Ik heb net een mini magnum opquote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:59 schreef WammesWaggel het volgende:
Tijd voor een maisboterham met hagelslag, krijg honger van denken aan pannekoeken
Maak je gewoon Pasta & Saus van.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:02 schreef OProg het volgende:
Pasta eten bij een zaak die 'spek en stroop' heet is ook weer zoiets.
De naam moet ook anders inderdaad. Pasta met stroop is ook niks.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:02 schreef OProg het volgende:
Pasta eten bij een zaak die 'spek en stroop' heet is ook weer zoiets.
Macaroni met stroop.... Ga ik eens proberenquote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:02 schreef OProg het volgende:
Pasta eten bij een zaak die 'spek en stroop' heet is ook weer zoiets.
Ze mogen zelf dokken.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:04 schreef zyntex het volgende:
Wel slim om het even door een tv show het te laten opknappen
om het even later te koop/ te huur te zetten
Hebben ze niet gedaan als ik naar de huidige site kijk.quote:
Dat snap je toch echt totaal niet. En het is ook meteen fors en duur, niet 1 man die aan het kloten is in een klein oud cafeetje.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:07 schreef Karina het volgende:
Echt totaal geen horecafamilie dit. Waarom zijn die in hemelsnaam ooit een restaurant begonnen.
Ja ik denk dat hij geen echte opleiding tot kok heeft gehad.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:08 schreef Karina het volgende:
Die kok gaat in de stress schieten als hij ziet wat hij allemaal moet gaan maken straks.
Hij kwam ook wel erg simpel over.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:09 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Ja ik denk dat hij geen echte opleiding tot kok heeft gehad.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |