abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_124270877
130119_280647_ONZ_TopTopic_190112.png




Ja, hallo, met mij, VMSDKR.

Tijdje weggeweest dus met deze reeks. Ik zat ondergedoken in Belize. Had iets te maken met een zakelijke transactie van opzettandenborsteltjes die niet geheel volgens plan verliep. Afijn, verder niet interessant. Wat wel interessant is is dat dit interview mijn eerste interview is met een vrouwpersoon, en meteen eentje uit de Ivoren Toren van FOK!. Nou goed, geniet ervan, of niet. Moet je zelf weten. De User van de Dag is in ieder geval:




Eigenlijk ken ik Greys helemaal niet, maar omdat een zekere ONZ-moderator (ik ga geen namen noemen, maar Monopoly) er op stond dat ik haar zou interviewen, besloot ik dat dan maar te doen. Mits de oude baas er zelf ook bij was natuurlijk.

We spraken in ieder geval af bij Monopoly thuis, en toen ik aanbelde zag ik een roze kinderfiets staan. Ik weet nog dat ik dacht dat Greys dan al wel binnen zou zitten, maar toen Monopoly de voordeur opende en tegelijkertijd met zijn rechtervoet het kelderluik waarin ik nog net enkele blikken van verwaarloosde kinderen kon zien dichtschopte wist ik genoeg. Meneer was weer aan het hobbyen geweest zo vlak voor het interview.

Een vijftal minuten later kwam Greys binnen, moest ik voor de eerste keer naar de wc om mijn broek te verschonen omdat ik verblind werd door vrouwelijke schoonheid en kon het interview beginnen.


1. Hoi Greys, ik ken je niet zo goed, en jij kent mij waarschijnlijk niet. Daarom heb ik Monopoly meegevraagd. Hij stond er ook op dat ik jou zou interviewen. Waarom zou 'ie dat doen denk je? Zit daar wat achter? Ik ken onze Monopoly namelijk als een ekte Casanova.

Ik denk dat Mono stiekem in mijn broekje wil, ook al had ik theoretisch zijn moeder kunnen zijn. Wat denk jij VMSDKR?

Ik denk dat ik ook wel in jouw broe... Ik bedoel, ja, dat moet haast wel. :@

Nee zonder gekheid, ik heb hem voor het eerst ontmoet tijdens de John Carter voorpremière vorig jaar. We klikten - ook al zijn we misschien een wat vreemde combi qua leeftijdsverschil - en daarna heb ik hem naar mijn favoriete kroeg in Rotterdam gelokt alwaar we inmiddels al heel veel leuke avonden hebben gehad met veel andere FOK!kers. We sjoelen (jahaaa... sjoelen is koel, vraag yvonne maar) elke 14 dagen met een horde FOK!kers in die kroeg op de maandagavond. Maandag ja, dat breekt zo lekker de week. Maar we hadden het over Mono. Da's inderdaad een rokkenjager, een hosselaar. Maar wel eentje met het hart op de goede plek. Oh en hij kan sjoelen als een malle, laat hem maar schuiven. Kijk, dit zijn Mono en ik afgelopen maandagavond op de sjoelavond:



2. Ik heb in ieder geval wat vooronderzoek gedaan en zie dat je vooral in ESF actief bent, en vrij weinig in ONZ. Wat heb je precies met het Eurovisie Songfestival?

Het Eurovisie is een van mijn grote guilty pleasures. Vroeger zat ik al met puntenlijstjes voor de buis en ook al is het sindsdien flink veranderd (weg live orkest, hallo veel te veel landen en ineens halve finales), ik kan er serieus naar uitkijken. Heb je dan geen leven Greys? Jawel, maar kom op... al die veel te korte glitterjurkjes, zwoel gillende Oostblokwieven, heerlijk hysterische nichten, afgrijselijke liedjes en soms gewoon écht prachtige nummers, het hele gebeuren er omheen, het commentaar dat je er op kunt hebben. Alles bij elkaar maakt het gewoon tot iets tofs. Iedereen roept altijd dat het gay is en dat we er mee moeten stoppen, maar oh wat kijken er veel mensen naar en tot voor heel kort was het live-ESF-topic het allersnelste topic uit de FOK!geschiedenis. Zodra het daadwerkelijk op tv is heeft ineens iedereen er toch een mening over en kijken ze allemaal.

Daarbij onze ESF-meets. Vlak die niet uit. De FOK!-ESF-meets van de afgelopen jaren waren de meest succesvolle meets sinds heel lang. Zaten we gewoon met 50-60 FOK!kers in de kroeg op groot scherm naar het Eurovisie te kijken, met bier en bitterballen. Degenen die geen reet aan het Songfestival vinden hadden tóch een enorm gezellige avond vanwege het sfeertje (die gingen gewoon lekker bieren aan de bar en keken alleen even naar het scherm toen Nederland moest) en kwamen de keer er na gewoon weer naar de volgende ESF meet.


Ondertussen heb ik het gevoel alsof we al uren zitten te praten. Wanneer ik echter naar mijn kladblokje kijk zie ik dat we pas bij vraag 3 zijn. Allejezus, wat praat ze veel.

Monopoly gaat even snel bier halen bij de Aldi, wanneer hij terugkomt met een tray Schultenbrau kijkt Greys hem afkeurend aan. Geen idee waarom, bier is bier. Greys neemt een witte wijn die al anderhalf jaar overdatum is, en terwijl Mono en ik een halve liter opentrekken ga ik verder met m'n vragen..


3. Verder ben je lid van het FOK!-PR-team. Zou je misschien eens kort kunnen uitleggen wat dat precies inhoudt en wat daar bij komt kijken?

(Inmiddels besef ik dus dat 'in het kort' een term is waar Greys nog niet eerder van gehoord heeft)


In het kórt? Srsly? Heb je mijn vorige antwoorden gezien? Ik ben niet zo goed in kort en bondig...
FOK! PR komt er op neer dat je je bezig houdt met de naamsbekendheid van FOK! (in de media, bij bedrijven, bij potentiële nieuwe FOK!-users etc.) maar ook met het organiseren van leuke dingen en winacties voor de users, om het FOK!-community-gevoel te versterken.


4. Zijn er mensen van FOK! die je al eens in het echt ontmoet hebt? En waren die mensen ook zoals je je dat vantevoren had voorgesteld?

Dat zijn er echt teveel om op te noemen. Door o.a. de F&F Asielacties in de afgelopen jaren, door de FOK! ESF-meets, diverse andere meets, voorpremières e.d. heb ik echt hordes FOK!kers irl mogen ontmoeten. Van Harajuku. tot Snakey, van Juicyhil tot yvonne, ik denk dat ik inmiddels 100+ FOK!kers daadwerkelijk heb ontmoet (als in 'minimaal even mee gesproken irl') en het overgrote merendeel was eigenlijk precies zoals ik ze me van te voren had voorgesteld. Het leukste vind ik nog dat ik er heel veel ook nog regelmatig van terug zie, dus dat het geen eenmalige ontmoeting was.

5. Wat weet je eigenlijk over ONZ? Nooit de behoefte gehad om hier wat vaker langs te komen?

Zou ik op zich best willen, maar als mod van F&F en ESF en als PR-crew moet ik eerlijk opbiechten dat je soms best wat 'opgeslokt' wordt bij vlagen door die betreffende forums en lekker met dat toffe PR-team brainstormen over eventuele nieuwe acties. Soms zou ik wat meer echt 'user' moeten zijn en behalve veel lurken in andere forums er ook eens wat meer mee posten. Ik beloof plechtig beterschap.



6. Waarom is de giraffe je lievelingsdier?

Whehehe. Euh... het is niet mijn lievelingsdier, het is mijn bijnaam sinds de FOK! Sjoelclub. Ik ben 1.82 en draag vaak hakken. Dus... picture this... als ik dan aan het sjoelen ben in de kroeg en ik wil wat meer op de goede bakhoogte komen (ik sjoel heel fanatiek en wil winnen) ga ik nogal onelegant en non-ladylike wijdbeens voor de sjoelbak staan. Als een giraffe die de voorpoten moet spreiden om te kunnen drinken, zeg maar. Zie je het voor je? Kom het anders maar gewoon live bekijken, maandag 8 april is de volgende FOK!-sjoelavond.

Hoe ze het voor elkaar krijgt om op zo'n simpele vraag wederom een regelslang antwoord te geven blijft me een raadsel. Ondertussen ben ik drie kladblokjes, zes BIC-pennen, een halve tray Schultenbrau en een verkrampte hand verder. Monopoly ligt ondertussen half uitgekleed op de bank te slapen en vanuit mijn ooghoeken zie ik dat er een mengsel van braaksel en bier vanuit zijn mondhoek op zijn iPad druipt. Haha, lekker voor je. Met je kut iPad. Hahah. Hahahah.

Anyway, Greys,


7. Wat is je favoriete drankje (shotglaasje), en waarom ?


Limoncello.

Waarom?

Gewoon omdat limoncello. *grom*

:{


8. De ESF meets zijn legendarisch. Hoe kan dat toch?

Oh. Die vraag had ik eigenlijk al beantwoord. Zie boven dus. Maar legendarisch omdat geen enkel gezeik, gewoon echt ouderwets gezellig (da's iets anders dan truttig, echt) jong en oud, alles door elkaar. Tevens een enorme aantrekkingskracht door de inmiddels beroemde en beruchte locatie (Huiskamercafé 't Halve Maatje, Kleiweg te Rotterdam). Supergezellig café, perfecte medewerkers daar, die hebben FOK!kers echt in hun hart gesloten. Goede biertjes, lekkere ballen, prima sfeer en je voelt je er echt welkom. Dat heeft kennelijk de juiste aantrekkingskracht, het wordt drukker en drukker op de ESF meets, ook met FOK!kers die normaal niet in ESF te vinden zijn. En iedereen komt terug.

9. Terugkomend op Monopoly. Die man is echt een knappe vent vind je niet? Wat maakt hem nou zo bijzonder in jouw ogen ? Zou je ooit met hem willen trouwen?

Trouwen zal ik hem niet aandoen, Mono moet lekker jonge blommen gaan plukken, als die jongedames maar onthouden dat ie op maandagen van mij is. Wat hem bijzonder maakt? Deze vraag heeft ie je zeker gedwongen te stellen VMSDKR?

Ehh, ja..

Hoeveel heeft ie je er voor betaald?

Niets, maar toen hij zei dat ik dan de naaktkiekjes van je mocht zien die hij zegt van je te hebben ben ik overstag gegaan. :@

Nou vooruit... zijn spontane dichtkunsten, het feit dat zowel heren als dames met hem weglopen, het feit dat je hem persoonlijke dingen kunt vertellen en dat dat dan ook echt tussen ons blijft, dat we kunnen giechelen als pubers en heel volwassen dingen kunnen bespreken, dat hij AL-TIJD een goed humeur lijkt te hebben, dat hij lief is voor de Sjoeligans (de oudere Rotterdamse dames die elke maandag ook in die kroeg sjoelen) en dat ze naar zijn kont mogen gluren en dat hij zelfs af en toe even extra voor ze bukt. Dat, plus het feit dat ik met die 1.82 met hakken aan naast hem kan staan en dan alsnog op mijn tenen moet staan om enigszins naast hem in beeld op de foto te komen.

10. De paintvraag. heel simpel: Maak een mooie paint.



Bedankt dat je mee wilde werken, en misschien komen we elkaar nog eens tegen.

Greys verdwijnt buiten in het donker en terwijl ik haar uitzwaai voel ik ineens een warme straal op mijn schouder, gevolgd door luid geschreeuw. Ik kijk omhoog en zie dat Monopoly uit zijn raam staat te pissen met een blik Schultenbrau in zijn hand. Hij schreeuw Greys nog wat na en valt dan achterover zijn huis weer binnen. Als ik ga kijken ligt hij bewusteloos op de grond van de woonkamer. Ik besluit een briefje achter te laten om te laten weten dat ik weg ben. Het was een geslaagde avond.







[ Bericht 0% gewijzigd door Fopje op 02-04-2013 12:52:37 ]
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:05:51 #2
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_124271114
Greys. O+
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_124271239
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
Hier kan ik niets aan toevoegen O+

En briljant commentaar van TS :D
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:08:04 #4
17568 GizartFRL
Ik ben jarig!
pi_124271260
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
"Charlotte Muis is een dief en heel Nederland weet het nu"
  Forum Admin dinsdag 19 maart 2013 @ 22:08:27 #5
58651 crew  murp
murp
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:11:46 #6
163650 Greys
pi_124271479
8 april, kroeg, Rotterdam, FOK!sjoelbak.
Jullie allemaal!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Leukste jonkie 2022 dinsdag 19 maart 2013 @ 22:11:55 #7
385265 datismijnmening
Prinses in 020
pi_124271483
Supertof topic weer _O_ _O_
-XOXO- Je maintiendrai
pi_124271495
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:13:27 #9
3185 Adelante
To let it go now
pi_124271554
Goeie Tieten.
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_124271555
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:14:20 #11
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_124271602
Greys O+
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:14:49 #12
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_124271634
Grees
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 19 maart 2013 @ 22:15:44 #13
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_124271688
Greys O+
Altijd onderweg naar het avontuur
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:16:03 #14
163650 Greys
pi_124271712
Fans :@ O+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124271727
Greys O+

Ik ontken niets. Zo rol ik nu eenmaal. Behalve dat luik. Dat waren wasberen ipv kinderen.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:17:10 #16
163650 Greys
pi_124271776
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Monopoly het volgende:
Dat waren wasberen ipv kinderen.
Bruut!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124271805
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Monopoly het volgende:
Greys O+

Ik ontken niets. Zo rol ik nu eenmaal. Behalve dat luik. Dat waren wasberen ipv kinderen.
Wasberen op roze kinderfietsen. Seems legit. :)
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:17:41 #18
42184 crew  DaMart
pi_124271821
Greys :9 O+.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:18:18 #19
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_124271856
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Greys het volgende:
Fans :@ O+
Altijd he *;
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 19 maart 2013 @ 22:18:46 #20
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_124271885
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:17 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Wasberen op roze kinderfietsen. Seems legit. :)
vraagt wel om pics natuurlijk :P

(gepaint mag ook ;) )
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_124272038
Greys O+ Mono O+
pi_124272074
_O- _O_
greys ken ik niet zo heel goed, eerlijk gezegd.

Hallon greys
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:22:51 #23
163650 Greys
pi_124272124
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:22 schreef Nestalgie het volgende:
_O- _O_
greys ken ik niet zo heel goed, eerlijk gezegd.

Hallon greys
Hallon popje.
Hoe is jouw sjoelarm? Flapper er eens mee?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124272148
O+ _O_
Ja doei.
pi_124272248
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:22 schreef Greys het volgende:

[..]

Hallon popje.
Hoe is jouw sjoelarm? Flapper er eens mee?
Heb er net al mee gefapt uh geflapt
pi_124272252
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:22 schreef Nestalgie het volgende:
_O- _O_
greys ken ik niet zo heel goed, eerlijk gezegd.

Hallon greys
Ik ook niet, maar volgens mij is ze wel leuk.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:25:27 #27
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124272274
Omg ik ben genoemd. FUCK YEAH, BITCHES.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_124272328
Ik kom er net achter dat ik dat briefje achterop de begeleidingsbrief van mijn Propedeuse heb geschreven.

FML. :)
  PR/Manusje van alles dinsdag 19 maart 2013 @ 22:26:33 #29
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_124272349
goed interview!
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:27:42 #30
178193 Juicyhil
Bekende FOK!ker
pi_124272422
Greys _O_
Op dinsdag 9 augustus 2011 23:01 schreef SuperrrTuxxx het volgende:
Ik hou zoveel van jou, ik doe alles voor je! O+
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:28:01 #31
112339 MPG
Slaverplaatser / Koffiemanager
pi_124272450
Greys O+
KSC JUBILEUM topic
"Sleep: A completely inadequate substitute for caffeine"
#TeamHumbug
Heeft patent op Mosterd-Maaltijd situaties
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:29:02 #32
163650 Greys
pi_124272536
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:27 schreef Juicyhil het volgende:
Greys _O_
Ik zal nooit vergeten hoe je in mijn bijzijn die Van Tellingen aan de kant schoffelde om voor mij de foto te maken op het Nat. Songfestival! _O_
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:30:17 #33
178193 Juicyhil
Bekende FOK!ker
pi_124272618
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik zal nooit vergeten hoe je in mijn bijzijn die Van Tellingen aan de kant schoffelde om voor mij de foto te maken op het Nat. Songfestival! _O_
Zoveel heb ik voor je over ;) Maar het was dan ook een eikel, dus ik deed het met veel plezier. *O*
Op dinsdag 9 augustus 2011 23:01 schreef SuperrrTuxxx het volgende:
Ik hou zoveel van jou, ik doe alles voor je! O+
pi_124272857
_O-

Ik zal mijn commentaar op sjoelen voortaan voor me houden op FOK!. :@
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:33:43 #35
163650 Greys
pi_124272884
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:33 schreef Bitterlemon het volgende:
_O-

Ik zal mijn commentaar op sjoelen voortaan voor me houden op FOK!. :@
Kom gewoon een keer meedoen, je krijgt er geen spijt van, ik beloof het je :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:33:46 #36
178193 Juicyhil
Bekende FOK!ker
pi_124272888
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:33 schreef Bitterlemon het volgende:
_O-

Ik zal mijn commentaar op sjoelen voortaan voor me houden op FOK!. :@
Sjoelen is voor de echte bazen :D
Op dinsdag 9 augustus 2011 23:01 schreef SuperrrTuxxx het volgende:
Ik hou zoveel van jou, ik doe alles voor je! O+
pi_124272928
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:25 schreef Harajuku. het volgende:
Omg ik ben genoemd. FUCK YEAH, BITCHES.
Ptssssssj :{w.
pi_124272962
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:26 schreef VMSDKR het volgende:
Ik kom er net achter dat ik dat briefje achterop de begeleidingsbrief van mijn Propedeuse heb geschreven.

FML. :)
Lekker bezig. _O-
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:34:56 #39
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_124272973
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:26 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
goed interview!
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:46:59 #40
163650 Greys
pi_124273947
Oh ik had Dirkh ook nog moeten noemen :(
Die was wèl anders irl dan dat ik van te voren dacht.
Dirkh _O_
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124274142
Goeien paint wel!
Ja doei.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:50:26 #42
163650 Greys
pi_124274207
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:49 schreef motorbloempje het volgende:
Goeien paint wel!
Ik heb de snuit 134 keer met geel overgepaint en toen leek het nog nergens naar :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:54:12 #43
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124274441
Hee, ik had ook best ff genoemd mogen worden, Krees :(


Krees O+
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:56:01 #44
163650 Greys
pi_124274535
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:54 schreef Ingetje79 het volgende:
Hee, ik had ook best ff genoemd mogen worden, Krees :(

Krees O+
Ik ga jou binnenkort weer live adoreren tijdens sushi! :@ O+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124274574
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:50 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik heb de snuit 134 keer met geel overgepaint en toen leek het nog nergens naar :')
Ik vinnum prachtig!

Zeg, wanneer is dat zingfestivalletje dit jaar?
Ja doei.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 19 maart 2013 @ 22:56:50 #46
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_124274586
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:50 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik heb de snuit 134 keer met geel overgepaint en toen leek het nog nergens naar :')
net noemde je nog een ander getal :P
Altijd onderweg naar het avontuur
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:56:52 #47
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124274588
Hihi :@ :9
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:58:03 #48
163650 Greys
pi_124274653
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:56 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Ik vinnum prachtig!

Zeg, wanneer is dat zingfestivalletje dit jaar?
ESF / [MEET] Birds is the word! 14/5 #2

Allemaal komen! w/
Groot scherm, kroeg, songfestival, bier, bitterballen, hoera.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:58:48 #49
58789 Snakey
-||||--------||||-
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 22:59:03 #50
163650 Greys
pi_124274707
Oh en Maanvis had ik ook nog moeten noemen.
Die vond ik op FOK! vaak nogal irritant maar irl is hij geweldig!
(Of sloop ik nu je reputatie? :@ )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:59:18 #51
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_124274723
Greys is er zo 1tje met wie je niet snoeihard wilt neuken maar eerst gewoon lekker romantisch een wijntje wilt drinken bij kaarslicht!
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_124274762
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:58 schreef Greys het volgende:

[..]

ESF / [MEET] Birds is the word! 14/5 #2

Allemaal komen! w/
Groot scherm, kroeg, songfestival, bier, bitterballen, hoera.
Oh, jammer :( ben pas het weekend van de 26e in NL -O-
Ja doei.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:00:41 #53
163650 Greys
pi_124274789
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:59 schreef Greys het volgende:
Oh en Maanvis had ik ook nog moeten noemen.
Die vond ik op FOK! vaak nogal irritant maar irl is hij geweldig!
(Of sloop ik nu je reputatie? :@ )
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:59 schreef Maanvis het volgende:
Greys is er zo 1tje met wie je niet snoeihard wilt neuken maar eerst gewoon lekker romantisch een wijntje wilt drinken bij kaarslicht!
OMG timing _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:01:22 #54
284294 BBQSausage
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_124274823
Goed topic.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:01:24 #55
163650 Greys
pi_124274824
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:00 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Oh, jammer :( ben pas het weekend van de 26e in NL -O-
Nouhouuuuuuuuuuuuu *pruil*.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124274875
Tof :D
pi_124274897
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:01 schreef Greys het volgende:

[..]

Nouhouuuuuuuuuuuuu *pruil*.
Maar ik hossel wel een meet de 25e in A'dam ofzo *) kan best brak naar dat familiefeestje op zondag 8-)
Ja doei.
pi_124274914
Welk van de 23 aanwezige mods wil 'm ff aan die andere reeks rijgen?

Topicreeks: User v/d dag
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:04:38 #59
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_124274983
waarom heb jij het fritom logo als icon? :D
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 19 maart 2013 @ 23:05:46 #60
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_124275035
Limocello smaakt naar ruitenreiniger :{ En ja, ik ken het verschil.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_124275071
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:05 schreef vogeltjesdans het volgende:
Limocello smaakt naar ruitenreiniger :{ En ja, ik ken het verschil.
Dit verbaast me niets, eigenlijk.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:07:00 #62
163650 Greys
pi_124275088
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:05 schreef vogeltjesdans het volgende:
Limocello smaakt naar ruitenreiniger :{ En ja, ik ken het verschil.
Nietes :(
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 19 maart 2013 @ 23:07:13 #63
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_124275099
Greys kent painten en sjoelen. ^O^
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:07:23 #64
163650 Greys
pi_124275107
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:03 schreef VMSDKR het volgende:
Welk van de 23 aanwezige mods wil 'm ff aan die andere reeks rijgen?

Topicreeks: User v/d dag
Ik weet niet meer zo goed hoe dat moet als het vorige deel nog open is, even proberen :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:07:30 #65
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124275112
:')
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:07:47 #66
163650 Greys
pi_124275127
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef Bart het volgende:
:')
:o :'(
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 19 maart 2013 @ 23:07:59 #67
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_124275134
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:06 schreef LompeHork het volgende:

[..]

Dit verbaast me niets, eigenlijk.
Ooit heb ik in een rare bui... Nee laat maar.

quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef Greys het volgende:

[..]

Nietes :(
Ik heb ze hier allebei staan, kom proberen dan :{

Nu heb ik ook wel lekkere ruitenreiniger ^O^
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:08:15 #68
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124275148
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef Greys het volgende:

[..]

:o :'(
Ik heb hem wel voor je gereekst.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_124275158
Wanneer krijgen bepaalde mensen door dat ze niet geliefd zijn en gaan ze weg?

O+ Greys topic O+
Ja doei.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:08:48 #70
163650 Greys
pi_124275174
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef vogeltjesdans het volgende:
Ik heb ze hier allebei staan, kom proberen dan :{
Ik ken alleen de limoncello uit die ene kroeg, misschien hebben die extraspeesjale?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:09:14 #71
163650 Greys
pi_124275204
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:08 schreef Bart het volgende:

[..]

Ik heb hem wel voor je gereekst.
Laf oh laf! O+

Ik heb je gemist de laatste keer bij het sjoelen!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124275236
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Ooit heb ik in een rare bui... Nee laat maar.
Nouja, klinkt wel als een normale bui. Even een collage over maken, ben zo terug.
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:08 schreef Bart het volgende:

[..]

Ik heb hem wel voor je gereekst.
We drukten tegelijk op invoeren denk ik :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2013 23:10:20 ]
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:09:58 #73
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124275240
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Laf oh laf! O+

Ik heb je gemist de laatste keer bij het sjoelen!
Boog kan niet altijd gespannen zijn he!
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  † In Memoriam † dinsdag 19 maart 2013 @ 23:10:51 #74
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_124275290
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:08 schreef motorbloempje het volgende:
Wanneer krijgen bepaalde mensen door dat ze niet geliefd zijn en gaan ze weg?

O+ Greys topic O+
Ja sorry hoor. Ik wilde gewoon ook even een bijdrage leveren :( of heb je het over Bart? :o
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:10:58 #75
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124275298
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:09 schreef LompeHork het volgende:

[..]

We drukten tegelijk op invoeren denk ik :+
Jij had hem er weer uitgehaald, amateurmod.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:11:08 #76
163650 Greys
pi_124275303
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:09 schreef Bart het volgende:

[..]

Boog kan niet altijd gespannen zijn he!
True! Dan druk ik je de volgende keer weer extra stevig aan mijn boezem.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124275328
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:10 schreef Bart het volgende:

[..]

Jij had hem er weer uitgehaald, amateurmod.
Ik kan er sowieso nooit mee omgaan!
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:12:01 #78
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124275342
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:11 schreef Greys het volgende:

[..]

True! Dan druk ik je de volgende keer weer extra stevig aan mijn boezem.
Kan ik vanavond nog komen sjoelen?
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_124275347
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:10 schreef De_Kardinaal het volgende:

[..]

Ja sorry hoor. Ik wilde gewoon ook even een bijdrage leveren :( of heb je het over Bart? :o
O+ kusje O+
Ja doei.
pi_124275356
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef Bart het volgende:

[..]

Kan ik vanavond nog komen sjoelen?
Jij wilt er gewoon wat anders in schuiven :{w
Ja doei.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:12:37 #81
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124275376
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:11 schreef LompeHork het volgende:

[..]

Ik kan er sowieso nooit mee omgaan!
Blijf dan maar van die knopjes af.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:12:51 #82
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124275383
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Jij wilt er gewoon wat anders in schuiven :{w
Ik glij graag dingen in gleuven.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_124275387
Modtopic. :D
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_124275390
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Jij wilt er gewoon wat anders in schuiven :{w
"Hallo, hoeveel punten is die spleet?"
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef Bart het volgende:

[..]

Blijf dan maar van die knopjes af.
Aldus Bart in ONZ :D

[ Bericht 32% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2013 23:13:20 ]
pi_124275402
- faal :') -
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_124275408
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef LompeHork het volgende:

[..]

"Hallo, hoeveel punten is die spleet?"
"Zijn ballen extra punten?"
Ja doei.
pi_124275438
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:13 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

"Zijn ballen extra punten?"
Plompzakken altijd extra punten.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:13:45 #88
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124275442
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef LompeHork het volgende:

[..]

Aldus Bart in ONZ :D
Tja, als de mods aldaar er weer eens niet mee om kunnen gaan...
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:14:15 #89
163650 Greys
pi_124275477
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef De_Kardinaal het volgende:
Greys kent painten en sjoelen. ^O^
Voor jou heb ik een sjoelbak met opblaasgoten in bestelling staan!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124275498
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:13 schreef Bart het volgende:

[..]

Tja, als de mods aldaar er weer eens niet mee om kunnen gaan...
Moet je maar niet aan knopjes zitten, kan er ook niets fout gaan.

Huhu knopjes.
pi_124275500
"sjoelzak"
Ja doei.
pi_124275537
Knopjes. :9~
pi_124275541
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:14 schreef motorbloempje het volgende:
"sjoelzak"
Boh. "gaarne zou ik jou even sjoelzakken" klinkt wel goed inderdaad.
pi_124275620
"moet ik jouw zak eens sjoelen"
Ja doei.
pi_124275654
"zal ik even wat raken in jouw sjoelzakje?"
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:17:39 #96
163650 Greys
pi_124275665
littledrummergirl en BrandX hebben gister het hoogst gesjoeld qua punten, RenRen- en ik faalden het hardst geloof ik :')

Wie gooit er meer dan 128 op 8 april? :7
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 19 maart 2013 @ 23:18:05 #97
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_124275694
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:14 schreef Greys het volgende:

[..]

Voor jou heb ik een sjoelbak met opblaasgoten in bestelling staan!
Of gewoon een sjoelbak met een transparante deksel. Als ik die dingen probeer te schuiven gaan ze vliegen. Mijn sjoel record is dan ook zes mensen. :P
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
pi_124275701
"Een sjoelbak tegen je zak".

;(
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:18:58 #99
163650 Greys
pi_124275741
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:18 schreef De_Kardinaal het volgende:

[..]

Of gewoon een sjoelbak met een transparante deksel. Als ik die dingen probeer te schuiven gaan ze vliegen. Mijn sjoel record is dan ook zes mensen. :P
iteejer smeet zijn laatste steen elke keer zo hard dat ie weer terug kwam onder dat plankie door, zodat ie hem weer kon pakken en dan net zo vaak smijten tot ie ergens in een gat ging :')

Ik had voor de veiligheid (ik zat aan het eind van die bak) een kartonnen bord voor mijn hoofd.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124275785
Kwaliteitstopic

Modjes lijken uit het niets te verschijnen :*

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2013 23:20:13 ]
pi_124275787
Oh, zeg, Greys, ik heb nog geen antwoord van iteejer op dat mailtje van lang geleden waar ik vandaag nog een *echo* van gestuurd heb :+
Ja doei.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:20:50 #102
163650 Greys
pi_124275850
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:19 schreef motorbloempje het volgende:
Oh, zeg, Greys, ik heb nog geen antwoord van iteejer op dat mailtje van lang geleden waar ik vandaag nog een *echo* van gestuurd heb :+
Oh ik zal hem even stalken :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 19 maart 2013 @ 23:21:24 #103
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_124275876
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:18 schreef Greys het volgende:

[..]

iteejer smeet zijn laatste steen elke keer zo hard dat ie weer terug kwam onder dat plankie door, zodat ie hem weer kon pakken en dan net zo vaak smijten tot ie ergens in een gat ging :')

Ik had voor de veiligheid (ik zat aan het eind van die bak) een kartonnen bord voor mijn hoofd.
Hmmm.... De Iteejer methode klinkt zo slecht nog niet. ^O^
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
pi_124275887
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:19 schreef PatriciaPrecies het volgende:
Kwaliteitstopic

Modjes lijken uit het niets te verschijnen :*
Als je de naam "Greys" laat vallen komt de halve crew. :P
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:22:15 #105
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124275920
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:19 schreef PatriciaPrecies het volgende:
Kwaliteitstopic

Modjes lijken uit het niets te verschijnen :*
We zijn allemaal kloons van Greys.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_124275937
Iteejer, die zie ik sjoelen met stukjes steenfonduevlees en zakjes mayonaise...
Ja doei.
  † In Memoriam † dinsdag 19 maart 2013 @ 23:23:01 #107
31818 Barbaaf
Awesomely sprightly
pi_124275954
Greys :9
Ooit schreef oh-oh het volgende:Management en beleid en zo, dat kan elke debiel leren.
pi_124276088
Greys, spreek je dat nou uit als Grijs? of Gray-s?
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:26:40 #109
163650 Greys
pi_124276137
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:25 schreef VMSDKR het volgende:
Greys, spreek je dat nou uit als Grijs? of Gray-s?
In mijn hoofd ( :') ) als krees. Met een zachte k. Zo'n soort kokhals-kaa.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 19 maart 2013 @ 23:26:56 #110
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_124276146
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:21 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Als je de naam "Greys" laat vallen komt de halve crew. :P
vind je het gek? :P
Altijd onderweg naar het avontuur
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:27:01 #111
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124276152
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:26 schreef Greys het volgende:

[..]

In mijn hoofd ( :') ) als krees. Met een zachte k. Zo'n soort kokhals-kaa.
:r rees dus?
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_124276173
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:26 schreef Greys het volgende:
zachte k. Zo'n soort kokhals
Ja oke, dan heb ik dat goed.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:27:40 #113
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124276177
Ik dacht vroegah altijd Grijs :@
Niet bekend met het fenomeen Krees Utonommie.
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
pi_124276189
Bart in ONZ :')_!
Bart :')
ONZ :')
Treinen :')
Mensen :')
Dit :')
pi_124276194
Ik zeg altijd Grijs, dat vind ik veul mooier O+
  † In Memoriam † dinsdag 19 maart 2013 @ 23:28:01 #116
31818 Barbaaf
Awesomely sprightly
pi_124276198
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:26 schreef Greys het volgende:

[..]

In mijn hoofd ( :') ) als krees. Met een zachte k. Zo'n soort kokhals-kaa.
Stiekem als Grace dus ;)
Ooit schreef oh-oh het volgende:Management en beleid en zo, dat kan elke debiel leren.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:28:10 #117
163650 Greys
pi_124276203
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:27 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Ja oke, dan heb ik dat goed.
Maar toen ik yvonne ooit voor het eerst ontmoette (op het nationaal songfestival jaren geleden waar we vijf versies van Shalalie gingen horen, hoera) zei ze ook 'Oh, ben jij nou grijs!'. Dus maak er van wat je wilt. Ik luister alleen niet naar 'hé!'. Nou ja, zelfs dat soms :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124276215
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:26 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

vind je het gek? :P
Natuurlijk niet. :D
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:30:16 #120
163650 Greys
pi_124276286
Zulks een liefde in dit topic.
Ik kan er niet mee omgaan :') :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:30:17 #121
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_124276290
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:27 schreef Monopoly het volgende:
Bart in ONZ :')_!
Verbetering van het niveau hier.
quote:
Bart :')
:{w
quote:
ONZ :')
_O_
quote:
Treinen :')
;(
quote:
Mensen :')
*;
quote:
Dit :')
:Y
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_124276294
Ik dacht iets te lang dat Greys een vent was. :@

Maar ja, zie registratiedatum.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_124276300
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:22 schreef Bart het volgende:

[..]

We zijn allemaal kloons van Greys.
Dat verklaart een hele hoop :*
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 19 maart 2013 @ 23:31:41 #124
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_124276349
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:28 schreef Barbaaf het volgende:

[..]

Stiekem als Grace dus ;)
ik zou eerder Grees zeggen ;)
Altijd onderweg naar het avontuur
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:31:54 #125
163650 Greys
pi_124276365
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:30 schreef Bitterlemon het volgende:
Ik dacht iets te lang dat Greys een vent was. :@
Dat denken er best veel ja.
Druk ik mij zo mannelijk uit? :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:32:28 #126
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124276385
De eerste x dat ik Krees irl zag, samen met m'n bossie blommen, verrekte ik bijna m'n nek. :')
En toen gingen we samen broodje knakworst eten O+
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:33:39 #127
163650 Greys
pi_124276432
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:32 schreef Ingetje79 het volgende:
De eerste x dat ik Krees irl zag, samen met m'n bossie blommen, verrekte ik bijna m'n nek. :')
En toen gingen we samen broodje knakworst eten O+
Oeh ja, en een Mars :')
Hoe lang is dat wel niet geleden? En daarna reden we met tig auto's vol spullen naar het Rotterdamse dierenasiel.

Had je toen gedacht dat je in de jaren die volgden ooit naakt pirouetjes zou draaien met me in een zwembad? ( _O- )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124276464
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:30 schreef Bart het volgende:

[..]

Verbetering van het niveau hier.

[..]

:{w

[..]

_O_

[..]

;(

[..]

*;

[..]

:Y
Broeder, ik kan toch niet haten op treinen of jou ? O+ Jij bent mijn peetoom vanaf nu.
pi_124276480
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:31 schreef Greys het volgende:

[..]

Dat denken er best veel ja.
Druk ik mij zo mannelijk uit? :@
Nee hoor, komt gewoon door je naam. :P

Al is die bouwvakkersstem wat verontrustend. :o
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:34:56 #130
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124276496
2007 :o
En nee, dat had ik nooit achter mezelf gezocht :+
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:34:56 #131
163650 Greys
pi_124276497
Oh en Ing, wacht maar tot je Mono een keer gedag zoent, nekverreksgewijs gezien.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124276516
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:35:27 #133
163650 Greys
pi_124276526
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:34 schreef Bitterlemon het volgende:
Al is die bouwvakkersstem wat verontrustend. :o
Da's soms nog niet zo heel ver van de waarheid :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:35:35 #134
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124276533
Doe es niet posten als ik bezig ben met typen :(
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
pi_124276562
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:35 schreef VMSDKR het volgende:
[ afbeelding ]
_O_ _O_
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:36:12 #136
163650 Greys
pi_124276565
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:35 schreef VMSDKR het volgende:
[ afbeelding ]
...

...

...

_O_
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 19 maart 2013 @ 23:36:13 #137
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_124276567
quote:
17s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:30 schreef Greys het volgende:
Zulks een liefde in dit topic.
Ik kan er niet mee omgaan :') :@
Terechte user vd dag dus. :)
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:36:17 #138
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124276569
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:35 schreef Greys het volgende:

[..]

Da's soms nog niet zo heel ver van de waarheid :')
[/quote]

_O-

PomPomPom Pahijaaaaa *O*
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
pi_124276593
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:35 schreef Greys het volgende:

[..]

Da's soms nog niet zo heel ver van de waarheid :')
:{

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_124276599
Dit is in ieder geval wel mijn UvdD-topic met de meeste reply's. _O_
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:36:51 #141
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124276600
Godskolere, hij gaat weer lekker vanavond :')
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:37:26 #142
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_124276630
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:36 schreef VMSDKR het volgende:
Dit is in ieder geval wel mijn UvdD-topic met de meeste reply's. _O_
waarom heb je he fritom logo als icon?
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_124276635
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:36 schreef VMSDKR het volgende:
Dit is in ieder geval wel mijn UvdD-topic met de meeste reply's. _O_
Doe Danny eens dan. :+
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
pi_124276647
Oké, dat kwam er verkeerd uit.
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:37:56 #145
163650 Greys
pi_124276656
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:36 schreef Ingetje79 het volgende:

PomPomPom Pahijaaaaa *O*
GOLDDDDDDDD always believe in lahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Tiffany's 'I think were alone now' was meer mijn toonhoogte.
Hoewel, daarvan ook alleen de 'there dussunt seem to be' gedeeltes, de arouhounds waren al te hoog :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:38:19 #146
163650 Greys
pi_124276671
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:37 schreef Bitterlemon het volgende:
Oké, dat kwam er verkeerd uit.
:D :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_124276672
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:37 schreef Maanvis het volgende:

[..]

waarom heb je he fritom logo als icon?
Ik vind dat logo echt brutaal gaaf. Dat gezicht en dan dat haar. _O_
Maar niet om Fritom eigenlijk.
pi_124276679
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:37 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Doe Danny eens dan. :+
:{
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:38:43 #149
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_124276685
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:38 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Ik vind dat logo echt brutaal gaaf. Dat gezicht en dan dat haar. _O_
Maar niet om Fritom eigenlijk.
oh ik dacht je werkt er, ik kenk wel wat mensen die er werken ;)
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  dinsdag 19 maart 2013 @ 23:38:51 #150
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124276690
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:37 schreef Greys het volgende:

[..]

GOLDDDDDDDD always believe in lahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Tiffany's 'I think were alone now' was meer mijn toonhoogte.
Hoewel, daarvan ook alleen de 'there dussunt seem to be' gedeeltes, de arouhounds waren al te hoog :')
Binnenkort ff herkansing plannen voor je 101-lijst :+
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 maart 2013 @ 23:39:44 #151
163650 Greys
pi_124276725
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:36 schreef VMSDKR het volgende:
Dit is in ieder geval wel mijn UvdD-topic met de meeste reply's. _O_
Toch niet meer dan Bert Opzetborstel? _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')