abonnement Unibet Coolblue
pi_125031462

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.


Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.
Bekijk ook deze presentatie ^O^.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 50 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 50 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
  maandag 8 april 2013 @ 15:14:15 #2
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125031688
En ik maar denken dat het topic in DIG het enige topic was over bitcoin. :')
pi_125031742
Waaat? Die is goed gestegen! Had ik nu vorige maand maar BTC geaccepteerd :')
pi_125031763
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 15:15 schreef Sowieso. het volgende:
Waaat? Die is goed gestegen! Had ik nu vorige maand maar BTC geaccepteerd :')
Dat zeg je over een maand weer. :)
pi_125031785
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 15:16 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Dat zeg je over een maand weer. :)
Ik had gewoon ook moeten inslaan toen ze een paar cent waren :')
  maandag 8 april 2013 @ 15:19:47 #6
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125031885
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 15:17 schreef Sowieso. het volgende:

[..]

Ik had gewoon ook moeten inslaan toen ze een paar cent waren :')
"Had ik maar"
"Ik had beter"
"Ik moest eigenlijk"
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
pi_125032182
Iemand al rijk geworden hier?:D
Surely you can't be serious
I am serious... and don't call me Shirley
pi_125032194
ik vind hget maar een raar fenomeen. Nieuwe bubble in de maak?
Supra Groningam Nihil
Postjubilea: 10.000 15.000 20.000 25.000
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bul jou kom holnaai
Wat niemand je vertelt over de bioindustrie, geen bloed maar feiten
  maandag 8 april 2013 @ 15:28:58 #9
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125032249
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 15:27 schreef imanidiot het volgende:
Iemand al rijk geworden hier?:D
Ik heb al bijna 1 euro netto verdiend :') afschrijving niet meegerekend :')
pi_125032303
M'n voorspelling gaat voorspoedig. Amerikanen ook zo wakker....laat de 200 maar komen!

Afgelopen weken wilde ik nog wel eens betten met hele BTC's per hand, dat laat ik nu maar mooi zitten :D
pi_125032437
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 15:28 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:

[..]

Ik heb al bijna 1 euro netto verdiend :') afschrijving niet meegerekend :')
Mn pc staat al een tijdje te pruttelen, lijkt er ook niet veel harder op te gaan :'(
Surely you can't be serious
I am serious... and don't call me Shirley
  maandag 8 april 2013 @ 15:36:42 #12
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125032614
7.gif nvm
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 8 april 2013 @ 15:37:39 #13
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125032656
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 15:33 schreef imanidiot het volgende:

[..]

Mn pc staat al een tijdje te pruttelen, lijkt er ook niet veel harder op te gaan :'(
Ach, geduld hebben. Ben zelf nog maar net begonnen eigenlijk. Haal 440 Mh/s uit m'n 2 HD6850's. Wat voor systeem heb je? Welk programma gebruik je? Is je GPU overklokt?
pi_125032718
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 15:37 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:
Ben zelf nog maar net begonnen eigenlijk. Haal 440 Mh/s uit m'n 2 HD6850's. Wat voor systeem heb je? Welk programma gebruik je? Is je GPU overklokt?
1x 6870 :) haal iets meer dan 270 er uit. (ik gebruik bitminter)
Surely you can't be serious
I am serious... and don't call me Shirley
  maandag 8 april 2013 @ 15:41:04 #15
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125032807
quote:
3s.gif Op maandag 8 april 2013 15:27 schreef Deetch het volgende:
ik vind hget maar een raar fenomeen. Nieuwe bubble in de maak?
Ik vind het ook maar vreemd. Dat het een bubble is lijkt me vrij duidelijk. Maar het is een experimentje wanneer die gaat klappen.

Ik heb een tijdje terug 500 euro aan de kant gezet hiervoor, een aantal BTC gekocht en nu maar even afwachten. Koersverloop is leuk in ieder geval.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  maandag 8 april 2013 @ 15:41:27 #16
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125032820
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 15:38 schreef imanidiot het volgende:

[..]

1x 6870 :) haal iets meer dan 270 er uit. (ik gebruik bitminter)
Ah dat is toch al heel netjes. Is waarschijnlijk nog wel iets te winnen, maar veel zal het niet zijn.
pi_125032877
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 15:41 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:

[..]

Ah dat is toch al heel netjes. Is waarschijnlijk nog wel iets te winnen, maar veel zal het niet zijn.
Ja zal inderdaad nog wel iets te winnen zijn maar mn videokaartje moet niet gaan koken door het avontuurtje :D
Surely you can't be serious
I am serious... and don't call me Shirley
  maandag 8 april 2013 @ 15:48:00 #18
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125033127
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 15:42 schreef imanidiot het volgende:

[..]

Ja zal inderdaad nog wel iets te winnen zijn maar mn videokaartje moet niet gaan koken door het avontuurtje :D
Zal wel meevallen. Het gemakkelijkste is om afterburner te downloaden, je memclock flink naar beneden te gooien, je coreclock een stuk omhoog. Als het te warm wordt kan je je voltage wat verlagen, of je core clock. Dan moet je geen scrypt minen, masr dat doe je bij bitminter volgens mij ook niet.

*Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid ;)
pi_125033377
Kan iemand mij vertellen hoe het nou precies werkt? Ik snap dat je dus bitcoins kan in- en verkopen en dat de prijs de afgelopen periode enorm is gestegen. Maar klopt het nou dat je middels (pooled) mining dus 'gratis' bitcoins kan krijgen? En hoe werkt dit mining dan precies?
Makkelijk online geld verdienen, iedereen wilt dat wel! Nu is er eindelijk een site waar dat makkelijk en relatief snel kan. Kijk eens op: http://mytrafficvalue.com/ref/colasander .
pi_125033393
ik neem aan dat de waarde van de geminede bitcoin nog wel opweegt tegen de extra slijtage van je hardware en de electriciteit?
Ik kan me herinneren dat SETI ook op de electriciteitsrekening was te zien, maar dan vooral omdat ik mijn PC's 24-7 aan liet om maar zoveel mogelijk data te everwerken.
Supra Groningam Nihil
Postjubilea: 10.000 15.000 20.000 25.000
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bul jou kom holnaai
Wat niemand je vertelt over de bioindustrie, geen bloed maar feiten
  maandag 8 april 2013 @ 15:55:03 #21
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125033408
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 15:53 schreef ramosfanforlife het volgende:
Kan iemand mij vertellen hoe het nou precies werkt? Ik snap dat je dus bitcoins kan in- en verkopen en dat de prijs de afgelopen periode enorm is gestegen. Maar klopt het nou dat je middels (pooled) mining dus 'gratis' bitcoins kan krijgen? En hoe werkt dit mining dan precies?
Ja dat klopt, en het is niet zo snel uit te leggen. Zal ff een link voor je zoeken, moment.

EDit gevonden:
  maandag 8 april 2013 @ 15:55:49 #22
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125033432
quote:
3s.gif Op maandag 8 april 2013 15:54 schreef Deetch het volgende:
ik neem aan dat de waarde van de geminede bitcoin nog wel opweegt tegen de extra slijtage van je hardware en de electriciteit?
Ik kan me herinneren dat SETI ook op de electriciteitsrekening was te zien, maar dan vooral omdat ik mijn PC's 24-7 aan liet om maar zoveel mogelijk data te everwerken.
Dat hangt van je hardware en de koers van de munt af.
pi_125033538
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 15:55 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:

[..]

Ja dat klopt, en het is niet zo snel uit te leggen. Zal ff een link voor je zoeken, moment.
Dat zou top zijn. Omdat ik de prijs nu redelijk hoog vind, ben ik vooral wel geïnteresseerd in het pooled mining. Daar zou je namelijk weinig risico oplopen volgens mij. Helemaal omdat je dus inderdaad rekening moet houden met elektriciteitskosten lees ik overal. Echter, hier heb ik wel wat op gevonden.. Ik werk namelijk vooral 's nachts in mijn eentje, waar ik dan mijn laptop kan aansluiten zodat deze lekker kan gaan minen. Kan iemand mij wellicht ook vertellen hoe snel dat minen gaat?
Makkelijk online geld verdienen, iedereen wilt dat wel! Nu is er eindelijk een site waar dat makkelijk en relatief snel kan. Kijk eens op: http://mytrafficvalue.com/ref/colasander .
pi_125033570
9.1k bitcoins aan buys nodig voor de $200.
  maandag 8 april 2013 @ 16:00:03 #25
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125033599
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 15:58 schreef ramosfanforlife het volgende:

[..]

Dat zou top zijn. Omdat ik de prijs nu redelijk hoog vind, ben ik vooral wel geïnteresseerd in het pooled mining. Daar zou je namelijk weinig risico oplopen volgens mij. Helemaal omdat je dus inderdaad rekening moet houden met elektriciteitskosten lees ik overal. Echter, hier heb ik wel wat op gevonden.. Ik werk namelijk vooral 's nachts in mijn eentje, waar ik dan mijn laptop kan aansluiten zodat deze lekker kan gaan minen. Kan iemand mij wellicht ook vertellen hoe snel dat minen gaat?
Dat hangt van je hardware (gpu) af. Een laptop ga je het waarschijnlijk niet mee redden. Tenzij die echt high-end is.
pi_125033717
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 15:58 schreef ramosfanforlife het volgende:

[..]

Dat zou top zijn. Omdat ik de prijs nu redelijk hoog vind, ben ik vooral wel geïnteresseerd in het pooled mining. Daar zou je namelijk weinig risico oplopen volgens mij. Helemaal omdat je dus inderdaad rekening moet houden met elektriciteitskosten lees ik overal. Echter, hier heb ik wel wat op gevonden.. Ik werk namelijk vooral 's nachts in mijn eentje, waar ik dan mijn laptop kan aansluiten zodat deze lekker kan gaan minen. Kan iemand mij wellicht ook vertellen hoe snel dat minen gaat?
Met een laptop niet zo heel erg hard. Dat heeft te maken met de huidige moeilijkheid om een bitcoin te "berekenen" en het feit dat je per 50 bitcoins moet minen.

http://startbitcoin.com/
Supra Groningam Nihil
Postjubilea: 10.000 15.000 20.000 25.000
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bul jou kom holnaai
Wat niemand je vertelt over de bioindustrie, geen bloed maar feiten
  maandag 8 april 2013 @ 16:06:30 #27
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125033836
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 15:58 schreef ramosfanforlife het volgende:

[..]

Dat zou top zijn. Omdat ik de prijs nu redelijk hoog vind, ben ik vooral wel geïnteresseerd in het pooled mining. Daar zou je namelijk weinig risico oplopen volgens mij. Helemaal omdat je dus inderdaad rekening moet houden met elektriciteitskosten lees ik overal. Echter, hier heb ik wel wat op gevonden.. Ik werk namelijk vooral 's nachts in mijn eentje, waar ik dan mijn laptop kan aansluiten zodat deze lekker kan gaan minen. Kan iemand mij wellicht ook vertellen hoe snel dat minen gaat?
Is de moeite niet waard bij een laptop. Ook al krijg je de stroom gratis
  maandag 8 april 2013 @ 16:08:48 #28
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125033944
Wat is op het moment de voordeligste aanbieder van BTC (te betalen met iDeal)? Want Happycoins en Bitonic blijven duur..
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125034013
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:08 schreef Quotidien het volgende:
Wat is op het moment de voordeligste aanbieder van BTC (te betalen met iDeal)? Want Happycoins en Bitonic blijven duur..
Dat komt toch omdat de koers hoog is?
Supra Groningam Nihil
Postjubilea: 10.000 15.000 20.000 25.000
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bul jou kom holnaai
Wat niemand je vertelt over de bioindustrie, geen bloed maar feiten
  maandag 8 april 2013 @ 16:10:12 #30
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125034020
Zou het geen idee zijn om dit topic en de 2 topics in DIG met elkaar te mergen? Eventueel samen met een verhuizing richting GC ofzo? Want er zou nu eigenlijk weer een modje moeten komen roepen dat minin in DIG besproken moet worden..

Ik zit ondertussen in 3 topics over hetzelfde te praten, kunnen we beter één topic hebben imo..

(Misschien wel tijd voor een nieuwe OP dan)
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 16:11:00 #31
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125034054
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:10 schreef Maxbet het volgende:
Zou het geen idee zijn om dit topic en de 2 topics in DIG met elkaar te mergen? Eventueel samen met een verhuizing richting GC ofzo? Want er zou nu eigenlijk weer een modje moeten komen roepen dat minin in DIG besproken moet worden..

Ik zit ondertussen in 3 topics over hetzelfde te praten, kunnen we beter één topic hebben imo..

(Misschien wel tijd voor een nieuwe OP dan)
Eens.
pi_125034080
Kan je eigenlijk niet gewoon capaciteit huren bij Amazon op de supercomputer? Dat zou moeten kunnen las ik eens.
Wellicht is dat niet rendabel...
  maandag 8 april 2013 @ 16:11:37 #33
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125034082
quote:
3s.gif Op maandag 8 april 2013 16:10 schreef Deetch het volgende:

[..]

Dat komt toch omdat de koers hoog is?
Ja, maar op andere sites (mtgox bijvoorbeeld) is het gewoon een stuk goedkoper.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125034093
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:10 schreef Maxbet het volgende:
Zou het geen idee zijn om dit topic en de 2 topics in DIG met elkaar te mergen? Eventueel samen met een verhuizing richting GC ofzo? Want er zou nu eigenlijk weer een modje moeten komen roepen dat minin in DIG besproken moet worden..

Ik zit ondertussen in 3 topics over hetzelfde te praten, kunnen we beter één topic hebben imo..

(Misschien wel tijd voor een nieuwe OP dan)
Nee :) Hier zitten de mensen die graag over de financiele aspecten praten, en DIG is voor de technische aspecten.
pi_125034126
misschien een schopje naar BNW :P
Supra Groningam Nihil
Postjubilea: 10.000 15.000 20.000 25.000
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bul jou kom holnaai
Wat niemand je vertelt over de bioindustrie, geen bloed maar feiten
  maandag 8 april 2013 @ 16:12:39 #36
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125034138
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:11 schreef erikkll het volgende:

[..]

Nee :)
Waarom nee?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125034169
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 16:12 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Waarom nee?
zie mijn edit
  maandag 8 april 2013 @ 16:13:23 #38
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125034175
Ik vind dit zelf een erg fijn topic en zou het niet veranderd willen zien. Ik vermoed dat dat geld voor anderen die dit topic al een tijdje volgen.
pi_125034203
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:13 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Ik vind dit zelf een erg fijn topic en zou het niet veranderd willen zien. Ik vermoed dat dat geld voor anderen die dit topic al een tijdje volgen.
Ik ook. Ik ben ict'er en over de technische aspecten heb ik echt geen vragen. Zou het een enorme topicvervuiling vinden.
  maandag 8 april 2013 @ 16:13:56 #40
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125034210
Gewoon 2 topics. Deze en die in DIG voor technische zaken. Is prima zo
  maandag 8 april 2013 @ 16:14:42 #41
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125034243
Ook is het zo dat als je zelf niet mijnt en het niet van plan bent, dat onderwerp niet interessant is.
pi_125034356
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:14 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Ook is het zo dat als je zelf niet mijnt en het niet van plan bent, dat onderwerp niet interessant is.
Inderdaad, vooral nu minen niet echt haalbaar is behalve met goede hardware (dual top videokaarten) en alleen maar minder interessant wordt is dat niet handig. Binnenkort is handelen het enige wat bijna iedereen ermee doet.
  maandag 8 april 2013 @ 16:17:34 #43
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125034409
Ik vind ook het economische aspect interessanter. Mining boeit me weinig.

Ik volg het koersverloop overigens pas kort, sinds het de lucht in geschoten is eigenlijk. "Had ik maar" is bij mij dus ook erg van toepassing :')

Ik ben erg benieuwd of de BTC een stabiele basis krijgt voor uitgaven: webshops die het accepteren etc. Dat zou mijns inziens de koers erg kunnen doen stijgen.

Meningen van experts die het al langer volgen? Praat ik onzin of is dit reëel?
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  maandag 8 april 2013 @ 16:17:48 #44
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125034418
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:16 schreef pikinhand het volgende:

[..]

Inderdaad, vooral nu minen niet echt haalbaar is behalve met goede hardware (dual top videokaarten) en alleen maar minder interessant wordt is dat niet handig. Binnenkort is handelen het enige wat bijna iedereen ermee doet.
Als de muntwaarde evenredig stijgt aan de moeilijkheid wordt minen niet minder interessant hoor. :)
  maandag 8 april 2013 @ 16:18:27 #45
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125034450
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 8 april 2013 @ 16:19:31 #46
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125034493
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:17 schreef Barcaconia het volgende:
Ik vind ook het economische aspect interessanter. Mining boeit me weinig.

Ik volg het koersverloop overigens pas kort, sinds het de lucht in geschoten is eigenlijk. "Had ik maar" is bij mij dus ook erg van toepassing :')

Ik ben erg benieuwd of de BTC een stabiele basis krijgt voor uitgaven: webshops die het accepteren etc. Dat zou mijns inziens de koers erg kunnen doen stijgen.

Meningen van experts die het al langer volgen? Praat ik onzin of is dit reëel?
Om interessant te zijn als betaalmiddel zou de BTC munt a) immer moeten stijgen qua prijs of b) niet teveel schommelingen hebben en dus 'waardevast' zijn. BTC is zo ver nog niet.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 8 april 2013 @ 16:20:51 #47
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125034539
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 16:19 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Om interessant te zijn als betaalmiddel zou de BTC munt a) immer moeten stijgen qua prijs of b) niet teveel schommelingen hebben en dus 'waardevast' zijn. BTC is zo ver nog niet.
Op dit moment niet inderdaad. Maar zo'n munt kan stabiel worden als het geaccepteerd wordt als betaalmiddel, moet eigenlijk stabieler zijn om geaccepteerd te worden. Beetje kip en ei verhaal dus.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  maandag 8 april 2013 @ 16:20:55 #48
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125034543
BTC munt is een tautologie.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 8 april 2013 @ 16:21:53 #49
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125034581
quote:
5s.gif Op maandag 8 april 2013 16:20 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

Op dit moment niet inderdaad. Maar zo'n munt kan stabiel worden als het geaccepteerd wordt als betaalmiddel, moet eigenlijk stabieler zijn om geaccepteerd te worden. Beetje kip en ei verhaal dus.
Juustem.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 8 april 2013 @ 16:21:57 #50
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125034585
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 16:19 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Om interessant te zijn als betaalmiddel zou de BTC munt a) immer moeten stijgen qua prijs of b) niet teveel schommelingen hebben en dus 'waardevast' zijn. BTC is zo ver nog niet.
Dat zou het nu juist interessant kunnen maken toch? Toen goud op $800 stond hoorde ik alle 'experts' ook roepen dat het een bubbel was. :P
  maandag 8 april 2013 @ 16:24:33 #51
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125034696
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 16:21 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:

[..]

Dat zou het nu juist interessant kunnen maken toch? Toen goud op $800 stond hoorde ik alle 'experts' ook roepen dat het een bubbel was. :P
Voor een geldkoers is de stijging in de afgelopen tijd natuurlijk irreëel te noemen. What goes up, can come down in hetzelfde tijdbestek.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 8 april 2013 @ 16:24:50 #52
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125034712
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:16 schreef pikinhand het volgende:

[..]

Inderdaad, vooral nu minen niet echt haalbaar is behalve met goede hardware (dual top videokaarten) en alleen maar minder interessant wordt is dat niet handig. Binnenkort is handelen het enige wat bijna iedereen ermee doet.
Leugens! Met mijn midrange kaartje kan het prima uit hoor (7850)

Sterker nog, ik verwacht hem in 2 maanden terugverdiend te hebben, en dat is nog ruim genomen.. Heb nu in een week door een beetje slim te minen ongeveer 70$ binnen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125034760
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 16:19 schreef Scorpie het volgende:

Om interessant te zijn als betaalmiddel zou de BTC munt a) immer moeten stijgen qua prijs of b) niet teveel schommelingen hebben en dus 'waardevast' zijn. BTC is zo ver nog niet.
BTC gedraagt zich in alles als een commodity zoals goud. Het wordt gemined, het kost moeite om meer te winnen, het stijgt in prijs.
Een currency hoort juist niet te stijgen, iets wat vorige week 10 coins kostte is nu nog maar 5 coins waard, iets wat je niet wil en wat uitgeven van BTC erg ontmoedigt. Dat zorgt ervoor dat niemand coins gebruikt om iets te kopen, het enige wat men doet is het kopen en verkopen voor echt geld.
  maandag 8 april 2013 @ 16:26:02 #54
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125034766
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 16:24 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Voor een geldkoers is de stijging in de afgelopen tijd natuurlijk irreëel te noemen. What goes up, can come down in hetzelfde tijdbestek.
Zeker, daar houd ik ook wel rekening mee. Daarom koop ik de munten ook niet maar mine ik met de hardware die ik toch al heb.
  maandag 8 april 2013 @ 16:31:55 #55
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125035035
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:25 schreef pikinhand het volgende:

[..]

BTC gedraagt zich in alles als een commodity zoals goud. Het wordt gemined, het kost moeite om meer te winnen, het stijgt in prijs.
Een currency hoort juist niet te stijgen, iets wat vorige week 10 coins kostte is nu nog maar 5 coins waard, iets wat je niet wil en wat uitgeven van BTC erg ontmoedigt. Dat zorgt ervoor dat niemand coins gebruikt om iets te kopen, het enige wat men doet is het kopen en verkopen voor echt geld.
Goud is toch zowel een commodity als een valuta? BTC zou je conceptueel denk ik in hetzelfde moeten zien.
pi_125035140
Meh, met goud en zilver kan je nog wat als er geen geldwaarde aan vast zit (sieraden maken). Bitcoins heb je niks aan.

High: $193
  maandag 8 april 2013 @ 16:43:37 #58
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125035505
quote:
Mensen die niet lezen denk ik.

"Wow, 1 BTC voor 20 dollar!! Die vent is gek!! Snel kopen!!"
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
pi_125035517
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 16:31 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:

Goud is toch zowel een commodity als een valuta? BTC zou je conceptueel denk ik in hetzelfde moeten zien.
Daar heb je wel gelijk in. Edelmetalen en bitcoin wordt gemined en vervolgens opgeslagen, industrieel gebruik is slechts een fractie van de productie. Echte commodities worden continu geproduceerd en geconsumeerd, zoals corn, koffie, soja, olie etc. Daarbij is de prijs afhankelijk van zowel productie (een slechte oogst, brand etc. jaagt de prijs omhoog) en varierende consumptie/verbruik ervan. Bij goud/zilver/bitcoin is de waarde puur omdat men weet dat anderen het ook waardevol vinden en er vertrouwen in hebben dat ze het aan anderen kunnen verkopen voor een goede prijs. Valt dat vertrouwen weg, dan keldert de koers.

Bekijk bijv zilver , de befaamde 1980 bubble, van $4 naar $48 en terug naar de $6

en de 2011 bubble, van $10 naar $50 en terug naar $25


Ze vertonen het typische bubble patroon, een vroeg piekje en terugval, een periode rust, dan een enorme rush omhoog met daarna een nog dramatischere crash.


Vergelijk dat eens met de bitcoin koers.
Zelfde piekje met terugval in 2011, en nu de rush omhoog

Je kan raden hoe dat zal aflopen...
  maandag 8 april 2013 @ 16:48:10 #60
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125035660
Hoelang zou het, als de koers zo doorgaat, duren voordat je 1 BTC a 160 euro hebt terug verdiend?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 8 april 2013 @ 16:51:48 #61
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125035781
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 16:48 schreef Quotidien het volgende:
Hoelang zou het, als de koers zo doorgaat, duren voordat je 1 BTC a 160 euro hebt terug verdiend?
Ik kocht mijn eerste BTC voor 75 dollar. Toen vond ik het ook een gokje en vroeg ik me ook af wanneer ik die terug zou verdienen. Dit is een ruime week geleden.

Je weet het gewoon niet.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  maandag 8 april 2013 @ 16:52:14 #62
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125035791
@pikinhand
Begrijp me niet verkeerd; Ik raad niemand aan BTC te kopen. Vind het zelf wel grappig, en mine gewoon met hardware die ik al had. Als de koers dan toch oploopt is leuk meegenomen.
pi_125035811
quote:
Ik vind het nogal wat om maar te roepen dat de huidige waarde volkomen irrationeel is, om zoiets te kunnen moet je een goed overzicht hebben van de krachten die de waarde bepalen, volgens mij heeft niemand dat...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 8 april 2013 @ 16:53:09 #64
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125035835
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:51 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

Ik kocht mijn eerste BTC voor 75 dollar. Toen vond ik het ook een gokje en vroeg ik me ook af wanneer ik die terug zou verdienen. Dit is een ruime week geleden.

Je weet het gewoon niet.
Hmm ok. Hopen dat het goed uitpakt.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 8 april 2013 @ 16:54:04 #65
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125035873
Wat is de snelste manier om BTC te kopen eigenlijk?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 8 april 2013 @ 16:54:17 #66
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125035885
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:53 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Hmm ok. Hopen dat het goed uitpakt.
Dit soort dingen doe je natuurlijk alleen met geld dat je acuut kunt missen. Als je het vandaag investeert en morgen zijn BTC's nog maar 1 dollar waard moet je kunnen zeggen "jammer maar helaas, nu verder".

Maargoed, dat weet iedereen hier denk ik wel :')
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  maandag 8 april 2013 @ 16:55:37 #67
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125035951
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 16:54 schreef Scorpie het volgende:
Wat is de snelste manier om BTC te kopen eigenlijk?
Ik vind Bitcoin-24 erg fijn werken. Alleen omdat ik via de Belgische equivalent van iDeal geld inleg zit er in het begin een limiet van 50 euro op. Dat wordt langzaam verhoogd.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  maandag 8 april 2013 @ 16:57:54 #68
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125036051
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:55 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

Ik vind Bitcoin-24 erg fijn werken. Alleen omdat ik via de Belgische equivalent van iDeal geld inleg zit er in het begin een limiet van 50 euro op. Dat wordt langzaam verhoogd.
Maar dan heb je dus ook een Mt Gox account? Hoe krijg je dara dan weer geld op?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125036063
Ik heb nog nooit gekocht, en ik ga ook nooit kopen.

Ik heb er wel behoorlijk veel hoor, maar nog nooit echt geld ingestoken of gemined.
  maandag 8 april 2013 @ 16:58:02 #70
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125036064
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:54 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

Dit soort dingen doe je natuurlijk alleen met geld dat je acuut kunt missen. Als je het vandaag investeert en morgen zijn BTC's nog maar 1 dollar waard moet je kunnen zeggen "jammer maar helaas, nu verder".

Maargoed, dat weet iedereen hier denk ik wel :')
Nou, ik als scholier heb in principe geen vaste lasten en kan dat beetje spaargeld wel missen, maar daarom is het ook weer veel te veel om in een klap kwijt te raken. :P
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 8 april 2013 @ 16:59:43 #71
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125036133
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 16:58 schreef Ravarian het volgende:
Ik heb nog nooit gekocht, en ik ga ook nooit kopen.

Ik heb er wel behoorlijk veel hoor, maar nog nooit echt geld ingestoken of gemined.
Nou maak er dan maar een paar naar mijn wallet over, geef ik je er geld voor :P
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125036215
Als belegger beleg ik liever op de traditionele manier.
De sites die je hebt zijn toch vooral amateuristisch en opportunistisch. Als je bijv koopt via happycoins betaal je 1 euro kosten, 2.5% fee en dan ook nog de spread die op mtg.ox geldt, en dat is een forse vergeleken met traditioneel beleggen. Je bent al 10% aan kosten kwijt en dan heb je dat ook nog als je het geld terug wil halen.
pi_125036237
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 16:21 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:

[..]

Dat zou het nu juist interessant kunnen maken toch? Toen goud op $800 stond hoorde ik alle 'experts' ook roepen dat het een bubbel was. :P
En dat is het eigenlijk nog steeds.

Een "bubbel" is niets meer dan een benaming voor iets wat vreselijk over of ondergewaardeerd word.

Goud is nog steeds enorm ondergewaardeerd, al helemaal als je zaken als inflatie gaat meerekenen.
Enige reden waarom het nog zo laag staat, komt mede doordat er vooral gehandeld word in "papieren" goud en zilver.

Dat wil zeggen, het fysieke gedeelte word nauwelijks echt verscheept op een klein % na.
Als men eenmaal wakker word en beseft dat er veel meer verkocht is, dan er daadwerkelijk bestaat.. schiet de prijs omhoog als een tierelier.

Bitcoin is wel anders, het kent geen inflatie omdat het een limiet heeft qua absolute aantallen.
Op een gegeven moment kun je niet meer bijprinten, hoogstens opdelen in nog kleinere stukjes.

Dat het nu zo hard stijgt mag je best een bubbel noemen qua overwaardering.
Het stijgt immers niet vanaf een stabiele bodem of basis, maar stijgt simpelweg zonder "reden".
pi_125036337
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 16:59 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Nou maak er dan maar een paar naar mijn wallet over, geef ik je er geld voor :P
Ik verkoop niet, ik heb mijn lesje wel geleerd toen ik begin januari een deel van mijn coins verkocht, was nu 13x zoveel waard geweest.
pi_125036600
Mtgox is weer lekker bezig hoor, 120 sec lagg.
  maandag 8 april 2013 @ 17:15:50 #76
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125036753
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 17:04 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Ik verkoop niet, ik heb mijn lesje wel geleerd toen ik begin januari een deel van mijn coins verkocht, was nu 13x zoveel waard geweest.
Geen optie om een mooi stukje hardware te kopen voor die praktisch gratis munten? Als het wel mis gaat heb je iig de hardware nog. Als het goed gaat maximaliseer je je opbrengst door te minen.
pi_125036765
btc-e down?
pi_125036867
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 17:15 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:

[..]

Geen optie om een mooi stukje hardware te kopen voor die praktisch gratis munten? Als het wel mis gaat heb je iig de hardware nog. Als het goed gaat maximaliseer je je opbrengst door te minen.
Ik denk dat ik meer verdien door mijn munten gewoon te houden in plaats van ze te verkopen en er hardware van te kopen. Het duurt ook te lang voordat de echte goede hardware geleverd word.
  maandag 8 april 2013 @ 17:19:05 #79
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125036877
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 16:17 schreef Barcaconia het volgende:

Ik ben erg benieuwd of de BTC een stabiele basis krijgt voor uitgaven: webshops die het accepteren etc. Dat zou mijns inziens de koers erg kunnen doen stijgen.
Voor mijn gevoel gaat er rond Bitcoin een soort secundaire economie ontstaan. Ik denk dat het 'ondergronds' blijft. Het zal een subversieve rol gaan spelen. Denk aan het moment dat wikileaks financieel werd afgeknepen. Bitcoin is daar toch wel een reactie op.
pi_125036907
Mtgox werkt niet goed meer, orders staan te lang pending. Gaat hard naar beneden.
pi_125037044
556 seconden lagg op mtgox, dat word een stevige correctie vanavond.
  maandag 8 april 2013 @ 17:30:57 #83
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125037324
quote:






[ Bericht 12% gewijzigd door Wouter_Drucker op 08-04-2013 17:50:14 ]
pi_125037360
quote:
18s.gif Op maandag 8 april 2013 17:30 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
3 sold
  maandag 8 april 2013 @ 17:35:51 #85
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125037505
quote:
5s.gif Op maandag 8 april 2013 17:31 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

3 sold
Euhm, ik weet niet of je aanbod van vannacht nog geldt (koers weer omhooggevlogen) maar ik heb wel interesse :+ Had vanmorgen nog gereageerd, maar dat topic is al naar het archief verwezen.
pi_125037544
$200 gaat em niet worden vandaag.
pi_125037643
quote:
18s.gif Op maandag 8 april 2013 17:30 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
pi_125037994
Hahah mooi dit. Geweldig risico genomen door verkooporders op 188.99 te zetten en koop orders op 182.01 die allebei zo'n 5 minuten pending stonden, toch gelukt en zo'n 3 coins winst. En de lagg is ook al bijna voorbij.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ravarian op 08-04-2013 17:59:01 ]
  maandag 8 april 2013 @ 17:51:25 #89
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125038948
Wow.

Mgox: $180 BTC-e: $160.

Ik denk dat we vandaag ergens tussen de $175 en de $180 eindigen @MtGox.
  maandag 8 april 2013 @ 18:20:52 #91
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125039068
Wat is dit nou weer...

Ik probeer in te loggen op www.bitcoin.de. Ik vul mijn username en password in. Wordt er ineens een one-time password gevraagd. :? Nu kan ik niet inloggen. Ik heb echt geen idee wat ik hier in moet vullen.

Mijn username en wachtwoord is dus wel goed, maar er is mij nooit iets verteld van een 2e wachtwoord.

En nu is de site down. Nouja dalijk als hij weer online is maar eens kijken of een wachtwoord reset helpt.
pi_125039149
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 18:20 schreef Mender het volgende:
Wat is dit nou weer...

Ik probeer in te loggen op www.bitcoin.de. Ik vul mijn username en password in. Wordt er ineens een one-time password gevraagd. :? Nu kan ik niet inloggen. Ik heb echt geen idee wat ik hier in moet vullen.

Mijn username en wachtwoord is dus wel goed, maar er is mij nooit iets verteld van een 2e wachtwoord.

En nu is de site down. Nouja dalijk als hij weer online is maar eens kijken of een wachtwoord reset helpt.
Geprobeerd om gewoon op enter te drukken of om nog een keer op login te drukken bij het scherm waar je om het OTP word gevraagd?
pi_125039158
జ్ఞ‌ా
pi_125039205
* IEDEREEN DIE DE CLIENT DRAAIT: JE HEBT NOG EEN WEEK OM TE UPGRADEN NAAR 0.8.1 *
జ్ఞ‌ా
  maandag 8 april 2013 @ 18:25:06 #95
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125039227
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:23 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Geprobeerd om gewoon op enter te drukken of om nog een keer op login te drukken bij het scherm waar je om het OTP word gevraagd?
Ja beide al geprobeerd. Irritant dat er verder ook geen uitleg of een help knop bij zit.
  maandag 8 april 2013 @ 18:28:29 #96
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125039338
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 18:20 schreef Mender het volgende:
Wat is dit nou weer...

Ik probeer in te loggen op www.bitcoin.de. Ik vul mijn username en password in. Wordt er ineens een one-time password gevraagd. :? Nu kan ik niet inloggen. Ik heb echt geen idee wat ik hier in moet vullen.

Mijn username en wachtwoord is dus wel goed, maar er is mij nooit iets verteld van een 2e wachtwoord.

En nu is de site down. Nouja dalijk als hij weer online is maar eens kijken of een wachtwoord reset helpt.
lekker heel de site is nu down. heb daar al mijn bitcoins op staan :+
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  maandag 8 april 2013 @ 18:31:09 #97
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125039422
BTC-koers keldert flink (even zelfs 'slechts' 150 dollar op BTC-e, maar stijgt nu weer)
pi_125039465
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 18:31 schreef MissionPhailed het volgende:
BTC-koers keldert flink (even zelfs 'slechts' 150 dollar op BTC-e, maar stijgt nu weer)
:Y.

Was te verwachten natuurlijk.
జ్ఞ‌ా
  maandag 8 april 2013 @ 18:32:28 #99
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125039485
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 18:31 schreef MissionPhailed het volgende:
BTC-koers keldert flink (even zelfs 'slechts' 150 dollar op BTC-e, maar stijgt nu weer)
ik voel al een gecoördineerde hack actie aankomen.
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  maandag 8 april 2013 @ 18:33:41 #100
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125039529
en bitcoin.de is er weer :D
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  maandag 8 april 2013 @ 18:34:08 #101
332574 µ
alt-m
pi_125039547
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 18:32 schreef Matty___ het volgende:
[..]
ik voel al een gecoördineerde hack actie aankomen.
Op exchanges bedoel je?
జ్ఞ‌ా
  maandag 8 april 2013 @ 18:35:19 #102
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125039585
quote:
3s.gif Op maandag 8 april 2013 18:34 schreef µ het volgende:

[..]

Op exchanges bedoel je?
oa.
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  maandag 8 april 2013 @ 18:36:07 #103
332574 µ
alt-m
pi_125039615
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 18:35 schreef Matty___ het volgende:
[..]
oa.
En wat nog meer? En wie zou de coördinator/initiator zijn volgens jou?

Je bent nogal vaag.
జ్ఞ‌ా
pi_125039683
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:36 schreef µ het volgende:

[..]

En wat nog meer? En wie zou de coördinator/initiator zijn volgens jou?

Je bent nogal vaag.
Hoeveel van die coins heb je eigenlijk beste baas?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  maandag 8 april 2013 @ 18:38:23 #105
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125039704
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:36 schreef µ het volgende:

[..]

En wat nog meer? En wie zou de coördinator/initiator zijn volgens jou?

Je bent nogal vaag.
vind het toch raar. ING flink geddost. MTgox heeft er ontzetten veel last van. bitcoin.de down voor het eerst.

Aan de andere kant heeft het ook weer niets met elkaar te maken :+
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  maandag 8 april 2013 @ 18:39:26 #106
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_125039732
Oke, ik volg dit topic nu twee dagen, snap niet alles, maar dit klinkt als je reinste onzinnige oplichterij.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  maandag 8 april 2013 @ 18:40:40 #107
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125039779
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:39 schreef Falco het volgende:
Oke, ik volg dit topic nu twee dagen, snap niet alles, maar dit klinkt als je reinste onzinnige oplichterij.
hoezo? het bitcoin algorithmic zit wel goed in elkaar
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  maandag 8 april 2013 @ 18:41:36 #108
332574 µ
alt-m
pi_125039816
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:39 schreef Falco het volgende:
Oke, ik volg dit topic nu twee dagen, snap niet alles, maar dit klinkt als je reinste onzinnige oplichterij.
Wat is je achtergrond? IT of iets anders?

En waarvan denk je dat het "niet klopt" of oplichting is?
జ్ఞ‌ా
  maandag 8 april 2013 @ 18:42:40 #109
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125039848
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:39 schreef Falco het volgende:
maar dit klinkt als je reinste onzinnige oplichterij.
Explain...
pi_125039862
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:41 schreef µ het volgende:

[..]

Wat is je achtergrond? IT of iets anders?

En waarvan denk je dat het "niet klopt" of oplichting is?
Ook benieuwd...
  maandag 8 april 2013 @ 18:43:28 #111
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_125039869
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:41 schreef µ het volgende:

[..]

Wat is je achtergrond? IT of iets anders?

En waarvan denk je dat het "niet klopt" of oplichting is?
Technisch / Gamma, zoiets 8-).

Het ziet eruit als bullshit, zeker als je de bubbelgrafiekjes ziet :').

En dan daarbij al die posts over al die technische ongemakken, dat klinkt echt allemaal als too good to be true.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  maandag 8 april 2013 @ 18:43:55 #112
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125039889
Maar even een bericht naar de support van bitcoin.de gestuurd. Kom er zo niet uit.
  maandag 8 april 2013 @ 18:48:25 #113
332574 µ
alt-m
pi_125040061
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:43 schreef Falco het volgende:

[..]

Technisch / Gamma, zoiets 8-).
Mooi. Dan kun je hier vast iets mee ;). Het protocol zit technisch erg tof in elkaar.
quote:
Het ziet eruit als bullshit, zeker als je de bubbelgrafiekjes ziet :').
Eens. Groei gaat eigenlijk onrustwekkend snel. Maar het is een volledig open markt, de prijs komt tot stand door vraag en aanbod :s).
quote:
En dan daarbij al die posts over al die technische ongemakken, dat klinkt echt allemaal als too good too be true.
Welke precies? Hacken enzo? Dat is inderdaad een probleem :Y.
జ్ఞ‌ా
  maandag 8 april 2013 @ 18:51:53 #114
332574 µ
alt-m
pi_125040209
Arcee, heb je nieuwe reeksstats?
జ్ఞ‌ా
  maandag 8 april 2013 @ 18:52:26 #115
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125040236
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:43 schreef Falco het volgende:

[..]

Technisch / Gamma, zoiets 8-).

Het ziet eruit als bullshit, zeker als je de bubbelgrafiekjes ziet :').

En dan daarbij al die posts over al die technische ongemakken, dat klinkt echt allemaal als too good to be true.

pi_125040416
Oh crap, ik had even geen liquide middelen beschikbaar _O-

pi_125040447
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 18:43 schreef Falco het volgende:

[..]

Technisch / Gamma, zoiets 8-).

Het ziet eruit als bullshit, zeker als je de bubbelgrafiekjes ziet :').

En dan daarbij al die posts over al die technische ongemakken, dat klinkt echt allemaal als too good to be true.
Als je geen verstand hebt van IT/ICT of niet in hebt verdiept...
vertel dan geen onzin...
pi_125040700
en jeetje als ik zo soms die koers zie dalen op mtgox...
Dan denk ik van oooh ooohhwww..... zal ik nu inkopen of miss snel even alles verkopen....

ik heb 212eu aan bitcoins al besteed... hopen dat het later meer waard word...
de waarde wordt steeds hoger...

maar nu op dit moment ziet het er onstabiel uit met mtgox....
misschien weer zo een ddos attack
pi_125040710
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 18:57 schreef r0nr het volgende:

[..]

Als je geen verstand hebt van IT/ICT of niet in hebt verdiept...
vertel dan geen onzin...
'Verstand van IT'
Ook weer een loze uitspraak. Ik ben een IT'er, heb me sinds een week verdiept in bitcoins en ik gok dat het met de enorme toegenomen interesse de tech bubble van deze eeuw wordt.
pi_125040888
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 19:03 schreef r0nr het volgende:
en jeetje als ik zo soms die koers zie dalen op mtgox...
Dan denk ik van oooh ooohhwww..... zal ik nu inkopen of miss snel even alles verkopen....

ik heb 212eu aan bitcoins al besteed... hopen dat het later meer waard word...
de waarde wordt steeds hoger...

maar nu op dit moment ziet het er onstabiel uit met mtgox....
misschien weer zo een ddos attack
Weet het haast wel zeker, hoor nog 2 betalingen van bitcoins te krijgen (kleine beetje) maar die zijn al 30min te laat.
Normaal is het heel stipt tot op de seconde.
pi_125040893
of niet in hebt verdiept...
zei ik....

ik bedoelde verdiept in bitcoins...
hij beweerde dat hij dit forum steeds volgd, daarmee schiet je niet heel veel op.

En meestal kom je bitcoins vanzelf tegen in de IT... bijvoorbeeld in de TOR dir (diepe web)
pi_125040962
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 19:07 schreef r0nr het volgende:
of niet in hebt verdiept...
zei ik....

ik bedoelde verdiept in bitcoins...
hij beweerde dat hij dit forum steeds volgd, daarmee schiet je niet heel veel op.

En meestal kom je bitcoins vanzelf tegen in de IT... bijvoorbeeld in de TOR dir (diepe web)
Heel weinig IT'ers zitten op Tor hoor, en iedereen kan zich IT'er noemen :P
Het zegt vrij weinig op een forum
pi_125041036
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 19:07 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Weet het haast wel zeker, hoor nog 2 betalingen van bitcoins te krijgen (kleine beetje) maar die zijn al 30min te laat.
Normaal is het heel stipt tot op de seconde.
Nouja een klasgenoot heeft 50 bitcoins...
Hij zegt dat het dom is om nu in te kopen, omdat het vanaf alleen maar
bergafwaarts zou kunnen gaan, en dat het op dit stadium toch wel een risico is.

En niemand weet hoelang de succes zal duren

... ik heb alleen een opleiding voor dat :P
dus ik ben het ook nog niet.
  maandag 8 april 2013 @ 19:13:52 #124
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125041165
Lijkt me dat qua koers dit jaar alles tussen 5 en 1000 dollar mogelijk is. Grafiek van BTC-koers vertoond al een heuse 'hockeystick' :P
  maandag 8 april 2013 @ 19:14:49 #125
332574 µ
alt-m
pi_125041220
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 19:03 schreef r0nr het volgende:
en jeetje als ik zo soms die koers zie dalen op mtgox...
Dan denk ik van oooh ooohhwww..... zal ik nu inkopen of miss snel even alles verkopen....

ik heb 212eu aan bitcoins al besteed... hopen dat het later meer waard word...
de waarde wordt steeds hoger...

maar nu op dit moment ziet het er onstabiel uit met mtgox....
misschien weer zo een ddos attack
Dit is normaal.

Bitstamp is betrouwbaarder momenteel.
జ్ఞ‌ా
pi_125041365
ja klopt...

ik vraag me af waarom het soms met grote dalen is.
Meestal rond 6u tot 7u is de waarde laag.
pi_125041504
Heb MtGox gevraagd of ze last hadden van een DDOS attack. Nee hoor, gewoon high-volume trading. Prutsers.
pi_125041721
pfff prutsers... ik leg wel wat geld op het spel. Volgens mij al 3x mn maandloon sinds zaterdag in mn bitcoin portomonee gepompt. Ik ben nog 16.... dus geen megaaa bedragen. maar toch.

Zal ik anders heel mn spaarrekening gebruiken... miss ben ik over 2 weken rijk... of totaal blut.
  maandag 8 april 2013 @ 19:28:36 #129
332574 µ
alt-m
pi_125041833
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 19:26 schreef r0nr het volgende:
pfff prutsers... ik leg wel wat geld op het spel. Volgens mij al 3x mn maandloon sinds zaterdag in mn bitcoin portomonee gepompt. Ik ben nog 16.... dus geen megaaa bedragen. maar toch.

Zal ik anders heel mn spaarrekening gebruiken... miss ben ik over 2 weken rijk... of totaal blut.
Nee. Niet je spaargeld gebruiken.
జ్ఞ‌ా
pi_125042555
Mijn advies is natuurlijk ook om niet al je spaargeld te gebruiken!

Maar aan de andere kant, no guts no glory en als je als 16 jarige wat geld verliest is er geen man overboord. Loopt het goed, mooi! Verlies je geld, laat het een les zijn. Als je 35-40 bent is het een ander verhaal.

Dus niet doen! Maar kwalijk zal ik het je nooit nemen als je de gok een keer gaat nemen.
pi_125042619
Marketcap van Bitcoin is meer dan 2billion USD *O*
  maandag 8 april 2013 @ 19:44:55 #132
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125042661
Yay :D
pi_125042749
Even een kleine update :P

Klikbaar:


Klikbaar:


Nu ruim 2600Khash/s in totaal met 2 mining rigs c_/
pi_125042796
https://www.bitmit.net/en(...)s-in-beautiful-tower

Damn. Als ik in Argentinië zou wonen zou ik het nog kopen ook.
pi_125042843
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 19:46 schreef MaGNeT het volgende:
Even een kleine update :P

Klikbaar:
[ afbeelding ]

Klikbaar:
[ afbeelding ]

Nu ruim 2600Khash/s in totaal met 2 mining rigs c_/
Nice. Hoeveel heb je ervoor betaald en hoeveel btc krijg je er ongeveer per dag mee?
  maandag 8 april 2013 @ 19:51:41 #136
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125042969
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 19:48 schreef Ravarian het volgende:
https://www.bitmit.net/en(...)s-in-beautiful-tower

Damn. Als ik in Argentinië zou wonen zou ik het nog kopen ook.
Ruim de helft goedkoper dan een vergelijkbaar appartement in Tilburg (is alleen wel startprijs, gaat misschien nog hoger).
pi_125043032
NICE :o !

Mijn Asus Nvidia GTX 750 mint volgens de deepbit calculator maar 0.01 bitcoins per 24u... dus ¤1,50..
Had ik maar een AMD... ik game niet eens.
pi_125043350
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 19:49 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Nice. Hoeveel heb je ervoor betaald en hoeveel btc krijg je er ongeveer per dag mee?
2x HD7970 kaarten (verkoop ergens rond de 350 Euro?) en de rest van de "rommel" had ik nog.

Ik mine er Litecoins mee, met beide PC's samen zo'n 12,7 LTC per dag, dus 0,311 BTC per dag bij de huidige Litecoin difficulty.

Als het niet meer geweldig uit zou kunnen, verkoop ik m'n 3 andere kaarten (HD5870) en blijf ik met de PC op de foto minen.

Als het geweldig uit blijft kunnen, haal ik er nog 1 zo'n kaart bij én een betere voeding :P
  maandag 8 april 2013 @ 20:02:26 #139
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125043575
quote:
But certainly, Bitcoin is the most important thing happening on the planet right now... and it has nothing to do with the price.
http://www.reddit.com/r/B(...)razy_bitcoin_market/
pi_125043654
125 megahashes per sec...
hoeveel kilohashes zijn dat ook al weer per sec?
toch geen 125000?
pi_125043655
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 19:58 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

2x HD7970 kaarten (verkoop ergens rond de 350 Euro?) en de rest van de "rommel" had ik nog.

Ik mine er Litecoins mee, met beide PC's samen zo'n 12,7 LTC per dag, dus 0,311 BTC per dag bij de huidige Litecoin difficulty.

Als het niet meer geweldig uit zou kunnen, verkoop ik m'n 3 andere kaarten (HD5870) en blijf ik met de PC op de foto minen.

Als het geweldig uit blijft kunnen, haal ik er nog 1 zo'n kaart bij én een betere voeding :P
Nice, als Litecoin naar Gox gaat heb je het er zo weer uit. Hou je die litecoins wel? Of zet je die om?
pi_125043811
quote:
Weer een Bitliever. Ik snap niet hoe de USD prijs van een bitcoin jullie niks kan schelen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ravarian op 08-04-2013 20:12:27 ]
  maandag 8 april 2013 @ 20:17:47 #143
348378 Asmodeus.
Imaginary diseases
pi_125044496
IS BTC-e bij jullie ook zo laggy?
Ik wou dat ik met de trein was gegaan.
pi_125045245
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 20:03 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Nice, als Litecoin naar Gox gaat heb je het er zo weer uit. Hou je die litecoins wel? Of zet je die om?
Ik heb nog geen Litecoins verkocht, behalve om mee te traden.
Zit nu op 2781 LTC.
  maandag 8 april 2013 @ 20:40:49 #145
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125045817
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 19:46 schreef MaGNeT het volgende:
Even een kleine update :P

Klikbaar:
[ afbeelding ]

Klikbaar:
[ afbeelding ]

Nu ruim 2600Khash/s in totaal met 2 mining rigs c_/
Leuke elektrische verwarming voor in de winter, een verwarming die geld oplevert ipv geld kost :D.
  maandag 8 april 2013 @ 20:44:29 #146
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125046024
http://www.reddit.com/r/B(...)_if_it_was_outlawed/

First I want to introduce myself. I am currently working as kind of a consultant for the German treasury department, sharing my insight about new technologies, giving advice and recommendation on current issues. Before someone asks, I do not write laws, I influence bills at best.
I was asked on Friday to create a presentation on Bitcoin, giving a general overview and covering risks and opportunities of crypto currencies in general. I held this presentation today and currently am at my lunch break.
The discussion afterwards was the real exciting part and is the reason I am asking reddit for opinions.
pi_125046069
litecoins vind ik nog te kut om makkelijk te kopen.
bitcoins is makkelijker met bijv. ideal.

Anders had ik er wel een zooi gekocht eigenlijk.
  maandag 8 april 2013 @ 20:45:57 #148
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125046110
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 20:45 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
litecoins vind ik nog te kut om makkelijk te kopen.
bitcoins is makkelijker met bijv. ideal.

Anders had ik er wel een zooi gekocht eigenlijk.
Dat komt nog wel, heb geduld ;)
pi_125046271
Ik heb mijn mining rig nog in onderdelen liggen. Misschien optuigen voor LTC? BTC gaat te langzaam denk ik?

Iemand ergens een tutorial wat ik moet installeren enzo?
pi_125046343
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 20:45 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
litecoins vind ik nog te kut om makkelijk te kopen.
bitcoins is makkelijker met bijv. ideal.

Anders had ik er wel een zooi gekocht eigenlijk.
Koop Bitcoins -> move ze naar VirCurEx of BTC-E -> Koop Litecoins voor je Bitcoins.
pi_125046573
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 20:48 schreef Ralphmeister het volgende:
Ik heb mijn mining rig nog in onderdelen liggen. Misschien optuigen voor LTC? BTC gaat te langzaam denk ik?

Iemand ergens een tutorial wat ik moet installeren enzo?
Wat ik doe:

- Windows 7 x64
- Net Framework 4
- AMD/ATI GPU drivers installeren
- updates uitschakelen
- energiebeheer uitschakelen (hoogste prestatie)
- UAC uitschakelen
- cgminer downloaden en in mapje C:\cgminer zetten
- batchfile op bureaublad met:

1start /D "C:\cgminer" cgminer.exe --scrypt -o coinotron.com:3334 -u Worker.1 -p x --thread-concurrency 8192 -I 18 --lookup-gap 2 --worksize 256 -g 1 -d 0 --gpu-fan 60

er in (aangepast naar settings voor jouw kaart(en))

Draaien met die hap.
pi_125046765
En als je liever een mooi schermpje erbij hebt dan is er ook guiminer-scrypt
https://bitcointalk.org/index.php?topic=150331.0
pi_125047266
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 20:53 schreef MaGNeT het volgende:

Draaien met die hap.
Nee, wegwezen met die hap. Naar DIG, waar mining wel on-topic is. Kom op zeg, hoe vaak moet dit jullie nog gevraagd worden??
pi_125047588
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 21:03 schreef dvr het volgende:

[..]

Nee, wegwezen met die hap. Naar DIG, waar mining wel on-topic is. Kom op zeg, hoe vaak moet dit jullie nog gevraagd worden??
Ik heb 3 tabbladen openstaan op FOK! en als ik een vraag beantwoord let ik niet altijd op in welk topic ik zit.

Verder denk ik er wel om :*
pi_125050028
Even een vraagje.. Is het lucratief om op de ene exchange site te kopen en de andere te verkopen? Aangezien de verschillen soms tussen de 15 en 20 dollar liggen?

Zo ja, hoe doe ik dat? Hoe zet ik dollars van Bitstamp naar BTC-e ??
  maandag 8 april 2013 @ 21:54:58 #156
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125050368
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 21:49 schreef wfoes1989 het volgende:
Even een vraagje.. Is het lucratief om op de ene exchange site te kopen en de andere te verkopen? Aangezien de verschillen soms tussen de 15 en 20 dollar liggen?

Zo ja, hoe doe ik dat? Hoe zet ik dollars van Bitstamp naar BTC-e ??
btc kun je zo verschuiven pas bij het storten op je rekening en het kopen/verkopen betaal je fees
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  maandag 8 april 2013 @ 22:00:30 #157
332574 µ
alt-m
pi_125050798
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 21:49 schreef wfoes1989 het volgende:
Even een vraagje.. Is het lucratief om op de ene exchange site te kopen en de andere te verkopen? Aangezien de verschillen soms tussen de 15 en 20 dollar liggen?

Zo ja, hoe doe ik dat? Hoe zet ik dollars van Bitstamp naar BTC-e ??
D'r zal wel wat uit te halen zijn maar het is niet echt de moeite denk ik, zoals hierboven gezegd zit je al met fees, ook voor het verplaatsen van de BTC en daarbij kost het tijd om BTC te verplaatsen, de koers kan van alles doen in de tussentijd. En euro's verplaatsen is al helemaal moeilijk, kan dagen duren voordat je geld weer op je rekening staat.
pi_125050848
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 21:54 schreef Matty___ het volgende:
btc kun je zo verschuiven pas bij het storten op je rekening en het kopen/verkopen betaal je fees
Maar om op de ene site goedkoop te kunnen inkopen moet ik in mijn logica dollars overzetten? of gaat dit altijd met een tussenstop van een bank?
  maandag 8 april 2013 @ 22:03:07 #160
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125050909
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 22:02 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Maar om op de ene site goedkoop te kunnen inkopen moet ik in mijn logica dollars overzetten? of gaat dit altijd met een tussenstop van een bank?
je zult daar wel op eea manier geld op moeten zetten idd. De exchange geeft zelf aan hoe dat moet
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_125051631
Als voorbeeld;

BTC-e, 10k $ storten tegen een fee van 2%
10k wordt dan 9800 = 56 btc @ 175$
Mtgox 190, trans fee zeg 0,5% 55.72 BTC 10586,-
Mtgox withdrawal fee 1% 10480.93

Dan heb je dus bijna 500 winst, je zit alleen wel met een gap van minimaal 60 minuten? waar de koers alle kanten op kan. Dit kan nog langer zijn en dat lijkt me het risico dus niet waard.
pi_125051770
Bedankt voor de goede informatie! idd niet echt winstgevend.. te groot risico
pi_125051889
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 22:15 schreef Stokkie_ het volgende:
Als voorbeeld;

BTC-e, 10k $ storten tegen een fee van 2%
10k wordt dan 9800 = 56 btc @ 175$
Mtgox 190, trans fee zeg 0,5% 55.72 BTC 10586,-
Mtgox withdrawal fee 1% 10480.93

Dan heb je dus bijna 500 winst, je zit alleen wel met een gap van minimaal 60 minuten? waar de koers alle kanten op kan. Dit kan nog langer zijn en dat lijkt me het risico dus niet waard.
Dan ga je er wel vanuit dat je ook daadwerkelijk de bitcoins kan (ver)kopen voor dat bedrag.
pi_125052036
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 22:20 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Dan ga je er wel vanuit dat je ook daadwerkelijk de bitcoins kan (ver)kopen voor dat bedrag.
Daar doel ik idd ook op, het kost tijd voordat je BTC bij Mt.Gox aankomt. Bovenstaande zijn wel gebaseerd op huidige bid/ask prijzen. Daarna duurt het nog ongeveer een week voordat je euros weer op je rekening staan van Mt.Gox dus je moet enorm veel investeren voor een beetje winst met veel risico's
pi_125052948
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 22:22 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Daar doel ik idd ook op, het kost tijd voordat je BTC bij Mt.Gox aankomt. Bovenstaande zijn wel gebaseerd op huidige bid/ask prijzen. Daarna duurt het nog ongeveer een week voordat je euros weer op je rekening staan van Mt.Gox dus je moet enorm veel investeren voor een beetje winst met veel risico's
Als je al genoeg bitcoins in bezit hebt, kun je de transactietijd van de bitcoin-transfer drastisch verkorten door die eerst op de site waar je de bitcoins wilt gaan verkopen te zetten. Dan kun je na de koop op de eerste exchange ze vrijwel direct verkopen op de andere en daarna de bitcoins weer op je gemak aanvullen.
pi_125053117
Dan nog is het verschil te fors, moet imho meer aan de hand zijn.
pi_125055059
Meer mensen die verkopen op Bitonic? Koers is niet top maar wel te doen en ik moet zeggen, vanmiddag verkocht en keek net op internetbankieren en geld staat er al.
  Moderator maandag 8 april 2013 @ 23:41:03 #168
45833 crew  Fogel
pi_125055716
Na de OP en alle posts in dit topic ben ik er nog niet helemaal uit.
Je kan met een rig van enkele honderden euros 0,311 BTC maken per dag, en de waarde van een BTC ligt zo tussen de 150 en 200 USD. Maar, je mag/kan het niet verkopen voordat je er 50 hebt?
Dus je bent dan zo'n half jaar bezig om 50 van die dingen te genereren en dan je een bult geld inkasseren op een bitcoinbeurs?
En behalve hardware en stroom, plus wat transaction fees kost het niks om ze te genereren en verkopen?

Sounds too good to be true, dus ik zal wel ergens een belangrijk detail gemist hebben want anders zou iedereen wel een rig of twee bouwen.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_125055888
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 23:41 schreef Fogel het volgende:
Na de OP en alle posts in dit topic ben ik er nog niet helemaal uit.
Je kan met een rig van enkele honderden euros 0,311 BTC maken per dag, en de waarde van een BTC ligt zo tussen de 150 en 200 USD. Maar, je mag/kan het niet verkopen voordat je er 50 hebt?
Dus je bent dan zo'n half jaar bezig om 50 van die dingen te genereren en dan je een bult geld inkasseren op een bitcoinbeurs?
En behalve hardware en stroom, plus wat transaction fees kost het niks om ze te genereren en verkopen?

Sounds too good to be true, dus ik zal wel ergens een belangrijk detail gemist hebben want anders zou iedereen wel een rig of twee bouwen.
Inderdaad. Volgens mij red je die 0,3 bitcoins nooit. Er zijn duizenden miners en maar 21 miljoen bitcoins en het duurt nog jaren voor die allemaal gemined zijn.

Dat getal kan dus nooit kloppen, zegt mijn simpele logica.
pi_125055967
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 23:41 schreef Fogel het volgende:
Na de OP en alle posts in dit topic ben ik er nog niet helemaal uit.
Je kan met een rig van enkele honderden euros 0,311 BTC maken per dag, en de waarde van een BTC ligt zo tussen de 150 en 200 USD. Maar, je mag/kan het niet verkopen voordat je er 50 hebt?
Dus je bent dan zo'n half jaar bezig om 50 van die dingen te genereren en dan je een bult geld inkasseren op een bitcoinbeurs?
En behalve hardware en stroom, plus wat transaction fees kost het niks om ze te genereren en verkopen?

Sounds too good to be true, dus ik zal wel ergens een belangrijk detail gemist hebben want anders zou iedereen wel een rig of twee bouwen.
Je mist een paar dingen:

Dat minen doe je in een pool, een pool vindt vroeg of laat een block van 25 coins (voorheen 50) en jij krijgt, naar wat je aan het zoeken bijgedragen hebt, jouw deel van.

Je kan met een PC met 2 hele goede videokaarten inderdaad zo'n 0,15 tot 0,35 Bitcoin per dag minen, in zo'n pool en die kan je dezelfde dag nog inwisselen voor hard geld of vrolijk opsparen en hopen dat ze nog verder stijgen of er iets leuks van kopen.

De reden dat niet iedereen zo'n rig bouwt?
- je moet het financieel aandurven
- je moet een beetje handig zijn met computers
- je moet van het lawaai van sneldraaiende ventilators kunnen
pi_125055982
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 23:45 schreef erikkll het volgende:

[..]

Inderdaad. Volgens mij red je die 0,3 bitcoins nooit. Er zijn duizenden miners en maar 21 miljoen bitcoins en het duurt nog jaren voor die allemaal gemined zijn.

Dat getal kan dus nooit kloppen, zegt mijn simpele logica.
Ik mine iedere dag 0,3 Bitcoins :)

Eigenlijk kan ik met mijn 2 computers maar 0,17 Bitcoin per dag minen maar omdat ik Litecoins mine, wat iets rendabeler is op dit moment en weer verkoop voor Bitcoins, heb ik toch weer 0,3 Bitcoin per dag. Dat hangt weer van de Litecoin / Bitcoin koers af natuurlijk.

Maar zelfs 0,17 Bitcoin is nog steeds 31 Dollar per dag.
pi_125056034
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 23:45 schreef erikkll het volgende:

[..]

Inderdaad. Volgens mij red je die 0,3 bitcoins nooit. Er zijn duizenden miners en maar 21 miljoen bitcoins en het duurt nog jaren voor die allemaal gemined zijn.

Dat getal kan dus nooit kloppen, zegt mijn simpele logica.
Wat je dan waarschijnlijk vergeet is dat de moeilijkheid snel toeneemt. Het was dus heel makkelijk en nu is het nog steeds relatief makkelijk. De laatste worden het moeilijkst.
  maandag 8 april 2013 @ 23:53:12 #173
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125056123
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 23:41 schreef Fogel het volgende:
Na de OP en alle posts in dit topic ben ik er nog niet helemaal uit.
Je kan met een rig van enkele honderden euros 0,311 BTC maken per dag, en de waarde van een BTC ligt zo tussen de 150 en 200 USD. Maar, je mag/kan het niet verkopen voordat je er 50 hebt?
Dus je bent dan zo'n half jaar bezig om 50 van die dingen te genereren en dan je een bult geld inkasseren op een bitcoinbeurs?
En behalve hardware en stroom, plus wat transaction fees kost het niks om ze te genereren en verkopen?

Sounds too good to be true, dus ik zal wel ergens een belangrijk detail gemist hebben want anders zou iedereen wel een rig of twee bouwen.
Je hoeft ze niet op te sparen, je zou in principe al kunne. Verkopen als je er 0,00001 hebt gemined, alleen worden bitcoins in blocks gevonden, dat waren er 50 per block, nu zijn dat er 25, en dat halveert iedere 4 jaar.

Of je erop verdient ligt aan je hardware, prijs voor elektra en de prijs van Bitcoins, het kan voorkomen dat minen voor jou duurder is dan wat de bitcoins die je krijgt waard zijn. Op dit moment is het voor vrijwel iedereen met een beetje een nette grafische kaart winstgevend.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125056296
Er zie een koop-order van 5407 BTC @ $180 op MtGox
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  dinsdag 9 april 2013 @ 00:02:15 #175
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_125056396
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 16:21 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:

[..]

Dat zou het nu juist interessant kunnen maken toch? Toen goud op $800 stond hoorde ik alle 'experts' ook roepen dat het een bubbel was. :P
Niemand weet natuurlijk wat de markt gaat doen. Ook experts niet. Maar had ik bitcoin, dan zou ik nu toch die dikke winst nemen!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 april 2013 @ 00:14:12 #176
862 Arcee
Look closer
pi_125056731
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 23:48 schreef MaGNeT het volgende:
Ik mine iedere dag 0,3 Bitcoins :)
Dat levert een modaal maandsalaris op met de huidige koers. :o
pi_125059295
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 00:14 schreef Arcee het volgende:

[..]

Dat levert een modaal maandsalaris op met de huidige koers. :o
0.3 x 30 x 193 = 1746 x 0.765 = 1335 Euro.
Mwah...
pi_125059699
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 07:56 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

0.3 x 30 x 193 = 1746 x 0.765 = 1335 Euro.
Mwah...
En dan moet je ervan uitgaan dat de koers exact gelijk blijft of op z'n minst blijft stijgen.
En dat zal zeker niet het geval zijn, die stijgende lijn crasht nog hard voor het einde van deze maand (om uiteindelijk weer omhoog te krabbelen)

Het is een te klassiek voorbeeld van een bubble.
  Moderator dinsdag 9 april 2013 @ 09:08:19 #179
45833 crew  Fogel
pi_125060183
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 23:48 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Je mist een paar dingen:

Dat minen doe je in een pool, een pool vindt vroeg of laat een block van 25 coins (voorheen 50) en jij krijgt, naar wat je aan het zoeken bijgedragen hebt, jouw deel van.

Je kan met een PC met 2 hele goede videokaarten inderdaad zo'n 0,15 tot 0,35 Bitcoin per dag minen, in zo'n pool en die kan je dezelfde dag nog inwisselen voor hard geld of vrolijk opsparen en hopen dat ze nog verder stijgen of er iets leuks van kopen.

De reden dat niet iedereen zo'n rig bouwt?
- je moet het financieel aandurven
- je moet een beetje handig zijn met computers
- je moet van het lawaai van sneldraaiende ventilators kunnen
Dat maakt het al wat duidelijker, bedankt :)

- Wat kost zo'n rig dan? Zal vast niet meer zijn dan 2000¤ toch?
- Zou moeten lukken
- of gewoon een groot genoeg huis hebben waar de rig niet in de weg staat en waar je er ook qua geluid geen last van hebt

quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 23:50 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Wat je dan waarschijnlijk vergeet is dat de moeilijkheid snel toeneemt. Het was dus heel makkelijk en nu is het nog steeds relatief makkelijk. De laatste worden het moeilijkst.
Hardware wordt ook steeds beter (maar dan moet je wel willen inversteren in nieuwe)

quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 23:53 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Je hoeft ze niet op te sparen, je zou in principe al kunne. Verkopen als je er 0,00001 hebt gemined, alleen worden bitcoins in blocks gevonden, dat waren er 50 per block, nu zijn dat er 25, en dat halveert iedere 4 jaar.

Of je erop verdient ligt aan je hardware, prijs voor elektra en de prijs van Bitcoins, het kan voorkomen dat minen voor jou duurder is dan wat de bitcoins die je krijgt waard zijn. Op dit moment is het voor vrijwel iedereen met een beetje een nette grafische kaart winstgevend.
OK, dat is de nuance die ik blijkbaar heb gemist, bedankt :)

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 07:56 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

0.3 x 30 x 193 = 1746 x 0.765 = 1335 Euro.
Mwah...
Best een aardig bedrag op zich. Stroom is vrij goedkoop waar ik woon, dus die kosten vallen wel mee.
Bubbel of niet, ik blijf dit even volgen :Y
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  dinsdag 9 april 2013 @ 10:30:32 #180
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125061813
Iemand hier ervaring met Okpay? Hoe krijg ik daar nu geld op? Ben een verified customer, maar zie door de bomen het bos niet meer :')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125062308
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 10:30 schreef Scorpie het volgende:
Iemand hier ervaring met Okpay? Hoe krijg ik daar nu geld op? Ben een verified customer, maar zie door de bomen het bos niet meer :')
Tegen dat gezeik loop ik ook aan idd.

Ik was er vanochtend mee bezig, maar opgegeven.
Geen zin in omslachtig gedoe.

nvm andere manier gevonden.

[ Bericht 11% gewijzigd door TheoddDutchGuy op 09-04-2013 10:57:34 ]
pi_125063997
Hebben jullie ook Litecoins? Zit erover te denken om die in te kopen, verwacht wel dat die koers gaat stijgen.
Chinakopen.nl - Alle informatie over het kopen van producten op betrouwbare Chinese webshops!
pi_125064946
Vaak is een bitcoin rond de 5 euro hoger bij Bitcoin-24 dan bij Mt.Gox.
Logische gedachte dus om bij Mt.Gox in te kopen voor bv 195 euro, om vervolgens te verkopen bij Mt.Gox voor 200 euro.
Dan stuit je echter meteen op het probleem; die 200 euro wil je meteen weer naar Mt.Gox overmaken om weer bitcoins te kunnen kopen, voordat de waarde van de bitcoin weer zo erg is gestegen dat je zelfs voor 200euro geen bitcoin meer kan kopen.
Als je het via de bank doet ben je dagen verder voordat je het geld op Mt.Gox hebt. Iemand een oplossing voor dit probleem?
  dinsdag 9 april 2013 @ 12:14:20 #184
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125065261
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 12:04 schreef Akaiqst het volgende:
Vaak is een bitcoin rond de 5 euro hoger bij Bitcoin-24 dan bij Mt.Gox.
Logische gedachte dus om bij Mt.Gox in te kopen voor bv 195 euro, om vervolgens te verkopen bij Mt.Gox voor 200 euro.
Dan stuit je echter meteen op het probleem; die 200 euro wil je meteen weer naar Mt.Gox overmaken om weer bitcoins te kunnen kopen, voordat de waarde van de bitcoin weer zo erg is gestegen dat je zelfs voor 200euro geen bitcoin meer kan kopen.
Als je het via de bank doet ben je dagen verder voordat je het geld op Mt.Gox hebt. Iemand een oplossing voor dit probleem?
Ik werk op Bitcoin-24 met Sofort banking via ideal. Dat wordt bij een deposit direct op mijn BTC account bijgeschreven, echter bij een withdrawal duurt het inderdaad 2/3 dagen...
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  dinsdag 9 april 2013 @ 12:15:03 #185
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125065289
En nu is bitcoin-24.com down ;(
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  dinsdag 9 april 2013 @ 12:15:56 #186
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125065312
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 10:47 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Tegen dat gezeik loop ik ook aan idd.

Ik was er vanochtend mee bezig, maar opgegeven.
Geen zin in omslachtig gedoe.

nvm andere manier gevonden.
DM me ff hoe je het nu gedaan hebt?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125065391
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 12:04 schreef Akaiqst het volgende:
Vaak is een bitcoin rond de 5 euro hoger bij Bitcoin-24 dan bij Mt.Gox.
Logische gedachte dus om bij Mt.Gox in te kopen voor bv 195 euro, om vervolgens te verkopen bij Mt.Gox voor 200 euro.
Dan stuit je echter meteen op het probleem; die 200 euro wil je meteen weer naar Mt.Gox overmaken om weer bitcoins te kunnen kopen, voordat de waarde van de bitcoin weer zo erg is gestegen dat je zelfs voor 200euro geen bitcoin meer kan kopen.
Als je het via de bank doet ben je dagen verder voordat je het geld op Mt.Gox hebt. Iemand een oplossing voor dit probleem?
Je proces in 2 of 4 splitsen en je actieve handel dus halveren.
Je koopt 20 Bitcoins bij goedkope exchange 1, zet er 10 naar dure exchange 2.
Je verkoopt 5 BTC bij beide exchanges... iedere exchange heeft dan 5 BTC en $1000.

While 1
- Zodra het verschil rendabel wordt verkoop je de 5 BTC bij de dure exchange en koop je er 5 bij de goedkope. Zo voorkom je dat je in het tijdsinterval het verschil kwijtraakt.
- Zet de 5 gekochte BTC van de goedkope exchange naar de dure exchange.
- Laat je geld uitbetalen van de dure exchange.
- Stort geld bij de goedkope exchange.
Wend
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125065978
Toen deze reeks of die in DIG bij het eerste of tweede topic was las ik er al over. Toen waren er veel mensen die al hun PCs gingen upgraden voor optimaal resultaat.

Als die Early adopters nu nog steeds bezig zijn dan zal hier toch wel flink wat geld mee verdiend zijn/kunnen worden? Of zie ik dat verkeerd?

Op welk bedrag kon je dan uitkomen?
- Met zuidelijke groet -
pi_125066172
$200
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125066347
Mijn bitcoins bij bitcoin-central heb ik terug! :)
  dinsdag 9 april 2013 @ 12:57:08 #191
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125066471
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 12:47 schreef mike-amersfoort het volgende:
$200
Last price:$201.40519
Last price:151.64000 ¤

*O* *O* *O* *O* *O*
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  dinsdag 9 april 2013 @ 13:00:56 #192
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125066586
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 12:39 schreef De-Hamster het volgende:
Toen deze reeks of die in DIG bij het eerste of tweede topic was las ik er al over. Toen waren er veel mensen die al hun PCs gingen upgraden voor optimaal resultaat.

Als die Early adopters nu nog steeds bezig zijn dan zal hier toch wel flink wat geld mee verdiend zijn/kunnen worden? Of zie ik dat verkeerd?

Op welk bedrag kon je dan uitkomen?
Magnet is zo'n early adopter volgens mij, die kan je er wel een antwoord op geven :)
pi_125066612
Ik weet nog wel dat er aan begin zo een gast was die iedereen maar wilde een bitcoin weggaf :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  † In Memoriam † dinsdag 9 april 2013 @ 13:16:32 #194
230491 Zith
pls tip
pi_125067018
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 13:01 schreef raptorix het volgende:
Ik weet nog wel dat er aan begin zo een gast was die iedereen maar wilde een bitcoin weggaf :+
Of dat er 500,000 BTC voor 0.50c p/s weggingen door een of andere hack.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 april 2013 @ 13:41:05 #195
862 Arcee
Look closer
pi_125067908
Mijn Zondag voor 100 euro gekochte bitcoincenten zouden nu 121.89 waard zijn volgens MultiBit mijn client :P
  dinsdag 9 april 2013 @ 13:51:38 #197
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125068181
Hebben jullie eigenlijk een bedrag in het hoofd wanneer je gaat verkopen of opnieuw inkopen? En of je een bepaald bedrag hebt waarbij je alles verkoopt en ermee ophoudt (omdat je vreest voor een koersval?)
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
pi_125068280
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 april 2013 13:51 schreef Barcaconia het volgende:
Hebben jullie eigenlijk een bedrag in het hoofd wanneer je gaat verkopen of opnieuw inkopen? En of je een bepaald bedrag hebt waarbij je alles verkoopt en ermee ophoudt (omdat je vreest voor een koersval?)
Verkopen doe ik als mijn investering op 50 euro of 250 staat :P
  dinsdag 9 april 2013 @ 13:55:03 #199
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125068313
Ik doe alles weg op het moment dat de BTC op ¤500 komt.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
pi_125068389
Als je slim bent vermijd je ronde bedragen, hij bleef ook een tijd rond de $190-$195 hangen voordat hij hoger ging. Als je $500 wil dan verkoop je gewoon bij de $480.
pi_125068593
Magnet was vroeg volgens mij maar niet een echte early adaptor, toentertijd dat Magnet en ook ik een beetje begonnen waren er sommige met al een hele huiskamer vol met mining rigs (en 300.000 bitcoins). Het hele forum explodeerde toen weet ik nog op het moment dat de bitcoin naar de $3 ging, hij had een miljoen. Paar maanden later stond hij toen op 30, had ie 10 miljoen. Zo;n iemand is een echte early adaptor. Weet niet hoe het nu met hem is, misschien vorig jaar alles al verkocht ;)
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:04:17 #202
384187 DeGemaskerdeMuchacho
Blinde paniek zij met ons.
pi_125068632
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:03 schreef Ralphmeister het volgende:
Magnet was vroeg volgens mij maar niet een echte early adaptor, toentertijd dat Magnet en ook ik een beetje begonnen waren er sommige met al een hele huiskamer vol met mining rigs (en 300.000 bitcoins). Het hele forum explodeerde toen weet ik nog op het moment dat de bitcoin naar de $3 ging, hij had een miljoen. Paar maanden later stond hij toen op 30, had ie 10 miljoen. Zo;n iemand is een echte early adaptor. Weet niet hoe het nu met hem is, misschien vorig jaar alles al verkocht ;)
SICK :D
pi_125068988
Ik heb al 2/3 verkocht. Eerst @82 daarna @169. Laatste sell ik pas @800+ oid of niet :+
pi_125069061
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 april 2013 13:51 schreef Barcaconia het volgende:
Hebben jullie eigenlijk een bedrag in het hoofd wanneer je gaat verkopen of opnieuw inkopen? En of je een bepaald bedrag hebt waarbij je alles verkoopt en ermee ophoudt (omdat je vreest voor een koersval?)
Jep: infinity.

Ik wil er helemaal geen euro's voor terug, ik wil (en verwacht) dat Bitcoin op den duur dermate mainstream wordt dat ik er gewoon mijn shit mee kan betalen. Boodschappen, hypotheek, vakanties, pizza bestellen, dat.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125069082
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:04 schreef DeGemaskerdeMuchacho het volgende:

[..]

SICK :D
Gevonden:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=6825.0

Dat is dus de openingspost waar hij een miljoen had met een koers van zo'n 3 dollar ;)
pi_125069185
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:16 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Jep: infinity.

Ik wil er helemaal geen euro's voor terug, ik wil (en verwacht) dat Bitcoin op den duur dermate mainstream wordt dat ik er gewoon mijn shit mee kan betalen. Boodschappen, hypotheek, vakanties, pizza bestellen, dat.
Daar geloof ik dus helemaal niet in.
pi_125069540
Zou het misschien verstandig te zijn om misschien litecoin te gaan minen.
Miss levert me dat in de toekomst wat meer op aangezien bitcoin al een stuk moeizamer gaan.

Of investeren natuurlijk.
Surely you can't be serious
I am serious... and don't call me Shirley
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:30:38 #208
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125069542
Ben in 2011 begonnen met het kopen van bitcoins. Voor mij wordt het nu langzaam aan tijd om een deel te gaan verkopen. Dit is echt niet normaal meer. Ik had echt nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Vanavond er maar eens alvast 10 verkopen.
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:32:58 #209
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125069630
Enkele weken geleden juichte ik nog om de bitcoin prijs. Nu wordt ik er gewoon zenuwachtig van :{
pi_125069668
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:32 schreef Mender het volgende:
Enkele weken geleden juichte ik nog om de bitcoin prijs. Nu wordt ik er gewoon zenuwachtig van
Ik heb mijn inleg teruggekocht en beschouw nu alles wat ik nog heb als 'winst' :) Als die uiteindelijk op ¤0 uitkomt is dat dan maar pech :)
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:34:19 #211
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125069685
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:32 schreef Mender het volgende:
Enkele weken geleden juichte ik nog om de bitcoin prijs. Nu wordt ik er gewoon zenuwachtig van :{
Als je in 2011 begonnen bent kan je inleg niet enorm groot zijn. Hoeveel van die dingen heb je wel niet als ik vragen mag?
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:37:12 #212
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125069778
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:34 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

Als je in 2011 begonnen bent kan je inleg niet enorm groot zijn. Hoeveel van die dingen heb je wel niet als ik vragen mag?
Nouja het bedrag is wel te overzien. Het is alleen dat ikzelf nog nooit met zoveel geld gespeeld heb :P
pi_125069813
Ik zit eraan te denken om 200 litecoins te kopen. Kijkend naar de grafieken en de aankomende exchange op mtgox vermoed ik dat de litecoins in waarde gaan stijgen. Iemand die ook litecoins heeft gekocht en nog wat tips heeft?
pi_125069911
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:38 schreef AciD_Nightmare het volgende:
Ik zit eraan te denken om 200 litecoins te kopen. Kijkend naar de grafieken en de aankomende exchange op mtgox vermoed ik dat de litecoins in waarde gaan stijgen. Iemand die ook litecoins heeft gekocht en nog wat tips heeft?
Waar kun je die dingen kopen met wat bitcoins? :P
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:43:02 #215
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125069972
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:37 schreef Mender het volgende:

[..]

Nouja het bedrag is wel te overzien. Het is alleen dat ikzelf nog nooit met zoveel geld gespeeld heb :P
De eerdere opmerking vond ik wel goed: Je inleg cashen en de rest houden om te kijken wat je er uit kunt halen.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:45:07 #216
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125070042
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:38 schreef AciD_Nightmare het volgende:
Ik zit eraan te denken om 200 litecoins te kopen. Kijkend naar de grafieken en de aankomende exchange op mtgox vermoed ik dat de litecoins in waarde gaan stijgen. Iemand die ook litecoins heeft gekocht en nog wat tips heeft?
Ik heb ze niet gekocht, maar ben ze wel aan het minen, vooral omdat ik denk dat Litecoins in verhouding tot Bitcoins momenteel ondergewaardeerd zijn.

Denk dat ze nadat ze bij MtGox beschikbaar worden binnen korte tijd naar $10-$15 gaan.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:46:35 #217
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125070092
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:43 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

De eerdere opmerking vond ik wel goed: Je inleg cashen en de rest houden om te kijken wat je er uit kunt halen.
Nou ik ga deze week denk ik 25% verkopen. Dat is meer dan m'n inleg. Daarna mischien nogwat verkopen. Maar niet meer dan 50% Dat deel hou ik iig nog even vast.
pi_125070122
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:45 schreef Maxbet het volgende:
Ik heb ze niet gekocht, maar ben ze wel aan het minen, vooral omdat ik denk dat Litecoins in verhouding tot Bitcoins momenteel ondergewaardeerd zijn.

Waar kun je ze nu exchangen dan?
pi_125070307
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:46 schreef Mender het volgende:

[..]

Nou ik ga deze week denk ik 25% verkopen. Dat is meer dan m'n inleg. Daarna mischien nogwat verkopen. Maar niet meer dan 50% Dat deel hou ik iig nog even vast.
25% is toch veel meer dan je inleg? Die dingen zijn sinds 2011 zeker wel 4x over de kop gegaan ;)

Ik zit beetje in zelfde schuitje met m'n coins van 2011. Verkoop ze nu op Bitonic. Wel lagere koers, maarja als je er $3 voor betaald hebt maakt het (mijn in ieder geval) niet zoveel uit.

Ik kon dus kiezen voor moeilijk doen op mtgox of via Bitonic waar ik een paar uur later het geld op mijn rekening heb staan.
pi_125070389


lol
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:54:33 #221
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125070393
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:45 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ik heb ze niet gekocht, maar ben ze wel aan het minen, vooral omdat ik denk dat Litecoins in verhouding tot Bitcoins momenteel ondergewaardeerd zijn.

Denk dat ze nadat ze bij MtGox beschikbaar worden binnen korte tijd naar $10-$15 gaan.
Hoe mine je litecoins dan?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:55:32 #222
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125070426
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:54 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Hoe mine je litecoins dan?
Check pool-x.eu :)
pi_125070485
Mochten er mensen hun bitcoins willen verkopen wil ik er wel overnemen. PM aub
Chinakopen.nl - Alle informatie over het kopen van producten op betrouwbare Chinese webshops!
  dinsdag 9 april 2013 @ 14:59:52 #224
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125070554
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:57 schreef richard1992 het volgende:
Mochten er mensen hun bitcoins willen verkopen wil ik er wel overnemen. PM aub
Misschien is het wel grappig om een V&A Bitcoin / Litecoin trade topic te maken :)
pi_125070624
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:59 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Misschien is het wel grappig om een V&A Bitcoin / Litecoin trade topic te maken :)
Ja goed idee, het heeft voor allebei de kanten voordelen. Makkelijk betallen voor bitcoins en de verkoper heeft het geld gelijk op zijn rekening.
Chinakopen.nl - Alle informatie over het kopen van producten op betrouwbare Chinese webshops!
  dinsdag 9 april 2013 @ 15:03:25 #226
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125070680
Ik wil toch nog wel een lading litecoins kopen. Zo'n V&A topic is dan wel interessant.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
pi_125070685
Eigenlijk wil je dan een mod als tussenpersoon die het geld en de coins ontvangt, en daarna naar beide partijen overmaakt.
Ik denk niet dat je zomaar iedereen kan vertrouwen
  dinsdag 9 april 2013 @ 15:03:42 #228
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125070688
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 15:02 schreef richard1992 het volgende:

[..]

Ja goed idee, het heeft voor allebei de kanten voordelen. Makkelijk betallen voor bitcoins en de verkoper heeft het geld gelijk op zijn rekening.
Wel even eerst een test transactie naar de wallet, als die binnen is het resterende bedrag sturen.
  dinsdag 9 april 2013 @ 15:05:27 #229
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125070765
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 15:03 schreef EugeneKrabs het volgende:
Eigenlijk wil je dan een mod als tussenpersoon die het geld en de coins ontvangt, en daarna naar beide partijen overmaakt.
Ik denk niet dat je zomaar iedereen kan vertrouwen
Ik wil wel als tussenpersoon fungeren. Ik vraag dan wel een fee van 10% O-)
  dinsdag 9 april 2013 @ 15:06:59 #230
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125070810
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 15:05 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Ik wil wel als tussenpersoon fungeren. Ik vraag dan wel een fee van 10% O-)
Ik vraag slechts 5%!

O-)
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  dinsdag 9 april 2013 @ 15:08:11 #231
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125070849
Ik ga ook litecoins kopen denk, Bitcoins brand ik me nog niet aan :@
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125070907
Organiseer gewoon een meet in een gezellige tent, smartphone en eventueel cash mee en dealen maar. :)
pi_125070956
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:47 schreef erikkll het volgende:

[..]

Waar kun je ze nu exchangen dan?
http://www.reddit.com/r/l(...)l_like_i_missed_the/
  dinsdag 9 april 2013 @ 15:12:15 #234
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125070978
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:47 schreef erikkll het volgende:

[..]

Waar kun je ze nu exchangen dan?
Onder andere op btc-e.com

Inclusief trollbox
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125071295
pi_125071508
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 april 2013 15:12 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Onder andere op btc-e.com

Inclusief trollbox
Wat een onoverzichtelijke kutsite. Maargoed, ik heb een transactie gedaan van een bitcoin. Koop er wat litecoins voor en stort ze over een week of zo wel weer terug. Eens kijken wat het doet. :P
pi_125071677
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 15:31 schreef erikkll het volgende:

[..]

Wat een onoverzichtelijke kutsite. Maargoed, ik heb een transactie gedaan van een bitcoin. Koop er wat litecoins voor en stort ze over een week of zo wel weer terug. Eens kijken wat het doet. :P
Ik had er 50 gekocht toen ze nog $0.80 waren, maar ik ben te bang om er nu meer te kopen ;(
  dinsdag 9 april 2013 @ 15:42:25 #239
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125071881
Koers in slechts twee weken méér dan verdubbeld ($90 >>> $200). Lijkt bijna een exponentiële stijging.

Misschien $300 over een week? Benieuwd hoelang de prijs-explosie standhoudt :o
pi_125072094
Dat is een goede vraag, alle sell offs van de laatste dagen werden ruim gecompenseerd door voldoende kopers. Dr is veel vraag en bijna geen aanbod momenteel.
pi_125072181
Je kan de wachtrij voor Mt. Gox in de gaten houden, en de tijd waarin de voorraad van Bitonic.nl verkocht wordt (hoe populair bitcoin in NL is)
pi_125072271
Mja maar de wachtrij kan ook een hoop kopers betekenen, en jezus, als je ziet wat voor blokken er nog gekocht worden, 50-300 stuks. Het aanbod is binnen no-time weg.
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 april 2013 @ 15:54:25 #243
862 Arcee
Look closer
pi_125072317
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 15:36 schreef EugeneKrabs het volgende:
Ik had er 50 gekocht toen ze nog $0.80 waren
En je hebt ze nog? _O_

Of weer verkocht voor $1.50? :{
pi_125072335
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 15:54 schreef Arcee het volgende:

[..]

En je hebt ze nog? _O_

Of weer verkocht voor $1.50? :{
ja die ga ik lang vasthouden :P
  dinsdag 9 april 2013 @ 16:04:27 #245
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125072723
Indrukwekkend: op BTC-e bezwijken de koersen van PPC, TRC, LTC, etc. allen t.o.v BTC.
pi_125072770
quote:
11s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:04 schreef MissionPhailed het volgende:
Indrukwekkend: op BTC-e bezwijken de koersen van PPC, TRC, LTC, etc. allen t.o.v BTC.
Ja sommige mensen traden op LTC/USD en dat houdt LTC/BTC laag terwijl BTC steeds verder stijgt ;(
Kunnen ze LTC/USD niet verwijderen?
  dinsdag 9 april 2013 @ 16:10:01 #247
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125072937
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:05 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Ja sommige mensen traden op LTC/USD en dat houdt LTC/BTC laag terwijl BTC steeds verder stijgt ;(
Kunnen ze LTC/USD niet verwijderen?
Saboteurs ... ! BTC-koers op Mtgox nu $214 overigens.
pi_125073434
Even een tonnetje investeren :) 423.29 a minute ago 215.00
pi_125073511
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:23 schreef Stokkie_ het volgende:
Even een tonnetje investeren :) 423.29 a minute ago 215.00
Dan kan diegene dat vast missen..
  dinsdag 9 april 2013 @ 16:27:29 #250
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125073602
Op MtGox een nieuw BTC-record van $216 ... !
pi_125073670
quote:
11s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:04 schreef MissionPhailed het volgende:
Indrukwekkend: op BTC-e bezwijken de koersen van PPC, TRC, LTC, etc. allen t.o.v BTC.
Ja, ik zie het. :{ Ik ben nu al 0.08 btc kwijt ;(
pi_125073845
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:29 schreef erikkll het volgende:

[..]

Ja, ik zie het. :{ Ik ben nu al 0.08 btc kwijt ;(
Niet uit paniek nu gaan verkopen hoor, nooit verkopen met verlies :(
Niet naar de trollbox luisteren!
pi_125073871
quote:
8s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:34 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Niet uit paniek nu gaan verkopen hoor, nooit verkopen met verlies :(
Niet naar de trollbox luisteren!
Ik had het plan het een week te laten staan en dat plan is er nu nog steeds. Over een week verkoop ik weer. Als ik dan maar een halve bitcoin over heb is dat jammer. :)
pi_125073906
Of ja, wanneer kwam het bij mtgox?
  dinsdag 9 april 2013 @ 16:37:17 #255
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125073935
BTC op $217 next stop: ¤200

LTC mag wel weer een correctie omhoog krijgen tegenover BTC
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125074116
Het is natuurlijk wachten tot die koers compleet instort en deze rage ook weer achter de rug is...
pi_125074122
quote:
8s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:34 schreef EugeneKrabs het volgende:

nooit verkopen met verlies :(
Behoorlijk slecht advies, mocht het fout gaan dan is op tijd verlies nemen verstandig.
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 april 2013 @ 16:43:33 #258
862 Arcee
Look closer
pi_125074176
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:42 schreef pikinhand het volgende:

[..]

Behoorlijk slecht advies, mocht het fout gaan dan is op tijd verlies nemen verstandig.
Dat zeg je alleen maar om goedkoop litecoins te kunnen kopen :')
pi_125074276
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:44 schreef EugeneKrabs het volgende:

Dat zeg je alleen maar om goedkoop litecoins te kunnen kopen :')
Nee omdat dit het AEX forum is, dat het om gokken met een bubble gaat betekent niet dat je alle principes van beleggen overboord moet gooien.
  dinsdag 9 april 2013 @ 16:48:44 #261
332574 µ
alt-m
pi_125074325
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:21 schreef wspa_ het volgende:

[..]

Daar geloof ik dus helemaal niet in.
Ik hoop er op. Is ook de enige reden dat ik bitcoin kocht een tijdje terug. Dat was niet per se om winst te maken.
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 9 april 2013 @ 16:49:05 #262
332574 µ
alt-m
pi_125074332
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 14:32 schreef Mender het volgende:
Enkele weken geleden juichte ik nog om de bitcoin prijs. Nu wordt ik er gewoon zenuwachtig van :{
WorDT ik?!
జ్ఞ‌ా
pi_125074469
Als er iemand een Bitcoins wil verkopen, wil ik deze graag overnemen.
Chinakopen.nl - Alle informatie over het kopen van producten op betrouwbare Chinese webshops!
  dinsdag 9 april 2013 @ 16:56:52 #264
332574 µ
alt-m
pi_125074605
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 16:53 schreef richard1992 het volgende:
Als er iemand een Bitcoins wil verkopen, wil ik deze graag overnemen.
Open even een topic in v&a anders :)
జ్ఞ‌ా
pi_125075525
Ben zojuist ingestapt net voor 17:30 op CSM.
Dit omdat ik morgen wel verwacht dat die koers nog wel iets omhoog kan na de 3,55% tot nu toe.
Lastig blijft wel het feit dat de AEX momenteel in het rood staat.
pi_125075563
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 17:21 schreef 0108daniel het volgende:
Ben zojuist ingestapt net voor 17:30 op CSM.
Dit omdat ik morgen wel verwacht dat die koers nog wel iets omhoog kan na de 3,55% tot nu toe.
Lastig blijft wel het feit dat de AEX momenteel in het rood staat.
zit je in het goede topic lieverd?
pi_125075769
$222,22
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125075785
Bitcoin staat vermeld in de AEX WTF :o
pi_125075857
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 17:28 schreef EugeneKrabs het volgende:
Bitcoin staat vermeld in de AEX WTF :o
kan niet
pi_125076016
223.....m'n hoofd gaat er gewoon van tollen!

Onvoorstelbaar dat ik afgelopen zondag nog een hele sloot heb kunnen kopen op 140.....
pi_125076158

Zullen we allemaal nu gaan verkopen en kijken of de prijs nog stabiel blijft?
Best indrukwekkend
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 april 2013 @ 17:51:01 #272
862 Arcee
Look closer
pi_125076568
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 17:28 schreef mike-amersfoort het volgende:
$222,22
_O_

High $224.67 w/
pi_125076586
wanneeer gaat iedereen verkopen.....

het voelt niet stabiel aan
pi_125076670
Ik zat eraan te denken om een tiende van mijn BTC in LTC te investeren. Op BTC-e is een LTC nu 0.02 BTC. Goed moment om te kopen of niet? Heb deze koers nauwelijks gevolgd namelijk..
pi_125076802
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 17:54 schreef Akaiqst het volgende:
Ik zat eraan te denken om een tiende van mijn BTC in LTC te investeren. Op BTC-e is een LTC nu 0.02 BTC. Goed moment om te kopen of niet? Heb deze koers nauwelijks gevolgd namelijk..
De prijs in dollars is vandaag nauwelijks veranderd, maar de BTC stijgt en daardoor daalt LTC/BTC. Als je BTC ruilt voor LTC is het nu dus een goed moment als het daarna weer gaat stijgen :P
pi_125076898
pi_125077036
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 17:51 schreef r0nr het volgende:
wanneeer gaat iedereen verkopen.....

het voelt niet stabiel aan
Ik verwacht eerst nog een grotere mediahype, uiteraard gaat de prijs daarmee nog harder omhoog, ik zou dan nog een paar dagen wachten en dan tijdelijk uitstappen.

Het nadeel na een echt grote crash is dat het mainstream niet zal doorbreken, en dat is natuurlijk eeuwig zonde.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_125077207
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 17:57 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

De prijs in dollars is vandaag nauwelijks veranderd, maar de BTC stijgt en daardoor daalt LTC/BTC. Als je BTC ruilt voor LTC is het nu dus een goed moment als het daarna weer gaat stijgen :P
Oke tnx. Heb maar eens wat gekocht dan. Ik zit eraan te denken om ook maar eens te beginnen met minen dan. Wat is zoals het er nu naar uit ziet winstgevender? Bitcoins of LTC's minen?
pi_125077260
Ltc, je kan hier zien wat winstgevender is http://dustcoin.com/mining
Maar over mining kun je beter in het andere topic praten
pi_125077410
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:10 schreef Akaiqst het volgende:

[..]

Oke tnx. Heb maar eens wat gekocht dan. Ik zit eraan te denken om ook maar eens te beginnen met minen dan. Wat is zoals het er nu naar uit ziet winstgevender? Bitcoins of LTC's minen?
http://dustcoin.com/mining
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125077431
Het wordt tijd dat we over gaan op de mBTC.
Marketing technisch gezien zijn ze beter te verkopen voor $0,22 :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125077484
$225 here we come
pi_125077626
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:18 schreef spiedermann het volgende:
$225 here we come
$225, here we are!
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125077658
Leuk om te zijn hoe hard de voorraad van bitonic.nl erdoorheen gaat!
pi_125077687
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:16 schreef mike-amersfoort het volgende:
Het wordt tijd dat we over gaan op de mBTC.
Marketing technisch gezien zijn ze beter te verkopen voor $0,22 :)
helemaal mee eens :)
pi_125077693
180.20 a minute ago 225.000

w00t
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 april 2013 @ 18:25:59 #287
862 Arcee
Look closer
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 april 2013 @ 18:27:25 #288
862 Arcee
Look closer
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 april 2013 @ 18:28:08 #289
862 Arcee
Look closer
pi_125077789
$227 w/

$227.73 :7

Niet bij te houden al die highs. _O-
pi_125077855
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 17:22 schreef spiedermann het volgende:

[..]

zit je in het goede topic lieverd?
Er zijn er ontzettend veel, ik weet niet meer welke de goede is? :P
pi_125077865
en dan sta je morgen op en zie je dat de bitcoins weer 10eu waard zijn...
Wie gaat er dan mee zelfmoordplegen? xD
  dinsdag 9 april 2013 @ 18:30:12 #292
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125077868
Bitcoin-24 heeft te veel handel of weer een ddos. De hele dag al moeilijk bereikbaar en nu hebben ze een ddos beveiliging er op gezet en is de site nog altijd onbereikbaar.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
pi_125077892
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:30 schreef r0nr het volgende:
en dan sta je morgen op en zie je dat de bitcoins weer 10eu waard zijn...
Wie gaat er dan mee zelfmoordplegen? xD
jij eerst :7
pi_125077924
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:30 schreef r0nr het volgende:
en dan sta je morgen op en zie je dat de bitcoins weer 10eu waard zijn...
Wie gaat er dan mee zelfmoordplegen? xD
Heb je er dan heel veel geld in gestoken?
pi_125077929
Cloudflare... en nog offline...
Ddos attack for sure!
waarschijnlijk gebruiken ze ene cloudflare resolver en vallen ze het echte IP aan, of hadden ze al het echte ip.
  dinsdag 9 april 2013 @ 18:32:03 #296
174211 RadioSlut
Magistrale zeikstraal
pi_125077930
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:30 schreef r0nr het volgende:
en dan sta je morgen op en zie je dat de bitcoins weer 10eu waard zijn...
Wie gaat er dan mee zelfmoordplegen? xD
Ik niet. :7
Kaleidoscopiklimax
pi_125077959
quote:
5s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:32 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Heb je er dan heel veel geld in gestoken?
voor tienerzijnde als 16 jarige
meer dan 200eu.... paar maandsalarissen of weken zakgeld...
pi_125078276
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:32 schreef r0nr het volgende:

[..]

voor tienerzijnde als 16 jarige
meer dan 200eu.... paar maandsalarissen of weken zakgeld...
Dan baal je maar het is niet alsof je hele spaarrekening ervan af hangt :P
  dinsdag 9 april 2013 @ 18:44:14 #299
332574 µ
alt-m
pi_125078331
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 april 2013 17:28 schreef EugeneKrabs het volgende:
Bitcoin staat vermeld in de AEX WTF :o
Que?
జ్ఞ‌ా
pi_125078778
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 april 2013 18:44 schreef µ het volgende:

[..]

Que?
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 april 2013 17:21 schreef 0108daniel het volgende:
Ben zojuist ingestapt net voor 17:30 op CSM.
Dit omdat ik morgen wel verwacht dat die koers nog wel iets omhoog kan na de 3,55% tot nu toe.
Lastig blijft wel het feit dat de AEX momenteel in het rood staat.
Dit :D :?

Oja Flattr gaat bitcoins gebruiken: https://bitcointalk.org/index.php?topic=171133.0 :7
pi_125079210
slotje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')