Is het nog zo'n oude die 400 graden wordt? Dan ga ik misschien nog wel even op en neer.quote:Op vrijdag 31 mei 2013 18:55 schreef MacorgaZ het volgende:
Staat nog een paar keer gebruikte Bestron op Marktplaats, had 30 euro geboden maar moet per se opgehaald worden in Delfzijl en dat lukt me niet. Verkoper wil absoluut niet verzenden raar genoeg, lijkt op een 45-jarige huisvrouw die dat niet aandurft ofzo (no offense mocht iemand zich opeens herkennen )
Misschien voor iemand die daar in de buurt woont een leuke aanbieding.
Tenzij ie bevalt.quote:Of koop hem en verstuur hem naar mij
waar woon je? Ik woon in Delfzijl en ben wel eens inGroningen en bij hoogeveen ...quote:Op vrijdag 31 mei 2013 18:55 schreef MacorgaZ het volgende:
Staat nog een paar keer gebruikte Bestron op Marktplaats, had 30 euro geboden maar moet per se opgehaald worden in Delfzijl en dat lukt me niet. Verkoper wil absoluut niet verzenden raar genoeg, lijkt op een 45-jarige huisvrouw die dat niet aandurft ofzo (no offense mocht iemand zich opeens herkennen )
Misschien voor iemand die daar in de buurt woont een leuke aanbieding.
Of koop hem en verstuur hem naar mij
Ik was nog niet echt bekend met FHF, maar dat is wel een goede tip.quote:Op vrijdag 31 mei 2013 18:59 schreef motorbloempje het volgende:
Kijk eens in FHF of er iemand is die daar in de buurt woont en die hem voor je op wil halen en hem een keer op een centraler punt kan afdroppen?
Weet ik niet precies, maar zocht toevallig op Bestron en zag zo'n oven voor een lage prijs staan.quote:Op
vrijdag 31 mei 2013 19:22 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Is het nog zo'n oude die 400 graden wordt? Dan ga ik misschien nog wel even op en neer.
[..]
Tenzij ie bevalt.
Ik woon in de buurt van Enschede, Overijssel, dus niet echt in de buurt helaas.quote:Op vrijdag 31 mei 2013 19:43 schreef Marco001 het volgende:
[..]
waar woon je? Ik woon in Delfzijl en ben wel eens inGroningen en bij hoogeveen ...
Miss dan leuk om te vermelden welke tomaten je hebt gebruikt.quote:Op maandag 10 juni 2013 18:21 schreef Terpentin07 het volgende:
Gister de lekkerste margherita sinds lange tijden gegeten. Vooral de tomatensaus was nu subliem, het hangt echt ervan af welke tomaten je gebruikt.
[ afbeelding ]
We hebben hier een Pelgrim type 190 uit 1984. Er is vrij weinig over te vinden op internet maar het is een gasfornuis met elektrische oven. De oven gaat tot 275 graden met boven en onder verwarming.quote:Op dinsdag 4 juni 2013 17:24 schreef MaximusTG het volgende:
Tuurlijk kan dat. Zo speciaal zijn die dingen niet hoor. Ik heb mooiere/lekkerdere pizza's in de gewone oven gebakken dan in zo'n oventje. Als je nu alleen zo'n combimagnetron hebt die tot 230 gaat als oven; tja, dán is zo'n oventje een goed alternatief. Verder.. heb het al vaker gezegd, ze hebben gewoon een vreselijke warmteverdeling. De onderkant heeft een steen en wordt idd goed heet. Maar het bovenste element moet het alleen doen, waardoor die snel afkoelt als je de deksel open doet om de pizza erin te doen. Vervolgens blijft de rand/korst heel licht, behalve op plekken die te dicht bij dat element komen. Die worden zwart.
Wat voor oven heb je dan? Een goede ovensteen zou ik wel aanraden.
Ja, dat klopt! Wel ff goed lezen he, je moet bij tipo 00 bloem wat minder water gebruiken. Staat bij de inleiding van receptformule 1 in de PDF.quote:Op vrijdag 28 juni 2013 11:47 schreef Dragonberry het volgende:
Tijd om het toch maar weer eens te proberen! Ik heb tipo 00 bloem staan en die moet gebruikt worden!
Recept uit de pdf in de OP ziet er goed uit. Die kan ik vanavond maken om morgen te gebruiken als ik het goed heb gezien?
Is er trouwens nog een bepaald soort kaas die ik het beste kan gebruiken?
Serieus, heb je een link?quote:Op vrijdag 28 juni 2013 11:52 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Ja, dat klopt! Wel ff goed lezen he, je moet bij tipo 00 bloem wat minder water gebruiken. Staat bij de inleiding van receptformule 1 in de PDF.
Edit: wat betreft kaas, net wat je zelf lekker vindt. Mozzarella is een logische keuze, maar een NLse gewone goudse kaas kan ook, of bv gorgonzola.
Ik zou niet snel voor een drogere kaas als parmezaan kiezen, omdat je die sneller verbranden. Als je dat wil gebruiken zou ik het wat later toevoegen.
Overigens kom ik er nu net achter dat iemand gewoon bijna die volledige tekst op zn eigen site gebruikt heeft, zonder bronvermelding..
Ziet er goed uit! mooi om te zien deze pizza's hier met verse ingrediënten. Meeste Nederlanders eten pizza's om van te huilen.quote:Op maandag 10 juni 2013 18:21 schreef Terpentin07 het volgende:
Gister de lekkerste margherita sinds lange tijden gegeten. Vooral de tomatensaus was nu subliem, het hangt echt ervan af welke tomaten je gebruikt.
[ afbeelding ]
Tsss, dat is natuurlijk wel heel triest....Dit staat er wel bij de saus:quote:Op zondag 30 juni 2013 13:13 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
http://marcbbq.tumblr.com/pizzarecepten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |