Dit programma is na drie jaar weer terug van weggeweest. Eerste aflevering van het vierde seizoen dinsdag 7 mei 21.30quote:Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen.
De kookgigant laat zien dat een passie voor koken, in deze tijden van crisis niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. In de afgelopen jaren zijn honderden restaurants failliet gegaan, lang niet altijd door eigen falen.
Ja zoiets, echt niet te herkennen als restaurant op het eerste gezicht.quote:
Die buitenkant van het restaurant. Je verwacht dat ze er pallets verzamelen.quote:
Haha, wie verzamelt er nou pallets? Dat zou echt een gekke hobby zijn.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:41 schreef tong80 het volgende:
[..]
Die buitenkant van het restaurant. Je verwacht dat ze er pallets verzamelen.
Er zijn pallets-fabriekenquote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:42 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Haha, wie verzamelt er nou pallets? Dat zou echt een gekke hobby zijn.
Whaha, dat is het ook. Wat ze met die gamba's doen weet ik dan weer niet.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:43 schreef Karina het volgende:
Ik heb het begin gemist: de naam spek en stroop lijkt meer iets voor een pannenkoekenrestaurant.
Ja, maar die willen ze wel verkopen lijkt me.quote:
Ow en hij had het ook over pasta.quote:Op dinsdag 7 mei 2013 21:44 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Whaha, dat is het ook. Wat ze met die gamba's doen weet ik dan weer niet.
Ja ik snap het inmiddels ook niet meer. In de intro hadden ze het over pannenkoeken.quote:
Pannenkoek shoarma kan ook.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |