Het blijft wel een geweldig persoon op op tv te zienquote:Op donderdag 16 mei 2013 20:52 schreef Felagund het volgende:
Piere Wind ziet er ook wel uit alsof hij zo'n emmertje mayonaise kan leegeten
Zelfgemaakte mayo ben ik helaas ook geen ster in. Mijn Vlaamse schoonzus neemt regelmatig potten mayonaise uit België mee en die mayo vind ik veel lekkerder dan in Nederland. Zuriger, niet volgestopt met suikers om het zoet te laten smaken.quote:Op donderdag 16 mei 2013 23:48 schreef Radegast het volgende:
Zaanse mayonaise, ook mijn favoriet. Al is het bij mij wel zo dat ik daardoor alle andere mayonaise behoorlijk smerig ben gaan vinden, Calvé voorop.
Lekkerste is natuurlijk zelfgemaakte mayo, maar die is bij mij zo vaak mislukt dat ik gestopt ben met proberen...
Bingoquote:Op donderdag 16 mei 2013 21:45 schreef Snowglobe het volgende:
[..]
Het bevat minder calorieën, maar het is vooral goedkoper voor hun denk ik..
Niet bij de groothandel, daar scheelt frietsaus een euro of 5-10 per 10L emmer tov echte mayoquote:Op vrijdag 17 mei 2013 12:57 schreef lyolyrc het volgende:
Gisteren had ik na de uitzending nog even op de website van AH gekeken wat er voor de mayonaise en de frietsauzen van Remia gevraagd wordt. De frietsauzen zijn duurder.
Ik kom er zelden maar vraag me af of het bij "elke" snackbar zo is.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 12:58 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Bij elke snackbar staat er gewoon mayonaise. Als dat geen mayonaise is mag je het niet zo verkopen. Ik vind dat nogal schandalig eigenlijk. Waarom worden de snackbars niet aangepakt?
Bij elke snackbar waar ik kom.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 13:12 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
Ik kom er zelden maar vraag me af of het bij "elke" snackbar zo is.
Hoezo? JE maakt een saus waar weinig vet in zit want daar is vraag naar. Dan ga je toch niet zeiken dat ze het vervangen hebben met water? Waar hadden ze de saus dan op moeten basseren? Lucht? Ik snap niet waarom het een probleem is dat een saus een emulsie is in water in plaats van in olie.quote:
Prima, maar dan moet je het geen mayonaise noemen, net zoals je margarine geen boter moet noemen en cacaofantasie geen chocolade.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 15:45 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Hoezo? JE maakt een saus waar weinig vet in zit want daar is vraag naar. Dan ga je toch niet zeiken dat ze het vervangen hebben met water? Waar hadden ze de saus dan op moeten basseren? Lucht? Ik snap niet waarom het een probleem is dat een saus een emulsie is in water in plaats van in olie.
Hij komt me veel te dichtbij in mijn comfortzone als ie met je spreekt.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 15:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Zit de aflevering nu te kijken, Pierre Wind is echt een held
Vind het het ook een nare man. Die marijn is in deze uitzending ook net een klein kind.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Hij komt me veel te dichtbij in mijn comfortzone als ie met je spreekt.
Moeite met mensen die je aanraken?quote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Hij komt me veel te dichtbij in mijn comfortzone als ie met je spreekt.
Ja dat toontje van haar, gruwelquote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:51 schreef fotostarter het volgende:
. Die marijn is in deze uitzending ook net een klein kind
Nee, met mensen die zich ongevraagd aan mij opdringen wel.quote:
Ik heb pierre wind een paar keer ontmoet, hij is er in your face, zo is hij gewoon, komt dichterbij dan Nederlanders. Hij dringt zich niet opquote:Op vrijdag 17 mei 2013 17:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee, met mensen die zich ongevraagd aan mij opdringen wel.
Ik vind hem heel erg .. hoe zeg ik dat.... aanwezig.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 17:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb pierre wind een paar keer ontmoet, hij is er in your face, zo is hij gewoon, komt dichterbij dan Nederlanders. Hij dringt zich niet op
Marijn heeft haar stem ook niet echt mee.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:51 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Vind het het ook een nare man. Die marijn is in deze uitzending ook net een klein kind.
Verder leuke aflevering
Op Tv is het een zeer irritante acteur, die bovendien gewoon totaal niet leuk of grappig is. Nog nepper als fritessaus die als mayonaise verkocht wordt.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 17:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb pierre wind een paar keer ontmoet, hij is er in your face, zo is hij gewoon, komt dichterbij dan Nederlanders. Hij dringt zich niet op
Mwa.. andere afleveringen is er niks mis mee. Ze deed nu gewoon anders.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 18:35 schreef Soldier2000 het volgende:
[..]
Marijn heeft haar stem ook niet echt mee.
Ja ja.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 19:22 schreef fotostarter het volgende:
Mwa.. andere afleveringen is er niks mis mee. Ze deed nu gewoon anders.
Als je niet weet wat het verschil is, is het toch hetzelfde?quote:Op vrijdag 17 mei 2013 19:26 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja ja.
Dat zei ze ook een paar keer op een wat vervelende toon.
Er is overigens niets mis met fritessaus voor de mensen die niet zoveel vet willen eten, maar wel een saus voor bij de patat willen. Alleen nu deden ze of het product de mensen nept of zo, maar op de flessen Remia staat echt niet het woord 'mayonaise'. Het enige neppe er aan is dat mensen in een snackbar denken mayonaise te krijgen en dat niet krijgen. En ik vond het wel slecht van iemand die zei dat bij hun fritessaus en mayonaise hetzelfde waren, maar geen flauw idee had wat het verschil was.
Zo moelijk is het toch niet, gewoon handmixer en rustig olie erbij schenken ?quote:Op vrijdag 17 mei 2013 11:17 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zelfgemaakte mayo ben ik helaas ook geen ster in. Mijn Vlaamse schoonzus neemt regelmatig potten mayonaise uit België mee en die mayo vind ik veel lekkerder dan in Nederland. Zuriger, niet volgestopt met suikers om het zoet te laten smaken.
Het is ook niet moeilijk, ik vind die van mijzelf gewoon echt niet lekker. Misschien heb ik niet de juiste olie gebruikt oid.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 00:31 schreef ddx het volgende:
Zo moelijk is het toch niet, gewoon handmixer en rustig olie erbij schenken ?
Welke heb je gebruikt dan?quote:Op zaterdag 18 mei 2013 13:15 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het is ook niet moeilijk, ik vind die van mijzelf gewoon echt niet lekker. Misschien heb ik niet de juiste olie gebruikt oid.
Dat weet ik niet meer hoor Waarschijnlijk wat voor handen was (olijfolie, koolzaadolie, zonnebloemolie...geen idee)quote:
Pierre Wind zei nog heel duidelijk in het programma dat je geen olijfolie voor mayonaise moet gebruiken, omdat dat niet te hachelen is.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 14:31 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat weet ik niet meer hoor Waarschijnlijk wat voor handen was (olijfolie, koolzaadolie, zonnebloemolie...geen idee)
Gebruik een zo neutraal mogelijke olie, zoals distelolie, druivenpit of arachideolie.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 13:15 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het is ook niet moeilijk, ik vind die van mijzelf gewoon echt niet lekker. Misschien heb ik niet de juiste olie gebruikt oid.
Dit ja, niet olijfolie ofzo gebruikenquote:Op zaterdag 18 mei 2013 15:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gebruik een zo neutraal mogelijke olie, zoals distelolie, druivenpit of arachideolie.
Absoluutquote:Op donderdag 23 mei 2013 18:39 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
wel leuk om te proberen, majo van 100% olijfolie. dat is zo fucking ranzig
Valt mij de afgelopen wel vaker op.quote:
EN helemaal in gedekt, maar geen handschoentjes aan ....quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |