Dit programma is na drie jaar weer terug van weggeweest. Eerste aflevering van het vierde seizoen dinsdag 7 mei 21.30quote:Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen.
De kookgigant laat zien dat een passie voor koken, in deze tijden van crisis niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. In de afgelopen jaren zijn honderden restaurants failliet gegaan, lang niet altijd door eigen falen.
Ja zoiets, echt niet te herkennen als restaurant op het eerste gezicht.quote:
Die buitenkant van het restaurant. Je verwacht dat ze er pallets verzamelen.quote:
Haha, wie verzamelt er nou pallets? Dat zou echt een gekke hobby zijn.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:41 schreef tong80 het volgende:
[..]
Die buitenkant van het restaurant. Je verwacht dat ze er pallets verzamelen.
Er zijn pallets-fabriekenquote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:42 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Haha, wie verzamelt er nou pallets? Dat zou echt een gekke hobby zijn.
Whaha, dat is het ook. Wat ze met die gamba's doen weet ik dan weer niet.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:43 schreef Karina het volgende:
Ik heb het begin gemist: de naam spek en stroop lijkt meer iets voor een pannenkoekenrestaurant.
Ja, maar die willen ze wel verkopen lijkt me.quote:
Ow en hij had het ook over pasta.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:44 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Whaha, dat is het ook. Wat ze met die gamba's doen weet ik dan weer niet.
Ja ik snap het inmiddels ook niet meer. In de intro hadden ze het over pannenkoeken.quote:
Pannenkoek shoarma kan ook.quote:
Ja, zo praten ze niet in Zaltbommel.quote:
Jawel hoor dagge da moare wit.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:50 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Ja, zo praten ze niet in Zaltbommel.
quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:52 schreef Scorpie het volgende:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Door Ikea opgekocht ? Met ballenbak ?quote:
Ja ook net gevonden, ik dacht ik zet het even in een spoiler, maar dat maakt ook niet meer uit.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:54 schreef Scorpie het volgende:
[..]
http://klaassenbv.nl/BOG/Plaats/Tilburg
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:55 schreef OProg het volgende:LolSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
Ik heb net een mini magnum opquote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:59 schreef WammesWaggel het volgende:
Tijd voor een maisboterham met hagelslag, krijg honger van denken aan pannekoeken
Maak je gewoon Pasta & Saus van.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:02 schreef OProg het volgende:
Pasta eten bij een zaak die 'spek en stroop' heet is ook weer zoiets.
De naam moet ook anders inderdaad. Pasta met stroop is ook niks.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:02 schreef OProg het volgende:
Pasta eten bij een zaak die 'spek en stroop' heet is ook weer zoiets.
Macaroni met stroop.... Ga ik eens proberenquote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:02 schreef OProg het volgende:
Pasta eten bij een zaak die 'spek en stroop' heet is ook weer zoiets.
Ze mogen zelf dokken.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:04 schreef zyntex het volgende:
Wel slim om het even door een tv show het te laten opknappen
om het even later te koop/ te huur te zetten
Hebben ze niet gedaan als ik naar de huidige site kijk.quote:
Dat snap je toch echt totaal niet. En het is ook meteen fors en duur, niet 1 man die aan het kloten is in een klein oud cafeetje.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:07 schreef Karina het volgende:
Echt totaal geen horecafamilie dit. Waarom zijn die in hemelsnaam ooit een restaurant begonnen.
Ja ik denk dat hij geen echte opleiding tot kok heeft gehad.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:08 schreef Karina het volgende:
Die kok gaat in de stress schieten als hij ziet wat hij allemaal moet gaan maken straks.
Hij kwam ook wel erg simpel over.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:09 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Ja ik denk dat hij geen echte opleiding tot kok heeft gehad.
Vandaar pannekoek, lekker makkelijkquote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:09 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Ja ik denk dat hij geen echte opleiding tot kok heeft gehad.
Pasta Choca Berengoedquote:
quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:12 schreef OProg het volgende:
Die site van de makelaar net. Die is een paar jaar oud. Ik vrees inmiddels dat zijn daarna de exploitant zijn geworden.
Dan is er veel voor gedokt iig.
Neejoh die lacht zich sufquote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:12 schreef utrecht1970 het volgende:
Die herman gelooft hier toch ook niet in???
Oeh, dat zou goed kunnen ja.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:12 schreef OProg het volgende:
Die site van de makelaar net. Die is een paar jaar oud. Ik vrees inmiddels dat zijn daarna de exploitant zijn geworden.
Dan is er veel voor gedokt iig.
3 ton was de vraagprijs voor de inventaris met 65,000 euro alleen al aan huur.quote:
Het is bijna zielig.quote:
Zielig dat ze ooit begonnen zijn. Soms heb ik medelijden met die eigenaars van die restaurants die superhard werken en toch falen. Maar deze mensen hadden nooit moeten beginnen.quote:
Dat bedoel ik. Deze mensen zijn echt compleet incapabel voor de horeca.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:18 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Zielig dat ze ooit begonnen zijn. Soms heb ik medelijden met die eigenaars van die restaurants die superhard werken en toch falen. Maar deze mensen hadden nooit moeten beginnen.
quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:19 schreef OProg het volgende:
[..]
Dat bedoel ik. Deze mensen zijn echt compleet incapabel voor de horeca.
Ik denk dat die zoon heel goed dozen kan picken in een magazijn.quote:
Of metaal bewerken ofzo.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:22 schreef OProg het volgende:
[..]
Ik denk dat die zoon heel goed dozen kan picken in een magazijn.
SPOILER: nieuwe siteOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het blijft toch je zoon.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:23 schreef utrecht1970 het volgende:
Ik geloof 2 dingen,
1 deze mensen zullen mensen zich niet erg welkom laten voelen in het restaurant, met name ma heeft een negatieve uitstraling.
2 deze aflevering is geen reclame voor de zaak, zoon zonder kok opleiding in de keuken
quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:24 schreef egeltje1985 het volgende:Wie gaat daar nou eten. Keuze uit 7 saaie fabriekspasta's. Gefabriceerd door een pannenkoekenbakker...SPOILER: nieuwe siteOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Heeft herman zijn amsterdamse vrienden niet ingeschakeld? bij de pizzabroers uit groningen eerder in dit programma, nam hij ze mee naar een klein fabriekje in amsterdam waar ze verse pasta bereidde.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:27 schreef mootie het volgende:
[..]
Wie gaat daar nou eten. Keuze uit 7 saaie fabriekspasta's. Gefabriceerd door een pannenkoekenbakker...
Lekker overzichtelijke site van dat bedrijf zeg...quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:29 schreef icloud het volgende:
[..]
Heeft herman zijn amsterdamse vrienden niet ingeschakeld? bij de pizzabroers uit groningen eerder in dit programma, nam hij ze mee naar een klein fabriekje in amsterdam waar ze verse pasta bereidde.
gezien de website is gemaakt door http://www.2manydots.nl/ vermoed ik dat dit niet de website is die ze hebben gekregen van herman, die gebruiken altijd een ander bedrijf.
Ik vind drie weken later ook wat te snel.quote:
Doe maar Herman in de keuken bij Tongquote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:33 schreef WammesWaggel het volgende:
Stuur De Smaakpolitie volgend jaar maar eens langs!
Dat. Kom na een maand of twee een keer kijken met verborgen camera ofzo.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:34 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Ik vind drie weken later ook wat te snel.
Wat moet je anders met die gast? Ik heb niet het idee dat hij meer kan dan pakjes.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:43 schreef golfer het volgende:
Wat een triestheid en wat een gebrek aan horeca-gevoel op 1 persoon na, die de zaak wel gaat redden: dochter Manon.
Vander, moeder en zoon zijn totaal ongeschikt voor de horeca.
En wat is er over van Herman's adagio: kook altijd met met verse spullen?
Hij laat zich sponsoren door een Italiaanse pastafabriek en leert de mensen te koken uit pakjes en blikken.
Die dochter kan je wel leren koken. Die heeft er als enige van het gezin gevoel voor.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:46 schreef icloud het volgende:
Wat moet je anders met die gast? Ik heb niet het idee dat hij meer kan dan pakjes.
Maar die dochter kan geen koken leren in een week, de rest van het gezin heeft er ook geen gevoel voor, blijft over een andere kok maar dat redde ze qua geld niet, en herman moet met een oplossing komenquote:Op dinsdag 7 mei 2013 22:49 schreef golfer het volgende:
[..]
Die dochter kan je wel leren koken. Die heeft er als enige van het gezin gevoel voor.
Die zoon kan misschien terecht bij een sociale werkplaats om pakjes in te pakken of in een magazijn dozen te stapelen.
Ik pieker me suf.quote:
Alles voor de moneyquote:Op dinsdag 7 mei 2013 23:13 schreef Jester65 het volgende:
Herman maakt tegenwoordig reclame voor fritessaus, die is de schaamte voorbij.
quote:1 mei 2013
7 Eten
6 Service
7 Decor
Na een dagje fietsen, heerlijk op het terras een drankje gedronken.
Het eten vind ik erg aan de dure kant. 9.50 eoro voor een vittello tonnato, die wel erg lekker was, een salade caprese, 1 tomaat in plakjes, ik vond die te koud, met 1bol mozzarella voor 9,50 eurp , lekker maar voor een teras best aan de prijs. Bediening mag wel vriendelijker, geen lachje geen grapje niets, jammer maar dat is dan maar zo.
Misschien gaan we daar nog eens een wijntje doen, maar eten betwijfel ik.
Gegeten op: 30 april 2013.
Thamara
Expertproever
30 april 2013
5 Eten
4 Service
5 Decor
Vandaag met 4 volwassenen en 2 kinderen bij Fabbrica della Pasta geweest; viel erg tegen.
De ciabatta's en panini's waren erg karig belegd en desondanks zeer prijzig, en datzelfde geldt ook de voorgerechten en lasagne waren niet bijzonder. De bediening verloopt traag; het verloopt allemaal niet vlekkeloos en niet erg klantgericht.
Bij deze locatie (speeltuin voor kinderen voor het terras) zou je een kind en klantvriendelijker benadering verwachten, waarbij je voor een acceptabel bedrag prima een hapje kunt eten; de prijs/kwaliteit verhouding hier is helemaal zoek, en dat in combinatie met een niet "geoliede" machine zullen ons niet snel doen besluiten om terug te keren.
Gegeten op: 30 april 2013.
Heeft niet echt geholpenquote:Op woensdag 8 mei 2013 15:11 schreef Ole het volgende:
De eerste recensies zijn niet best in elk geval http://www.iens.nl/restaurant/34203/tilburg-fabbrica-della-pasta
[..]
Die zijn met een half jaar alsnog failliet volgens mijquote:Op woensdag 8 mei 2013 15:11 schreef Ole het volgende:
De eerste recensies zijn niet best in elk geval http://www.iens.nl/restaurant/34203/tilburg-fabbrica-della-pasta
[..]
Eerst keer dat ik het volg, en het is volgens mij het standaard recept voor dit soort programma'squote:Op dinsdag 14 mei 2013 22:22 schreef Karina het volgende:
Kijkt er iemand? Is het wat om terug te kijken?
Ah geen vechten of huilen of zoquote:Op dinsdag 14 mei 2013 22:24 schreef Greenpeas het volgende:
[..]
Eerst keer dat ik het volg, en het is volgens mij het standaard recept voor dit soort programma's
Nope, of er moet na de reclame nog wat spannends gebeuren....quote:
Dan lees ik het straks welquote:Op dinsdag 14 mei 2013 22:25 schreef Greenpeas het volgende:
[..]
Nope, of er moet na de reclame nog wat spannends gebeuren....
Volgens mij standaard verhaal bij dit soort programma's toch?quote:Op dinsdag 14 mei 2013 22:28 schreef utrecht1970 het volgende:
Chef kok die afbelt waardoor de keuken door 2 leerlingen zonder initiatief gedraaid moet worden
Ja, die komt echt vast zo weer aan de bak met z'n labbekakkerigere laffe houding en zich ziek melden op het moment dat het spannend wordt...quote:Op dinsdag 14 mei 2013 22:38 schreef utrecht1970 het volgende:
Die oude chefkok heeft zich ook professioneel neergezet. Nog met zijn kop op tv succes met solliciteren
quote:Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een strandtent die 365 dagen per jaar geopend is. Zij voorzien een zonnige toekomst, maar dit beeld vertroebelt al snel als er jaren volgen zonder veel zonneschijn. De badgasten blijven weg, terwijl de kosten blijven oplopen. Ad vreest voor de toekomst van het restaurant en schakelt Herman den Blijker in. Als Herman de verborgencamerabeelden bekijkt, signaleert hij al snel enkele misstanden. Gasten die lange tijd op hun eten moeten wachten, eigenaren die geen leiding geven, loslippig bedienend personeel en een keuken waar geen initiatieven worden genomen. Deze situaties schetsen een beeld van een restaurant dat dreigt ten onder te gaan aan mismanagement. Gaat het Herman lukken in deze stuurloze Beachclub alle neuzen dezelfde richting op te krijgen?
Volgens mij is dat deze tent in Zandvoort.quote:
Dan is te hopen dat dit bericht van een andere eigenaar was over een andere jaargang gaat.quote:
2013 aldus googlequote:Op dinsdag 21 mei 2013 21:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Dan is te hopen dat dit bericht van een andere eigenaar was over een andere jaargang gaat.
Spoiler voor meer info over dit bericht.quote:Op dinsdag 21 mei 2013 21:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Dan is te hopen dat dit bericht van een andere eigenaar was over een andere jaargang gaat.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
Toestemming over de uitzending ervan zal wel gegeven zijn.quote:Op dinsdag 21 mei 2013 21:49 schreef tralalala het volgende:
Die medewerkers moeten toch toestemming geven om gefilmd te worden lijkt me? Beetje hetzelfde als bij de Mediamarkt alleen dan ook nog eens op de nationale televisie.
En die eigenaresse lijkt mij een vervelend mens.
quote:Op dinsdag 21 mei 2013 21:50 schreef freaky40 het volgende:
Het is een no go om als personeel over het beleid te gaan kletsen tegen je klanten.
Ze pakt ook niet door denk ik. Dat gekut met die radio bijvoorbeeld. Ik had deze als baas zelf uitgezet, denk ik. Blijven vragen werkt blijkbaar niet.quote:Op dinsdag 21 mei 2013 22:07 schreef marcodej het volgende:
Verschrikkelijk "Aan mij ligt het niet"-wijf.
Ja, blijkbaar dus wel. Kan dat niet zo goed rijmen met dat faillissementsbericht?quote:Op dinsdag 21 mei 2013 22:06 schreef borisz het volgende:
De zaak is kennelijk nog wel open...
https://twitter.com/BeachclubTake5
Zou kunnen, maar kan dat met dezelfde failliet verklaarde eigenaren?quote:
Jawel het betreft hier een technische failliet, perfect geregeld door een advocaat en drie keer raden door wie betaald..........quote:Op woensdag 22 mei 2013 00:04 schreef Ole het volgende:
Ze zijn dan waarschijnlijk geen eigenaar meer. Maar zou het verder echt niet weten.
ja hoor met een eenmanszaak of vof ben je meestal ook persoonlijk failliet maar met een bv niet, de curator verkoopt dan de spullen en als de oude eigenaren dan een goed bedrag op tafel leggen kunnen ze vrolijk verder gaan met een nieuwe bv.quote:Op woensdag 22 mei 2013 00:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Zou kunnen, maar kan dat met dezelfde failliet verklaarde eigenaren?
ze hebben het wel gered, ze zijn technisch failliet gegaan en hebben een nieuwe bv opgericht vanwaaruit ze de tent runnen.quote:Op woensdag 22 mei 2013 08:51 schreef Sylvana het volgende:
Hmm, zag er wel goed uit aan het eind van de aflevering, jammer dat ze het dan toch niet gered hebben.
Die vrouw had idd totaal geen overwicht en was echt zo'n typische vrouw die zich overal verantwoordelijk voor voelde en alles wilde doen omdat ze bang was dat het anders niet goed ging, maar het daarom juist niet goed ging. En het hoort ook echt niet om zo over de zaak te praten als personeel vind ik Daarmee graaf je echt je eigen graf idd.
Nee hoor. Er zitten nog steeds dezelfde uitbaters in.quote:Op woensdag 22 mei 2013 21:18 schreef Stefan het volgende:
Ze hebben de zaak gepacht dus gewoon geld kwijt en eigenaar zoekt nieuwe pachter
koop dacht ikquote:
Eigenaren.quote:
niet echt, zij is de enige die met harde hand aan het bedrijf heeft getrokken.quote:Op woensdag 22 mei 2013 22:04 schreef Stefan het volgende:
Hoe dan ook, die slachtofferrol van die vrouw, beschamend
Ik beoordeel op wat de makers hebben gemonteerd maar dat was toch wel Calimerogedrag.quote:Op woensdag 22 mei 2013 22:05 schreef icloud het volgende:
[..]
niet echt, zij is de enige die met harde hand aan het bedrijf heeft getrokken.
Het is de droom van haar man, maar hij is totaal ongeschikt als ondernemer en een totaal watje.
Ik zou zeggen ga er eens langs en oordeel zelf.
dat toestemming geven werkt volgens een een take it or leave it systeem.quote:Op donderdag 23 mei 2013 22:24 schreef Stefan het volgende:
[..]
Ik beoordeel op wat de makers hebben gemonteerd maar dat was toch wel Calimerogedrag.
Wat ik me wel afvraag, dat personeel moet wel schriftelijk toestemming geven voor uitzenden beelden lijkt me, die jongen was echt de lul, dat ie daarin meeging
Niet meewerken word door herman uitgelegd als geen hart voor de zaak en niet geschikt.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 00:24 schreef Stefan het volgende:
Je kan niet iemand ontslaan omdat je niet mee wil werken aan een tv programma, en al helemaal niet als je stiekum bent gefilmd
Herman kan zoveel zeggen, als je er een zaak van maakt draait een rechter meteen het ontslag terugquote:Op vrijdag 24 mei 2013 00:29 schreef icloud het volgende:
[..]
Niet meewerken word door herman uitgelegd als geen hart voor de zaak en niet geschikt.
Met de flexcontracten en payroll constructies kun je ze heel simpel vandaag nog op straat mieteren, zeker omdat de producent daar hun mensen voor hebben.
Nogmaals bekijk het eerste seizoen van dit programma en zie het, was geloof ik de koekenbier of de zilte zeeuw.
Die gasten weten waar ze mee bezig zijn, het is niet alleen de voorkant er zit een compleet team achter waar ik ook de nodige juridische kennis zit, daarnaast vinden ze altijd wel een reden om jouw te ontslaan, niet meewerken aan een programma is geen reden voor ontslag maar je niet inzetten, niet verzorgd werken ofzo iets wel en tadaa weg ermee.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 00:31 schreef Stefan het volgende:
[..]
Herman kan zoveel zeggen, als je er een zaak van maakt draait een rechter meteen het ontslag terug
Maar idd, als je een nul uren contract hebt ofzo dan krijg je gewoon nl uren, in de horeca ben je sowieso inwisselbaar als personeel
Naief ben je, de productiemaatschappij regelt alles en heeft advocaten en notarissen stand by, je denkt toch niet dat lesje koken van herman en een nieuwe website wonderen doet? het grootste probleem word achter de schermen weggewerkt, juridische structuren, vennootafspraken personeelsbeleid alles word doorgelicht en aangepast.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 00:47 schreef Stefan het volgende:
Nou, een productiemaatschappij gaat zich echt niet bemoeien met ontslag. Ze zullen ook nooit zomaar beelden zonder toestemming uitzenden, niet herkenbaar
Iedereen in beeld moet een release tekenen
Klopt.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 00:47 schreef Stefan het volgende:
Nou, een productiemaatschappij gaat zich echt niet bemoeien met ontslag. Ze zullen ook nooit zomaar beelden zonder toestemming uitzenden, niet herkenbaar
Iedereen in beeld moet een release tekenen
Dat is meestal door eigenwijsheid, bij heel veel restaurants die herman heeft geholpen zie je na de uitzending dat ze toch weer terug vallen in hun oude patroon, weer kilometerslange kaarten, weer diepvries troep, oude website weer activeren na een jaar, abonnementen op boekingssystem opzeggen na een jaar en dan gaan ze iddfailliet.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:04 schreef Stefan het volgende:
Overigens gaat meer dan de helft van de bedrijven die Herman helpt alsnog failiet
Jammer dat Herman zelf, zonder David Crouwel zoveel failliete tenten heeft moeten nalaten.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:10 schreef icloud het volgende:
[..]
Dat is meestal door eigenwijsheid, bij heel veel restaurants die herman heeft geholpen zie je na de uitzending dat ze toch weer terug vallen in hun oude patroon, weer kilometerslange kaarten, weer diepvries troep, oude website weer activeren na een jaar, abonnementen op boekingssystem opzeggen na een jaar en dan gaan ze iddfailliet.
Herman geeft een kader aan maar je moet zelf het blijven doorvoeren na een week en blijven hanteren.
Kijk naar de lichtmist voor dat herman kwam een wegrestaurant op sterven na dood en tegnwoordig een bloeiend pannenkoekenhuis, waarom? Omdat tot op de dag van vandaag de kaders en regels van herman hanteren
Geld ook voor ramsey.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:14 schreef golfer het volgende:
[..]
Jammer dat Herman zelf, zonder David Crouwel zoveel failliete tenten heeft moeten nalaten.
Komt dat niet uit het potje : productplacement en sponsoring? Je hébt daar toch geen geld voor lijkt me?quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:15 schreef Stefan het volgende:
Er zit gewoon een redactie achter, Herman verzint dat echt niet allemaal zelf. Maar in die 2 dagen kun je ook geen beleid en ingesleten gewoontes veranderen. En elen hebben tonnen schuld en betalingsachterstand. En die loop je niet zomaar in.
Weet iemand trouwens of je die veranderingen in je interieur en gevel zelf moet betalen?
Die ierse pub in Leiden weigerde een verbouwing
Alles word gesponsord, ik vind het trouwens jammer dat je zijn werk bagataliseerd, als je hem van dichtbij meemaakt dan kom je al snel zijn enorme inlevingsvermogen en creativiteit tegen, de plannen zijn wel degelijk van herman zelf, hij levert een handgeschreven! Papiertje meestal in bij iris die vervolgens met de redactie het praktische gedeelte oppakt, het is jammer dat sommige mensen blaten over iets waar ze niet bij geweest zijn.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:15 schreef Stefan het volgende:
Er zit gewoon een redactie achter, Herman verzint dat echt niet allemaal zelf. Maar in die 2 dagen kun je ook geen beleid en ingesleten gewoontes veranderen. En elen hebben tonnen schuld en betalingsachterstand. En die loop je niet zomaar in.
Weet iemand trouwens of je die veranderingen in je interieur en gevel zelf moet betalen?
Die ierse pub in Leiden weigerde een verbouwing
Voor eigen huis en tuin moet je ook alles zelf betalen als Rob langskomtquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:20 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Komt dat niet uit het potje : productplacement en sponsoring? Je hébt daar toch geen geld voor lijkt me?
Dat ie creatief is maakt nog niet dat ie weet hoe tv wordt gemaaktquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:21 schreef icloud het volgende:
[..]
Alles word gesponsord, ik vind het trouwens jammer dat je zijn werk bagataliseerd, als je hem van dichtbij meemaakt dan kom je al snel zijn enorme inlevingsvermogen en creativiteit tegen, de plannen zijn wel degelijk van herman zelf, hij levert een handgeschreven! Papiertje meestal in bij iris die vervolgens met de redactie het praktische gedeelte oppakt, het is jammer dat sommige mensen blaten over iets waar ze niet bij geweest zijn.
Zesduizend euro, daar ga je alquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:25 schreef icloud het volgende:
Niet bij de tuin verbouwing dien je zesduizend euro op tafel te leggen de rest word gesponsord, dat kun je makkelijk controlerenndoor naar zijn roadshow te gaan, vast onderdeel van zijn praatje.
Hoe weet jij dat allemaal zo zeker?quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:25 schreef icloud het volgende:
Niet bij de tuin verbouwing dien je zesduizend euro op tafel te leggen de rest word gesponsord, dat kun je makkelijk controlerenndoor naar zijn roadshow te gaan, vast onderdeel van zijn praatje.
Klinkt veel maar hij verteld ook altijd tijdens zijn roadshows dat een rob tuin minimaal 14 kost dus tel uit je winst.quote:
Niks weet je zeker als het om sbs gaat, maar je kunt gewoon naar zijn roadshow gaan en dan kun je het zelf horen, het is toch altijd een vaste vraag wat kost daquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:29 schreef golfer het volgende:
[..]
Hoe weet jij dat allemaal zo zeker?
Zit je in z'n productieteam of verzin je dit allemaal ter plekke?
Bullshit, 1/3e betaal je dus een tuin van 6000 kost zogenaamd 18.000 en dan s de tv er nog bij. Voor de helft van 18.000 heb je dezelfde tuinquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:29 schreef icloud het volgende:
[..]
Klinkt veel maar hij verteld ook altijd tijdens zijn roadshows dat een rob tuin minimaal 14 kost dus tel uit je winst.
Of herman een tv talent is weet ik niet, ik weet wel dat hij zich niet makkelijk laat bedienen door een redactie met zijn eigen plannen komt.
https://www.google.nl/sea(...)&hl=nl&client=safariquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:31 schreef icloud het volgende:
[..]
Niks weet je zeker als het om sbs gaat, maar je kunt gewoon naar zijn roadshow gaan en dan kun je het zelf horen, het is toch altijd een vaste vraag wat kost da
En het is geen sbs maar rtl.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:31 schreef icloud het volgende:
[..]
Niks weet je zeker als het om sbs gaat, maar je kunt gewoon naar zijn roadshow gaan en dan kun je het zelf horen, het is toch altijd een vaste vraag wat kost da
zucht eigenwijs ben je niet he?quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:31 schreef Stefan het volgende:
[..]
Bullshit, 1/3e betaal je dus een tuin van 6000 kost zogenaamd 18.000 en dan s de tv er nog bij. Voor de helft van 18.000 heb je dezelfde tuin
Stefan heeft het hierboven over rob dat is toch echt sbsquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:33 schreef golfer het volgende:
[..]
En het is geen sbs maar rtl.
Ik denk dat je uit je nek lult.
Je wordt gewoon genaaidquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:33 schreef icloud het volgende:
[..]
zucht eigenwijs ben je niet he?
Bij rob betaal je 6 duizend euro vast bedrag
bij eigen huis en tuin betaal je 1/3e.
Die bedragen zijn helemaal niet gek als je bedenkt wat een olijfboom van 20 jaar oud kost.
Weet ik veel voor wie rob werkt, je moet overal betalenquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:34 schreef icloud het volgende:
[..]
Stefan heeft het hierboven over rob dat is toch echt sbs
dat kan daar heb ik verder geen mening over, al is het natuurlijk wel hoe uitgebreider je de tuin maakt hoe duurder, als je een olijfboom van 20 jaar oud er in zet, meet peperdure enorme tegels en een kraan om alles achterom te krijgen dan loopt het plaatje snel op.quote:
Ik reageer toch op de betweterigheid van golver, en niet op jouw!!!quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:35 schreef Stefan het volgende:
[..]
Weet ik veel voor wie rob werkt, je moet overal betalen
Productplacement bij Den Blijker: Hanos, open haarden, goedkope pastafirma's, steigerhout..you name it.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:37 schreef Stefan het volgende:
Overigens dat sponsoren, ze benaderen bedrijven en beloven dat ze in beeld komen en genoemd worden maar heel vaak is dat niet zo. Die sponsoren betalen de spullen uit eigen zak
Ligt geheel aan het programma, als je bijvoorbeeld naar uitstel van executie kijkt daar komt iedereen wel in beeld wat het meteen een grote reclamespot maakt.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:37 schreef Stefan het volgende:
Overigens dat sponsoren, ze benaderen bedrijven en beloven dat ze in beeld komen en genoemd worden maar heel vaak is dat niet zo. Die sponsoren betalen de spullen uit eigen zak
En vergeet niet een jaar lang je bedrijf op vergaderlocatie.nlquote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Productplacement bij Den Blijker: Hanos, open haarden, goedkope pastafirma's, steigerhout..you name it.
Ik ken mensen/sponsoreren die hebben meegewerkt aan je leven in de stijgers, hele dag een team over de vloer en 10 seconden te zien.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:39 schreef icloud het volgende:
[..]
Ligt geheel aan het programma, als je bijvoorbeeld naar uitstel van executie kijkt daar komt iedereen wel in beeld wat het meteen een grote reclamespot maakt.
Was de helft van zijn eigen restaurants ook niet op de fles gegaan?quote:Op vrijdag 24 mei 2013 01:04 schreef Stefan het volgende:
Overigens gaat meer dan de helft van de bedrijven die Herman helpt alsnog failiet
Ja. Ze weten t allemaal beter, net als Ramsey die ook zn bedrijven failliet zag gaan.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 09:50 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Was de helft van zijn eigen restaurants ook niet op de fles gegaan?
Nee ze zijn niet op de fles gegaan, herman is slechts een keer falliet gegaan dat was voordat hij david ontmoette, een aantal restaurants zijn verkocht omdat herman en david te weinig controle konden uitvoeren dit door tijdgebrekivm tv werk, hierdoor waren ze te weinig in hun zaken werd er flink gefraudeerd.quote:Op vrijdag 24 mei 2013 09:50 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Was de helft van zijn eigen restaurants ook niet op de fles gegaan?
VOorlopig alleen nog via http://www.tapasyvino.mobiquote:Vanavond komt de vierde aflevering van Seizoen 4 van Herrie in de keuken. Herman den Blijker is een groot aantal restaurants te hulp geschoten. In het nieuwe seizoen Herrie in de Keuken gooit Herman den Blijker alles in de strijd.
Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant Stadscafé Staps succesvol en hebben ze voldoende gasten om rond te kunnen komen. Totdat het noodlot toeslaat. Janneke loopt een mysterieuze ziekte op na de bevalling van hun dochtertje. Deze ziekte is zo ernstig dat zij niet kan lopen, laat staan werken. De omzet loopt terug tot een dieptepunt, Thijs is er met zijn hoofd niet meer bij en is binnen een jaar grijs van de zorgen. De verborgencamerabeelden tonen een restaurant waar niemand meer bezig is met de gasten. Als Herman het personeel bijeen roept om hen met deze misstanden te confronteren, blijken de koks niet gediend te zijn van Hermans hulp.
Kijk vanavond om half 10 – RTL 4 hoe Stadscafé Staps een nieuwe naam heeft gekregen: Tapas y Vino. Een nieuw restaurant waar je de heerlijkste tapas kunt eten in een gezellige, Spaanse sfeer. Uiteraard is er ook een mooie mobiele website gemaakt.
Herman is geen wonderdokter, hij kan geen wonderen verrichten slechts goede adviezen geven.quote:Op dinsdag 28 mei 2013 17:56 schreef Stefan het volgende:
Nog een gefaalde ondernemer na hulp Herman
http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1000129
Sja, als je als kok niet meedoet word je baas niet echt vrolijk denk ik.quote:
Nieuwe groenten hadden er wel bij gemogen anders.quote:Op dinsdag 28 mei 2013 21:52 schreef tralalala het volgende:
Jankwijf over dat ze haar oude biefstuk terug krijgt.
Ik zou geen goede zijn voor in de bediening.quote:Op dinsdag 28 mei 2013 22:01 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Nieuwe groenten hadden er wel bij gemogen anders.
gesponsord door toeristenbureau Madrid.quote:
Haha. "Wat nou te rood? Je vroeg er zelf om jankwijf."quote:Op dinsdag 28 mei 2013 22:02 schreef tralalala het volgende:
[..]
Ik zou geen goede zijn voor in de bediening.
Volgens mij heeft die beste man gewoon even een vakantie nodig.quote:Op dinsdag 28 mei 2013 22:04 schreef Remzz het volgende:
Die overenthousiaste Herman in Madrid met 2 mensen die op leven na dood zijn, ik vind het bijna sneu voor hem
quote:Op dinsdag 28 mei 2013 22:05 schreef tralalala het volgende:
[..]
Volgens mij heeft die beste man gewoon even een goede beurt nodig.
Beide werken er niet meer.quote:Op dinsdag 28 mei 2013 21:42 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Sja, als je als kok niet meedoet word je baas niet echt vrolijk denk ik.
Ow ok. Ik heb wel de neiging om er een keer te gaan eten nu. Ik kom ook uit Nijmegen en ik heb er alleen een keer op het terras gezeten.quote:
Ik had de indruk dat die Stijn (die uiteindelijk wel wilde meewerken) nog gewoon in de keuken stond?quote:
Nee, na de geboorte van het kind 4 jaar geleden (...) is ze 'ziek' geworden. En ze hadden het echt over artrose aan het schaambeen.quote:
ik ben er zelf niet een geweest, ern vriend was er vorige week, misschien is stijn idd gebleven maar zijn collega is zeker weg, lees ik op zijn twitter.quote:Op dinsdag 28 mei 2013 22:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik had de indruk dat die Stijn (die uiteindelijk wel wilde meewerken) nog gewoon in de keuken stond?
Verder had ik vooral het idee dat die schaambeenartrose van die vrouw vooral tussen haar oren zit.
Als ze in Madrid wel over zo'n markt kan slenteren, waarom kan ze dan niet een paar uur per dag in haar eigen zaak staan?
Mwah ze is officieel arbeidsongeschikt. Dus wie ben jij om zomaar te beweren dat het tussen haar oren zit?quote:Op dinsdag 28 mei 2013 22:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee, na de geboorte van het kind 4 jaar geleden (...) is ze 'ziek' geworden. En ze hadden het echt over artrose aan het schaambeen.
Nou nou, wat stonden de advocaten en notarissen standby, die hebben hun kennis even laten gelden bij de koks wat was ik naiefquote:Op vrijdag 24 mei 2013 00:58 schreef icloud het volgende:
[..]
Naief ben je, de productiemaatschappij regelt alles en heeft advocaten en notarissen stand by, je denkt toch niet dat lesje koken van herman en een nieuwe website wonderen doet? het grootste probleem word achter de schermen weggewerkt, juridische structuren, vennootafspraken personeelsbeleid alles word doorgelicht en aangepast.
Ik heb het meegemaakt met de lichtmis het restaurant van mijn schoonoom, het gaat veel en veel verder dan je ziet op tv
Ze werken er beide niet meer en dat is niet omdat het slechte koks zijn.quote:Op woensdag 29 mei 2013 23:14 schreef Stefan het volgende:
[..]
Nou nou, wat stonden de advocaten en notarissen standby, die hebben hun kennis even laten gelden bij de koks wat was ik naief
En ook niet door juristen van de productiemaatschappijquote:Op woensdag 29 mei 2013 23:27 schreef icloud het volgende:
[..]
Ze werken er beide niet meer en dat is niet omdat het slechte koks zijn.
Jij snapt niet dat ze een reden verzinnen als ze jouw weg willen hebben, ze zijn ontslagen en niet door sukkel en sukkel.quote:Op donderdag 30 mei 2013 00:23 schreef Stefan het volgende:
[..]
En ook niet door juristen van de productiemaatschappij
Je kan NIET ontslagen worden omdat je weigert aan een tv programma mee te werken
Kan ook best zijn dat ze niet dag in dag uit tapasgerechtjes willen maken
Ik denk dat je er naast zit.quote:Op donderdag 30 mei 2013 00:41 schreef icloud het volgende:
Jij snapt niet dat ze een reden verzinnen als ze jouw weg willen hebben, ze zijn ontslagen en niet door sukkel en sukkel.
quote:Op donderdag 30 mei 2013 00:41 schreef icloud het volgende:
[..]
Jij snapt niet dat ze een reden verzinnen als ze jouw weg willen hebben, ze zijn ontslagen en niet door sukkel en sukkel.
quote:Vanavond komt de vijfde aflevering van Seizoen 4 van Herrie in de keuken. Herman den Blijker is een groot aantal restaurants te hulp geschoten. In het nieuwe seizoen Herrie in de Keuken gooit Herman den Blijker alles in de strijd.
De economische crisis laat ook jonge ondernemers niet ongemoeid, merkt de 21-jarige Frederik Faasse. Met financiële hulp van zijn ouders koopt hij anderhalf jaar geleden een klein restaurant in het toeristische Zuid-Hollandse Ouddorp.
Al snel komt hij erachter dat de zaak nogal wat gebreken vertoond, veel apparatuur is stuk en tot overmaat van ramp blijkt dat de reputatie van het restaurant bijzonder slecht is.
Nu, anderhalf jaar later ziet Frederik zijn jongensdroom volledig in rook opgaan. Er komen veel te weinig gasten en er moet maandelijks geld bijgelegd worden. Dat geld is echter het pensioen van Frederiks vader. Frederik die het liefste wil dat zijn ouders trots op hem zijn, ziet geen andere oplossing dan Herman om hulp te vragen.
Kijk vanavond om half 10 – RTL 4 hoe Restaurant De Koophandel een nieuwe naam heeft gekregen: Pannetjes
Ja in Rotterdam had hij er ook al 1 gehad.quote:Op dinsdag 4 juni 2013 21:44 schreef WammesWaggel het volgende:
Te jong en onervaren, waarom dan al voor jezelf beginnen?
Was dit nu al zijn tweede tent?
Nou dan moeten die ouders hem vooral zo sponsoren terwijl zij hem zien als een niksnutquote:Op dinsdag 4 juni 2013 21:45 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Ja in Rotterdam had hij er ook al 1 gehad.
Zou het echt zo sneu vinden voor zn pa als ie al zn geld zo kwijtraakt...quote:Op dinsdag 4 juni 2013 21:50 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Nou dan moeten die ouders hem vooral zo sponsoren terwijl zij hem zien als een niksnut
Echt hèquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |