abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_125079229

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.


Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.
Bekijk ook deze presentatie ^O^.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 50 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 50 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
pi_125079461
$2.5mrd.
జ్ఞ‌ా
pi_125079483
జ్ఞ‌ా
pi_125079566
quote:
16s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:56 schreef EugeneKrabs het volgende:
Oja Flattr gaat bitcoins gebruiken: https://bitcointalk.org/index.php?topic=171133.0 :7
*G*.
జ్ఞ‌ా
pi_125079961
dr is weer iemand die van zn geld af moet :)
pi_125080313
Je kan stemmen of Dropbox bitcoin moet accepteren: https://www.dropbox.com/v(...)h-bitcoin-e-currency
  dinsdag 9 april 2013 @ 19:32:03 #7
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125080449

Bitcoin Explained door Duncan Elms
pi_125080695
Bitcoin-central ligt ook plat door ddos. :{

Bitcoin_Central twitterde op dinsdag 09-04-2013 om 14:55:04 currently experiencing a massive #ddos, looks like #bitcoin bothers someone. working on getting back up #asap reageer retweet
Bitcoin_Central twitterde op dinsdag 09-04-2013 om 18:13:38 still under #ddos, an alternate URL is available for verified users, e-mail the support to request it reageer retweet
Bitcoin_Central twitterde op dinsdag 09-04-2013 om 18:39:26 alternate URL in service, since the market moved during our downtime we took on ourselves to cancel asks below 170 EUR before reopening <3 reageer retweet


[ Bericht 46% gewijzigd door Tourniquet op 09-04-2013 19:49:40 ]
pi_125081068
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 april 2013 19:32 schreef Mender het volgende:

Bitcoin Explained door Duncan Elms
Goeie ^O^.
జ్ఞ‌ా
pi_125081097
quote:
Zag net een order van een kwart miljoen dollar voorbij komen :o
pi_125081370
Op bitstamp zijn ze nu 12 dollar goedkoper. Nog maar wat bijgehaald :p
pi_125081371
holy shit, wtf, ik kijk ook ff een uurtje niet, zoveel hoger gaat het vandaag niet... wel dus:
high $239,11, now: $235
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125081516
Ja, what the flying fuck. Ben ik ff een dagje werken, heb ik door de koersstijging van vandaag 2x zoveel "verdiend"* dan met werken. :P

*virtueel uiteraard, resultaten in het heden bieden geen garantie voor de toekomst. :P
pi_125081556
Collega is vandaag voor 4500 Euro ingestapt... In een paar uur al 238 Dollar op winst :P
  dinsdag 9 april 2013 @ 19:55:58 #15
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125081582
Ik heb alweer mooi ¤20 verdiend sinds ik gisteren heb gekocht. :)
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125081618
quote:
Geachte heer MaGNeT,

U heeft een SpaarOnline Rekening met een variabele rente. Op donderdag 11 april 2013 verlagen wij de rente met 0,15% naar 2,0%. Ondanks deze verlaging heeft u op uw spaarrekening nog steeds één van de hoogste rentes van Nederland.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op (020) 528 28 28 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maar u kunt ons natuurlijk ook een vraag stellen via e-mail: spaaronline@westlandutrechtbank.nl.

Met vriendelijke groet,
WestlandUtrecht Effectenbank
quote:
Beste heer MaGNeT,

We willen je vooraf informeren over de komende rentewijziging. Vanwege ontwikkelingen op de financiële markten is MoneYou genoodzaakt de spaarrente te verlagen.

Renteverlaging MoneYou Spaarrekening
De volgende spaarrente wordt per 29 maart aanstaande verlaagd:
• De rente van de MoneYou Spaarrekening wordt verlaagd van 2,10% naar 2,00%*.
* Variabele rente, effectief op jaarbasis
_O- Banken... :')

Die 2% op jaarbasis haal ik bij MtGox in 20 minuten :')

[ Bericht 14% gewijzigd door TheFreshPrince op 09-04-2013 20:02:39 ]
pi_125081786
gaan we de 2 miljard nog halen vanavond?
pi_125081926
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:00 schreef spiedermann het volgende:
gaan we de 2 miljard nog halen vanavond?
Ik weet het zeker!
pi_125081948
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 19:46 schreef Taciho het volgende:

[..]

Zag net een order van een kwart miljoen dollar voorbij komen :o
Wowzer.
జ్ఞ‌ా
pi_125081978
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 19:56 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

[..]

_O- Banken... :')

Die 2% op jaarbasis haal ik bij MtGox in 20 minuten :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_125082001
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 19:54 schreef Tourniquet het volgende:
Ja, what the flying fuck. Ben ik ff een dagje werken, heb ik door de koersstijging van vandaag 2x zoveel "verdiend"* dan met werken. :P

*virtueel uiteraard, resultaten in het heden bieden geen garantie voor de toekomst. :P
Herkenbaar :+.
జ్ఞ‌ా
pi_125082212
MaGNeT: 2011 "I missed out on the Bitcoin boom, I wish I never sold them cheap and kept them". May 2013 "I missed out on the Litecoin boom, I wished I never sold them cheap and kept them"
pi_125082224
Wat ik eigenlijk schokkender vind, eerst waren er zo'n 10.000 BTC die bijvoorbeeld een muur vormden voor een verdere stijging dan +$20. Die muur wordt steeds kleiner, met zo'n zelfde hoeveelheid zit je nu op $300.

Ok, er moet een boel meer geld voor worden betaald, maar Bitcoin is absoluut, Dollars / Euro's kun je zo bijdrukken...

edit: daartegenover moeten er 20k Bitcoins verkocht worden voor we weer op $200 zitten...
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125082234


Gezien op bitcoinity vandaag?
జ్ఞ‌ా
pi_125082253
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:09 schreef EugeneKrabs het volgende:
MaGNeT: 2011 "I missed out on the Bitcoin boom, I wish I never sold them cheap and kept them". May 2013 "I missed out on the Litecoin boom, I wished I never sold them cheap and kept them"
-ed :P
pi_125082257
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:10 schreef µ het volgende:
[ afbeelding ]

Gezien op bitcoinity vandaag?
nee ik snap het niet :D
pi_125082267
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:10 schreef mike-amersfoort het volgende:
Wat ik eigenlijk schokkender vind, eerst waren er zo'n 10.000 BTC die bijvoorbeeld een muur vormden voor een verdere stijging dan +$20. Die muur wordt steeds kleiner, met zo'n zelfde hoeveelheid zit je nu op $300.

Ok, er moet een boel meer geld voor worden betaald, maar Bitcoin is absoluut, Dollars / Euro's kun je zo bijdrukken...
Komt omdat de regels op MtGox gaan veranderen.

Vanaf de 17e mag je op MtGox geen orders meer plaatsen met geld wat je niet hebt.
జ్ఞ‌ా
pi_125082283
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:10 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

nee ik snap het niet :D
Was terwijl de prijs erg omhoog ging.
జ్ఞ‌ా
pi_125082287
Owl time high 8-)
జ్ఞ‌ా
pi_125082320
quote:
4s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:11 schreef µ het volgende:
Owl time high 8-)
_O- goeie
pi_125082330
quote:
2s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:10 schreef µ het volgende:

[..]

Komt omdat de regels op MtGox gaan veranderen.

Vanaf de 17e mag je op MtGox geen orders meer plaatsen met geld wat je niet hebt.
Order plaatsen met geld dat je niet hebt, dat klinkt als de 'buy'-zijde, mijn verhaaltje is de 'sell'-zijde.
Dat zou inhouden: 'vanaf nu mag je geen BTC meer verkopen die je niet hebt'.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125082527
quote:
2s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:10 schreef µ het volgende:

[..]

Komt omdat de regels op MtGox gaan veranderen.

Vanaf de 17e mag je op MtGox geen orders meer plaatsen met geld wat je niet hebt.
Wel vervelend overigens, voorheen kon je een order plaatsen als er geld onderweg was.
Als het geld er dan stond, wist je zeker dat de order actief was, ook als je een paar daagjes weg was.
Nam toch aan dat het niet meetelt voor de orders tot het geld er echt staat.
pi_125082535
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:12 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

Order plaatsen met geld dat je niet hebt, dat klinkt als de 'buy'-zijde, mijn verhaaltje is de 'sell'-zijde.
Dat zou inhouden: 'vanaf nu mag je geen BTC meer verkopen die je niet hebt'.
Je mag geen kooporders meer maken als je de dollars niet hebt.
Je mag geen verkooporders meer maken als je de bitcoins niet hebt.
జ్ఞ‌ా
pi_125082575
Bitcoin Pizza Index = $2,306,491.73 :+
pi_125082590
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:16 schreef MaGNeT het volgende:
[..]
Wel vervelend overigens, voorheen kon je een order plaatsen als er geld onderweg was.
Als het geld er dan stond, wist je zeker dat de order actief was, ook als je een paar daagjes weg was.
Nam toch aan dat het niet meetelt voor de orders tot het geld er echt staat.
Snap dat het vervelend is, maar het is wel beter.

Ook beter voor de stabiliteit van MtGox.
జ్ఞ‌ా
pi_125082599
జ్ఞ‌ా
pi_125082616
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:16 schreef µ het volgende:

[..]

Je mag geen kooporders meer maken als je de dollars niet hebt.
Je mag geen verkooporders meer maken als je de bitcoins niet hebt.
Zoals alle andere exchanges al doen dus.
pi_125082627
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:17 schreef µ het volgende:
[ afbeelding ]
Herkenbaar :')
pi_125082633
$240
pi_125082660
Ik ben die magische $200 alweer vergeten! Hup, weer 20% erbij. Total madness!
pi_125082751
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:18 schreef Bowny het volgende:
Ik ben die magische $200 alweer vergeten! Hup, weer 20% erbij. Total madness!
Nu is er de magische $250.
vandaag, ja of nee?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125082800
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:20 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

Nu is er de magische $250.
vandaag, ja of nee?
ja gewoon for the lulz
pi_125082883
Omdat 't kan.
pi_125083045
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:17 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Zoals alle andere exchanges al doen dus.
Precies ^O^.
జ్ఞ‌ా
pi_125083310
Abo op de staatsloterij opgezegd.

Ik ga nu maandelijks wat op satoshidice pleuren.
జ్ఞ‌ా
pi_125083328
Ik ben ook bezig mijn donaties stop te zetten. Met de mededeling dat ik graag weer ga doneren als ze bitcoins gaan accepteren ^O^.
జ్ఞ‌ా
pi_125083974
జ్ఞ‌ా
pi_125084099
జ్ఞ‌ా
pi_125084443
een klasgenoot zei 3 dagen gelden dat ik een mogool ben dat ik bitcoins kocht en dat het berg afwaarts zou krijgen...
Mn eigen gezin verklaard me voor gek

Wie is er nu gek........
pi_125084471
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:50 schreef r0nr het volgende:
een klasgenoot zei 3 dagen gelden dat ik een mogool ben dat ik bitcoins kocht en dat het berg afwaarts zou krijgen...
Mn eigen gezin verklaard me voor gek

Wie is er nu gek........
Jij. Met je taalfouten.

:6.
జ్ఞ‌ా
pi_125084543
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:50 schreef µ het volgende:

[..]

Jij. Met je taalfouten.

:6.
:D :')
pi_125084663
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:50 schreef µ het volgende:

[..]

Jij. Met je taalfouten.

:6.
pi_125085099
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:53 schreef r0nr het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Een echte kerel zegt wat ie denkt, en verschuilt zich niet achter een infantiel plaatje.
pi_125085441
De spelfouten maken mij niet.
  dinsdag 9 april 2013 @ 21:08:42 #55
174211 RadioSlut
Magistrale zeikstraal
pi_125085605
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 april 2013 20:17 schreef µ het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
Kaleidoscopiklimax
pi_125085926
¤2,001,713,350.00
pi_125087040
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 21:12 schreef spiedermann het volgende:
¤2,001,713,350.00
$2 595 628 300,00
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 9 april 2013 @ 21:53:30 #58
176194 44pje
want AApje was al bezet
pi_125088938
Is er iemand die weet of er bij btcmine.com een manier is om uit te laten betalen onder de 0,5 BTC? Ik heb er 0,34BTC staan, maar wil graag LTC blijven minen.

Ik ben bang dat tegen de tijd dat BTC weer meer rendabel wordt dan LTC dat de difficulty inmiddels zo hoog is dat ik die 0,5 nooit meer haal.
If you can't beat them, join them.
pi_125089052
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 21:53 schreef 44pje het volgende:
Is er iemand die weet of er bij btcmine.com een manier is om uit te laten betalen onder de 0,5 BTC? Ik heb er 0,34BTC staan, maar wil graag LTC blijven minen.

Ik ben bang dat tegen de tijd dat BTC weer meer rendabel wordt dan LTC dat de difficulty inmiddels zo hoog is dat ik die 0,5 nooit meer haal.
https://btcmine.com/contactform

Even contactformulier invullen en je gebruikersnaam + door jou ingestelde walletadres doorsturen en vragen of ze 0,34 willen uitbetalen omdat je niet meer gaat minen.

Andere optie: verkoop je account :P
  dinsdag 9 april 2013 @ 21:57:02 #60
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125089152
Bitonic ligt eruit vanwege 'zeer grote belangstelling'. Zou zomaar kunnen dat we vóór volgende week maandag een BTC-koers van $300 zien ... !
  dinsdag 9 april 2013 @ 21:58:25 #61
176194 44pje
want AApje was al bezet
pi_125089244
psssst...

account kopen?

Ik ga ze inderdaad gewoon vriendelijk vragen, stom, niet aan gedacht :P
If you can't beat them, join them.
pi_125089431
De hotwallet van bitcoin-24 is weer eens leeg, resultaat is dat withdrawals van BTC dan niet worden uitgevoerd.
pi_125089800
quote:
11s.gif Op dinsdag 9 april 2013 21:57 schreef MissionPhailed het volgende:
Bitonic ligt eruit vanwege 'zeer grote belangstelling'. Zou zomaar kunnen dat we vóór volgende week maandag een BTC-koers van $300 zien ... !
Dat is het grote risico. Zelfs internetbankieren valt soms uit op aex paniekdagen , als iedereen orders wil inleggen, en die hebben 100x meer capaciteit.
Als de btc koers inzakt kan je niet inloggen op het moment dat je het nodig hebt, vooral nu Anonymous alle sites blijft ddos'en. Dit zijn kleine amateuristische sites die dat niet aan kunnen.
pi_125090133
Wow.. Echt een tijd geleden zat ik zo te denken om Bitcoins te kopen. Toch maar niet gedaan, ben niet zo'n risk-taker.

Als ik dat had gedaan.. Wow..
pi_125090539
Wat is de beste manier om je bitcoins te beveiligen?
  dinsdag 9 april 2013 @ 22:16:58 #66
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125090574
In 2011 werd ik al gewezen op het fenomeen Bitcoin maar achtte het aankopen en minen van BTC's niet de moeite waard. Vorige maand weigerde ik pertinent om BTC's aan te schaffen die toen 'maar liefst' 30-35 euro per stuk kostten. Nu zijn we koud een maand verder en is de waarde ruim vijfmaal zo hoog, maar weiger ik nog altijd pertinent aanschaf.

Degenen die al redelijk in de Bitcoins zaten lopen nu royaal binnen. Sommigen zouden zelfs kunnen ophouden met werken.
pi_125090660
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:16 schreef wfoes1989 het volgende:
Wat is de beste manier om je bitcoins te beveiligen?
Exporteren naar SD kaartje en veilig opbergen.
pi_125090669
Als je alleen mee wilt doen omdat je dollartekentjes in je ogen hebt, is het waarschijnlijk geen goed idee.

(Geldt trouwens voor alles.)
pi_125090903
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:18 schreef AciD_Nightmare het volgende:

[..]

Exporteren naar SD kaartje en veilig opbergen.
Nee.

Printen.
జ్ఞ‌ా
pi_125090945
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:18 schreef Skint het volgende:
Als je alleen mee wilt doen omdat je dollartekentjes in je ogen hebt, is het waarschijnlijk geen goed idee.

(Geldt trouwens voor alles.)
Dit :)
జ్ఞ‌ా
pi_125090977
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:18 schreef AciD_Nightmare het volgende:
Exporteren naar SD kaartje en veilig opbergen
Ik verstuur ze dus naar een bitcoinaddres die nergens gelinkt is naar een online wallet en zet deze code in een bijvoorbeeld een word-bestand en de keycode ook.. en dan heel goed opbergen in mijn huis? :7

Niet dat ik er veel heb :+ maar moet op de toekomst voorbereid zijn *O*
pi_125091003
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:21 schreef µ het volgende:

[..]

Dit :)
Ik hoop echt dat het de traditionele munteenheden gaat vervangen _O_
pi_125091124
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:16 schreef wfoes1989 het volgende:
Wat is de beste manier om je bitcoins te beveiligen?
Nieuwe wallet maken met password, coins daarnaar transferen, op USB stick zetten (of twee), van PC wissen en USB stick in kluis leggen. Je kan je address balance volgen op blockchain.info.
Je kan nog steeds transferen naar zo'n offline wallet, die hoeft niet online te gaan.
Wel goed checken dat ie goed is voordat je wat wist.
pi_125091268
Ik heb mijn wallet beveiligd door deze naar een USB stick te kopieëren en die 1 meter onder de grond te begraven.
De kaart met de GPS locatie zit achter een oud schilderij.

Nu zie ik echter dat ze vandaag heipalen in de grond aan het slaan zijn.
Zou dat betekenen dat ze iets gaan bouwen op die plek?
pi_125091562


Haha, dat waren nog eens tijden.
pi_125091842
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:18 schreef AciD_Nightmare het volgende:

[..]

Exporteren naar SD kaartje en veilig opbergen.
Geen goed plan, wallet bevat de coins niet, alleen de keys en addressen. keys bevestigen dat jij de eigenaar bent. Coins staan in de blockchain. Elke kopie verzwakt veiligheid. Kopie op SD of USB en wallet online laten is zwak, wordt de online kopie gekopieerd door een ander dan kan die je coins weg transferen.
Alleen als exporteren betekent origineel wissen dan werkt dit.
pi_125093457
http://bitcoinity.org/markets/mtgox/EUR

iedereen is aan t verkopen.... komt er dan nu een crash?
pi_125094114
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:45 schreef r0nr het volgende:
http://bitcoinity.org/markets/mtgox/EUR

iedereen is aan t verkopen.... komt er dan nu een crash?
Iedereen? ja dan wel :P
pi_125094496
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:45 schreef r0nr het volgende:
http://bitcoinity.org/markets/mtgox/EUR

iedereen is aan t verkopen.... komt er dan nu een crash?
K zie niks bijzonders..
pi_125094985
Ltc en BTC search volume : http://www.google.com/tre(...)%2C%20bitcoin&cmpt=q
wel grappig de lijn van btc is bijna hetzelfde als de koerslijn van de afgelopen jaren haha
pi_125095101
quote:
Ja dat laat iedere cryptocurrency wel zien sinds begin april, ik denk dat als je een beetje kan handelen een leuk jaar kan hebben :) heb dr zelf al een paar 1000 uitgehaald.
pi_125095141
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:02 schreef jaricool het volgende:
Ltc search volume
Vooral een Russische aangelegenheid die LTC`s 8)7
pi_125095238
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:04 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Vooral een Russische aangelegenheid die LTC`s 8)7
Terwijl we dachten dat de Russen massaal NVC's kochten _O-
pi_125095269
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:04 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Vooral een Russische aangelegenheid die LTC`s 8)7
Ach ze hebben wel gelijk, de russen lopen voor op de rest van de wereld :)
  dinsdag 9 april 2013 @ 23:13:49 #86
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125095754
Ik zit nu dus al een uur te wachten op een transactie op BTC-E vanaf mijn offline wallet. Waarom duurt het zo lang?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125095800
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:13 schreef Scorpie het volgende:
Ik zit nu dus al een uur te wachten op een transactie op BTC-E vanaf mijn offline wallet. Waarom duurt het zo lang?
Heb je een fee betaald? (0,0005 BTC)
  dinsdag 9 april 2013 @ 23:15:15 #88
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125095836
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:14 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Heb je een fee betaald? (0,0005 BTC)
Nee volgens mij niet.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125095953
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:15 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Nee volgens mij niet.
Dan kan het wat langer duren. Maar ik heb vorige week ook een keer 3,5 uur gewacht op een transactie (zelfs met fee!), af en toe is het gewoon traag. :P
pi_125095974
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:15 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Nee volgens mij niet.
Dan kan een uurtje makkelijk idd
pi_125095994
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:15 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Nee volgens mij niet.
Dan heb nog maar flink wat geduld :P
pi_125096040
Ik heb al een paar keer meer dan 6 uur gewacht, sindsdien doe ik altijd een klein beetje fee. Dan gaat het lekker snel en da's goed voor mijn gemoedsrust :P
pi_125096114
dat klopt.

Mensen zeggen tegen mij dat er een crash komt..
Ik geloof dat het nog niet zal komen.
  dinsdag 9 april 2013 @ 23:20:10 #94
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125096143
BTC-E ligt er nu helemaal uit. Kan niet meer inloggen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125096167
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:20 schreef Scorpie het volgende:
BTC-E ligt er nu helemaal uit. Kan niet meer inloggen.
Hier geen probleem...
  dinsdag 9 april 2013 @ 23:22:11 #96
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125096250
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:20 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Hier geen probleem...
Vage shit. Ik zie nu ook nergens mijn unconfirmed transactions meer staan, maar mijn BTC is er niet bijgeteld.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125096424
heren, ik wil geen paniek zaaien maar, aangezien ik werkzaam ben in de online erotiek, zou ik dit wel serieus nemen

http://gfy.com/showthread.php?t=1072777&page=103
quote:
As for OKPAY they are a non compliant payment system however we are working with third parties to have OKPAY shut down entirely. If anyone has funds in OKPAY or uses them for anything important I'd be looking for an alternative as the day will come soon where OKPAY will be shutdown.
ik weet dit klinkt voor jullie in de oren als een hoop blabla, maar de poster is iemand die filelockers uit de lucht haalt, en hun geldstromen volledig weet droog te leggen. en daar zeker niet onsuccesvol in is
  dinsdag 9 april 2013 @ 23:27:37 #99
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125096524
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:18 schreef Skint het volgende:
Als je alleen mee wilt doen omdat je dollartekentjes in je ogen hebt, is het waarschijnlijk geen goed idee.

(Geldt trouwens voor alles.)
QFT. Sterker nog, als jij van plan bent ze op hun hoogtepunt te verkopen ben je gewoon met een Ponzi scheme bezig. Iemand anders betaalt dan premium voor waardeloze coins. 'If some get something for nothing, most get nothing for something'. Je belandt dan gewoon aan de verkeerde kant van de geschiedenis.

Er is trouwens een veel betere manier om je investering te verzilveren. Koop er gewoon iets moois van. Er is al een Porche verkocht voor 300 BTC.
pi_125096528
ik wil wel klikken... maar ik ben geen 18. XD
pi_125096900
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:25 schreef spiedermann het volgende:
heren, ik wil geen paniek zaaien maar, aangezien ik werkzaam ben in de online erotiek, zou ik dit wel serieus nemen

http://gfy.com/showthread.php?t=1072777&page=103
As for OKPAY they are a non compliant payment system however we are working with third parties to have OKPAY shut down entirely. If anyone has funds in OKPAY or uses them for anything important I'd be looking for an alternative as the day will come soon where OKPAY will be shutdown.

ik weet dit klinkt voor jullie in de oren als een hoop blabla, maar de poster is iemand die filelockers uit de lucht haalt, en hun geldstromen volledig weet droog te leggen. en daar zeker niet onsuccesvol in is
Kunnen ze een hele payment provider offline chanteren? ;(
Het moet echt niet gekker worden, maar goed dat we cryptocurrency hebben.
Ik dacht trouwens dat OKPay op Cyprus was gevestigd maar dat is zeker een andere?
pi_125096988
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:27 schreef r0nr het volgende:
ik wil wel klikken... maar ik ben geen 18. XD
XD'en ... wat een trieste sukkel ben je toch
pi_125096998
Waar kan ik momenteel makkelijk Bitcoins kopen? Liefst met Paypal of iDeal.
pi_125097120
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:36 schreef FZN05 het volgende:
Waar kan ik momenteel makkelijk Bitcoins kopen? Liefst met Paypal of iDeal.
http://lmgtfy.com/?q=bitcoins+kopen+ideal
pi_125097142
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:36 schreef FZN05 het volgende:
Waar kan ik momenteel makkelijk Bitcoins kopen? Liefst met Paypal of iDeal.
Dat kan op bitonic.nl en happycoins.nl met iDeal, ze verkopen ze wel altijd een stuk duurder dan de koers...
pi_125097242
quote:
Bitonic heeft er momenteel geen, vandaar de vraag.
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:40 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Dat kan op bitonic.nl en happycoins.nl met iDeal, ze verkopen ze wel altijd een stuk duurder dan de koers...
Bedankt!
pi_125097250
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:34 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Kunnen ze een hele payment provider offline chanteren? ;(
Het moet echt niet gekker worden, maar goed dat we cryptocurrency hebben.
Ik dacht trouwens dat OKPay op Cyprus was gevestigd maar dat is zeker een andere?

jup

wat een ieder met deze info doet moet hij/zij natuurlijk zelf weten
  dinsdag 9 april 2013 @ 23:45:12 #108
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125097352
https://icbit.se/futures

Oke, dus een future is simpelweg een trade met een uitgestelde datum en een afgesproken prijs. Maar dan staat er een verwachte leverage van 1 op 10. Kan iemand mij uitleggen hoe die ontstaat?

Ik denk dat veel grote investeerders short zullen gaan op BTC. Net als de grote jongens short zijn op zilver. Tel daarbij op die leverage en je begrijpt dat er grote belangen zouden zijn om BTC te doen falen.
pi_125097519
Iemand toevallig nog interesse om wat van deze te bestellen?

quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:50 schreef richard1992 het volgende:
He!

Iemand enig idee of deze ook dichterbij te bestellen zijn?
Of wil iemand ze eventueel samen bestellen zodat we de verzendkosten kunnen delen.

Link
Richard1992 en ik doen alvast mee. Let op, dit zijn geen "echte" fysieke bitcoins, ze zijn geen BTC waard zoals de bekende Casascius Coins. Dit is puur een hebbedingetje. Een leuke troffee, verrassing voor je vrouw, aanvulling in je bijzondere muntenverzameling, you name it.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125097691
Best interessant dit: Vast al 10 keer gepost hier :@
pi_125097915
quote:
5s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:45 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Maar dan staat er een verwachte leverage van 1 op 10. Kan iemand mij uitleggen hoe die ontstaat?
Futures nooit iets mee gedaan, maar normaal werkt een hefboomconstructie zo:

Stel de koers van 1 BTC is $240. In plaats van $240 te betalen per BTC, betaalt de uitgever van zo'n hefboomproduct $200 en jij $40. Je kunt dus nu effectief zes keer zoveel BTC kopen (dit voorbeeld heeft dus een leverage van 1 op 6 of een hefboom factor 6).

Maar er zit wel een "stop loss" in, die iets boven hun financieringsniveau ligt (dat is die $200 die zij "voorschieten"). Bijvoorbeeld $205. Komt de koers van de BTC onder dat niveau, ben jij je shit kwijt (en verkopen zij gauw die bitcoins zodat ze geen verlies maken).

Je profiteert hiermee zes keer zo hard van de waardestijging. Als de BTC-koers 10% stijgt, wordt jouw inleg 60% meer waard. Andersom werkt het ook zo: als de BTC 10% minder waard wordt daalt jouw portefeuille met 60%.

Riskante business dus. Alleen doen met centjes waarvan je niet al te hard moet huilen als ze in rook opgaan.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  woensdag 10 april 2013 @ 01:25:44 #113
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125100208
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:58 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Futures nooit iets mee gedaan, maar normaal werkt een hefboomconstructie zo:

Stel de koers van 1 BTC is $240. In plaats van $240 te betalen per BTC, betaalt de uitgever van zo'n hefboomproduct $200 en jij $40. Je kunt dus nu effectief zes keer zoveel BTC kopen (dit voorbeeld heeft dus een leverage van 1 op 6 of een hefboom factor 6).

Maar er zit wel een "stop loss" in, die iets boven hun financieringsniveau ligt (dat is die $200 die zij "voorschieten"). Bijvoorbeeld $205. Komt de koers van de BTC onder dat niveau, ben jij je shit kwijt (en verkopen zij gauw die bitcoins zodat ze geen verlies maken).

Je profiteert hiermee zes keer zo hard van de waardestijging. Als de BTC-koers 10% stijgt, wordt jouw inleg 60% meer waard. Andersom werkt het ook zo: als de BTC 10% minder waard wordt daalt jouw portefeuille met 60%.

Riskante business dus. Alleen doen met centjes waarvan je niet al te hard moet huilen als ze in rook opgaan.
  woensdag 10 april 2013 @ 01:43:27 #114
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_125100460
Allejezus wat een koers _O- Kut mtgox schiet eens op met je verify ;(

Happycoins is veel te duur met hun 2.5% transactievergoeding. Oplichters :')
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_125101642
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 01:43 schreef star_gazer het volgende:
Allejezus wat een koers _O- Kut mtgox schiet eens op met je verify ;(

Happycoins is veel te duur met hun 2.5% transactievergoeding. Oplichters :')
De stijging van Bitcoin per dag is wel wat meer dan die 2,5% transactievergoeding :')
Dus eigenlijk betaal je straks 100 $ meer om 2,50 Euro uit te besparen.
pi_125101815
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 april 2013 22:24 schreef pikinhand het volgende:

[..]

Nieuwe wallet maken met password, coins daarnaar transferen, op USB stick zetten (of twee), van PC wissen en USB stick in kluis leggen. Je kan je address balance volgen op blockchain.info.
Je kan nog steeds transferen naar zo'n offline wallet, die hoeft niet online te gaan.
Wel goed checken dat ie goed is voordat je wat wist.
En dan gaat je USB stuk...
జ్ఞ‌ా
  woensdag 10 april 2013 @ 08:36:15 #117
35948 Whuzz
Globo Gym!
pi_125102063
Aan iedereen die me 2 dagen geleden ofzo adviseerde de helft van mijn coins te verkopen: I hate u nau! :P

Op het restant in twee dagen tijd wel 1200 dollar verdiend... Nu hopen dat ik er op tijd bij ben als we de top hebben bereikt... :o
'cos here at Globo Gym, we're better than you! And we know it.
  woensdag 10 april 2013 @ 08:41:52 #118
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_125102137
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 07:56 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

De stijging van Bitcoin per dag is wel wat meer dan die 2,5% transactievergoeding :')
Dus eigenlijk betaal je straks 100 $ meer om 2,50 Euro uit te besparen.
Daar heb je eigenlijk wel een punt ja...

Enige wat ik me afvraag, is of het wel zo'n goed idee is nu te kopen :{ 200 dollar voor iets dat eigenlijk geen praktisch nut dient... Het doet me denken aan de tulpen :{
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
  woensdag 10 april 2013 @ 08:43:13 #119
35948 Whuzz
Globo Gym!
pi_125102155
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:41 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Daar heb je eigenlijk wel een punt ja...

Enige wat ik me afvraag, is of het wel zo'n goed idee is nu te kopen :{
Kijkend naar de grafiek doet iets me vermoeden dat dat wel eens riskant kan zijn ja. Maar goed, dat dacht ik twee dagen geleden ook en toen ging het nog even door :P
'cos here at Globo Gym, we're better than you! And we know it.
pi_125102158
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 23:58 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Futures nooit iets mee gedaan, maar normaal werkt een hefboomconstructie zo:

Stel de koers van 1 BTC is $240. In plaats van $240 te betalen per BTC, betaalt de uitgever van zo'n hefboomproduct $200 en jij $40. Je kunt dus nu effectief zes keer zoveel BTC kopen (dit voorbeeld heeft dus een leverage van 1 op 6 of een hefboom factor 6).

Maar er zit wel een "stop loss" in, die iets boven hun financieringsniveau ligt (dat is die $200 die zij "voorschieten"). Bijvoorbeeld $205. Komt de koers van de BTC onder dat niveau, ben jij je shit kwijt (en verkopen zij gauw die bitcoins zodat ze geen verlies maken).

Je profiteert hiermee zes keer zo hard van de waardestijging. Als de BTC-koers 10% stijgt, wordt jouw inleg 60% meer waard. Andersom werkt het ook zo: als de BTC 10% minder waard wordt daalt jouw portefeuille met 60%.

Riskante business dus. Alleen doen met centjes waarvan je niet al te hard moet huilen als ze in rook opgaan.
Holy shit, dit is de beste uitleg die ik tot dusver hierover heb gehad.
Ik wist wel de gevolgen van leverage, maar heb nooit een uitgewerkt voorbeeld zo duidelijk gelezen.

+1 :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  woensdag 10 april 2013 @ 08:46:34 #121
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_125102190
Wie gebruikt hier daadwerkelijk bitcoins voor legale niet-speculatieve transacties (lees: niet voor silk road of mtgox of satoshidice).
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
  woensdag 10 april 2013 @ 08:51:17 #122
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125102256
Dafaq is er met bitonic?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 08:51:51 #123
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125102263
Lets all ride the bubble _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125102313
¤12 verschil nu tussen MtGox en Bitcoin-central. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee!
  woensdag 10 april 2013 @ 08:58:07 #125
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_125102367
Nu instappen: yay or nay?
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_125102381
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:58 schreef star_gazer het volgende:
Nu instappen: yay or nay?
Nay.

Wisdom of the crowd. Ik zou niet meegaan nu iedereen meegaat. Als er ooit weer een "crash" komt kun je er misschien weer je voordeel uit halen, maar voor het geld zou ik het sowieso niet doen.
pi_125102386
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:58 schreef star_gazer het volgende:
Nu instappen: yay or nay?
had je een week geleden moeten doen ;)
  woensdag 10 april 2013 @ 09:00:54 #128
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125102408
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:59 schreef byah het volgende:

[..]

had je een week geleden moeten doen ;)
Nou ja hij kan nog wel instappen, maar echt grote winsten gaat hij niet maken. Denk dat we over een week namelijk aardig gaan crashen :P
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 09:02:03 #129
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125102425
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 09:00 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Nou ja hij kan nog wel instappen, maar echt grote winsten gaat hij niet maken. Denk dat we over een week namelijk aardig gaan crashen :P
Dat zei mijn ook toen een BTC op $5 stond :P
  woensdag 10 april 2013 @ 09:07:47 #130
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125102514
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:46 schreef star_gazer het volgende:
Wie gebruikt hier daadwerkelijk bitcoins voor legale niet-speculatieve transacties (lees: niet voor silk road of mtgox of satoshidice).
Jup, wel nog (helaas) voor kleinschalig gedoe met bekenden, maar het is iets. Moet zeggen dat ik meer LTC heb uitgegeven dan BTC nu..
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125102520
Ik heb gisteren voor 500 euro bitcoins gekocht. Nu even kijken voor een goede trade met litecoins. Ben benieuwd :)
  woensdag 10 april 2013 @ 09:10:26 #132
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125102574
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 09:07 schreef AciD_Nightmare het volgende:
Ik heb gisteren voor 500 euro bitcoins gekocht. Nu even kijken voor een goede trade met litecoins. Ben benieuwd :)
Even goed uitkijken, de bitcoins stijgen op dit moment harder dan de litecoins.
Ik heb dezelfde fout gemaakt door vorige week op 0.038 BTC/LTC te kopen. De koers staat nu op 0.021 BTC/LTC
  woensdag 10 april 2013 @ 09:13:10 #133
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_125102626
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 09:07 schreef AciD_Nightmare het volgende:
Ik heb gisteren voor 500 euro bitcoins gekocht. Nu even kijken voor een goede trade met litecoins. Ben benieuwd :)
Waar koop je ltc?
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_125102653
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 09:13 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Waar koop je ltc?
Wisselen tegen BTC op https://btc-e.com/
pi_125102660
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 09:10 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Even goed uitkijken, de bitcoins stijgen op dit moment harder dan de litecoins.
Ik heb dezelfde fout gemaakt door vorige week op 0.038 BTC/LTC te kopen. De koers staat nu op 0.021 BTC/LTC
Ja ik zie het, ik wacht ook even :)
pi_125104187
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:46 schreef star_gazer het volgende:
Wie gebruikt hier daadwerkelijk bitcoins voor legale niet-speculatieve transacties (lees: niet voor silk road of mtgox of satoshidice).
Ik, zo vaak en waar ik maar kan (wat helaas nog niet vaak is, maar wel stijgende). Ik betaal liever met bitcoins dan met euro's. Goed voor de acceptatie.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125104533
Heren,

hoe krijg ik het beste Bitcoins voor mij PayPal tegoed?

Is er überhaupt een makkelijk manier, betrouwbaar en zo kostenneutraal mogelijk, zonder via een andere gebruiker te moeten gaan?
pi_125104624
Direct is niet mogelijk, het kan wel via virwox door linden dollars om te zetten in btc maar dan is de marge wel wat groter.
pi_125105772
N00B modus, je kan dus via HappyCoins Bitcoins kopen, en die laten storten direct op een account van MtGox als je de bitcoinadres van hun gebruikt zonder daadwerkelijk zelf Bitcoin te hebben draaien?
pi_125105837
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 09:00 schreef Scorpie het volgende:
Denk dat we over een week namelijk aardig gaan crashen :P
Gebaseerd op? :')

Erik Voorhees, iemand die aardig diep in zowel economics als Bitcoin zit, legde recent uit waarom niemand kan weten welke kant het opgaat: An insider's opinion on the crazy Bitcoin market

Maar stabilizeren op het huidige prijsniveau zal zeker niet gebeuren. Ofwel richting de nul, ofwel sky high.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  woensdag 10 april 2013 @ 11:09:23 #142
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125105957
quote:
9s.gif Op woensdag 10 april 2013 11:02 schreef Poepoog het volgende:
N00B modus, je kan dus via HappyCoins Bitcoins kopen, en die laten storten direct op een account van MtGox als je de bitcoinadres van hun gebruikt zonder daadwerkelijk zelf Bitcoin te hebben draaien?
Klopt, er zijn genoeg mensen die helemaal geen client hebben draaien maar alleen online wallets hebben.
Of dat verstandig is is weer een ander verhaal, maar voor coins die sowieso naar de exchange zouden gaan is het perfect.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125106033
quote:
Hoezo mooi ? Alleen mooi als je wil lachen om die onbenul. Hij zegt: van $30 naar $230 is meer dan verdubbeld, dus je wint meer dan je kon verliezen. Dan zegt ie, moet je nu instappen ?
De vraag is natuurlijk of hij kan verdubbelen, stijgt hij naar $400 en crasht hij dan dan riskeer je meer dan je wint, maar nee, hij begint meteen over koersen van $2300 en hoe cool het zou zijn als hij dat zou halen.

Totale onzin wat die sukkel daar staat te brallen. Dat is net alsof je zegt: een staatslot is een goede gok, je wint of je wint niet, dat is 50-50, hij gaat er voor het gemak ook van uit dat hij naar 0 of naar duizenden kan en neemt zomaar aan dat dat een 50-50 kans zou zijn. Totaal uit de lucht gegrepen.

[ Bericht 11% gewijzigd door pikinhand op 10-04-2013 11:20:36 ]
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 12:03:36 #144
230491 Zith
pls tip
pi_125107504
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:41 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Daar heb je eigenlijk wel een punt ja...

Het doet me denken aan de tulpen :{
Het is precies zoals de tulpen. Prima, er zijn een handvol mensen die dat hele eCurrency verhaal blijven geven (alsof die anderhalve eShop de $2.5 miljard waarde vertegenwoordigt), maar zo had je vroeger ook mensen die vonden dat een bijzondere tulp best een huis waard zou moeten zijn.

Echter, een hoop mensen hebben veel verdient aan de tulpenhype, net zoals er een hoop mensen nu aan het verdienen zijn. Maar er zullen ook een hoop mensen veel geld verliezen in de nabije toekomst..
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_125107642
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 12:03 schreef Zith het volgende:

[..]

Het is precies zoals de tulpen. Prima, er zijn een handvol mensen die dat hele eCurrency verhaal blijven geven (alsof die anderhalve eShop de $2.5 miljard waarde vertegenwoordigt), maar zo had je vroeger ook mensen die vonden dat een bijzondere tulp best een huis waard zou moeten zijn.

Echter, een hoop mensen hebben veel verdient aan de tulpenhype, net zoals er een hoop mensen nu aan het verdienen zijn. Maar er zullen ook een hoop mensen veel geld verliezen in de nabije toekomst..
Resultaten in het verleden... Niemand kan in de toekomst kijken. Wat wel duidelijk is, is dat je beter geen beslissing kunt maken uit pure hebzucht. Don't get me wrong, ik zit er ook aan te denken om als ik thuiskom 2 bitcoins te kopen, maar dan wel met geld dat ik kan missen.
pi_125107700
$250

$210 <- 10k BTC <- $250 -> 10k BTC -> $300
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125108444
Een waarschuwing voor iedereen met een brainwallet: http://www.reddit.com/r/B(...)n_to_a_brain_wallet/
Dit is echt zielig :{

TL;DR: meneer genereerde private key op een site (gemaakt door Joric op bitcointalk) die blijkbaar private keys verzamelt en BTC's steelt.
pi_125108513
quote:
3s.gif Op donderdag 21 maart 2013 18:11 schreef µ het volgende:
[ afbeelding ]
Heb je een update? :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  Moderator woensdag 10 april 2013 @ 12:53:26 #150
45833 crew  Fogel
pi_125108840
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 12:03 schreef Zith het volgende:

[..]

Het is precies zoals de tulpen. Prima, er zijn een handvol mensen die dat hele eCurrency verhaal blijven geven (alsof die anderhalve eShop de $2.5 miljard waarde vertegenwoordigt), maar zo had je vroeger ook mensen die vonden dat een bijzondere tulp best een huis waard zou moeten zijn.

Echter, een hoop mensen hebben veel verdient aan de tulpenhype, net zoals er een hoop mensen nu aan het verdienen zijn. Maar er zullen ook een hoop mensen veel geld verliezen in de nabije toekomst..
Bitcoins kan je ook zelf maken. Ben je hooguit de hardware investering kwijt.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  woensdag 10 april 2013 @ 13:11:09 #151
383434 Ffukkie-slim
Den enige echte
pi_125109458
quote:
Erg nuttig...
hoihallo
pi_125109459
Wat een ironie.

Je bedenkt Bitcoin vanuit een ideologische inslag van een niet-fiat-valuta zonder centrale bank en alle idioterie van de hedendaagse financiële wereld en je trekt de rotste appels van het hele systeem aan: speculanten die een ritje mee maken op de hype en daarmee moedwillig bijdragen aan de ondergang van het geheel. Diezelfde speculanten die het liefst hun Bitcoins na het behalen van de winst weer om zouden ruilen voor diezelfde fiat-currency waar Bitcoin nu juist een alternatief voor zou zijn.

Iedereen lijkt de flashcrash van juni 2011 alweer helemaal vergeten. En om de 5 posts weer een nieuwe all-time-high van de koers posten. De kleuters...zie ze eens kraaien van plezier op hun driewielers de afgrond in.

Ik kan me zo voorstellen dat de oprechte early-adopters van Bitcoin eigenlijk alleen maar hopen dat de hele koers snel implodeerd, zodat alle speculanten met onjuiste motieven weer net zo snel weg gaan als ze kwamen.
pi_125110086
maxkeiser twitterde op woensdag 10-04-2013 om 10:08:26 I'm working with Exante.eu to broker deals getting London hedge funds into BTC. We've got more than $1 bn. lined up.#KeepMiningWeveGotOrders reageer retweet
https://exante.eu/press/news/266/
  woensdag 10 april 2013 @ 13:32:09 #154
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125110182
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 13:29 schreef EugeneKrabs het volgende:
maxkeiser twitterde op woensdag 10-04-2013 om 10:08:26 I'm working with Exante.eu to broker deals getting London hedge funds into BTC. We've got more than $1 bn. lined up.#KeepMiningWeveGotOrders reageer retweet
https://exante.eu/press/news/266/
Ben benieuwd hoeveel we daar nog van gaan terugzien...
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 13:32:38 #155
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125110197




[ Bericht 26% gewijzigd door Wouter_Drucker op 10-04-2013 13:38:00 ]
pi_125110663
Investering Zondag: 100 euro, waarde nu 151,82 :P
  woensdag 10 april 2013 @ 13:50:20 #158
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125110773
254,50
255
257
258,84
260
265,43


[ Bericht 8% gewijzigd door Wouter_Drucker op 10-04-2013 14:29:31 ]
pi_125110967
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 10 april 2013 @ 13:58:52 #160
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125111007
quote:
10s.gif Op woensdag 10 april 2013 13:47 schreef WammesWaggel het volgende:
Investering Zondag: 100 euro, waarde nu 151,82 :P
Dat is lang niet wat je er voor zult krijgen als je verkoopt.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125111074
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 13:58 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Dat is lang niet wat je er voor zult krijgen als je verkoopt.
Op bitcoin.de krijg je juist meer dan de koers vaak :)
pi_125111125
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 13:11 schreef bravilor01 het volgende:
Ik kan me zo voorstellen dat de oprechte early-adopters van Bitcoin eigenlijk alleen maar hopen dat de hele koers snel implodeerd, zodat alle speculanten met onjuiste motieven weer net zo snel weg gaan als ze kwamen.
Nadat ze uiteraard eerst even gecashed hebben, zo zijn ze dan wel weer :P
pi_125111260
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 14:00 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Op bitcoin.de krijg je juist meer dan de koers vaak :)
153.66 EUR zou ik nu voor mijn 0.78 Bitcoin kunnen krijgen daar :D
  woensdag 10 april 2013 @ 14:07:16 #164
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125111272
Kan iemand mij uitleggen waarom short futures de prijs omlaag halen? En ik las dat de prijs van zilver op deze manier laag wordt gehouden. Gegeven dat de banken ongelimiteerd geld kunnen bijdrukken, zouden ze daar geen shorts voor kunnen kopen en de prijs van BTC doen crashen?

Leg me iig de eerste vraag uit.
  woensdag 10 april 2013 @ 14:10:34 #165
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125111378
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 14:00 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Op bitcoin.de krijg je juist meer dan de koers vaak :)
Hoe gaat dat dan als je geen SEPA of creditcard hebt? :P
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125111482
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 14:10 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Hoe gaat dat dan als je geen SEPA of creditcard hebt? :P
Je hebt vast wel een Nederlandse bankrekening toch?
Dan werkt SEPA gewoon :o
pi_125111510
quote:
Nadat ze uiteraard eerst even gecashed hebben, zo zijn ze dan wel weer
Het klassieke voorbeeld van een ponzi-scheme dus en daarmee kun je dus ook de integriteit en daadwerkelijke motieven in twijfel trekken van dit soort lieden.

Het probleem van Bitcoin zoals het nu is, je gaat er niets daadwerkelijks voor kopen want daarmee ben je een dief van je eigen portomonee als je er volgende week 2x zoveel voor had kunnen kopen.
  woensdag 10 april 2013 @ 14:18:38 #168
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125111633
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 14:14 schreef bravilor01 het volgende:

[..]

Het klassieke voorbeeld van een ponzi-scheme dus en daarmee kun je dus ook de integriteit en daadwerkelijke motieven in twijfel trekken van dit soort lieden.

Het probleem van Bitcoin zoals het nu is, je gaat er niets daadwerkelijks voor kopen want daarmee ben je een dief van je eigen portomonee als je er volgende week 2x zoveel voor had kunnen kopen.
BTC is 99% Ponzi scheme. Alleen maar meer winst voor de overige 1%. Uiteindelijk gaat de dollar ten onder in hyperinflatie en ben je blij dat je je Bitcoins bij je hebt gehouden.
pi_125111966
Live Bitcoin koers: 1 BTC = 200.00 EUR
pi_125112381
quote:
BTC is 99% Ponzi scheme. Alleen maar meer winst voor de overige 1%. Uiteindelijk gaat de dollar ten onder in hyperinflatie en ben je blij dat je je Bitcoins bij je hebt gehouden.
Dat is waarom ik me steeds meer en steeds vaker aangetrokken voel tot de BNW topics op dit forum

  woensdag 10 april 2013 @ 14:43:06 #171
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125112485
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 14:43 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Wat is BNW?
Brave New World, een subforum
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  woensdag 10 april 2013 @ 14:46:06 #173
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125112496
BTC-koers weer ruim 30 dollar gestegen in slechts enkele uren tijd. Op dit tempo zitten we binnen een week op $400 ... !

Edit: en Bitonic weer uit de lucht vanwege enorme belangstelling.
pi_125112716
Godver, bijna de helft van mn BTC kwijt door slecht te traden. Vannacht stond de koers tov de LTC mega laag waardoor ik dacht "dat moet wel stijgen!".

Nou niet dus! 40% er af :')

Gelukkig was het er maar 1 en heb ik met de waardestijging van de BTC sowieso nog steeds winst :')

Wtf is dit?
  woensdag 10 april 2013 @ 14:57:12 #175
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125112860
Achterafpraat maar: wáárom stapte ik enkele maanden geleden niet in :+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 10 april 2013 @ 15:00:29 #176
862 Arcee
Look closer
pi_125112964
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 13:41 schreef Arcee het volgende:
$207 w/
Iets meer dan een etmaal geleden en nu $266. _O-
  woensdag 10 april 2013 @ 15:01:13 #177
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125112986
Ik bedenk me net: als BTC blijft stijgen gaat niemand ze uitgeven, maar niemand gaat evenwel dollars uitgeven als je er net zo goed BTC voor kan kopen.
  woensdag 10 april 2013 @ 15:02:07 #178
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125113017
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 14:13 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Je hebt vast wel een Nederlandse bankrekening toch?
Dan werkt SEPA gewoon :o
Wist ik niet.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125113271
quote:
3s.gif Op woensdag 10 april 2013 15:01 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Ik bedenk me net: als BTC blijft stijgen gaat niemand ze uitgeven, maar niemand gaat evenwel dollars uitgeven als je er net zo goed BTC voor kan kopen.
En mensen consumeren niet meer en lenen en belenen om maar BTC te kunnen komen, een beetje zoals in Albanie in 1998 _O-
pi_125113275
Het blijft toch amateurisme op die exchange sites.

Zit een tijdje te kijken naar realtime data op http://bitcoin.clarkmoody.com/
Opvallend dat als iemand 100 coins koopt of verkoopt de koers gewoon hetzelfde blijft, maar dat als iemand een serie verkooporders van 0.1 coins elk erin gooit hij zo de koers kan drukken van 263 naar 257 in een paar seconden. Er is iets fundamenteel mis met hun prijsbepaling.
  woensdag 10 april 2013 @ 15:18:47 #181
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_125113556
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_125114823
Dit lijkt me wel een serieus probleem:
quote:
Vorige week becijferde gebruiker ‘mobodick’ van Bitcointalk.org dat in het scenario waarbij eenvijfde van de wereldbevolking dagelijks vijf transacties op het netwerk verricht, gebruikers dagelijks 672 gigabyte aan blokinformatie moeten downloaden. In een jaar tijd loopt dit op tot 240 terabyte per gebruiker.
http://computerworld.nl/a(...)kolos-te-worden.html
pi_125114858
Nu op 246. Is dit het einde van de bubbel? })
  woensdag 10 april 2013 @ 15:59:54 #184
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125114873
EINDE VAN DE BUBBEL CRASH IMMINENT SELL SELL SELL SELL BLOOD RUNNING TROUGH THE STREETS
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125114906
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 15:59 schreef Skint het volgende:
Nu op 246. Is dit het einde van de bubbel? })
haha daar lijkt het wel op hij lijkt nu ook best wel hard te zakken. :o
Surely you can't be serious
I am serious... and don't call me Shirley
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 16:01:12 #186
230491 Zith
pls tip
pi_125114920
FUCK
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 10 april 2013 @ 16:03:42 #187
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125115001
FUUUUUUUUUU IK GA VERKOPEN WAT IS DEZE
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125115015
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:03 schreef Scorpie het volgende:
FUUUUUUUUUU IK GA VERKOPEN WAT IS DEZE
Mtgox trading engine lag: 570.06s
pi_125115052
Snel verkopen voor 210 en terugkopen voor 190
Ik kan het niet want heb niet eens genoeg geld om terug te kopen
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 16:05:53 #190
230491 Zith
pls tip
pi_125115075
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_125115139
quote:
Too soon
  woensdag 10 april 2013 @ 16:18:24 #192
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125115560
Klein BTC-dippie momenteel. Daarintegen zal binnen enkele uren het koersrecord weer gebroken worden.
  woensdag 10 april 2013 @ 16:19:11 #193
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125115581
quote:
3s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:18 schreef MissionPhailed het volgende:
Klein BTC-dippie momenteel. Daarintegen zal binnen enkele uren het koersrecord weer gebroken worden.
Bedankt.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125115666
quote:
3s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:18 schreef MissionPhailed het volgende:
Klein BTC-dippie momenteel. Daarintegen zal binnen enkele uren het koersrecord weer gebroken worden.
Thnx, ik wou al bijna panieksellen
pi_125115845
hmm.. als iedereen denkt dat t alleen nog maar omhoog kan
pi_125115908
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:25 schreef Stokkie_ het volgende:
hmm.. als iedereen denkt dat t alleen nog maar omhoog kan
Dan is de top bereikt?
  woensdag 10 april 2013 @ 16:29:15 #197
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125116023
Nog niet, want MtGox vlamt alvast naar $274 ... !
pi_125116030
Vaak wel maar BTC is erg lastig daytraden.. er zijn zoo veel kopers dat zelfs sell offs met enorme volumes snel worden gecompenseerd, zie nu maar weer. Het is lastig om een moment te kiezen om even uit te stappen, heb het 2x goed gehad en 2x niet, in beide situaties alleen maar winst maar dat had meer kunnen zijn.
pi_125116142
quote:
11s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:29 schreef MissionPhailed het volgende:
Nog niet, want MtGox vlamt alvast naar $274 ... !
Helemaal niet, staat op $258. Hou je wishful thinking voor je, en presenteer het niet als feit.
  woensdag 10 april 2013 @ 16:34:43 #200
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125116260
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:32 schreef pikinhand het volgende:

[..]

Helemaal niet, staat op $258. Hou je wishful thinking voor je, en presenteer het niet als feit.
En gaat toch vlammen naar $274 én hoger, dat ontkennen is ronduit debiel. Geen wishful thinking overigens, heb afgerond 0 BTC.
pi_125116280
Wel weer een typisch patroontje voor een 2e dipje aleen gox werkt weer niet
pi_125116369
quote:
8s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:34 schreef MissionPhailed het volgende:

[..]

En gaat toch vlammen naar $274 én hoger, dat ontkennen is ronduit debiel. Geen wishful thinking overigens, heb afgerond 0 BTC.
en je redenering daarvoor is?
niemand weet wat de koers gaat doen
pi_125116551
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:37 schreef spiedermann het volgende:

[..]

en je redenering daarvoor is?
niemand weet wat de koers gaat doen
pi_125116976
Er is een legio lease vorm voor bitcoin binnenkort en je kunt er shorten. Nieuw handelsplatform.
pi_125117129
quote:
1s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:50 schreef piepeloi55 het volgende:
Er is een legio lease vorm voor bitcoin binnenkort en je kunt er shorten. Nieuw handelsplatform.
Tof, zullen we bitcoins shorten en dan Mt. Gox aanvallen zodat de prijs daalt?
pi_125117341
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 14:07 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Kan iemand mij uitleggen waarom short futures de prijs omlaag halen? En ik las dat de prijs van zilver op deze manier laag wordt gehouden. Gegeven dat de banken ongelimiteerd geld kunnen bijdrukken, zouden ze daar geen shorts voor kunnen kopen en de prijs van BTC doen crashen?

Leg me iig de eerste vraag uit.
Voor elke future die jij koopt wordt er een bitcoin verkocht, zo kan je het zien. Daalt/stijgt de prijs dan is het verschil voor jou. Bij shorten dus winst bij een daling en verlies bij een stijging. Hefboom effecten kan je creëren door voor een future bijv. 20 BTC te verkopen, dan is elke $ daling gelijk aan 20$.

En dat banken ongelimiteerd kunnen bijdrukken om dit soort dingen uit te voeren is gewoon onzin.
pi_125117536
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:46 schreef star_gazer het volgende:
Wie gebruikt hier daadwerkelijk bitcoins voor legale niet-speculatieve transacties (lees: niet voor silk road of mtgox of satoshidice).
Ik
జ్ఞ‌ా
pi_125117591
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 12:42 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

Heb je een update? :)
Nop..
జ్ఞ‌ా
pi_125117646
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:46 schreef star_gazer het volgende:
Wie gebruikt hier daadwerkelijk bitcoins voor legale niet-speculatieve transacties (lees: niet voor silk road of mtgox of satoshidice).
Yep
pi_125117708
Leuk om op de terugreis dit topic te lezen altijd. Hoop stemmingsmakers en schreeuwers :)
జ్ఞ‌ా
pi_125117794
Short gaan op Bitcoins gaat nog een keer hele grappige gevolgen hebben.
Stel, er is voor meer dan 11 mlj BTC short gegaan, hoe ga je die ooit terugkopen?
Ze MOETEN een keer teruggekocht worden, dus de prijs kan naar oneindig?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125117862
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 16:54 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Tof, zullen we bitcoins shorten en dan Mt. Gox aanvallen zodat de prijs daalt?
Dit wil je niet shorten op margin. Zou wel leuk short momentje kunnen vormen met langer lopende puts op enig moment. Wie weet worden die ook uitgegeven.
  woensdag 10 april 2013 @ 17:27:49 #213
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_125118522
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_125118616
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 08:46 schreef star_gazer het volgende:
Wie gebruikt hier daadwerkelijk bitcoins voor legale niet-speculatieve transacties (lees: niet voor silk road of mtgox of satoshidice).
Ik.

En trouwens, of silk road legaal is of niet hangt er maar net vanaf wat je koopt, en waar je woont. Als ik een kilo salvia bestel is dat bijvoorbeeld volkomen legaal.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125118909
quote:
Duurste pizza ooit?
  woensdag 10 april 2013 @ 17:40:41 #216
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_125118970
toen nog niet :P
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 17:44:02 #217
230491 Zith
pls tip
pi_125119081
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 17:38 schreef Skint het volgende:

[..]

Duurste pizza ooit?
Nee?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 10 april 2013 @ 17:50:00 #218
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125119300
Ik heb in paniek de helf van m'n bitcoins verkocht :)
pi_125119343
quote:
En dat banken ongelimiteerd kunnen bijdrukken om dit soort dingen uit te voeren is gewoon onzin.
Tuurlijk. Als Ben Bernanke morgen wil koopt de FED (een verzamelijk private banken ondanks de misleidende naam) alle in omloop zijnde bitcoins en is het klaar. Dat gaat ze ontzettend veel kosten want bij elke aankoop schiet de prijs nog verder omhoog, maar dat doet niets af aan het feit dat als ze het willen ze het zouden kunnen.
pi_125119344
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 17:11 schreef mike-amersfoort het volgende:
Short gaan op Bitcoins gaat nog een keer hele grappige gevolgen hebben.
Stel, er is voor meer dan 11 mlj BTC short gegaan, hoe ga je die ooit terugkopen?
Ze MOETEN een keer teruggekocht worden, dus de prijs kan naar oneindig?
Nee zo werkt het niet :) De future is een contract met iemand anders dus als jij short gaat moet iemand voor dezelfde prijs long gaan, zo betaal je elkaars winst bij koersbewegingen.
pi_125119400
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 17:50 schreef bravilor01 het volgende:

[..]

Tuurlijk. Als Ben Bernanke morgen wil koopt de FED (een verzamelijk private banken ondanks de misleidende naam) alle in omloop zijnde bitcoins en is het klaar. Dat gaat ze ontzettend veel kosten want bij elke aankoop schiet de prijs nog verder omhoog, maar dat doet niets af aan het feit dat als ze het willen ze het zouden kunnen.
Als bitcoins plat willen hebben dan investeren ze even 1-2mil$ in asics en dan kunnen ze het netwerk ook plat krijgen.
  woensdag 10 april 2013 @ 17:53:31 #222
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125119444
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 17:50 schreef bravilor01 het volgende:

[..]

Tuurlijk. Als Ben Bernanke morgen wil koopt de FED (een verzamelijk private banken ondanks de misleidende naam) alle in omloop zijnde bitcoins en is het klaar. Dat gaat ze ontzettend veel kosten want bij elke aankoop schiet de prijs nog verder omhoog, maar dat doet niets af aan het feit dat als ze het willen ze het zouden kunnen.
Ik hoor Max Keiser altijd zeggen dat de FED de prijs van zilver onderdrukt door naked short selling. Banken kunnen sowieso geld creëren door uit te lenen. Zo ontstaat het grootste deel van het geld.
  woensdag 10 april 2013 @ 17:53:31 #223
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125119445
Dat lucht op zeg! _O_ Zat al de hele dag met stress op het werk. Nu mooi de helft verkocht.
  woensdag 10 april 2013 @ 17:54:25 #224
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125119479
Keihard dumpen nu, prijs zakt als een malle. Alles verkocht !
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 17:54:28 #225
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125119482
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 17:53 schreef Mender het volgende:
Dat lucht op zeg! _O_ Zat al de hele dag met stress op het werk. Nu mooi de helft verkocht.
Mooi aan de greater fool verkocht. Beetje Ponzi scheme zo. Al begrijp ik je wel. Gewoon niet zoveel kopen en vast houden.
  woensdag 10 april 2013 @ 17:57:02 #226
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125119579
Wat is wijsheid nu?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125119622
quote:
11s.gif Op woensdag 10 april 2013 17:57 schreef Quotidien het volgende:
Wat is wijsheid nu?
Hold.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:02:09 #229
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125119740
quote:
1s.gif Op woensdag 10 april 2013 17:58 schreef WammesWaggel het volgende:
Als sneeuw voor de zon ;(
Valt ook wel mee. Verder is dit gewoon een massief speculatief spel. Geen peil op te trekken. Maar wel interessant.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:02:17 #230
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125119747
Was dit al de bubbel? :'(
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:03:27 #231
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125119785
ja :D
  woensdag 10 april 2013 @ 18:05:04 #232
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125119837
Gaan mogelijk terug naar de 150-200.
pi_125119862
quote:
Gewoon niet zoveel kopen en vast houden.
Juist. Wat de koers vandaag of morgen doet interesseert me geen reet, ik ben benieuwd waar we over een paar maanden staan.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:07:26 #234
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_125119912
quote:
11s.gif Op woensdag 10 april 2013 17:57 schreef Quotidien het volgende:
Wat is wijsheid nu?
Niet panieken.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
  woensdag 10 april 2013 @ 18:08:08 #235
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125119933
Ik denk dat dit ook veelal early adopters zijn die verkopen. Die worden gewoon gek.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:10:10 #236
383434 Ffukkie-slim
Den enige echte
pi_125120001
Daar gaat ie. Ik zou maar snel verkopen als ik jullie was.
hoihallo
  woensdag 10 april 2013 @ 18:12:38 #237
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125120087
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:10 schreef Ffukkie-slim het volgende:
Daar gaat ie. Ik zou maar snel verkopen als ik jullie was.
Done !
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:13:53 #238
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125120131
Maar 15k verlies, valt mee.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:15:31 #239
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125120183
Ik ga een lening van 100,000 euro afsluiten en ga short met een leverage van 1:10.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:15:35 #240
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_125120184
Waar kan ik de realtime koers van de Bitcoin volgen? Ik hoef geen linkje naar een schimmige site bitte.
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Afleidingsmanoeuvre&lt;/a&gt;
pi_125120196
Daar gaat mijn pensioen :'(
;)
  woensdag 10 april 2013 @ 18:16:05 #242
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
  woensdag 10 april 2013 @ 18:17:12 #243
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125120251
Ik heb het nog niet eerder gezegd, dit zou wel eens het hoogtepunt kunnen zijn heb ik het gevoel.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:17:41 #244
383434 Ffukkie-slim
Den enige echte
pi_125120268
Ik denk dat de waarde binnen korte tijd erg gaat zakken. Vraag me wel af of het daarna weer zal opbloeien of dat het dood zal bloeden zodra de hype over is.

-edit: heb er tot nu toe geen geld in gestoken, slechts gedeeltelijk gevolgd, maar durf er nadat de bubbel gebarsten is toch wel wat geld op in te zetten dat ie langzaam weer zal stijgen.
hoihallo
pi_125120307
Heerlijk al die emotie hier :) wel een beetje op blijven letten op de tijden om je conclusies te trekken, over een uurtje is europa klaar met eten en na 22u komt amerika thuis uit t werk :)
pi_125120311
Dit is gewoon normaal hoor. Kijk maar naar de vorige woensdag/donderdag, of de woensdag/donderdag daarvoor.
pi_125120332
Thnx voor de goedkope coins!
  woensdag 10 april 2013 @ 18:20:30 #248
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125120340
quote:
2s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:19 schreef Ravarian het volgende:
Dit is gewoon normaal hoor. Kijk maar naar de vorige woensdag/donderdag, of de woensdag/donderdag daarvoor.
Precies :)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125120372
quote:
1s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:20 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Precies :)
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 17:54 schreef Scorpie het volgende:
Keihard dumpen nu, prijs zakt als een malle. Alles verkocht !
:')
pi_125120376
En we staan altijd nog hoger al 24u geleden..
pi_125120392
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:21 schreef Stokkie_ het volgende:
En we staan altijd nog hoger al 24u geleden..
Ja maar dat is al niet meer goed genoeg voor mensen hier _O-
  woensdag 10 april 2013 @ 18:22:34 #252
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125120402
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:21 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]


[..]

:')
Je moet me niet geloven als ik dat soort dingen roep hè.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:22:50 #253
383434 Ffukkie-slim
Den enige echte
pi_125120408
quote:
2s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:19 schreef Ravarian het volgende:
Dit is gewoon normaal hoor. Kijk maar naar de vorige woensdag/donderdag, of de woensdag/donderdag daarvoor.
Hoe meer er paniek wordt gezaaid, des te sneller zal de waarde onderuit schieten. Iets wat ik graag zie gebeuren. :) (Zolang jullie er maar winst op maken O-) )
hoihallo
  woensdag 10 april 2013 @ 18:24:34 #254
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125120461
Het is te lachwekkend voor woorden, als er ook maar een kleine daling is op een dag is er direct paniek in de tent :')
pi_125120475
Iemand is met 0.10 buy orders de prijs weer aan het verhogen.
  woensdag 10 april 2013 @ 18:25:04 #256
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125120478
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:19 schreef Stokkie_ het volgende:
Heerlijk al die emotie hier :) wel een beetje op blijven letten op de tijden om je conclusies te trekken, over een uurtje is europa klaar met eten en na 22u komt amerika thuis uit t werk :)
Pff ja je wilt niet weten hoe erg ik vandaag heb lopen stressen op me werk. Steeds met het gevoel dat ik wel eens te laat zou kunnen zijn tegen de tijd dat ik thuis ben. Ik heb me nog nooit zo rot gevoeld.

