abonnement Unibet Coolblue
pi_125864599

Na weken van geruchten, teasers en nog meer geruchten was het dinsdag 19 februari dan eindelijk zover, HTC presenteerde zijn nieuwe vlaggenschip. De naam HTC M7 die we vaak langs zagen komen was inderdaad een werktitel en de officiële naam van dit toestel zal de HTC One zijn. Zover we tot nu toe kunnen beoordelen is de HTC One het wachten waard geweest en een waardevolle toevoeging HTC aan de beschikbare Androidtoestellen in Nederland en België.



• Afmetingen : 137,4 x 68,2 x 9,3 mm
• Gewicht : 143g
• Scherm : 4,7 inch, Full HD 1080p, 468 PPI
• CPU : Qualcomm ® Snapdragon 600, quad-core, 1,7 GHz
• OS : Android 4.1.2 met HTC Sense 5.0, HTC BlinkFeed
• Sim-kaart : microSIM
• Geheugen RAM : 2GB DDR2
• Opslag : 32/64 GB
• Aansluitingen : 3,5 audio, Bluethoot 4.0, WIFI a/ac/b/g/n, 3G, Micro-USB 2.0, DLNA
• Camera : HTC UltraPixel, 2.1 MP frontcamera
• Batterij : 2300 mAh



Ultrapixel camera
De camera van de HTC One is een van de meest bijzondere elementen. Eerst de basics: het is een 4,3-megapixelsensor, waarin de pixels volgens HTC grofweg twee keer zo groot zijn als bij een conventionele 8-megapixelcamera in een telefoon. Er is nog een bijzonder element aan de camera. Hij heeft optische beeldstabilisatie, die bewegingen van de gebruiker in realtime corrigeert om de camera stil te houden. Ook de Lumia 920 van Nokia heeft optische beeldstabilisatie, waarvan het effect vooral in video goed merkbaar is.

HTC BoomSound
De nieuwe HTC One biedt de best beschikbare audio-ervaring op een telefoon. HTC BoomSound introduceert voor het eerst op een mobiele telefoon stereo speakers aan de voorzijde met een versterker en een full HD-scherm dat gebruikers meeneemt in de muziek, video's, games en hun favoriete YouTube clips. Voor een rijke en sublieme geluidservaring is daarnaast Beats Audio geïntegreerd. HDR-recording maakt gebruik van geavanceerde dual microfoons en audio processing om een helder en rijk geluid vast te leggen, passend bij high definition videomateriaal. Telefoongesprekken klinken helder op de HTC One dankzij de toevoeging van HTC Sense Voice. Deze toepassing optimaliseert het belvolume en de belkwaliteit in ruimtes met veel geluid zodat gesprekken luid en duidelijk gevoerd kunnen worden.

HTC Blinkfeed
De kern van de nieuwe HTC One ervaring is HTC BlinkFeed. Deze functionaliteit transformeert het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat de gebruiker hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen. HTC Blink Feed verzamelt de nieuwste content uit de meest interessante bronnen, zodat het in één oogopslag en op één plaats zichtbaar is, zonder de noodzaak te wisselen tussen applicaties en websites.

HTC Zoe
Met HTC Zoe is het mogelijk foto's van hoge kwaliteit te maken die tot leven komen in fragmenten van drie seconden. Deze ‘Zoes', foto's en video's worden op een bijzondere wijze getoond, zodat de galerij tot leven komt. Deze transformeert van een traditionele galerij met stilstaande beelden, tot een bewegende galerij met herinneringen. Met Zoe Highlights worden automatisch geïntegreerde filmpjes van 30 seconden met hoogtepunten van iedere map gemaakt. Deze beelden bestaan uit foto's en video's, inclusief muziek met professionele effecten en transities. Deze video's met hoogtepunten zijn gemakkelijk te bewerken, kunnen ingedeeld worden op thema en eenvoudig worden gedeeld via sociale netwerk sites of e-mail.

Prijs en release
De nieuwe HTC One is wereldwijd beschikbaar via meer dan 185 operators en retailers in 80 regio's en landen. In Nederland is de HTC One Android smartphone vanaf 15 maart te koop. De consumenten advies prijs van de HTC One is ¤699,- inclusief BTW, exclusief abonnement. Het toestel is beschikbaar in de kleuren 'stunning silver' en 'beautiful black'.



Links
http://www.htc.com/nl/smartphones/htc-one/ HTC
http://www.letsgomobile.org/nl/9487/htc-one/ Lets go Mobile
http://tweakers.net/revie(...)aar-vernieuwing.html Tweakers
http://www.nu.nl/gadgets/(...)ltrapixelcamera.html Nu.nl
http://www.androidworld.n(...)s-nieuwe-toptoestel/ Androidworld
http://en.wikipedia.org/wiki/HTC_One_(device) Wikipedia (EN)
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2415574,00.asp PCMAG.com (EN)

Video's

Foto's




Klikken is groot:


_________________________________________________________________
Dit is mijn eerste openingspost tips zijn altijd welkom!
OP is hier te vinden
pi_125864614
quote:
2s.gif Op maandag 29 april 2013 14:06 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Hi
Hmm raar je zou dan toch zeggen als T-mobile ze heeft dat HI of KPN ze zeker zullen hebben.
pi_125864659
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 14:11 schreef Slenger het volgende:

[..]

Hmm raar je zou dan toch zeggen als T-mobile ze heeft dat HI of KPN ze zeker zullen hebben.
Valt mij ook tegen inderdaad, ik had verwacht dat zo'n grote partij als KPN ze al wel eerder zou hebben. Ze geven zelf de schuld wel aan HTC:
quote:
Let op!

Helaas is de introductiedatum van de HTC one weer uitgesteld. De datum is door HTC verschoven naar 6 mei, vanaf dat moment kunnen wij gaan uitleveren.

Zoals het er nu uit ziet krijgen we voldoende telefoons op voorraad. Mocht de vraag toch groter zijn dan het aanbod, leveren wij de telefoons als eerste uit aan diegene die het langst wacht.

Onze excuses voor de lange levertijd.
  maandag 29 april 2013 @ 14:19:02 #4
65918 IBAZ
broeinest
pi_125864817
Ik heb een HTC ONE sv. Wat is het verschil met deze nieuwe? Waarom zou ik die willen hebben?
pi_125864866
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 14:19 schreef IBAZ het volgende:
Ik heb een HTC ONE sv. Wat is het verschil met deze nieuwe? Waarom zou ik die willen hebben?
Niks hoor, vrijwel hetzelfde.
pi_125864996
Ik neem aan dat jullie dit ook al gezien hebben?

Chinese HTC One: dual-sim en microSD-kaartslot

quote:
In de Verenigde Staten is het vaker regel dan uitzondering dat telecomproviders hun eigen versie van een bepaalde smartphone krijgen, omdat zij volledige controle willen hebben. Ook voor China worden vaak specifieke versies van een telefoon gemaakt, meestal met de extra mogelijkheid om twee simkaarten te installeren.

HTC gaat met zijn vlaggenschip wederom mee in die trend, want de drie versies van de HTC One die in China gaan verschijnen, hebben allemaal dual-sim en een microSD-kaartlezer, terwijl de Europese en Amerikaanse varianten deze functionaliteit moeten missen. Om dit mogelijk te maken, heeft HTC wel het unibody ontwerp aan moeten passen. Er is namelijk een verwijderbare achterklep gemaakt, waaronder de twee sim-sloten en het MicroSD-kaartslot schuilgaan.

De desbetreffende HTC 802w, 802t en 802d zijn overigens respectievelijk bedoeld voor China Unicom (WCDMA), China Mobile (TD-SCDMA) en China Telecom (CDMA). De GSM-gegevensband wordt echter ook bij alle modellen ondersteund, waardoor deze HTC One's naar alle waarschijnlijkheid ook in Europa te gebruiken zijn.
pi_125865606
Waar hangt die grapjas uit die bij Vodafone heeft gewerkt en mij laatst belachelijk maakte vanwege het feit dat ik mij af vroeg of dummies van plastic of aluminium waren?

Ik was dus zojuist bij Vodafone en daar hadden ze dummies hangen en ze waren volledig van PLASTIC. Zo dom was mijn vraag dus niet :)
Anyway, zowel zilver als zwart EINDELIJK eens in het echt gezien (althans, de dummies, dat is voor mij ff genoeg) en wat is het toch een prachtding _O_ ik moet nog een week of 3 wachten voor ik 'm eventueel kan bestellen, maar wauw wat kijk ik er naar uit :D
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125865887
Als ik op de website van de HTC Media Link op registreren klik gaat hij weer terug naar de actie pagina ben ik de enige met dat probleem? http://www.htcmedialinkhd.nl/actie/
pi_125866209
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 14:56 schreef Slenger het volgende:
Als ik op de website van de HTC Media Link op registreren klik gaat hij weer terug naar de actie pagina ben ik de enige met dat probleem? http://www.htcmedialinkhd.nl/actie/
Ja, ligt aan jou, want hier gaat ie naar een registratieformulier :?

edit: geef je gegevens maar, dan vul ik m in })
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125866517
Hmm heel raar hier krijg ik hem absoluut niet werkend, ook niet op de telefoon zelf of via 3g verbinding.
pi_125866891
Kunnen ze die Medialink actie niet even een maand ofzo verlengen? 't ding is nog nauwelijks verkrijgbaar, en hopelijk (hier komt de egoïstische kant) heb ik 'm over ongeveer 2 weken ook...
pi_125867057
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 15:27 schreef Iemand91 het volgende:
Kunnen ze die Medialink actie niet even een maand ofzo verlengen? 't ding is nog nauwelijks verkrijgbaar, en hopelijk (hier komt de egoïstische kant) heb ik 'm over ongeveer 2 weken ook...
Klik de link anders even aan... registreren kan tot 31 mei 2013.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125867196
Februari besteld. Nog geen bericht wanneer ik de mijne kan ontvangen. Studentmobiel :') :')

EDIT: Terwijl ik dit typ, krijg ik een mail binnen dat het op de post is :@ :P
pi_125872776
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 15:37 schreef Santello het volgende:
Februari besteld. Nog geen bericht wanneer ik de mijne kan ontvangen. Studentmobiel :') :')

EDIT: Terwijl ik dit typ, krijg ik een mail binnen dat het op de post is :@ :P
Mijnde is vrijdag al verstuurd door studenmobiel. Of zullen ze al een tweede lading hebben ontvangen?
pi_125873672
quote:
1s.gif Op maandag 29 april 2013 18:11 schreef Slenger het volgende:

[..]

Mijnde is vrijdag al verstuurd door studenmobiel. Of zullen ze al een tweede lading hebben ontvangen?
Kan best zijn dat ze vrijdag tot 6 uur hebben gewerkt en dezelfde lading op maandag hebben afgerond.
pi_125874320
zat te kijken om een One X+ te kopen, maar denk dat ik beter kan wachten tot deze ietsje goedkoper per maand wordt; wat een tof ding O+
(_/_)
(='.'=)
(")_(")
  maandag 29 april 2013 @ 20:33:19 #17
8369 speknek
Another day another slay
pi_125878448
Heb net een afleverafspraak gemaakt voor begin volgende week, moet eind deze week naar het buitenland. Ben benieuwd :9.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_125878602
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 15:33 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Klik de link anders even aan... registreren kan tot 31 mei 2013.
>>>
quote:
De Actie:
1. Bij (pre-order) aankoop van een HTC One (Stunning Silver en Beautiful Black) , bij een erkende HTC reseller in Nederland in de periode van 20 februari 2013 tot en met 29 april 2013 (...) ontvang je kosteloos een HTC Media Link HD t.w.v. 89,95 te bestellen via www.htcmedialinkhd.com

Hoe neem ik deel aan de Actie?:
1. Pre-order/koop de HTC One bij één van de erkende HTC resellers binnen de actieperiode van 20 februari 2013 tot en met 29 april 2013 in Nederland...).
Kunt 'm dus wel tot 31 mei registreren, maar je moet 'm wel voor 29 april gekocht hebben.
pi_125880364
Die mooie orginele flipcover gaat steeds losser zitten linksonder, nog even en hij valt er uit...
pi_125899542
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 20:36 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

>>>

[..]

Kunt 'm dus wel tot 31 mei registreren, maar je moet 'm wel voor 29 april gekocht hebben.
Het is ook niet voor niks een pre-order actie. Je had hem makkelijk kunnen bestellen en toch op korte termijn binnen hebben.
pi_125900241
Zijn er ook mensen die achter het net hebben gevist mbt de medialink je actie?
  dinsdag 30 april 2013 @ 13:21:36 #22
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_125900396
Iemand die de HTC One al in een winkel heeft zien liggen en dan geen ''fake phone''?

[ Bericht 2% gewijzigd door MisterJ.Lo op 30-04-2013 16:04:34 ]
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  dinsdag 30 april 2013 @ 13:27:48 #23
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_125900737
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 13:21 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Iemand de HTC One al in een winkel heeft zien liggen en dan geen ''fake phone''?
Ja in DLD lagen echte toestellen op demo, zowel wit als zwart.. :-)
Is zelfs al een paar weken terug :')
pi_125906377
Kut Koninginnedag ook! Anders had ik 'm vandaag :P
pi_125907207
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 13:21 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Iemand de HTC One al in een winkel heeft zien liggen en dan geen ''fake phone''?
Ja bij de T-Mobile winkel in vlissingen
pi_125928576
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 12:54 schreef -aad- het volgende:

[..]

Het is ook niet voor niks een pre-order actie. Je had hem makkelijk kunnen bestellen en toch op korte termijn binnen hebben.
Valt nog vies tegen. In het (véél te hard lopende Tweakers topic) is dat ook duidelijk geworden.
Je kunt beter een paar dagen na de officiële introductie het toestel in een winkel halen dan een pre-order plaatsen.
Heb je 'm waarschijnlijk nog eerder (als je dat zo belangrijk vindt, ik niet) en nog zo duur (want duur is de One :{ )

Hopelijk is The ONE over een week goed in voorraad O-) ...

[ Bericht 8% gewijzigd door Iemand91 op 01-05-2013 01:13:42 ]
  dinsdag 30 april 2013 @ 23:40:47 #27
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_125928709
Hoop ik ook, ik zie het toestel mondjesmaat voor ¤550 weggaan en dat terwijl het nu slecht te verkrijgen is. Ik hoop dat het in mei goed te leveren is, dan zul je het in juni voor ¤500 of minder (op Ebay etc) kunnen vinden.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_125936863
Tussen 12:00 en 14:00 komt de bezorger langs *O*
pi_125937075
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 11:49 schreef Santello het volgende:
Tussen 12:00 en 14:00 komt de bezorger langs *O*
Ik wil hem oohook. Mijn Desire heeft er steeds meer moeite mee.
pi_125937865
Mijn Desire Z begint ook steeds vaker te crashen. Beter krijg ik gauw te horen of ik een vast contract krijg. Zodra die er is, komt de One er ook heel gauw achteraan :D
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125937994
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 12:30 schreef Neo-Mullen het volgende:
Mijn Desire Z begint ook steeds vaker te crashen. Beter krijg ik gauw te horen of ik een vast contract krijg. Zodra die er is, komt de One er ook heel gauw achteraan :D
In februari al besteld, maar ik ben volgens mij echt een van de laatsten die hem gaat krijgen.
pi_125938075
quote:
10s.gif Op woensdag 1 mei 2013 12:36 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

In februari al besteld, maar ik ben volgens mij echt een van de laatsten die hem gaat krijgen.
_O-

Heb je de zwarte besteld? Overigens heb ik 'm eergisteren een paar minuten getest bij een t-mobile winkel. Wat een beest is het toch _O_ solide, snel, prachtige skin. Ik willem!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125938117
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 12:39 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

_O-

Heb je de zwarte besteld? Overigens heb ik 'm eergisteren een paar minuten getest bij een t-mobile winkel. Wat een beest is het toch _O_ solide, snel, prachtige skin. Ik willem!
Nee, gewoon de zilveren. Iedereen die hem na mij besteld heeft in dit topic lijkt hem ondertussen al te hebben.

En dit soort reacties maken het wachten er ook niet beter op :'). Ik heb dat ding nog nooit in het echt gezien.
pi_125938140
quote:
10s.gif Op woensdag 1 mei 2013 12:41 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Nee, gewoon de zilveren. Iedereen die hem na mij besteld heeft in dit topic lijkt hem ondertussen al te hebben.

En dit soort reacties maken het wachten er ook niet beter op :'). Ik heb dat ding nog nooit in het echt gezien.
Ach, ik heb 'm ook nog niet. T-mobile heeft werkende telefoons in de winkels staan, dus daar heb ik mee gespeeld.
Cuz I'm Mr. Brightside
  woensdag 1 mei 2013 @ 12:46:20 #35
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_125938223
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 12:42 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ach, ik heb 'm ook nog niet. T-mobile heeft werkende telefoons in de winkels staan, dus daar heb ik mee gespeeld.
Welke store was dit, die in Amsterdam?
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_125938249
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 12:46 schreef MisterJ.Lo het volgende:

[..]

Welke store was dit, die in Amsterdam?
Waalwijk
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125940542
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 12:42 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ach, ik heb 'm ook nog niet. T-mobile heeft werkende telefoons in de winkels staan, dus daar heb ik mee gespeeld.
Krijg ik net een sms'je dat hij is verzonden _O_!
pi_125940624
quote:
10s.gif Op woensdag 1 mei 2013 14:09 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Krijg ik net een sms'je dat hij is verzonden _O_!
Mooi :)

Ik krijg de verpakking niet eens open. Wil de doos niet beschadigen. :')
pi_125941376
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 14:11 schreef Santello het volgende:

[..]

Mooi :)

Ik krijg de verpakking niet eens open. Wil de doos niet beschadigen. :')
:') Als ik hem morgenavond eindelijk heb scheur ik die doos er gewoon van af.
pi_125942093
quote:
10s.gif Op woensdag 1 mei 2013 14:31 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

:') Als ik hem morgenavond eindelijk heb scheur ik die doos er gewoon van af.
Hahahah, imiddels gelukt en online de HTC aan het inrichten.
pi_125943655
Inmiddels is van mijn orginele flipcover ook het zwarte kunststof aan het afbladderen....
pi_125944367
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 15:34 schreef JohnB52 het volgende:
Inmiddels is van mijn orginele flipcover ook het zwarte kunststof aan het afbladderen....
Die zijn kwalitatief heel erg slecht inderdaad, zonde!
pi_125944493
Ik hoop dat ik aan Android kan wennen. Ik heb er voor alsnog veel moeite mee :P
pi_125947529
Zet je er een iOs launcher op :)
pi_125947559
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 17:31 schreef JohnB52 het volgende:
Zet je er een iOs launcher op :)
Ik wil juist van iOS af :P

Wel jammer dat er heel veel voorgeprogrammeerde apps zijn die je niet kan verwijderen.
pi_125947577
Je kan ze wel verbergen, zo zie je ze ook niet meer...
pi_125947841
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 17:33 schreef JohnB52 het volgende:
Je kan ze wel verbergen, zo zie je ze ook niet meer...
Hoe? :)
pi_125953911
op dit moment nog ¤ 42,50 bij een Hi-abonnement, is me iets teveel...
(_/_)
(='.'=)
(")_(")
pi_125955247
Dan moet je geen hi nemen.
pi_125955312
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 21:00 schreef JohnB52 het volgende:
Dan moet je geen hi nemen.
:6

Vodafone en KPN hebben ook niks beters...
(_/_)
(='.'=)
(")_(")
pi_125956236
T-Mobile of tele2 dan?
In ieder geval geen lease
pi_125956391
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 21:19 schreef JohnB52 het volgende:
T-Mobile of tele2 dan?
In ieder geval geen lease
Hou toch op met dat huilen om lease :')
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125956392
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 21:19 schreef JohnB52 het volgende:
T-Mobile of tele2 dan?
In ieder geval geen lease
Tele2 heeft de normale One niet zo te zien, T-Mobile kom ik ook (ruim) boven de ¤ 40 uit
(_/_)
(='.'=)
(")_(")
pi_125956590
Ik zit met ismart 300 op 45 per maand, goedkoper dan hi in ieder geval.

Heb je ook op studentmobiel enzo gekeken?
pi_125956709
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 21:26 schreef JohnB52 het volgende:
Ik zit met ismart 300 op 45 per maand, goedkoper dan hi in ieder geval.

Heb je ook op studentmobiel enzo gekeken?
ben er nog niet superdiep ingedoken, keertje tijd voor maken/nemen :Y)
(_/_)
(='.'=)
(")_(")
pi_125960654
Op dit moment mijn iPhone back-up aan het overdragen naar de HTC middels de HTC sync programma. Hopen dat het :)
pi_125961801
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 22:27 schreef Santello het volgende:
Op dit moment mijn iPhone back-up aan het overdragen naar de HTC middels de HTC sync programma. Hopen dat het :)
Is fijne software, dat syncding :)
Iemand al in het bezit van een zwarte One?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125961993
Ff goed opletten dat je contacten ook op je nieuwe telefoon staan, en eventueel je oude whatsapp berichten kopieeren naar je One
pi_125974611
Er staat dat mijn pakket bezorgd gaat worden tussen 17:30 - 19:30, maar er staat nu ook "Pakketbezorger is onderweg".

Hebben ze nou zulke lange rondes of ga ik mijn pakketje missen omdat ik niet thuis ben?
pi_125975383
Dan zit het pakje in de bus.
pi_125975591
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 12:09 schreef JohnB52 het volgende:
Dan zit het pakje in de bus.
Ja kut, ik neem aan dat ze geen rondes van ruim 5 uur hebben, en nu is er niemand thuis.
pi_125978706
Denk t wel hoor, als de bus vol met pakjes ligt ter grootte van een HTC one doosje, dan ben je wel Ff bezig :-P
pi_125978924


Zo die is ook weer binnen.

Past goed.

Nu kijken hoe lang ie heel blijft.

Ps: ligt t nou aan mij, of is t Engels op t doosje nou heel erg krom?
pi_125979417
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 13:52 schreef JohnB52 het volgende:
[ afbeelding ]

Zo die is ook weer binnen.

Past goed.

Nu kijken hoe lang ie heel blijft.

Ps: ligt t nou aan mij, of is t Engels op t doosje nou heel erg krom?
Er mist inderdaad het een en ander :9

Ik heb de app taskkiller gedownload. Iedere keer als ik kijk zie ik wel 30 dingen die aan staan. Als ik ze allemaal kill staan ze er 5 minuten later weer op. Vreet energie en data :S
  donderdag 2 mei 2013 @ 14:12:42 #67
363995 Reemi
Zeg maar Remi.
pi_125979514
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 14:09 schreef Santello het volgende:

[..]

Er mist inderdaad het een en ander :9

Ik heb de app taskkiller gedownload. Iedere keer als ik kijk zie ik wel 30 dingen die aan staan. Als ik ze allemaal kill staan ze er 5 minuten later weer op. Vreet energie en data :S
Taskkillers zijn overbodig op moderne Androidtoestellen.
Smile like you mean it
www.wefut.com
pi_125979534
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 14:09 schreef Santello het volgende:

[..]

Er mist inderdaad het een en ander :9

Ik heb de app taskkiller gedownload. Iedere keer als ik kijk zie ik wel 30 dingen die aan staan. Als ik ze allemaal kill staan ze er 5 minuten later weer op. Vreet energie en data :S
Gooi die maar weer gauw van je telefoon af.
pi_125979999
Trilfunctie :') :') :') Die klinkt echt goedkoop alsof er iets meetrilt binnenin. Heeft iemand van jullie dat ook?
  donderdag 2 mei 2013 @ 15:55:25 #70
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_125983268
quote:
10s.gif Op donderdag 2 mei 2013 11:48 schreef CaptainCookie het volgende:
Er staat dat mijn pakket bezorgd gaat worden tussen 17:30 - 19:30, maar er staat nu ook "Pakketbezorger is onderweg".

Hebben ze nou zulke lange rondes of ga ik mijn pakketje missen omdat ik niet thuis ben?
Bij mij stond er gisteren tussen 14.00u en 16.00u en ze waren er al om 13.50u :9
Gelukkig was mijn zusje thuis.
All she wants and needs is just a little taste..
  donderdag 2 mei 2013 @ 15:56:59 #71
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_125983325
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 21:28 schreef ReMcOrE het volgende:

[..]

ben er nog niet superdiep ingedoken, keertje tijd voor maken/nemen :Y)
https://www.studentmobiel.nl/htc-one
All she wants and needs is just a little taste..
  donderdag 2 mei 2013 @ 16:16:26 #72
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_125984029
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 18:58 schreef ReMcOrE het volgende:
zat te kijken om een One X+ te kopen, maar denk dat ik beter kan wachten tot deze ietsje goedkoper per maand wordt; wat een tof ding O+
Ik wilde eerst ook de One X+ kopen, maar na eens goed te vergelijken zag ik dat die zowat hetzelfde is als de One X, alleen heeft de + een net iets snellere processor. Dat terwijl de One X een stuk goedkoper is. Die heb ik dus ook gekocht in plaats van de One X+ en dat was een goede keuze. Deze is ook al ontzettend snel, dat kleine beetje sneller heb ik niet over voor die prijs.
All she wants and needs is just a little taste..
pi_125986223
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 15:55 schreef Luxuria het volgende:

[..]

Bij mij stond er gisteren tussen 14.00u en 16.00u en ze waren er al om 13.50u :9
Gelukkig was mijn zusje thuis.
Ik ben nu thuis, maar hij is nog niet bezorgd. Alleen doet de bel het niet, dus ik moet de voordeur een beetje in de gaten houden :')
pi_125986388
Of een briefje op de deur...
pi_125986506
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 17:11 schreef JohnB52 het volgende:
Of een briefje op de deur...
Ik heb geen plakband
pi_125987462
quote:
10s.gif Op donderdag 2 mei 2013 17:14 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Ik heb geen plakband
_O- _O-

Kom op man! Beetje creatief zijn :Y)
pi_125988370
Allemaal beetje pronken, terwijl ik dit bericht met moeite nog weet te typen met mijn vercrackte desire Z :')
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125988516
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 17:59 schreef Neo-Mullen het volgende:
Allemaal beetje pronken, terwijl ik dit bericht met moeite nog weet te typen met mijn vercrackte desire Z :')
Hij is er nog steeds niet :'(
pi_125990870
Ze hebben nog een kwartier, ik had eigenlijk al ergens anders moeten zijn
pi_125991399
quote:
10s.gif Op donderdag 2 mei 2013 19:13 schreef CaptainCookie het volgende:
Ze hebben nog een kwartier, ik had eigenlijk al ergens anders moeten zijn
wat een spanning! :o :Y)
(_/_)
(='.'=)
(")_(")
pi_125993568
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 19:25 schreef ReMcOrE het volgende:

[..]

wat een spanning! :o :Y)
Gelukkig kwam de bezorger om 19:28.

Gepost met mijn HTC One
pi_125994165
quote:
10s.gif Op donderdag 2 mei 2013 20:13 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Gelukkig kwam de bezorger om 19:28.

Gepost met mijn HTC One
:'(
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_125994267
quote:
10s.gif Op donderdag 2 mei 2013 20:13 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Gelukkig kwam de bezorger om 19:28.

Gepost met mijn HTC One
Hahahhahaha wat een leugens!
pi_125995372
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 20:29 schreef Santello het volgende:

[..]

Hahahhahaha wat een leugens!
Echt. Het is wel een beest zeg, vooral omdat ik van een Desire kom.
pi_125997614
:') Die melding dat je je accu en geheugenkaart tijdens het updaten niet mag verwijderen
pi_125997926
quote:
10s.gif Op donderdag 2 mei 2013 20:54 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Echt. Het is wel een beest zeg, vooral omdat ik van een Desire kom.
Ik begin steeds meer te wennen aan Android, ik ben verliefd. :@
Wat vind jij van de trilfunctie?
pi_125998466
quote:
2s.gif Op donderdag 2 mei 2013 21:40 schreef CaptainCookie het volgende:
:') Die melding dat je je accu en geheugenkaart tijdens het updaten niet mag verwijderen
Nou als je t toch doet is ie stuk ;)
pi_125999364
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 21:45 schreef Santello het volgende:

[..]

Ik begin steeds meer te wennen aan Android, ik ben verliefd. :@
Wat vind jij van de trilfunctie?

De trilmotor was uit mijn Desire gevallen, dus ik ben allang blij dat ik er weer eentje heb.

Maar ik vind er ook niet echt iets raars aan.
pi_125999543
quote:
10s.gif Op donderdag 2 mei 2013 22:07 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
De trilmotor was uit mijn Desire gevallen, dus ik ben allang blij dat ik er weer eentje heb.

Maar ik vind er ook niet echt iets raars aan.
Ben je serieus? Hij trilt zo goedkoop. Ik ben telkens bang dat de telefoon op ontploffen staat als hij op een tafel begint te trillen. Heb het maar voor elke melding uitgezet!
pi_126000934
Ff terug naar de winkel, en vergelijken met elkaar!
pi_126001185
quote:
2s.gif Op donderdag 2 mei 2013 21:40 schreef CaptainCookie het volgende:
:') Die melding dat je je accu en geheugenkaart tijdens het updaten niet mag verwijderen
_O-
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126001801
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 22:30 schreef JohnB52 het volgende:
Ff terug naar de winkel, en vergelijken met elkaar!
Ugh, heb ik dat ding net helemaal gepersonaliseerd... Echt geen zin om het te ruilen als blijkt dat mijn trilfunctie naar de klote is ;(
pi_126001898
Dieinstellingen kan je zo overzetten naar n nieuw toestel.

Net waar je je prioriteiten legt, of je de moeite er voor over hebt...
pi_126009000
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 22:45 schreef JohnB52 het volgende:
Dieinstellingen kan je zo overzetten naar n nieuw toestel.

Net waar je je prioriteiten legt, of je de moeite er voor over hebt...
John. Ik heb via de sync programma mijn iPhone backup op mijn HTC gezet, inclusief foto's dus. Ze staan allemaal op de nieuwe HTC. Echter kan ik ze niet vinden in de disk als ik de HTC als disk mode op mijn computer open. Weet jij waar ik ze wel kan vinden?
pi_126011364
Bij mij kwamen ze gewoon in de gallery terecht
pi_126015601
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 22:10 schreef Santello het volgende:

[..]

Ben je serieus? Hij trilt zo goedkoop. Ik ben telkens bang dat de telefoon op ontploffen staat als hij op een tafel begint te trillen. Heb het maar voor elke melding uitgezet!
Je hebt gelijk, ik hem hem hier nou op een bureau liggen, toen hij net begon te trillen schrok ik me de tering :')
pi_126019999
Batterij 80%, toen uurtje gaan reizen met de bus.

- Energiebesparing aan
- Heavy Facebook gebruik
- Muziek via Spotify met Beats Audio aan (geen streak)

65% nu.
  vrijdag 3 mei 2013 @ 13:44:58 #98
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126020210
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 13:39 schreef Santello het volgende:
Batterij 80%, toen uurtje gaan reizen met de bus.

- Energiebesparing aan
- Heavy Facebook gebruik
- Muziek via Spotify met Beats Audio aan (geen streak)

65% nu.
Efficiënt batterijgebruik met die foon dus _O_
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126020481
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 13:39 schreef Santello het volgende:
Batterij 80%, toen uurtje gaan reizen met de bus.

- Energiebesparing aan
- Heavy Facebook gebruik
- Muziek via Spotify met Beats Audio aan (geen streak)

65% nu.
Ik ben best tevreden over het accugebruik tot nu toe eigenlijk.
pi_126021015
Ik wil zoiets gaan kopen, een battery case : http://www.mophie.com/product-p/2370_jp-htc-one-blk.htm

2500 mAh is wel aan de lage kant. Even op zoek naar een krachtiger iets.
  vrijdag 3 mei 2013 @ 14:36:20 #101
216495 Mkr
Stay out of trouble, boys.
pi_126022053
Bevalt prima de One! Batterij doe ik ongeveer twee dagen mee nu bij normaal gebruik. Medialink ook ontvangen gister (maandag besteld)
"I am nice, and if that makes me a pussy, so be it."
pi_126023616
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 13:39 schreef Santello het volgende:
Batterij 80%, toen uurtje gaan reizen met de bus.

- Energiebesparing aan
- Heavy Facebook gebruik
- Muziek via Spotify met Beats Audio aan (geen streak)

65% nu.
Dat is wel normaal, omdat je scherm de hele tijd aan staat
  vrijdag 3 mei 2013 @ 15:22:38 #103
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126023844
Het valt mij tot nu toe wel op hoe snel dit ding is. Totaal geen haperingen bij het scrollen ed.
pi_126030029
Vandaag was ik ff in de stad. Al 4 keer aangesproken door nerds :')

''IS DAT DE HTC ONE? ZO COOL! IK GA HEM OOK KOPEN'' :P
  vrijdag 3 mei 2013 @ 18:10:05 #105
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126030146
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 18:06 schreef Santello het volgende:
Vandaag was ik ff in de stad. Al 4 keer aangesproken door nerds :')

''IS DAT DE HTC ONE? ZO COOL! IK GA HEM OOK KOPEN'' :P
Zo iemand tegen mij vandaag: "Ah vet heb jij die nieuwe Galaxy :D?" :')
pi_126030171
quote:
10s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 18:10 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Zo iemand tegen mij vandaag: "Ah vet heb jij die nieuwe Galaxy :D?" :')
Hahahah no fucking way!!!! Heb je hem toen neergestoken?
pi_126032285
Heeft iemand een manier gevonden om 3g uit te schakelen en over te gaan op 2g/GPRS? Kan nergens de optie vinden
Moo
  vrijdag 3 mei 2013 @ 19:37:08 #108
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126033018
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 19:16 schreef Zuivelkoe het volgende:
Heeft iemand een manier gevonden om 3g uit te schakelen en over te gaan op 2g/GPRS? Kan nergens de optie vinden
pi_126043112
Ah thanks gsm is dus toch wel 2g. Laatste keer dat ik dat geprobeerd heb had ik helemaal geen internet. Dacht dat het alleen bellen en sms was. Bedankt!
Moo
pi_126064175
Mijn WiFi werkt alleen niet echt naar behoren. Hij gaat er na een tijdje steeds uit, en blijft dan tevergeefs proberen opnieuw te verbinden.

Alleen de WiFi uit- en aanzetten helpt, maar dan gebeurt het daarna weer.
pi_126064232
Ik had ook problemen, heb je toevallig beste wifi instellingen uitstaan? (instellingen-Wi-Fi-Geadvenceerd)
pi_126064741
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 18:48 schreef Slenger het volgende:
Ik had ook problemen, heb je toevallig beste wifi instellingen uitstaan? (instellingen-Wi-Fi-Geadvenceerd)
Ja, maakt geen verschil. Soms houdt hij ook wel verbinding met het accespoint, maar wordt er niks verstuurd of ontvangen.

Ik hoop maar dat dit softwarematig is.
pi_126069806
Ik heb daar geen problemen mee ondervonden.
pi_126089849
  maandag 6 mei 2013 @ 08:24:11 #115
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126118693
In het weekend nogal wat van die Zoë's gemaakt, en was even vergeten dat de Dropbox-upload niet op WiFi-only stond. Resultaat: in drie dagen 1GB data verbruikt :').

WiFi-probleem blijft trouwens wel bestaan, ook bij andere netwerken. Vandaag maar eens even langs de Hi-winkel.
  maandag 6 mei 2013 @ 16:14:59 #116
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126132906
Hier nu trouwens met normaal Whatsappgebruik en af en toe Facebook checken al 9 uur en 15 minuten van de lader met nog steeds 75% over. Dan zou hij met licht gebruik dus 37 uur meegaan.
pi_126133077
Is deze telefoon een aanrader? Ik heb een aantal topics teruggelezen en zie wisselende berichten.
Heb nu de HTC One S en mag in Juli overstappen naar een ander toestel dmv verlenging. Overweeg dit toestel.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_126135568
quote:
10s.gif Op maandag 6 mei 2013 08:24 schreef CaptainCookie het volgende:
In het weekend nogal wat van die Zoë's gemaakt, en was even vergeten dat de Dropbox-upload niet op WiFi-only stond. Resultaat: in drie dagen 1GB data verbruikt :').

WiFi-probleem blijft trouwens wel bestaan, ook bij andere netwerken. Vandaag maar eens even langs de Hi-winkel.
Lang leve 10 GB bundel van Vodafone wat ik heb :D
pi_126135649
quote:
0s.gif Op maandag 6 mei 2013 16:19 schreef -J-D- het volgende:
Is deze telefoon een aanrader? Ik heb een aantal topics teruggelezen en zie wisselende berichten.
Heb nu de HTC One S en mag in Juli overstappen naar een ander toestel dmv verlenging. Overweeg dit toestel.
Welke berichten? Ik ben ze niet tegengekomen. Schaal 1 tot 10, ik geef het een 9.
  maandag 6 mei 2013 @ 17:19:40 #120
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126135874
quote:
0s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:12 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

Lang leve 10 GB bundel van Vodafone wat ik heb :D
Ik heb er maar 2.

Wat betaal jij daar wel niet per maand voor?
pi_126136175
quote:
9s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:19 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Ik heb er maar 2.

Wat betaal jij daar wel niet per maand voor?
17 euro per maand, 125 belminuten plus onbeperkt sms en 10 GB. Wel sim only. Was tijdelijke actie bij vodafone :9~
pi_126137429
quote:
0s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:14 schreef Santello het volgende:

[..]

Welke berichten? Ik ben ze niet tegengekomen. Schaal 1 tot 10, ik geef het een 9.
De aan/uit-knop werkt pas bij stevig drukken.
De tril-functie voelt 'raar' aan.
De behuizing oogt wat goedkoop en gaat bladderen
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_126138329
quote:
0s.gif Op maandag 6 mei 2013 17:57 schreef -J-D- het volgende:

[..]

De aan/uit-knop werkt pas bij stevig drukken.
De tril-functie voelt 'raar' aan.
De behuizing oogt wat goedkoop en gaat bladderen
Tril is de enige minpunt. Behuizing voelt echt stevig aan, weet niet of degene die dat zeggen de telefoon in handen hebben gehad. HTC heeft wel heel veel fouten gemaakt m.b.t de productie. Heel veel mensen hebben een HTC One gekregen waar veel gebruikerspsporen zaten die in de productie niet netjes waren uitgewerkt.
pi_126138497
Kan je omschrijven wat jij min vindt aan de trilfunctie? Kan me niet voorstellen dat die irritant is.
Wat kan er in hemelsnaam mis zijn met een trilfunctie behalve als hij het niet doet?
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_126138774
quote:
0s.gif Op maandag 6 mei 2013 18:28 schreef -J-D- het volgende:
Kan je omschrijven wat jij min vindt aan de trilfunctie? Kan me niet voorstellen dat die irritant is.
Wat kan er in hemelsnaam mis zijn met een trilfunctie behalve als hij het niet doet?
Heel luid en heel goedkoop komt het over. Alsof de telefoon van binnen op ontploffen staat die alle onderdelen uit elkaar zou laten vallen binnen in de telefoon. Ik heb het ook uit staan voor alle apps en alle meldingen.
pi_126141382
quote:
0s.gif Op maandag 6 mei 2013 18:37 schreef Santello het volgende:

[..]

Heel luid en heel goedkoop komt het over. Alsof de telefoon van binnen op ontploffen staat die alle onderdelen uit elkaar zou laten vallen binnen in de telefoon. Ik heb het ook uit staan voor alle apps en alle meldingen.
Baal wel enigszins om dat te lezen. Heb in het verleden ook een keer een telefoon met een hyperactieve trilfunctie gehad en ging me daar echt zwaar aan irriteren. Zou dat softwarematig nog aangepast kunnen worden? Hoe klein en onbenullig het voor anderen misschien is, maar dat zou voor mij zowaar een dealbreaker kunnen zijn :')
Too much is never enough!
pi_126141651
quote:
0s.gif Op maandag 6 mei 2013 19:32 schreef The6thgate het volgende:

[..]

Baal wel enigszins om dat te lezen. Heb in het verleden ook een keer een telefoon met een hyperactieve trilfunctie gehad en ging me daar echt zwaar aan irriteren. Zou dat softwarematig nog aangepast kunnen worden? Hoe klein en onbenullig het voor anderen misschien is, maar dat zou voor mij zowaar een dealbreaker kunnen zijn :')
Opvallend genoeg hoor ik er niks over tijdens reviews of fora. 1 post gelezen op tweakers, voor de rest nergens. CaptainCookie is het in dit topic ook opgevallen, lijkt me geen productiefout dus.
  maandag 6 mei 2013 @ 21:03:25 #128
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126146147
quote:
0s.gif Op maandag 6 mei 2013 19:39 schreef Santello het volgende:

[..]

Opvallend genoeg hoor ik er niks over tijdens reviews of fora. 1 post gelezen op tweakers, voor de rest nergens. CaptainCookie is het in dit topic ook opgevallen, lijkt me geen productiefout dus.
Ik merk het eigenlijk alleen als 'ie op een hard oppervlak ligt, waarschijnlijk omdat het metaal dan tegen iets hards trilt. Als ik hem vast heb merk ik er niks van.
  maandag 6 mei 2013 @ 22:07:27 #129
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126150484
Ik vind het toch wel irritant dat die WiFi het niet doet, zelfs niet na een harde reset. Vandaag even langs de Hi-winkel geweest, maar daar konden ze er ook niks aan doen.

Ik wacht denk ik nog even tot hij net wat beter beschikbaar is, en probeer hem dan onder garantie te ruilen. Wil hem niet te lang kwijt zijn, want voor de rest is het echt een héle fijne telefoon.
pi_126158198
Binnen 7 dagen mag je m zo omruilen, daarna ben je m kwijt.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 07:45:38 #131
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126160735
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 00:39 schreef JohnB52 het volgende:
Binnen 7 dagen mag je m zo omruilen, daarna ben je m kwijt.
Klopt, alleen zeiden ze in de Hi-winkel al dat hij nog steeds heel slecht op voorraad was, dus ik alsnog moest wachten.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 07:53:46 #132
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126160792
quote:
8s.gif Op maandag 6 mei 2013 22:07 schreef CaptainCookie het volgende:
Ik vind het toch wel irritant dat die WiFi het niet doet, zelfs niet na een harde reset. Vandaag even langs de Hi-winkel geweest, maar daar konden ze er ook niks aan doen.

Ik wacht denk ik nog even tot hij net wat beter beschikbaar is, en probeer hem dan onder garantie te ruilen. Wil hem niet te lang kwijt zijn, want voor de rest is het echt een héle fijne telefoon.
is de optie net als bij de sensation gewoon grijs? En als je hem aankan zetten komt er 'fout' te staan?
pi_126160951
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 07:45 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Klopt, alleen zeiden ze in de Hi-winkel al dat hij nog steeds heel slecht op voorraad was, dus ik alsnog moest wachten.
Dan zou ik dat toch maar doen... En anders maar naar n ander filliaal.

Straks mag je 3/6 weken wachten.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 08:21:54 #134
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126161084
quote:
7s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 07:53 schreef blup het volgende:

[..]

is de optie net als bij de sensation gewoon grijs? En als je hem aankan zetten komt er 'fout' te staan?
Nee. Hij heeft een heel goed bereik, ziet ontzettend veel netwerken, maar de verbinding valt steeds weg na een paar minuten. Dan blijft hij proberen te herverbinden, maar dit lukt dan niet. Enige remedie is dan om de WiFi even aan en uit te zetten, maar dan doet het probleem zich een paar minuten later weer voor.

WiFi is hierdoor echt praktisch onbruikbaar.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 08:22:10 #135
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126161090
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 08:11 schreef JohnB52 het volgende:

[..]

Dan zou ik dat toch maar doen... En anders maar naar n ander filliaal.

Straks mag je 3/6 weken wachten.
Ik bel vandaag de klantenservice wel even.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 08:35:34 #136
8369 speknek
Another day another slay
pi_126161302
quote:
9s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 08:21 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Nee. Hij heeft een heel goed bereik, ziet ontzettend veel netwerken, maar de verbinding valt steeds weg na een paar minuten. Dan blijft hij proberen te herverbinden, maar dit lukt dan niet. Enige remedie is dan om de WiFi even aan en uit te zetten, maar dan doet het probleem zich een paar minuten later weer voor.

WiFi is hierdoor echt praktisch onbruikbaar.
Ik heb dit met m'n laptop, maar alleen bij m'n eigen router. Bij andere routers blijft hij wel verbonden. Heb je het al ergens anders getest?
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 08:43:48 #137
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126161449
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 08:35 schreef speknek het volgende:

[..]

Ik heb dit met m'n laptop, maar alleen bij m'n eigen router. Bij andere routers blijft hij wel verbonden. Heb je het al ergens anders getest?
Ja, thuis doet 'ie het, in de trein doet 'ie het en bij mijn ouders heeft 'ie er ook last van. Aangezien hij in eerste instantie wel goed verbinding maakt (en dan echt hoge snelheden haalt) lijkt het meer een softwareprobleem of iets met de softwarematige radio.

Maar goed, ik heb nog geen zin om hem te gaan rooten.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 13:16:52 #138
8369 speknek
Another day another slay
pi_126169366
Jeej ik heb hem *O*.

Geil ding. Die HTC transfer tool is wel heel chic, hopelijk werkt ie ook goed.
Ik weet niet wat iedereen zegt met dat metaal steviger aanvoelt. Ik heb echt het gevoel dat als ik hem laat vallen hij naar z'n grootje is, terwijl ik m'n SGS2 zonder problemen van anderhalve meter hoog op de keien liet kletteren. Het is die premium feel heh ;).
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 13:21:20 #139
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126169524
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 13:16 schreef speknek het volgende:
Jeej ik heb hem *O*.

Geil ding. Die HTC transfer tool is wel heel chic, hopelijk werkt ie ook goed.
Ik weet niet wat iedereen zegt met dat metaal steviger aanvoelt. Ik heb echt het gevoel dat als ik hem laat vallen hij naar z'n grootje is, terwijl ik m'n SGS2 zonder problemen van anderhalve meter hoog op de keien liet kletteren. Het is die premium feel heh ;).
Had ik ook toen ik hem net had, komt denk ik vooral omdat 'ie duur aanvoelt. Na een paar dagen wordt dat al minder trouwens.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 16:20:48 #140
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126176463
Even contact opgenomen met Hi, en ik ga hem toch terugsturen. Gelukkig hadden ze vandaag een hele nieuwe lading binnengekregen, dus ze zei aan de telefoon wel dat er wel een kans was dat ik dan over drie dagen wel weer een nieuwe heb.

Hopelijk van wel, want ik vind het echt een hele fijne telefoon, en moet in de tussentijd weer even een Desire gebruiken :').
pi_126181208
quote:
2s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 16:20 schreef CaptainCookie het volgende:
Even contact opgenomen met Hi, en ik ga hem toch terugsturen. Gelukkig hadden ze vandaag een hele nieuwe lading binnengekregen, dus ze zei aan de telefoon wel dat er wel een kans was dat ik dan over drie dagen wel weer een nieuwe heb.

Hopelijk van wel, want ik vind het echt een hele fijne telefoon, en moet in de tussentijd weer even een Desire gebruiken :').
Succes :P
  dinsdag 7 mei 2013 @ 18:38:20 #142
224781 CaptainCookie
Belachelijk
pi_126181936
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 mei 2013 18:14 schreef Santello het volgende:

[..]

Succes :P
Zij moeten hem binnen 7 dagen terug hebben, en sturen ondertussen al zo snel mogelijk een nieuwe. Ik wacht dus nog wel even een paar dagen met terugsturen.
  dinsdag 7 mei 2013 @ 19:08:41 #143
60574 Joran-Joran
Denkt er het zijne van
pi_126183009
Gisterochtend om 08:00u uit de oplader gehaald, gisteravond laat nog 50%. Nu 30%. Best prima!
  woensdag 8 mei 2013 @ 00:05:10 #144
8369 speknek
Another day another slay
pi_126200969
Ik moet zeggen dat ik nog niet onverdeeld positief ben over Sense. Mis de snelle configuratie in het dragdown menu van touchwiz, het feit dat je de blinkfeed niet op een beetje bruikbare manier kunt indelen (mijn kalender staat ergens zestig meter naar onder scrollen) en ik vind de gallery ook belabberd met z'n onveranderbare media keuzes. Bij het grote 'friends' vakje als ik de gallery open heeft ie een plaatje van iemand's facebook afgehaald, wat dus in koeienletters het woord PENIS is (gelukkig alleen het woord). Maar dat kan ik dus niet veranderen. Goed bezig HTC. M.a.w. ik mis de keuzevrijheid van vanilla Android en/of Touchwiz.

Het toestel zelf is wel heerlijk.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  woensdag 8 mei 2013 @ 00:13:12 #145
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_126201395
Ik krijg waarschijnlijk mijn HTC One deze week binnen :).
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  woensdag 8 mei 2013 @ 00:21:25 #146
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126201770
Iemand al wat vernomen van de zwarte?
pi_126201924
quote:
0s.gif Op woensdag 8 mei 2013 00:05 schreef speknek het volgende:
Ik moet zeggen dat ik nog niet onverdeeld positief ben over Sense. Mis de snelle configuratie in het dragdown menu van touchwiz, het feit dat je de blinkfeed niet op een beetje bruikbare manier kunt indelen (mijn kalender staat ergens zestig meter naar onder scrollen) en ik vind de gallery ook belabberd met z'n onveranderbare media keuzes. Bij het grote 'friends' vakje als ik de gallery open heeft ie een plaatje van iemand's facebook afgehaald, wat dus in koeienletters het woord PENIS is (gelukkig alleen het woord). Maar dat kan ik dus niet veranderen. Goed bezig HTC. M.a.w. ik mis de keuzevrijheid van vanilla Android en/of Touchwiz.

Het toestel zelf is wel heerlijk.
Galerij heb ik ook veel moeite mee. Op de iPhone werd alles onder elkaar gezet van oud naar nieuw. Verder kon je er niets mee doen wat natuurlijk ook niet fijn is. Maar op de One met al die albums, gebeurtenissen of wat dan ook, dat is ook niet fijn.

Blinkfeed :') :') :') Kan echt veel beter! Ik verwacht wel een update, tenminste als ze naar de klanten luisteren. Ik heb geen ervaring met HTC.
  woensdag 8 mei 2013 @ 11:20:20 #148
8369 speknek
Another day another slay
pi_126209923
Batterij O+. Hele ochtend radio geluisterd en meer dan een half uur zitten internetten in de trein, en nog steeds 82%. Eat that oude SGS2.

De radio app is wel vrij waardeloos trouwens, zoals wel meer standaard HTC apps. Ik kan wel favorieten aangeven maar vervolgens niet uit kiezen? hmkay. Alsof ze op het laatste moment de menuknop hebben verwijderd op de telefoon zelf en daardoor hun eigen programmas gegimpt zijn ofzo. Nouja, dan kan ik eindelijk de Play Store eens gaan verkennen, die heb ik bij m'n SGS2 zo goed als niet nodig gehad omdat er in Samsung telefoons standaard teveel functionaliteit zit.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  woensdag 8 mei 2013 @ 11:22:17 #149
8369 speknek
Another day another slay
pi_126209991
Maar het leukste vind ik stiekem nog de tv-remote app. Nooit meer je AB kwijt. Wel jammer dat hij niet synchroniseert met de tv maar de standaard (digitenne in mijn geval) kanalen aanneemt. Als ik op Veronica druk gaat hij naar BBC. En wederom, beetje jammer HTC, kun je dat niet veranderen.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_126210196
quote:
0s.gif Op woensdag 8 mei 2013 11:20 schreef speknek het volgende:
Batterij O+. Hele ochtend radio geluisterd en meer dan een half uur zitten internetten in de trein, en nog steeds 82%. Eat that oude SGS2.

De radio app is wel vrij waardeloos trouwens, zoals wel meer standaard HTC apps. Ik kan wel favorieten aangeven maar vervolgens niet uit kiezen? hmkay. Alsof ze op het laatste moment de menuknop hebben verwijderd op de telefoon zelf en daardoor hun eigen programmas gegimpt zijn ofzo. Nouja, dan kan ik eindelijk de Play Store eens gaan verkennen, die heb ik bij m'n SGS2 zo goed als niet nodig gehad omdat er in Samsung telefoons standaard teveel functionaliteit zit.

Kan prima?
  woensdag 8 mei 2013 @ 11:33:03 #151
8369 speknek
Another day another slay
pi_126210400
Ohja :@.

Associeerde het < met afsluiten.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_126213189
quote:
0s.gif Op woensdag 8 mei 2013 11:22 schreef speknek het volgende:
Maar het leukste vind ik stiekem nog de tv-remote app. Nooit meer je AB kwijt. Wel jammer dat hij niet synchroniseert met de tv maar de standaard (digitenne in mijn geval) kanalen aanneemt. Als ik op Veronica druk gaat hij naar BBC. En wederom, beetje jammer HTC, kun je dat niet veranderen.
Pak gewoon je afstandsbediening joh :P
  woensdag 8 mei 2013 @ 13:11:13 #153
8369 speknek
Another day another slay
pi_126214016
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_126214026
Mijn WiFi-probleem is opgelost _O_

Toen ik op de One met mijn Google-account inlogde, heeft hij automatisch wat dingen van mijn vorige telefoon teruggezet (waaronder WiFi-netwerken). Dit verstoort de boel dus schijnbaar. Nu de telefoon gereset zónder dat alles terug te zetten, en nu werkt hij perfect _O_
  woensdag 8 mei 2013 @ 13:49:38 #155
354558 BDIL
Soul Plane.. We Sky High son..
pi_126215443
Nog steeds niks binnen van Studentenmobiel :(
Hala Madrid !
Champions League : 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002,2014 10x
Op woensdag 21 maart 2012 18:51 schreef Toefjes het volgende:
Ja, als je me nog 1 keer pedo noemt, dan nemen we afscheid van je :)
pi_126215681
quote:
14s.gif Op woensdag 8 mei 2013 13:11 schreef CaptainCookie het volgende:
Mijn WiFi-probleem is opgelost _O_

Toen ik op de One met mijn Google-account inlogde, heeft hij automatisch wat dingen van mijn vorige telefoon teruggezet (waaronder WiFi-netwerken). Dit verstoort de boel dus schijnbaar. Nu de telefoon gereset zónder dat alles terug te zetten, en nu werkt hij perfect _O_
Top! Nu weet ik waar ik kijken moet bij een soortgelijke actie. Iemand nog leuke apps? Ben nieuw met Android.
pi_126221132
En mijn gratis HTC Media Link HD is ook binnen :)
pi_126226649
quote:
7s.gif Op woensdag 8 mei 2013 00:21 schreef blup het volgende:
Iemand al wat vernomen van de zwarte?
Levertijd deze week roept telfort nog steeds :')
Knapen die storneren willen moeten mannen met automatische incasso's zijn
pi_126230167
Jeuj. Ik mag volgende week m'n ONE ophalen.

Onbeperkt bellen, onbeperkt sms, 4GB data (met 4G snelheid te zijner tijd) en 2 extra data-simkaarten.

* Iemand91 is blij :Y
  woensdag 8 mei 2013 @ 19:57:02 #160
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126231728
Heb je wel 4g dekking in je woonplaats? :')
pi_126232329
quote:
7s.gif Op woensdag 8 mei 2013 19:57 schreef blup het volgende:
Heb je wel 4g dekking in je woonplaats? :')
Daarom ook:
quote:
0s.gif Op woensdag 8 mei 2013 19:29 schreef Iemand91 het volgende:
te zijner tijd
Als ik naar hun dekkingskaart kijk woon ik nét zo'n 5km van 4G dekking af.
Dit abonnement loopt 2 jaar en het uitleggen van 4G lijkt voorspoedig te gaan.

Kost maar ¤2.50 meer p/maand maar krijg dan wel 3GB meer data (handig heb ik pas ondervonden), gratis 2 extra data-simkaarten (die bij lager abonnement normaal ¤10 extra per maand kosten (nu met actie dus ¤5 extra) en bij dat lagere abonnement ook ¤15 eenmalige kosten.

¤2.50 dus meer dan waard. :Y
  woensdag 8 mei 2013 @ 20:26:44 #162
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_126233366
Welke provider?
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_126233824
quote:
1s.gif Op woensdag 8 mei 2013 20:26 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Welke provider?
Vodafone. RED SUPER.
Check dit topic op Tweakers maar. Mayhem was het vandaag.
Maar wel érg goedkoop :9
pi_126274462
Anderhalf minuut filmen is al 250MB :o
pi_126286847
quote:
7s.gif Op woensdag 8 mei 2013 16:05 schreef CaptainCookie het volgende:
En mijn gratis HTC Media Link HD is ook binnen :)
Oh ja moet ik ook nog even aanvragen, kan gewoon nog toch? Werkt het een beetje?
Facts don't care about your feelings
pi_126294846
Ja op zich werkt het prima. Kan niet zeggen dat ik het veel gebruik, maar ach het is een leuke gimmick.
Music was my first love, and it will be my last.
pi_126295455
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2013 23:27 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Oh ja moet ik ook nog even aanvragen, kan gewoon nog toch? Werkt het een beetje?
Werkt prima. Waar ik het wel voor gebruik, is om in bed op mn telefoon met uTorrent nog even een aflevering van een serie te downloaden, en die dan direct naar mijn tv te streamen. Werkt echt goed.
pi_126308549
quote:
Qualcomm kondigde in februari Quick Charge 1.0 aan, een optie in de meeste Snapdragon-processors waarmee het opladen van de batterij versneld kan worden. Deze techniek was overigens al langer ingebouwd, maar om een of andere reden werd de officiële bekendmaking relatief laat gedaan. Het enige wat fabrikanten hoeven te doen is een USB-connector integreren die vermogens ondersteunt tot 10 watt.

Ook de Snapdragon 600, die we onder andere in de HTC One en Galaxy S4 terugvinden, is voorzien van deze feature.Toch blijkt dat eerstgenoemde geen gebruik kan maken van Quick Charge; de Galaxy S4 laadt sneller op, terwijl die een grotere accu heeft. HTC heeft trouwens officieel bevestigd dat zijn vlaggenschip geen gebruik kan maken van de desbetreffende techniek van Qualcomm, al werd er geen reden gegeven.

Dit kan betekenen dat HTC bezuinigd heeft op de USB-stroomvoorziening. Een logischere verklaring is daarentegen dat dit gedaan is om de accu te sparen: het sneller opladen verlaagt immers de levensduur. Bij de Galaxy S4 is dit geen probleem, omdat de accu na een tijdje eenvoudig verwisseld kan worden. De unibody behuizing van de HTC One maakt dit echter niet mogelijk, dus misschien wil het Taiwanese bedrijf de levensduur van de accu met het weglaten van Qualcomm Quick Charge deels sparen.
Jammer maar verstandige keuze van HTC.
  vrijdag 10 mei 2013 @ 16:12:25 #169
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126308620
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 16:10 schreef Slenger het volgende:

[..]

Jammer maar verstandige keuze van HTC.
Hmm, voor mij maakt het niet uit, want ik heb 'm maar een jaar. Anderzijds heb ik er geen problemen mee, aangezien ik 'm elke nacht oplaad en langer dan 4uur slaap :)
Cuz I'm Mr. Brightside
  vrijdag 10 mei 2013 @ 16:24:34 #170
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_126309094
quote:
0s.gif Op woensdag 8 mei 2013 20:07 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Daarom ook:

[..]

Als ik naar hun dekkingskaart kijk woon ik nét zo'n 5km van 4G dekking af.
Dit abonnement loopt 2 jaar en het uitleggen van 4G lijkt voorspoedig te gaan.

Kost maar ¤2.50 meer p/maand maar krijg dan wel 3GB meer data (handig heb ik pas ondervonden), gratis 2 extra data-simkaarten (die bij lager abonnement normaal ¤10 extra per maand kosten (nu met actie dus ¤5 extra) en bij dat lagere abonnement ook ¤15 eenmalige kosten.

¤2.50 dus meer dan waard. :Y
Had je trouwens de HTC One gratis gekregen?
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  vrijdag 10 mei 2013 @ 16:28:58 #171
8369 speknek
Another day another slay
pi_126309239
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 08:43 schreef Bartje1981 het volgende:
Ja op zich werkt het prima. Kan niet zeggen dat ik het veel gebruik, maar ach het is een leuke gimmick.
Zelfde hier. Het is een beetje een nutteloos ding want het scherm van de One is groot genoeg om filmpjes aan anderen te laten zien. Maar voor feestjes is het wel kek speelgoed. Alleen denk ik dat ik de stekker er tot die tijd uit ga halen, want het is wel een beetje loos dat ie al die tijd een wifi signaal in de lucht houdt.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_126309541
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 16:12 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Hmm, voor mij maakt het niet uit, want ik heb 'm maar een jaar. Anderzijds heb ik er geen problemen mee, aangezien ik 'm elke nacht oplaad en langer dan 4uur slaap :)
Ik heb inderdaad wel gemerkt dat het opladen erg lang duurt. Voor mij op zich ook geen probleem, want ik laad hem ook iedere nacht op. Hoewel ik soms wel nachten korter dan vier uur heb :').

Daarentegen gaat de accu toch heel lang mee, dus zelfs als 'ie niet helemaal vol zit kom je de dag er prima mee door.
pi_126310297
Is d
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 16:12 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Hmm, voor mij maakt het niet uit, want ik heb 'm maar een jaar. Anderzijds heb ik er geen problemen mee, aangezien ik 'm elke nacht oplaad en langer dan 4uur slaap :)
Is het niet heel slecht voor de batterij om na 100% aan de lader te laten?
  vrijdag 10 mei 2013 @ 16:59:28 #174
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126310362
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 16:57 schreef Santello het volgende:
Is d

[..]

Is het niet heel slecht voor de batterij om na 100% aan de lader te laten?
Het is niet bevorderlijk voor de levensduur nee, maar als ik 'm elke dag oplaad kom ik er de dag mee door, ook als de batterij op den duur minder wordt.
Althans, dat geldt voor mijn huidige Desire Z iig :)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126310461
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 16:59 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Het is niet bevorderlijk voor de levensduur nee, maar als ik 'm elke dag oplaad kom ik er de dag mee door, ook als de batterij op den duur minder wordt.
Althans, dat geldt voor mijn huidige Desire Z iig :)
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 16:57 schreef Santello het volgende:
Is d

[..]

Is het niet heel slecht voor de batterij om na 100% aan de lader te laten?
Hebben telefoons niet zoiets dat ze stoppen met laden bij 100%?
  vrijdag 10 mei 2013 @ 17:04:54 #176
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126310544
quote:
5s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 17:02 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

[..]

Hebben telefoons niet zoiets dat ze stoppen met laden bij 100%?
Lol, nee. Je overlaadt ze dan en dan draineert de batterij.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126310641
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 16:24 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Had je trouwens de HTC One gratis gekregen?
¤60 bijbetalen of ¤2.50 p/maand extra betalen.

Dus 2 jaar ¤32.50 p/maand en ¤60 bijbetalen of ¤35 p/maand en niets bijbetalen.
pi_126310896
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 17:04 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Lol, nee. Je overlaadt ze dan en dan draineert de batterij.
Wat lul je... je overlaadt ze en dan draineert de batterij???
Facts don't care about your feelings
pi_126312035
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 17:12 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Wat lul je... je overlaadt ze en dan draineert de batterij???
De batterij blijft energie ontvangen en gaat dus sneller door zijn cyclus heen. Ik dat dat de bedoeling is van zijn post en het meest logische wat ik er van kan maken.
  vrijdag 10 mei 2013 @ 17:45:51 #180
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126312283
Ik heb net telefonisch de zwarte besteld, vodafone online heeft ze liggen. Dat gedoe in de winkels heb ik niet zo een zin in. Klinkt leuk en aardig die actie maar je bent er mooi een dag zoet mee.
Bovendien komen ze niet hier in de buurt.. Vind t wel best zo :-)
pi_126314301
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 17:38 schreef Santello het volgende:

[..]

De batterij blijft energie ontvangen en gaat dus sneller door zijn cyclus heen. Ik dat dat de bedoeling is van zijn post en het meest logische wat ik er van kan maken.
Waarom laten ze na het opladen niet gewoon de batterij met rust en laten ze de telefoon direct op de netstroom lopen?
pi_126314506
Even opgezocht, zoiets lijkt inderdaad te gebeuren.
pi_126315152
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 17:45 schreef blup het volgende:
Ik heb net telefonisch de zwarte besteld, vodafone online heeft ze liggen. Dat gedoe in de winkels heb ik niet zo een zin in. Klinkt leuk en aardig die actie maar je bent er mooi een dag zoet mee.
Bovendien komen ze niet hier in de buurt.. Vind t wel best zo :-)
Het is vandaag schijnbaar wel een stuk beter gegaan.
Vandaag zijn veel mensen nóg eerder gekomen maar er zijn snel nummers uitgedeeld. Daarna kon men gewoon weg en wat anders doen.
Als je vroeg was hoefde je je maar even te vermaken, was je later dan kwam je gewoon rond eind van de middag pas weer terug.

Maar ik begrijp jouw mening wel; was het voor mij ver weg dan was ik ook niet gegaan.

Hopelijk is het toestel probleemvrij als ik 'm ophaal (lees: gaps e.d.)
pi_126315351
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 18:46 schreef CaptainCookie het volgende:
Even opgezocht, zoiets lijkt inderdaad te gebeuren.
Op de iPhone krijg ik inderdaad een logo van netstroom te zien bij 100%.
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:28:55 #185
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_126316297
Iemand enig idee of het mogelijk is om een tijdelijke nummer te nemen bij een bij Vodafone in afwachting van nummerbehoud. Wil namelijk gebruik maken van de Vodafone actie in Amsterdam, mijn contract bij T-Mobile loopt echter pas 3 dagen na die actie af. Ik zou namelijk graag de HTC One meteen mee willen nemen, anders moet je de smartphone achter laten tot nummerbehoud goedgekeurd is. Anders zit er namelijk niks anders op dan een nieuwe nummer te nemen.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_126316431
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:28 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Iemand enig idee of het mogelijk is om een tijdelijke nummer te nemen bij een nieuwe provider in afwachting van nummerbehoud. Wil namelijk gebruik maken van de Vodafone actie in Amsterdam, mijn contract bij T-Mobile loopt echter pas 3 dagen na die actie af. Het liefst zou ik het meteen mee willen nemen namelijk in plaats dat je de smartphone achter moet laten tot de nummerbehoud goedgekeurd is. Anders zit er namelijk niks anders op dan een nieuwe nummer te nemen.
Ik denk dat die 3 dagen wachten niet opweegt tegen het gezeur van een nieuw nummer. Of moet je dan weer heel ver reizen om hem op te halen?
  vrijdag 10 mei 2013 @ 19:35:23 #187
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_126316639
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:31 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Ik denk dat die 3 dagen wachten niet opweegt tegen het gezeur van een nieuw nummer. Of moet je dan weer heel ver reizen om hem op te halen?
Nee, woon zelf in Amsterdam :) maar ik heb eigenlijk geen zin om weer een aantal weken te moeten wachten op de levering van de HTC One. Je kunt namelijk niet het toestel reserveren wanneer je gebruik maakt van die actie en moet wachten op de goedkeuring van nummerbehoud. Waarschijnlijk is het dezelfde dag uitverkocht. Vandaar mijn vraag of een tijdelijke nummer mogelijk is om deze vervolgens om te zetten.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_126317176
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:35 schreef MisterJ.Lo het volgende:

[..]

Nee, woon zelf in Amsterdam :) maar ik heb eigenlijk geen zin om weer een aantal weken te moeten wachten op de levering van de HTC One. Je kunt namelijk niet het toestel reserveren wanneer je gebruik maakt van die actie en moet wachten op de goedkeuring van nummerbehoud. Waarschijnlijk is het dezelfde dag uitverkocht. Vandaar mijn vraag of een tijdelijke nummer mogelijk is om deze vervolgens om te zetten.
Hij wordt dan toch voor jou apart gelegd?
pi_126317515
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:46 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Hij wordt dan toch voor jou apart gelegd?
Dit dus.

Bij die actie moet het toestel wat je neem fysiek aanwezig zijn. Deze wordt dan apart gelegd.

Nou is dat soms verkeerd gegaan (telefoon alsnog aan iemand anders vergeven) maar je kunt 'm altijd gewoon later ophalen.
Ik volgende week (woensdag) dus *O*
  vrijdag 10 mei 2013 @ 20:01:41 #190
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_126318017
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 19:46 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Hij wordt dan toch voor jou apart gelegd?
Als dit mogelijk is dan haal ik het inderdaad later op.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_126319661
Krijg ik vandaag n brief van tmobile dat mn nummerbehoud is afgekeurd, van hi mag ik niet mn nummer meenemen (is nog te vroeg) maar k heb al wel mn htc van tmobile gekregen....

Wat nu?
  vrijdag 10 mei 2013 @ 21:03:16 #192
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126321237
nu heb je een telefoon die je nog niet kunt gebruiken
  vrijdag 10 mei 2013 @ 21:13:57 #193
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_126321796
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 20:32 schreef JohnB52 het volgende:
Krijg ik vandaag n brief van tmobile dat mn nummerbehoud is afgekeurd, van hi mag ik niet mn nummer meenemen (is nog te vroeg) maar k heb al wel mn htc van tmobile gekregen....

Wat nu?
Je oude simkaart in de nieuwe telefoon stoppen.
All she wants and needs is just a little taste..
  vrijdag 10 mei 2013 @ 21:27:54 #194
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126322529
quote:
1s.gif Op woensdag 8 mei 2013 18:00 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:

[..]

Levertijd deze week roept telfort nog steeds :')
Hoezo :') ? Vandaag zijn de eerste modellen aan de filialen uitgeleverd.
Cuz I'm Mr. Brightside
  vrijdag 10 mei 2013 @ 23:01:30 #195
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126328532
Nog steeds geen echt mooie hoesjes voor de telefoon. De double dip case is wel gaaf, maar die kleuren :')_!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126331130
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 21:13 schreef Luxuria het volgende:

[..]

Je oude simkaart in de nieuwe telefoon stoppen.
Die zit er al 2? Weken in.

Omdat ik hier las dat sommigen via Vodafone n abonnement nemen maar hun telefoon niet meekrijgen ivm nummerbehoud?
pi_126331573
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 23:43 schreef JohnB52 het volgende:

[..]

Die zit er al 2? Weken in.

Omdat ik hier las dat sommigen via Vodafone n abonnement nemen maar hun telefoon niet meekrijgen ivm nummerbehoud?
Ik vind het wel heel vreemd dat je je telefoon dus hebt meegekregen/bezorgd is.

Als je de boel in de winkel aanvraagd met nummerbehoud dan controleren ze of dat goedgekeurd wordt. Kost tussen een paar minuten en een paar uur ofzo. Zodra dat zeker is (en zij dus ook zeker zijn dat zij een contract verkocht hebben) geven ze de telefoon mee.
Bij mij wilden ze dat logischerwijs niet doen, want dat zou alleen maar tijd kosten die ze beter konden gebruiken.

Als je online hebt besteld wordt de boel ook pas verzonden zodra alles rond is.

Feitelijk heb je nu dus een telefoon gekregen van T-Mobile maar zij hebben geen contract verkocht en jij hebt een gratis telefoon. Raar...
  zaterdag 11 mei 2013 @ 11:19:17 #198
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126340294
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 17:45 schreef blup het volgende:
Ik heb net telefonisch de zwarte besteld, vodafone online heeft ze liggen. Dat gedoe in de winkels heb ik niet zo een zin in. Klinkt leuk en aardig die actie maar je bent er mooi een dag zoet mee.
Bovendien komen ze niet hier in de buurt.. Vind t wel best zo :-)
"t kon me eerst niet veel schelen maar nu gaat 't toch een beetje kriebelen
Ben ongeduldig :')
  zaterdag 11 mei 2013 @ 11:55:20 #199
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126341302
TRRRING

pakketje.

FINALY de ZWARTE HTC ONE!1111111111111111111111one111leve111___

[edit] Super mooi, en geen gapps.
Dadelijk ff simkaartje halen in de winkel, vergeten bij te bestellen

[ Bericht 22% gewijzigd door blup op 11-05-2013 12:09:13 ]
pi_126342588
pi_126343697
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 11:55 schreef blup het volgende:
TRRRING

pakketje.

[error]FINALY de ZWARTE HTC ONE!1111111111111111111111one111leve111___[/error]

[edit] Super mooi, en geen gapps.
Dadelijk ff simkaartje halen in de winkel, vergeten bij te bestellen
waar besteld?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126346346
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 23:51 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Ik vind het wel heel vreemd dat je je telefoon dus hebt meegekregen/bezorgd is.

Als je de boel in de winkel aanvraagd met nummerbehoud dan controleren ze of dat goedgekeurd wordt. Kost tussen een paar minuten en een paar uur ofzo. Zodra dat zeker is (en zij dus ook zeker zijn dat zij een contract verkocht hebben) geven ze de telefoon mee.
Bij mij wilden ze dat logischerwijs niet doen, want dat zou alleen maar tijd kosten die ze beter konden gebruiken.

Als je online hebt besteld wordt de boel ook pas verzonden zodra alles rond is.

Feitelijk heb je nu dus een telefoon gekregen van T-Mobile maar zij hebben geen contract verkocht en jij hebt een gratis telefoon. Raar...
Ik heb hetzelfde, ik ontving zaterdag mijn HO en zondag kreeg ik van Studenmobiel het bericht dat nummerbehoud was afgewezen. Nu was dit maandag allemaal geregeld maar ik had mijn telefoon al wel!
  zaterdag 11 mei 2013 @ 14:58:35 #203
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_126348022
Nadeel van Amsterdam is dat het waarschijnlijk ontzettend druk zal zijn, met betrekking tot de Vodafone actie. Maar goed de actie maakt veel goed.

Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
42Mbps 4G
4Gb
Gratis HTC One
¤37,50

Is gewoon een toffe aanbieding.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
  zaterdag 11 mei 2013 @ 15:18:52 #204
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126348758
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 13:09 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

waar besteld?
telefonisch bij vodafone gisteren middag..
Vanmorgen postbode op de stoep wtf :')

makt niet uit man, ik ben blij. B-)
pi_126349489
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 14:58 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Nadeel van Amsterdam is dat het waarschijnlijk ontzettend druk zal zijn, met betrekking tot de Vodafone actie. Maar goed de actie maakt veel goed.

Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
42Mbps 4G
4Gb
Gratis HTC One
¤37,50 ¤35

(Of ¤32.50 en ¤60 voor toestel betalen; over 24 maanden is dat gelijk natuurlijk)
En 2 extra data-simkaarten
quote:
Is gewoon een toffe aanbieding.
:Y
Had er zeker de moeite voor over.
pi_126349666
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 11:55 schreef blup het volgende:
TRRRING

pakketje.

[error]FINALY de ZWARTE HTC ONE!1111111111111111111111one111leve111___[/error]

[edit] Super mooi, en geen gapps.
Dadelijk ff simkaartje halen in de winkel, vergeten bij te bestellen
Zou je foto's kunnen maken van het toestel, ben heel erg benieuwd naar de telefoon in het zwart!
pi_126350040
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 23:51 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Ik vind het wel heel vreemd dat je je telefoon dus hebt meegekregen/bezorgd is.

Als je de boel in de winkel aanvraagd met nummerbehoud dan controleren ze of dat goedgekeurd wordt. Kost tussen een paar minuten en een paar uur ofzo. Zodra dat zeker is (en zij dus ook zeker zijn dat zij een contract verkocht hebben) geven ze de telefoon mee.
Bij mij wilden ze dat logischerwijs niet doen, want dat zou alleen maar tijd kosten die ze beter konden gebruiken.

Als je online hebt besteld wordt de boel ook pas verzonden zodra alles rond is.

Feitelijk heb je nu dus een telefoon gekregen van T-Mobile maar zij hebben geen contract verkocht en jij hebt een gratis telefoon. Raar...
Idd papieren maar Ff doorlezen hoe dat zit.

Contact bij hi loopt gewoon door staat in de brief
  zaterdag 11 mei 2013 @ 16:40:31 #208
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126352053
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 15:40 schreef Slenger het volgende:

[..]

Zou je foto's kunnen maken van het toestel, ben heel erg benieuwd naar de telefoon in het zwart!
camera is leeg, kan zo gauw de lader niet vinden, ik zal ff zoeken
  zaterdag 11 mei 2013 @ 17:01:38 #209
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126352964


tevens unbranded :)

[ Bericht 39% gewijzigd door blup op 11-05-2013 17:07:16 ]
  zaterdag 11 mei 2013 @ 17:22:06 #210
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_126353936
Ziet er tof uit.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_126355134
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 17:22 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Ziet er tof uit.
(_/_)
(='.'=)
(")_(")
pi_126355253
quote:
7s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 17:01 schreef blup het volgende:
[ afbeelding ]

tevens unbranded :)
Zwart _O_
Cuz I'm Mr. Brightside
  zaterdag 11 mei 2013 @ 18:27:23 #213
337526 Kloktijd
Wijzer door de jaren heen
pi_126355957
quote:
7s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 17:01 schreef blup het volgende:
[ afbeelding ]

tevens unbranded :)
Het is nog best een groot ding zeg. Wel super vet trouwens die zwarte :9
pi_126374519
Ik krijg hem ergens begin volgende week.

Ben benieuwd.
  zondag 12 mei 2013 @ 11:10:41 #215
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126378293
Ik ben toch echt blij dat ik heel even gewacht heb op de zwarte.. :9
Maar tering, wat issie snel. Als ik een rits updates met de sensation deed liep dat ding half vast.
Deze, bam bijgewerkt, bijgewerkt, bijgewerkt..


En dat geluid....! Boomsound! _O_
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 11:14:11 #216
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126378384
kopen jullie ze los of bij een abonnement?
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zondag 12 mei 2013 @ 11:27:17 #217
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126378738
met abbo

Losse verkoop doen de winkels nog wat moeilijk over.
pi_126380209
Inderdaad, ik wilde eigenlijk m'n vorige abo (desire s 2 jaar) verlengen met sim only en toestel houden. Beetje gerekend en kwam erop uit dat het helemaal niet zoveel goedkoper was dan de HTC One te nemen. Belachelijk :') maar ach, de desire s maar voor ¤100 verkocht aan m'n vader en dat was precies het bedrag dat ik moest betalen voor de HTC One. Nu een abo van ¤35 per maand voor 2 jaar, met onbeperkt internet. Kleingeld 8-)
Facts don't care about your feelings
pi_126380701
quote:
10s.gif Op zondag 12 mei 2013 11:10 schreef blup het volgende:
Ik ben toch echt blij dat ik heel even gewacht heb op de zwarte.. :9
Maar tering, wat issie snel. Als ik een rits updates met de sensation deed liep dat ding half vast.
Deze, bam bijgewerkt, bijgewerkt, bijgewerkt..

En dat geluid....! Boomsound! _O_
Boomsound is te lekker als je met muziek wakker wilt worden. Tof en helder geluid _O_
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 13:50:07 #220
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126383049
T-mobile, Vodafone, kpn en telfort zijn smerig duur voor sim-only abo's. :')
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_126395239
Ja echt ranzig duur :')
Facts don't care about your feelings
  zondag 12 mei 2013 @ 19:26:20 #222
8369 speknek
Another day another slay
pi_126398254
quote:
13s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:50 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
T-mobile, Vodafone, kpn en telfort zijn smerig duur voor sim-only abo's. :')
Ja tegenwoordig loont sim-only helemaal niet meer. Is ook de reden dat ik maar voor een nieuwe tel ben gegaan, ookal beviel mijn oude nog best. Dief van je eigen portomonnee als je geen nieuwe neemt.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_126398867
Idd speknek, echt heel vreemd. Vond de HTC One eigenlijk veel te groot maar raak er nu al aan gewend. Had laatst m'n oude toestel in m'n hand en vond het al klein aanvoelen haha :P
Facts don't care about your feelings
pi_126399867
quote:
13s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:50 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
T-mobile, Vodafone, kpn en telfort zijn smerig duur voor sim-only abo's. :')
Als je bij andere kijkt, kan je soms nog wel wat leuks vinden!
pi_126400486
quote:
13s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:50 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
T-mobile, Vodafone, kpn en telfort zijn smerig duur voor sim-only abo's. :')
Jup.

Simyo misschien een optie? Dat is mijn voorlopig back-up plan mocht ik ooit sim-only nodig hebben.

Maar wel lullig als je bijvoorbeeld over GiffGaff (250 min, onbeperkt sms en onbeperkt data voor ¤14) of Orange.at (1000 min, 1000 sms en 1GB data voor ¤7.50) hoort. :{
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 20:23:05 #226
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126401265
tja... het is iets kiezen waar je niet op zit te wachten. :')
60 euro per maand betalen voor een telefoon die je niet eens mag houden. 8)7
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_126401398
quote:
10s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:23 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
tja... het is iets kiezen waar je niet op zit te wachten. :')
60 euro per maand betalen voor een telefoon die je niet eens mag houden. 8)7
Nog wel bij een regulier abonnement toch? (weet er niet zo veel vanaf)
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 20:32:41 #228
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126401821
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:25 schreef Skillstorm het volgende:

[..]

Nog wel bij een regulier abonnement toch? (weet er niet zo veel vanaf)
ja... bij vodafone is het al helemaal duur. :D
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zondag 12 mei 2013 @ 20:34:28 #229
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126401922
quote:
10s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:23 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
tja... het is iets kiezen waar je niet op zit te wachten. :')
60 euro per maand betalen voor een telefoon die je niet eens mag houden. 8)7
Werkt goed, die bangmakerij van Vodafone en consorten :')
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126402020
quote:
10s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:23 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
tja... het is iets kiezen waar je niet op zit te wachten. :')
60 euro per maand betalen voor een telefoon die je niet eens mag houden. 8)7
EDIT: http://mobiel.kpn.com/samsung/samsung-galaxy-s4-zwart / http://mobiel.kpn.com/htc/htc-one-4g-zilver / http://mobiel.kpn.com/apple/iphone-5-32gb-zwart |:( :') :X


Ik heb voor mezelf ook een maximaal gemiddeld maandbedrag gesteld. (dus toestelkosten meegerekend) op ¤35 p/maand. Met mijn gebruik moet dat gewoon meer dan voldoende zijn.

Zou het hoger worden dan vertik ik het gewoon. Dan maar gewoon sim-only doorgaan met huidige telefoon of een China/Aldi-phone. Of gewoon lekker zo'n simpel dingetje van ¤100.

Wat geef nou toe; is een HTC One X nu compleet verouderd en onbruikbaar omdat de ONE er is? Of de S3 en de S4? :')

Nee, het is dat ik de ONE enorm goedkoop kon krijgen i.c.m. Vodafone met heerlijke voorwaarden (die 2 jaar is opzich ook wel weer handig; ik betaal voor 4G dus dan wil ik dat ook wel eens gebruiken, en ik zie dat nog niet zo snel over heel NL uitgelegd), maar anders hield ik het ook wel voor gezien...
pi_126402113
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:32 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

ja... bij vodafone is het al helemaal duur. :D
Tja, heb mijn abo verlengt bij T-mobile, early renewal. Zelfde abo, neem aan dat ik dat ding mag houden want ik betaal mooi 100 euro voor een nieuw toestel.
pi_126402189
Hoezo mag je dat ding niet houden? Dat is toch alleen bij Hi met die toestellease?
Facts don't care about your feelings
pi_126402221
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:38 schreef YoshiBignose het volgende:
Hoezo mag je dat ding niet houden? Dat is toch alleen bij Hi met die toestellease?
Zou geen flauw idee hebben, neem dus gewoon aan dat je hem mag houden.
  zondag 12 mei 2013 @ 20:39:53 #234
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126402254
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:38 schreef YoshiBignose het volgende:
Hoezo mag je dat ding niet houden? Dat is toch alleen bij Hi met die toestellease?
Nee, dat is ook bij toestellease NIET waar. Je mag je toestel gewoon behouden. Je betaalt alleen een soort restwaarde. Net als bij Vodafone. Alleen niet vooraf, maar achteraf.
Cuz I'm Mr. Brightside
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 20:42:34 #235
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126402432
ik heb nu een Note 1 bij Hi. 50 euro per maand en als ik hem over wil nemen kost mij dat 190 euro. 8)7 contract van een jaar.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zondag 12 mei 2013 @ 20:43:25 #236
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126402495
quote:
10s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:42 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
ik heb nu een Note 1 bij Hi. 50 euro per maand en als ik hem over wil nemen kost mij dat 190 euro. 8)7 contract van een jaar.
Wat zou je bij T-mobile bij moeten betalen? En dan zonder dat je je maandelijks blauwbetaalt ;)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126402500
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:39 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Nee, dat is ook bij toestellease NIET waar. Je mag je toestel gewoon behouden. Je betaalt alleen een soort restwaarde. Net als bij Vodafone. Alleen niet vooraf, maar achteraf.
Ja maar dat hoef je niet te accepteren. Bij Lumia van m'n broertje vroegen ze nog ¤150 voor :') nou gaat ie dus mooi niet doen hé.

Ik heb bij T-Mobile ¤100 betaald en nu 2 jaar abo van ¤35. Vind ik een nette prijs :P en dan is het toestel ook gewoon van mij ;)
Facts don't care about your feelings
  zondag 12 mei 2013 @ 20:44:15 #238
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126402542
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:43 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Ja maar dat hoef je niet te accepteren. Bij Lumia van m'n broertje vroegen ze nog ¤150 voor :') nou gaat ie dus mooi niet doen hé.
Moet hij zelf weten, maar hij heeft toch echt een contract ondertekent waar in staat dat hij een restwaarde moet betalen.

"het toestel is gewoon van jou"

grootste grap om klanten te lokken :')____! je betaalt je toch 24 maanden voor je abonnement? Dan betaal je die 24e maand ook voor je telefoon, dus hoezo 'van jezelf'. Marketing en jullie vallen er zo makkelijk voor :D
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126402591
Ja maar volgens mij stond er 35% van de dagwaarde ofzo. Kan me niet voorstellen dat zo'n Lumia nu nog ¤450 kost nieuw.
Facts don't care about your feelings
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 20:47:40 #240
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126402735
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:43 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Wat zou je bij T-mobile bij moeten betalen? En dan zonder dat je je maandelijks blauwbetaalt ;)
een contract van 1 jaar is bijna onbetaalbaar lijkt het. Morgen hebben ze bij t-mobile nieuwe abonnementen dus ik kan het helaas niet bekijken nu.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zondag 12 mei 2013 @ 20:48:28 #241
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126402774
quote:
10s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:47 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

een contract van 1 jaar is bijna onbetaalbaar lijkt het. Morgen hebben ze bij t-mobile nieuwe abonnementen dus ik kan het helaas niet bekijken nu.
Linksom of rechtsom betaal je onder de streep ongeveer evenveel; lease of geen lease.
Cuz I'm Mr. Brightside
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 20:48:30 #242
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126402779
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:44 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Moet hij zelf weten, maar hij heeft toch echt een contract ondertekent waar in staat dat hij een restwaarde moet betalen.

"het toestel is gewoon van jou"

grootste grap om klanten te lokken :')____! je betaalt je toch 24 maanden voor je abonnement? Dan betaal je die 24e maand ook voor je telefoon, dus hoezo 'van jezelf'. Marketing en jullie vallen er zo makkelijk voor :D
hoezo makkelijk? wat voor keuze heb je nu nog dan?
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zondag 12 mei 2013 @ 20:49:34 #243
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126402853
quote:
10s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:48 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

hoezo makkelijk? wat voor keuze heb je nu nog dan?
Nouja, Vodafone en T-mobile en sommige anderen lokken daar de klanten hun winkel mee in. Alsof lease het grote verschrikkelijke monster is, maar dat is complete onzin.
Cuz I'm Mr. Brightside
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 20:51:13 #244
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126402958
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:49 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Nouja, Vodafone en T-mobile en sommige anderen lokken daar de klanten hun winkel mee in. Alsof lease het grote verschrikkelijke monster is, maar dat is complete onzin.
lease is inderdaad het grote verschrikkelijke monster. Je moet betalen voor het gebruik van een telefoon waarna je vervolgens nog een enorm bedrag moet betalen voor een telefoon waar je al ruim voor betaald hebt. 8)7
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zondag 12 mei 2013 @ 20:53:20 #245
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126403097
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:51 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

lease is inderdaad het grote verschrikkelijke monster. Je moet betalen voor het gebruik van een telefoon waarna je vervolgens nog een enorm bedrag moet betalen voor een telefoon waar je al ruim voor betaald hebt. 8)7
Als je een abonnement bij t-mobile hebt van 50eu, weet je dan hoeveel je voor je telefoon betaalt van die 50 euro? Nee! En dat is om jou geen inzicht te geven hoeveel jij na 1 of 2 jaar voor je telefoon hebt betaald. En dan moet je vooraf ook nog eens bijbetalen voor je telefoon.

Vooraf betalen bij T-mobile en vodafone, achteraf betalen bij KPN en Hi (mits je je telefoon wilt behouden). Wat is nou het grote verschil?

EDIT: vaak ligt de bijbetaalprijs van lease een stuk lager nog dan bij de bijbetaalprijs van niet-lease abonnementen.
Cuz I'm Mr. Brightside
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 20:58:50 #246
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126403493
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:53 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Als je een abonnement bij t-mobile hebt van 50eu, weet je dan hoeveel je voor je telefoon betaalt van die 50 euro? Nee! En dat is om jou geen inzicht te geven hoeveel jij na 1 of 2 jaar voor je telefoon hebt betaald. En dan moet je vooraf ook nog eens bijbetalen voor je telefoon.

Vooraf betalen bij T-mobile en vodafone, achteraf betalen bij KPN en Hi (mits je je telefoon wilt behouden). Wat is nou het grote verschil?

EDIT: vaak ligt de bijbetaalprijs van lease een stuk lager nog dan bij de bijbetaalprijs van niet-lease abonnementen.
Hi:
quote:
Geen bedrag meer betalen voor je toestel. Kosten voor het gebruik van je toestel staan gewoon helder op je factuur.
Maar achteraf dus wel gewoon smerig veel bijbetalen. :D
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  PR/Manusje van alles zondag 12 mei 2013 @ 21:01:44 #247
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_126403742
snap het concept wel hoor, maar wat is nou het voordeel van leasen. Ja, als ie kapot is krijg je een leentoestel... tja. Dat krijg je normaal ook wel. :')
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_126403970
35% van de dagwaarde ik weet het bijna zeker, maar waar baseren ze het op. Op het Hi forum lijken ze er ook geen antwoord op te kunnen (willen?) geven dus waarschijnlijk verzinnen ze gewoon maar wat. Misschien de prijs die zij nog voor het toestel krijgen als ze het ergens inleveren ofzo.

https://forum.www.hi.nl/h(...)se-13625/index3.html
Facts don't care about your feelings
pi_126406897
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:36 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

EDIT: http://mobiel.kpn.com/samsung/samsung-galaxy-s4-zwart / http://mobiel.kpn.com/htc/htc-one-4g-zilver / http://mobiel.kpn.com/apple/iphone-5-32gb-zwart |:( :') :X

Ik heb voor mezelf ook een maximaal gemiddeld maandbedrag gesteld. (dus toestelkosten meegerekend) op ¤35 p/maand. Met mijn gebruik moet dat gewoon meer dan voldoende zijn.

Zou het hoger worden dan vertik ik het gewoon. Dan maar gewoon sim-only doorgaan met huidige telefoon of een China/Aldi-phone. Of gewoon lekker zo'n simpel dingetje van ¤100.

Wat geef nou toe; is een HTC One X nu compleet verouderd en onbruikbaar omdat de ONE er is? Of de S3 en de S4? :')

Nee, het is dat ik de ONE enorm goedkoop kon krijgen i.c.m. Vodafone met heerlijke voorwaarden (die 2 jaar is opzich ook wel weer handig; ik betaal voor 4G dus dan wil ik dat ook wel eens gebruiken, en ik zie dat nog niet zo snel over heel NL uitgelegd), maar anders hield ik het ook wel voor gezien...
Pff ben het daarin met je eens. 35 vind ik ook echt de max, maar dat wordt al moeilijk.
Ik verbruik nauwelijks data en belminuten dus ga vanaf de zomer een sim-only via Simyo bestellen voor 100 min/sms en 200 mb. Dan ben ik voor net iets meer dan 10 euro klaar. Doe dan denk ik nog even iets langer met m'n huidige Sensation en dan ga ik gewoon eens kijken of de One een beetje in prijs gaat zakken. Mocht dat te lang duren overweeg ik de OneX+ zelfs nog
Too much is never enough!
pi_126407005
Wel vervelend, deed een Early renewal, dus ik mag een nieuw toestel.
Zeggen ze dat ik over 2-3 weken mijn toestel binnen heb.

Dus ik bel ze nog een keer, vraag of ik het ook bij de T-mobile shop kan ophalen: ja, dag mag. maar we moeten de huidige bestelling/abo verlenging annuleren, dan kan je het opnieuw doen bij de winkel.

En dat kan tot 48 uur duren.

Dus wellicht morgen/dinsdag/woendag.
  zondag 12 mei 2013 @ 23:10:02 #251
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126412451
quote:
10s.gif Op zondag 12 mei 2013 20:58 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

Hi:

[..]

Maar achteraf dus wel gewoon smerig veel bijbetalen. :D
Is dat bij een niet-lease provider anders? Daar betaal je ook "smerig" veel bij, maar dan op de eerste dag.
Het nadeel van die providers is dat je je telefoon altijd MOET kopen, je hebt geen keuze. Bij Hi of KPN kun je ervoor kiezen om je telefoon terug te geven en dan hoef je dus niet 'smerig' veel bij te betalen.

Kortom, je krijgt dankzij lease een extra keuze.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126418560
Toen ik mijn huidige abbo nam heb ik niets voor mijn toestel bijbetaald :P
Ik zie lease ook niet zo zitten. Je betaalt per maand alsnog een vrij hoog bedrag voor je toestel (bij Hi: 21 euro per maand bij een 2-jarig abbo voor alleen het toestel) en dan achteraf nog de "restwaarde", terwijl het lijkt alsnog niemand antwoord wil geven wat die restwaarde precies is.

Dus ik twijfel nog even door :+
pi_126422598
Toen jij je huidige abonnement nam, was zeker 1 of 2 jaar geleden?

Tijden zijn veranderd, dus bijna altijd bijbetalen.
  maandag 13 mei 2013 @ 11:32:29 #254
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126422988
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 07:22 schreef Miezziej het volgende:
Toen ik mijn huidige abbo nam heb ik niets voor mijn toestel bijbetaald :P
Ik zie lease ook niet zo zitten. Je betaalt per maand alsnog een vrij hoog bedrag voor je toestel (bij Hi: 21 euro per maand bij een 2-jarig abbo voor alleen het toestel) en dan achteraf nog de "restwaarde", terwijl het lijkt alsnog niemand antwoord wil geven wat die restwaarde precies is.

Dus ik twijfel nog even door :+
Nouja, bij Hi weet je dus idd precies wat je voor je telefoon betaalt, terwijl dit bij de niet-lease providers dus niet duidelijk is. Waarschijnlijk zal de prijs daar minimaal hetzelfde zijn. Bovendien moet je daar vooraf bijbetalen, of heb je een hoog maandtarief.

En ik zeg dit trouwens alleen om misverstanden de wereld uit te helpen, want die zijn er kennelijk nogal veel. ;)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126424430
Bij hi weet je dus niet wat je voor je telefoon betaalt achteraf, als je m over wilt nemen.
  maandag 13 mei 2013 @ 12:17:39 #256
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126424495
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 12:15 schreef JohnB52 het volgende:
Bij hi weet je dus niet wat je voor je telefoon betaalt achteraf, als je m over wilt nemen.
+- 15% na 2 jaar, +- 35% na 1 jaar.

"JAA MAAR DAT IS TOCH NIET PRECIES :'( !!!"

Oke, je hebt gelijk :)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126424997
Voor n iPhone zal dat veel hogerliggen
  maandag 13 mei 2013 @ 12:37:27 #258
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126425147
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 12:33 schreef JohnB52 het volgende:
Voor n iPhone zal dat veel hogerliggen
Wat is nou het grote probleem?
Is het dat je niet weet wat je moet betalen achteraf? Nou je wordt niet gedwongen om het toestel over te nemen. Je kan ook niet akkoord gaan en hem inleveren.
En daarnaast weet je ook niet wat je voor je telefoon betaalt bij niet-lease providers. Bij een abonnement van 50 euro betaal je misschien wel 30 euro voor die telefoon, maar dat zul je dus nooit weten. Waarom hoor ik daar niemand over? Juist, omdat dat al jaren zo werkt en het daarom geaccepteerd lijkt te worden.
Lease is nieuw en duidt daarom op weerstand. Ja, je hebt niet altijd 100% zekerheid, maar dat heb je bij geen enkele provider, zoals hierboven genoemd.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126425679
YEAH, ik kan een nieuw toestel gaan halen. :D
pi_126425766
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 12:33 schreef JohnB52 het volgende:
Voor n iPhone zal dat veel hogerliggen
Klopt, +/- 20% na twee jaar geloof ik.
pi_126425921
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 mei 2013 21:27 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Hoezo :') ? Vandaag zijn de eerste modellen aan de filialen uitgeleverd.
Net contact gehad met de helpdesk.
Verwachten hem niet voor einde van de maand.
Zelf maar een erg kleine kans dat ze hem dan hebben.

:W HTC One.
Ik verleng wel een jaar met een sim only.
Knapen die storneren willen moeten mannen met automatische incasso's zijn
pi_126426322
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 12:37 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Wat is nou het grote probleem?
Is het dat je niet weet wat je moet betalen achteraf? Nou je wordt niet gedwongen om het toestel over te nemen. Je kan ook niet akkoord gaan en hem inleveren.
En daarnaast weet je ook niet wat je voor je telefoon betaalt bij niet-lease providers. Bij een abonnement van 50 euro betaal je misschien wel 30 euro voor die telefoon, maar dat zul je dus nooit weten. Waarom hoor ik daar niemand over? Juist, omdat dat al jaren zo werkt en het daarom geaccepteerd lijkt te worden.
Lease is nieuw en duidt daarom op weerstand. Ja, je hebt niet altijd 100% zekerheid, maar dat heb je bij geen enkele provider, zoals hierboven genoemd.
Geen probleem, maar voor degene die niet verder lezen dan hi.nl en denken oh, n iPhone 5 en na n jaar nog maar 35% betalen die komen bedrogen uit
pi_126426352
quote:
14s.gif Op maandag 13 mei 2013 12:54 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Klopt, +/- 20% na twee jaar geloof ik.
Hoe kan je dat weten? De lease constructie is er net krap 1 jaar...
pi_126426381
quote:
1s.gif Op maandag 13 mei 2013 13:13 schreef JohnB52 het volgende:

[..]

Hoe kan je dat weten? De lease constructie is er net krap 1 jaar...
Nee hoor, al veel langer. En dat is de vuistregel, net als die 35% bij 1 jaar en 15% na twee jaar bij gewone telefoons.
  maandag 13 mei 2013 @ 13:15:25 #265
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126426406
Als je voor een iPhone kiest ben je sowieso geen helder licht :')
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126426700
quote:
2s.gif Op maandag 13 mei 2013 13:14 schreef CaptainCookie het volgende:

[..]

Nee hoor, al veel langer. En dat is de vuistregel, net als die 35% bij 1 jaar en 15% na twee jaar bij gewone telefoons.
Je hebt gelijk, vanaf 12 maart.

Kan ik ergens teruglezen wat andere mensen moesten betalen voor bijvoorbeeld hun S3?
pi_126426717
  maandag 13 mei 2013 @ 13:33:06 #268
8369 speknek
Another day another slay
pi_126427054
Haha, ik moet hem ook nog minstens 300 keer per dag uit m'n zak halen om even naar het scherm te staren.

Hoe bevalt Android zo ver?
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_126427698
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 11:20 schreef JohnB52 het volgende:
Toen jij je huidige abonnement nam, was zeker 1 of 2 jaar geleden?

Tijden zijn veranderd, dus bijna altijd bijbetalen.
2,5 jaar ongeveer idd :P haha
Een vriend van mij hoefde trouwens niet bij te betalen voor zijn One (verlenging bij t-mobile), dus ben wel een beetje jaloers... :+

Een halfjaar geleden kon ik verlengen, of "trouwe klanten" korting aanzetten (Hi), dus had dat maar gedaan omdat ik nog niet wist welk toestel ik wilde en of ik wel lease wilde. Toen beetje rond zitten neuzen op de Facebook pagina van Hi (tip: doe het niet :+) en daar véél klachten over toestellease. Bijvoorbeeld telefoon kapot, kreeg wel een leentoestel maar een verouderde/goedkope, en het duurde ook al tig weken voor diegene zijn oude toestel terugkreeg (daar ging de klacht meer over geloof ik) Er was ook iets met een meisje waarvan haar telefoon gestolen was en die toen te horen kreeg dat ze over 2 jaar het restbedrag mocht betalen omdat ze haar telefoon dus niet kon inleveren :')
Werd er maar depressief van. Hoe zulke zaken verder zijn afgewikkeld weet ik trouwens niet, mensen op FB komen natuurlijk alleen maar hun beklag doen en dat snap ik ook wel :P Dus als ik goede "reviews" wil, moet je natuurlijk niet daar kijken.. Maar goed.

Ik vind minimaal 40 per maand gewoon veel :@ Maar wil wel de one :9
Even kijken hoeveel mijn vakantiegeld is en dan maak ik mijn beslissing wel :')
  maandag 13 mei 2013 @ 13:58:29 #270
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126427824
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 13:53 schreef Miezziej het volgende:

[..]

2,5 jaar ongeveer idd :P haha
Een vriend van mij hoefde trouwens niet bij te betalen voor zijn One (verlenging bij t-mobile), dus ben wel een beetje jaloers... :+

Een halfjaar geleden kon ik verlengen, of "trouwe klanten" korting aanzetten (Hi), dus had dat maar gedaan omdat ik nog niet wist welk toestel ik wilde en of ik wel lease wilde. Toen beetje rond zitten neuzen op de Facebook pagina van Hi (tip: doe het niet :+) en daar véél klachten over toestellease. Bijvoorbeeld telefoon kapot, kreeg wel een leentoestel maar een verouderde/goedkope, en het duurde ook al tig weken voor diegene zijn oude toestel terugkreeg (daar ging de klacht meer over geloof ik) Er was ook iets met een meisje waarvan haar telefoon gestolen was en die toen te horen kreeg dat ze over 2 jaar het restbedrag mocht betalen omdat ze haar telefoon dus niet kon inleveren :')
Werd er maar depressief van. Hoe zulke zaken verder zijn afgewikkeld weet ik trouwens niet, mensen op FB komen natuurlijk alleen maar hun beklag doen en dat snap ik ook wel :P Dus als ik goede "reviews" wil, moet je natuurlijk niet daar kijken.. Maar goed.

Ik vind minimaal 40 per maand gewoon veel :@ Maar wil wel de one :9
Even kijken hoeveel mijn vakantiegeld is en dan maak ik mijn beslissing wel :')
Toen lease pas bestond was het inderdaad zo dat je een cheap ass leentoestel kreeg. Nu is het bij KPN en Telfort zo dat je een vergelijkbaar toestel krijgt, die ongeveer dezelfde mogelijkheden biedt. Levertijd durf ik weinig over te zeggen verder.
En ja, als je geen telefoon in kunt leveren betaal je 'm af. Wat wil jij dan? Dat je 'm dan niet af hoeft te betalen? Dan gaat iedereen naar de winkel en zegt dat ie kwijt is, dan hoeft niemand 'm af te betalen :D Zou mooi zijn :P
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126427951
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 13:58 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Toen lease pas bestond was het inderdaad zo dat je een cheap ass leentoestel kreeg. Nu is het bij KPN en Telfort zo dat je een vergelijkbaar toestel krijgt, die ongeveer dezelfde mogelijkheden biedt. Levertijd durf ik weinig over te zeggen verder.
En ja, als je geen telefoon in kunt leveren betaal je 'm af. Wat wil jij dan? Dat je 'm dan niet af hoeft te betalen? Dan gaat iedereen naar de winkel en zegt dat ie kwijt is, dan hoeft niemand 'm af te betalen :D Zou mooi zijn :P
Mwa, gestolen met aangifte en alles vind ik toch wat anders :P Kan je alsnog over liegen natuurlijk, maar toch... :P
Mijn telefoons zijn gelukkig nog nooit gestolen :D Mijn HTC Sensation is wel half verdronken ;(

Om een beetje ontopic te doen:
Ik weet niet welke kleur ik wil :+ De zwarte heb ik nog niet in het echt gezien, de zilveren wel. Zo mooi O+ Jammer dat ik hem weer moest teruggeven :9
pi_126427952
Neo-Mullen heeft wel ergens gelijk.

