Ik heb van haar dit deeg gebruikt. Kan je 2 bodems van maken. Je hebt wel veel deeg nodig. Meer dan je denkt.quote:Op zondag 12 mei 2013 18:16 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Wat voor deeg heb je gebruikt? Ik zie ij het recept namelijk kant en klaar deeg staan. Maar volgens mij is het enige kant en klaar deeg in Nederland bladerdeeg.
Die ga ik een keer makenquote:Op zondag 12 mei 2013 16:01 schreef bloempje-moi het volgende:
[..]
Het is van Masterchef Australia 2011. Hier is het recept. Ik vond het wel fijn om de aflevering erbij te hebben, ook al is de Fransoos die het maakt moeilijk te verstaan. Vooral het maken van het karamel ging niet in een keer goed.
Ziet er goed uit! Beter dan die van mij Ik maak hem binnenkort ook nog een keer, want hij smaakte goed. Enjoy!quote:Op zondag 12 mei 2013 19:46 schreef Dragonberry het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn magic custard cake, inderdaad met de foto van bloempje-moi als inspiratie. Het klonk gewoon zo interessant! Ben heel blij dat ik hem heb gemaakt. Het is erg lekker!
http://www.cupcakesenmuff(...)je-amandel-cupcakes/quote:Op zondag 12 mei 2013 21:56 schreef Adnap het volgende:
wie oh wie kan mij helpen aan een goed recept voor glutenvrije cupcakes?
met de standaard recepten worden ze droog en niet lekker. ( zo wel met glutafin meel als andere.)
wil mijn zusje graag verrassen met een lekkere cupc ake
Dat is apart, amandelcupcakes zonder amandel...quote:Op zondag 12 mei 2013 21:59 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
http://www.cupcakesenmuff(...)je-amandel-cupcakes/
vond ik ook. ik verwachtte ook amandelmeel en geen spul met amandelsmaak.quote:Op zondag 12 mei 2013 22:04 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat is apart, amandelcupcakes zonder amandel...
Amandelmeel is toch ook glutenvrij...
Zoek eens naar cupcakes met tapiocameel, dat is volgens mij erg lekker.quote:Op zondag 12 mei 2013 22:06 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
vond ik ook. ik verwachtte ook amandelmeel en geen spul met amandelsmaak.
maar het recept ziet er volgens mij wel oke uit.
Sorry beetje late reactie again maar was dit topic vergeten maar leuk om te lezen dat de brownies zo in de smaak vielen, vriendin van mij heeft de helft van zo'n schaal binnen een uur op zitten eten haha Maar over dat zachte, ik heb ze echt een halve dag laten afkoelen in de schaal en daarna in stukken gesneden en in bakjes gedaan, en ze waren dus beetje hard van buiten en smeuig van binnen, heerlijkquote:Op woensdag 8 mei 2013 01:48 schreef EnemyRock het volgende:
[ afbeelding ]
De gluten vrije brownies, ik heb nu zelf dolche de leche brownies in de oven staan die ik er zo uit kan halen, ik ben benieuwd!
*edit; sorry van het beenhaar.
Uiteraard!quote:Op zondag 12 mei 2013 19:03 schreef Tinuviel het volgende:
Mag ik svp nog het blueberry cheesecake recept?
Die ziet er heel erg smakelijk uit, snel maar eens maken!quote:Op maandag 13 mei 2013 16:25 schreef Spuuglokje het volgende:
En klaar! Zo zag ie er uit voor het bakken:
[ afbeelding ]
En dit is het eindresultaat:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit! Die appelpartjes zijn echt leuk zoquote:Op maandag 13 mei 2013 16:25 schreef Spuuglokje het volgende:
En klaar! Zo zag ie er uit voor het bakken:
[ afbeelding ]
En dit is het eindresultaat:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
en wat voor appels had je gebruikt?quote:Op maandag 13 mei 2013 17:29 schreef Spuuglokje het volgende:
Dank jullie wel! Hij is echt verrukkelijk!
Elstar.quote:Op maandag 13 mei 2013 17:53 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
en wat voor appels had je gebruikt?
(ik scrol straks even terug voor het recept. mijn interesse is weer gewekt )
Ja. Stevig en zoetzuur. Goudreinetten zijn ook lekker.quote:Op maandag 13 mei 2013 18:21 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
blijft die een beetje stevig?
ik ben zelf meer van de goudreinetten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |