Kshock | dinsdag 9 april 2013 @ 18:26 |
Heb net heerlijk Chili con carne gegeten, met daarin bruine bonen natuurlijk, uitjes, rode paprika, en zoete crispy maïs. Was echt heerlijk! Mijn vraag is dus, wat doen jullie altijd in Chili con carne ? | |
Nieuwschierig | dinsdag 9 april 2013 @ 18:30 |
pakje van honig en ananas | |
speknek | dinsdag 9 april 2013 @ 18:32 |
http://www.ah.nl/allerhan(...)arne-met-muntyoghurt Doe meestal deze. Soms vervang ik de muntyoghurt door plakjes avocado. | |
MaximusTG | dinsdag 9 april 2013 @ 18:35 |
Chili. En vlees. Geen bruine bonen iig. Whisky, tomaat, bouillon. En pure chocolade. | |
DeGemaskerdeMuchacho | dinsdag 9 april 2013 @ 18:41 |
Madame Jeanette. | |
Adames | dinsdag 9 april 2013 @ 18:41 |
ui, bruine bonen of kapucijners, paprika, mais, tomatenpuree, gehakt en chorizo worst. Kruiden zijn wat pepers en tijm. Soms doe ik er een gepureerde banaan met kaneel bij ipv de pittige pepers. | |
Kshock | dinsdag 9 april 2013 @ 18:42 |
Hmm ziet er ook erg lekker uit ! | |
Kshock | dinsdag 9 april 2013 @ 18:43 |
Lekker! | |
Lienekien | dinsdag 9 april 2013 @ 19:21 |
Zat er ook carne in? En chili? | |
MaximusTG | dinsdag 9 april 2013 @ 19:31 |
Ik ga em gewoon nog een keer posten, deze is zoooo lekker. Gisteren de laaste portie uit de diepvries op, met wat turks brood, tzatziki en tomaat en komkommer. | |
Weltschmerz | dinsdag 9 april 2013 @ 20:07 |
Komijn. | |
Rorsach | dinsdag 9 april 2013 @ 20:09 |
Geen bonen ieg. Wel lekkere pepers, soms chorizo, gerookte paprika, gehakt en nog wat zooi. Ik zorg dat ik altijd een hele volle pan maak (vrouw en kinderen zijn er geen fan van) en vries dan alles in porties in. Ideaal voor over de friet (chili cheese fries) of bij lekker zelf gebakken brood. | |
Pietverdriet | dinsdag 9 april 2013 @ 20:13 |
Ik maak het met capucijners, veel lekkerder dan bonen | |
Kshock | dinsdag 9 april 2013 @ 20:46 |
Uhmm nee | |
Kshock | dinsdag 9 april 2013 @ 20:47 |
Lijkt me ook erg lekker ! | |
Lienekien | dinsdag 9 april 2013 @ 20:48 |
Dan was het geen chili con carne. | |
GoCanucksGo | dinsdag 9 april 2013 @ 20:53 |
| |
D. | dinsdag 9 april 2013 @ 20:57 |
| |
RobinOok | dinsdag 9 april 2013 @ 21:59 |
Chocola! | |
Red_85 | dinsdag 9 april 2013 @ 22:16 |
Riblappen in stukjes, coaten met komijn en 1 a 2 dagen laten stoven. Snuifje kaneel en 3 snuifjes cacao, de rest standaard of wat voor handen is. Caramba, caliente. Voor de rest de pan leeg vreten alsof je leven er vanaf hangt. Daarna zorgen dat je geen mensen meer tegen hoeft te komen voor de rest van de avond. | |
golfer | dinsdag 9 april 2013 @ 22:20 |
Wat een leuk recept. Die ga ik een keertje maken. | |
fruityloop | dinsdag 9 april 2013 @ 22:24 |
Jack Daniels en komijn, dat zijn toch wel 2 van de "echte" chili smaakmakers. | |
Pietverdriet | woensdag 10 april 2013 @ 07:13 |
Dit dus, geeft het een mooie donkere smaak, wel puur gebruiken, geen mars | |
Xlarge | woensdag 10 april 2013 @ 14:44 |
Kijk hier ook eens, puick topic trouwens CUL / Het grote chili adoratie-topic (en recepten!) Ik maak mijn chilli altijd met rundvlees en gehakt, het is een aardig lang proces Daarin gaan een scala aan ingredienten waaronder donker bier en koffie | |
golfer | woensdag 10 april 2013 @ 16:04 |
Vandaag dus. Staat nu te sudderen. | |
MaximusTG | woensdag 10 april 2013 @ 16:21 |
Cool! Hoop dat ie jullie smaakt! Wat eet je erbij, de toppings zoals die erbij genoemd worden? | |
golfer | woensdag 10 april 2013 @ 16:35 |
Erbij: een baguette en tsatsiki en avocado. | |
Pietverdriet | woensdag 10 april 2013 @ 17:40 |
Waarom geen maistortillas? | |
Redcoon | vrijdag 12 april 2013 @ 15:37 |
Ha grappig, die eten wij hier thuis ook geregeld! Gepimpt met wat gerookte paprikapoeder. | |
roos85 | maandag 15 april 2013 @ 10:25 |
Gehakt, ui, paprika,mais,bruine bonen, tomatenpuree, chilipoeder, cayennepeper | |
MaximusTG | maandag 15 april 2013 @ 10:26 |
Smaakte ie een beetje? | |
golfer | maandag 15 april 2013 @ 12:01 |
Heerlijk! | |
FutureFairytale | maandag 15 april 2013 @ 12:19 |
Gisteren chili con carne gehad. Mocht wel iets kruidiger van mij. | |
Lienekien | donderdag 10 juli 2014 @ 17:47 |
Ik heb deze op het vuur staan. Is bijna klaar. Even geproefd en hij is heerlijk! Goed vlees gekocht bij de slager, zelf snijden was even een klus, maar bij het aanbakken van het vlees wist ik al dat dit goed zou komen. We hebben tortillachips, avocado's, tomaten, crème fraîche en geraspte kaas erbij. Ik kan MaximusTG niet meer voor het recept bedanken, maar dit is toch een kleine ode aan hem. | |
MutedFaith | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:00 |
Hier staat de Chili van MaximusTG nu ook op t vuur. Het vlees snijden is een hels karwei, maar absoluut worth it. | |
Willoow | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:11 |
Ik doe altijd met gehakt en sperziebonen. | |
renwan | zondag 13 juli 2014 @ 01:23 |
Die rotzooi is niet te eten | |
Lienekien | dinsdag 18 april 2017 @ 21:45 |
Ik had 'm gearchiveerd. | |
Queenshore | dinsdag 18 april 2017 @ 22:01 |
Goed idee om deze hier nogmaals te zetten;) | |
MutedFaith | dinsdag 18 april 2017 @ 22:20 |
Ik maak m nog steeds 2-3 keer per jaar. | |
pokkerdepok | dinsdag 18 april 2017 @ 22:25 |
beans &rice voor de win |