abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 1 mei 2013 @ 23:25:50 #1
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_125964262


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

[ Bericht 1% gewijzigd door Madame_Paon op 01-05-2013 23:39:05 ]
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  woensdag 1 mei 2013 @ 23:26:14 #2
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_125964279
Jammer Kun-Aguero. :W
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_125964293
Lullo ik has de lapo
Because you know i'm all about that ass
pi_125964329
Lullen
AJ
  woensdag 1 mei 2013 @ 23:27:11 #5
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_125964337
quote:
1s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:26 schreef blow... het volgende:
Lullo ik has de lapo
Ik opende hem voordat die FIFA-trollen hem konden openen.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_125964340
Kun je ruilen met d ds lite
Because you know i'm all about that ass
pi_125964360
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:27 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik opende hem voordat die FIFA-trollen hem konden openen.
Beter.

Vrouwen die gamen _O_
Because you know i'm all about that ass
pi_125964400
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:27 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik opende hem voordat die FIFA-trollen hem konden openen.
Ik ben geen trol
AJ
  woensdag 1 mei 2013 @ 23:30:32 #9
388005 Djeetje
Visca el Barça
pi_125964525
quote:
1s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:28 schreef Kun-Aguero het volgende:

[..]

Ik ben een fake account
Ik beuk jullie allemaal in elkaar.
  woensdag 1 mei 2013 @ 23:31:16 #10
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_125964559
quote:
1s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:26 schreef blow... het volgende:
Lullo ik has de lapo
Tja, wat moet je hier nou uit opmaken..
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  woensdag 1 mei 2013 @ 23:31:55 #11
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_125964606
quote:
1s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:27 schreef blow... het volgende:

[..]

Beter.

Vrouwen die gamen _O_
Normaal gesproken kaap ik geen topics, maar dit was even een uitzondering. :P

Ik ben vooral een Pokémonfan, maar ik speel ook andere spellen: The Sims, Ratchet & Clank, SSX, ... :Y
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_125964735
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:31 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Normaal gesproken kaap ik geen topics, maar dit was even een uitzondering. :P

Ik ben vooral een Pokémonfan, maar ik speel ook andere spellen: The Sims, Ratchet & Clank, SSX, ... :Y
Die speel ik ook allemaal ( behalve sims dan, alleen simcity )
Because you know i'm all about that ass
pi_125964762
Ik wil r&c 2 nog spelen maar mijn ps2 is kapoet
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 1 mei 2013 @ 23:36:42 #14
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_125964844
quote:
1s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:35 schreef blow... het volgende:
Ik wil r&c 2 nog spelen maar mijn ps2 is kapoet
Ratchet & Clank is echt een briljante serie. Ik speel Ratchet & Clank 2 niet meer sinds hij opeens mijn spel wiste, terwijl ik bijna alle wapens al geüpgraded had. :(

Als je een andere TT wilt, moet je het maar zeggen, want dan vraag ik een TT-change aan in het feedbacktopic (jij had immers de lapo).
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_125964957
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:36 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ratchet & Clank is echt een briljante serie. Ik speel Ratchet & Clank 2 niet meer sinds hij opeens mijn spel wiste, terwijl ik bijna alle wapens al geüpgraded had. :(

Als je een andere TT wilt, moet je het maar zeggen, want dan vraag ik een TT-change aan in het feedbacktopic (jij had immers de lapo).
Nee, maakt niet uit hoor.

Ik vond de tesla barrier max altijd het fijnst _O_

Alles na gladiator vond ik een beetje misselijkmakend ( letterlijk, van size matters werd ik altijd duizelig) dat van die verschillende uitrustingen vond ik wel superleuk.

Maargoed, dit gaat over pokemon...

Is ereen r&c topic?
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 1 mei 2013 @ 23:44:07 #16
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_125965216
quote:
1s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:38 schreef blow... het volgende:

[..]

Nee, maakt niet uit hoor.

Ik vond de tesla barrier max altijd het fijnst _O_

Alles na gladiator vond ik een beetje misselijkmakend ( letterlijk, van size matters werd ik altijd duizelig) dat van die verschillende uitrustingen vond ik wel superleuk.

Maargoed, dit gaat over pokemon...

Is ereen r&c topic?
Ik liep altijd vast bij die ruimtemissies. Daar ben ik echt heel slecht in. :')

Ik heb even gezocht, maar er zijn eigenlijk alleen losse topics over.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_125965328
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:44 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik liep altijd vast bij die ruimtemissies. Daar ben ik echt heel slecht in. :')

Ik heb even gezocht, maar er zijn eigenlijk alleen losse topics over.
Maar die waren ook erg moeilijk
pi_125965420
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:44 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik liep altijd vast bij die ruimtemissies. Daar ben ik echt heel slecht in. :')

Ik heb even gezocht, maar er zijn eigenlijk alleen losse topics over.
Ik vond ze niet zo leuk.
E eindbaas op r&c drie is dan weer erg simpel, gewoon het rondjestruukje toepassen et voila.
Because you know i'm all about that ass
pi_125965441
Graag ontopic blijven

Pikachu is een kut pokemon
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 1 mei 2013 @ 23:49:36 #20
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_125965443
Hou het hier even over Pokémon mensen.

quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:49 schreef Doublepain het volgende:
Graag ontopic blijven

Pikachu is een kut pokemon
Mwah Raichu valt mij altijd sterk tegen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_125965562
quote:
14s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:49 schreef Dr.Mikey het volgende:
Hou het hier even over Pokémon mensen.

[..]

Mwah Raichu valt mij altijd sterk tegen.
Heb liever Charizard.
  woensdag 1 mei 2013 @ 23:54:22 #22
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_125965616
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:49 schreef Doublepain het volgende:
Graag ontopic blijven

Pikachu is een kut pokemon
Klopt.

Wie heeft er zin om een mooie OP voor een Ratchet&-Clank-reeks te maken? Ik op dit moment niet.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_125965798
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:54 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Klopt.

Wie heeft er zin om een mooie OP voor een Ratchet&-Clank-reeks te maken? Ik op dit moment niet.
Wat vind jij van Snorlax?
pi_125965950
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:54 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Klopt.

Wie heeft er zin om een mooie OP voor een Ratchet&-Clank-reeks te maken? Ik op dit moment niet.
Ik miss morgen...
Because you know i'm all about that ass
pi_125965966
Maar is ruilen met een ds lite met wifi ontvanger nou moeilijk of niet?
Because you know i'm all about that ass
pi_125966087
Pikachus moeder
AJ
  Moderator donderdag 2 mei 2013 @ 00:13:53 #27
1424 crew  Jimbo
Grĺtrunka
pi_125966304
ik heb laatst een slowpoke gevonden

wel shiny dan he
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_125966337
Hoe leven jullie je pokemon eig? Gelijkmatig of sommige heel steek?
Because you know i'm all about that ass
pi_125966483
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 00:15 schreef blow... het volgende:
Hoe leven jullie je pokemon eig? Gelijkmatig of sommige heel steek?
Meestal in een bal
pi_125966503
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 00:19 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Meestal in een bal
Trainen bedoelde ik?.
Because you know i'm all about that ass
pi_125966526
Ik deed trouwens altijd gewone bal, die andere ballen waren me te duur en ik snapte er geen kut van.
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 2 mei 2013 @ 07:13:04 #32
388285 roy9
Oude Koek
pi_125968996
Ik ga binnenkort dus ook Black2 erbij kopen, alleen ik weet nog niet wat voor run ik wil doen. Ik twijfel over:

Gewone run
Water mono
Run waar ik alleen maar kikker-like pokemon gebruik
Water mono-nuzlocke
Of, Nuzlocke

Dus, wat zouden jullie doen?
  donderdag 2 mei 2013 @ 08:24:37 #33
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_125969402
quote:
14s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:52 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Heb liever Charizard.
Raichu maakt Charizard af.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_126004677
quote:
14s.gif Op woensdag 1 mei 2013 23:52 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Heb liever Charizard.
Blastoise _O_
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  donderdag 2 mei 2013 @ 23:29:16 #35
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_126004819
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 23:27 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Blastoise _O_
Raichu maakt Blastoise ook af, by the way.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_126005092
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 23:29 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Raichu maakt Blastoise ook af, by the way.
goed punt, maar Blastoise blijft de tofste Pokemon.. :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  donderdag 2 mei 2013 @ 23:35:37 #37
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_126005233
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 23:33 schreef MrMoon het volgende:

[..]

goed punt, maar Blastoise blijft de tofste Pokemon.. :)
Ik denk dat Blastoise, Charizard en Infernape een geweldig team vormen.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_126005241
Niets verslaat ditto
Because you know i'm all about that ass
pi_126005347
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 23:35 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Ik denk dat Blastoise, Charizard en Venusaur een geweldig team vormen.
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 2 mei 2013 @ 23:38:27 #40
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_126005390
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 23:37 schreef blow... het volgende:

[..]

Nee..
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_126005495
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 23:38 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Nee..
Waarom 2 vuur en heen grass
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 2 mei 2013 @ 23:44:49 #42
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_126005681
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 23:40 schreef blow... het volgende:

[..]

Waarom 2 vuur en heen grass
oké, Blastoise Infernape en Sceptile dan.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  vrijdag 3 mei 2013 @ 07:12:31 #43
388285 roy9
Oude Koek
pi_126010599
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 23:44 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

oké, Blastoise Infernape en Sceptile dan.
Wat zijn de aanvallen dan?
  vrijdag 3 mei 2013 @ 07:20:01 #44
388285 roy9
Oude Koek
pi_126010623
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 23:29 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Raichu maakt Blastoise ook af, by the way.
Hoeft niet:
Raichu used Thunderbolt! Blastoise hung on it's Focus Sash! (Volgens mij overleeft Blastoise makkelijk Thunderbolt, maargoed) Blastoise used Earthquake! Raichu fainted!
En in het geval dat Raichu ook een Focus Sash heeft:
Raichu hung on it's Focus Sash! Blastoise used Aqua Jet! Raichu fainted! *O*
pi_126016983
quote:
14s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 07:20 schreef roy9 het volgende:

[..]

Hoeft niet:
Raichu used Thunderbolt! Blastoise hung on it's Focus Sash! (Volgens mij overleeft Blastoise makkelijk Thunderbolt, maargoed) Blastoise used Earthquake! Raichu fainted!
En in het geval dat Raichu ook een Focus Sash heeft:
Raichu hung on it's Focus Sash! Blastoise used Aqua Jet! Raichu fainted! *O*
Tenzij Raichu nog Quick Attack heeft :P
  vrijdag 3 mei 2013 @ 15:11:08 #46
388285 roy9
Oude Koek
pi_126023387
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 12:20 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Tenzij Raichu nog Quick Attack heeft :P
Ohja, maar Blastoise overleeft toch wel een Thunderbolt, met ongeveer 30/40% over. Dus Quick Attack doet alsnog niet genoeg.
pi_126023632
Kutonzin
AJ
pi_126027139
vaginagelul
pi_126034675
Black 2 gekocht
Because you know i'm all about that ass
pi_126037584
Hij doet het introotue, daarna krijg ik onder en boven grijs en doet hij niets meer.
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 3 mei 2013 @ 22:40:51 #51
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_126041844
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 21:17 schreef blow... het volgende:
Hij doet het introotue, daarna krijg ik onder en boven grijs en doet hij niets meer.
Blazen in het poortje en de cartridge zoals vroeger haha
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_126041955
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 22:40 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Blazen in het poortje en de cartridge zoals vroeger haha
Miss beter blazen morgen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126052252
Fuck it, ik heb hem geruild en ga weer diamond spelen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126056318
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 11:45 schreef blow... het volgende:
Fuck it, ik heb hem geruild en ga weer diamond spelen.
Geruild :P Toepasselijk in een Pokémon topic, voor een ander spel? Kon je niet gewoon een nieuw exemplaar krijgen dan? Diamond voelt trouwens zo sloom naar mijn gevoel vergeleken met bw/bw2.. De tekst en gevechten.. :( Ik heb 'm laatst voor een 10tje gehaald maar ben nog helemaal niet ver daardoor.
pi_126056370
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 14:31 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Geruild :P Toepasselijk in een Pokémon topic, voor een ander spel? Kon je niet gewoon een nieuw exemplaar krijgen dan? Diamond voelt trouwens zo sloom naar mijn gevoel vergeleken met bw/bw2.. De tekst en gevechten.. :( Ik heb 'm laatst voor een 10tje gehaald maar ben nog helemaal niet ver daardoor.
Voor cash.

Moet alleen diamond nog terug vinden.
Because you know i'm all about that ass
pi_126056396
Ik vind diamond gewoon leuk, alleen die tesksten zijn wel sloom ja.
Ik was bang dat mijn nds lite het niet aankon. Heb voor mijn ds lite trouwens wel een internetontvsnger gekocht toen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126058566
Welke starter neem ik...
Because you know i'm all about that ass
pi_126058691
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 14:31 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Geruild :P Toepasselijk in een Pokémon topic, voor een ander spel? Kon je niet gewoon een nieuw exemplaar krijgen dan? Diamond voelt trouwens zo sloom naar mijn gevoel vergeleken met bw/bw2.. De tekst en gevechten.. :( Ik heb 'm laatst voor een 10tje gehaald maar ben nog helemaal niet ver daardoor.
J kunt wel a ingedrukt houden voor snelle tekst btw.


Heb piplup genomen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126058917
Welke pokemons zijn vang-waardig?
Because you know i'm all about that ass
pi_126059635
Shinx gevange, weet niet of het slim was, maarja
Because you know i'm all about that ass
pi_126061324
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 16:38 schreef blow... het volgende:
Shinx gevange, weet niet of het slim was, maarja
ik vind het wel een fijne Pokemon..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_126063630
Ik begin opnieuw, liep vast steeds.

Welke zal ik kiezen?

Ik neig toch naar vuur omdat die in het begin miss makkelijker is...
Because you know i'm all about that ass
pi_126067444
Opnieuw begonnen en chimchar gekozen
Because you know i'm all about that ass
pi_126072575
Shit. Gym leader 1 verloren
Because you know i'm all about that ass
pi_126075625
Onyx gevangen. Het moest maar :(
Because you know i'm all about that ass
pi_126076435
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 16:06 schreef blow... het volgende:

[..]

J kunt wel a ingedrukt houden voor snelle tekst btw.

Heb piplup genomen.
Ja je kunt de tekst ook ''snel'' zetten in de options.. Maar alsnog is het langzaam/langzamer dan black/white(2)
pi_126076980
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 22:50 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Ja je kunt de tekst ook ''snel'' zetten in de options.. Maar alsnog is het langzaam/langzamer dan black/white(2)
Ah. Thx. Gaat niet heel snal idd. Wat is onix eem kut pokemon, maar moest rock smash hebben....
Because you know i'm all about that ass
pi_126081385
Mijn pokemons worden steeds verslagen door waterpokemons. Wat is een goede pokemob tegenwater? Heb al geprobeerd budew te vangwn maar als ok die in peven h9ud ontsnapt hij an ls ik aanval is hij na 1 aanval dood
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 07:58:16 #69
388285 roy9
Oude Koek
pi_126082618
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 02:17 schreef blow... het volgende:
Mijn pokemons worden steeds verslagen door waterpokemons. Wat is een goede pokemob tegenwater? Heb al geprobeerd budew te vangwn maar als ok die in peven h9ud ontsnapt hij an ls ik aanval is hij na 1 aanval dood
Nu in normaal Nederlands...
  zondag 5 mei 2013 @ 10:59:02 #70
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_126084065
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 14:31 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Geruild :P Toepasselijk in een Pokémon topic, voor een ander spel? Kon je niet gewoon een nieuw exemplaar krijgen dan? Diamond voelt trouwens zo sloom naar mijn gevoel vergeleken met bw/bw2.. De tekst en gevechten.. :( Ik heb 'm laatst voor een 10tje gehaald maar ben nog helemaal niet ver daardoor.
Het meest hatelijke aan BW2 vind ik dat je verplicht naar de Pokéstar Studio moet.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  zondag 5 mei 2013 @ 12:19:27 #71
388285 roy9
Oude Koek
pi_126086044
Waar zijn Parodiuzz, Madame Paon, AthCom, Pheno, Nitraatpoep en Dr.mikey (en nog meer vaste topicvolgers) nou? :'(
Of lezen jullie nog maar posten jullie niet...?
  zondag 5 mei 2013 @ 14:18:15 #72
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126090474
quote:
5s.gif Op zondag 5 mei 2013 12:19 schreef roy9 het volgende:
Waar zijn Parodiuzz, Madame Paon, AthCom, Pheno, Nitraatpoep en Dr.mikey (en nog meer vaste topicvolgers) nou? :'(
Of lezen jullie nog maar posten jullie niet...?
:W

quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 02:17 schreef blow... het volgende:
Mijn pokemons worden steeds verslagen door waterpokemons. Wat is een goede pokemob tegenwater? Heb al geprobeerd budew te vangwn maar als ok die in peven h9ud ontsnapt hij an ls ik aanval is hij na 1 aanval dood
Veel lopen (in het spel) zodat Budew gelukkig wordt en evolueert. Roselia leert op level 13 Mega Drain en op level 19 Magical Leaf.
Shinx laten evolueren: Luxio leert op level 18 Spark.
Starly evolueert op level 14 voor het eerst. Starly/Staravia/Staraptor is een van de betere Normal/Flying Pokémon.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126092190
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 10:59 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Het meest hatelijke aan BW2 vind ik dat je verplicht naar de Pokéstar Studio moet.
Yeah da's wel waar.
  zondag 5 mei 2013 @ 15:14:15 #74
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126092837
Het grootste minpunt van BW2 is wat mij betreft dat je pas kunt breeden als je de Elite Four + Champion hebt verslagen.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126094023
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 14:18 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

:W

[..]

Veel lopen (in het spel) zodat Budew gelukkig wordt en evolueert. Roselia leert op level 13 Mega Drain en op level 19 Magical Leaf.
Shinx laten evolueren: Luxio leert op level 18 Spark.
Starly evolueert op level 14 voor het eerst. Starly/Staravia/Staraptor is een van de betere Normal/Flying Pokémon.
Heb alleen monferno en onxy nu. Kan geen budew vangen want die is in een keer dood. Kan haar ook niet meer vinden btw, nu weer ff proberen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126094031
Zijn shinx en starly het vangen waard?
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 16:04:36 #77
388285 roy9
Oude Koek
pi_126094418
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 15:49 schreef blow... het volgende:
Zijn shinx en starly het vangen waard?
Ja, Shinx word Luxray en is een goed electric type. Starly word Staraptor en leerst Close Combat. 120 power fighting move!
  zondag 5 mei 2013 @ 16:05:18 #78
388285 roy9
Oude Koek
pi_126094441
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 14:18 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

:W
Ja en de rest dan?
pi_126094448
quote:
14s.gif Op zondag 5 mei 2013 16:04 schreef roy9 het volgende:

[..]

Ja, Shinx word Luxray en is een goed electric type. Starly word Staraptor en leerst Close Combat. 120 power fighting move!
Ah. Nice. Ff doen dan.
Because you know i'm all about that ass
pi_126094807
Allr 3 gevangen. Hoe level Ik zo'n lage pokemon
Because you know i'm all about that ass
pi_126095197
Ah. Heb nu ook een waterpokemon.
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 16:55:28 #82
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126096102
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 16:05 schreef roy9 het volgende:

[..]

Ja en de rest dan?
Geen idee.

quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 16:15 schreef blow... het volgende:
Allr 3 gevangen. Hoe level Ik zo'n lage pokemon
Bovenaan zetten en als je een Pokémon tegenkomt, meteen een sterkere Pokémon inzetten.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126096341
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 16:55 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Geen idee.

[..]

Bovenaan zetten en als je een Pokémon tegenkomt, meteen een sterkere Pokémon inzetten.
Ben ik aan het doen. Is er een plek met pokemons level 100 ofzo zodat ik veel punten krijg?
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 17:03:50 #84
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126096415
quote:
5s.gif Op zondag 5 mei 2013 12:19 schreef roy9 het volgende:
Waar zijn Parodiuzz, Madame Paon, AthCom, Pheno, Nitraatpoep en Dr.mikey (en nog meer vaste topicvolgers) nou? :'(
Of lezen jullie nog maar posten jullie niet...?
Ik lees altijd wel en als ik de behoefte heb, post ik. :7
Moira. is tof. :7
  zondag 5 mei 2013 @ 17:14:23 #85
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126096815
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 17:02 schreef blow... het volgende:

[..]

Ben ik aan het doen. Is er een plek met pokemons level 100 ofzo zodat ik veel punten krijg?
Nope. In bepaalde gebieden heb je wel meer Pokémon die meer exp. punten geven dan anderen. Zubat en Wurmple bijv. geven je niet veel exp. punten.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126096862
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 17:14 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Nope. In bepaalde gebieden heb je wel meer Pokémon die meer exp. punten geven dan anderen. Zubat en Wurmple bijv. geven je niet veel exp. punten.
Oke. Dankje :).
Starly is nu staravia btw :D
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 17:43:03 #87
388285 roy9
Oude Koek
pi_126097627
quote:
17s.gif Op zondag 5 mei 2013 17:03 schreef AthCom het volgende:

[..]

Ik lees altijd wel en als ik de behoefte heb, post ik. :7
Mooi zo, er is namelijk een wet in Nederland dat als je eenmaal in het FOK! centrale Pokémon-topic hebt gepost, je verplicht bent om in elk deel van het FOK! centrale Pokémon-topic minimaal tweemaal te posten. Als dat net gedaan word volgt er een sanctie. (Straf word besproken met TS op het moment van misdaad) :Y

Nederland met die regeltje toch... Zucht |:(
pi_126097698
Waar kun je rare candy kopen
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 18:07:34 #89
388285 roy9
Oude Koek
pi_126098241
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 17:46 schreef blow... het volgende:
Waar kun je rare candy kopen
Kun je niet kopen, alleen post-game bij de battle tower/frontier met BP, maar schiet niet echt op
  zondag 5 mei 2013 @ 18:27:48 #90
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126098814
quote:
5s.gif Op zondag 5 mei 2013 12:19 schreef roy9 het volgende:
Waar zijn Parodiuzz, Madame Paon, AthCom, Pheno, Nitraatpoep en Dr.mikey (en nog meer vaste topicvolgers) nou? :'(
Of lezen jullie nog maar posten jullie niet...?
Ik post alleen als ik er een reden toe heb...
pi_126099205
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 18:07 schreef roy9 het volgende:

[..]

Kun je niet kopen, alleen post-game bij de battle tower/frontier met BP, maar schiet niet echt op
Da's janmer...
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 18:40:19 #92
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126099206
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 17:46 schreef blow... het volgende:
Waar kun je rare candy kopen
Wat roy9 zegt.
Je kunt ook via Pick Up Rare Candies vinden.
Pachirisu kan als ability Pick Up hebben. Als je Pachirisu op level 21 of hoger zit (en niet al een item vasthoudt), kan hij na een gevecht een Rare Candy (of een ander item) vinden.
Hier zie je de items die een Pokémon op een bepaald level kan vinden: http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/pickup.shtml
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126099396
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 18:40 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Wat roy9 zegt.
Je kunt ook via Pick Up Rare Candies vinden.
Pachirisu kan als ability Pick Up hebben. Als je Pachirisu op level 21 of hoger zit (en niet al een item vasthoudt), kan hij na een gevecht een Rare Candy (of een ander item) vinden.
Hier zie je de items die een Pokémon op een bepaald level kan vinden: http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/pickup.shtml
Ik heb geen heartgold of souksilver. Moet pachurisu zelf vechten?
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 18:49:21 #94
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126099538
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 18:45 schreef blow... het volgende:

[..]

Ik heb geen heartgold of souksilver. Moet pachurisu zelf vechten?
Dat schema is hetzelfde bij Diamond en Pearl. ;)
Pachirisu hoeft niet zelf te vechten om een voorwerp op te pakken (hij kan ook niet goed vechten, want het is een hele zwakke Pokémon).
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126101017
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 18:49 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Dat schema is hetzelfde bij Diamond en Pearl. ;)
Pachirisu hoeft niet zelf te vechten om een voorwerp op te pakken (hij kan ook niet goed vechten, want het is een hele zwakke Pokémon).
Effe vangwn dan maar. Moet je hem per se meehebben?

[ Bericht 0% gewijzigd door blow... op 05-05-2013 19:32:34 ]
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 19:35:58 #96
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126101368
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 19:27 schreef blow... het volgende:

[..]

Effe vangwn dan maar. Moet je hem per se meehebben?
Als je 'm niet meehebt, kan hij geen voorwerpen oppakken.
Pachirisu kan trouwens nog een ability hebben: Run Away en als je Pachirisu die ability heeft, kan hij geen voorwerpen vinden.
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij heb je 50% kans dat je Pachirisu Pick Up als ability heeft en 50% kans dat hij Run Away heeft.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126101818
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 19:35 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Als je 'm niet meehebt, kan hij geen voorwerpen oppakken.
Pachirisu kan trouwens nog een ability hebben: Run Away en als je Pachirisu die ability heeft, kan hij geen voorwerpen vinden.
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij heb je 50% kans dat je Pachirisu Pick Up als ability heeft en 50% kans dat hij Run Away heeft.
Waae kan je dat zien? Als ik een andere wil, kan ik de oude dan vrijlaten?
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 19:51:56 #98
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126102038
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 19:47 schreef blow... het volgende:

[..]

Waae kan je dat zien? Als ik een andere wil, kan ik de oude dan vrijlaten?
Je kunt altijd Pokémon vrijlaten (al vind ik dat wel zonde).
Bij Summary kun je zien welke ability je Pokémon heeft.

There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126102175
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 19:51 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Je kunt altijd Pokémon vrijlaten (al vind ik dat wel zonde).
Bij Summary kun je zien welke ability je Pokémon heeft.

[ afbeelding ]
Kost vrijlaten geld of iets anders dan?

De royte waar ik pachirisu kon vangen is nu dicht omdat ik een fiets heb. Nice pokemon trouwens, lvl 100 duurde bij mij altijd heel lang
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 19:59:46 #100
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126102448
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 19:54 schreef blow... het volgende:

[..]

Kost vrijlaten geld of iets anders dan?

De royte waar ik pachirisu kon vangen is nu dicht omdat ik een fiets heb. Nice pokemon trouwens, lvl 100 duurde bij mij altijd heel lang
Dat is een plaatje van internet. :P
Vrijlaten kost niks, maar je dan bent eigenlijk het geld van de Poké Ball waarmee je 'm hebt gevangen kwijt, omdat je de Poké Ball dan ook kwijt bent.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126102691
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 19:59 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Dat is een plaatje van internet. :P
Vrijlaten kost niks, maar je dan bent eigenlijk het geld van de Poké Ball waarmee je 'm hebt gevangen kwijt, omdat je de Poké Ball dan ook kwijt bent.
Ah, vandaar. Nu maar hopen op een wilde pachirisu
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 20:56:12 #102
388285 roy9
Oude Koek
pi_126105425
@Blow, kijk ook eens rond op Serebii, SerbiiForums, Marriland en PokemonDB, kun je veel mechanics en alles leren.
(Of je vraagt het hier) :Y
pi_126105599
Ah. Thanks. Zal ff kijken.
Because you know i'm all about that ass
  zondag 5 mei 2013 @ 21:05:41 #104
388285 roy9
Oude Koek
pi_126106057
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2013 20:58 schreef blow... het volgende:
Ah. Thanks. Zal ff kijken.
geen problemo

[ Bericht 13% gewijzigd door roy9 op 05-05-2013 22:24:35 ]
pi_126133485
Is het handig om van al mijn berries poffins te maken?
Because you know i'm all about that ass
pi_126135678
Fukkaduck. Had 32 piffins gemaakt. Doe ik mijn ds uit zonder saven. Exp share is trouwens super handig. Was net in een route met alle pokemon dood pp een na. Die had nog 1 health. Heb hrt net gered. Op die route stond gvd geen pokecenter.
Because you know i'm all about that ass
  maandag 6 mei 2013 @ 17:19:02 #107
388285 roy9
Oude Koek
pi_126135851
quote:
1s.gif Op maandag 6 mei 2013 16:27 schreef blow... het volgende:
Is het handig om van al mijn berries poffins te maken?
Niet van alle, want dan kun je niks meer planten en heb je nooit meer berries.
pi_126135958
quote:
2s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:19 schreef roy9 het volgende:

[..]

Niet van alle, want dan kun je niks meer planten en heb je nooit meer berries.
Ik laat er van elke berrie 1 over. Is het bte slim om berries terug te planten ofzo? Of kun je berries kopeb of whatever

Ik gebruik triuwens zelden berries.
Because you know i'm all about that ass
  maandag 6 mei 2013 @ 17:22:32 #109
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126136023
quote:
1s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:14 schreef blow... het volgende:
Fukkaduck. Had 32 piffins gemaakt. Doe ik mijn ds uit zonder saven. Exp share is trouwens super handig. Was net in een route met alle pokemon dood pp een na. Die had nog 1 health. Heb hrt net gered. Op die route stond gvd geen pokecenter.
Exp. Share is op zich wel handig, maar ik zweer bij de Lucky Egg. _O_
Moira. is tof. :7
pi_126136182
quote:
0s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:22 schreef AthCom het volgende:

[..]

Exp. Share is op zich wel handig, maar ik zweer bij de Lucky Egg. _O_
lucky rgg?

Wat kun ie eig met poffins? Hen op bulbapedia gezocht maar daar zeggen ze alleen hoe je ze gebruikt en incde gam3 wordt het amper duidelijk.
Because you know i'm all about that ass
  maandag 6 mei 2013 @ 17:30:07 #111
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126136355
Heb voor het eerst wat Pokemon Diamond gespeeld.
Moet zeggen dat het niet zo leuk is als voorgaande spellen, voornamelijk door het geringe aantal beschikbare pokemon in het begin (overal dezelfde 5 beesten) en dat gezeik met die gele bomen, al die weersomstandigheden etc.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126136431
Ik vind hem later juist geweldig. In het begin is het allemaal slap gelul.
Because you know i'm all about that ass
  maandag 6 mei 2013 @ 17:36:29 #113
388285 roy9
Oude Koek
pi_126136608
quote:
1s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:25 schreef blow... het volgende:

[..]

lucky rgg?

Wat kun ie eig met poffins? Hen op bulbapedia gezocht maar daar zeggen ze alleen hoe je ze gebruikt en incde gam3 wordt het amper duidelijk.
Poffins zijn om contest stats te verhogen.

quote:
Heb voor het eerst wat Pokemon Diamond gespeeld.
Moet zeggen dat het niet zo leuk is als voorgaande spellen, voornamelijk door het geringe aantal beschikbare pokemon in het begin (overal dezelfde 5 beesten) en dat gezeik met die gele bomen, al die weersomstandigheden etc.
daarom: Platinum
-meer Pokemon
-net iets mooiere graphics
-distortion world
-3e versie, dus eigenlijk altijd beter,

Maar ik moet zeggen, Diamond vind ik ook goed, maar Platinum is beter.
pi_126136660
quote:
1s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:36 schreef roy9 het volgende:

[..]

Poffins zijn om contest stats te verhogen.
Ah.kun je daar wat mee winnen? Hoe krijg ik meer berries eigenlijk?
Because you know i'm all about that ass
  maandag 6 mei 2013 @ 17:40:59 #115
388285 roy9
Oude Koek
pi_126136774
quote:
1s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:37 schreef blow... het volgende:

[..]

Ah.kun je daar wat mee winnen? Hoe krijg ik meer berries eigenlijk?
Planten in Soil en dan een keer besproeien met de Sprayduck (volgens mij heette het zo) en dan krijg je meer berries. Met contests kun je ribbons voor je Pokemon winnen, volgens mij niet veel meer. Heb me nooit zoveel verdiept in de contests... :@
  maandag 6 mei 2013 @ 17:42:25 #116
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126136839
quote:
1s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:31 schreef blow... het volgende:
Ik vind hem later juist geweldig. In het begin is het allemaal slap gelul.
Blue, Yellow, Silver, Crystal, Emerald, allemaal geweldig. Dit is de eerste die ik niet echt tof vind.

quote:
1s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:36 schreef roy9 het volgende:
[..]

daarom: Platinum
-meer Pokemon
-net iets mooiere graphics
-distortion world
-3e versie, dus eigenlijk altijd beter,

Maar ik moet zeggen, Diamond vind ik ook goed, maar Platinum is beter.
Graphics zijn niet zo belangrijk. Gaat om het verhaal en de gameplay.
Wat is de distortion world?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126136940
quote:
1s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:40 schreef roy9 het volgende:

[..]

Planten in Soil en dan een keer besproeien met de Sprayduck (volgens mij heette het zo) en dan krijg je meer berries. Met contests kun je ribbons voor je Pokemon winnen, volgens mij niet veel meer. Heb me nooit zoveel verdiept in de contests... :@
Moet je die sprayduck eerst kopen of krijgen of is die gewoon gratis?
Because you know i'm all about that ass
pi_126137004
Ik vins pokemon juist leuk omdat het nog net zo lelijk is als vroeger maar niet zo lelijk dat ik me eraan stior. Wet tr II uwens niet of mijn ds dat graphics verschil laat zien
Because you know i'm all about that ass
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 6 mei 2013 @ 17:52:12 #119
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126137240
Lekker aan het trainen in de Black Tower.
Ik hoop dat er weer zo iets inzit in X en Y.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_126137747
Is die ook in diamond?
Because you know i'm all about that ass
  maandag 6 mei 2013 @ 18:24:14 #121
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126138346
Ik vind Platinum toch een van de leukere Pokémon-spellen. Cyrus. _O_

Diamond / Pearl zijn oké.
Moira. is tof. :7
  maandag 6 mei 2013 @ 19:28:03 #122
388285 roy9
Oude Koek
pi_126141126
quote:
1s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:44 schreef blow... het volgende:

[..]

Moet je die sprayduck eerst kopen of krijgen of is die gewoon gratis?
krijg je bij de Flowership in Floaroma Town, ff met iedereen daar praten en dan heb je hem wel! ^O^
pi_126141183
quote:
14s.gif Op maandag 6 mei 2013 19:28 schreef roy9 het volgende:

[..]

krijg je bij de Flowership in Floaroma Town, ff met iedereen daar praten en dan heb je hem wel! ^O^
Thx ^O^
Because you know i'm all about that ass
pi_126151703
Damb. Das veel lopen. Ik wacht wek tot staravia kan vliegen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126153287
Buizel tijdelijk in de pc gezet om een ei te kringen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126155880
Is het slim day ei mwe te nemen? Kost me 1 slot namelijk.
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 06:42:11 #127
388285 roy9
Oude Koek
pi_126160407
quote:
99s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:42 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Blue, Yellow, Silver, Crystal, Emerald, allemaal geweldig. Dit is de eerste die ik niet echt tof vind.

[..]

Graphics zijn niet zo belangrijk. Gaat om het verhaal en de gameplay.
Wat is de distortion world?
het verhaal heeft ook net wat kleine tweaks en de gameplay heeft op sommige stukken grote veranderingen: Battle Frontier, meer legends. In Platinum is Giratina de version mascot en na de 7e badge ga je naar de Distortion World, thuis van Giratina. Alles is op de kop en loopt doorelkaar.

quote:
Is het slim day ei mwe te nemen? Kost me 1 slot namelijk.
Ja, anders hatched ie niet.
pi_126160560
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 06:42 schreef roy9 het volgende:

[..]

het verhaal heeft ook net wat kleine tweaks en de gameplay heeft op sommige stukken grote veranderingen: Battle Frontier, meer legends. In Platinum is Giratina de version mascot en na de 7e badge ga je naar de Distortion World, thuis van Giratina. Alles is op de kop en loopt doorelkaar.

[..]

Ja, anders hatched ie niet.
Ho e labg dddurt dat hatchen eigenlijk.?
Because you know i'm all about that ass
pi_126161951
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 07:23 schreef blow... het volgende:

[..]

Ho e labg dddurt dat hatchen eigenlijk.?
dat is pokemon afhankelijk.. de een gaat sneller dan de ander..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  dinsdag 7 mei 2013 @ 10:31:00 #130
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126163972
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 06:42 schreef roy9 het volgende:

[..]

het verhaal heeft ook net wat kleine tweaks en de gameplay heeft op sommige stukken grote veranderingen: Battle Frontier, meer legends. In Platinum is Giratina de version mascot en na de 7e badge ga je naar de Distortion World, thuis van Giratina. Alles is op de kop en loopt doorelkaar.

[..]

Ja, anders hatched ie niet.
Nog meer legends? Pffft. Ik word nu al gek van overal bidoof, bibarel, budew, starly, zubat en geodude.

Leuke nieuwe beesten zoals Hippopotas of Drifloon zijn zo zeldzaam.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  dinsdag 7 mei 2013 @ 15:10:04 #131
388285 roy9
Oude Koek
pi_126173512
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 10:31 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Nog meer legends? Pffft. Ik word nu al gek van overal bidoof, bibarel, budew, starly, zubat en geodude.

Leuke nieuwe beesten zoals Hippopotas of Drifloon zijn zo zeldzaam.
huh, sarcasme denk ik? Legends zijn legendarische Pokemon, hebben niks met Bidoof enzo te maken.

quote:
Ho e labg dddurt dat hatchen eigenlijk.?
Ongeveer 10.000 stappen
pi_126173645
quote:
12s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:10 schreef roy9 het volgende:

[..]

huh, sarcasme denk ik? Legends zijn legendarische Pokemon, hebben niks met Bidoof enzo te maken.

[..]

Ongeveer 10.000 stappen

ooh, gewoon lopen dus.
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 15:20:41 #133
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126173892
quote:
12s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:10 schreef roy9 het volgende:

[..]

huh, sarcasme denk ik? Legends zijn legendarische Pokemon, hebben niks met Bidoof enzo te maken.

Nee, het feit dat je zoveel "speciale" pokémon hebt, gaat ten koste van de rest van de routes. Omdat je tig legendaries hebt en andere beesten zoals Hippopotas, Drifloon en Spiritomb zit je met 6 soorten beesten opgescheept voor de rest van het spel. En dat is erg jammer.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126174147
2500 stappen gedaan net. Mijn budew wil maar niet evolueren na veeel lopen.
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 15:32:47 #135
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126174454
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:26 schreef blow... het volgende:
2500 stappen gedaan net. Mijn budew wil maar niet evolueren na veeel lopen.
Budew evolueert als hij maximaal gelukkig is. Dat kun je zien met zo'n pokétch app. Die toont de hartjes.
Gelukkiger worden ze van een massage in Veilstone City, een aantal stappen nemen en levels omhoog gaan.
Probeer hem niet flauw te laten vallen.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126174640
Ah shit. Die app heb ik niet en veilstone city wordt gelukkig mijn volgende gym.
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 15:39:29 #137
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126174738
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:36 schreef blow... het volgende:
Ah shit. Die app heb ik niet en veilstone city wordt gelukkig mijn volgende gym.
Wat wil je dan met Budew? Je wilt een graspokémon?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126174791
Budew is grass hoor.
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 15:41:01 #139
400505 Seikcid
Since 1922
pi_126174796
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:36 schreef blow... het volgende:
Ah shit. Die app heb ik niet en veilstone city wordt gelukkig mijn volgende gym.
Er is toch een NPC die het inzichtelijk kan maken?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 15:43:22 #140
388285 roy9
Oude Koek
pi_126174890
*O* woohoo, Deoxys is binnen! *O*
En jullie hadden gelijk, op BW kun je hem niet krijgen. Alleen Marriland en Serebii zeiden het wel... :? Nouja, 1 is ook genoeg.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 15:46:38 #141
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126175052
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:40 schreef blow... het volgende:
Budew is grass hoor.
Dat zeg ik toch?

Je hebt er pas een nodig bij de Elite Four.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  dinsdag 7 mei 2013 @ 15:47:54 #142
400505 Seikcid
Since 1922
pi_126175113
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:46 schreef Kaneelstokje het volgende:

Je hebt er pas een nodig bij de Elite Four.
Waarom? :)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_126175248
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:46 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Dat zeg ik toch?

Je hebt er pas een nodig bij de Elite Four.
ja?
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 15:58:56 #144
388285 roy9
Oude Koek
pi_126175512
De enige reden die ik zie is voor Bertha en Cynthia's Gastrodon en Milotic...
Maar grass is sowieso een type wat veel voorkomt dus het is altijd goed om er een te hebben.
pi_126175703
quote:
2s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:58 schreef roy9 het volgende:
De enige reden die ik zie is voor Bertha en Cynthia's Gastrodon en Milotic...
Maar grass is sowieso een type wat veel voorkomt dus het is altijd goed om er een te hebben.
Sws oo nog handig tegen de honderdduizenden geodudes die je tegenkomt termijl de msch punches van infernape op zijn ( heb nu infernape)
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:07:24 #146
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126175892
quote:
7s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:47 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Waarom? :)
Een zo'n muts van de Elite Four Quagsire, Hippowdon, Sudowoodo, Whiscash en Golem. 5 aanvallen van Torterra en ze is verslagen.

quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 15:51 schreef blow... het volgende:

[..]

ja?
Ja. Verder is het niet echt belangrijk.

quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:03 schreef blow... het volgende:

[..]

Sws oo nog handig tegen de honderdduizenden geodudes die je tegenkomt termijl de msch punches van infernape op zijn ( heb nu infernape)
Gewoon een waterpokémon hebben.
Wie heb je als starter gekozen?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126175945
Chimchar. Buizel heb ik achtrrgelaten in het pokecentee omdat ik dat ei wilde.
Because you know i'm all about that ass
pi_126175967
Ik weet trouwens al dat ik een happiny ei heb.
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:09:48 #149
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126175995
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:08 schreef blow... het volgende:
Chimchar. Buizel heb ik achtrrgelaten in het pokecentee omdat ik dat ei wilde.
Welk ei? Met Happiny of met Riolu?

Chimchar is prima, dan heb je de eerste van de Elite Four al verslagen eigenlijk.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126176020
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:07 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Een zo'n muts van de Elite Four Quagsire, Hippowdon, Sudowoodo, Whiscash en Golem. 5 aanvallen van Torterra en ze is verslagen.

[..]

Ja. Verder is het niet echt belangrijk.

[..]

Gewoon een waterpokémon hebben.
Wie heb je als starter gekozen?
doe eens een gokje als hij nu een infernape heeft ;)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:10:29 #151
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126176026
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:09 schreef blow... het volgende:
Ik weet trouwens al dat ik een happiny ei heb.
Gewoon even lekker op en neer rennen. Blissey is wel een handige pokémon om te hebben.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:11:00 #152
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126176048
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:10 schreef MrMoon het volgende:

[..]

doe eens een gokje als hij nu een infernape heeft ;)
Was dat even vergeten. :@

Maar blow, wat is je team nu?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126176104
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:11 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Was dat even vergeten. :@

Maar blow, wat is je team nu?
Haha ach dat hebben we allemaal wel eens ;)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:13:18 #154
400505 Seikcid
Since 1922
pi_126176138
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:07 schreef Kaneelstokje het volgende:

Een zo'n muts van de Elite Four Quagsire, Hippowdon, Sudowoodo, Whiscash en Golem. 5 aanvallen van Torterra en ze is verslagen.

Aha, maar zeker niet verplicht. Dat was mijn punt. ;)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:15:33 #155
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126176227
quote:
7s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:13 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Aha, maar zeker niet verplicht. Dat was mijn punt. ;)
Nee, uiteraard niet. Maar aangezien ik toch Torterra heb, komt het wel goed.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126176346
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:11 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Was dat even vergeten. :@

Maar blow, wat is je team nu?
Infernape. Onix. Budew. Saravia. Happiny ei. Luxio. En buizel in het pokecenter.
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:20:49 #157
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126176464
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:18 schreef blow... het volgende:

[..]

Infernape. Onix. Budew. Saravia. Happiny ei. Luxio. En buizel in het pokecenter.
G je Happiny en Onix in je team houden?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126176601
Happiny weet ik nog niet. Onix wel want die kan rock smash. Hoezo?
Because you know i'm all about that ass
pi_126176623
Wat vinden jullie eigenlijk van unowns
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:25:38 #160
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126176695
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:23 schreef blow... het volgende:
Happiny weet ik nog niet. Onix wel want die kan rock smash. Hoezo?
Ik vind Blissey (de laatste vorm van Hapiny) wel handig om te hebben. Onix niet zo. Die gaat te snel dood.

quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:23 schreef blow... het volgende:
Wat vinden jullie eigenlijk van unowns
Kut.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126176762
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:25 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ik vind Blissey (de laatste vorm van Hapiny) wel handig om te hebben. Onix niet zo. Die gaat te snel dood.

[..]

Kut.
Dankje dan wissel ik onix wss wel met happiny later.onix is niet fijn nee...
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:29:37 #162
388285 roy9
Oude Koek
pi_126176890
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:27 schreef blow... het volgende:

[..]

Dankje dan wissel ik onix wss wel met happiny later.onix is niet fijn nee...
Onix' evo wel; Steelix. Je hebt 2 DSen nodig want je moet Onix een Metal Coat geven en hem dan ruilen.
pi_126176950
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:29 schreef roy9 het volgende:

[..]

Onix' evo wel; Steelix. Je hebt 2 DSen nodig want je moet Onix een Metal Coat geven en hem dan ruilen.
Ik heb maar 1 ds helaas. Kan wel ruilen alleen dan denk ik dat ik hem niet terug geruild krijg.
Because you know i'm all about that ass
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:34:29 #164
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126177123
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:29 schreef roy9 het volgende:

[..]

Onix' evo wel; Steelix. Je hebt 2 DSen nodig want je moet Onix een Metal Coat geven en hem dan ruilen.
Kun je Steelix niet ook vangen op Iron Island?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:34:53 #165
388285 roy9
Oude Koek
pi_126177146
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:30 schreef blow... het volgende:

[..]

Ik heb maar 1 ds helaas. Kan wel ruilen alleen dan denk ik dat ik hem niet terug geruild krijg.
Ik zou hem je wel terugruilen... O-) Ik heb toch al een Steelix.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:35:27 #166
388285 roy9
Oude Koek
pi_126177171
quote:
99s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:34 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Kun je Steelix niet ook vangen op Iron Island?
ohja, ff vergeten. :@
pi_126177319
Hms gebruik ik nooit eig..
Because you know i'm all about that ass
pi_126177327
Uuh tm.
Because you know i'm all about that ass
pi_126178786
Hoi happiny lvl 1
Because you know i'm all about that ass
pi_126180251
Damn. 800 euro verloren.
Because you know i'm all about that ass
pi_126180280
En daar sta je weer. In de stad waar je een uur gelden was.
Because you know i'm all about that ass
pi_126222148
Die casino is echt rigged man.
Because you know i'm all about that ass
pi_126227969
Pachirisu met pickup gevangen :).
Because you know i'm all about that ass
pi_126233735
Pikachu binnen..
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 8 mei 2013 @ 20:44:43 #176
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126234386
quote:
1s.gif Op woensdag 8 mei 2013 20:34 schreef blow... het volgende:
Pikachu binnen..
Weet je al wat je met je Eevee gaat doen?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126234550
quote:
99s.gif Op woensdag 8 mei 2013 20:44 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Weet je al wat je met je Eevee gaat doen?
waar vang ik die? Heb ik nog niet. Heb ik vroeger een leaf stone gegeven trouwens
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 8 mei 2013 @ 20:57:19 #178
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126235230
quote:
1s.gif Op woensdag 8 mei 2013 20:47 schreef blow... het volgende:

[..]

waar vang ik die? Heb ik nog niet. Heb ik vroeger een leaf stone gegeven trouwens
Je moet 150 verschillende pokémon gezien hebben, dan naar de professor in dat eerste stadje.
Dan krijg je een andere pokédex. Dan moet je naar Hearthome City, naar Bebe en die geef je Eevee.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126235304
Ah. Nice. Heb alleen pas 69 pokemon gezien
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 8 mei 2013 @ 20:59:41 #180
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126235377
quote:
1s.gif Op woensdag 8 mei 2013 20:58 schreef blow... het volgende:
Ah. Nice. Heb alleen pas 69 pokemon gezien
Ik zit op 122. Ben nu mijn beesten aan het evolueren om zo snel mogelijk aan die 150 te komen.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126235707
quote:
99s.gif Op woensdag 8 mei 2013 20:59 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ik zit op 122. Ben nu mijn beesten aan het evolueren om zo snel mogelijk aan die 150 te komen.
ik vind eevee eigenlijk het leukst zonder evolutie
Because you know i'm all about that ass
pi_126235885
Dat met die 150 pokemon is alleen in platinum
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 8 mei 2013 @ 21:36:06 #183
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126237483
quote:
1s.gif Op woensdag 8 mei 2013 21:07 schreef blow... het volgende:
Dat met die 150 pokemon is alleen in platinum
ook bij diamond en pearl, bij ruby/saphire kun je deze meteen unlocken door je traden met fire red/leaf green, bij fire red/leaf green moet je minimaal 60 pkmn in je pc gevangen hebben en in emerald hoef je de E4 alleen maar te verslaan.
pi_126237606
quote:
0s.gif Op woensdag 8 mei 2013 21:36 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

ook bij diamond en pearl, bij ruby/saphire kun je deze meteen unlocken door je traden met fire red/leaf green traden, bij fire red/leaf green moet je minimaal 60 pkmn in je pc gevangen hebben en in emerald hoef je de E4 alleen maar te verslaan.
ph. Oke. Ik dachtdat hij bij diamond in de trophy garde verscheen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126240921
Chill. Lwkker pokwmon vangen voor 500 euro. 30 ballen :) ik vang nu fewoon alles. Kost toch niets :)
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 8 mei 2013 @ 22:46:44 #186
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126241430
quote:
1s.gif Op woensdag 8 mei 2013 22:38 schreef blow... het volgende:
Chill. Lwkker pokwmon vangen voor 500 euro. 30 ballen :) ik vang nu fewoon alles. Kost toch niets :)
500 euro, wtf ben je aan het spelen?
pi_126241473
quote:
10s.gif Op woensdag 8 mei 2013 22:46 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

500 euro, wtf ben je aan het spelen?
500 pokedollars of wat dan ook ;)
Because you know i'm all about that ass
  woensdag 8 mei 2013 @ 22:48:08 #188
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126241523
quote:
1s.gif Op woensdag 8 mei 2013 22:47 schreef blow... het volgende:

[..]

500 pokedollars of wat dan ook ;)
:D

dacht een of andere slecht vertaalde piraat oid :')
pi_126241641
quote:
0s.gif Op woensdag 8 mei 2013 22:48 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

:D

dacht een of andere slecht vertaalde piraat oid :')
ik weet niet hoe dat heet _O-
Because you know i'm all about that ass
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 8 mei 2013 @ 22:52:06 #190
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126241742
Pro tip als je opzoek bent naar Legendarische/Starter Pokémon.
Schrijf je even in op Gaiaonline.com veel lieve mensen die graag een handje willen helpen. Er worden ook hacks aangeboden maar gewoon zelf in de gaten houden.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 8 mei 2013 @ 22:52:31 #191
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126241771
quote:
1s.gif Op woensdag 8 mei 2013 22:50 schreef blow... het volgende:

[..]

ik weet niet hoe dat heet _O-
ik dacht meer aan iets als dit:

  woensdag 8 mei 2013 @ 22:54:41 #192
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_126241892
Hai. Pokemon White 2, hoe krijg ik Surf? Ik heb de laatste gym verslagen, en op internet lees ik dat je dan op Route 6 moet gaan en dat Cheren het dan aan je geeft. Maar dat doet ie niet, sterker nog, ik zie heel Cheren niet. Wat doe ik fout?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_126242516
Gym 4...
Because you know i'm all about that ass
pi_126242857
Verslagen. Op naar nummer 5.
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 9 mei 2013 @ 02:09:28 #195
366803 AthCom
Overigens ...
pi_126250280
quote:
11s.gif Op woensdag 8 mei 2013 22:54 schreef Faux. het volgende:
Hai. Pokemon White 2, hoe krijg ik Surf? Ik heb de laatste gym verslagen, en op internet lees ik dat je dan op Route 6 moet gaan en dat Cheren het dan aan je geeft. Maar dat doet ie niet, sterker nog, ik zie heel Cheren niet. Wat doe ik fout?
Pff, lang geleden, maar ik zie ergens op internet dat je eerst ook eerst naar het World Tournament moet gaan.

Dus: gym leader verslagen en world tournament?
Moira. is tof. :7
pi_126250873
kutspel
  donderdag 9 mei 2013 @ 07:29:02 #197
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_126251362
quote:
11s.gif Op woensdag 8 mei 2013 22:54 schreef Faux. het volgende:
Hai. Pokemon White 2, hoe krijg ik Surf? Ik heb de laatste gym verslagen, en op internet lees ik dat je dan op Route 6 moet gaan en dat Cheren het dan aan je geeft. Maar dat doet ie niet, sterker nog, ik zie heel Cheren niet. Wat doe ik fout?
Ben je ver genoeg Route 6 opgegaan? Als het goed is, staat Cheren je op te wachten voor dat meteorologiegebouw, sleept-ie je mee naar binnen zodra je hem benadert en na een kort praatje geeft hij je dan Surf.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_126252251
Toch maar een marill gepakt voor in mijn team, anders kan ik surf niet gebruiken.
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 9 mei 2013 @ 09:43:30 #199
388285 roy9
Oude Koek
pi_126252297
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 09:40 schreef blow... het volgende:
Toch maar een marill gepakt voor in mijn team, anders kan ik surf niet gebruiken.
Wel zorgen dat hij de ability Huge Power heeft; verdubbelt zijn physical aanvallen!
pi_126252409
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 09:43 schreef roy9 het volgende:

[..]

Wel zorgen dat hij de ability Huge Power heeft; verdubbelt zijn physical aanvallen!
oohkee. Denk dat de mijne dat nu nirt heeft.
Because you know i'm all about that ass
pi_126252605
Mijn azurill heeft hem dus als ik die even blij maak heb ik ook marill. Probleem is dat me dat bij budew niet lukt. Ook niet met dat belletje. Miss moet ik er vaker mee vechten...
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 9 mei 2013 @ 11:07:44 #202
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126254475
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 09:59 schreef blow... het volgende:
Mijn azurill heeft hem dus als ik die even blij maak heb ik ook marill. Probleem is dat me dat bij budew niet lukt. Ook niet met dat belletje. Miss moet ik er vaker mee vechten...
Je kunt ook gewoon Roselia vangen toch?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126255739
quote:
99s.gif Op donderdag 9 mei 2013 11:07 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Je kunt ook gewoon Roselia vangen toch?
heb ik ook maar die zit nu samen met pachirisu in de daycare. Pachi is nu lvl 34 en roselia 35. Ze kunnen alkeen geen ei krijgen helaas ( 2 mannetjes). Gaat wel hard met die day care. Gewoon rondjes fietsen. Gym 5 is ninnen btw.
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 9 mei 2013 @ 12:07:51 #204
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126256378
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 11:47 schreef blow... het volgende:

[..]

heb ik ook maar die zit nu samen met pachirisu in de daycare. Pachi is nu lvl 34 en roselia 35. Ze kunnen alkeen geen ei krijgen helaas ( 2 mannetjes). Gaat wel hard met die day care. Gewoon rondjes fietsen. Gym 5 is ninnen btw.
Waarom wil je Budew dan evolueren?

Ik heb net Aipom gevangen. Nu 122 gezien en 90 gevangen.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126256794
quote:
99s.gif Op donderdag 9 mei 2013 12:07 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Waarom wil je Budew dan evolueren?

Ik heb net Aipom gevangen. Nu 122 gezien en 90 gevangen.
waar vqng je een high level aipom? Heeft hij pickup? Ik heb dacht ik 89 gezien 21 gevangwn. Hoe train jij al die pokwmon?
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 9 mei 2013 @ 12:27:38 #206
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126256915
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 12:23 schreef blow... het volgende:

[..]

waar vqng je een high level aipom? Heeft hij pickup? Ik heb dacht ik 89 gezien 21 gevangwn. Hoe train jij al die pokwmon?
Die gele bomen, moet je honing op smeren en dan een paar uur wachten. 6 uur ofzo.
Dan ga je er heen en zit er een pokémon in, meestal. Onder andere Aipom. Maar is maar level 15.

Hij heeft pick-up, ja.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  donderdag 9 mei 2013 @ 12:58:35 #207
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_126257843
Wie wil mij in mn pokemonnetje nemen?
"Zou Je Haar Geven?? :P"
pi_126258226
quote:
99s.gif Op donderdag 9 mei 2013 12:27 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Die gele bomen, moet je honing op smeren en dan een paar uur wachten. 6 uur ofzo.
Dan ga je er heen en zit er een pokémon in, meestal. Onder andere Aipom. Maar is maar level 15.

Hij heeft pick-up, ja.
nice. Even een beetje honing kopen etc. Welke ballen gebruiken jullie vaak? ik gebruik meestal gewone
Because you know i'm all about that ass
pi_126258247
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2013 12:58 schreef dikkedaniel het volgende:
Wie wil mij in mn pokemonnetje nemen?
_O_ :') _O- :X
Because you know i'm all about that ass
pi_126265089
Fuu zojuist een lvl 40 psyduck laten schieten.
Because you know i'm all about that ass
pi_126266327
Kun je ook eggs ruilen?
Because you know i'm all about that ass
pi_126267035
Moet je wifi connected blijven als je een pokemon te ruil hebt aangeboden?
Because you know i'm all about that ass
pi_126268794
Doei happiny. Hoi chansey. Blijft een kutpokemon imo.
Because you know i'm all about that ass
pi_126271815
Op Internet staat dat pokemon tot lvl 70 je gehoorzamen als je gym badge 6 hebt. Wat houdt dat in? Kan ik met 5 gym badges pokwmon tot hoger dan lvl 50 niet meer gebruiken ? ( 5 badges is gehoorzamen tot lvl 50)
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 9 mei 2013 @ 19:12:03 #215
388285 roy9
Oude Koek
pi_126272849
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 18:45 schreef blow... het volgende:
Op Internet staat dat pokemon tot lvl 70 je gehoorzamen als je gym badge 6 hebt. Wat houdt dat in? Kan ik met 5 gym badges pokwmon tot hoger dan lvl 50 niet meer gebruiken ? ( 5 badges is gehoorzamen tot lvl 50)
Dan gaan ze slapen, doen de verkeerde moves, of doen zelfs helemaal geen aanvalleen.
pi_126272964
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 19:12 schreef roy9 het volgende:

[..]

Dan gaan ze slapen, doen de verkeerde moves, of doen zelfs helemaal geen aanvalleen.
kan ik voorkomen dqt infernape boven de 50 komt? Of moet ik dan gewoon andere pokemon gaan opleiden
Because you know i'm all about that ass
pi_126272988
Mijn bomen Itten denk ik wel vol. Even kijken zo.
Because you know i'm all about that ass
pi_126273654
Nog niets...
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 9 mei 2013 @ 19:47:34 #219
388285 roy9
Oude Koek
pi_126274624
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 19:14 schreef blow... het volgende:

[..]

kan ik voorkomen dqt infernape boven de 50 komt? Of moet ik dan gewoon andere pokemon gaan opleiden
bij de 5e gym horen je Pokemon toch ook nog niet in de 50 te zitten? Daarna heb je de 6e badge en gehoorzamen ze je weer tot lv.70 dus dat komt wel goed.
pi_126274751
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 19:47 schreef roy9 het volgende:

[..]

bij de 5e gym horen je Pokemon toch ook nog niet in de 50 te zitten? Daarna heb je de 6e badge en gehoorzamen ze je weer tot lv.70 dus dat komt wel goed.
nou mijn infernape is 48 en mijn pachi en roselia zijn 41... komt in de buurt.
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 9 mei 2013 @ 20:50:45 #221
388285 roy9
Oude Koek
pi_126278240
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 19:49 schreef blow... het volgende:

[..]

nou mijn infernape is 48 en mijn pachi en roselia zijn 41... komt in de buurt.
Maar de Pokemon van de 5e gym zijn rond de 35... :? Of train je alleen Infernape, Pachirisu en Roselia? Dan ben je wel overleveled.
pi_126278363
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 20:50 schreef roy9 het volgende:

[..]

Maar de Pokemon van de 5e gym zijn rond de 35... :? Of train je alleen Infernape, Pachirisu en Roselia? Dan ben je wel overleveled.
ik kom er nu achter dat ik infernape geen lvl 49 had moeten gevent erwijl ik de rest op 20 laat....
Because you know i'm all about that ass
  donderdag 9 mei 2013 @ 21:40:30 #223
388285 roy9
Oude Koek
pi_126281083
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 20:52 schreef blow... het volgende:

[..]

ik kom er nu achter dat ik infernape geen lvl 49 had moeten gevent erwijl ik de rest op 20 laat....
gelijk levelen he
pi_126281714
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 21:40 schreef roy9 het volgende:

[..]

gelijk levelen he
ja ben ik nu mee bezig. Heb eel favorieten ondat ik weet dat ik Sonmigen later wegdoe
Because you know i'm all about that ass
pi_126282672
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2013 19:12 schreef roy9 het volgende:

[..]

Dan gaan ze slapen, doen de verkeerde moves, of doen zelfs helemaal geen aanvalleen.
Geldt alleen voor pkmn die niet zelfgevangen zijn toch?
pi_126282851
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2013 22:11 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Geldt alleen voor pkmn die niet zelfgevangen zijn toch?
vandaar da5 mijn infernape 52 lvl gehoorzaamde
Because you know i'm all about that ass
pi_126290210
Bijna 10 ballem gebruikt om een rood-levende steelix te vangen :(.
Because you know i'm all about that ass
pi_126290259
Belangrijk detail: het is nog mislukt ook.
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 00:47:15 #229
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126290667
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 00:32 schreef blow... het volgende:
Bijna 10 ballem gebruikt om een rood-levende steelix te vangen :(.
Ik vind maar geen Steelix. ;(
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126290692
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 00:47 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ik vind maar geen Steelix. ;(
heb er 25 min naar gezocht (!)
Because you know i'm all about that ass
pi_126290700
Nu weer opnieuw zoeken.
Because you know i'm all about that ass
pi_126290873
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2013 22:11 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Geldt alleen voor pkmn die niet zelfgevangen zijn toch?
Klopt..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_126291481
JAAA EENSTEELIX GESPOT
Because you know i'm all about that ass
pi_126291535
Lven: rood
Because you know i'm all about that ass
pi_126291548
Ontsnapt uit al..
Because you know i'm all about that ass
pi_126291603
Alweer ontsnapt...
Because you know i'm all about that ass
pi_126291673
Fijn, pokeballs op.
Because you know i'm all about that ass
pi_126292238
EINDELIJK BINNEN.
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 02:12:04 #239
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_126292738
Kut safari zone
"Zou Je Haar Geven?? :P"
  vrijdag 10 mei 2013 @ 02:12:32 #240
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_126292749
Waarom kan ik de pokemon niet aanvallen in safari zone alleen bait gooien?
"Zou Je Haar Geven?? :P"
  vrijdag 10 mei 2013 @ 02:12:58 #241
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_126292754
Kut tyd in de safarizone op weer 50 pokedollars betalen
"Zou Je Haar Geven?? :P"
  vrijdag 10 mei 2013 @ 02:13:17 #242
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_126292760
Yes eindelijk een dratini aan mn hengel
"Zou Je Haar Geven?? :P"
  vrijdag 10 mei 2013 @ 02:14:23 #243
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_126292777
Gvd zwemt die kut dratini weer weg, dit is onmogelyk met safari balls :(
"Zou Je Haar Geven?? :P"
pi_126292832
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 02:14 schreef dikkedaniel het volgende:
Gvd zwemt die kut dratini weer weg, dit is onmogelyk met safari balls :(
je moet ook eten gooien he vriend.je hoeft niet zuinig te do3ncmet die ballen. Je 500 stappen zijn yoch eerder op.
Because you know i'm all about that ass
pi_126303100
AIPOM GESPOT :9~
Because you know i'm all about that ass
pi_126303963
Shitzooi. Gevangen: ability: run away opnieuw...
Because you know i'm all about that ass
pi_126304838
Eindelijk binnen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126304875
En weer run away.
Because you know i'm all about that ass
pi_126305004
Aipom lvl 5 binnen met run away. Het wordt irritant
Because you know i'm all about that ass
pi_126305271
Het vangen is nog niet makkelijk ook.
Because you know i'm all about that ass
pi_126305989
YES AIPOM MET PICKUP BINNEN.
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 15:15:28 #252
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126306545
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 15:00 schreef blow... het volgende:
YES AIPOM MET PICKUP BINNEN.
Waarom wilde je zo graag een Aipom met pick-up?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126306860
Omdat ik pick up wil.
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 15:35:31 #254
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126307311
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 15:23 schreef blow... het volgende:
Omdat ik pick up wil.
Je had toch al Pachirisu met Pick-Up?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126307511
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 15:35 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Je had toch al Pachirisu met Pick-Up?
ja.
Because you know i'm all about that ass
pi_126307973
Maar ik wilde perse een aipom. Omdat ik liever pick up had dan run away, heb ik doorgeprobeerd tot ik een pick up had. Ik wilde een aipom omdt deze strenght en rock smash kon. Dat betekent dat ik geen steelix meer nodig heb. Dan heb ik een vrij slot en daar kan mijn roselia in ( dus niet mijn budew, die hab ik in de pc) die haal ik uit de day care en dan kan steelix erin.

Aipom kan ook cut, wat betekent dat ik niet verplicht ben altijd een roselia of budew / watdanook bij me te hebben.

Edit: kun je ook eggs weggeven?

[ Bericht 9% gewijzigd door blow... op 10-05-2013 18:10:35 ]
Because you know i'm all about that ass
pi_126308041
Dus ik ga vanaaf of vanmiddag mijn roselia weer halen.
Because you know i'm all about that ass
pi_126308573
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 15:54 schreef blow... het volgende:
Dus ik ga vanaaf of vanmiddag mijn roselia weer halen.
Is dit topic je dagboek?
pi_126309510
Coca Cola modbreak: het is niet de bedoeling dat je terwijl je gamet alles hier typt wat je ziet of doet. Ik zie vijf zes posts achter elkaar zonder enige waarde voor mensen die dit topic volgen. Echt niemand kan het heel hard boeien dat er een wilde pokemon weg is gerend voordat je een bal kon werpen, geloof me.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 10 mei 2013 @ 16:37:29 #260
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126309582
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 16:35 schreef Pheno het volgende:
Coca Cola modbreak: het is niet de bedoeling dat je terwijl je gamet alles hier typt wat je ziet of doet. Ik zie vijf zes posts achter elkaar zonder enige waarde voor mensen die dit topic volgen. Echt niemand kan het heel hard boeien dat er een wilde pokemon weg is gerend voordat je een bal kon werpen, geloof me.
mssn dat een fristibreak beter is, in coca cola zit nl caffeine.
pi_126313357
In fristi ook.

EDIT: wat betekent het als er streepjes staan bij accuary?

[ Bericht 71% gewijzigd door blow... op 10-05-2013 18:51:46 ]
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:28:16 #262
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126316257
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 18:15 schreef blow... het volgende:
In fristi ook.

EDIT: wat betekent het als er streepjes staan bij accuary?
Dan mist de aanval niet, ook niet als de tegenstander bijv. 2x sand-attack gebruikt (als hij bijv. Protect gebruikt, mist de aanval dan weer wel natuurlijk).
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126316726
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:28 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Dan mist de aanval niet, ook niet als de tegenstander bijv. 2x sand-attack gebruikt (als hij bijv. Protect gebruikt, mist de aanval dan weer wel natuurlijk).
dus eigenlijk zijn streepjes beter dan 100? Als infernape close combat gebruikt dalen Ijn stats. Is dat veel? Wel irritant trouwens :/
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:39:36 #264
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126316820
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:37 schreef blow... het volgende:

[..]

dus eigenlijk zijn streepjes beter dan 100? Als infernape close combat gebruikt dalen Ijn stats. Is dat veel? Wel irritant trouwens :/
Ja, streepjes zijn beter dan 100. Met 100 kun je nog wel missen door dingen als mist.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:40:58 #265
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126316879
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:37 schreef blow... het volgende:

[..]

Als infernape close combat gebruikt dalen Ijn stats. Is dat veel? Wel irritant trouwens :/
Defense en Sp.Defense dalen 1 stage (als de tegenstander Tail Whip gebruikt, daalt de Defense van je Pokémon ook 1 stage. Dan weet je ongeveer wat 1 stage is).
Als je een andere Pokémon inzet en daarna Infernape weer inzet, zijn zijn Defense en Sp.Defense weer normaal.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126317025
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:40 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Defense en Sp.Defense dalen 1 stage (als de tegenstander Tail Whip gebruikt, daalt de Defense van je Pokémon ook 1 stage. Dan weet je ongeveer wat 1 stage is).
Als je een andere Pokémon inzet en daarna Infernape weer inzet, zijn zijn Defense en Sp.Defense weer normaal.
is 1 stage dan 1 punt of is dat afhankelijk van de pokemon? Chansey heeft daar maar 8 punten, echt kansloos.
Because you know i'm all about that ass
pi_126317053
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:39 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ja, streepjes zijn beter dan 100. Met 100 kun je nog wel missen door dingen als mist.
ah. Nooit geweten. Dank allebei.

EDIT: kun je ook een pokemon te ruil aanbieden dat de ander iets biedt? Wil mijn luxio ruilen alleen als ik hem te ruil aanbied moet ik er echt een pokemon voor kiezen.
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:47:13 #268
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126317221
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:43 schreef blow... het volgende:

[..]

is 1 stage dan 1 punt of is dat afhankelijk van de pokemon? Chansey heeft daar maar 8 punten, echt kansloos.
Ik heb gegoogled:

stage 6 = 400%
stage 5 = 350%
stage 4 = 300%
stage 3 = 250%
stage 2 = 200%
stage 1 = 150%
stage 0 = 100% (what every pokemon starts with)
stage -1 = 66.67%
stage -2 = 50%
stage -3 = 40%
stage -4 = 33.33%
stage -5 = 28.57%
stage -6 = 25%

Dus als Infernape 1x Close Combat gebruikt, zijn zijn Defense en Sp.Defense 2/3 van wat ze normaal zijn.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:48:33 #269
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126317298
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:43 schreef blow... het volgende:

[..]

is 1 stage dan 1 punt of is dat afhankelijk van de pokemon? Chansey heeft daar maar 8 punten, echt kansloos.
Chansey is een baas. Heerlijke tank.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126317441
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:47 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik heb gegoogled:

stage 6 = 400%
stage 5 = 350%
stage 4 = 300%
stage 3 = 250%
stage 2 = 200%
stage 1 = 150%
stage 0 = 100% (what every pokemon starts with)
stage -1 = 66.67%
stage -2 = 50%
stage -3 = 40%
stage -4 = 33.33%
stage -5 = 28.57%
stage -6 = 25%

Dus als Infernape 1x Close Combat gebruikt, zijn zijn Defense en Sp.Defense 2/3 van wat ze normaal zijn.
aah dankje. Dan hebben die eingen wel mega effwct zeg. Maar is het dus slimmer jezelf te versterken dam de tegenstander te verzwakken of werkt dat anders? Ik neem aan dat aanvallen als charge jezelf 1 stage versterken?
Because you know i'm all about that ass
pi_126317457
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:48 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Chansey is een baas. Heerlijke tank.
ei hebben?
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:52:12 #272
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126317489
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:51 schreef blow... het volgende:

[..]

ei hebben?
Ik heb geen ds.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126317525
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:52 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ik heb geen ds.
aah. Emulator?
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:53:17 #274
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126317533
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:53 schreef blow... het volgende:

[..]

aah. Emulator?
Jep.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126317725
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:53 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Jep.
kun je als je diamond hebt ook met bijvporbeel black 2 ruilen? Lijkt me trouwens wel chill. Zo' n emulator O-) :)
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:57:00 #276
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126317752
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:51 schreef blow... het volgende:

[..]

aah dankje. Dan hebben die eingen wel mega effwct zeg. Maar is het dus slimmer jezelf te versterken dam de tegenstander te verzwakken of werkt dat anders? Ik neem aan dat aanvallen als charge jezelf 1 stage versterken?
Charge verhoogt de Sp.Defense inderdaad 1 stage (en die wordt dan dus 1,5x zo groot).
Eigenlijk bij alle aanvallen waarbij ze "harshly" of "sharply" gebruiken (bijv. "Pachirisu's speed harshly fell"), wordt een stat met 2 stages verhoogd of verlaagd.
En jezelf versterken of juist de tegenstander verzwakken, tja, dat verschilt per situatie.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126317850
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:57 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Charge verhoogt de Sp.Defense inderdaad 1 stage (en die wordt dan dus 1,5x zo groot).
Eigenlijk bij alle aanvallen waarbij ze "harshly" of "sharply" gebruiken (bijv. "Pachirisu's speed harshly fell"), wordt een stat met 2 stages verhoogd of verlaagd.
En jezelf versterken of juist de tegenstander verzwakken, tja, dat verschilt per situatie.
ooh damkje. Kun je veel met speed enzo dan? Volgens mij maakt alleen hp. Def en atk uit... :')

Edit: kan het ip serebii niet vinden.
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 20:08:02 #278
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126318330
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:58 schreef blow... het volgende:

[..]

ooh damkje. Kun je veel met speed enzo dan? Volgens mij maakt alleen hp. Def en atk uit... :')

Edit: kan het ip serebii niet vinden.
Als de wilde Pokémon of de Pokémon van je tegenstander een hogere speedstat heeft dan jouw Pokémon, gaat hij voor z'n beurt aanvallen.
Sp.Attack en Sp.Defense zijn ook belangrijk. Aanvallen zoals Water Pulse en Thundershock zijn special aanvallen en de kracht van die aanvallen wordt bepaald door de Sp.Attackstat van je Pokémon.
Als de tegenstander een special aanval op je Pokémon doet, bepaalt de Sp.Defensestat van je Pokémon de schade.

Je kunt zien of een aanval special is in de summary van je Pokémon (of op internet natuurlijk):

Bij Category staat een paars vlakje met rondjes erin, wat betekent dat Powder Snow een special attack is.
Als er een rood vlakje met een sterretje erin staat, is het een physical attack (en wordt de schade dus bepaald aan de hand van de attack- of defensestat van je Pokémon).
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126318522
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 20:08 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Als de wilde Pokémon of de Pokémon van je tegenstander een hogere speedstat heeft dan jouw Pokémon, gaat hij voor z'n beurt aanvallen.
Sp.Attack en Sp.Defense zijn ook belangrijk. Aanvallen zoals Water Pulse en Thundershock zijn special aanvallen en de kracht van die aanvallen wordt bepaald door de Sp.Attackstat van je Pokémon.
Als de tegenstander een special aanval op je Pokémon doet, bepaalt de Sp.Defensestat van je Pokémon de schade.

Je kunt zien of een aanval special is in de summary van je Pokémon (of op internet natuurlijk):
[ afbeelding ]
Bij Category staat een paars vlakje met rondjes erin, wat betekent dat Powder Snow een special attack is.
Als er een rood vlakje met een sterretje erin staat, is het een physical attack (en wordt de schade dus bepaald aan de hand van de attack- of defensestat van je Pokémon).
aah nice. Op internet staat dat stats van een lvl kunnen varieren met dezelfde pikemon van hetzelfde lvl. Ik heb opgezocht hoe dat zit maar snap er niets van. Weet jij dat toevallig?

EDIT: kun je ook een pokemon te ruil aanbieden dat de ander iets biedt? Wil mijn luxio ruilen alleen als ik hem te ruil aanbied moet ik er echt een pokemon voor kiezen.

[ Bericht 5% gewijzigd door blow... op 10-05-2013 20:18:48 ]
Because you know i'm all about that ass
  vrijdag 10 mei 2013 @ 20:18:44 #280
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126318948
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 20:11 schreef blow... het volgende:

[..]

aah nice. Op internet staat dat stats van een lvl kunnen varieren met dezelfde pikemon van hetzelfde lvl. Ik heb opgezocht hoe dat zit maar snap er niets van. Weet jij dat toevallig?
O.a. door de nature van een Pokémon. Bij Summary zie je welke nature je Pokémon heeft. Veel natures verlagen de ene stat met 10% en verhogen de andere stat met 10%, maar er zijn ook natures die niks veranderen.
http://www.smogon.com/bw/natures/

EV's hebben ook veel invloed op de stats van je Pokémon, maar dat is niet makkelijk uit te leggen. Ik snapte het zelf ook pas na een hele lange tijd.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_126319033
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 20:18 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

O.a. door de nature van een Pokémon. Bij Summary zie je welke nature je Pokémon heeft. Veel natures verlagen de ene stat met 10% en verhogen de andere stat met 10%, maar er zijn ook natures die niks veranderen.
http://www.smogon.com/bw/natures/

EV's hebben ook veel invloed op de stats van je Pokémon, maar dat is niet makkelijk uit te leggen. Ik snapte het zelf ook pas na een hele lange tijd.
Is een nature dan de omgeving waari mijn hij getrained wordt?
Because you know i'm all about that ass
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 10 mei 2013 @ 20:21:29 #282
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_126319136
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 20:19 schreef blow... het volgende:

[..]

Is een nature dan de omgeving waari mijn hij getrained wordt?
Nee een nature is als de persoonlijkheid van je Pokémon.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  vrijdag 10 mei 2013 @ 20:21:33 #283
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126319140
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 20:19 schreef blow... het volgende:

[..]

Is een nature dan de omgeving waari mijn hij getrained wordt?
Nee, de nature van een pokemon is vooraf bepaald.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126319219
Ooh bedankt. Dan snap ik het. Weten jullie pok het antwoord op mijn edit?
Because you know i'm all about that ass
pi_126320126
Wat een debielen zitten er in dat trade center. ;(
Because you know i'm all about that ass
pi_126333704
Is er iemand die graag een happiny wil?
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 07:45:24 #287
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126337932
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 20:21 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Nee, de nature van een pokemon is vooraf bepaald.
je kunt de nature wel enigsinds beinvloeden door de ouder met de gewenste nature een everstone te geven voordat je ze naar de breeders brengt, dat zorgt er voor dat er 50% kans is dat de pokemon die uit het ei komt dezelfde nature heeft.
pi_126338336
quote:
7s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 07:45 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

je kunt de nature wel enigsinds beinvloeden door de ouder met de gewenste nature een everstone te geven voordat je ze naar de breeders brengt, dat zorgt er voor dat er 50% kans is dat de pokemon die uit het ei komt dezelfde nature heeft.
sommige pokemon kunnen met breeden niets vasthouden omdat ze al iets vasthebben.


Ps. Nog steeds niemand die een happiny wil?
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 09:58:29 #289
388285 roy9
Oude Koek
pi_126338943
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 09:02 schreef blow... het volgende:

[..]

sommige pokemon kunnen met breeden niets vasthouden omdat ze al iets vasthebben.


Ps. Nog steeds niemand die een happiny wil?
dan wissel je het item...
En ik denk niet dat iemand een Happiny hoeft, want iedereen kan er een krijgen.
pi_126338997
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 09:58 schreef roy9 het volgende:

[..]

dan wissel je het item...
En ik denk niet dat iemand een Happiny hoeft, want iedereen kan er een krijgen.
klopt. Ja klopt. Maar ik heb er teveel gekweekt :').

Dacht vanochtend een pikachu tegen een riolu te kunnen ruilen. Was hij weg :(
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 10:14:17 #291
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_126339162
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 10:02 schreef blow... het volgende:

[..]

klopt. Ja klopt. Maar ik heb er teveel gekweekt :').

Dacht vanochtend een pikachu tegen een riolu te kunnen ruilen. Was hij weg :(
Riolu krijg je ook straks in het spel.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_126339243
quote:
99s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 10:14 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Riolu krijg je ook straks in het spel.
ik wil een vrouwtje
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 11:02:59 #293
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_126339958
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 10:19 schreef blow... het volgende:

[..]

ik wil een vrouwtje
saven voor het moment dat je een riolu krijgt en gewoon net zo lang herstarten totdat je dat vrouwtje krijgt.
  zaterdag 11 mei 2013 @ 11:06:09 #294
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_126340015
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:56 schreef blow... het volgende:
kun je als je diamond hebt ook met bijvporbeel black 2 ruilen? Lijkt me trouwens wel chill. Zo' n emulator O-) :)
Nee, niet ruilen in de normale zin. Je kunt alleen Pokemon overzetten van Diamond naar Black 2, maar er gaat dan dus geen Pokemon "terug". De Pokemon kan daarna ook niet meer teruggezet worden naar Diamond.

Tevens zijn er dan wat beperkingen zoals dat de Pokemon geen item mag vasthouden. (Dus ruilevoluties kun je niet bewerkstelligen op deze manier.)
pi_126340154
quote:
7s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 11:02 schreef PaRoDiUzZ het volgende:

[..]

saven voor het moment dat je een riolu krijgt en gewoon net zo lang herstarten totdat je dat vrouwtje krijgt.
j krijgt een egg en ik heb er al een ;)
Because you know i'm all about that ass
pi_126340173
quote:
Op zaterdag 11 mei 2013 11:06 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Nee, niet ruilen in de normale zin. Je kunt alleen Pokemon overzetten van Diamond naar Black 2, maar er gaat dan dus geen Pokemon "terug". De Pokemon kan daarna ook niet meer teruggezet worden naar Diamond.

Tevens zijn er dan wat beperkingen zoals dat de Pokemon geen item mag vasthouden. (Dus ruilevoluties kun je niet bewerkstelligen op deze manier.)
ooh zo. Dankje. Nu snap ik ook hoe er mensen zijn die in het trade center een bulbasaur kunnen vragen :)

Edit: II k heb met mijn neef een pachirisu lvl 100 geruild. Wat een beest _O_

[ Bericht 8% gewijzigd door blow... op 11-05-2013 11:24:00 ]
Because you know i'm all about that ass
pi_126342051
Hoe groot is de kans dat je munchlax op een tree vindtm ik las ergens 2%. Lijkt me wel erg hoog. Niet?
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 12:36:20 #298
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_126342577
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 12:21 schreef blow... het volgende:
Hoe groot is de kans dat je munchlax op een tree vindtm ik las ergens 2%. Lijkt me wel erg hoog. Niet?
Pfff... Het heeft me destijds een maand gekost om Munchlax te vinden.

Het "snelste" is het om eerst elke dag alle bomen te besmeren en bij te houden welke Pokemon je vindt. Na een week of twee kun je dan op basis daarvan (statistisch) nagaan welke vier bomen de Munchlax-bomen zijn. Daarna hoef je alleen nog maar die vier elke dag te doen.
pi_126343400
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 12:36 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Pfff... Het heeft me destijds een maand gekost om Munchlax te vinden.

Het "snelste" is het om eerst elke dag alle bomen te besmeren en bij te houden welke Pokemon je vindt. Na een week of twee kun je dan op basis daarvan (statistisch) nagaan welke vier bomen de Munchlax-bomen zijn. Daarna hoef je alleen nog maar die vier elke dag te doen.
Hoe kun je zien welke bomen munchlax bomen zijn?
Because you know i'm all about that ass
  zaterdag 11 mei 2013 @ 13:11:42 #300
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_126343799
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 13:01 schreef blow... het volgende:

[..]

Hoe kun je zien welke bomen munchlax bomen zijn?
Niet. Als je je spel begint, worden vier van de 21 honingbomen bestempeld tot Munchlax-bomen. Dit is dus voor iedere speler willekeurig. Het verandert daarna niet meer.

Zoals je hier kunt zien, verschillen Munchlax-bomen en niet-Munchlax-bomen in de kans dat bepaalde Pokemon verschijnen. De kans op een Cherubi is bijvoorbeeld 15% in een Munchlax-boom en anders maar 7.5%.

Door dus bij te houden welke Pokemon je in welke boom vindt, kun je bepalen welke vier bomen de Munchlax-bomen zijn. Die andere 17 bomen hoef je dan niet meer af.

Vermoeiend, I know.
pi_126343977
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 13:11 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

Niet. Als je je spel begint, worden vier van de 21 honingbomen bestempeld tot Munchlax-bomen. Dit is dus voor iedere speler willekeurig. Het verandert daarna niet meer.

Zoals je hier kunt zien, verschillen Munchlax-bomen en niet-Munchlax-bomen in de kans dat bepaalde Pokemon verschijnen. De kans op een Cherubi is bijvoorbeeld 15% in een Munchlax-boom en anders maar 7.5%.

Door dus bij te houden welke Pokemon je in welke boom vindt, kun je bepalen welke vier bomen de Munchlax-bomen zijn. Die andere 17 bomen hoef je dan niet meer af.

Vermoeiend, I know.
ooh. Dan moet ik ook de aantallen bijhouden. Bedankt :)
Because you know i'm all about that ass
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')