Mascarpone komt het dichtst in de buurt, eventueel wat verdunt met room, en is eenvoudiger dan room inkoken, hoewel je zowel clotted cream kan maken.quote:Op maandag 15 april 2013 17:40 schreef habitue het volgende:
Ik moet voor een recept double cream gebruiken. Ik las ergens dat dit niet in NL te verkrijgen is. Kan ik dit door iets vervangen? Is het ook geen idee om gewoon slagroom in te koken om zo een hoger vetpercentage te krijgen? Of werkt dat zo niet.
Double cream of clotted cream?quote:
is bekend, maar toch lief, mooie versie van Nouvelle Vaguequote:Op donderdag 18 april 2013 22:29 schreef RobinOok het volgende:
Voor Piet
(vast al wel bekend, maar toch)
Maar Schmidt lijkt gefileerde sardines te hebben: http://www.schmidtzeevis.nl/webwinkel/index.php?hoofdcat=1 (Even tot halverwege scrollen of CTRL-F sardines). Het lijkt mij ook een hels karwei, maar als zij het voor 25 cent per sardine doen dan vind ik dat primaquote:Op woensdag 20 oktober 2004 15:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Whahahaha
Zie de visboer al kijken,
kun je ze fileren
Waahahahahaaha
Bij mijn visboer ook gefileerd! Niet in 2 losse filets, maar als een vlinder, zeg maar. Ik weet dan alleen niet of je wel helemaal van de graatjes af bent, laatst ook bij mijn makreelfilets nog wat graten eruit moeten plukken. Sardientjes van de bbqquote:Op maandag 22 april 2013 11:33 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Piet, ik heb vanavond vis op het menu, en ben aan het kijken wat het gaat worden. Ik vind de smaak van sardientjes heerlijk alleen die gruwelijke graatjes erin...
Al googelend kwam ik deze quote tegen:
[..]
Maar Schmidt lijkt gefileerde sardines te hebben: http://www.schmidtzeevis.nl/webwinkel/index.php?hoofdcat=1 (Even tot halverwege scrollen of CTRL-F sardines). Het lijkt mij ook een hels karwei, maar als zij het voor 25 cent per sardine doen dan vind ik dat prima
Wat zou ik daar het beste mee kunnen doen? Bbq? Gril? Met veel olie en knoflook bakken in een hete pan?
Nou, feest Maar als je wilt oefenen dan ben je welkom hoor, dan koop ik ze heelquote:Op maandag 22 april 2013 12:00 schreef RobinOok het volgende:
Die zijn juist leuk om je knife skills mee te oefenen man!
Serveer een zoet drankje vooraf, de taart zal minder zoet smaken.quote:Op dinsdag 23 april 2013 13:08 schreef Lyriella het volgende:
Hoi Piet!
Ik heb net een appeltaart gebakken en ik vind hem iets te zoet uitgevallen, ondanks het feit dat ik de suiker in het recept al een stuk heb verminderd.. Het is niet compleet oneetbaar, maar ik zou graag willen weten hoe ik het iets minder zoet kan maken. Ik had al bedacht om er ongesuikerde room bij te serveren, maar heb jij nog andere ideeën?
Ik ken het vooral uit wildzwijnworst uit Italië. Of op bv bladerdeeg stengels, brood, maar ook gebraden vlees, vijfkruidenpoeder. Of het in Moussaka smaakt, geen idee. Ook lekker in een kruidenthee trouwensquote:Op dinsdag 23 april 2013 13:35 schreef rhubarb het volgende:
Ik heb een doosje venkelzaadjes gekocht. Weet jij leuke dingen om het in te gebruiken?
Vanavond wil ik een moussaka maken, zou het daar goed bij passen?
http://www.jamieoliver.co(...)st-voor-echte-kerelsquote:Op dinsdag 23 april 2013 13:35 schreef rhubarb het volgende:
Ik heb een doosje venkelzaadjes gekocht. Weet jij leuke dingen om het in te gebruiken?
Vanavond wil ik een moussaka maken, zou het daar goed bij passen?
uur of twee drie voor het bakken uit de koelkast halen, grillpan goed heet laten worden en gaan grillen. na een minuut omdraaien. Duw er regelmatig met een vinger op. Als hij zo aanvoelt als je wang, is hij rood, als je bovenlip medium rood, als je kinpuntje, medium, als puntje van je neus, wel done. Als je voorhoofd, volledig doorbakken en verpestquote:Op dinsdag 23 april 2013 16:34 schreef Perruche het volgende:
Piet! Kan je me nog eens vertellen: hoe bak ik het best een entrecote? Geen rare praktijken met sousvide aub. Ik heb een grillpan een koekepan en een oven.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |