abonnement Unibet Coolblue
pi_124472278
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 02:44 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Heh, thanks.. Aan de ene kant wil ik zeggen ''ik hoop het'', maar aan de andere ben ik door dit hele gedoe (en andere dingen) zoveel pijn gedaan dat ik me afvraag of ik uberhaupt (stel dat) weer iets met haar zou kunnen beginnen. Al sta ik in principe open voor contact en een gesprek. Dan kan ik tenminste wat duidelijkheid krijgen. Over ''waarom dit als je dat zei'' en dat soort stuff.

Soms twijfel ik in het algemeen al over een nieuwe relatie kunnen beginnen, ondanks het feit dat iemand me al leuk gevonden heeft, ben ongeveer zelfde soort type als jij, verlegen, soort afwachtend, totaal niet uitsloverig, alleen meer game-kant op dan boeken (maar zou mezelf niet echt stereotype nerd noemen). Maar ja, ik vind mezelf niet echt interessant, maar dat moet ik maar aan anderen over laten I guess. Nou ja.. Voor nu genoeg over gehad, maar wat slapen. :P Trusten y'all.
Ja zo ben ik ook. Geen nerd, totaal niet maar wel anders dan mijn leeftijdsgenoten. Natuurlijk ga ik ook wel uit en zo hoor, daar niet van. Ik denk precies het zelfde als jou. Aan de ene kant hoop ik dat ze ooit terug komt, aan de andere kant weer totaal niet omdat ze mij te veel pijn heeft aan gedaan. Ik wil trouwens niet overkomen alsof mijn ex de boeman is, ik heb natuurlijk ook mijn mindere kanten en met mij is het ook niet altijd even leuk geweest.

Ik zie wel hoe het verder loopt c_/
pi_124476344
quote:
1s.gif Op maandag 25 maart 2013 02:09 schreef Babela het volgende:

[..]

Hoe oud is je ex? Want met haar tweets lijkt ze wel 13 :') sorry.

Vind het vreemd dat ze zo super vrolijk praat over haar ex/vriend als ze daar is om het 'uit' te maken.. Ben heel erg benieuwd wat er uit komt.

Helaas heb ik mijzelf vanavond/vannacht flink misdragen. Ik heb seks met mijn ex gehad en god wat voelde dat fijn na 3 weken helemaal niks.. :') ik weet het is slecht en nu ik weer in bed lig vraag ik me af wat ik mezelf nu weer aangedaan heb.
De seks was fijn, hij nam de tijd voor me. Ik wou al gelijk naar zijn jongeheer graaien om het zo maar even te zeggen, maar hij zei rustig maar we hebben alle tijd... Daarna heel veel gezoend en alles, voelde fijn weer even zo intiem te zijn. En stiekem dat ik hem erin luisde om met mij vreemd te gaan, sorry :$
tussendoor zei hij de hele tijd dat hij mij toch wel gemist had. Maar dat sloeg meer op mijn lichaam denk ik. Want ik moest maar niet zo lekker zijn en dat er waarschijnlijk heel veel mensen zijn die wel even zo met mij in een auto willen liggen. In ieder geval veel complimentjes gekregen, was geen snelle wip.

Hm, moet er verder niet te veel over (na) denken. Het was even fijn en klaar. Nu weer verder met mijn verwerkingsproces..
Ze is 23 en ik ben 24. Ik vind het ook erg vreemd allemaal, maar ik hoop zeker niet dat die laatste tweet naar mij gericht is.
Ze zei gister al dat ze t moeilijk vindt en eigenlijk ook wel terug wilt naar mij maar dat ze niet goed weet wat ze moet doen. Andere kant snap ik niet dat ze dan alsnog naar hem gaat terwijl ze zaterdag avond thuis bleef omdat het niet goed voelde.
Ik ben echt heel erg benieuwd of ze vanmiddag nog wilt afspreken. Ik heb dr vanmorgen gewhatsappt. Ze heeft t nog niet gelezen dus ik wacht het af in spanning.
Op t moment ben ik op school maar op het project focussen lukt niet en kijk continue of ze al gereageerd heeft :')
pi_124477677
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 22:34 schreef Marmal het volgende:
Ik ben zo blij met dit topic. Ik kan lekker van me afschrijven, jullie verhalen lezen en daar ook nog eens van leren. Verder vind ik het top dat jullie je kunnen inleven in de ander. Dat er begrip wordt getoond en dat mensen je echt proberen te helpen ^O^ In andere delen van het forum wordt je alleen maar afgekraakt.

Vandaag moest ik werken en mijn ex werkte ook. We negeerden elkaar, we hebben elkaar niet veel gezien. Ik heb het al vaak in het vorige topic gezegd maar het doet mij zo pijn als ik de woorden op een kaart lees die ik 2 maanden voordat het uit ging van haar kreeg:

"Ik heb je zo vershcrikkelijk gemist, alles gewoon. Jou lach, jou heerlijke lichaam, wanneer we om elkaar heen liggen, elkaar aankijken en knuffelen. Dan zie ik jou zo lief slapen, zo lief gewoon, dan denk ik van "hij hoort gewoon bij mij, heerlijk". Al die momenten wil ik niet missne, nooit. Ik wil er echt voorgaan samen met jou, er bestaat geen ander voor mij. Van jou geniet ik zo veel, je bent zo bijzonder en speciaal. Niet voor niets ben ik voor jou gevallen, twijfel alsjeblieft niet aan jezelf. Je bent perfect voor mij, echt een super mens. Ik wil jou niet meer kwetsen, je bent goed zoals je bent ECHT! Lieve schat, ik hou van je..."

Het doet zo'n pijn allemaal. Hoe kan iets opeens zo stuk gaan, wat zou ze over me denken en denkt ze aan me als ze in haar bedje ligt...

Bedankt allemaal voor de steun en het begrip!
Klote he, ik herken het. Heb thuis tientallen brieven liggen uit ene periode dat hij weg was. Hij schreef elke dag en het waren echt mooie brieven, hoeveel hij van me hield en me miste. Ik snap niet dat dat zomaar voorbij is en dat doet pijn. Iedereen vond ons zo mooi samen ook, zo liefdevol. En diezeflde jongen stuurt me nu smsjes alsof ik een random kennis ben.

jemig wat doet dat pijn. Ik heb vaker liefdeverdriet gehad, maar nu is het na enkele maanden nog niet minder. Gelukkig straks weer therapie, ben er echt aan toe.

Het lukt wel om geen contact te zoeken, maar die pijn kan ik amper verdragen. Hij zat diep[ in mjin systeem en nadat het uit was nog steeds een beetje omdat hij veel contact zocht en steeds vroeg of ik of hem wilde wachten. Nu is hij er helemaal uit, maar nog zo diep in mijn hart.

Ik baal ook van mezelf. Hij heeft me voor alles en nog wat uithgemaakt, me gepakt op klotedingen uit mijn jeugd en nog mis ik hem. Hoe hij daarvoor was. Ik baal van mezelf dat ik niet gewoon kan denken dat het een eikel is. Wanmt wat heeft hij nasty gedaan nadat het uit was. Ok, ik gedroeg me vreselijk tijdens de relatie, maar dan nog ging hij echt te ver.
pi_124478024
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 21:29 schreef Ethylaminelle het volgende:
k
op je 23ste al 7 jaar samen zijn
pi_124478632
quote:
11s.gif Op maandag 25 maart 2013 11:54 schreef Yreal het volgende:

[..]

op je 23ste al 7 jaar samen zijn
Yep.. ik kan het iedereen afraden
pi_124478687
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 12:12 schreef Ethylaminelle het volgende:

[..]

Yep.. ik kan het iedereen afraden
alleen omdat het nu fout ging. Het lijkt mij geweldig
pi_124478792
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 12:13 schreef Yreal het volgende:

[..]

alleen omdat het nu fout ging. Het lijkt mij geweldig
Ja maar als het fout gaan, waar de kans echt wel groot op is.. dan hebje echt het gevoel van een verloren jeugd. Vooral als het een relatie was waarin je niet alles kon doen wat je wilde.
pi_124479921
Gisteren fijn wat foto's gezien van m'n ex waar ze bezig is zich helemaal te ontdoen van mij en lekker zit te feesten en plezier te hebben. Dit gun ik haar en ik vind het goed om te zien dat ze bezig is met andere zaken. Ik vind het nog erg moeilijk om er over heen te komen.

Wat dit echter heel vervelend maakt is dat ze op de foto stond met een goede vriend van mij en op schoot zat bij iemand anders. Ik heb die vriend gebeld en uiteindelijk stelde het niet zo veel voor van zijn kant. Wel heb ik gehoord van hem hoe het nou precies zat met mijn ex (want ja, ik was wel benieuwd) en heb dingen gehoord die ik liever niet wilde horen, maar wel verwachtte. Ze geeft geen fuck meer om onze relatie (die 2 jaar geduurd had, en we hebben een supergoeie tijd gehad), ze begint plots met andere mee te lopen als een schoothondje. Ik maak me daarom nog wel zorgen om haar, omdat ik weet hoe ze is. Ze kan overal moeilijk haar draai vinden en is nooit zichzelf geweest, of zichzelf kunnen zijn, behalve bij mij. Nu wil ik niet zeggen dat dat alleen maar bij mij kon, maar ik merk het gewoon aan haar.

Het doet veel pijn om te weten dat onze relatie blijkbaar geen enkele waarde meer heeft, terwijl we om niet zulke hele bijzondere redenen uit elkaar zijn gegaan. Ze vond het niet meer leuk, ze voelde zich beperkt en voelde dat we uit elkaar zijn gegroeid. Dat klopt ook, alleen vind ik het dan vreemd dat ze meteen zo extreem afstandelijk en best wel negatief gaat lopen doen tegenover mij... Ze wilde zelfs gewoon nog naar een feestje komen waar ik heen zou gaan omdat ze dacht dat ik haar toch wel zou negeren. Het maakt haar echt helemaal niets meer uit!

Needless to say, ik heb elk contact verbroken en ga ook zeker niet naar dat feestje toe. Het gaat lang duren voordat ik hier overheen ben, maar ik kom er wel. Totaal onwerkelijk deze situatie en ik kan het nog steeds niet bevatten.
  maandag 25 maart 2013 @ 13:04:45 #59
366803 AthCom
Overigens ...
pi_124480319
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 02:44 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Soms twijfel ik in het algemeen al over een nieuwe relatie kunnen beginnen, ondanks het feit dat iemand me al leuk gevonden heeft, ben ongeveer zelfde soort type als jij, verlegen, soort afwachtend, totaal niet uitsloverig, alleen meer game-kant op dan boeken (maar zou mezelf niet echt stereotype nerd noemen). Maar ja, ik vind mezelf niet echt interessant, maar dat moet ik maar aan anderen over laten I guess. Nou ja.. Voor nu genoeg over gehad, maar wat slapen. :P Trusten y'all.
Hier nog zo een, alleen dan zowel games als boeken. :Y
Moira. is tof. :7
pi_124480425
Pff het lukt me maar niet om niet op zijn Facebook te kijken, stom stom.
pi_124480810
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 13:08 schreef kloon89 het volgende:
Pff het lukt me maar niet om niet op zijn Facebook te kijken, stom stom.
Ik ken het. Ik heb mn ex ook uit mn tijdlijn gegooid, maar kan t net zo goed niet doen omdat ik toch wel kijk. Zelfde met Twitter :')
pi_124481441
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 13:19 schreef Chaos-Zero het volgende:

[..]

Ik ken het. Ik heb mn ex ook uit mn tijdlijn gegooid, maar kan t net zo goed niet doen omdat ik toch wel kijk. Zelfde met Twitter :')
Stom he, ik ben nu weer heelmaal naar de klote. Dat moet ik gewoon niet willen maar toch doe ik het. Mijn hart zit in mijn keel als ik alleen als zijn naam intik en alsnog ga ik door..
pi_124481728
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 13:37 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Stom he, ik ben nu weer heelmaal naar de klote. Dat moet ik gewoon niet willen maar toch doe ik het. Mijn hart zit in mijn keel als ik alleen als zijn naam intik en alsnog ga ik door..
Same here ;(
Ook continue op mn telefoon kijken of ik nog een whatsappje heb gehad van dr. Als alleen het lichtje al knippert zit mn hart ook in mn keel in de hoop dat zij t is. Wat een teleurstelling als t iemand anders is..
pi_124481782
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 13:45 schreef Chaos-Zero het volgende:

[..]

Same here ;(
Ook continue op mn telefoon kijken of ik nog een whatsappje heb gehad van dr. Als alleen het lichtje al knippert zit mn hart ook in mn keel in de hoop dat zij t is. Wat een teleurstelling als t iemand anders is..
Dat heb ik dus met SMS. Hij is 1 van de weinig die nog smst (op whatsapp hebben we elkaar geblockt). Dat geluidje alleen al geeft een brok in mijn maag. En dan is eht bijvoorbeeld mijn oude tante die om een recept vraagt :O :')
pi_124481856
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 13:47 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Dat heb ik dus met SMS. Hij is 1 van de weinig die nog smst (op whatsapp hebben we elkaar geblockt). Dat geluidje alleen al geeft een brok in mijn maag. En dan is eht bijvoorbeeld mijn oude tante die om een recept vraagt :O :')
Heel herkenbaar!
Elke keer ook de pijn voelen als er wat op Twitter of Facebook staat over haar ex/nieuwe vriend ;(
pi_124483410
Mn ex vriendin whatsappt net dat het gevoel wat ze gister voor me had, nu een stuk minder is, maar wilt nog wel afspreken straks.
Godverdomme :(
pi_124488561
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 14:28 schreef Chaos-Zero het volgende:
Mn ex vriendin whatsappt net dat het gevoel wat ze gister voor me had, nu een stuk minder is, maar wilt nog wel afspreken straks.
Godverdomme :(
Jeez, lekker dan.. Zou alsnog wel om duidelijkheid vragen, want ''gebruikt'' worden als persoon waar ze zich wel bij op gemak voelt lijkt me ook niet echt ideaal..
pi_124488640
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 14:28 schreef Chaos-Zero het volgende:
Mn ex vriendin whatsappt net dat het gevoel wat ze gister voor me had, nu een stuk minder is, maar wilt nog wel afspreken straks.
Godverdomme :(
Mmh klote :{ bedenk goed wat je allemaal wil zeggen tegen d'r straks, laat je niet te veel meeslepen en ga haar ook niet smeken ofzo!
  maandag 25 maart 2013 @ 17:31:29 #69
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124490407
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 12:16 schreef Ethylaminelle het volgende:

[..]

Ja maar als het fout gaan, waar de kans echt wel groot op is.. dan hebje echt het gevoel van een verloren jeugd. Vooral als het een relatie was waarin je niet alles kon doen wat je wilde.
Klopt inderdaad. Ik ben 18 ( heb 20 gezegd in topics omdat ik anders het gevoel had niet serieus genomen te worden, vooral omdat ze dan makkelijk zeggen je bent nog jong blabla) en heb dus een relatie gehad van 5 jaar. Samen opgegroeid en alles. En ik mocht niet alles in mijn relatie, hij wou niet graag op stap, vond hij niet leuk, maar ik wel. Dus dan gingen we gewoon niet. Heb heel wat gemist in de afgelopen 5 jaar.
  maandag 25 maart 2013 @ 17:33:52 #70
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124490483
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 16:35 schreef Ethylaminelle het volgende:

[..]

Mmh klote :{ bedenk goed wat je allemaal wil zeggen tegen d'r straks, laat je niet te veel meeslepen en ga haar ook niet smeken ofzo!
Inderdaad! Hou je wel sterk nu! Want ik vind wel dat je gebruikt word. En haar gevoelens fladderen ook maar wat in het rond. Ben echt benieuwd wat er uit komt!
pi_124490913
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 17:31 schreef Babela het volgende:

[..]

Klopt inderdaad. Ik ben 18 ( heb 20 gezegd in topics omdat ik anders het gevoel had niet serieus genomen te worden, vooral omdat ze dan makkelijk zeggen je bent nog jong blabla) en heb dus een relatie gehad van 5 jaar. Samen opgegroeid en alles. En ik mocht niet alles in mijn relatie, hij wou niet graag op stap, vond hij niet leuk, maar ik wel. Dus dan gingen we gewoon niet. Heb heel wat gemist in de afgelopen 5 jaar.
Dat is een goed voorbeeld ervan. Ik had dan ook dat ik niet op vakantie mocht met vrienden en vriendinnen, eigenlijk ook niet te veel alleen op stap, werd ie ook chagerijnig van, geen stage in het buitenland kunnen doen.. :{. En dan denk je dan doe je dat nu toch maar sommige kansen zijn gewoon voorbij, net als die stage.

Maar 18 is nog goed te doen ;).
  maandag 25 maart 2013 @ 17:50:33 #72
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124491022
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 17:47 schreef Ethylaminelle het volgende:

[..]

Dat is een goed voorbeeld ervan. Ik had dan ook dat ik niet op vakantie mocht met vrienden en vriendinnen, eigenlijk ook niet te veel alleen op stap, werd ie ook chagerijnig van, geen stage in het buitenland kunnen doen.. :{. En dan denk je dan doe je dat nu toch maar sommige kansen zijn gewoon voorbij, net als die stage.

Maar 18 is nog goed te doen ;).
Ja ik wou ook graag op vakantie naar Sunny beach met een vriendin. Wou die niet, want dan zou ik vast en zeker vreemd gaan en alles. En ik wou ook wel eens 3 maanden ofzo naar Amerika, wou hij ook niet, dan maakte hij het uit. Dat soort kleine dingetjes. Ik ga nu wel op vakantie en die trip naar Amerika gaat er ook komen, maar het is toch wel vreemd. Hij voelde ook wel een beetje als een broer voor mij, omdat we samen zijn opgegroeid. En dat ben ik nu allemaal kwijt. Dus daarom focus ik me nu op leuke dingen
pi_124491029
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 11:43 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Klote he, ik herken het. Heb thuis tientallen brieven liggen uit ene periode dat hij weg was. Hij schreef elke dag en het waren echt mooie brieven, hoeveel hij van me hield en me miste. Ik snap niet dat dat zomaar voorbij is en dat doet pijn. Iedereen vond ons zo mooi samen ook, zo liefdevol. En diezeflde jongen stuurt me nu smsjes alsof ik een random kennis ben.

jemig wat doet dat pijn. Ik heb vaker liefdeverdriet gehad, maar nu is het na enkele maanden nog niet minder. Gelukkig straks weer therapie, ben er echt aan toe.

Het lukt wel om geen contact te zoeken, maar die pijn kan ik amper verdragen. Hij zat diep[ in mjin systeem en nadat het uit was nog steeds een beetje omdat hij veel contact zocht en steeds vroeg of ik of hem wilde wachten. Nu is hij er helemaal uit, maar nog zo diep in mijn hart.

Ik baal ook van mezelf. Hij heeft me voor alles en nog wat uithgemaakt, me gepakt op klotedingen uit mijn jeugd en nog mis ik hem. Hoe hij daarvoor was. Ik baal van mezelf dat ik niet gewoon kan denken dat het een eikel is. Wanmt wat heeft hij nasty gedaan nadat het uit was. Ok, ik gedroeg me vreselijk tijdens de relatie, maar dan nog ging hij echt te ver.
Ik snap het wel, maar ik vind het echt kut gedrag dat wanneer het uit gaat 1 van de 2 de ander volledig gaat zwart maken puur om zich zelf (self preservation) te bevestigen dat jij een slechte partner bent geweest en het DUS goed is dat het nu uit is. Mijn ex heeft daar ook een handje van, terwijl ik in al mijn vorige relaties zonder zwart maken de relatie uit ben gegaan(!). Gewoon, het werkte niet. Helaas pindakaas, even goede vrienden. Natuurlijk wel liefdesverdriet, maar niet dat fucking ellendige zwart gemaakteritus. Ik word er echt kotsmisselijk van :r

Dat het uitgaat is 1 ding, dat je het zelf uitmaakt een ander, maar dat je dan die persoon dan ook gewoon maar voor alles en nog wat moet uitschelden op het moment dat het uitgaat, en dan leuk 3/4 week later vertellen dat je toch wel een goed vriendje was. Tsjaaaaaaaaah ..
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_124491051
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 17:50 schreef Babela het volgende:

[..]

Ja ik wou ook graag op vakantie naar Sunny beach met een vriendin. Wou die niet, want dan zou ik vast en zeker vreemd gaan en alles.
Met een vriendin naar Sunny beach is ook wel een 9/10 kans dat er vreemd wordt gegaan. Waarom zou je daar heen gaan als je niet vreemd wil gaan?
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
  maandag 25 maart 2013 @ 17:56:23 #75
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124491195
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2013 17:51 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Met een vriendin naar Sunny beach is ook wel een 9/10 kans dat er vreemd wordt gegaan. Waarom zou je daar heen gaan als je niet vreemd wil gaan?
Om het mee te maken. En ik drink niet, dus zal geen gekke dronken dingen doen, en ben zo trouw als een hond. Zou nooit vreemd kunnen gaan echt niet. Maar dat maakt nu niks meer uit.. Ook al zou ik het nog als vreemdgaan ervaren als ik nu met een andere jongen zou gaan
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')