abonnement Unibet Coolblue
pi_130556999
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 15:49 schreef Young_David het volgende:

[..]

Ik eet eigenlijk bijna geen rijst, behalve risotto. Maar ik zal eens op zoek gaan
Ah, nou ja, mocht je toevallig nieuwe recepten tegenkomen met rijst, dan zou je
het kunnen proberen, maar het is niet noodzakelijk hoor :+
pi_130557209
Vanavond linzenburgers maken.. :+
pi_130561596
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 15:57 schreef douche-eendje het volgende:
Vanavond linzenburgers maken.. :+
Pictures en recept! *O*

Ik was bijna vergeten een fotootje te maken en ik dacht er pas aan toen het meeste al op was :+

Maar goed er was nog iets over dus toch een fotootje :P

en het recept natuurlijk! Niet zo héél bijzonder maar wel érg lekker, en je kan er van alles
bij bedenken wat je erbij wil eten, wij hadden een grote Griekse Salade, allebei ietsje anders
want ik lust geen Feta en olijven :') dus die laat ik voor mijzelf dus gewoon weg, ik eet wel
een bakkie macadamia nootjes ter compensatie vanavond :P

maar goed recept van

Aardappeltjes uit de oven

Snij de aardappelen als patat.

Doe de aardappels in schaal water en olijfolie 50/50 tot ze net net onder zijn
gedompeld.

Naar smaak toevoegen:
citroensap
zout
half theelepeltje gele cemeni

Eventueel uitgeperste knoflook, had ik voor het eerst gedaan, rook wel lekker maar
eigenlijk smaakt het beter zonder knoflook (vind ik zelf dan, dus ik doe voortaan toch
maar weer zonder knoflook)

Zet de schaal in de oven, 30 min op 250 graden en nog 25 min onder de grill.

KLAAR!.



Mijn toetje is Irish coffee :9
pi_130564582


Voor 4-6 burgers:
250 g linzen (ik heb een mix gebruikt van gedroogde rode linzen, gekookt en een portie zwarte bonen uit blik omdat mn linzen een prutje was geworden -O-)
1 ui
40 g havermout
1 tl chilipoeder
knoflook (geperst)
zout, peper
ei

Pureer dit met keukenmachine/staafmixer tot een niet-gladde puree. Laat enkele minuten rusten. Vorm burgers en laat weer enkele minuten rusten. Doe een laagje olie in een koekenpan (anti-aanbaklaag of gietijzer is wel handig, het plakt :+ ). Leg de burgers er na 1 minuut in. Bak 5 minuten, draai voorzichtig om en bak nogmaals 5 minuten.

Aangepaste versie uit dat kookboek wat jij wilt gaan kopen.

[ Bericht 2% gewijzigd door douche-eendje op 28-08-2013 19:42:33 ]
pi_130564908
Ik ga ook maareens weer meelezen hier. Onbewust at ik soms weken vegetarisch maar ik realiseer me dat we nu al maanden altijd vlees of vis op het menu hebben.
Ga de eerste week van september alleen vegetarisch koken.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_130565359
Oh ik kwam tot deze conclusie toen ik gisteren de vriezer bij vriend opendeed en het vol lag met karbonades, speklappen, kipkrokantschnitzels en slavinken. Ik werd er gewoon onpasselijk van :') Die rommel is nieteens lekker :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_130565476
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 19:43 schreef mascara-klodder het volgende:
Oh ik kwam tot deze conclusie toen ik gisteren de vriezer bij vriend opendeed en het vol lag met karbonades, speklappen, kipkrokantschnitzels en slavinken. Ik werd er gewoon onpasselijk van :') Die rommel is nieteens lekker :')
Hier liggen er nu 3 zelfgemaakte vegaburgers in. En 1 in de koelkast, voor morgen :+
pi_130565517
quote:
17s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 19:25 schreef douche-eendje het volgende:
[ link | afbeelding ]

Voor 4-6 burgers:
250 g linzen (ik heb een mix gebruikt van gedroogde rode linzen, gekookt en een portie zwarte bonen uit blik omdat mn linzen een prutje was geworden -O-)
1 ui
40 g havermout
1 tl chilipoeder
knoflook (geperst)
zout, peper
ei

Pureer dit met keukenmachine/staafmixer tot een niet-gladde puree. Laat enkele minuten rusten. Vorm burgers en laat weer enkele minuten rusten. Doe een laagje olie in een koekenpan (anti-aanbaklaag of gietijzer is wel handig, het plakt :+ ). Leg de burgers er na 1 minuut in. Bak 5 minuten, draai voorzichtig om en bak nogmaals 5 minuten.

Aangepaste versie uit dat kookboek wat jij wilt gaan kopen.
Ziet er lekker uit! Eet Smakelijk! :D
pi_130565557
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 19:43 schreef mascara-klodder het volgende:
Oh ik kwam tot deze conclusie toen ik gisteren de vriezer bij vriend opendeed en het vol lag met karbonades, speklappen, kipkrokantschnitzels en slavinken. Ik werd er gewoon onpasselijk van :') Die rommel is nieteens lekker :')
ghehehehe...

Welkom *O*
pi_130566167
quote:
17s.gif

Op woensdag 28
augustus 2013 19:46
schreef
douche-eendje het
volgende:


[..]

Hier liggen er nu 3 zelfgemaakte vegaburgers in. En 1 in de koelkast,
voor morgen :+
Ik hou ervan! Heb ook een hele voorraad aan gedroogde linzen,
alle kleuren, alle soorten gedroogde erwten enz enz. Met kruiden en
alles zijn daar prima vega-burgers van te maken. Heb het gewoon een
beetje verwaarloosd de afgelopen maanden. Dat vriend bakken vol
Surinaams eten krijgt van zijn moeder, tantes en oma helpt ook niet echt
mee :+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_130566514
quote:
10s.gif
Op woensdag 28
augustus 2013 19:48
schreef
FANNvanhetlaatsteuur
het volgende:


[..]

ghehehehe...

Welkom *O*
Wat nog erger is, is dat hij verwacht dat ik het ook nog voor hem klaarmaak en dat het om 5 uur op tafel staat :')
Sorry hoor maar ik hou van lekker eten, sta graag uren in de keuken ook, heerlijk om met voedsel bezig te zijn O+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_130566672
quote:
9s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 20:08 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Wat nog erger is, is dat hij verwacht dat ik het ook nog voor hem klaarmaak en dat het om 5 uur op tafel staat :')
Sorry hoor maar ik hou van lekker eten, sta graag uren in de keuken ook, heerlijk om met voedsel bezig te zijn O+
Uit welk jaar komt ie? :o
Wij staan de laatste tijd zomaar vaak saampjes in de keuken *; en dat is best bijzonder
want vroeger kregen we altijd ruzie _O-

Uren in de keuken staan hoeft voor mij niet zo :@ ik hou wel van snel en makkelijk, maar soms
is het uitgebreid, maar dan doen we het meestal samen anders raak ik in paniek :')
pi_130568601
1960 ;)
Maar hij voldoet zo'n beetje aan alle stereotypen van een Surinamer :')

Ik heb trouwens alle tijd om uitgebreid te koken, zit helaas weer thuis na mijn pols te hebben gebroken. Kan geen zware pannen meer tillen, amper een aardappel schillen wat natuurlijk niet zo handig is als je in een keuken werkt :')

Verder heb ik ook gewoon geen zin om voor iemand te koken die alleen maar commentaar heeft en het als een boer naar binnenschuift en maar heel weinig lust naast zakjes aardappelpuree, potjes van Hak en speklappen.

Dus ik moet mijn zin om te koken ook weer terugkrijgen :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_130569052
Hebben jullie btw de courgette-koekjes met feta, volgens mij, van Claudia Roden gemaakt? Die staan hier sowieso volgende week weer op het menu. Zou je ook heel goed burgers van kunnen maken.
Wel de geiten/schapenfeta gebruiken niet die smakeloze koeienkaas.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_130570042
Heuy Fann! Ik ga morgen quinoa maken met wokgroenten. Is het een idee om de quinoa te koken in bouillon? Of trekt de smaak er niet zo in.. Vond het met de risotto wel erg lekker namelijk..
pi_130570899
Ik ben verslaafd aan kaas :@ Ik lust geen melk of eieren, maar kaas.. :9~ Anders was ik denk ik veganist geweest. Ben ook anti leer/bont
pi_130570918
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 21:28 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik ben verslaafd aan kaas :@ Ik lust geen melk of eieren, maar kaas.. :9~ Anders was ik denk ik veganist geweest. Ben ook anti leer/bont
Halloumiverslaving hier :@
pi_130571062
quote:
17s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 21:29 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Halloumiverslaving hier :@
Ik moest googlen :@
Hier roomkaas, oude kaas, brie en geraspte kaas. Hoe ouder hoe beter..
-edit- en feta en witte kaas!

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 28-08-2013 21:32:36 ]
pi_130576253
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 21:14 schreef Poesopstokje het volgende:
Heuy Fann! Ik ga morgen quinoa maken met wokgroenten. Is het een idee om de quinoa te koken in bouillon? Of trekt de smaak er niet zo in.. Vond het met de risotto wel erg lekker namelijk..
Ja, kan je ook doen :Y er zijn best veel manieren, als ik er ''ontbijt'' van maak kook ik het alleen in water, ergens in het topic staat een you toepje dat is ook een lekkere manier en op deze manier
met bouillon kan ook...

pi_130576295
quote:
17s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 21:29 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Halloumiverslaving hier :@
lus ik niet :@ :')
pi_130576734
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 21:31 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Ik moest googlen :@
Hier roomkaas, oude kaas, brie en geraspte kaas. Hoe ouder hoe beter..
-edit- en feta en witte kaas!
Het is echt lekker. Kaas die je kunt bakken O+ Hij maakt een squeek-geluidje als je hem eet, is ietwat zoutig... boh :9
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 23:02 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

lus ik niet :@ :')
Ook al niet? De "lustiknieeeeee"-fase duurt toch normaal tot je tienerjaren? :P
pi_130576881
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 13:21 schreef Young_David het volgende:
Na het kijken van de docu Food, Inc. werd ik echt misselijk van de manier hoe vlees 'gefabriceerd' wordt. Niet dat ik gelijk voor de rest van mijn leven vegetariër wil worden, maar ik denk wel dat het goed is om goed op te letten waar vlees vandaan komt. Naast vlees komen in die docu ook genoeg andere producten naar voren waar op een onnatuurlijke manier mee gesleuteld is.

Ik wil stukje voor stukje mijn eetgedrag gaan verbeteren en wil dat concreet gaan maken. Ik heb besloten om de hele maand september vegetariër te gaan worden. Ik ben nog nooit vegetariër geweest en heb geen idee waar ik op moet letten. Het gaat mij nu in ieder geval om vlees. Over vis twijfel ik nog omdat ik mijn vis meestal wel bij een goede visboer haal en me nog niet zo verdiept heb in vis.

Waar moet ik op letten? Zijn er bepaalde dingen die ik moet eten om toch de juiste dingen binnen te krijgen? En hoe kom ik aan nieuwe goede recepten?
Ik zat even in één van kookboeken te bladeren en toen moest ik aan jou denken :P
Voor een vleeseter is het soms moeilijk in het begin en krijg je ineens trek in iets
''van vroeger'' dan kan je de producten van de Vegetarische Slager misschien eens
proberen.

http://www.devegetarischeslager.nl/

Ik doe het niet vaak, maar soms heb ik bijvoorbeeld weer eens zin in Kip Kerrie, maar
aan gewone kip moet ik dus écht niet meer denken :') dan zijn de Plantaardige Kipstukjes
wel een uitkomst en die zijn ook écht lekker, ik vind het persoonlijk zelfs lekkerder dan
''gewone'' kip maar dat kan ook psygisch zijn :+

Ze hebben ook een kookboek is ook wel handig...



Staan ook lekkere recepten in

Deze bijvoorbeeld, Hachee My Way :D



Je kan zelf gaan BBQ-en als je daarvan houdt :+

Maar écht nodig zijn vleesvervangers niet hoor, maar mocht je een keer trek krijgen
is dit misschien een aardige manier om aan je nieuwe Vegetarische leven te wennen.
pi_130577007
quote:
17s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 23:10 schreef douche-eendje het volgende:

[..]



Ook al niet? De "lustiknieeeeee"-fase duurt toch normaal tot je tienerjaren? :P
:D sommige dingen lust ik gewoon niet, zuurkool is ook zoiets :') of olijven en nog
wel een paar dingen :+
pi_130577612
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 23:16 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

:D sommige dingen lust ik gewoon niet, zuurkool is ook zoiets :') of olijven en nog
wel een paar dingen :+
Eeuwig jong dus :P
pi_130577639
quote:
17s.gif Op woensdag 28 augustus 2013 23:27 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Eeuwig jong dus :P
Of gewoon een beetje kieskeurig :P
pi_130579442
Weet je wat ook lekker is? :P

Romige Champignonsoep _O_

Ingredienten voor 2 a 3 personen

1 liter groentebouillon,
25 gram (plantaardige) boter,
25 gram bloem,
250 gram (kastanje)champignons,
1 rode ui, 250 ml (soja)room,
2 tenen knoflook,
flinke scheut droge witte wijn,
zwarte peper, grof zeezout.

Snipper de ui, en snijd de champignons in plakjes.
Breng ondertussen de groentebouillon aan de kook.

Maak een roux door de boter aan te bakken in een pan en de bloem eraan toe
te voegen. Roer goed door en voeg dan de gesnipperde ui toe. Pers er de
tenen knoflook bovenuit. Zet het vuur laag en laat dit nog 5 minuten doorgaren.
Schep regelmatig om.

Voeg de groentebouillon toe aan de roux en meteen daarna de champignons.
Breng 10 minuten aan de kook. Zet dan het vuur laag en doe er de (soja)room
en de witte wijn bij. Laat nog 5 minuten staan. Kruid naar smaak met peper en
zout.

Klaar! :9
pi_130586942
Ik lus geen wortel.. Alleen rauw, maar niet die gore stukjes uit groentepakketten. Of gekookte wortel, nóg erger :r En tuinbonen en spruitjes.
Voor de rest vreet ik alles c_/
pi_130586963
Even iets stoms hè.. Missen jullie bepaalde vleessoorten ook?
Ik lustte in het algemeen geen vlees, alleen wat er niet op leek. Gepaneerd en zulks.

Maar waar ik écht verslaafd aan was was salami :9~ Ik moet nog altijd even aan m'n man z'n pizza ruiken voordat ie hem mag opeten.. Salami :9~
pi_130587070
Salami is waarschijnlijk wel het enige wat ik mis. Ter compensatie dan maar zo af en toe een goede aioli... :+
pi_130589337
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 09:58 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik lus geen wortel.. Alleen rauw, maar niet die gore stukjes uit groentepakketten. Of gekookte wortel, nóg erger :r En tuinbonen en spruitjes.
Voor de rest vreet ik alles c_/
:D Worteltjes vind ik dan weer lekker *O* Spruitjes, vroeger niet hoe mijn moeder die
dingen maakte, maar later ben ik ze zelf met een gebakken uitje gaan maken en toen
lustte ik ze wel, met bospaddestoelen erdoorheen zijn ze ook wel lekker, tuinboontjes
ruiken naar zweetsokken :r en zo smaken ze ook vind ik :')

quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 09:59 schreef Poesopstokje het volgende:
Even iets stoms hè.. Missen jullie bepaalde vleessoorten ook?
Ik lustte in het algemeen geen vlees, alleen wat er niet op leek. Gepaneerd en zulks.

Maar waar ik écht verslaafd aan was was salami :9~ Ik moet nog altijd even aan m'n man z'n pizza ruiken voordat ie hem mag opeten.. Salami :9~
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 10:05 schreef douche-eendje het volgende:
Salami is waarschijnlijk wel het enige wat ik mis. Ter compensatie dan maar zo af en toe een goede aioli... :+
Salami heb ik nooit gelust _O-
Nee, ik mis vlees niet (meer), komt misschien ook omdat als je écht nog eens zin in Kip Kerrie
hebt, je deze dan ook gewoon kan gaan maken en de Plantaardige Kip, toen ik het
ontdekte heb ik het een paar keer achter elkaar gegeten, zó lekker vond ik het :D maar nu
nog maar zelden, de laatste keer is misschien wel een half jaar terug ofzo, er komen
steeds meer volledig plantaardige recepten bij, dus dan hoeft het ook niet meer zo :N

het Vegetarische gehakt gebruik ik nog wel regelmatig, voor alle gerechten waar ik
''vroeger'' gehakt in deed eigenlijk, pastasaus aten we vroeger ook vaker zonder dan
met gehakt, en dan doen we nog steeds, voor de rest ''wel eens'' een notenburger, maar
dat is ook maar heel af en toe, voor een broodje hamburger :9

Dat is het eigenlijk wel zo'n beetje, de rest van de vleesvervangers, ik heb er TIG :') geprobeerd
hoef niet zo voor mij.
pi_130589648
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 11:37 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]


[..]


[..]

Salami heb ik nooit gelust _O-

Goh. Wat vreemd :D fannvanlustiknie :Y
pi_130589700
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 11:49 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Goh. Wat vreemd :D fannvanlustiknie :Y
Biefstuk ook niet :@ van die sudderlappies vond ik dan wel weer wél lekker :+
pi_130592493
Hoe kun je nou geen salami lusten???? :D Die geur alleen al... *zwijmel..*

Frikandel speciaal mis ik soms ook wel, voor de rest helemaal niets.
Ik ben ook niet zo van de vleesvervangers, af en toe wat gehakt of een gevulde burger is meer als prima.

Ik wil sowieso geen VV's die echt naar vlees smaken, bah.
pi_130592815
Maar wat als er een vv van salami is? :o
pi_130592855
Frikandel speciaal

''ril'' oO< nooit gegeten :') nooit gelezen wat er in zat :+
pi_130592937
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 13:31 schreef douche-eendje het volgende:
Maar wat als er een vv van salami is? :o
pi_130593597
Oeh.... lijkt me ook wel lekker! Maar dan met Quinoa :9



KERRIESTOOFPOTJE

Ingredienten (4 personen)

olijfolie
1 grote ui (fijngesnipperd)
3 teentjes knoflook (fijngesneden)
2 cm gember (geraspt) (lus ik niet oO< dus laat ik weg :+ )
1 wortel (in dunne schijfjes)
1 rode paprika (in fijne reepjes)
1 gele paprika (in fijne reepjes)
1/2z ure appel (in kleine blokjes)
1 mespuntchilipoeder
1 dl groentebouillon
1 tlkerriepoeder
1,5 dlkokosmelk
maïzena (optioneel)
peper en zout

Verhit wat olijfolie in een ruime pan of wok en stoof hierin de ui glazig.

Roer de knoflook (en gember) en de kerrie onder de ui en laat kort meestoven.

Voeg hierna de wortel en paprika's toe en laat ze 5 minuten meestoven.

Roer de appel en chilipoeder onder de groenten.

Blus de groenten met de groentebouillon en de kokosmelk,
zet het deksel op de pan of wok en laat het stoofpotje op een zacht vuurtje sudderen tot alles gaar is.

Bind eventueel overtollig vocht met maïzena en kruid af met peper en zout naar smaak.
pi_130593651
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 13:31 schreef douche-eendje het volgende:
Maar wat als er een vv van salami is? :o
quote:
:o Waar is dat te krijgen?
pi_130593694
quote:
10s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 13:32 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Frikandel speciaal

''ril'' oO< nooit gegeten :') nooit gelezen wat er in zat :+
Dat wil je bij slachtafval producten ook écht niet weten!

Ik kan het ook niet meer hè, vlees eten.. Het idee alleen al maakt me misselijk. Laatst een nachtmerrie gehad waarin ik een broodje kroket aan het eten was. Ik werd beroerd wakker -O-
pi_130593715
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 13:55 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

[..]

