abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_125356786
media_xll_1537381.jpg

Samantha de Jong, oftewel Barbie, krijgt weer een nieuwe realityserie bij RTL 5. Na Barbie’s Bruiloft en Barbie’s Baby komt de zender nu met Huisje, Boompje, Barbie.Hierin gaan Barbie en haar vriend Michael van der Plas op huizenjacht. Het koppel wil graag snel verhuizen omdat er volgens Barbie geesten zitten in hun huidige huis.
Vanaf 5 maart start Huisje, Boompje, Barbie bij RTL 5.Laatste nieuws

quote:
Barbie wil dochter voor de camera laten opgroeien
AMSTERDAM - Barbie maakt zich helemaal geen zorgen dat haar nieuwe dochter Angelina voor de camera opgroeit. "Ik hoop dat Angelina later haar eigen realityshow krijgt."

Foto: ANP
Het kind van Barbie is geboren tijdens de opnames van de vorige realityshow Barbies Baby. "Angelina groeit op in realityshows en ze volgt gewoon haar moeders pad", zegt Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, in een interview met NU.nl.
Angelina mag echter over zestien jaar niet in een soort Oh Oh Cherso gaan van Barbie en haar man Michael. "We gaan er eerder van uit dat ze over zestien jaar te zien is in Holland’s Next Top Model."

Na de geboorte van haar dochter gaf ze aan genoeg te hebben van realityshows. Maar daar komt ze nu helemaal op terug: "Ik kan me geen leven meer zonder de camera voorstellen. Ik ga door met tv tot ik er bij dood val."
Barbie en haar gezin zijn binnenkort te zien in hun derde realityshow Huisje, Boompje, Barbie waar de verhuizing naar een andere wijk in Scheveningen te volgen is. "Ik heb mijn borstvergroting vorige week precies zo gepland dat ik niets hoef te tillen bij de verhuizing."

Opluchting
Eerder hebben nieuwe buurtbewoners laten weten zich zorgen te maken over de komst van de realitydiva. Iemand was zelfs een hantekeningactie begonnen om de verhuizing tegen te gaan. Barbie maakt zich daar echter niet meer druk om. "Dat valt allemaal reuze mee, ik zie geen moeilijkheden meer. Een nieuwe buurvrouw heeft bijvoorbeeld 400 handtekeningen opgehaald om ons te verwelkomen. We krijgen zelfs welkomscadeaus. Dus dat was een opluchting."
Barbie ziet voor de rest ook geen moeilijkheden met de verhuizing. "Ik kwam al vanaf kleins af aan in de buurt dus het voelt allemaal heel vertrouwd."
Door: NU.nl/Rikki Hendriks
quote:
Barbie en Michael stonden op punt te scheiden.

De realitysterren Barbie en Michael hebben overwogen te gaan scheiden. De ruzies in huize Van der Plas liepen zo hoog op dat het stel op het punt stond hun jonge huwelijk te beëindigen. Dit blijkt uit de eerste beelden van het nieuwe programma Huisje boompje Barbie dat RTL5 vanaf dinsdag uitzendt. Hun manager Jake Hampel moest de ruzie tussen zijn sterren sussen.

'Als Jake de scheidingspapieren had gehad, hadden we ze getekend', zeiden Barbie en Michael donderdag na het zien van een voorproefje van hun nieuwe realityserie die volgt op de series Barbies Bruiloft en Barbies Baby. Inmiddels hebben de twee beroemde Hagenezen hun ruzies bijgelegd. 'We kunnen niet met elkaar en niet zonder elkaar', zegt Michael. Op 1 april vieren ze hun 1-jarig huwelijk en doen ze de trouwerij nog eens dunnetjes over in het bijzijn van familie en vrienden.

In de nieuwe serie is te zien dat Samantha (23) en haar baby Angelina erg veel last hadden van geesten in de kinderkamer van haar oude huis. 'Ik vind het heel vervelend dat Michael me niet gelooft', zegt Barbie. Maar ook haar stoere man kreeg naar eigen zeggen rillingen in de kinderkamer en stemde in met een verhuizing nadat Barbie een aantal nachten bij haar moeder had doorgebracht.

Borstvergroting
Op verzoek van Michael slaagt een medium erin de geest te verjagen. Medium Bep had nog een verrassing voor het stel. Volgens haar wordt het realitygezin nog uitgebreid met een jongetje. Dit tot vreugde van Barbie. 'Ik wil er graag een kleine Ken bij', zegt Barbie. Onlangs ging de blondine voor de tweede maal onder het mes voor een borstvergroting. 'Ik vond na mijn zwangerschap dat mijn borsten gingen hangen. Nu voel ik me weer helemaal plastic fantastic', knipperde ze met haar ogen.

Het glamoureuze leven van Barbie kreeg onlangs een wending toen de rechter haar een werkstraf van 120 uur oplegde voor onder meer een vechtpartij in Den Haag. Barbie is bereid hiervoor te boeten. 'Ik wil graag eten rondbrengen in een ziekenhuis. Dat lijkt me leuk. Misschien houd ik er nog een baantje aan over', zegt Barbie. Haar manager ziet er wel een nieuwe realityserie in: Barbies boetedoening.

Michael daarentegen accepteert zijn straf niet en heeft hoger beroep aangetekend. Hij werd tot zijn eigen verbazing veroordeeld tot 200 uur werkstraf. 'Ik ga voor vrijspraak zoals de officier van justitie ook had geëist', zegt Michael.
quote:
Barbie hoopt op taakstraf in verzorging


De rechter heeft gesproken: Barbie en Michael moeten een taakstraf gaan volbrengen. Barbie legt zich daar bij neer, terwijl Michael de uitspraak aanvecht.


Barbie vertelt aan RTL Boulevard: "Ik vond het onterecht, een beetje overdreven. Maar ik ga niet in hoger beroep."
Michael 200 uur taakstraf
De twee zijn veroordeeld voor een vechtpartij in Den Haag en een incident in Oostenrijk. Barbie kreeg 120 uur opgelegd terwijl Michael 200 uur taakstraf kreeg.
Saillant detail: het Openbaar Ministerie had vrijspraak geëist voor Michael. Dat zint hem niks. "Ik ben erg geschrokken, krijg je een klap om de oren met 200 uur taakstraf. Ik ben het er niet mee eens en ga in hoger beroep."
'Verzorgend typje'
Barbie kiest eieren voor haar geld en zegt haar taakstraf netjes uit te gaan voeren. "Ik wil heel graag eten rondbrengen in het ziekenhuis. Dat vind ik gewoon leuk. Ik ben een verzorgd typje misschien vind ik er wel een baantje."
Barbie was vandaag in Het Gooi voor de presentatie van haar nieuwe soap Huisje, Boompje, Barbie. De realityster is erg afgevallen en schrok een beetje van wat ze terugzag op tv. 'Oh wat erg', ving onze verslaggever op. Barbie vindt zichzelf wel erg gebruind en lijkt dus voornemens wat minder vaak onder de zonnebank te kruipen.
Reageer / bekijk reacties (6)
© RTL Nieuws.nl
oude OP

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_125356800
McADAjG.gif
pi_125357351
quote:
Ik had gehoord dat dat niet doorging omdat ze dan haar contract met rtl misschien in gevaar kon brengen.. :?
In life, every ending is a new beginning..
  dinsdag 16 april 2013 @ 16:13:54 #4
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125357366
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
  dinsdag 16 april 2013 @ 16:23:14 #5
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_125357767
Ah, RTL is goed duidelijk geweest.... deze eenmalige verdienste zou direct het einde van haar vaste bron van inkomen zijn.

Nou Michael, dan nog maar even wachten met je penisvergroting hè.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_125358813
Vindt het nu wel overdreven, al die onzin-verhalen voor de kijkcijfers.
Het is toch helemaal niet meer geloofwaardig.
pi_125359020
Op Nu.nl zegt een woordvoerster van RTL dat het niet tegen de contractafspraken in zou gaan:
quote:
Barbie niet naakt voor de webcam
Barbie gaat donderdag niet naakt voor de webcam. Haar manager Jake Hampel heeft dinsdag tegen Omroep West gezegd dat hij 'vooralsnog zeker weet dat ze niet uit de kleren gaat'.

RTL verklaart dat er geen afspraken zijn gemaakt over het eventueel uit de kleren gaan van Barbie.

"We hebben begrepen dat ze niet naakt zal gaan. Of ze ook daadwerkelijk haar kleren zal aanhouden, zullen we donderdag zien", aldus een woordvoerster.

'Niet blij'
"We zijn niet blij met de actie, vooral omdat we niet van tevoren op de hoogte zijn gesteld. Maar het verbaast ons ook eigenlijk niet. Zo'n spontane actie past wel bij haar. Ze wil gewoon experimenteren."

Manager Jake is ook niet blij met het experiment van Barbie. Hij vindt het een onbezonnen actie: "Ze heeft er zelf geen baat bij om nu naakt te gaan zitten terwijl ze een succesvolle realityserie heeft die schade op kan lopen. Ze moet een verstandige keuze maken".
Maar ik denk dat Jake wel even flink bezig is geweest met damage control. Als ze niet uit de kleren gaat, zal de schade inderdaad beperkt blijven.
pi_125368598
Barbie naar de kerk,lol
  dinsdag 16 april 2013 @ 20:33:46 #9
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125368623
Ze heeft het licht gezien hoor, ècht :D
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
  dinsdag 16 april 2013 @ 20:34:26 #10
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125368651
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 20:33 schreef tonja het volgende:
Ze heeft het licht gezien hoor, ècht :D
en geesten :D
  dinsdag 16 april 2013 @ 20:35:21 #11
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125368683
Beter het zonnetje in huis dan een kogel door de kerk?
Dan iemand mij die uitleggen?
Ik denk dat mijn iq daar te hoog voor is.
  dinsdag 16 april 2013 @ 20:43:48 #12
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125369116
ik zou me ziek lachen _O-
pi_125369126
Btw wat ziet haar eigen haar er dood uit
  dinsdag 16 april 2013 @ 20:44:31 #14
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125369155
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 20:43 schreef quirina het volgende:
Btw wat ziet haar eigen haar er dood uit
Ik denk dat ze geen extensions in heeft.
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125369254
Als je eigen haar zo dor en dood is lijken extensions mij juist een slecht plan. Zelfs clip-ins zijn dan te zwaar voor je eigen (dorre) haar.
  dinsdag 16 april 2013 @ 20:51:18 #16
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125369585
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 20:46 schreef quirina het volgende:
Als je eigen haar zo dor en dood is lijken extensions mij juist een slecht plan. Zelfs clip-ins zijn dan te zwaar voor je eigen (dorre) haar.
vandaar grotere borsten, die zijn dan iig mooi
  dinsdag 16 april 2013 @ 20:58:11 #17
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125369975
niet meer vloeken :P
pi_125370012
Och jezus, wordt Barbie religieus? :o
  dinsdag 16 april 2013 @ 20:58:57 #19
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125370017
Ik geloof er geen flikker van, ze kunnen stuk voor stuk hun lachen nauwelijks inhouden.
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125370047
"Michael, je mag niet meer vloeken hoor, verdómme "
  dinsdag 16 april 2013 @ 20:59:46 #21
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125370058
Mozes een broer van Jezus hahaha _O- _O-
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125370064
Herkenbaar, toen ik 6 was dacht ik ook dat god in de kerk woonde.
pi_125370085
Een apostel is een arabier. *O*
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:00:38 #24
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125370106
Geschepen, geschept :D
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125370135
Die broer van de zus van Michael is wel echt een baas
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:01:24 #26
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125370147
whahaha ze vindt t niet mooi genoeg :D
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125370165
Mariapoppen. _O-

Het valt een beetje tegen dat het geen mooie katholieke kerk is. Nu is het al niet meer leuk. }:|
pi_125370186
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:01 schreef endrome het volgende:
Die broer van de zus van Michael is wel echt een baas
Michael?
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:02:27 #29
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125370202
D'r rechter wimper hangt op half zeven.
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125370232
Nieuwe borsten check
God gevonden check
pi_125370244
Ja, ze is zooooo onzeker dat ze met haar blote dinges on cam wil.
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:03:30 #32
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125370256
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:02 schreef Lavenderr het volgende:
Nieuwe borsten check
God gevonden check
Nee, god heeft geen smaak :P
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125370266
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:02 schreef Lavenderr het volgende:
Nieuwe borsten check
God gevonden check
God valt een beetje tegen in het gebruik. :Y
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:04:56 #34
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125370316
Ah nog een onhandelbaar schijtbeest erbij ^O^
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125370379
Kanonne, je zal maar zo'n vervelende grootbek naast je hebben tijdens een operatie. :{w
pi_125370419
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:02 schreef mootie het volgende:

[..]

Michael?
Bedoel de vriend, wat een held. Hij heeft ook nog het meeste algemene kennis van 't stel.
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:08:26 #37
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125370524
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:06 schreef endrome het volgende:

[..]

Bedoel de vriend, wat een held. Hij heeft ook nog het meeste algemene kennis van 't stel.
je bedoelt zijn schoonbroer?
pi_125370571
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:08 schreef THEFXR het volgende:

[..]

je bedoelt zijn schoonbroer?
Patrick is dat ja. Dat is idd nog de slimste van het stel.
pi_125370581
Hoe meer ze laten opereren, hoe lelijker ze worden :D
pi_125370589
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:06 schreef endrome het volgende:

[..]

Bedoel de vriend, wat een held. Hij heeft ook nog het meeste algemene kennis van 't stel.
Je zei de broer van de zus van Michael. De kans is groot dat dat Michael is. :P
pi_125370608
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:09 schreef StephanL het volgende:

[..]

Patrick is dat ja. Dat is idd nog de slimste van het stel.
Al stelt het nog bar weinig voor.
pi_125370632
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:10 schreef mootie het volgende:

[..]

Al stelt het nog bar weinig voor.
Tja :P
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:10:41 #43
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125370645
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:10 schreef mootie het volgende:

[..]

Al stelt het nog bar weinig voor.
't Kan net een boek lezen misschien :')
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125370660
Van wie is dat ding dan _O-
pi_125370683
Dat vind ik toch wel sneu. Zo wil je toch niet thuiskomen na een operatie. ;(
pi_125370717
Koetsie :D
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:12:08 #47
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125370728
nog een schijthond er bij _O-
pi_125370746
"...terwijl je weet hoe de relatie tussen Koetsie en mij is" _O_
pi_125370807
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:11 schreef mootie het volgende:
Dat vind ik toch wel sneu. Zo wil je toch niet thuiskomen na een operatie. ;(
Ja, best zielig is het.
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:13:36 #50
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125370808
lekker veel interesse in je man, die net thuiskomt van operatie, ego kreng dat het is
pi_125370836
Wat is ze toch lelijk in die tussenstukjes.
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:14:10 #52
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125370841
varkens, konijn, hondjes
pi_125370843
Je kan ook op een boerderij gaan wonen.
pi_125370859
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:14 schreef THEFXR het volgende:
varkens, konijn, hondjes
Ze kan beter elke dag even met de kleine naar de kinderboerderij wandelen.
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:14:40 #55
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125370869
in zijn nieuwe huis, weer schijten en pissen :o
pi_125370873
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:13 schreef THEFXR het volgende:
lekker veel interesse in je man, die net thuiskomt van operatie, ego kreng dat het is
Jah mah, Divahtjuh!!!
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:15:35 #57
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125370936
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:09 schreef mootie het volgende:

[..]

Je zei de broer van de zus van Michael. De kans is groot dat dat Michael is. :P
Ze hebben nog een broer, maar die doet niet mee aan deze kermis
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:15:41 #58
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125370948
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:14 schreef mootie het volgende:
Wat is ze toch lelijk in die tussenstukjes.
Micheal is met een lelijke woestijn plant getrouwd
pi_125371007
Ik meen me te herinneren dat ik in het vorige deel al voorspeld had dat ze de honden in de tuin laten kakken...
Goh, Prada werd al gelijk de tuin in gemieterd. _O-
pi_125371375
Geweldig dit. Even helemaal hersenloos tv kijken O+
www.passieenplezier.nl Dé winkel voor erotiek
I wonder if the stars sign, the life that is to be mine. - Enya
pi_125371511
Mediums mogen niet van God! Brrrrrr
>:)
pi_125371535
Bep _O_
pi_125371653
Bep weer, met haar handtasje vol demonen. :{
pi_125371707
Waardoor is het woord kanker eigenlijk onstaan. _O-

En als je vroeger kanker zei begreep niemand het, want het woord bestond nog niet. :o
pi_125371745
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:28 schreef mootie het volgende:
Waardoor is het woord kanker eigenlijk onstaan. _O-

En als je vroeger kanker zei begreep niemand het, want het woord bestond nog niet. :o
Ja lach maar :P
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:30:23 #66
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125371789
Gadverdamme, dat beest is aan de schijt :D
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125371798
Dus ipv ik schrik me de kanker ik schrik me eige een hoedje zeggen.
pi_125371822
Haha, hoe hij dat beest oppakte :D
pi_125371863
Die pup heeft de dunne das zielig :{
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:32:06 #70
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125371875
ik was allang mij geduld kwijt geraakt :D
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:32:34 #71
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125371904
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:32 schreef THEFXR het volgende:
ik was allang mij geduld kwijt geraakt :D
Totaal onmogelijk om daarmee om te gaan ja.
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125371906
Huize van der Plas kan omgedoopt worden in Huize van der Poep
pi_125371923
Saté bij Michaels prakkie nasi _O-

Echt lekker eten hoor met een hondje die net gescheten heeft.
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:33:17 #74
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125371947
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:32 schreef Lavenderr het volgende:
Huize van der Plas kan omgedoopt worden in Huize van der Poep
_O-
pi_125371963
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:32 schreef Lavenderr het volgende:
Huize van der Plas kan omgedoopt worden in Huize van der Poep
Of huize Parvo. Die doos heeft de pup ongetwijfeld bij een broodfokker gekocht. :r
pi_125371965
Ach die pup is toch ziek. :'(
Zeker gekocht bij een broodfokker :'(
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:34:34 #77
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125372012
Typical, op marktplaats een leuk snoetje gezien, gekocht van een broodfokker wrs en een totaal ziek hondje in huis gehaald.... Bah, domheid is grappig hoor, maar ze zou geeneens kinderen moeten hebben als je al niet eens een beetje verantwoordelijk bent met het omgaan met en aanschaffen van een huisdier.
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125372118
Hoe ze met dat hondje omgaat...
I would date the hell out of me.
pi_125372140
Ik vind ze zowieso niet leuk omgaan met hun hond.
Het lijkt net of ze die hond nooit uitlaten en ze pakken die honden raar op en die Gucci werd ook al een keer gesmeten.
Neem dan geen hond als je er niet mee om kan gaan.
pi_125372369
Volgende week Barbies burenruzie!
( vind het knap dat ze dat al binnen twee weken voormekaar krijgen)
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:41:04 #81
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_125372375
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:36 schreef quirina het volgende:
Ik vind ze zowieso niet leuk omgaan met hun hond.
Het lijkt net of ze die hond nooit uitlaten en ze pakken die honden raar op en die Gucci werd ook al een keer gesmeten.
Neem dan geen hond als je er niet mee om kan gaan.
Ze is sowieso te beroerd om een hond te hebben, als je een beest wilt wat op een bak schijt dan moet je een kat nemen.
Maar een kat haalt uit als je vervelend tegen haar doet, dat zal wel te lastig zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_125372519
quote:
15s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:36 schreef Wanderlust. het volgende:
Hoe ze met dat hondje omgaat...
Wat maakt dat nou uit.. Een hondje is toch een mode accessoire!
pi_125372664
$%28KGrHqJ,!qQFDtWQkcc%28BRMlV1zI4!~~60_84.JPG
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:46:21 #84
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_125372698
Kan dat niet onder een spoiler?! }:|
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_125372730
Gucci en Prada echte hondemerken!

8)7
  dinsdag 16 april 2013 @ 21:50:49 #86
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_125372960
Ik zit nu niet te kijken, maar wat ik me al een tijdje af zit te vragen...

Is het nou bewust zo dat zij telkens de diva uithangt en hij best een goedzak speelt, of is hij dat laatste wellicht ook?
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 16 april 2013 @ 23:16:03 #87
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125378923
Hij speelt het niet, denk ik
  woensdag 17 april 2013 @ 11:17:18 #88
390594 Gedachtenstroom
Space Sloth on Uranus
pi_125389552
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:36 schreef quirina het volgende:
Ik vind ze zowieso niet leuk omgaan met hun hond.
Het lijkt net of ze die hond nooit uitlaten en ze pakken die honden raar op en die Gucci werd ook al een keer gesmeten.
Neem dan geen hond als je er niet mee om kan gaan.
Ach, als je een huis neemt omdat er een grote tuin aanwezig is waar de hond kan schijten, weet ik al hoe laat het is. Wel de lusten, niet de (ont)last(en)(ing)
  woensdag 17 april 2013 @ 12:30:25 #89
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_125392117
Jakkes, die speen van de vloer zo, whop, in de mond van je kind :r

En een varken en een geit? Wil ze nu ze in de Heere is de hele ark van Noach bij elkaar verzamelen? :')
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_125393894
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2013 12:30 schreef miss_dynastie het volgende:
Jakkes, die speen van de vloer zo, whop, in de mond van je kind :r

En een varken en een geit? Wil ze nu ze in de Heere is de hele ark van Noach bij elkaar verzamelen? :')
Nóg een varken en een geit? :o
"Bijna niemand durft de islam te bekritiseren en te bespotten zoals dat met het christendom werd en wordt gedaan, terwijl daar gezien het totalitaire en onderdrukkende karakter van de islam toch alle reden toe is." ~ H.Heeresma
  woensdag 17 april 2013 @ 22:02:55 #91
390594 Gedachtenstroom
Space Sloth on Uranus
pi_125417583
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2013 12:30 schreef miss_dynastie het volgende:
Jakkes, die speen van de vloer zo, whop, in de mond van je kind :r

En een varken en een geit? Wil ze nu ze in de Heere is de hele ark van Noach bij elkaar verzamelen? :')
Ze heeft vast de opdracht van RTL gekregen om de serie nog spannender en bizarder te maken.
  woensdag 17 april 2013 @ 22:34:30 #92
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125419824
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2013 22:02 schreef Gedachtenstroom het volgende:

[..]

Ze heeft vast de opdracht van RTL gekregen om de serie nog spannender en bizarder te maken.
ze is gewoon een slechte depressieve lelijke egoïstische amateur actrice blow up doll, waarvan elke normale vent gek zou worden.
pi_125471338
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2013 12:30 schreef miss_dynastie het volgende:
Jakkes, die speen van de vloer zo, whop, in de mond van je kind :r

En een varken en een geit? Wil ze nu ze in de Heere is de hele ark van Noach bij elkaar verzamelen? :')
Die stofzuigen 6 x per dag, zal toch wel een schone vloer zijn :P
Peace; it does not mean to be in a place where there is no noise or trouble. It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart.
  vrijdag 19 april 2013 @ 11:49:48 #94
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_125473682
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 april 2013 10:39 schreef Beeertjee het volgende:

[..]

Die stofzuigen 6 x per dag, zal toch wel een schone vloer zijn :P
Heb je gezien wat die honden daar binnen doen? :X
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_125474449
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 april 2013 11:49 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Heb je gezien wat die honden daar binnen doen? :X
Ja, was ook niet serieus ;)
Peace; it does not mean to be in a place where there is no noise or trouble. It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart.
pi_125491862
Bij RTL Boulevard zijn ze ervan overtuigd dat Barbie mits men haar natuurlijk een grote smak geld aanbiedt, zo in een porno-film mee zou gaan spelen.

Winston keek een beetje vies bij het afspelen van Barbie's webcamfilmpje.
Hij vindt haar geen lekker ding? ;)
pi_125491995
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 april 2013 19:14 schreef hunter2011 het volgende:
Bij RTL Boulevard zijn ze ervan overtuigd dat Barbie mits men haar natuurlijk een grote smak geld aanbiedt, zo in een porno-film mee zou gaan spelen.

Winston keek een beetje vies bij het afspelen van Barbie's webcamfilmpje.
Hij vindt haar geen lekker ding? ;)
Blijkbaar ging het er op die webcam heel preuts aan toe dus wellicht is ze gewoon een teaser met een grote bek. Meedoen aan een pornofilm lijkt mij zelfs voor haar te erg. Ze heeft tenslotte toch een dochter.
pi_125492416
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 april 2013 19:17 schreef vencodark het volgende:

[..]

Blijkbaar ging het er op die webcam heel preuts aan toe dus wellicht is ze gewoon een teaser met een grote bek. Meedoen aan een pornofilm lijkt mij zelfs voor haar te erg. Ze heeft tenslotte toch een dochter.
Maar je hoeft in een pornofilm ook niet alles te doen, toch?
Zie Octomum...
En wat me wel opvalt is dat Barbie heel erg geldgeil is (maar ja, wie niet?)
pi_125492799
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 april 2013 19:27 schreef hunter2011 het volgende:

[..]

Maar je hoeft in een pornofilm ook niet alles te doen, toch?
Zie Octomum...
En wat me wel opvalt is dat Barbie heel erg geldgeil is (maar ja, wie niet?)
Ik heb die van Octomum niet gezien. :P
Geld -en mediageil inderdaad.
  zaterdag 20 april 2013 @ 11:40:48 #100
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_125517901
Wat doen barbie en ken nu eigenlijk verder met hun leven? Alleen inkomsten van RTL of is er ook nog werk ergens? Michael is iig soort van schilder geweest maar nu? Iemand enig idee?
  zaterdag 20 april 2013 @ 12:14:48 #101
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125518673
kwam hem toevallig tegen, lol
acubwxfZ.jpg
pi_125519690
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2013 21:34 schreef tonja het volgende:
Typical, op marktplaats een leuk snoetje gezien, gekocht van een broodfokker wrs en een totaal ziek hondje in huis gehaald.... Bah, domheid is grappig hoor, maar ze zou geeneens kinderen moeten hebben als je al niet eens een beetje verantwoordelijk bent met het omgaan met en aanschaffen van een huisdier.
het is maar goed dat ze dat kind zelf gemaakt hebben, anders hadden ze die ook van marktplaats gehaald
pi_125653070
In je hempje bij de appie boodschappen doen om te laten zien hoe bruin je wel niet bent?
LMAO
  dinsdag 23 april 2013 @ 20:39:24 #104
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_125653334
Arghhh, hond van marktplaats met diarree....
  dinsdag 23 april 2013 @ 20:39:32 #105
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125653343
Je eetkamertafel pal voor het raam :D
  dinsdag 23 april 2013 @ 20:39:52 #106
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125653364
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 20:39 schreef Zo-is-dat het volgende:
Arghhh, hond van marktplaats met diarree....
Yeps, achterlijke dombo die trut
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
  dinsdag 23 april 2013 @ 20:40:26 #107
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125653394
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 20:39 schreef Zo-is-dat het volgende:
Arghhh, hond van marktplaats met diarree....
Ze kan beter strijkkralen of videobanden kopen?
  dinsdag 23 april 2013 @ 20:42:20 #108
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125653512
IN dr FUKKIN vrije tijd :D

Lelijke bank btw
pi_125653519
Kan nou niemand haar vertellen dat ze andere lippenstift moet kopen?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 23 april 2013 @ 20:42:58 #110
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125653553
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 20:42 schreef Ole het volgende:
Kan nou niemand haar vertellen dat ze andere lippenstift moet kopen?
Vast wel maar dat komt niet over :')
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125653567
zeikwijf
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_125653600
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 20:42 schreef tonja het volgende:

[..]

Vast wel maar dat komt niet over :')
Dat zal het zijn ja!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_125654494
Oja die hond heeft 1 week diarree en toch ma een x na de dierenarts. Lam mens.
Peace; it does not mean to be in a place where there is no noise or trouble. It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart.
  dinsdag 23 april 2013 @ 20:58:23 #114
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125654496
Een pup een week door laten lopen met diaree :')
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125654503
Gucci en Prada.

Tja, was te verwachten
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_125654647
Je checkt dat dan toch zou je zeggen of die wel genoeg drinkt. Zeker met diarree.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:01:08 #117
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125654670
Ik geloof wel oprecht dat zij dit niet wist.
pi_125654696
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 20:58 schreef Beeertjee het volgende:
Oja die hond heeft 1 week diarree en toch ma een x na de dierenarts. Lam mens.
Ze hebben zich echt even verdiept in waar je op moet letten bij een hond...
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:01:27 #119
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_125654703
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:00 schreef StephanL het volgende:
Je checkt dat dan toch zou je zeggen of die wel drinkt. Zeker met diarree.
En dan is ze net moeder _O-

Ik geloof ook wel dat ze het gewoon niet wist.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:02:10 #120
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125654759
weer schijt op het tapijt :D
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:02:56 #121
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125654805
Dit zijn precies het type mensen dat dit soort honden op deze manier kopen.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_125654806
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:01 schreef Ole het volgende:

[..]

Ze hebben zich echt even verdiept in waar je op moet letten bij een hond...
Lijkt me niet meer dan logisch dat je weet dat het niet goed zit. Borsten vergroten en paar weken zielig in bed doen want oh wat is ze ziek en zielig. Hond een week ziek en pas nadat 3 mensen zeggen dat t niet goed is, besluit ze te gaan. Te irritant.
Peace; it does not mean to be in a place where there is no noise or trouble. It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart.
pi_125654813
Wat een walgelijk wijf is het ook. Zulke mensen zouden toch geen kinderen en huisdieren mogen? :@
pi_125654885
Is ze eigenlijk niet stiekem een beetje zwakzinnig? Die Jake moet ook altijd mee, ze lijkt wel handelingsonbekwaam.
pi_125654906
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:03 schreef mootie het volgende:
Wat een walgelijk wijf is het ook. Zulke mensen zouden toch geen kinderen en huisdieren mogen? :@
Echt hè, het is ook een Gods wonder dat ze zelf niet in de keuken staat te schijten. Achterlijke!
Go hard or go home
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:04:28 #126
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125654911
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:03 schreef mootie het volgende:
Wat een walgelijk wijf is het ook. Zulke mensen zouden toch geen kinderen en huisdieren mogen? :@
Ja deze stupiditeit is echt onvergeeflijk.
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:04:51 #127
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125654941
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:04 schreef Noek het volgende:

[..]

Echt hè, het is ook een Gods wonder dat ze zelf niet in de keuken staat te schijten. Achterlijke!
Te dom om te poepen :P
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:04:57 #128
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125654950
ze houdt meer van dieren dan van haar kind
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:05:09 #129
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125654961
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:02 schreef Beeertjee het volgende:

[..]

Lijkt me niet meer dan logisch dat je weet dat het niet goed zit. Borsten vergroten en paar weken zielig in bed doen want oh wat is ze ziek en zielig. Hond een week ziek en pas nadat 3 mensen zeggen dat t niet goed is, besluit ze te gaan. Te irritant.
Gewoon totaal een verstand ervan hebben. Dat andere beest bleef ook maar schijten in huis. En als je dan zag hoe ze dat beest pakte. Misschien wat vaker uitlaten en goede training.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:05:36 #130
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_125654985
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:04 schreef Noek het volgende:

[..]

Echt hè, het is ook een Gods wonder dat ze zelf niet in de keuken staat te schijten. Achterlijke!
Veeg me op _O-
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:05:42 #131
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125654993
drama om een marktplaats hond van 3 dagen oud
pi_125655038
Eerst in d'r hempje lopen en nou in de sneeuw?
Weird!
En ja oostblokhondjes.. Dom dom dom
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:06:51 #133
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125655081
Waarschijnlijk ook nog te vroeg bij de mamahond weg enzo.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:07:40 #134
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125655138
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:06 schreef Ticootje het volgende:
Waarschijnlijk ook nog te vroeg bij de mamahond weg enzo.
Yep, dat wordt net zo'n onhandelbaar kreng als die andere.
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125655197
Wat een mietjes
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:08:28 #136
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125655198
Patrick poept onder de douche :X
Das nog erger dan in de keuken
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:08:52 #137
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125655219
ff op google zoeken :D
pi_125655243
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:08 schreef amaranta het volgende:
Patrick poept onder de douche :X
Met iPad peuk en boterham??
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:09:15 #139
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125655244
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:08 schreef amaranta het volgende:
Patrick poept onder de douche :X
In het putje prakken ofzo?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:09:31 #140
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125655292
Hot Top :')
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:09:54 #141
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125655341
Jep, daar is hun tuin met volop privacy uiterst geschikt voor
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:10:28 #142
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125655383
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:09 schreef amaranta het volgende:
Jep, daar is hun tuin met volop privacy uiterst geschikt voor
Die ligt binnen een week vol schijt.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_125655390
Zullen de buren leuk vinden!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_125655391
Behang krult er lekker vanaf bij die vriend van michael. :|W
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:10:59 #145
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125655437
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:09 schreef quirina het volgende:

[..]

Met iPad peuk en boterham??
Ik neem aan dat ze het (boven)toilet bedoelde.
Maar het werd in een zin gezegd met het lange douchen
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:11:29 #146
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125655476
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:10 schreef quirina het volgende:
Behang krult er lekker vanaf bij die vriend van michael. :|W
Het is arm paupervolk.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:11:44 #147
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125655491
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:10 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Die ligt binnen een week vol schijt.
Van Patrick :D
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:12:16 #148
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125655535
OMG, pat werkt
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:14:05 #149
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125655671
Patrick+spongebob+squarepants+pictures+3.png
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:14:46 #150
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_125655729
Lieve gozer die Patrick!
pi_125655741
Een vuurkorf in een binnentuin kan helemaal niet!
Net of er brand is en alle buren zitten in de rook :')
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_125655767
Kaassoufleetje uit de hondenbak?
Ja lekkah!
pi_125655858
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:14 schreef Ole het volgende:
Een vuurkorf in een binnentuin kan helemaal niet!
Net of er brand is en alle buren zitten in de rook :')
Hoppa tweede brief van vestia
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:18:20 #154
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125656009
Hoelang zouden ze er nog wonen?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_125656081
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:16 schreef quirina het volgende:

[..]

Hoppa tweede brief van vestia
Eén van mijn buren had een keer een vuurkorf aangestoken. Kwam de brandweer :D
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_125656085
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:18 schreef Ticootje het volgende:
Hoelang zouden ze er nog wonen?
Je kan beter vragen hoelang die twee nog bij elkaar blijven.. O-)
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:19:54 #157
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125656109
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:18 schreef Ticootje het volgende:
Hoelang zouden ze er nog wonen?
als ze eens gaan werken, dan kan je een vrijstaand huis huren/kopen
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:20:46 #158
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125656185
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:19 schreef THEFXR het volgende:

[..]

als ze eens gaan werken, dan kan je een vrijstaand huis huren/kopen
Dit is al geen sociale huur toch. Ik had vernomen dat ze 900 eu betalen voor dat hok.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_125656268
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:19 schreef THEFXR het volgende:

[..]

als ze eens gaan werken, dan kan je een vrijstaand huis huren/kopen
Boven Groningen staan heel veel goedkope alleenstaande huisjes te koop, dan heeft niemand meer last van ze..
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:22:33 #160
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125656326
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:21 schreef cobain1994 het volgende:

[..]

Boven Groningen staan heel veel goedkope alleenstaande huisjes te koop, dan heeft niemand meer last van ze..
Het moet natuurlijk perse Scheveningen/ duindorp zijn. Ook prima als ze daar blijven.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_125656494
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:22 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Het moet natuurlijk perse Scheveningen/ duindorp zijn. Ook prima als ze daar blijven.
Voor de mensen van de provincie Groningen wel ja :P
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:25:27 #162
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_125656552
Die achterkant van het beestje, net een baby vosje :D
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:25:31 #163
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_125656554
Oooo ze kan er zo mooi uitzien maar dit is niet meer te redden...
pi_125656680
gizmo_small.PNG
Zou dit niets voor barbie zijn, zo'n pratende pop? Kan weinig fout mee gaan..
pi_125656751
Waarom gaan die hondjes eigenlijk niet aan de lijn? Dat is toch levensgevaarlijk in de stad.
pi_125656784
Zo heb ik ook gebadderd toen ik een kapotte ketel had :o
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:29:02 #167
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_125656803
Hahaha sukkels
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:29:08 #168
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125656812
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:28 schreef mootie het volgende:
Waarom gaan die hondjes eigenlijk niet aan de lijn? Dat is toch levensgevaarlijk in de stad.
Koop je toch gewoon een nieuwe?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_125656818
Water koken _O-
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:29:18 #170
3185 Adelante
To let it go now
pi_125656830
Lekker koken in dat bad :D
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:29:54 #171
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_125656868
Eerlijk is eerlijk het ziet er romantisch uit!
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:30:05 #172
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125656879
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:29 schreef StephanL het volgende:
Water koken _O-
Mja het werkt toch?
pi_125656904
In die totaal onbeschutte tuin! Megaromantisch. _O-
pi_125656946
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:29 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Koop je toch gewoon een nieuwe?
Wat dat betreft lijkt ze wel een beetje op Paris Hilton.
pi_125657000
Ze reageert wel leuk. :Y
pi_125657003
Lekker intiem met al die camera/geluid.etc mannen/vrouwen..
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:32:00 #177
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125657008
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:30 schreef mootie het volgende:
In die totaal onbeschutte tuin! Megaromantisch. _O-
Ja, want Barbie is ZO onzeker dat de hele buurt mee mag kijken naar haar in bikini
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:32:04 #178
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125657014
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:29 schreef Starlie het volgende:
Eerlijk is eerlijk het ziet er romantisch uit!
Nee?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:32:24 #179
3185 Adelante
To let it go now
pi_125657041
Koud :D
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:33:17 #180
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125657107
:D waar heb ik dit aan te danken :D
pi_125657154
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:32 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ja, want Barbie is ZO onzeker dat de hele buurt mee mag kijken naar haar in bikini
Ach, wij kijken toch ook mee?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_125657156
Mijn god, dat echte haar is niet langer dan een cm of 7. :o
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:34:07 #183
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125657170
Hoorde ik nu op de achtergrond Lien huilen¿
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:34:21 #184
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_125657186
Zie krijgt haar tieten toch niet meer in die jurk?
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:34:57 #185
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125657232
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:33 schreef Ole het volgende:

[..]

Ach, wij kijken toch ook mee?
Ze is ECHT heel onzeker hoor
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:36:12 #186
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125657305
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:34 schreef amaranta het volgende:
Hoorde ik nu op de achtergrond Lien huilen¿
Kinderen huilen wel eens?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:37:31 #187
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125657389
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:34 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ze is ECHT heel onzeker hoor
Als het haar uitkomt en haar zin niet krijgt,ja
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:39:16 #188
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125657496
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:36 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Kinderen huilen wel eens?
Ze zaten in dat bad.
En ja, soms doen ze dat.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:40:12 #189
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125657567
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:39 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ze zaten in dat bad.
En ja, soms doen ze dat.
Huilde ze de hele tijd dan?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:52:58 #190
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125658436
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:40 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Huilde ze de hele tijd dan?
Weet ik niet. Zo lang was dat stuk niet
  dinsdag 23 april 2013 @ 21:53:21 #191
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_125658474
:D
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 23 april 2013 @ 22:05:38 #192
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_125659246
OMG ik realiseer me net dat wij straks ook een "Hot Top" :') onder het balkon kunnen zetten.... met het voordeel dat wij dan wel privacy hebben :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_125663191
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 22:05 schreef Leandra het volgende:
OMG ik realiseer me net dat wij straks ook een "Hot Top" :') onder het balkon kunnen zetten.... met het voordeel dat wij dan wel privacy hebben :D
Een jakoetsie? Lekkâh!
  Moderator woensdag 24 april 2013 @ 01:48:00 #194
393783 crew  Amarantha
Valar Morghulis
pi_125668650
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 21:18 schreef Ticootje het volgende:
Hoelang zouden ze er nog wonen?
pi_125857609
Voor wat het waard is:

Hoelang duurt de serie met deze onbenullen nu nog?
Reden is dat ik teveel en tevaak RTL5 als zender moet skippen omdat dit soort bagger erop wordt vertoont op prime-time.

Ik heb trouwens nu al medelijden met het kind als die ouder wordt en geconfronteerd wordt met het wel en wee van haar ouders voor haar geboorte. Ik zie nu al dat die gepest gaat worden op school met woorden als " jouw moeder was een h*r " e.d.
Hij die geld verliest, verliest veel. Hij die een vriend verliest, verliest veel meer. Hij die het vertrouwen verliest, verliest alles
  maandag 29 april 2013 @ 11:33:14 #196
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125859017
quote:
6s.gif Op maandag 29 april 2013 10:47 schreef Iwanius het volgende:
Voor wat het waard is:

Hoelang duurt de serie met deze onbenullen nu nog?
Reden is dat ik teveel en tevaak RTL5 als zender moet skippen omdat dit soort bagger erop wordt vertoont op prime-time.

Ik heb trouwens nu al medelijden met het kind als die ouder wordt en geconfronteerd wordt met het wel en wee van haar ouders voor haar geboorte. Ik zie nu al dat die gepest gaat worden op school met woorden als " jouw moeder was een h*r " e.d.
ik denk dat het van de kijkcijfers afhangt, ze verzinnen elke keer weer gekke dingen, zoals een hond erbij, zodat hij weer over de rooie gaat door alle schijt op het mooie tapijt.
  maandag 29 april 2013 @ 12:08:38 #197
316232 Lutte
duimelut
pi_125860312
Ik ga Barbie en Michael vanavond in levende lijve zien *O*

:')
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  maandag 29 april 2013 @ 13:21:41 #198
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125863011
quote:
1s.gif Op maandag 29 april 2013 12:08 schreef Lutte het volgende:
Ik ga Barbie en Michael vanavond in levende lijve zien *O*

:')
Zet je wel een helm op? :P
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
  maandag 29 april 2013 @ 13:49:34 #199
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_125863877
quote:
0s.gif Op maandag 29 april 2013 11:33 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ik denk dat het van de kijkcijfers afhangt, ze verzinnen elke keer weer gekke dingen, zoals een hond erbij, zodat hij weer over de rooie gaat door alle schijt op het mooie tapijt.
Een nieuwe baby zie ik ook nog wel gebeuren... En dan weer verhuizen natuurlijk :P
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:31:16 #200
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125917597
nou, drama queen is weer in beeld
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:34:44 #201
316232 Lutte
duimelut
pi_125917838
quote:
10s.gif Op maandag 29 april 2013 13:21 schreef tonja het volgende:

[..]

Zet je wel een helm op? :P
Ze kwamen niet!
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:35:04 #202
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125917866
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:34 schreef Lutte het volgende:

[..]

Ze kwamen niet!
:D
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125917873
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:34 schreef Lutte het volgende:

[..]

Ze kwamen niet!
:D
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:36:57 #204
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125917971
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:34 schreef Lutte het volgende:

[..]

Ze kwamen niet!
:')
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:37:11 #205
316232 Lutte
duimelut
pi_125917987
Dat is niet om te lachen! Stond ik daar, met m'n moeder, speciaal voor Barbie & Michael en Django Wagner. Allebei niet op komen dagen!
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:39:01 #206
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125918086
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:37 schreef Lutte het volgende:
Dat is niet om te lachen! Stond ik daar, met m'n moeder, speciaal voor Barbie & Michael en Django Wagner. Allebei niet op komen dagen!
Met je moeder nog wel. Arme vrouw :D
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:40:43 #207
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125918177
Ze heeft van zichzelf helemaal geen wimpers
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:41:27 #208
316232 Lutte
duimelut
pi_125918218
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:39 schreef amaranta het volgende:

[..]

Met je moeder nog wel. Arme vrouw :D
Het was haar idee _O- Ze wilde weten of Michael echt zo klein was in het echt, en Django zo dik. Krijg je in plaats daarvan André Pronk en Def Rhymz op je dak. :X
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:41:40 #209
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125918231
Niet zonder portie friet. Geniaal.
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:43:12 #210
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_125918332
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:41 schreef Lutte het volgende:

[..]

Het was haar idee _O- Ze wilde weten of Michael echt zo klein was in het echt, en Django zo dik. Krijg je in plaats daarvan André Pronk en Def Rhymz op je dak. :X
Ik zou toch 10 keer liever Def Rhymz horen dan die kneus van een Pronk :o

Had Barbie nog een excuus? Zeker lam na Koninginnenach _O-
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:43:31 #211
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125918358
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:41 schreef Lutte het volgende:

[..]

Het was haar idee _O- Ze wilde weten of Michael echt zo klein was in het echt, en Django zo dik. Krijg je in plaats daarvan André Pronk en Def Rhymz op je dak. :X
Leuk. Zo zijn wij eens met de opa (eind 70 begin 80 schat ik) van een vriendin naar Extrema Outdoor geweest. Klapstoeltje mee. Die man had de dag van zn leven.
En iedereeeen wilde met opa op de foto.
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:44:33 #212
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125918436
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:43 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik zou toch 10 keer liever Def Rhymz horen dan die kneus van een Pronk :o

Had Barbie nog een excuus? Zeker lam na Koninginnenach _O-
Dat was gisteren toch?
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:44:54 #213
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_125918455
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:44 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat was gisteren toch?
Oh kak, ik lees weer eens verkeerd, sorry Lut :D
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_125918522
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:43 schreef amaranta het volgende:

[..]

Leuk. Zo zijn wij eens met de opa (eind 70 begin 80 schat ik) van een vriendin naar Extrema Outdoor geweest. Klapstoeltje mee. Die man had de dag van zn leven.
En iedereeeen wilde met opa op de foto.
Aww wat tof O+
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:45:39 #215
316232 Lutte
duimelut
pi_125918523
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:43 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik zou toch 10 keer liever Def Rhymz horen dan die kneus van een Pronk :o

Had Barbie nog een excuus? Zeker lam na Koninginnenach _O-
Er viel niks te horen, hij had een DJ bij en krijste alleen af en toe een woord door de tekst heen.

Rest vd tijd heeft hij aan z'n microfoon staan likken, flessen water in het publiek en over zijn kruis gegooid en neukbewegingen gemaakt.

André, arme André. Kwam niet via de artiesteningang maar gewoon over het veld waar een kleine 2000 man stonden en ik de enige was die hem herkende.
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_125918653
omg nu ook al een real life soap over Jokertje :')
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:47:51 #217
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125918673
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:45 schreef MissJ het volgende:

[..]

Aww wat tof O+
Hij woont daar in de wijk en hoort altijd de geluiden, en wilde daar dus eens naar toe. Hij wil eik wel weer maar oma vindt dat geen strak plan.
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:47:56 #218
316232 Lutte
duimelut
pi_125918680
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:43 schreef amaranta het volgende:

[..]

Leuk. Zo zijn wij eens met de opa (eind 70 begin 80 schat ik) van een vriendin naar Extrema Outdoor geweest. Klapstoeltje mee. Die man had de dag van zn leven.
En iedereeeen wilde met opa op de foto.
Prachtig _O- Die zal het vast naar z'n zin hebben gehad, al was het maar met mensen kijken :D
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_125918682
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:45 schreef Lutte het volgende:

[..]

Er viel niks te horen, hij had een DJ bij en krijste alleen af en toe een woord door de tekst heen.

Rest vd tijd heeft hij aan z'n microfoon staan likken, flessen water in het publiek en over zijn kruis gegooid en neukbewegingen gemaakt.

André, arme André. Kwam niet via de artiesteningang maar gewoon over het veld waar een kleine 2000 man stonden en ik de enige was die hem herkende.
_O- _O-
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:48:39 #220
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125918734
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:47 schreef MissJ het volgende:
omg nu ook al een real life soap over Jokertje :')
We gaan toggg wel kijken ja toggg?
Je leg er 1 neer en kreg er 10
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:49:49 #221
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125918829
wie is andre pronk? :@
  dinsdag 30 april 2013 @ 20:52:14 #222
316232 Lutte
duimelut
pi_125919013
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 20:49 schreef amaranta het volgende:
wie is andre pronk? :@
6c16f95e5837b7a15cc22a32eb72fad8_XL.jpg
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:04:42 #223
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125919775
Whahaa 'dat verwacht je toch niet'. Ze heeft maaaaaanden lopen zaniken :D
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:07:12 #224
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125919902
waar verdient ze al deze verrassingen voor? ze is een verwend brat
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:07:20 #225
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_125919917
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:04 schreef tonja het volgende:
Whahaa 'dat verwacht je toch niet'. Ze heeft maaaaaanden lopen zaniken :D
Ja maar ik geloof oprecht dat ze DIT niet verwacht had!
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:08:29 #226
20716 tonja
www.tonja-tekenshow.tk
pi_125919965
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:07 schreef Starlie het volgende:

[..]

Ja maar ik geloof oprecht dat ze DIT niet verwacht had!
Eens, ze is volgens mij elke keer weer verbaast als ze moet poepen ook :')
►►►TONJA'S TEKENSHOW !!! ELKE DINSDAGAVOND VANAF 8 UUR http://tonja-tekenshow.tk Wekelijkse reminder? Stuur me een DM◄◄◄◄
pi_125920050
tering hee wat erg dit! :( Wat denk je dan als je gvd je hond de hele dag binnen laat :{
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:09:50 #228
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_125920070
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:09 schreef MissJ het volgende:
tering hee wat erg dit! :( Wat denk je dan als je gvd je hond de hele dag binnen laat :{
Rekening gaat naar RTL.
★★★★★
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:09:55 #229
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_125920073
Wat erg dit!! Je laat je hond toch niet op de hotelkamer?!
pi_125920113
Anders laat je je honden (waarvan één een puppy) lekker de hele dag alleen op een hotelkamer...
En dan raar opkijken dat ze de boel hebben gesloopt :')
pi_125920273
Wat een a-sociaal stel zeg.
Die hond kan het niet helpen, maar zij wel.
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:12:55 #232
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125920275
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:10 schreef Bakkerd het volgende:
Anders laat je je honden (waarvan één een puppy) lekker de hele dag alleen op een hotelkamer...
En dan raar opkijken dat ze de boel hebben gesloopt :')
als je nog niet voor honden kan zorgen, is het een wonder dat dat kind nog leeft.
pi_125920292
O... deze jongen krijgt nu ook een eigen programma? :O

Ordinaire chick :(
pi_125920322
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:07 schreef THEFXR het volgende:
waar verdient ze al deze verrassingen voor? ze is een verwend brat
Ja, bespottelijk. Alsof ze er recht op heeft ofzo. Idioote gedoe.
pi_125920339
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:12 schreef THEFXR het volgende:

[..]

als je nog niet voor honden kan zorgen, is het een wonder dat dat kind nog leeft.
Ja echt ja... Mijn god :'(
pi_125920409
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:08 schreef tonja het volgende:

[..]

Eens, ze is volgens mij elke keer weer verbaast als ze moet poepen ook :')
Ik begrijp niet waarom mensen moeten melden als ze naar het toilet gaan. Ze lijken wel een fixatie te hebben over ontlasting. Is het niet van de hond dan is het wel van hun zelf.
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:15:39 #237
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125920459
geen barbie meer, maar jokertje?
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:17:32 #238
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125920549
schijnbaar was dit het laatste deel, dus we zijn voorlopig van barbie af
pi_125920869
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:17 schreef THEFXR het volgende:
schijnbaar was dit het laatste deel, dus we zijn voorlopig van barbie af
Ik weet alleen niet of ik de soap over het leven van Jokertje een goede vervanger vind :P
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:38:05 #240
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_125921764
Kunnen ze meteen weer verhuizen. Ze werken allebei niet dus hoe gaan ze dat huis betalen?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:49:13 #241
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_125922452
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:38 schreef Ticootje het volgende:
Kunnen ze meteen weer verhuizen. Ze werken allebei niet dus hoe gaan ze dat huis betalen?
van de serie en als backup gaat barbie cammen, verder is er nog het cafe en werkte hij als uitsmijter, dus nog redelijke opties
  dinsdag 30 april 2013 @ 21:57:12 #242
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_125922917
De laatste afleveringen draaien sowieso alleen nog maar om het levensvatbaar houden van de show, gesponsorde dit, gesponsorde dat.... dat is al niet meer interessant.
Je wilt de struggles of the tough life zien, en dan is het prima dat ze daar ook leuk mee verdienen, en hun leven op die manier minder zwaar wordt, maar als het leven dan van sponsoring aan elkaar gaat hangen is het niet leuk meer.

De show moet zichzelf gaan verdienen en daarom is hij niet meer interessant.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 30 april 2013 @ 22:00:49 #243
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125923112
Die Shana is wel een draak zeg.
  woensdag 1 mei 2013 @ 00:24:10 #244
251975 kissaa
fka: kissa
pi_125930352
Die Barbie interesseert me geen ene moer, maar hoe gaat het met het hondje?
  woensdag 1 mei 2013 @ 10:28:09 #245
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_125934820
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:10 schreef Bakkerd het volgende:
Anders laat je je honden (waarvan één een puppy) lekker de hele dag alleen op een hotelkamer...
En dan raar opkijken dat ze de boel hebben gesloopt :')
Ja echt he... ze zullen je gasten maar zijn in je hotel, zeg :') _O-
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  woensdag 1 mei 2013 @ 20:21:33 #246
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_125953240
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 10:28 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ja echt he... ze zullen je gasten maar zijn in je hotel, zeg :') _O-
Je zou eens moeten weten wat hotelgasten zoal doen.
  woensdag 1 mei 2013 @ 20:44:02 #247
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_125954351
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 10:28 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ja echt he... ze zullen je gasten maar zijn in je hotel, zeg :') _O-
Liever gast in je hotel, dan als buren :X
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_125975138
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:22 schreef Bakkerd het volgende:

[..]

Ik weet alleen niet of ik de soap over het leven van Jokertje een goede vervanger vind :P
Matsoe Matsoe gaat de show stelen denk ik.
Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.
  vrijdag 3 mei 2013 @ 01:49:48 #249
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_126009593
1101barbie.jpg

Toch is het eigenlijk wel een mooi meisje
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
  vrijdag 3 mei 2013 @ 21:19:36 #250
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_126037651
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 01:49 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:
[ afbeelding ]

Toch is het eigenlijk wel een mooi meisje
dat is voor alle verbouwingen
  vrijdag 3 mei 2013 @ 21:33:25 #251
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_126038190
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 april 2013 21:49 schreef THEFXR het volgende:

[..]

van de serie en als backup gaat barbie cammen, verder is er nog het cafe en werkte hij als uitsmijter, dus nog redelijke opties
Ze wilde toch niet meer cammen? En die bar is niet van haar toch?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 3 mei 2013 @ 21:38:10 #252
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_126038409
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 21:19 schreef THEFXR het volgende:

[..]

dat is voor alle verbouwingen
ik kan geen foto´s vinden van haar na haar verbouwingen.

ik vind barbie echt veel mooier dan al die zogenaamde beauties als scarlett johansen, halle berry, mila kunis, charlize theron etc etc
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
pi_126039231
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 21:38 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:

[..]

ik kan geen foto´s vinden van haar na haar verbouwingen.

ik vind barbie echt veel mooier dan al die zogenaamde beauties als scarlett johansen, halle berry, mila kunis, charlize theron etc etc
:{

Heb je haar al eens goed aangekeken? Eigen haar heeft ze amper, plastic wimpers die altijd op half 11 hangen en haar huid begint gewoon te vlekken van al die zonnebank uren.
Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.
  vrijdag 3 mei 2013 @ 21:55:49 #254
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_126039292
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 01:49 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:
[ afbeelding ]

Toch is het eigenlijk wel een mooi meisje
Morgen om 9 uur even langs de specsavers dan maar?
  vrijdag 3 mei 2013 @ 22:04:16 #255
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_126039768
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 21:55 schreef amaranta het volgende:

[..]

Morgen om 9 uur even langs de specsavers dan maar?
Hoezo? Ik denk echt dat is de make up en het zonnebanktintje eraf haalt, haren iets donkerder en golvend dat ze dan ech een beauty is
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
pi_126039898
Probleem is dat je de gevolgen van die zonnebank er waarschijnlijk alleen nog met een kaasschaaf af krijgt.
Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.
  vrijdag 3 mei 2013 @ 22:45:40 #257
370243 Mrs.Salvatore
Apparently.
pi_126042041
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 21:38 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:

[..]

ik kan geen foto´s vinden van haar na haar verbouwingen.

ik vind barbie echt veel mooier dan al die zogenaamde beauties als scarlett johansen, halle berry, mila kunis, charlize theron etc etc
:') x 183733884483726
Gewoon normaal doen ja.
  zaterdag 4 mei 2013 @ 01:14:04 #258
251975 kissaa
fka: kissa
pi_126047539
Nog een keer: Dat mens plus echtgenoot kan me de pot op. Hoe gaat het met dat doodzieke (kees)hondje? Ik wil het echt graag weten :'(
pi_126047769
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 22:04 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:

[..]

Hoezo? Ik denk echt dat is de make up en het zonnebanktintje eraf haalt, haren iets donkerder en golvend dat ze dan ech een beauty is
Ik denk het niet. Ze heeft al geen mooie botstructuur in haar gezicht. Pafferig.
Al kan ik me er echt geen voorstelling maken, Barbie zonder plamuur, bruin, extensions.
  zaterdag 4 mei 2013 @ 07:57:48 #260
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_126049783
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 22:04 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:

[..]

Hoezo? Ik denk echt dat is de make up en het zonnebanktintje eraf haalt, haren iets donkerder en golvend dat ze dan ech een beauty is
Ik denk dat ze zichzelf dan niet eens herkent.
Overigens denk ik niet dat ze een gezichtsbouw heeft die heel mooi is, de hamsterwangen blijven waarschijnlijk, maar al die rotzooi van haar hoofd zal vrijwel zeker een verbetering zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_126050155
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 22:04 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:

[..]

Hoezo? Ik denk echt dat is de make up en het zonnebanktintje eraf haalt, haren iets donkerder en golvend dat ze dan ech een beauty is
Dat wat jij slikt, dat wil ik ook!
Go hard or go home
pi_126050169
Als ze alle make-up weg laat is het een kopie van haar vader.
  zaterdag 4 mei 2013 @ 09:47:52 #263
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_126050467
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 01:14 schreef kissaa het volgende:
Nog een keer: Dat mens plus echtgenoot kan me de pot op. Hoe gaat het met dat doodzieke (kees)hondje? Ik wil het echt graag weten :'(
Die mocht na een nachtje dierenarts weer gezellig mee naar huis. Om vervolgens samen met Gucci alleen te worden gelaten op een hotelkamer. Die ze vakkundig gesloopt hebben saampjes :+
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  zaterdag 4 mei 2013 @ 10:57:36 #264
251975 kissaa
fka: kissa
pi_126051402
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 09:47 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Die mocht na een nachtje dierenarts weer gezellig mee naar huis. Om vervolgens samen met Gucci alleen te worden gelaten op een hotelkamer. Die ze vakkundig gesloopt hebben saampjes :+
Dank je!

Wat een rare mensen toch. Twee hondjes achterlaten in een hotelkamer. Hopelijk moeten ze een vette schadevergoeding betalen.
pi_126051743
quote:
11s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 09:10 schreef Noek het volgende:

[..]

Dat wat jij slikt, dat wil ik ook!
Geef het dan ook maar gelijk aan mij door. :Y
pi_126051908
Heeft ze nou ook echt gewebcamd? Ze zou toch gaan cammen?
  zondag 5 mei 2013 @ 15:38:57 #267
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_126093713
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 mei 2013 07:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik denk dat ze zichzelf dan niet eens herkent.
Overigens denk ik niet dat ze een gezichtsbouw heeft die heel mooi is, de hamsterwangen blijven waarschijnlijk, maar al die rotzooi van haar hoofd zal vrijwel zeker een verbetering zijn.
Ze moet natuurlijk ook nog wel wat kilootjes afvallen. Maar persoonlijk zie ik niet echt hamsterwangen. Vind een rond gezichtje wel lief en vrouwelijk.

foto_11938_barbie-uit-oh-oh-cherso-ontkent-vernieling-huis-ex-vriend.jpg
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
pi_126094042
Gaat ze naakt? Als in 'naakt in de Playboy'? Nee, bedankt. :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r
welke hal moet je hebben voor zieke air max ??
pi_126094077
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 22:45 schreef Mrs.Salvatore het volgende:

[..]

:') x 183733884483726
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
welke hal moet je hebben voor zieke air max ??
pi_126094113
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 21:55 schreef amaranta het volgende:

[..]

Morgen om 9 uur even langs de specsavers dan maar?
hahaha.
welke hal moet je hebben voor zieke air max ??
  zondag 5 mei 2013 @ 17:26:58 #271
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_126097212
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 15:50 schreef NEC-Nijmegen het volgende:
Gaat ze naakt? Als in 'naakt in de Playboy'? Nee, bedankt. :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r
Ik kan niet wachten. Volgens mij wordt zij echt het beste covermodel ooit *O* *O* *O*

Go go Barbie!
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
pi_126097614
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 17:26 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:

[..]

Ik kan niet wachten. Volgens mij wordt zij echt het beste covermodel ooit *O* *O* *O*

Go go Barbie!
Vies.
welke hal moet je hebben voor zieke air max ??
pi_126098452
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 15:38 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:

[..]

Ze moet natuurlijk ook nog wel wat kilootjes afvallen. Maar persoonlijk zie ik niet echt hamsterwangen. Vind een rond gezichtje wel lief en vrouwelijk.

[ afbeelding ]
Wat is dat voor die borsten? Een reserve-exemplaar?
  zondag 5 mei 2013 @ 21:46:24 #274
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_126108502
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 18:15 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wat is dat voor die borsten? Een reserve-exemplaar?
iemand zijn schouder, je ziet ook nog het randje van een gezicht.
  zondag 5 mei 2013 @ 23:49:56 #275
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_126114407
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2013 15:38 schreef YouCanLeaveYourHeadOn het volgende:

[..]

Ze moet natuurlijk ook nog wel wat kilootjes afvallen. Maar persoonlijk zie ik niet echt hamsterwangen. Vind een rond gezichtje wel lief en vrouwelijk.

[ afbeelding ]
Nog meer afvallen? Dan heeft ze ondergewicht.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  maandag 6 mei 2013 @ 00:34:56 #276
251975 kissaa
fka: kissa
pi_126115717
Ik vind ze beiden erg ordi en dom.

:r
pi_126119155
Hadden ze te weinig beeldmateriaal dat de helft van deze aflevering over jokertje ging?

Zouden we dan geen barbie meer op tv krijgen. Of is dit een rtl actie dat men ze even in de vergetelheid laten raken en we hierdoor weer meer drama te zien gaan krijgen.
  zaterdag 18 mei 2013 @ 10:56:05 #278
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_126668621
Echtgenoot Barbie aangehouden

DEN HAAG -
De man van de Haagse realityster Barbie, de 32-jarige Michael, is vanavond in zijn woning gearresteerd op verdenking van een poging tot het aanschaffen van een vuurwapen en handel in verdovende middelen.

Dat stellen getuigen die zagen hoe de echtgenoot van de Oh Oh Cherso-ster door een politiemacht werd meegenomen. De politie bevestigt dat er een 32-jarige man is aangehouden op verdenking van de feiten, maar kan niets vertellen over de identiteit.

Daarnaast werd er vanavond een grootscheepse controle gehouden in het café van Barbie en Michael in de Scheveningse Keizerstraat. Hier werden drie mannen en een vrouw gearresteerd. De vrouw voor het beledigen van de agenten en de mannen voor drugsbezit. Op het ogenblik wordt het café doorzocht.

Bron
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 18 mei 2013 @ 11:56:18 #279
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_126670187
Lekker dan.
  zaterdag 18 mei 2013 @ 12:00:54 #280
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_126670335
Daar gaat elke hoop op een verlenging van de soap bij RTL 4.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_126672082
2zgc9is.png
pi_126672221
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 12:00 schreef Ticootje het volgende:
Daar gaat elke hoop op een verlenging van de soap bij RTL 4.
Of juist wel. Kijkcijfers he, het maakt niet uit hoe.
pi_126673218
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 13:08 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Of juist wel. Kijkcijfers he, het maakt niet uit hoe.
Nee, denk dat RTL het kwa imago niet gaat durven.
Ze zijn nu wel officieel criminele tokkies.
pi_126673571
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 13:43 schreef hunter2011 het volgende:

[..]

Nee, denk dat RTL het kwa imago niet gaat durven.
Ze zijn nu wel officieel criminele tokkies.
Hij had toch allang een veroordeling vanwege teelt oid gehad, dus zoveel maakt dat nu ook niet meer uit.

De ondergang van barbie dat moet toch wel veel kijkers trekken.
  zaterdag 18 mei 2013 @ 14:32:07 #285
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_126675042
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 10:56 schreef Leandra het volgende:
Echtgenoot Barbie aangehouden

DEN HAAG -
De man van de Haagse realityster Barbie, de 32-jarige Michael, is vanavond in zijn woning gearresteerd op verdenking van een poging tot het aanschaffen van een vuurwapen en handel in verdovende middelen.

Dat stellen getuigen die zagen hoe de echtgenoot van de Oh Oh Cherso-ster door een politiemacht werd meegenomen. De politie bevestigt dat er een 32-jarige man is aangehouden op verdenking van de feiten, maar kan niets vertellen over de identiteit.

Daarnaast werd er vanavond een grootscheepse controle gehouden in het café van Barbie en Michael in de Scheveningse Keizerstraat. Hier werden drie mannen en een vrouw gearresteerd. De vrouw voor het beledigen van de agenten en de mannen voor drugsbezit. Op het ogenblik wordt het café doorzocht.

Bron
ze snoven toch allebei?
  zaterdag 18 mei 2013 @ 14:54:27 #286
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_126675786
Leuk voor dat kind ook, papa straks lekker in de bak.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  zaterdag 18 mei 2013 @ 15:03:40 #287
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_126676084
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 14:54 schreef Ticootje het volgende:
Leuk voor dat kind ook, papa straks lekker in de bak.
en die arme hondjes, die geen trap meer krijgen (buiten beeld)
  zaterdag 18 mei 2013 @ 15:04:20 #288
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_126676104
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 13:53 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Hij had toch allang een veroordeling vanwege teelt oid gehad, dus zoveel maakt dat nu ook niet meer uit.

De ondergang van barbie dat moet toch wel veel kijkers trekken.
en een veroordeeling van een knokpartij.
pi_126676137
Zij geven tokkies wel een slechte naam ;)
pi_126676348
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 15:05 schreef hunter2011 het volgende:
Zij geven tokkies wel een slechte naam ;)
Dat is een tautologie! pleonasme
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zaterdag 18 mei 2013 @ 15:16:44 #291
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_126676471
Maar dat het eerste klas paupers zijn wisten we toch al. En echt verrassend is het toch ook niet? Buurt, type personen.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  zaterdag 18 mei 2013 @ 15:38:37 #292
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_126677154
weer een argument om ze uit die nieuwe woning te krijgen :D
  zaterdag 18 mei 2013 @ 17:05:18 #293
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_126679794
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 15:38 schreef THEFXR het volgende:
weer een argument om ze uit die nieuwe woning te krijgen :D
Zie ik wel gebeuren. Maar het is duindorp. De ene pauper na de andere.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_126716998
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 15:38 schreef THEFXR het volgende:
weer een argument om ze uit die nieuwe woning te krijgen :D
Ja drugshuis enzo he
  zondag 19 mei 2013 @ 12:17:20 #295
390594 Gedachtenstroom
Space Sloth on Uranus
pi_126717371
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 mei 2013 14:54 schreef Ticootje het volgende:
Leuk voor dat kind ook, papa straks lekker in de bak.
"Ja, en papa zit in een hele grote box, met allemaal mannen. En ze mogen een uurtje uit de box, en rond een uur of tien gaat het licht uit. En zijn nieuwe papa heet Bubba, en als papa niet lief is, krijgt ie een pak slaag en moet hij zeepjes rapen."
  dinsdag 21 mei 2013 @ 00:26:00 #296
113373 doeka
Pompiedomtiedom
pi_126795185
Deze keer geen geesten maar vervelende buren!

quote:
Barbie en Michael gaan weer verhuizen
van onze redactie
AMSTERDAM -

Michael van der Plas, die vrijdagavond werd gearresteerd op verdenking van een poging tot het aanschaffen van een vuurwapen en handel in verdovende middelen, denkt dat iemand uit de buurt de politie heeft getipt.

"Ze lopen ons heel erg te sarren om ons weg te krijgen, en dat is ze gelukt. Ik ga verhuizen," vertelt hij aan Shownieuws. Echtgenote Barbie kan dit bevestigen: "Barbie en Michael gaan weer verhuizen".

De politie viel vrijdag de bar van Michael en Samantha de Jong, zoals Barbie echt heet, binnen na anonieme tips. Michael werd vervolgens in zijn woning gearresteerd. "Noch in de bar noch bij Michael thuis zijn vuurwapens of verdovende middelen aangetroffen. Ook grote sommen contant geld, die je vaak ziet bij drugsdealers, ontbraken," aldus zijn manager.

De man van realityster Barbie werd maandagmiddag weer vrijgelaten, maar blijft verdachte in het onderzoek.
But till then tramps like us baby we were born to run
But till then tramps like us baby we were born to run
  dinsdag 21 mei 2013 @ 01:13:18 #297
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_126796436
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2013 00:26 schreef doeka het volgende:
Deze keer geen geesten maar vervelende buren!

[..]

Ik voel een real life soap aankomen 8-)
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  dinsdag 21 mei 2013 @ 01:47:00 #298
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_126797003
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2013 00:26 schreef doeka het volgende:
Deze keer geen geesten maar vervelende buren!

[..]

Van vrijdagavond tot maandagmiddag vast zonder dat er in je huis of bedrijf iets aangetroffen is?
Bijzonder.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 21 mei 2013 @ 07:35:20 #299
81363 Hilzillah
Fall Dead!
pi_126798024
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2013 01:47 schreef Leandra het volgende:

[..]

Van vrijdagavond tot maandagmiddag vast zonder dat er in je huis of bedrijf iets aangetroffen is?
Bijzonder.
Dat is normaal hoor. Eerste voorarrest is 6 uur ofzo. Dan wordt het verlengd met 2 dagen. Dan evt met 14. enz.
  dinsdag 21 mei 2013 @ 08:27:12 #300
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_126798514
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 mei 2013 07:35 schreef Hilzillah het volgende:

[..]

Dat is normaal hoor. Eerste voorarrest is 6 uur ofzo. Dan wordt het verlengd met 2 dagen. Dan evt met 14. enz.
Als er geen bewijs aangetroffen is?
Ze zullen toch iets moeten hebben.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_126804152
Ik ben een beetje Barbie moe :O
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')