En me nu nog nooit zo opgelucht gevoeld nu ik er heb verkocht. Heb er nog 45 over nu. :) Dus als het nu klapt ben ik blij met de winst die ik nu heb. En als het nog verder stijgt blij met nog meer winst. :)
  woensdag 10 april 2013 @ 18:25:38 #257
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125120498
Als ie richting de 125 dollar gaat koop ik weer een hoop bij :9
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
pi_125120519
quote:
7s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:22 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Ja maar dat is al niet meer goed genoeg voor mensen hier _O-
Nee, dit is mijn pensioen! Die AOW verwacht ik pas op mijn 75'e!
Bitcoin moet stijgen, anders moet de politiek investeringen in Bitcoin maar aftrekbaar maken!!!
pi_125120523
quote:
2s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:15 schreef Falco het volgende:
Waar kan ik de realtime koers van de Bitcoin volgen? Ik hoef geen linkje naar een schimmige site bitte.
Probeer deze eens, grafieken voor elke tijdsperiode en diepte van het boek.

http://bitcoin.clarkmoody.com/
  woensdag 10 april 2013 @ 18:27:02 #261
383434 Ffukkie-slim
Den enige echte
pi_125120550
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:25 schreef Mender het volgende:
Heb er nog 45 over nu. :)
Spare some change...?
:P
hoihallo
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 18:37:01 #262
230491 Zith
pls tip
pi_125120869
$229
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 10 april 2013 @ 18:37:02 #263
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_125120870
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:17 schreef Mender het volgende:
Ik heb het nog niet eerder gezegd, dit zou wel eens het hoogtepunt kunnen zijn heb ik het gevoel.
jij hebt je ook bij de speculatie groep aangesloten? :P
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_125120969
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:17 schreef Mender het volgende:
Ik heb het nog niet eerder gezegd, dit zou wel eens het hoogtepunt kunnen zijn heb ik het gevoel.
Nah, morgenochtend zitten we op 275$.
Vrijdagavond op 315.
Zaterdag op 340.
Maandag op 375$.
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 18:40:55 #265
230491 Zith
pls tip
pi_125121020
$225

Daar gaan we jongens RIP.

I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_125121110
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:24 schreef Revolution-NL het volgende:
Het is te lachwekkend voor woorden, als er ook maar een kleine daling is op een dag is er direct paniek in de tent :')
Het verschil met andere bubbles, zoals de .com-bubble met bijv. World Online etc. is dat iedereen er in dit geval van bewust is dat de bubble moet klappen en zich afvraagt wanneer.
De coin kan best nog wel $50,- waard zijn natijd, maar de stijging van de afgelopen maand is gewoon niet in stand te houden.
Ik geloof in de lange termijn wel in de bitcoin, maar de stress moet er uit, dat gaat wel even pijn doen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  woensdag 10 april 2013 @ 18:44:19 #267
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_125121131
zit al iemand aan te bieden voor $110.

kun je winst op maken.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 18:46:19 #268
230491 Zith
pls tip
pi_125121196
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:43 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

Het verschil met andere bubbles, zoals de .com-bubble met bijv. World Online etc. is dat iedereen er in dit geval van bewust is dat de bubble moet klappen en zich afvraagt wanneer.
De coin kan best nog wel $50,- waard zijn natijd, maar de stijging van de afgelopen maand is gewoon niet in stand te houden.
Ik geloof in de lange termijn wel in de bitcoin, maar de stress moet er uit, dat gaat wel even pijn doen.
Denk ook dat een online én offline betalingsmiddel zonder paypal-bedrijf ertussen goed is en bestaansrecht heeft, maar op dit moment is er nog niet genoeg te doen met de bitcoin om de 2.5 miljard usd omvang te rechtvaardigen, maar dat zou in de toekomst best kunnen als er meer mee te doen is.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 10 april 2013 @ 18:49:03 #269
862 Arcee
Look closer
pi_125121292
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 15:00 schreef Arcee het volgende:
Iets meer dan een etmaal geleden en nu $266. _O-
En drie en half uur later weer $43 lager op $223. :s)
pi_125121464
Irritant is wel dat er gewoon niet te daytraden valt op Mt.Gox met deze lag, gaat dit bij de anderen wel goed?
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 18:55:34 #271
230491 Zith
pls tip
pi_125121520
$219
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 10 april 2013 @ 18:55:41 #272
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 18:56:14 #273
230491 Zith
pls tip
pi_125121543
quote:
ja wat een baas was dan :7
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 10 april 2013 @ 19:00:35 #274
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125121692
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:37 schreef Curlbrah het volgende:

[..]

jij hebt je ook bij de speculatie groep aangesloten? :P
:P
pi_125121709
Pff, beetje verlies, meteen paniek?
pi_125121726
En daarnet weer ¤170eu, en nu weer ¤164eu.

Hartaanval
  woensdag 10 april 2013 @ 19:02:17 #277
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125121747
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 19:01 schreef Skint het volgende:
Pff, beetje verlies, meteen paniek?
Alles staat in de brand dit dat.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 19:03:41 #278
174211 RadioSlut
Magistrale zeikstraal
pi_125121793
Denk niet dat het zo zn vaart zal lopen. :') Zodra de prijs een beetje zakt zullen een aantal aasgieren weer een shitlading opkopen.
Kaleidoscopiklimax
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 19:04:20 #279
230491 Zith
pls tip
pi_125121810
Bij 3.50 USD koop ik
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_125121851
Best vermakelijk om te zien wat die blinde paniek kan veroorzaken.
  woensdag 10 april 2013 @ 19:07:20 #281
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125121890
quote:
10s.gif Op woensdag 10 april 2013 19:05 schreef RickySpanish het volgende:
Best vermakelijk om te zien wat die blinde paniek kan veroorzaken.
Als je Mender als voorbeeld neemt dan is de oorzaak de hoge prijs.
  woensdag 10 april 2013 @ 19:07:46 #282
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125121902
Iemand zit de koers te manipuleren.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 10 april 2013 @ 19:08:45 #283
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125121929
Pff op mtgox is echt niet te traden nu

Wilde nog een kleine order cancelen maar lukt niet meer
  † In Memoriam † woensdag 10 april 2013 @ 19:08:47 #284
230491 Zith
pls tip
pi_125121930
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 19:07 schreef Scorpie het volgende:
Iemand zit de koers te manipuleren.
De bitcoin users denk ik.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 10 april 2013 @ 19:09:52 #285
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125121957
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 19:08 schreef Zith het volgende:

[..]

De bitcoin users denk ik.
Eerder een bot denk ik
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 10 april 2013 @ 19:11:22 #286
862 Arcee
Look closer
pi_125122017
record was ¤200...

En nu een crash naar ¤160
pi_125122029
BTC-e 171$
pi_125122043
Also, another machine is coming, but until tomorrow bitcoinity may be lagging at some points, there's just too many of you here ;)

op de website

stond net op bitcoinity.com
pi_125122050
quote:
2s.gif Op woensdag 10 april 2013 18:19 schreef Ravarian het volgende:
Dit is gewoon normaal hoor. Kijk maar naar de vorige woensdag/donderdag, of de woensdag/donderdag daarvoor.
De correcties lijken inderdaad nu een 6-daags patroon te volgen. :D
  woensdag 10 april 2013 @ 19:15:09 #291
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125122197
pi_125122226
nu weer ¤168eu

Ik had het misschien moeten verkopen tijdens de ¤200eu
  woensdag 10 april 2013 @ 19:19:04 #294
66261 0033
3.14159265456295141.3
pi_125122270
De Gox berg is wel compleet vanslag nu... Gelukkig nog op tijd wat winst kunnen pakken
pi_125122317
Mtgox trading engine lag: 1301.90s
pi_125122328
quote:
6s.gif Op woensdag 10 april 2013 19:19 schreef 0033 het volgende:
De Gox berg is wel compleet vanslag nu... Gelukkig nog op tijd wat winst kunnen pakken
Ja idd, 3x sell order niet gelukt en nu kan ik niet cancellen.. Ga toch mn BTC overzetten naar een andere, met deze lag schiet t niet op.
  woensdag 10 april 2013 @ 19:21:45 #297
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125122365
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 19:17 schreef r0nr het volgende:
nu weer ¤168eu

Ik had het misschien moeten verkopen tijdens de ¤200eu
Daar heb je "ik had eigenlijk" weer.

Ik had eigenlijk in 2010 100.000 van die dingen moeten kopen en vanmiddag moeten verkopen.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
pi_125122369
Hysterisch gedoe op MtGox, alsof vandaag de laatste dag is dat Bitcoins verhandeld worden ofzo :')
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 10 april 2013 @ 19:23:05 #299
862 Arcee
Look closer
pi_125122418
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2013 19:21 schreef Barcaconia het volgende:
Daar heb je "ik had eigenlijk" weer.
Ja, deze reeks staat vol met 'Als ik...', 'Had ik maar...', etc. :s)
  woensdag 10 april 2013 @ 19:23:19 #300
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125122426
Doet toch pijn om te zien dat Bitcoin 99% Ponzi scheme is.
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 10 april 2013 @ 19:23:25 #301
862 Arcee
Look closer
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')