:o Waar is dat te krijgen?
bij Super de Boer zeggen ze hier.. :+

http://www.goeievraag.nl/(...)rische-salamie.96033
pi_130593752
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 13:56 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Dat wil je bij slachtafval producten ook écht niet weten!

Ik kan het ook niet meer hè, vlees eten.. Het idee alleen al maakt me misselijk. Laatst een nachtmerrie gehad waarin ik een broodje kroket aan het eten was. Ik werd beroerd wakker -O-
Kaaskroketten! _O_ :9
pi_130593789
quote:
14s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 13:57 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

Kaaskroketten! _O_ :9
Van de Jumbooooooo!!!!!!
Zit hier 20km verderop, maar af en toe als ik in de buurt ben sla ik ze in. Evenals de VV boterhamworst en smeerworst.

http://www.veggiedeli.nl/(...)search&action=search Webwinkel, helaas 10 euro verz.kosten..
pi_130593907
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 13:58 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Van de Jumbooooooo!!!!!!
Zit hier 20km verderop, maar af en toe als ik in de buurt ben sla ik ze in. Evenals de VV boterhamworst en smeerworst.

http://www.veggiedeli.nl/(...)search&action=search Webwinkel, helaas 10 euro verz.kosten..
10 euro verzendkosten? :o Dat is wel héél veel...

Kaaskroketten haal ik tegenwoordig bij een winkeltje, ambachtelijk gemaakt :9 maar winkeltje
is in Amsterdam en ik weet niet waar jij woont...
pi_130593956
quote:
11s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 14:01 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

10 euro verzendkosten? :o Dat is wel héél veel...

Kaaskroketten haal ik tegenwoordig bij een winkeltje, ambachtelijk gemaakt :9 maar winkeltje
is in Amsterdam en ik weet niet waar jij woont...
Ow.. enne ik durf het bijna niet te zeggen :@ maar ik lustte al nooit vleeswaren op brood :D
dus dat hoef ik nu ook niet :+
pi_130594014
Kaaskroketten kan je ook gewoon bij de AH kopen hoor, vriesvak :) Zijn lekker ook.
pi_130594123
quote:
7s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 14:03 schreef Selestha het volgende:
Kaaskroketten kan je ook gewoon bij de AH kopen hoor, vriesvak :) Zijn lekker ook.
Deze zijn ook héél lekker :Y

http://www.mora.nl/1164/p(...)or-fijnproevers.html

pi_130594580
quote:
11s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 14:01 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

10 euro verzendkosten? :o Dat is wel héél veel...

Kaaskroketten haal ik tegenwoordig bij een winkeltje, ambachtelijk gemaakt :9 maar winkeltje
is in Amsterdam en ik weet niet waar jij woont...
Verkeerde kant van Fryslân :')
Hier in de buurt zitten geen ecowinkeltjes en zulke zaken. Volgens mij heeft Leeuwarden wel zulke winkels, maar dat is bijna een uur rijden vanaf hier. Mijn VV's haal ik vaak bij de Jumbo, maar zelfs die zit 20km verderop :') Onze C1000 wordt een AH straks, die heeft gelukkig wat meer VV's, ook al vind ik niet alles even lekker..

Kaaskroketten haal ik nu maar bij de snackbar weg, want die van de Jumbo gaan er met 4 tegelijk in :')
pi_130595232
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 13:56 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Dat wil je bij slachtafval producten ook écht niet weten!

Ik kan het ook niet meer hè, vlees eten.. Het idee alleen al maakt me misselijk. Laatst een nachtmerrie gehad waarin ik een broodje kroket aan het eten was. Ik werd beroerd wakker -O-
Frikandellen zijn super lekker. :@ Vind ik.
pi_130595483
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2013 14:35 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Frikandellen zijn super lekker. :@ Vind ik.
Ja :@ Maar ik zou ze niet meer kunnen eten.. het idee alleen al..
Mijn man stopte laatst op een feestje een stuk worst in mijn zoon z'n mond, ik ging bijna over m'n nek. Hij heeft dan ook de wind van voren gekregen, lul.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')