende:
afbeelding
Zien jullie in het rechts midden de box art? Ziet er mooi uit!

EDIT:
Waarom lukt een foto plaatsen nou niet normaal? Het lukt steeds niet... :@
[img] url van plaatje [/img] boxart staat in mijn post.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2013 22:04:39 ]
  zaterdag 11 mei 2013 @ 22:15:35 #44
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126366297
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 21:57 schreef blow... het volgende:
Pokemon is het enige wat nintendo's handheld gaming heeft grootgebracht.
Omdat je de Mario's, Metroid's en Zelda's(en in minder mate de Donkey Kong's, F-Zero's en Starfox's) vergeet
pi_126366345
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 22:15 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Omdat je de Mario's, Metroid's en Zelda's(en in minder mate de Donkey Kong's, F-Zero's en Starfox's) vergeet
ikcbedoelde de gameboy en ds o|O
Because you know i'm all about that ass
pi_126366532
Trading zone toegevoegd. Als je een pokemon wil ruilen, zeg het maar. Dan set ik het in de OP
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 22:20:20 #47
388285 roy9
Oude Koek
pi_126366608
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 22:03 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

[ [url= url van plaatje ]afbeelding[/url] ] boxart staat in mijn post.
oke dankje

Vind jij de boxart mooi?
pi_126367366
Ja. O+
Because you know i'm all about that ass
pi_126368657
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 22:16 schreef blow... het volgende:

[..]

ikcbedoelde de gameboy en ds o|O
dan nog. mario voor de gameboy was super populair. zelfde geldt voor metroid fusion, zelda oracles en ALLTP etc.
There are only 151 Pokémon.
pi_126368842
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 23:03 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

dan nog. mario voor de gameboy was super populair. zelfde geldt voor metroid fusion, zelda oracles en ALLTP etc.
mja oke.
Because you know i'm all about that ass
pi_126369117
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 22:20 schreef roy9 het volgende:

[..]

oke dankje

Vind jij de boxart mooi?
Tsja, typisch pokémons, :p
  zaterdag 11 mei 2013 @ 23:30:18 #52
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126369867
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 23:03 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

dan nog. mario voor de gameboy was super populair. zelfde geldt voor metroid fusion, zelda oracles en ALLTP etc.
tetris was zelfs de systemseller voor de originele gameboy, maar dan nog heeft pokemon zelfs de levensduur van originele gameboy met een jaar of 3-4 verlengd(aangezien gen 2, afgezien van crystal, ook op een gewone GB te spelen was) :)
pi_126376788
Ik vind de ds iets leuker dan de gamr boy.
Because you know i'm all about that ass
  zondag 12 mei 2013 @ 11:56:34 #54
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126379578
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 09:45 schreef blow... het volgende:
Ik vind de ds iets leuker dan de gamr boy.
Ach ik was iets van 10 toen de gameboy uitkwam, en toen was het een behoorlijke stap voorwaards ten opzichte van de handheld lcd spelletjes die je toen kon krijgen.
pi_126379607
quote:
10s.gif Op zondag 12 mei 2013 11:56 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Ach ik was iets van 10 toen de gameboy uitkwam, en toen was het een behoorlijke stap voorwaards ten opzichte van de lcd spelletjes die je toen kon krijgen.
is was ook nietO oud. Weet niet hoe laat het was.

Edit: hoe laat oud.

[ Bericht 2% gewijzigd door blow... op 12-05-2013 12:05:02 ]
Because you know i'm all about that ass
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 12 mei 2013 @ 13:56:48 #56
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126383250
Beetje jammer dat ze nu altijd legendarische op de boxart zetten.
Charizard en Blastoise was toen juist zo tof.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_126383494
Dat honing smeten is wel vermoeiend zeg. ..
Because you know i'm all about that ass
pi_126383729
Hmm ik twijfel of ik met HG of Platinum opnieuw zal beginnen..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_126383758
Verdomme. De boom op route 222 kan ik niet doen.
Because you know i'm all about that ass
  zondag 12 mei 2013 @ 14:14:45 #60
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_126383817
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 14:03 schreef blow... het volgende:
Dat honing smeten is wel vermoeiend zeg. ..
Yup, het vereist discipline. Ik smeerde altijd 's avonds en keek dan de volgende ochtend. Dan duurt het waarschijnlijk een paar weken tot je Munchlax hebt, maar het is beter vol te houden.

quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:56 schreef Dr.Mikey het volgende:
Beetje jammer dat ze nu altijd legendarische op de boxart zetten.
Charizard en Blastoise was toen juist zo tof.
Ja, ik heb ook weinig met legendaries. Het zal wel beter verkopen, of zo.
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 14:11 schreef MrMoon het volgende:
Hmm ik twijfel of ik met HG of Platinum opnieuw zal beginnen..
Moeilijk, moeilijk. Ik heb Platinum nooit gedaan (alleen Pearl), maar die staat erg goed bekend. HG heb je echter denk ik wel langer plezier van.

quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 14:12 schreef blow... het volgende:
Verdomme. De boom op route 222 kan ik niet doen.
Weg geblokkeerd? Dan moet je dacht ik langs de bibliotheek in Canalave.
pi_126384358
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 14:14 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Yup, het vereist discipline. Ik smeerde altijd 's avonds en keek dan de volgende ochtend. Dan duurt het waarschijnlijk een paar weken tot je Munchlax hebt, maar het is beter vol te houden.

[..]

Ja, ik heb ook weinig met legendaries. Het zal wel beter verkopen, of zo.

[..]

Moeilijk, moeilijk. Ik heb Platinum nooit gedaan (alleen Pearl), maar die staat erg goed bekend. HG heb je echter denk ik wel langer plezier van.

[..]

Weg geblokkeerd? Dan moet je dacht ik langs de bibliotheek in Canalave.
222 ligt aan de andere kant van de map maar daar ben ik nog niet. Volgende week naar barcelona dus geen pokemon...
Because you know i'm all about that ass
pi_126388588
Wat gebeurt er als je de elite 4 hebt verslagen? Kun je dan nog spelen?
Because you know i'm all about that ass
  zondag 12 mei 2013 @ 16:21:38 #63
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_126389994
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 15:58 schreef blow... het volgende:
Wat gebeurt er als je de elite 4 hebt verslagen? Kun je dan nog spelen?
:Y Dat is de zogeheten "post-game". In het geval van Diamond, Pearl en Platinum is een aanzienlijk gedeelte van de map dan pas bereikbaar. En sommige dingen zoals swarms gebeuren pas na de E4.
pi_126390126
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 16:21 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

:Y Dat is de zogeheten "post-game". In het geval van Diamond, Pearl en Platinum is een aanzienlijk gedeelte van de map dan pas bereikbaar. En sommige dingen zoals swarms gebeuren pas na de E4.
Ooh nice.
Because you know i'm all about that ass
pi_126390489
Wat een likkers. Je moet dus 150 pokemon fezien hebben om eevee te krijgen, maar je kunt er maar149 zien in het spel. Moet je palkia maar eens zien te vinden... -.-
Because you know i'm all about that ass
  zondag 12 mei 2013 @ 16:36:25 #66
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126390760
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 16:31 schreef blow... het volgende:
Wat een likkers. Je moet dus 150 pokemon fezien hebben om eevee te krijgen, maar je kunt er maar149 zien in het spel. Moet je palkia maar eens zien te vinden... -.-
kun je in celestia town vinden dmv een afbeelding in de ruins.
pi_126391120
quote:
7s.gif Op zondag 12 mei 2013 16:36 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

kun je in celestia town vinden dmv een afbeelding in de ruins.
Ooh gelukkig.
Because you know i'm all about that ass
  zondag 12 mei 2013 @ 17:35:00 #68
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126393627
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 16:31 schreef blow... het volgende:
Wat een likkers. Je moet dus 150 pokemon fezien hebben om eevee te krijgen, maar je kunt er maar149 zien in het spel. Moet je palkia maar eens zien te vinden... -.-
Je moet dus alles hebben gezien? Matig.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126393689
quote:
99s.gif Op zondag 12 mei 2013 17:35 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Je moet dus alles hebben gezien? Matig.
je moet alles zien en dan pas verschijnt eeveein de trophy garden.
Because you know i'm all about that ass
  zondag 12 mei 2013 @ 17:48:11 #70
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126394207
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 17:36 schreef blow... het volgende:

[..]

je moet alles zien en dan pas verschijnt eeveein de trophy garden.
Dat is balen. Ik ben geloof ik bij de 7de gym en zit op nog geen 130 gezien.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126394512
quote:
99s.gif Op zondag 12 mei 2013 17:48 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Dat is balen. Ik ben geloof ik bij de 7de gym en zit op nog geen 130 gezien.
Ik moet gym 7vnog doen en zit op 105
Because you know i'm all about that ass
  zondag 12 mei 2013 @ 18:35:18 #72
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126395979
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 17:56 schreef blow... het volgende:

[..]

Ik moet gym 7vnog doen en zit op 105
Ik moet 7 ook nog doen en zit op 128 gezien, 105 gevangen. Ik was bezig met dat gedoe met die 3 meren, maar ging ondertussen maar zoveel mogelijk pokémon vangen en trainen.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126396052
quote:
99s.gif Op zondag 12 mei 2013 18:35 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ik moet 7 ook nog doen en zit op 128 gezien, 105 gevangen. Ik was bezig met dat gedoe met die 3 meren, maar ging ondertussen maar zoveel mogelijk pokémon vangen en trainen.
Vang jij ze allemaal dan? Moet ik miss ook maar. Gaan doen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126396070
Wat is je team nu?
Because you know i'm all about that ass
  zondag 12 mei 2013 @ 18:53:11 #75
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126396672
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 18:37 schreef blow... het volgende:

[..]

Vang jij ze allemaal dan? Moet ik miss ook maar. Gaan doen.
Ja, ik wilde kijken hoeveel ik er kan vangen op een emulator.

Nu train ik Roselia en Pikachu, terwijl ik Buneary bij me heb om zijn happiness hoog te krijgen.
Daarnaast zitten Crobat, Honchkrow en Ampipom in mijn team.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126396717
Ik heb nu roserade, infernape, azumarill, staravia, steelix en ambipom mee.
Because you know i'm all about that ass
  zondag 12 mei 2013 @ 20:46:20 #77
388285 roy9
Oude Koek
pi_126402658
Dus vandaag opnieuw begonnen in White2 en heb Oshawott gekozen. (Dewott/Samurott _O_ ) Ik ga dus zoveel mogelijk Pokemon trainen voor de league, iets van 15 ofzo. Heb ook wat eieren over getraded:
-Croagunk, altijd willen gebruiken maar nooit aan toegekomen, helaas in BW2 postgame pas te krijgen, en daarom een geruild.
-Piplup, niet meer gebruikt sinds 2011 en is mijn favoriete starter
-Turtwig, zocht nog een grass type en uiteindelijk bedacht dat Torterra ook wel weer eens leuk is om te gebruiken.
-Growlithe, nog nooit gebruikt maar zeker in BW2 is het een aanrader met al die coole moves
-Beldum, ook nog nooit gebruikt maar te laat beschiktbaar daarom maar vanaf het begin. Alleen wel moeilijk als hij alleen maar Take Down kent tot hij evolueert. Word steeds verslagen door zijn eigen recoil. :')

Het enige punt is dat ik voor het eerst een keer moet grinden, maar het zorgt ook voor meer tijd in het spel want ik heb nu al 4:30 uur in het spel gestoken en ik heb nu net het Virbank Complex afgerond. Wil alle beestjes op lv.14 hebben voor dat ik naar Roxie ga. Alleen met zoveel Pokemon is het weer te makkelijk, dus spreek ik met mezelf af dat ik evenveel Pokemon mag gebruiken als de gym leader en maar 1 super effective tegen de gym leader mag hebben. :Y
Pokemon die ik ZEKER ga rotaten:
Zoroark, Thundurus, Zangoose, Ice-type
En mischien ook nog een Flygon en nog meer Pokemon. Zie wel wie ik tegenkom.
Zeau, dat was een lange post :7
pi_126409045
Wat is grinden en rotaten
Because you know i'm all about that ass
  maandag 13 mei 2013 @ 06:49:56 #79
388285 roy9
Oude Koek
pi_126418467
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2013 22:16 schreef blow... het volgende:
Wat is grinden en rotaten
Grinden is wilde Pokemon vechten voor exp. en rotaten is dat je een team hebt van meer dan 6 en je ze dus moet ronddraaien tussen je PC en jezelf.
  maandag 13 mei 2013 @ 08:47:14 #80
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126419148
quote:
99s.gif Op zondag 12 mei 2013 17:48 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Dat is balen. Ik ben geloof ik bij de 7de gym en zit op nog geen 130 gezien.
Je ziet ze allemaal als je alle trainer battles(incl de e4) doet en die afbeelding in celestia bekijkt
pi_126445573
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 14:14 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Moeilijk, moeilijk. Ik heb Platinum nooit gedaan (alleen Pearl), maar die staat erg goed bekend. HG heb je echter denk ik wel langer plezier van.
Ik begin denk ik met Platinum..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_126453128
Nieuwe info X/Y

- Pokédex bestaat uit 3 delen. Central Karos pokedex, Coastal Karos Pokedex en Mountain Karos Pokedex.


Duidelijker beeld van de Boxart:


X word voor mij. :)

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2013 21:56:00 ]
  maandag 13 mei 2013 @ 22:14:39 #83
388285 roy9
Oude Koek
pi_126454571
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 21:55 schreef Vlaggenroof het volgende:
Nieuwe info X/Y

- Pokédex bestaat uit 3 delen. Central Karos pokedex, Coastal Karos Pokedex en Mountain Karos Pokedex.
[ afbeelding ]

Duidelijker beeld van de Boxart:
[ afbeelding ]

X word voor mij.
Wist ik al lang janguh!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik neem ook X. Wat vinden jullie van Karos?
  maandag 13 mei 2013 @ 22:33:55 #84
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126455986
Ik vind dat hangoorbeestje leuk. O+
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  maandag 13 mei 2013 @ 22:58:50 #85
314680 LDS
El-Dee-Es
pi_126457676
Die vogel vind ik echt te lelijk en simplistisch voor woorden, andere twee gaan wel
Al mot ik kruupe op blote voeten gaan, ik wil nog een keer de Sint Stevens heuren slaan!
Forza Eniesee!
  maandag 13 mei 2013 @ 23:31:17 #86
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126459749
quote:
7s.gif Op maandag 13 mei 2013 22:14 schreef roy9 het volgende:

[..]

Wist ik al lang janguh!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik neem ook X. Wat vinden jullie van Karos?
Ik weet het nog niet. Maar hoe de regions eruitzien vind ik sowieso niet echt belangrijk. Zolang er maar veel goede Pokémon te vinden zijn.

Dubbele zwaktes zijn echt irritant.
Ik heb in White 2 een Volcarona en die heeft de maximale EV's in defense.
Maar zelfs dan is het zo dat wanneer een Pokémon die 10 levels lager zit Rock Slide doet, Volcarona 2/3 van z'n HP verliest. -O-
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126461197
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 22:33 schreef Madame_Paon het volgende:
Ik vind dat hangoorbeestje leuk. O+
het is een vieze hagedis reptiel :r
There are only 151 Pokémon.
pi_126461273
hoe kunnen jullie al zeggen welke versie je neemt terwijl je helemaal nog niet weet wat de verschillen zijn, welke pokemon in welke versie zitten etc.
There are only 151 Pokémon.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 06:13:44 #89
388285 roy9
Oude Koek
pi_126464432
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 23:59 schreef Eenskijken het volgende:
hoe kunnen jullie al zeggen welke versie je neemt terwijl je helemaal nog niet weet wat de verschillen zijn, welke pokemon in welke versie zitten etc.
omdat ik Xerneas leuker vind dan Yveltal en de boxart ook mooier is. Mij kenenende kan het nog veranderen.

-Gogoat (de geit) _O_
-Elikiteru (electro reptiel) O+ _O_
-Yayakoma (de vogel) O+
-Yancham (panda) idee goed, maar art is wat minder, zal nog wel wennen.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 08:29:16 #90
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126465218
Ik speel de ene versie en mijn broer de andere, dus de keuze is voor mij minder belangrijk. :P

Eigenlijk hoop ik wel een beetje dat het berijden van je Pokémon een of andere functie heeft i.p.v. dat het een gimmick is (zoals met je Pokémon lopen in dat park in D/P/Pt).
Moira. is tof. :7
  dinsdag 14 mei 2013 @ 14:39:52 #91
388285 roy9
Oude Koek
pi_126477335
http://serebii.net/index2.shtml

Following its reveal in CoroCoro on Saturday, The Pokémon Company has now announced the US names of the latest Pokémon. First, Gogoat shall be known as Gogoat. Elikiteru will be known as Helioptile, Yayakoma will be known as Fletchling and Yancham will be known as Panchum. In addition to this, they have also confirmed a few other bits. First, the Karos Region shall be called Kalos and Miare City shall be called Lumiose City. The move Parting Remark will be called Parting Shot and Parabola Charge will be Parabolic Charge.
It also confirms that at certain points you'll be able to get new outfits and accessories for your Trainer! They also sent a new batch of directfeed screenshots, which have been added to our pre-release screenshot page.


Nu zelf nog even lezen en ZIEN, op Serebii staat een filmpje! *O*
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 14 mei 2013 @ 14:49:10 #92
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126477797
Ik neem Pokemon Y die vogel is veel toffer als dat Hert.
Bovendien met global trading krijg je ze toch makkelijk beiden.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 14:56:56 #93
388285 roy9
Oude Koek
pi_126478223
Ik heb het idee dat Mii's er ook in voor gaan komen:
dat poppetje in de auto

EDIT:
Werkt het plaatje nou wel? Ik heb zo'n Photobucket account gemaakt maar ik zie alleen zo'n blauw vakje met een vraagteken. Ik gebruik een iPad.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 15:55:24 #94
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126480996
quote:
5s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 14:56 schreef roy9 het volgende:
Ik heb het idee dat Mii's er ook in voor gaan komen:
[ afbeelding ] dat poppetje in de auto

EDIT:
Werkt het plaatje nou wel? Ik heb zo'n Photobucket account gemaakt maar ik zie alleen zo'n blauw vakje met een vraagteken. Ik gebruik een iPad.
Ik gebruik altijd imgur: het werkt op FOK! en ik vind het nog gemakkelijker ook.

Over de Mii's: geen idee, maar ik zou het niet echt interessant / leuk vinden ...
Moira. is tof. :7
pi_126483312
Panchum <3
There are only 151 Pokémon.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 16:58:57 #96
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126484071
Ik lees van alles over een mogelijk nieuwe type: Fairy.
Dit klinkt redelijk sneu wel.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  dinsdag 14 mei 2013 @ 17:03:38 #97
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_126484344
Ik heb de lavagym uitgespeelt in ruby en ik weet niet waar ik heen moet :?
Ik heb het hele rondje rechtsboven nog eens afgelopen maar ik kan geen kant op. Ik ben nog met de kabelbaan naar boven gegaan en een leider van team magma verslagen, toen iets uit die machine gehaald. Nu geen idee meer waar ik heen moet.
:')
  dinsdag 14 mei 2013 @ 17:05:24 #98
388285 roy9
Oude Koek
pi_126484453
Denken jullie dat er R/S remakes komen?
Het MOET gewoon!
  dinsdag 14 mei 2013 @ 17:17:42 #99
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126485112
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 17:03 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ik heb de lavagym uitgespeelt in ruby en ik weet niet waar ik heen moet :?
Ik heb het hele rondje rechtsboven nog eens afgelopen maar ik kan geen kant op. Ik ben nog met de kabelbaan naar boven gegaan en een leider van team magma verslagen, toen iets uit die machine gehaald. Nu geen idee meer waar ik heen moet.
Petalburg City Gym.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126485580
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 17:05 schreef roy9 het volgende:
Denken jullie dat er R/S remakes komen?
Het MOET gewoon!
meh, daar begon het downhill te gaan. Liever een yellow remake.
There are only 151 Pokémon.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 17:45:29 #101
388285 roy9
Oude Koek
pi_126486358
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 17:26 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

meh, daar begon het downhill te gaan. Liever een yellow remake.
Dat vinden veel maar ik denk dat het dan juist een kans is voor GF om er voor te zorgen dat Hoenn alsnog geliefd word. Ikzelf heb Hoenn nooit aangeraakt dus ik wil er graag een keer langs, veel van mijn favorieten komen er vandaan.
En waarom zouden ze dat niet doen? Maar het zou ook cool zijn om het gouwe ouwe Kanto in 3D te zien. Hopelijk ook langere routes dan en meer ruimte tussen de steden.
pi_126487600
Liever een keer iets 'nieuws' van GameFreak. Een Pokemon MMO of een echte 3D wereld ofzo..

ik bedoel, dat wil IEDEREEN, al jaren lang.
There are only 151 Pokémon.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 18:26:33 #103
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126488030
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:15 schreef Eenskijken het volgende:
ik bedoel, dat wil IEDEREEN, al jaren lang.
Niet iedereen. Ik wil dat niet.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 14 mei 2013 @ 18:26:48 #104
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126488035
Ik zou graag een Pokémon zien waar Strengt en Surf etc helemaal optioneel is. (Dus ook niet voor legendaries of vette items)
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 18:39:51 #105
388285 roy9
Oude Koek
pi_126488564
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:26 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Niet iedereen. Ik wil dat niet.
Ik ook niet.

quote:
Ik zou graag een Pokémon zien waar Strengt en Surf etc helemaal optioneel is. (Dus ook niet voor legendaries of vette items)
ik vind HM's juist een soort van leuk. Waarom weet ik niet... Maar zonder Surf zijn er geeneens water routes! (Of ze doen het zo: als je een Pokemon bij je hebt die de mogelijkheid heeft om een trainer op zijn rug te dragen via het water dat je dan het water kan oversteken.

Blow, waar ben je nu met Diamond?
  dinsdag 14 mei 2013 @ 18:50:38 #106
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126489044
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:26 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ik zou graag een Pokémon zien waar Strengt en Surf etc helemaal optioneel is. (Dus ook niet voor legendaries of vette items)
Hoe dat zo? Dat maakt het spel juist een beetje uitdagend.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 14 mei 2013 @ 18:53:27 #107
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126489142
quote:
99s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:50 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Hoe dat zo? Dat maakt het spel juist een beetje uitdagend.
Altijd irritant als ik met een zwakkere Pokémon op weg moet om op plekken te komen.
Zie je weer een item liggen achter een boompje met cut nergens een Pokémon center te vinden.
Dan laat ik dat soort dingen gewoon liggen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 18:55:23 #108
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126489211
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:53 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Altijd irritant als ik met een zwakkere Pokémon op weg moet om op plekken te komen.
Surf is een van de sterkste watermoves in het spel(ok hydro pump en de starter special is sterker maar die hebben minder accuracy tenzij rain dance en veel minder PP) .
  dinsdag 14 mei 2013 @ 19:00:25 #109
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126489404
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:53 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Altijd irritant als ik met een zwakkere Pokémon op weg moet om op plekken te komen.
Zie je weer een item liggen achter een boompje met cut nergens een Pokémon center te vinden.
Dan laat ik dat soort dingen gewoon liggen.
Helemaal nu je een move-deleter hebt, is er geen reden om het er uit te halen.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  dinsdag 14 mei 2013 @ 19:03:11 #110
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_126489515
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:15 schreef Eenskijken het volgende:
Liever een keer iets 'nieuws' van GameFreak. Een Pokemon MMO of een echte 3D wereld ofzo..

ik bedoel, dat wil IEDEREEN, al jaren lang.
Pokemon DX ofzo toch. Maar ik wil ook gewoon traditionele pokemongames
:')
  dinsdag 14 mei 2013 @ 19:14:43 #111
388285 roy9
Oude Koek
pi_126490087
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:53 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Altijd irritant als ik met een zwakkere Pokémon op weg moet om op plekken te komen.
Zie je weer een item liggen achter een boompje met cut nergens een Pokémon center te vinden.
Dan laat ik dat soort dingen gewoon liggen.
daarom ze standaard op je team hebben, zekrer in gen.IV en eerder.
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 14 mei 2013 @ 20:05:12 #112
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126493169
Doe ik ook maar dan kan je het er later allemaal weer afhalen.
Het lijkt er trouwens op dat Pokemon ridding toch een gimmick is.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 20:23:34 #113
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126494425
130 gezien en 112 gevangen. Croagunk zit in de daycare en is bijna een Toxicroak. Remoraid hou ik een remoraid totdat ik een mantyke heb.
Chansey en Buneary zitten in de party totdat ze gelukkig genoeg zijn om te evolueren terwijl ik Gabite aan het trainen ben.

Dan heb ik alle pokémon die ik in mijn eentje kan vangen tot op dit punt.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126494606
Al die mensen die haten op de stijl van X/Y.. Kom op dit os gewoon super nice. Dit heeft pokémon gewoon nodig.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 20:33:25 #115
388285 roy9
Oude Koek
pi_126495154
quote:
99s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 20:23 schreef Kaneelstokje het volgende:
130 gezien en 112 gevangen. Croagunk zit in de daycare en is bijna een Toxicroak. Remoraid hou ik een remoraid totdat ik een mantyke heb.
Chansey en Buneary zitten in de party totdat ze gelukkig genoeg zijn om te evolueren terwijl ik Gabite aan het trainen ben.

Dan heb ik alle pokémon die ik in mijn eentje kan vangen tot op dit punt.
En dan: Battle Island! _O_
  dinsdag 14 mei 2013 @ 20:34:28 #116
388285 roy9
Oude Koek
pi_126495246
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 20:26 schreef Vlaggenroof het volgende:
Al die mensen die haten op de stijl van X/Y.. Kom op dit os gewoon super nice. Dit heeft pokémon gewoon nodig.
Wie haten er dan? Zeker die mensen die zeggen dat Red/Bue de beste Pokemon games waren?
  dinsdag 14 mei 2013 @ 20:38:20 #117
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126495531
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 20:26 schreef Vlaggenroof het volgende:
Al die mensen die haten op de stijl van X/Y.. Kom op dit os gewoon super nice. Dit heeft pokémon gewoon nodig.
Mwah.
Er zijn een hoop dingen dat Pokémon nodig heeft. Goed ontworpen beesten, leuke verhaallijn, juiste uitdaging, vernieuwing.

Wat ze niet nodig hebben, is weer 28 legendaries en een handvol pokémon die niet normaal te krijgen zijn zonder event.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126495557
quote:
5s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 20:34 schreef roy9 het volgende:

[..]

Wie haten er dan? Zeker die mensen die zeggen dat Red/Bue de beste Pokemon games waren?
Ja. Ik vind de pokemon van gen V ook niet de mooiste. Eigenlijk de eerste 3 imo zijn de beste tot nu toe, maar om dan te gaan haten terwijl de gameplay ijzersterk is.
  dinsdag 14 mei 2013 @ 20:45:32 #119
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126496119
O wacht, Heracross en Munchlax vergeten. Stomme honingbomen.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  dinsdag 14 mei 2013 @ 21:09:04 #120
388285 roy9
Oude Koek
pi_126498094
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 20:38 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Ja. Ik vind de pokemon van gen V ook niet de mooiste. Eigenlijk de eerste 3 imo zijn de beste tot nu toe, maar om dan te gaan haten terwijl de gameplay ijzersterk is.
Ik bedoelde niet dat IK gen.1 de beste vind, maar op Serebii zijn er wel een paar. Ik vind ze allemaal leuk op hun eigen manier.
pi_126515938
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:26 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Niet iedereen. Ik wil dat niet.
ik ook niet. Ik wil juist een spel, waarbij je alle regio's langs kunt (grafisch zoals HG, SS, Daimond, Pearl en Platinum) :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 15 mei 2013 @ 00:52:09 #122
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126517880
quote:
99s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 20:38 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Mwah.
Er zijn een hoop dingen dat Pokémon nodig heeft. Goed ontworpen beesten, leuke verhaallijn, juiste uitdaging, vernieuwing.

Wat ze niet nodig hebben, is weer 28 legendaries en een handvol pokémon die niet normaal te krijgen zijn zonder event.
Eens legendaries zijn leuk maar er zijn er nu zoveel dat er niks legendaries meer aan is.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 15 mei 2013 @ 20:25:22 #123
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126549760
Hoe de fuck werkt dat Nintendo WiFi op de 3DS?
Ik heb bij verbindingsinstellingen een verbinding opgeslagen, maar als ik bij de opties naar Nintendo WiFi ga, staat er opeens dat er geen Access Point gevonden is (terwijl hij via verbindingsinstellingen wel een Access Point kon vinden). :?

[ Bericht 0% gewijzigd door Madame_Paon op 15-05-2013 22:39:57 ]
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  donderdag 16 mei 2013 @ 15:45:57 #124
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_126585307
Uhh er zijn allemaal posts verdwenen:?
:')
  donderdag 16 mei 2013 @ 15:48:26 #125
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126585426
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 15:45 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Uhh er zijn allemaal posts verdwenen:?
Ik heb het niet bijgehouden, maar het zou kunnen dat de dagboekposts van blow... zijn verwijderd ... Of bedoel je iets anders?
Moira. is tof. :7
pi_126587973
quote:
5s.gif Op woensdag 15 mei 2013 20:25 schreef Madame_Paon het volgende:
Hoe de fuck werkt dat Nintendo WiFi op de 3DS?
Ik heb bij verbindingsinstellingen een verbinding opgeslagen, maar als ik bij de opties naar Nintendo WiFi ga, staat er opeens dat er geen Access Point gevonden is (terwijl hij via verbindingsinstellingen wel een Access Point kon vinden). :?
Je bedoelt een DS pokémon spel dan hé? Stel die eerst in via de DS connection ofzo via de instellingen. dan internet aan en pokemon opstarten. Als je hem tussendoor uit zet krijg je hem niet meer aan.
  donderdag 16 mei 2013 @ 16:47:12 #127
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126588355
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 16:39 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Je bedoelt een DS pokémon spel dan hé? Stel die eerst in via de DS connection ofzo via de instellingen. dan internet aan en pokemon opstarten. Als je hem tussendoor uit zet krijg je hem niet meer aan.
:?
Ik ga op m'n 3DS naar instelling -> internetinstellingen. Dan heb je 4 opties: verbindingsinstellingen, SpotPass, Nintendo DS-verbindingen en overige informatie.
Bij verbindingsinstellingen heb ik al een verbinding opgeslgen.
Als ik naar Nintendo DS-verbindingen ga, kom je bij Nintendo Wi-Fi Connection Setup. Daar kies ik Search for an access point en dan komt er te staan "The access point's security settings are not supported by the Nintendo DS."
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126588389
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 16:47 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

:?
Ik ga op m'n 3DS naar instelling -> internetinstellingen. Dan heb je 4 opties: verbindingsinstellingen, SpotPass, Nintendo DS-verbindingen en overige informatie.
Bij verbindingsinstellingen heb ik al een verbinding opgeslgen.
Als ik naar Nintendo DS-verbindingen ga, kom je bij Nintendo Wi-Fi Connection Setup. Daar kies ik Search for an access point en dan komt er te staan "The access point's security settings are not supported by the Nintendo DS."
Oh ja, wacht. Dat ligt aan jouw verbinding. De DS ondersteunt sommige beveiligingen niet, terwijl de 3DS daarop vooruit gegaan is. :P
  donderdag 16 mei 2013 @ 16:49:41 #129
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126588460
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 16:48 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Oh ja, wacht. Dat ligt aan jouw verbinding. De DS ondersteunt sommige beveiligingen niet, terwijl de 3DS daarop vooruit gegaan is. :P
Maar ik gebruik een 3DS ..
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126588489
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 16:49 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Maar ik gebruik een 3DS ..
Ja, maar de instellingen slaat die op als DS. Vandaar ook aparte DS en 3DS instellingen knop.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-05-2013 16:50:44 ]
  donderdag 16 mei 2013 @ 16:52:56 #131
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126588605
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 16:50 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Ja, maar de instellingen slaat die op als DS. Vandaar ook aparte DS en 3DS instellingen knop.
Hoe wijzig ik dat?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126588737
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 16:52 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Hoe wijzig ik dat?
Ik ben verder geen Technische man. Wat je kan proberen ( als je dat kan) je modem onbeveiligen of op een beveiliging zetten die de DS wel ondersteunt.. en dan opnieuw proberen met de DS internet instelling knop..
  donderdag 16 mei 2013 @ 17:02:52 #133
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126589126
Ik zou je best willen helpen, maar ik weet het jammer genoeg ook niet. Misschien een gevalletje DIG?
Moira. is tof. :7
  donderdag 16 mei 2013 @ 17:02:58 #134
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126589129
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 16:55 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Ik ben verder geen Technische man. Wat je kan proberen ( als je dat kan) je modem onbeveiligen of op een beveiliging zetten die de DS wel ondersteunt.. en dan opnieuw proberen met de DS internet instelling knop..
Ik heb geen enkel idee hoe.

Kunnen ze geen DS-ruilkabels maken zodat je geen gebruik hoeft te maken van dit belachelijke ingewikkelde systeem? }:|
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126589386
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 17:02 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik heb geen enkel idee hoe.

Kunnen ze geen DS-ruilkabels maken zodat je geen gebruik hoeft te maken van dit belachelijke ingewikkelde systeem? }:|
Het spijt me. :( dat het onhandig is heb je gelijk in.
  donderdag 16 mei 2013 @ 17:13:29 #136
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126589684
Heb je per se Nintendo WiFi nodig om te ruilen? ;(
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  donderdag 16 mei 2013 @ 17:48:00 #137
388285 roy9
Oude Koek
pi_126591092
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 17:13 schreef Madame_Paon het volgende:
Heb je per se Nintendo WiFi nodig om te ruilen? ;(
Niet per se, anders moet je in reallife bijmekaar zijn.
pi_126592280
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 17:02 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik heb geen enkel idee hoe.

Kunnen ze geen DS-ruilkabels maken zodat je geen gebruik hoeft te maken van dit belachelijke ingewikkelde systeem? }:|
WEP instelling op je router pakken voor je Wifi. Ik geloof dat WEP een code genereert, dat is je netwerksleutel. Instellen op al je apparaten, en je kunt ruilen. Het is eigenlijk heel simpel.
  donderdag 16 mei 2013 @ 18:23:50 #139
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126592438
quote:
4s.gif Op donderdag 16 mei 2013 17:48 schreef roy9 het volgende:

[..]

Niet per se, anders moet je in reallife bijmekaar zijn.
Kan ik, als ik een 2e DS heb, een Pokémon van het ene naar het andere spel ruilen zonder WiFi?

quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2013 18:19 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

WEP instelling op je router pakken voor je Wifi.
:? Hoe?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126594927
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 18:23 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Kan ik, als ik een 2e DS heb, een Pokémon van het ene naar het andere spel ruilen zonder WiFi?

[..]

:? Hoe?
Dat verschilt per merk router. Waar die instellingen voor die van jou staan kan je natuurlijk gewoon via Google vinden.
  donderdag 16 mei 2013 @ 20:48:18 #141
388285 roy9
Oude Koek
pi_126600011
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 18:23 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Kan ik, als ik een 2e DS heb, een Pokémon van het ene naar het andere spel ruilen zonder WiFi?
Ja, via Wireless, in de Union Room
  donderdag 16 mei 2013 @ 21:06:33 #142
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126601483
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 18:23 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Kan ik, als ik een 2e DS heb, een Pokémon van het ene naar het andere spel ruilen zonder WiFi?

dat is mogelijk ja, gebruik het al jaren voor mn leger van scizors :D
  donderdag 16 mei 2013 @ 21:26:23 #143
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_126603403
Wifi :')
Waar zijn de ouderwetse linkkabels gebleven :Y)
:')
pi_126614815
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2013 20:48 schreef roy9 het volgende:

[..]

Ja, via Wireless, in de Union Room
Nooit geweten.. ik altijd maar met mn telefoon als accesspoint ruilen..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  vrijdag 17 mei 2013 @ 06:41:53 #145
388285 roy9
Oude Koek
pi_126619999
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2013 23:32 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Nooit geweten.. ik altijd maar met mn telefoon als accesspoint ruilen..
In het Pokecenter ga je naar boven en dan bij de meest linkse miep.
pi_126625236
Ik moest deze wel even delen met jullie. Toen ik de eerste trailer zag leek het erop dat het een 3D omgeving was die speelt als een 2D spel ( dus enkel naar boven links rechts en beneden. Wat een beetje gek zou zijn met de circle pad.. )

en daar net zag ik deze screen, wat mij weer ongelijk geeft.


Whoehoe!

Overigens deze toont misschien een prevolution van Gogoat..


[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2013 11:33:38 ]
  vrijdag 17 mei 2013 @ 12:34:13 #147
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126628089
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 mei 2013 11:21 schreef Vlaggenroof het volgende:
Ik moest deze wel even delen met jullie. Toen ik de eerste trailer zag leek het erop dat het een 3D omgeving was die speelt als een 2D spel ( dus enkel naar boven links rechts en beneden. Wat een beetje gek zou zijn met de circle pad.. )

en daar net zag ik deze screen, wat mij weer ongelijk geeft.
[ afbeelding ]

Whoehoe!

Overigens deze toont misschien een prevolution van Gogoat..
[ afbeelding ]
Interessant ... Bedankt voor de screens. :D
Moira. is tof. :7
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 17 mei 2013 @ 13:35:16 #148
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126630552
Je kan toch ook via infrarood je Pokemon overzetten?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  vrijdag 17 mei 2013 @ 19:46:57 #149
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126644974
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 mei 2013 13:35 schreef Dr.Mikey het volgende:
Je kan toch ook via infrarood je Pokemon overzetten?
Alleen vanaf gen V(black/white) als ik het goed heb.
  zaterdag 18 mei 2013 @ 09:36:12 #150
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_126667347
Voor een van de medals (in before :') ) in BW2 moet je de E4 verslaan met slechts één Pokémon in je party. Ik zou zelf het liefst Snorlax of Chansey gebruiken, maar ik weet niet of dat realistisch is, zelfs op level 100. Iemand een idee wat de beste keuze zou zijn hiervoor? Vermoedelijk een soort all-rounder? Ik gebruik liever geen legendaries.
pi_126667764
Ditto
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 18 mei 2013 @ 10:26:46 #152
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126668045
quote:
5s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 09:36 schreef HilarityEnsues het volgende:
Voor een van de medals (in before :') ) in BW2 moet je de E4 verslaan met slechts één Pokémon in je party. Ik zou zelf het liefst Snorlax of Chansey gebruiken, maar ik weet niet of dat realistisch is, zelfs op level 100. Iemand een idee wat de beste keuze zou zijn hiervoor? Vermoedelijk een soort all-rounder? Ik gebruik liever geen legendaries.
ik heb b2/w2 nog niet gespeeld, maar een medicham kun je dmv breeding alle 'punches' aanleren(en psycho cut is ook een must) en iedere 'physical attack' word verdubbeld door zn ability, enige probleem E4 zou shauntal zijn vanwege de 'mummy' ability van haar cofafrigus..

[ Bericht 1% gewijzigd door PaRoDiUzZ op 18-05-2013 10:36:49 ]
pi_126668138
volgens mij ondersteunt de DS geen WEP2 verbindingen.. dus dan kan je daar niet mee je wifi netwerk op. De 3DS ondersteunt het wel, maar dan niet via DS games geloof ik.
There are only 151 Pokémon.
  zaterdag 18 mei 2013 @ 18:52:52 #154
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126683524
Het ruilen is gelukt. *O*
Via de C-gear -> IR (infrarood?) -> Trade. Bij de Union Room stond er steeds dat er 0 mensen waren, ook al gebruikte ik 2 DS'en tegelijk?
Ik heb m'n shiny's al van White naar White 2 overgezet, dus kan ik veilig over een X aantal maanden opnieuw beginnen met White. _O_
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126716472
There are only 151 Pokémon.
pi_126718343
Die make pokemon site bestaat al jaren terwijl het nu pas bekend begint te worden. Stelletje hipsters!
pi_126857220
quote:
1s.gif Op maandag 13 mei 2013 20:09 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Ik begin denk ik met Platinum..
En uiteindelijk toch begonnen met HG :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_126863933
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 10:31 schreef Eenskijken het volgende:
volgens mij ondersteunt de DS geen WEP2 verbindingen.. dus dan kan je daar niet mee je wifi netwerk op. De 3DS ondersteunt het wel, maar dan niet via DS games geloof ik.
WPA2 bedoel je? WEP2 bestaat toch niet? DS ondersteunt iig geen WPA/WPA2, alleen WEP/wachtwoordloos afaik. DSi (enhanced)/3DS spellen ondersteunen het wel volgens mij.
pi_127016728
Nieuwe X/Y geruchten. Te nemen met korreltje zout, maar wel intressant om het te weten.

quote:
Pancham evolves into Pangoro in the early level 30s. In order to evolve Pancham into Pangoro, you need to have one other Dark-type Pokemon in your party. Pangoro's type is Fighting/Dark.

A Pokemon named Inkay evolves into Malimar. To evolve it, you have to hold your 3DS upside-down when it levels up (the 3DS has an accelerometer and gyroscope, so it can detect that). Malimar's type is Dark/Psychic.

A Psychic-type Pokemon named Espurr (ESP + purr) evolves into Meowstick (Meow + mystic?). (Sounds like Psychic-type cats. Meowstick's name sounds too similar to Meowth to me though.)

Like in B/W you have two rivals - one is friendly and the other is competitive. Your rival that is more friendly gives you his/her fully evolved starter Pokemon after you beat the game.

Another professor named Sycamore gives you either Bulbasaur, Charmander, or Squirtle.

Even though it shows the player riding on a Gogoat in the new trailer, players can't ride on their own Pokemon. What was shown is just an alternate way of getting around Lumiose City and it only works with Gogoat.

HMs still exist but there's a lot less of them.

Players will be able to see their Pokemon's EVs (probably through the same in-game facility mentioned in the other post).

A new move, Belch, is a Poison-type attack that has a base power of 120. The user must consume a held Berry to perform it.

Draining Kiss is a Fairy-type attack that heals the user for the same amount of damage performed. It has a base power of 60.

If the previously revealed forme of Mewtwo can be said to look roughly similar to Mewtwo's original design, the second supposed form of Mewtwo can be said to look roughly/vaguely similar to Mew's design.

In case you missed our correction the other day, the Starters' final evolutions are Fire/Psychic, Grass/Dark, and Water/Fighting
Ik weet niet of ik die evolutie manieren zo leuk vind... :')klinkt beetje als een gimmick.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 26-05-2013 11:39:15 ]
  zondag 26 mei 2013 @ 13:50:55 #160
388285 roy9
Oude Koek
pi_127021173
-Dark Pokemon in je party erbij is nog realistisch; ze zouden kunnen doen alsof de andere dark Pokemon Pancham triggered om slechter te doen en daarom te evolueren :Y
-3DS op de kop houden slaat nergens op, hoe laten ze dat zien in de anime

-Ik geloof niet dat je rival zomaar zijn/haar starter weggeeft.

-Extra starters zijn altijd goed! ^O^

-Op Serebii hadden we ook een HM discussie: zolang Surf, Waterfall, Strenght en Fly maar blijven is het goed.

-EV's kunnen zien is wel handig, maar worden EV's wel EV's genoemd door GF? Dat is toch een term bedacht door de fans? In dat geval is het beter als er staat:
Trained in:
Spe
Sp.atk
Hp

En dan "good" , "best" etc,

-Belch, waarom niet?

-New types... NEE!!!

-De nieuwe Mewtwo form is cool, en vooral als ze ook een goede backstory erbij hebben... Maar nog een Mew(two) form? Overkill... Maar ik geloof die nieuwe form niet.

-En weer secundairetypetriangel-voor-de-starters-speculatie... Water/fighting voor Froakie is wat ik wil en mischien Fire/Psychic voor Fennekin, maar Grass/Dark voor Chespin? Mwuah.


Zijn deze rumours weer van Pokebeach? Of van mr.XY.
Alhoewel sommige geruchten wel cool zijn...
pi_127021672
quote:
2s.gif Op zondag 26 mei 2013 13:50 schreef roy9 het volgende:

Zijn deze rumours weer van Pokebeach? Of van mr.XY.
Alhoewel sommige geruchten wel cool zijn...
Pokebeach. Ik was benieuwd omdat er vanacht weer die pokemon smash was, hoopte op wat meer info.

Tijdens de E3 komt er wel een Q&A voor pokemon van anderhalf uur lang. veel info dan. :D
  dinsdag 28 mei 2013 @ 09:45:54 #162
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_127098942
Fairytype?



Ik snap dat medaillesysteem in BW2 niet. Je zou een medaille krijgen als je de "Brycen-Man Strikes"-film maakt. Dus ik doe dat, maar ik krijg geen medaille. Je zou een medaille krijgen als je aan een Pokémonmusical meedoet. Dus ik doe dat - wat overigens ongelofelijk suf is - en weer krijg ik geen medaille. :(
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 28 mei 2013 @ 10:02:41 #163
366803 AthCom
Overigens ...
pi_127099432
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 mei 2013 09:45 schreef Madame_Paon het volgende:

Je zou een medaille krijgen als je aan een Pokémonmusical meedoet. Dus ik doe dat - wat overigens ongelofelijk suf is - en weer krijg ik geen medaille. :(


:+
Moira. is tof. :7
  dinsdag 28 mei 2013 @ 10:06:28 #164
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_127099556
Ultragay. ;(
En dan krijg ik er niet eens een medaille voor. :'(
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 28 mei 2013 @ 10:08:44 #165
366803 AthCom
Overigens ...
pi_127099632
quote:
9s.gif Op dinsdag 28 mei 2013 10:06 schreef Madame_Paon het volgende:
Ultragay. ;(
En dan krijg ik er niet eens een medaille voor. :'(
Hehe. Maar goed, misschien moest je een bepaalde score behalen? Anders zou ik het ook niet weten ...
Moira. is tof. :7
pi_127104583
There are only 151 Pokémon.
  dinsdag 28 mei 2013 @ 16:25:39 #167
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_127111941
Ruby uitgespeeld :7

Ging nog best snel. Is veel korter dan Silver.
Pokeklacht: geen diamond kunnen spelen want geen goeie ds emulator voor smartphone ;(
:')
  dinsdag 28 mei 2013 @ 17:22:04 #168
388285 roy9
Oude Koek
pi_127114077
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 mei 2013 16:25 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ruby uitgespeeld :7

Ging nog best snel. Is veel korter dan Silver.
Pokeklacht: geen diamond kunnen spelen want geen goeie ds emulator voor smartphone ;(
Dat is een telefoonklacht

[ Bericht 0% gewijzigd door roy9 op 28-05-2013 17:22:20 (46) ]
pi_127132089
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 21:26 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Wifi :')
Waar zijn de ouderwetse linkkabels gebleven :Y)
[ afbeelding ]
_O_
Geniaal ook dat Ratata, Weedle en Zubat daarop staan. Wie gaat die nou ruilen? :')

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2013 18:15 schreef Eenskijken het volgende:
Liever een keer iets 'nieuws' van GameFreak. Een Pokemon MMO of een echte 3D wereld ofzo..

ik bedoel, dat wil IEDEREEN, al jaren lang.
DIT! _O_
Een 3D Pokémon MMO met alleen gen1! _O_
(Oké, gen2 gedoog ik nog)
gr gr
  woensdag 29 mei 2013 @ 17:40:48 #170
388285 roy9
Oude Koek
pi_127162027
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 mei 2013 23:24 schreef Quyxz_ het volgende:

[..]

_O_
Geniaal ook dat Ratata, Weedle en Zubat daarop staan. Wie gaat die nou ruilen? :')

[..]

DIT! _O_
Een 3D Pokémon MMO met alleen gen1! _O_
(Oké, gen2 gedoog ik nog)
Fans die alleen gen 1 (soms 2) leuk vinden zijn geen fans.
  woensdag 29 mei 2013 @ 18:21:34 #171
366803 AthCom
Overigens ...
pi_127163506
quote:
16s.gif Op woensdag 29 mei 2013 17:40 schreef roy9 het volgende:

[..]

Fans die alleen gen 1 (soms 2) leuk vinden zijn geen fans.
Tuurlijk wel, alleen dan van gen 1 of 2. Ik kan me er niet aan storen, hoor.
Moira. is tof. :7
pi_127172678
quote:
16s.gif Op woensdag 29 mei 2013 17:40 schreef roy9 het volgende:

[..]

Fans die alleen gen 1 (soms 2) leuk vinden zijn geen fans.
Dat vermoeden kreeg ik ook al toen ik dit topic even doornam... :P
gr gr
  woensdag 29 mei 2013 @ 22:24:19 #173
388285 roy9
Oude Koek
pi_127178113
quote:
0s.gif Op woensdag 29 mei 2013 21:07 schreef Quyxz_ het volgende:

[..]

Dat vermoeden kreeg ik ook al toen ik dit topic even doornam... :P
Haha, sorry voor de meteen "bitchy" reactie, maar sommigen die denken dat gen 1 beter is dan nu, terwijl het toen allemaal broken was en ook nu gewoon badass monsters worden gemaakt.
  donderdag 30 mei 2013 @ 17:12:43 #174
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_127211316
quote:
14s.gif Op zondag 26 mei 2013 11:37 schreef Vlaggenroof het volgende:
Nieuwe X/Y geruchten. Te nemen met korreltje zout, maar wel intressant om het te weten.

[..]

Ik weet niet of ik die evolutie manieren zo leuk vind... :')klinkt beetje als een gimmick.
Spoiler alert :')
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 30 mei 2013 @ 21:30:10 #175
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_127223268
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 mei 2013 23:24 schreef Quyxz_ het volgende:

[..]

_O_
Geniaal ook dat Ratata, Weedle en Zubat daarop staan. Wie gaat die nou ruilen? :')
Ik wilde graag een Weedle toen ik Yellow speelde.
In Yellow kun je namelijk geen Weedle vangen. :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  donderdag 30 mei 2013 @ 21:43:20 #176
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_127224154
Iedere generatie heeft van die filler pokemon. :')
Fucking Weedle. :')
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  donderdag 30 mei 2013 @ 21:46:09 #177
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_127224320
De Kerstman a.k.a. Delibird. :')

quote:
One of the worst things about Christmas has to be the mall Santas. Every year these vapid tokens of an overly commercialized holiday pop up all over like clockwork, intending to spread joy and cheer but doing nothing but delivering lackadaisical performances and disappointment. Many a kid's holidays have been spoiled by these mundane avatars of Kris Kringle in what can only be described as a ritualistic assassination of childhood innocence. Truly, they are a blight upon our cultural landscape, and only when they are washed from our social consciousness can some form of dignity begin to return to Christmas.

Everything stated in the above paragraph also applies to Delibird.
http://www.smogon.com/bw/pokemon/delibird
:D
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  donderdag 30 mei 2013 @ 22:10:28 #178
388285 roy9
Oude Koek
pi_127225855
Weedle en Delibird zijn schattig en Beedrill is slechtekont
  zaterdag 1 juni 2013 @ 18:23:13 #179
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_127293256
quote:
99s.gif Op donderdag 30 mei 2013 21:43 schreef Kaneelstokje het volgende:
Iedere generatie heeft van die filler pokemon. :')
Fucking Weedle. :')
ik zou eerder denken aan paras :')
pi_127293320
quote:
9s.gif Op dinsdag 28 mei 2013 10:06 schreef Madame_Paon het volgende:
Ultragay. ;(
En dan krijg ik er niet eens een medaille voor. :'(
ga eens naar de summary van de pokemon waarmee je dat gedaan hebt.
  zaterdag 1 juni 2013 @ 18:36:41 #181
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_127293563
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juni 2013 18:23 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

ik zou eerder denken aan paras :')
Parasect was nog wel handig met al zijn statusmoves.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  dinsdag 4 juni 2013 @ 20:45:06 #182
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_127415781
Nog maar 4 maanden tot X & Y uitkomen. w/

Ik ben nu een Tyranitar aan het trainen, maar wat ziet dat beest er eigenlijk ongelofelijk dom uit.
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juni 2013 18:25 schreef Nestalgie het volgende:

[..]

ga eens naar de summary van de pokemon waarmee je dat gedaan hebt.
Wat moet ik daar zien?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 4 juni 2013 @ 21:51:10 #183
388285 roy9
Oude Koek
pi_127419250
Oke XY komen binnekort uit en heb nog geen 3DSXL, dus moet ook nog sparen daarvoor. Maar ik wil ook door Hoenn reizen; wachten tot mogelijke remakes of nu Emerald kopen?
  dinsdag 4 juni 2013 @ 22:10:29 #184
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_127420488
quote:
5s.gif Op dinsdag 4 juni 2013 21:51 schreef roy9 het volgende:
Oke XY komen binnekort uit en heb nog geen 3DSXL, dus moet ook nog sparen daarvoor. Maar ik wil ook door Hoenn reizen; wachten tot mogelijke remakes of nu Emerald kopen?
Als je nog een versie met werkende interne batterij kunt vinden zou je voor emerald kunnen gaan.... maar dan nog zou ik de gok alleen maar wagen als je het geld er voor kunt missen, er zijn ook genoeg andere non-pokemon rpgs op de DS die het spelen waard zijn(ik noem bijvoorbeeld de Dragon Quest remakes/spin-offs/Dragon quest IX, Disgaea DS en Devil survior (2)).
  dinsdag 4 juni 2013 @ 22:13:13 #185
388285 roy9
Oude Koek
pi_127420679
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 juni 2013 22:10 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Als je nog een versie met werkende interne batterij kunt vinden zou je voor emerald kunnen gaan.... maar dan nog zou ik de gok alleen maar wagen als je het geld er voor kunt missen, er zijn ook genoeg andere non-pokemon rpgs op de DS die het spelen waard zijn.
Ik wil voor een tientje de gok wel wagen :Y

Jawel, maar ik wil graag naar Hoenn!
  dinsdag 4 juni 2013 @ 22:19:17 #186
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_127421126
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 juni 2013 22:13 schreef roy9 het volgende:

[..]

Ik wil voor een tientje de gok wel wagen :Y

Jawel, maar ik wil graag naar Hoenn!
Dan nog (en dat is dan 'maar' mijn smaak) zou ik het risico niet nemen als ik dragon quest monsters:joker (2) voor het zelfde bedrag vrijwel nieuw uit de budget bak kan vissen(en dan heb ik het alleen nog maar over een vergelijkaar type rpg) :)

[ Bericht 3% gewijzigd door PaRoDiUzZ op 04-06-2013 22:25:30 ]
  woensdag 12 juni 2013 @ 00:33:53 #187
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_127690298


Ik heb het nieuwste X&Y-filmpje nog niet gezien (internet werkt niet mee), maar ik vind die poppetjes eigenlijk heel lelijk. -O-
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_127694684
5 nieuwe pokemon en ik vind ze leuk O+
pi_127702120
quote:
5s.gif Op dinsdag 4 juni 2013 21:51 schreef roy9 het volgende:
Oke XY komen binnekort uit en heb nog geen 3DSXL, dus moet ook nog sparen daarvoor. Maar ik wil ook door Hoenn reizen; wachten tot mogelijke remakes of nu Emerald kopen?
gba emulator voor je mobiel downloaden
  vrijdag 14 juni 2013 @ 12:16:42 #190
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_127785186
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2013 08:58 schreef Airenu het volgende:
5 nieuwe pokemon en ik vind ze leuk O+
Die kreeft en het zeewier zijn tof. En de geit natuurlijk _O_

De rest is meh.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_127802449
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 juni 2013 12:16 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Die kreeft en het zeewier zijn tof. En de geit natuurlijk _O_

De rest is meh.
*Zeedraak

Scatterbug O+
  vrijdag 14 juni 2013 @ 20:24:53 #192
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_127803304
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2013 20:05 schreef Airenu het volgende:

[..]

*Zeedraak

Scatterbug O+
/long hair, don't care.

Maar serieus, aan de naam te zien dacht ik dat het zeewier moest zijn.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_127808074
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 juni 2013 20:24 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

/long hair, don't care.

Maar serieus, aan de naam te zien dacht ik dat het zeewier moest zijn.
Ok, wierige zeedraak :P
  vrijdag 14 juni 2013 @ 22:23:40 #194
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_127808919
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2013 22:05 schreef Airenu het volgende:

[..]

Ok, wierige zeedraak :P
[ afbeelding ]
Toen je het de eerste keer zei, zag ik al wat je bedoelde. Maar ik zag dat beestje, met de naam Skrelp, dacht ik niet verder.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  zondag 16 juni 2013 @ 10:59:10 #195
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_127854660
Gister voor het eerst Black gespeeld.
Het is best een traag spel.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_127855440
Met emulator?
Because you know i'm all about that ass
  zondag 16 juni 2013 @ 11:39:36 #197
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_127855449
quote:
1s.gif Op zondag 16 juni 2013 11:39 schreef blow... het volgende:
Met emulator? :(
Nee, heb een ds gekocht met pokemon black.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_127856257
quote:
7s.gif Op zondag 16 juni 2013 11:39 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Nee, heb een ds gekocht met pokemon black.
nice.
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 19 juni 2013 @ 22:22:54 #199
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_128009532
Ik ben helemaal fan van Darumaka. Wat een guitige baas _O_



Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  donderdag 20 juni 2013 @ 06:59:52 #200
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128021995
quote:
7s.gif Op zondag 16 juni 2013 11:39 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Nee, heb een ds gekocht met pokemon black.
Pics or it did't happen.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 20 juni 2013 @ 11:17:42 #201
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_128026631
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juni 2013 06:59 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Pics or it did't happen.
Nee.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  vrijdag 21 juni 2013 @ 23:42:20 #202
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128104375
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 22:58 schreef LDS het volgende:
Die vogel vind ik echt te lelijk en simplistisch voor woorden, andere twee gaan wel
Z'n evolutie ziet er gelukkig een stuk beter uit:



First world problems: een paar maanden geleden heb ik een shiny Magby gevangen, maar hij heeft een Brave nature (attack wordt verhoogd, speed wordt verlaagd). Dat is best een kutnature voor een Magby.
Nu ben ik dus aan het twijfelen of ik 'm alleen in Magmar of ook in Magmortar laat evolueren.
Magmortar is sterker dan Magmar, maar ook een stuk slomer en dat in combinatie met een speedverlagende nature ...
Wat zal ik doen?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 22 juni 2013 @ 22:27:50 #203
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_128131890
Even een vraag aan jullie pokemon experts:

Het vlees dat de mensen en de pokemon in het spel en in de serie eten, is dit gemaakt van pokemon? Wanneer ze in de animatie serie een biefstuk eten (japanse Teriyaki) is dit dan van bijvoorbeeld van een Tauros? En als ze noedels eten, is het witte kippenvlees dan van een Toketic of een pidgey?
En wanneer Team Rocket spare-ribs eet, is dit dan van een Swinub?
Of zijn er ook gewoon kippen en koeien die geen pokemon zijn maar enkel voor voedsel dienen?

I'm fucking confused right now :S
"Zou Je Haar Geven?? :P"
  zaterdag 22 juni 2013 @ 22:43:04 #204
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128132444
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2013 22:27 schreef dikkedaniel het volgende:
Even een vraag aan jullie pokemon experts:

Het vlees dat de mensen en de pokemon in het spel en in de serie eten, is dit gemaakt van pokemon? Wanneer ze in de animatie serie een biefstuk eten (japanse Teriyaki) is dit dan van bijvoorbeeld van een Tauros? En als ze noedels eten, is het witte kippenvlees dan van een Toketic of een pidgey?
En wanneer Team Rocket spare-ribs eet, is dit dan van een Swinub?
Of zijn er ook gewoon kippen en koeien die geen pokemon zijn maar enkel voor voedsel dienen?

I'm fucking confused right now :S
Nooit over nagedacht. Maar ik zou er niet van uit gaan, aangezien Ash een Poké-Hugger is.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  zaterdag 22 juni 2013 @ 22:45:36 #205
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128132554
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juni 2013 23:42 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Z'n evolutie ziet er gelukkig een stuk beter uit:

[ afbeelding ]

First world problems: een paar maanden geleden heb ik een shiny Magby gevangen, maar hij heeft een Brave nature (attack wordt verhoogd, speed wordt verlaagd). Dat is best een kutnature voor een Magby.
Nu ben ik dus aan het twijfelen of ik 'm alleen in Magmar of ook in Magmortar laat evolueren.
Magmortar is sterker dan Magmar, maar ook een stuk slomer en dat in combinatie met een speedverlagende nature ...
Wat zal ik doen?
Magmar, ik vind namelijk Speed waardevoller dan Attack. Je kan ook dat laatste beetje speed nog gebruiken (Door zijn/haar Brave nature)
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 22 juni 2013 @ 23:28:34 #206
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_128134385
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2013 22:27 schreef dikkedaniel het volgende:
Even een vraag aan jullie pokemon experts:

Het vlees dat de mensen en de pokemon in het spel en in de serie eten, is dit gemaakt van pokemon? Wanneer ze in de animatie serie een biefstuk eten (japanse Teriyaki) is dit dan van bijvoorbeeld van een Tauros? En als ze noedels eten, is het witte kippenvlees dan van een Toketic of een pidgey?
En wanneer Team Rocket spare-ribs eet, is dit dan van een Swinub?
Of zijn er ook gewoon kippen en koeien die geen pokemon zijn maar enkel voor voedsel dienen?

I'm fucking confused right now :S
Vaag staat mij bij dat ze eens probeerde een Magikarp te eten maar dat het niet ging.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  zondag 23 juni 2013 @ 00:48:05 #207
230450 ShevaJB
Rock beat tempo 155
pi_128137513
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2013 22:27 schreef dikkedaniel het volgende:
Even een vraag aan jullie pokemon experts:

Het vlees dat de mensen en de pokemon in het spel en in de serie eten, is dit gemaakt van pokemon? Wanneer ze in de animatie serie een biefstuk eten (japanse Teriyaki) is dit dan van bijvoorbeeld van een Tauros? En als ze noedels eten, is het witte kippenvlees dan van een Toketic of een pidgey?
En wanneer Team Rocket spare-ribs eet, is dit dan van een Swinub?
Of zijn er ook gewoon kippen en koeien die geen pokemon zijn maar enkel voor voedsel dienen?

I'm fucking confused right now :S
Dan denk je alweer veel te diep, het is een simpele tekenfilm gebasseerd op nota bene een gameboy spel. Je vraagt je toch ook niet af waarom Ash niet elke aflevering uitgebreid een bruine trui gaat zitten breien?
[b]Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet
[/b]
[b]Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:[/b]
Eindbaas ^O^
  zondag 23 juni 2013 @ 00:58:15 #208
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_128138757
quote:
9s.gif Op zondag 23 juni 2013 00:58 schreef Gary_Oak het volgende:
KLB / Mensen die Pokémon op een emulator spelen

Zijn jullie het wél eens? -O-
Ik haat Pokémon spelen op emulator persoonlijk. Al zou ik soms wel willen dat er een doorspoelknop op DS zit zoals op die emulators :P Maar ja, bijvoorbeeld voor filmpjes op youtube vind ik het niet erg omdat je dan betere kwaliteit hebt dan met een webcampje op je DS gericht, of niet eerst $500 hoeft uit te geven aan een 3DS (XL) capture card. (Prijs kan overdreven zijn, geen zin om te zoeken)

Daarbij speelt het op een telefoon zoals daar gezegd wordt voor mij ook voor geen meter met touch screen besturing. xD
pi_128249381
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2013 22:27 schreef dikkedaniel het volgende:
Even een vraag aan jullie pokemon experts:

Het vlees dat de mensen en de pokemon in het spel en in de serie eten, is dit gemaakt van pokemon? Wanneer ze in de animatie serie een biefstuk eten (japanse Teriyaki) is dit dan van bijvoorbeeld van een Tauros? En als ze noedels eten, is het witte kippenvlees dan van een Toketic of een pidgey?
En wanneer Team Rocket spare-ribs eet, is dit dan van een Swinub?
Of zijn er ook gewoon kippen en koeien die geen pokemon zijn maar enkel voor voedsel dienen?

I'm fucking confused right now :S
http://bulbapedia.bulbaga(...)e_Pok%C3%A9mon_world

Blijkt dus dat er ook gewone dieren naast Pokemon leven :)
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 25 juni 2013 @ 20:58:35 #211
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_128253624
quote:
9s.gif Op zondag 23 juni 2013 00:58 schreef Gary_Oak het volgende:
KLB / Mensen die Pokémon op een emulator spelen

Zijn jullie het wél eens? -O-
De gba versie speelde ik altijd op emulator.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 25 juni 2013 @ 21:02:17 #212
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_128253805
ik speel alleen hacks op de emulator, de officiele releases koop ik gewoon O-)

Ik ben nu bezig met Pokemon Snakewood btw :@
pi_128306347
Ben een beetje aan het kutten met Black 2, maar vroeg me dus af... Om een pokemon als Rufflet te krijgen in Black 2, dan moet je hem perse gezien hebben voordat je hem kan krijgen via een global trade? Want hoe kan je dan richting Kanto pokemon gaan als je ze niet eerder gezien hebt? Of moet dat via directe trades dan?
  donderdag 27 juni 2013 @ 21:07:03 #214
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_128337050
  donderdag 27 juni 2013 @ 21:26:18 #215
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128337966
Ik vind het vooral stom dat Marill een fairytype is. Wat is daar nou fairy aan?

Area 9 gehad van de White Treehollow. 2,5 uur bezig geweest, ruim 400.000 Pokédollars verdiend (mijn Pokémon hadden een Amulet Coin vast) en mijn Togekiss, die een Exp. Share vasthad, is van level 40 naar level 81 gegaan.
Nu alleen area 10 nog.

Ik heb er zo'n hekel aan dat wanneer je nog één trainer moet verslaan op de Royal Unova, je zo'n figuur tegenkomt dat blijft kletsen tot er een fluitje klinkt en de bootreis voorbij is. :(

Ik ben nog steeds aan het twijfelen tussen Magmar en Magmortar. :'(

En Pokémon Amie lijkt me echt verschrikkelijk suf.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_128344433
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juni 2013 21:26 schreef Madame_Paon het volgende:
Ik vind het vooral stom dat Marill een fairytype is. Wat is daar nou fairy aan?

Area 9 gehad van de White Treehollow. 2,5 uur bezig geweest, ruim 400.000 Pokédollars verdiend (mijn Pokémon hadden een Amulet Coin vast) en mijn Togekiss, die een Exp. Share vasthad, is van level 40 naar level 81 gegaan.
Nu alleen area 10 nog.

Ik heb er zo'n hekel aan dat wanneer je nog één trainer moet verslaan op de Royal Unova, je zo'n figuur tegenkomt dat blijft kletsen tot er een fluitje klinkt en de bootreis voorbij is. :(

Ik ben nog steeds aan het twijfelen tussen Magmar en Magmortar. :'(

En Pokémon Amie lijkt me echt verschrikkelijk suf.
Vind het sowieso een rare type pokemon. Bij fairies denk ik aan Tinkerbell. Kleine vrouwtjes met vlindervleugeltjes etc. Hoe is een blauwe 'muis' of een roze ballon met een dot haar op het voorhoofd een fairy :P

Pokemon Amie (leuke woordspeling imo) ziet er inderdaad niet bepaald leuk uit. Benieuwd wat je voor 'rewards' krijgt though. :)

Tot slot! Vorige week toch het goede gedaan. Na jarenlang Pokemon gespeeld te hebben met een GBA/DS emulator (dont hurt me! :'( ) toch een Nintendo 3DS gekocht. Wou er speciaal een hebben voor de X en Y releases, dus het is de *tromgeroffel* Pikachu Edition geworden. Stad en land *kuch* internet afgezocht naar zo'n ding om hem vervolgens hier bij de plaatselijke Intertoys te krijgen.

Friend code is 3569 2810 0653
Geen flauw idee wat ik er precies mee kan, maar het lijkt belangrijk.

[ Bericht 2% gewijzigd door Metonae op 27-06-2013 23:40:44 ]
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  zaterdag 29 juni 2013 @ 09:42:15 #217
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_128386107
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juni 2013 00:12 schreef DjNivek het volgende:
Ben een beetje aan het kutten met Black 2, maar vroeg me dus af... Om een pokemon als Rufflet te krijgen in Black 2, dan moet je hem perse gezien hebben voordat je hem kan krijgen via een global trade? Want hoe kan je dan richting Kanto pokemon gaan als je ze niet eerder gezien hebt? Of moet dat via directe trades dan?
Ja, bij GTS moet je hem gezien hebben en in het geval van Rufflet kan dat niet, want er is in Black of White 2 geen trainer die hem gebruikt. Er zijn echter wel trainers die de evolutie Braviary gebruiken. Zie hier.

Maar bij directe trades en bij GTS Negotation geldt die restrictie niet.
pi_128388332
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 09:42 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Ja, bij GTS moet je hem gezien hebben en in het geval van Rufflet kan dat niet, want er is in Black of White 2 geen trainer die hem gebruikt. Er zijn echter wel trainers die de evolutie Braviary gebruiken. Zie hier.

Maar bij directe trades en bij GTS Negotation geldt die restrictie niet.
Ah, ok, dank je :)

Gisteravond ook een eerste trade gedaan, een Cyndaquill binnen :). Nu eerst nog zelf tot de breeder komen + een ditto vangen, dan kan ik wat actiever gaan traden denk ik
pi_128388857
Damn wat is leaf green eigenlijk saai qua pokemon.

Fucking ratata, zubat die geen crobat kan worden en fucking weedle en caterpie.

Heb ook helemaal geen kennis van die pokemon...

Ik vind de tekenstijl dan weer te epic om het niet te spelen.

Ook jammer dat oddish een fire red pokemon is :'(
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  zaterdag 29 juni 2013 @ 12:29:12 #220
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128388943
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 12:25 schreef AppleOcean het volgende:
Damn wat is leaf green eigenlijk saai qua pokemon.

Fucking ratata, zubat die geen crobat kan worden en fucking weedle en caterpie.

Heb ook helemaal geen kennis van die pokemon...

Ik vind de tekenstijl dan weer te epic om het niet te spelen.

Ook jammer dat oddish een fire red pokemon is :'(
Eentonigheid van kutpokemon zit in elk spel. Over het algemeen is zubat het meest ergerlijk :P

Het viel me bij ruby tegen dat er 'maar' 8 badges waren. Daarmee was het spel weer ongeveer even groot als Red.
Maar op vakantie kan ik een DS met diamond regelen :9 Er is (nog) geen DS emulator die degelijk is
:')
pi_128389020
Ik ben op mn ds lite met diamond bezig :P
Hb al 3 pokemon lvl 100 geloof ik, waaronder roselia en pachirisu...


Heb wel een enorme hoeveelheid happiny's level 1 :O.

Zin om te ruilen? Hoef er niet veel voor terug 😛
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_128389028
Diamond heeft trouwens ook maar 8 zwaar makkelijke gyms.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  zaterdag 29 juni 2013 @ 12:34:01 #223
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128389041
Level 100 pokemon :P?
Bij Ruby had ik echt level 55 pokemon ofzo op het eind... :{
En geen reden meer om verder te trainen ofzo
:')
pi_128389058
Klopt, maar ik had een roselia en een pachirisu te lang in de daycare laten staan :')
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  zaterdag 29 juni 2013 @ 12:35:52 #225
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128389084
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 12:34 schreef AppleOcean het volgende:
Klopt, maar ik had een roselia en een pachirisu te lang in de daycare laten staan :')
Die komen er dan level 100 uit _O-?
:')
pi_128389239
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 12:35 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Die komen er dan level 100 uit _O-?
ja :')
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_128389252
Dat zijn uumh
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_128389296
1,059,860
Stappen :')
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  zaterdag 29 juni 2013 @ 12:44:49 #229
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_128389299
Hoeveel uur heb je wel gespeelt :
:')
pi_128389316
Ff kijken :')
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_128389338
378 uur 38 min :')
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_128389428
Ohja en infernape lvl 100.

Het is trouwens een roserade en geen roselia *O*
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_128391142
roserade is top!
ik moet nog eens verder met black2, net de elite4 gehaald maar niet meer verder gespeeld want animal crossing houd me teveel bezig :P
pi_128391719
Vraagje dat niet bepaald iets met Pokemon te maken heeft, maar wel met de 3DS. Als ik in de eShop kijk naar games zie ik bij Animal Crossing: New Leaf, (card/download), staan. Betekend dit dat ik eerst een digitale versie krijg en een fysieke versie met de post?
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_128391908
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 14:25 schreef Metonae het volgende:
Vraagje dat niet bepaald iets met Pokemon te maken heeft, maar wel met de 3DS. Als ik in de eShop kijk naar games zie ik bij Animal Crossing: New Leaf, (card/download), staan. Betekend dit dat ik eerst een digitale versie krijg en een fysieke versie met de post?
nee ga daar maar niet vanuit dat je 2x het spel krijgt voor de prijs van 1 ;)
denk eerder dat ze bedoelen dat je hem op kaart of digitaal kan kopen
pi_128392165
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 14:02 schreef boik het volgende:
roserade is top!
ik moet nog eens verder met black2, net de elite4 gehaald maar niet meer verder gespeeld want animal crossing houd me teveel bezig :P
Idd. In vind vooral petal dance en synthesis handig.
Het voordeel van een roserade lvl 100 is dat hij de meeste pokemon van bijv lvl 40 kan doden met een petal dance. Als je tegen een trainer moet die 6 pokemon heeft en je gebruikt petal dance ben je ook maar 1 pp kwijt ipv 6. Nadeel is wel dat je tegenvuuokemon bijvoorbeeld minder power hebt, daarom moet je wel een hoog level hebben.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  zaterdag 29 juni 2013 @ 14:50:05 #237
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_128392249
ik ben sowieso geen liefhebber van grass/poison types, roserade is in dat opzicht geen uitzondering,teveel weaknesses en de type combinatie heft er geen een op.
pi_128392697
Ik moets wel, want ik koos infernapedus ik moet iets hebben tegen prinplup.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_128393015
dan had ik liever een elektrische gepakt :)
pi_128393099
Pachirisu O+
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  zaterdag 29 juni 2013 @ 15:33:53 #241
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_128393317
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 15:09 schreef AppleOcean het volgende:
Ik moets wel, want ik koos infernapedus ik moet iets hebben tegen prinplup.
electric danwel grass en als prinplup evolueert kun je die ditchen voor een ground danwel fighting moves van infernape of een snelle ground type gebruiken.
pi_128393382
quote:
7s.gif Op zaterdag 29 juni 2013 15:33 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

electric danwel grass en als prinplup evolueert kun je die ditchen voor een ground danwel fighting moves van infernape of een snelle ground type gebruiken.
ik vind roserade wel chill eigenlijk. Aromatherapy is ook handig.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  maandag 1 juli 2013 @ 18:19:46 #243
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_128468607
Zijn er hier ook mensen die PokéMMO spelen op de PC? _O_ _O_
"Zou Je Haar Geven?? :P"
pi_128487589
quote:
0s.gif Op maandag 1 juli 2013 18:19 schreef dikkedaniel het volgende:
Zijn er hier ook mensen die PokéMMO spelen op de PC? _O_ _O_
:W

Heb de E4 voor het eerst verslagen en nu bezig met het verzamelen van de zeldzame Pokemons. Heb nu Larvitar en Bagon + 3 Eevee's :P

Helaas geen zin meer om die te trainen tot lvl 50+
Op dinsdag 26 augustus 2014 23:13 schreef Toefjes het volgende:
Iedere kerel heeft wel eens gekeken tot hoever hij kwam bij zichzelf.
  dinsdag 2 juli 2013 @ 09:23:21 #246
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128489587
Het leven zit niet altijd tegen: in White 2 Reshiram gevangen en hij heeft een Timid nature. _O_

Ik denk er steeds meer aan om X & Y niet te kopen wanneer ze uitkomen. Pokémon Amie, 5 Pokémon die je tegelijk aanvallen (straks zit er een shiny tussen en zie die dan maar te vangen), ... -O-
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  vrijdag 5 juli 2013 @ 15:53:19 #247
230450 ShevaJB
Rock beat tempo 155
pi_128624234
[b]Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet
[/b]
[b]Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:[/b]
Eindbaas ^O^
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 5 juli 2013 @ 15:59:50 #248
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_128624501
Dat zwaard is echt een lelijke ding.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  vrijdag 5 juli 2013 @ 16:50:58 #249
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128626529
Die muziek, de nostalgie. O+
Wel aso om het geluid niet zachter te willen zetten.

Monorpale is Steel/Ghost. Als hij Levitate als ability heeft, is alleen Fire super effective. Dark, Ghost, Water en Electric neutraal. Poison, Normal, Fight en Ground geen effect. En de rest not very effective.
Weer een defensief overpowered Steeltype. -O-

Ik vraag me al tijden af wat die groengele damp is die je in Gen 5 spellen ziet als bepaalde Pokémon (Steelix, Scolipede, Tyranitar, Gigalith, Dragonite, Golurk, etc.) worden ingezet.

Ik wil een Audino trainen.
Wat vinden jullie hiervan: 252 evs in HP, 126 in Def, 126 in Sp.Def (en 4 in een andere stat). Toxic/Thunder Wave/Rest/Snore of Toxic/Attract/Rest/Snore of toch iets anders?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  vrijdag 5 juli 2013 @ 16:53:28 #250
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_128626603
Ik ben een beetje bezig met Black. Best een leuk spel, stukken leuker dan Diamond in ieder geval.
Heb al een paar bazen gevangen, ook 2 legendaries.

2 van die swords of justice. De blauwe en de groene. Maar ik gebruik ze niet. :@
Nu een beetje bij trainen zodat mijn pokedex zo vol mogelijk komt.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_128628810
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 16:50 schreef Madame_Paon het volgende:

Ik vraag me al tijden af wat die groengele damp is die je in Gen 5 spellen ziet als bepaalde Pokémon (Steelix, Scolipede, Tyranitar, Gigalith, Dragonite, Golurk, etc.) worden ingezet.

Ik denk altijd dat het opstuivend zand is.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_128672866
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 18:02 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ik denk altijd dat het opstuivend zand is.
Klopt, is om aan te geven dat ze nogal zwaar zijn, als je oplet is het geluid ook anders dan wanneer je lichte pokémon inzet enzo.
pi_128702512
Iemand nog leuke suggesties voor vette Pokeys in Crystal? Zit nu in Mahogany Town met Croconaw, Mantine, Sudowoodo, Butterfree, Electabuzz en Scyther, maar vind het een beetje saai en nietszeggend team. Wil wat onorthodoxe pokeys erbij, vorige keer Umbreon, Sneasel en Dunsparce gehad, dat beviel me erg goed. Zit aan Octillery te denken, maar dat wordt echt een water-overload dan.
  maandag 8 juli 2013 @ 17:56:11 #254
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128727417
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 18:02 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ik denk altijd dat het opstuivend zand is.
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 23:33 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Klopt, is om aan te geven dat ze nogal zwaar zijn, als je oplet is het geluid ook anders dan wanneer je lichte pokémon inzet enzo.
Ze komen wel met een plof neer inderdaad.
Zand is inderdaad wel een logische verklaring (behalve op plekken waar geen zand is natuurlijk :+), alleen heeft het dan wel een vreemde kleur.

quote:
99s.gif Op zondag 7 juli 2013 22:34 schreef Kerftminister het volgende:
Iemand nog leuke suggesties voor vette Pokeys in Crystal? Zit nu in Mahogany Town met Croconaw, Mantine, Sudowoodo, Butterfree, Electabuzz en Scyther, maar vind het een beetje saai en nietszeggend team. Wil wat onorthodoxe pokeys erbij, vorige keer Umbreon, Sneasel en Dunsparce gehad, dat beviel me erg goed. Zit aan Octillery te denken, maar dat wordt echt een water-overload dan.
Girafarig, Stantler, Weezing, Haunter, Forretress, Sandslash, ...
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  maandag 8 juli 2013 @ 18:22:54 #255
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128728249
quote:
99s.gif Op zondag 7 juli 2013 22:34 schreef Kerftminister het volgende:
Iemand nog leuke suggesties voor vette Pokeys in Crystal? Zit nu in Mahogany Town met Croconaw, Mantine, Sudowoodo, Butterfree, Electabuzz en Scyther, maar vind het een beetje saai en nietszeggend team. Wil wat onorthodoxe pokeys erbij, vorige keer Umbreon, Sneasel en Dunsparce gehad, dat beviel me erg goed. Zit aan Octillery te denken, maar dat wordt echt een water-overload dan.
Ik zit al te zoeken in Van Dale's naar onorthodox.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_128730501
Ik speelde vandaag Pokémon B/W 2 en bij het vangen van een willekeurige Pokémon maakte mijn standaard rode Pokébal een ander geluidje en na één klik zat de Pokémon al vast. Hoe kan dat?
Unbowed, Unbent, Unbroken.
  maandag 8 juli 2013 @ 19:43:25 #257
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128730893
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 19:31 schreef BeyondTheGreen het volgende:
Ik speelde vandaag Pokémon B/W 2 en bij het vangen van een willekeurige Pokémon maakte mijn standaard rode Pokébal een ander geluidje en na één klik zat de Pokémon al vast. Hoe kan dat?
Dat is een critical catch.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_128731044
Oh, interessant!
Unbowed, Unbent, Unbroken.
pi_128733743
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 17:56 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

[..]

Ze komen wel met een plof neer inderdaad.
Zand is inderdaad wel een logische verklaring (behalve op plekken waar geen zand is natuurlijk :+), alleen heeft het dan wel een vreemde kleur.

[..]

Girafarig, Stantler, Weezing, Haunter, Forretress, Sandslash, ...
Ben voor Pineco en Cubone gegaan. Ben benieuwd. :D
  dinsdag 9 juli 2013 @ 16:44:27 #260
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_128763042
Ik heb perongeluk in Fire Red in de encounters met Snorlax run gedaan. Kan ik hem nu nooit meer vangen? :(
"Zou Je Haar Geven?? :P"
  dinsdag 9 juli 2013 @ 16:58:41 #261
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128763540
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2013 19:31 schreef BeyondTheGreen het volgende:
Ik speelde vandaag Pokémon B/W 2 en bij het vangen van een willekeurige Pokémon maakte mijn standaard rode Pokébal een ander geluidje en na één klik zat de Pokémon al vast. Hoe kan dat?
Critical catch, u lucky bastard
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  dinsdag 9 juli 2013 @ 18:40:43 #262
366803 AthCom
Overigens ...
pi_128767246
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 16:44 schreef dikkedaniel het volgende:
Ik heb perongeluk in Fire Red in de encounters met Snorlax run gedaan. Kan ik hem nu nooit meer vangen? :(
Volgens mij niet meer in die playthrough, nee. Je bent dus van beiden weggerend?
Moira. is tof. :7
  dinsdag 9 juli 2013 @ 19:16:44 #263
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_128768419
ja
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 18:40 schreef AthCom het volgende:

[..]

Volgens mij niet meer in die playthrough, nee. Je bent dus van beiden weggerend?
:'(
"Zou Je Haar Geven?? :P"
  dinsdag 9 juli 2013 @ 19:27:29 #264
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128768748
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 19:16 schreef dikkedaniel het volgende:
ja

[..]

:'(
Als je nog niet hebt gesaved, zou je de console uit kunnen zetten.

Ik ben voor meer defensieve Pokémon op zoek naar twee types aanvallen waarbij je de meeste Pokémon op z'n minst neutraal raakt.
Dark en Fight
Ghost en Fight
Flying en Fight
Psychic en Fire
Electric en Ice
Ground en Ice
Rock en Ground
?? en ??
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 9 juli 2013 @ 21:47:20 #265
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_128774071
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 19:27 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Als je nog niet hebt gesaved, zou je de console uit kunnen zetten.

Ik ben voor meer defensieve Pokémon op zoek naar twee types aanvallen waarbij je de meeste Pokémon op z'n minst neutraal raakt.
Dark en Fight
Ghost en Fight
Flying en Fight
Psychic en Fire
Electric en Ice
Ground en Ice
Rock en Ground
?? en ??
Bug en Steel
Ground en Flying

[ Bericht 1% gewijzigd door PaRoDiUzZ op 09-07-2013 21:56:40 ]
  dinsdag 9 juli 2013 @ 22:00:36 #266
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128774705
quote:
16s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 21:47 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Bug en Steel
Ground en Flying
Raar genoeg heb ik echt een bloedhekel aan Bug soorten.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  dinsdag 9 juli 2013 @ 22:43:25 #267
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128776981
quote:
16s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 21:47 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Bug en Steel
Ground en Flying
Bug en Steel zijn allebei slecht tegen Steeltypes (ik heb echt een hekel aan Steeltypes: ze hebben veel te weinig zwaktes).
Ground en Flying is wel een goede.
Electric en Fire heeft ook wel goede coverage.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_128780581
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 22:00 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Raar genoeg heb ik echt een bloedhekel aan Bug soorten.
dit ja :')

Normal ook..., hoewel je daarop altijd een multiplier van 1 hebt,
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 9 juli 2013 @ 23:47:40 #269
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128780825
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 09:23 schreef Madame_Paon het volgende:
Het leven zit niet altijd tegen: in White 2 Reshiram gevangen en hij heeft een Timid nature. _O_
Hij heeft opeens een Docile nature. Ik snap er niks van.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_128782324
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2013 22:27 schreef dikkedaniel het volgende:
Even een vraag aan jullie pokemon experts:

Het vlees dat de mensen en de pokemon in het spel en in de serie eten, is dit gemaakt van pokemon? Wanneer ze in de animatie serie een biefstuk eten (japanse Teriyaki) is dit dan van bijvoorbeeld van een Tauros? En als ze noedels eten, is het witte kippenvlees dan van een Toketic of een pidgey?
En wanneer Team Rocket spare-ribs eet, is dit dan van een Swinub?
Of zijn er ook gewoon kippen en koeien die geen pokemon zijn maar enkel voor voedsel dienen?

I'm fucking confused right now :S
het is kunstmatig/tofu voedsel wat ze eten in de wereld/serie. pokemons worden niet gegeten.
There are only 151 Pokémon.
  woensdag 10 juli 2013 @ 08:20:20 #271
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128785935
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 23:43 schreef blow... het volgende:

[..]

dit ja :')

Normal ook..., hoewel je daarop altijd een multiplier van 1 hebt,
Ze zijn gewoon irritant :')
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  woensdag 10 juli 2013 @ 10:13:07 #272
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_128788022
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 22:00 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Raar genoeg heb ik echt een bloedhekel aan Bug soorten.
Ik vind Bug wel wat hebben. Scolipede O+
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_128789731
Jeey munchlax gevangen *O*
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 10 juli 2013 @ 17:10:32 #274
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_128802582
quote:
99s.gif Op woensdag 10 juli 2013 10:13 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ik vind Bug wel wat hebben. Scolipede O+
Scizor, Heracross, Forretress, Shuckle, Gen 2 was een goede generatie voor bug pokemon O+

aan de andere kant hebben Armaldo,Escavalier, Galvantula, Masquerain en Venomoth ook wel wat :Y

Het zijn iig betere pokemon dan dat de gemmiddelde bug catcher je voorschotelt :D
  woensdag 10 juli 2013 @ 17:23:01 #275
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_128803249
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 22:43 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Bug en Steel zijn allebei slecht tegen Steeltypes (ik heb echt een hekel aan Steeltypes: ze hebben veel te weinig zwaktes).
Ground en Flying is wel een goede.
Electric en Fire heeft ook wel goede coverage.
Steel heeft opzichzelf net zoveel zwaktes(fire/fighting/ground) als de meeste andere types(electric, fighting, ghost en normal hebben er minder, grass heeft er meer), het zijn meer de type combinaties of de ability van de pokemon(in de meeste gevallen levitate, in sommige heatproof) en de enorm hoge physical defense die er voor zorgen dat ze lastig te verslaan zijn.

[ Bericht 2% gewijzigd door PaRoDiUzZ op 10-07-2013 17:30:44 ]
pi_128803290
SHIIT ik had een munchlax maar ik heb niet gesaved en nu is zijn boom leeg :(
Because you know i'm all about that ass
pi_128807271
quote:
10s.gif Op woensdag 10 juli 2013 17:23 schreef blow... het volgende:
SHIIT ik had een munchlax maar ik heb niet gesaved en nu is zijn boom leeg :(
Interessant zeg! Echt! ^O^
pi_128807788
Leuk topic O+ Ik ben weer diamond aan het spelen, maar eigenlijk wil ik gewoon White hebben! En over een paar maanden X of Y :D
Soulsilver heb ik ook nog liggen.. Zou ik ook eerst weer kunnen gaan doen.
pi_128807907
quote:
2s.gif Op woensdag 10 juli 2013 19:20 schreef Broodboor het volgende:

[..]

Interessant zeg! Echt! ^O^
Ik hoopte er een te hebben :(
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 10 juli 2013 @ 20:45:54 #280
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_128810524
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 22:43 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Bug en Steel zijn allebei slecht tegen Steeltypes (ik heb echt een hekel aan Steeltypes: ze hebben veel te weinig zwaktes).
Ground en Flying is wel een goede.
Electric en Fire heeft ook wel goede coverage.
Psychic en Fighting dekt volgensmij alles(behalve Psychic :') ) als je het op indivuduele types aan laat komen, maar dat zijn doorgaans niet echt defensieve pkm(alhoewel medicham)
  woensdag 10 juli 2013 @ 22:42:09 #281
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_128816757
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 17:10 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Scizor, Heracross, Forretress, Shuckle, Gen 2 was een goede generatie voor bug pokemon O+

aan de andere kant hebben Armaldo,Escavalier, Galvantula, Masquerain en Venomoth ook wel wat :Y

Het zijn iig betere pokemon dan dat de gemmiddelde bug catcher je voorschotelt :D
Gen 5 had veel goede bugs. Levanny, Scolipede, Escavalier, Galvantula, Volcarona, Genesect.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  woensdag 10 juli 2013 @ 23:23:08 #282
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_128819077
quote:
7s.gif Op woensdag 10 juli 2013 17:23 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Steel heeft opzichzelf net zoveel zwaktes(fire/fighting/ground) als de meeste andere types(electric, fighting, ghost en normal hebben er minder, grass heeft er meer), het zijn meer de type combinaties of de ability van de pokemon(in de meeste gevallen levitate, in sommige heatproof) en de enorm hoge physical defense die er voor zorgen dat ze lastig te verslaan zijn.
Steel heeft veel meer resistances dan alle andere types. 11 resistances (en 1 immunity). Alle andere types hebben maximaal 5 resistances (en 2 immunity's).
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  donderdag 11 juli 2013 @ 03:59:56 #283
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128824164
quote:
99s.gif Op woensdag 10 juli 2013 10:13 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ik vind Bug wel wat hebben. Scolipede O+
Ze zijn eigenlijk best makkelijk te verslaan als je (bijvoorbeeld) door Viridian Forest loopt en je een vuursoort (Charmander O+ *G*) bij je hebt.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_128828738
Die nieuwe pokemon zijn leuk! ( zie serebii.net ) ( zit op iMac en weet nog niet echt hoe je makkelijk plaatjes kan delen..)
pi_128838118
http://www.serebii.net/xy/pokemon.shtml Hier staan een paar nieuwe tussen!
  donderdag 11 juli 2013 @ 16:42:31 #286
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_128839749
De 2 gaafste nieuwe pokemon zijn Skrelp en Clauncher. En die zitten in verschillende versies, verdikkeme.
Kan ik ze niet eens beiden hebben.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_128842347
quote:
99s.gif Op donderdag 11 juli 2013 16:42 schreef Kaneelstokje het volgende:
De 2 gaafste nieuwe pokemon zijn Skrelp en Clauncher. En die zitten in verschillende versies, verdikkeme.
Kan ik ze niet eens beiden hebben.
Ik dacht eerst dat het evoluties waren. Maar waarschijnlijk is het zoiets als in GEN 3 die beer achtig iets met die rode poot en die slang. Zangoose en nog iets.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-07-2013 18:11:20 ]
pi_128847653
quote:
14s.gif Op donderdag 11 juli 2013 11:18 schreef Vlaggenroof het volgende:
Die nieuwe pokemon zijn leuk! ( zie serebii.net ) ( zit op iMac en weet nog niet echt hoe je makkelijk plaatjes kan delen..)
Dat gaat op een Mac precies hetzelfde als op een pc :P
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_128847820
quote:
14s.gif Op donderdag 11 juli 2013 11:18 schreef Vlaggenroof het volgende:
Die nieuwe pokemon zijn leuk! ( zie serebii.net ) ( zit op iMac en weet nog niet echt hoe je makkelijk plaatjes kan delen..)
[img] en [/img] tag gebruiken :)
There are only 151 Pokémon.
pi_128862421
quote:
14s.gif Op donderdag 11 juli 2013 18:11 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Ik dacht eerst dat het evoluties waren. Maar waarschijnlijk is het zoiets als in GEN 3 die beer achtig iets met die rode poot en die slang. Zangoose en nog iets.
iedere generatie heeft exclusieve pokemon per versie, zodat je perse moest ruilen om je dex compleet te krijgen. of bedoel je het anders?
  vrijdag 12 juli 2013 @ 10:19:50 #291
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128863020
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juni 2013 18:23 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

ik zou eerder denken aan paras :')
Zubat :r
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_128864654
quote:
14s.gif Op donderdag 11 juli 2013 18:11 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Ik dacht eerst dat het evoluties waren. Maar waarschijnlijk is het zoiets als in GEN 3 die beer achtig iets met die rode poot en die slang. Zangoose en nog iets.
Seviperrrrr~
pi_128885566
Schrik me net rot omdat ik opeens Raikou tegenkom in het gras(hg), maar dat is normaal toch? Jammer dat hij gelijk vluchtte..
  vrijdag 12 juli 2013 @ 20:42:58 #294
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_128885678
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 20:40 schreef Dragonberry het volgende:
Schrik me net rot omdat ik opeens Raikou tegenkom in het gras(hg), maar dat is normaal toch? Jammer dat hij gelijk vluchtte..
Dat is normaal, ja.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  vrijdag 12 juli 2013 @ 21:41:44 #295
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128888039
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 11:20 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Seviperrrrr~
quote:
Jessie: "Go Seviper!"
James: "Go Cacnea!"

*Cacnea returns and jumps on James' head*
Mis die tijden man.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_128889502
Bruce Banner is de nieuwe professor, nice O+
Tot nu toe nog steeds niet teleurgesteld in de nieuwe pokemon.
Ik moest zelfs eventjes één tekenen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 12% gewijzigd door Airenu op 12-07-2013 22:43:20 ]
  vrijdag 12 juli 2013 @ 22:21:52 #297
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_128889563
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 22:19 schreef Airenu het volgende:
Bruce Banner is de nieuwe professor, nice O+
Tot nu toe nog steeds niet teleurgesteld in de nieuwe pokemon.
Ik moest zelfs eventjes één tekenen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die firebird is echt lauw!
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_128891199
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 21:41 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

[..]

Mis die tijden man.
Sowieso de eerste 4 seizoenen tot en met gen. 3 waren baas. daarna zakte het zwaar in. of ik werdt oud
  zaterdag 13 juli 2013 @ 11:06:15 #299
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_128900121
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 22:19 schreef Airenu het volgende:
Bruce Banner is de nieuwe professor, nice O+
Tot nu toe nog steeds niet teleurgesteld in de nieuwe pokemon.
Ik moest zelfs eventjes één tekenen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bruce Banner, als in de originele Hulk? :D

toffe tekening btw ^O^
  zaterdag 13 juli 2013 @ 11:09:13 #300
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_128900167
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 23:02 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Sowieso de eerste 4 seizoenen tot en met gen. 3 waren baas. daarna zakte het zwaar in. of ik werdt oud
Dat is altijd zo met tekenfilms/animes, al helemaal als deze op zegmaar 6-12 jarigen gericht zijn.
pi_128900932
quote:
7s.gif Op zaterdag 13 juli 2013 11:06 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

Bruce Banner, als in de originele Hulk? :D

toffe tekening btw ^O^
Eigenlijk als in Avengers Bruce Banner
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En bedankt :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')