Lease is toestel ná contract betalen (of toestel inleveren), en non-lease is toestel vóór contract betalen.
Verder noemt hij dat je met een non-lease contract ook niet weet wat je voor je telefoon betaalt; dat klopt maar daarom moet je ook gewoon naar totale kosten kijken. Toestelkosten, maandkosten, aansluitkosten etc. en dat vergelijken. (inclusief wat je er voor krijgt; min, sms en data)

Waar denk ik vooral nog de angst zit zijn onduidelijkheden. Wat is de exacte prijs die je na 1 of 2 jaar voor je telefoon moet betalen als je 'm wil houden bijvoorbeeld. Ik zou NOOIT een lease-contract aangaan met de mogelijkheid het toestel te kopen zonder dat ik wist wat ik na 1 of 2 jaar zou moeten betalen. Dat moeten ze gewoon zwart-op-wit hebben staan IMHO.

Maar maak anders een topic hierover aan ofzo. Als ik het goed heb is dit nog steeds het HTC ONE topic. :P

Hoewel er niet schreeuwend veel verschil zit tussen de One X en de ONE ben ik toch wel erg benieuwd. IR-remote lijkt me ook wel geinig; ben benieuwd of dat allemaal gaat werken bij ons.
pi_126428136
Nouja zeg wat een kutzooi weer, ik fiets lang in de tegenwind, kom ik eindelijk aan bij T-mobile: ja systeemonderhoud in alle winkels, morgen kan het wel.

}:| Ja, ik ben ongeduldig. Dan vraag ik me wel af waarom je op zo'n dag dan open bent, je kan toch niks invoeren.
  maandag 13 mei 2013 @ 14:09:59 #274
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126428168
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 14:02 schreef Iemand91 het volgende:
Neo-Mullen heeft wel ergens gelijk.

Lease is toestel ná contract betalen (of toestel inleveren), en non-lease is toestel vóór contract betalen.
Verder noemt hij dat je met een non-lease contract ook niet weet wat je voor je telefoon betaalt; dat klopt maar daarom moet je ook gewoon naar totale kosten kijken. Toestelkosten, maandkosten, aansluitkosten etc. en dat vergelijken. (inclusief wat je er voor krijgt; min, sms en data)

Waar denk ik vooral nog de angst zit zijn onduidelijkheden. Wat is de exacte prijs die je na 1 of 2 jaar voor je telefoon moet betalen als je 'm wil houden bijvoorbeeld. Ik zou NOOIT een lease-contract aangaan met de mogelijkheid het toestel te kopen zonder dat ik wist wat ik na 1 of 2 jaar zou moeten betalen. Dat moeten ze gewoon zwart-op-wit hebben staan IMHO.

Maar maak anders een topic hierover aan ofzo. Als ik het goed heb is dit nog steeds het HTC ONE topic. :P

Hoewel er niet schreeuwend veel verschil zit tussen de One X en de ONE ben ik toch wel erg benieuwd. IR-remote lijkt me ook wel geinig; ben benieuwd of dat allemaal gaat werken bij ons.
Ieder z'n ding natuurlijk ;) Maar je hebt zeker gelijk, dit is een HTC topic, geen abonnement topic :D
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 14:02 schreef Miezziej het volgende:

[..]

Mwa, gestolen met aangifte en alles vind ik toch wat anders :P Kan je alsnog over liegen natuurlijk, maar toch... :P
Mijn telefoons zijn gelukkig nog nooit gestolen :D Mijn HTC Sensation is wel half verdronken ;(

Om een beetje ontopic te doen:
Ik weet niet welke kleur ik wil :+ De zwarte heb ik nog niet in het echt gezien, de zilveren wel. Zo mooi O+ Jammer dat ik hem weer moest teruggeven :9
Zwart vind ik persoonlijk veel mooier. Ik vind de voorkant van de zilveren niet mooi, omdat je dan een donker scherm hebt en dan 2 prominent aanwezige witte balken aan de boven- en onderkant.
De zwarte is somehow ook een stuk geheimzinniger en dat heeft wel wat.

Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126428327
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 13:33 schreef speknek het volgende:
Haha, ik moet hem ook nog minstens 300 keer per dag uit m'n zak halen om even naar het scherm te staren.

Hoe bevalt Android zo ver?
Ideaal. Ik zou niet zonder de widgets, opties en dergelijke kunnen. Wat is iOS toch kut achteraf gezien.
pi_126428408
KPN neemt overigens wel de tijd zeg. Woensdag ben ik bij die Vodafone actie geweest en nummerbehoud aangevraagd. Ik kijk net op Vodafone site wat de status is en Vodafone moet nog steeds een reactie van KPN krijgen.

Want ik lees op het Vodafone forum over die actie dat mensen bijvoorbeeld vandaag/morgen ook al heengaan om hun toestel i.c.m. nummerbehoud op te gaan halen (werd mij ook verteld dat het kon maar dat het slim was i.v.m. de drukte om bijv. woensdag pas te gaan).

Slome (onwetende) l*llen bij KPN. :r
pi_126428500
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 14:18 schreef Iemand91 het volgende:
KPN neemt overigens wel de tijd zeg. Woensdag ben ik bij die Vodafone actie geweest en nummerbehoud aangevraagd. Ik kijk net op Vodafone site wat de status is en Vodafone moet nog steeds een reactie van KPN krijgen.

Want ik lees op het Vodafone forum over die actie dat mensen bijvoorbeeld vandaag/morgen ook al heengaan om hun toestel i.c.m. nummerbehoud op te gaan halen (werd mij ook verteld dat het kon maar dat het slim was i.v.m. de drukte om bijv. woensdag pas te gaan).

Slome (onwetende) l*llen bij KPN. :r
Stomme T-mobile onderhoud. :r
pi_126428766
Door dat scherm van de One zien schermen van andere telefoons er ineens zo slecht uit :')
pi_126428896
Ik heb twee screen protectors die jullie van mij mogen hebben. Ik heb er 5 gekocht bij DX voor een paar euro. De eerste twee krijgen hem via een envelop toegestuurd :)
pi_126428920
quote:
9s.gif Op maandag 13 mei 2013 14:29 schreef CaptainCookie het volgende:
Door dat scherm van de One zien schermen van andere telefoons er ineens zo slecht uit :')
Af en toe pak ik mijn iPhone 4 erbij om wat dingen over te zetten. Wat een gedrocht en klein scherm was dat! ;(
  maandag 13 mei 2013 @ 14:37:17 #281
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126429042
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 14:34 schreef Santello het volgende:

[..]

Af en toe pak ik mijn iPhone 4 erbij om wat dingen over te zetten. Wat een gedrocht en klein scherm was dat! ;(
er zijn mensen die nu nog 60e per maand betalen voor hun 4. :@ :')
pi_126429132
quote:
7s.gif Op maandag 13 mei 2013 14:37 schreef blup het volgende:

[..]

er zijn mensen die nu nog 60e per maand betalen voor hun 4. :@ :')
Ze worden dood gegooid met reclame voor een iPhone 4 ''actie'' heb ik gemerkt. Nog even uitmelken blijkbaar -O-
pi_126429280
De zilveren lijkt mij overigens wel mooi, ik weet niet waarom maar ik prefeer het boven de zwarte denk ik. :P

Waarschijnlijk omdat ik zo lang naar mijn zwarte One X heb zitten kijken.
  maandag 13 mei 2013 @ 15:09:21 #284
8369 speknek
Another day another slay
pi_126430208
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 14:02 schreef Iemand91 het volgende:

Hoewel er niet schreeuwend veel verschil zit tussen de One X en de ONE ben ik toch wel erg benieuwd. IR-remote lijkt me ook wel geinig; ben benieuwd of dat allemaal gaat werken bij ons.
Remote werkt echt hartstikke goed. Samen met de Media Player HC app hoef je nooit meer van de bank af te komen :7.

(alleen jammer dat er geen AV/Input knop op de HTC remote zit, dus daarvoor moet je nog wel naar de gewone afstandsbediening reiken).
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_126430256
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 15:09 schreef speknek het volgende:

[..]

Remote werkt echt hartstikke goed. Samen met de Media Player HC app hoef je nooit meer van de bank af te komen :7.

(alleen jammer dat er geen AV/Input knop op de HTC remote zit, dus daarvoor moet je nog wel naar de gewone afstandsbediening reiken).
Zit in het aan/uit-gedeelte toch? Kan zijn dat je die specifieke knop moet instellen.
pi_126432255
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 15:09 schreef speknek het volgende:

[..]

Remote werkt echt hartstikke goed. Samen met de Media Player HC app hoef je nooit meer van de bank af te komen :7.

(alleen jammer dat er geen AV/Input knop op de HTC remote zit, dus daarvoor moet je nog wel naar de gewone afstandsbediening reiken).
Cool, maar het is voor mij dan ook niet meer dan een gimmick hoor. Heb ondertussen apps voor de tv (werkt momenteel niet), aantal XBMC remote-apps en wat apps voor streamen vanaf telefoon naar de tv of XBMC.
Voor mensen die meer apparatuur hebben (receivers e.d.) heb je nog meer apps; en zeg nu zelf; een handvol apps om je AV-apparatuur aan te sturen is niet handig.
Bovendien werkt een touchscreen niet echt intuïtief; voelbare knoppen zijn véél handig.
Als er nou apps waren die al je AV-apparatuur kon bedienen (inclusief streamen vanaf je tablet/telefoon) kwam je ergens.

Maar toch; gaaf dat het kan en werkt.
pi_126434777
Baal wel van T mobiles onderhoud, wil de One nuuuu.
  maandag 13 mei 2013 @ 17:14:01 #288
379282 Woods
Ich Bin Ein Berliner
pi_126436466
Hoe zit het nou met deze telefoon? Via Tweakers het e.e.a. vernomen maar nog steeds niet geleverd? En dat Beats logo achterop :') Wil je toch niet mee gezien worden?
woensdag 6 mei 2015 17:54 schreef Libertarisch het volgende:
Helaas pindakaas dan, het leven is hard. Je kunt niet iedereen blijven begeleiden alsof het kinderen zijn, je zult het zelf moeten doen.
pi_126436698
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 17:14 schreef Woods het volgende:
Hoe zit het nou met deze telefoon? Via Tweakers het e.e.a. vernomen maar nog steeds niet geleverd? En dat Beats logo achterop :') Wil je toch niet mee gezien worden?
Ja, the horror. Nu koop ik de One niet, door dat Beats logo :') :') :')
  maandag 13 mei 2013 @ 17:20:16 #290
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126436771
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 17:14 schreef Woods het volgende:
Hoe zit het nou met deze telefoon? Via Tweakers het e.e.a. vernomen maar nog steeds niet geleverd? En dat Beats logo achterop :') Wil je toch niet mee gezien worden?
inderdaad, beats logo :')
Fuckyeah, dit typ ik met met mijn Beats by Dre Executive op mijn hoofd.

Verstuurd vanaf mijn ipad9 128GB.
  maandag 13 mei 2013 @ 17:20:28 #291
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126436779
maw who gives a fuck.
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 17:14 schreef Woods het volgende:
Hoe zit het nou met deze telefoon? Via Tweakers het e.e.a. vernomen maar nog steeds niet geleverd? En dat Beats logo achterop :') Wil je toch niet mee gezien worden?
Blader ff door de topics heen, zat mensen hebben al, zoals ik B-)
  maandag 13 mei 2013 @ 17:21:50 #292
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126436837
Ah, hij is in prijs verlaagd bij KPN, nu kan ik hem met 2500mb pakken ipv 1000mb voor minder geld :D
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_126436894
Belsimpel.nl heeft de zwarte en zilveren gewoon op voorraad:

http://www.belsimpel.nl/htc/htc-one-black/overzicht
  maandag 13 mei 2013 @ 17:23:44 #294
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_126436927
blup heb jij de zwarte via studentmobiel? :)
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  maandag 13 mei 2013 @ 17:44:16 #295
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126437782
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 17:23 schreef Erosjuhhh het volgende:
blup heb jij de zwarte via studentmobiel? :)
Nope, via vodafone telefonisch besteld op 10/03 en op 11/03 een postbode aan de deur.
Studentmobiel is volgens mij fucked met die shitload aan preorders.. Zij waren de eerste die met een aantrekkelijke actie stunten zonder te weten hoe of wat.
  maandag 13 mei 2013 @ 17:56:40 #296
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_126438295
ja dat merk ik, morgen eens kijken of het nog te annuleren is :')
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  maandag 13 mei 2013 @ 18:00:22 #297
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126438451
kost je wel dat mediaspelertje
  maandag 13 mei 2013 @ 18:21:40 #298
379282 Woods
Ich Bin Ein Berliner
pi_126439473
quote:
7s.gif Op maandag 13 mei 2013 17:20 schreef blup het volgende:

[..]

inderdaad, beats logo :')
Fuckyeah, dit typ ik met met mijn Beats by Dre Executive op mijn hoofd.

Verstuurd vanaf mijn ipad9 128GB.
quote:
7s.gif Op maandag 13 mei 2013 17:20 schreef blup het volgende:
maw who gives a fuck.

[..]

Blader ff door de topics heen, zat mensen hebben al, zoals ik B-)
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 17:18 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

Ja, the horror. Nu koop ik de One niet, door dat Beats logo :') :') :')
Ja ik wil niet graag geassocieerd worden met een pauper merk, en dat ook nog op de achterkant van een HTC telefoon(ja ik ken de onderlinge relatie) :')
woensdag 6 mei 2015 17:54 schreef Libertarisch het volgende:
Helaas pindakaas dan, het leven is hard. Je kunt niet iedereen blijven begeleiden alsof het kinderen zijn, je zult het zelf moeten doen.
  maandag 13 mei 2013 @ 18:22:43 #299
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_126439527
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2013 18:21 schreef Woods het volgende:

[..]

[..]

[..]

Ja ik wil niet graag geassocieerd worden met een pauper merk, en dat ook nog op de achterkant van een HTC telefoon(ja ik ken de onderlinge relatie) :')
dan moet je hem dus niet kopen? vrij simpel dan. _O_
  maandag 13 mei 2013 @ 18:56:57 #300
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126441208
quote:
7s.gif Op maandag 13 mei 2013 18:22 schreef blup het volgende:

[..]

dan moet je hem dus niet kopen? vrij simpel dan. _O_
Dit dus
Cuz I'm Mr. Brightside
  maandag 13 mei 2013 @ 18:57:11 #301
161184 Neo-Mullen
neo-mullen
pi_126441216
Oh en dicht.
Cuz I'm Mr. Brightside
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')