abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:08:38 #1
293860 lipjes
Alleen van boven
pi_123789632


SimCity staat al sinds 1989 bij gamers bekend als DE steden bouw simulator op de PC. Na het succes van de voorgaande games in de serie hebben EA en Maxis besloten om de serie een reboot te geven. Daarom geen SimCity 5, maar gewoon SimCity.

Het doel moge duidelijk zijn. Een stad bouwen waarin je inwoners gelukkig zijn, je industrie op volle toeren draait en het geld met bakken tegelijk binnen stroomt! En voor het eerst in de geschiedenis kun je dit nu doen met je vrienden want SimCity ondersteunt multiplayer regio's tot 16 spelers.

In Nederland kwam SimCity uit op 7 maart 2013.

Stadsplanning
Het succes van je stad is afhankelijk van je stadsplanning. Fabrieken kunnen niet op tijd openen als de Sims de hele ochtend in de file staan. Als de brandweerdekking te laag is, kan een vonkje je halve stad in de as leggen. Zonder een uitgebreid politiekorps bestaat je stad al snel uit achterbuurten vol ongelukkige Sims. Je moet de voor- en nadelen van de verschillende energiebronnen goed afwegen. Ga je voor vervuilende kolen, kies je voor milieuvriendelijke wind- en zonne-energie of gebruik je nucleaire energie. Je kunt ook te veel diensten inzetten die al je geld uitgeven!

Gebouwen aanpassen
Kavels bevatten gedetailleerde 3D-gebouwen die je kunt upgraden met modules om de functionaliteit van je stad te verbeteren. Plaats een ziekenhuis en voeg extra behandelkamers toe om meer Sims te genezen. Met een ambulancedienst vergroot je je medische bereik. Upgrade je brandweerkazerne door een extra garage toe te voegen met meer plek voor brandweerwagens, of stuur de wagens naar nabijgelegen steden door een hoofdkwartier te plaatsen. Speel extra modules vrij voor politiebureaus, studentenhuizen en nog veel meer. Hoe succesvoller je stad, hoe meer kavels je vrijspeelt.

Multi-city
Met Multi-city kun je hele regio's met steden veranderen en beïnvloeden. Nu kun je SimCity op nog grotere schaal spelen, aangezien je stad deel uitmaakt van een regio. Je kunt één of meerdere steden besturen in een open regio, in een afgeschermde regio die je deelt met de steden van vrienden of in je eigen persoonlijke regio. Elke stad in een bepaalde regio beïnvloedt de omliggende steden. Je keuzes zijn dus niet alleen bepalend voor je eigen stad, maar ook voor de steden van je vrienden. Word een goede buur en stuur brandweerwagens en politiemannen naar andere steden die in de problemen zitten, of bouw veel vervuilende fabrieken en zie de Sims in je regio ziek worden. Alles heeft met elkaar te maken!

Video's






Plaatjes













Dit zijn alle specializations.

- Mining (kolen en erts uit de grond halen, voor energie en handig om handelssteden te voorzien van materialen)
- Drilling (olie uit de grond halen, goed voor de handelssteden maar ook voor energie)
- Trading (havens, beurzen, commercie, je weet het wel)
- Electronics (stad van de toekomst en uitvindingen die ook weer verhandelt kunnen worden)
- Culture (maak hoge mooie gebouwen en andere toeristische trekpleisters)
- Gambling (casino's en entertainment, goeie inkomsten waarmee je ook andere steden kan helpen)
- Education (scholen en universiteiten waarmee je hoogopgeleide sims kunt leveren)

De greatworks

Je kunt kiezen om 1 van onderstaande greatworks te maken, je zult dit in team verband moeten doen, want ze kosten gruwelijk veel resources

- Arcology
Zorgt voor werkgelegenheid, studenten en bezoekers aan alle steden in de regio. Eisen sinds de beta, 2800 ton metaal, 1000 ton aluminium, 6 miljoen kratten televisies. EN een stad met minimaal 58000 inwoners in de regio
- International Airport
Zorgt voor veel toeristen en helpt de industrie met vervoer van vracht door de hele regio. Eisen sinds de beta, 2000 Ton metaal, 1500 Ton aluminium, 400.000 vaten aan ruwe olie. EN een gemeentelijk vliegveld met meer dan 100 toeristen
- Solar Farm
Zorgt voor grote hoeveelheden goedkope en schone energie voor de regio.
Vereisten (sinds de beta) 1200 ton aluminium, 23 miljoen kratten plastic, 9 miljoen kratten met processoren . EN een universiteit met "School of Science" met compleet ontwikkelde research, in de regio.
- Space Station
Geeft een enorme boost aan scholing en toerisme. Eisen (sinds beta) 4 miljoen kratten met computers, 1400 ton aluminium, 170,000 vaten met brandstof EN een universiteit met "School of Science" met compleet ontwikkelde research, in de regio.

Fok! Regio('s)
Nu er multiplayer in SimCity beschikbaar is gaan we natuurlijk met zijn alleen één of meerdere Fok! regio's maken. Voor zover nu bekend is zal de grootste beschikbare regio 16 steden ondersteunen en dus ruimte bieden aan 16 spelers. Hieronder vindt je een lijst met Fokkers die de verschillende regio's gaan volbouwen. Wil je er ook bij? Laat je Origin naam weten in dit topic en we zorgen dat je er bij komt te staan.


Hier is altijd de laatste versie te vinden
Regio 1 | Regio 2 | Regio 3 | Regio 4 | Regio 5 | Regio 6


Handleiding
Regio 1 verdeling e.d.
Regio 2 verdeling e.d.
Regio 4 verdeling e.d.
Regio 2 overlegt op irc: irc.fok.nl op kanaal #regio2
Regio 5 overlegt op irc: irc.fok.nl op kanaal #regio5

Hier wat handige sheets uit een internetguide, allemaal infographics van effecten op een stad _O_
http://imgur.com/a/gUFqn

Sandbox Regio('s)

Je hebt ook Sandbox Regio's, hier kun je legale Cheat's gebruiken en gelden in principe geen regel's. Er zijn ook geen random disasters.
Sandbox Regio 1



OP door TigerXtrm, Regio overzicht door Mschol
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:08:46 #2
293860 lipjes
Alleen van boven
pi_123789645
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:03 schreef Pheno het volgende:

[..]

Voor mij werkt het product (dus combi software + service) niet, of EA er nu iets aan doet of niet. En met mij voor vele spelers. Je koopt iets, je wil het meteen gebruiken, want daar adverteren ze mee 'bouw je eigen stad, wees je eigen burgemeester, etc'. Als er nu op de doos staat "speel over een week of twee", dan heb je een punt. Maar ze hebben hun product niet op orde, dus als ik mijn geld terug zou willen hebben mag ik dit een ondeugdelijk product noemen. En de software is maar een gedeelte van het product, want EA wilde always online, dus de dienstdoende servers horen er ook bij.
Ja maar geen rechter gaat jou daar gelijk in geven. Die zal zeggen 'het product werkte inderdaad niet, maar het bedrijf heeft alles in het werk gesteld om het zo snel mogelijk werkend te krijgen'.

Daarbij snap ik niet dat mensen het hele spel afbranden op de server falen van EA. Als je éénmaal speelt is het een top spel, heb me er al vele uurtjes mee vermaakt. Maar sommige mensen willen direct hun geld terug als het spel niet werkt om 0:01 en dan ben je gewoon keihard aan het mierenneuken.

Nee, DRM is kut en alles. Maar het is een online speel. Mensen WETEN dit. Als je je weg naar Metacritic kan vinden om te zeggen dat het een kut spel is dan wist je ook van tevoren dat het een online spel was en dat het een game van EA is. Nu, in 2013, is het gewoon niet reeel om te verwachten dat een bedrijf duizenden dollars uitgeeft alleen om de launch day op te vangen. In een perfecte wereld natuurlijk wel, maar in deze wereld niet.
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:09:06 #4
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_123789650
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:07 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Nee die mensen snap ik niet dit weet je best wel als je hem koop dat het even duurt ;)
Natuurlijk niet, als consument verwacht je een stabiel en goed product en dat je niet zulke problemen steeds ondervindt.
pi_123789686
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:10:27 #6
293860 lipjes
Alleen van boven
pi_123789732
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:09 schreef Gtaboy107 het volgende:

[..]

Natuurlijk niet, als consument verwacht je een stabiel en goed product en dat je niet zulke problemen steeds ondervindt.
Ja maar kijk het is EA en dat weetje als je wat vaker games van hun speelt dan koop je het maar niet als je daar over gaat klagen..
Bij BF3 was de eerste week ook kut maar daarna nooit meer problemen ;)
pi_123789738
Woot, mn concentrated solar array is klaar :D
pi_123789742
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:08 schreef TigerXtrm het volgende:
Nee, DRM is kut en alles. Maar het is een online speel. Mensen WETEN dit. Als je je weg naar Metacritic kan vinden om te zeggen dat het een kut spel is dan wist je ook van tevoren dat het een online spel was en dat het een game van EA is. Nu, in 2013, is het gewoon niet reeel om te verwachten dat een bedrijf duizenden dollars uitgeeft alleen om de launch day op te vangen. In een perfecte wereld natuurlijk wel, maar in deze wereld niet.
Wacht even, zeg je nou dat mensen niet moeten zeuren want ze wisten toch dat dit soort shit nooit werkt en EA niet genoeg geld inzet om alles vlekkeloos te laten verlopen 8)7

wow, hebben ze jou even mooi om hun vinger gewonden :o
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_123789748
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:07 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Nee die mensen snap ik niet dit weet je best wel als je hem koop dat het even duurt ;)
Nee, dat weet ik niet. Zij (EA) kiezen voor een always online. Dan moet je ook zorgen dat je het kan afvangen. Zeker na het fiasco dat D3 heette weet je dat het superzuur is. Huur servers voor de eerste tijd, weet ik wat, maar onmogelijk is het niet. Nu worden er ook servers bij geplaatst, waarom niet meteen? :+
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123789775
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:08 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Ja maar geen rechter gaat jou daar gelijk in geven. Die zal zeggen 'het product werkte inderdaad niet, maar het bedrijf heeft alles in het werk gesteld om het zo snel mogelijk werkend te krijgen'.
Nee dat zal de rechter niet zeggen en is ook geen argument. Als je met iets adverteert moet datgene wat je adverteert ook op orde zijn. Mensen hebben het recht op hun geld terug volgens de EU wet. Het product doet niet wat het zou moeten doen, van geen kanten. Ik zeg class action.
Maar goed, ik zag dit al wel aankomen met een ranzige corporatie als EA. Ik wacht wel op de gratis versie.
pi_123789789
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:11 schreef Pheno het volgende:

Nee, dat weet ik niet. Zij (EA) kiezen voor een always online. Dan moet je ook zorgen dat je het kan afvangen. Zeker na het fiasco dat D3 heette weet je dat het superzuur is. Huur servers voor de eerste tijd, weet ik wat, maar onmogelijk is het niet. Nu worden er ook servers bij geplaatst, waarom niet meteen? :+
Inderdaad :Y Ze weten toch hoeveel keys ze verkopen?!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_123789800
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:11 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Wacht even, zeg je nou dat mensen niet moeten zeuren want ze wisten toch dat dit soort shit nooit werkt en EA niet genoeg geld inzet om alles vlekkeloos te laten verlopen 8)7

wow, hebben ze jou even mooi om hun vinger gewonden :o
Het mooie is dat juist hij hiervoor helemaal anti DRM was, dat ik me bijna EA PR voelde om hem te zeggen dat ie SimCity een kans moest geven. Nu zijn de rollen omgedraaid :D
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123789805
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:11 schreef Pheno het volgende:

[..]

Nee, dat weet ik niet. Zij (EA) kiezen voor een always online. Dan moet je ook zorgen dat je het kan afvangen. Zeker na het fiasco dat D3 heette weet je dat het superzuur is. Huur servers voor de eerste tijd, weet ik wat, maar onmogelijk is het niet. Nu worden er ook servers bij geplaatst, waarom niet meteen? :+
Omdat ze dachten dat het wel zou goedkomen he en als jij even weet dat als je een server heb dat je geld als water wegstroomt bijna..
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:13:48 #16
323748 WhatsTheSecret
That's a question, sir.
pi_123789853
Oke, hoe sluit je de weg aan op de snelweg? :') _O-
Waarom?
pi_123789857
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:12 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Omdat ze dachten dat het wel zou goedkomen he en als jij even weet dat als je een server heb dat je geld als water wegstroomt bijna..
Ik denk met een paar miljoen verkochte exemplaren a 60 euro dat het niet zo hard wegstroomt. maar dat ben ik. EA heeft best wel een aardige spaarpot hoor en voor hen kost een server niet zo heel veel als ze een leuke deal kunnen scoren. En gezien hun grootte kunnen ze zo'n deal sluiten ;)
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123789876
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:13 schreef WhatsTheSecret het volgende:
Oke, hoe sluit je de weg aan op de snelweg? :') _O-
gewoon een straatstuk slepen naar de snelweg
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123789886
en dan op play zetten, zolang hij op pauze staat doet ie niks :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:14:46 #20
83823 Vinno
Dat is ook.
pi_123789893
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 09:37 schreef Pheno het volgende:

[..]

Er staat ook 'etc', je kunt dingen aanbieden, services of schenken. Je kunt ook op de centrale klikken die iets nodig heeft en dan het tweede icoontje klikken. Dan kun je ook voor global market kiezen. Ik doe dit uit mijn hoofd, dus ik kan het mis hebben :P
Ja je hebt het dus volgens mij mis :P (Maar ik doe het nu ook uit mijn hoofd).

Want je kan inderdaad op een centrale klikken op Global Market.
Maar dan kan je inkopen.

Maar hoe bied ik ergens iets aan???
pi_123789900
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:13 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ik denk met een paar miljoen verkochte exemplaren a 60 euro dat het niet zo hard wegstroomt. maar dat ben ik. EA heeft best wel een aardige spaarpot hoor en voor hen kost een server niet zo heel veel als ze een leuke deal kunnen scoren. En gezien hun grootte kunnen ze zo'n deal sluiten ;)
Nou dat zal vies tegen vallen als je een normale server voor een spel voor mischien 40 man wilt voor wat dan ook ben je al aardig geld kwijt.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:15:45 #22
323748 WhatsTheSecret
That's a question, sir.
pi_123789929
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:14 schreef Thrilled het volgende:
en dan op play zetten, zolang hij op pauze staat doet ie niks :')
Ah, dat was hem denk ik. _O-
Thanx
Waarom?
pi_123789932
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:14 schreef Vinno het volgende:

[..]

Ja je hebt het dus volgens mij mis :P (Maar ik doe het nu ook uit mijn hoofd).

Want je kan inderdaad op een centrale klikken op Global Market.
Maar dan kan je inkopen.

Maar hoe bied ik ergens iets aan???
In je toolbar kon je services regelen. En schenkingen doen, dat zit onder dezelfde knop. of ze hebben dat sinds december aangepast :P
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123789944
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:11 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Wacht even, zeg je nou dat mensen niet moeten zeuren want ze wisten toch dat dit soort shit nooit werkt en EA niet genoeg geld inzet om alles vlekkeloos te laten verlopen 8)7

wow, hebben ze jou even mooi om hun vinger gewonden :o
Echt he, die goedpraterij van sommigen....
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_123789948
Bij mij is het spel eindelijk binnen!
pi_123789956
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:14 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Nou dat zal vies tegen vallen als je een normale server voor een spel voor mischien 40 man wilt voor wat dan ook ben je al aardig geld kwijt.
Want wat kost dat volgens jou, de gameserverspecialist?
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123789964
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:16 schreef Mogart1234 het volgende:
Bij mij is het spel eindelijk binnen!
Sterkte :*
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:16:32 #28
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_123789966
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:14 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Nou dat zal vies tegen vallen als je een normale server voor een spel voor mischien 40 man wilt voor wat dan ook ben je al aardig geld kwijt.
Als je het niet kan betalen waarom begin je dan zo'n spel?
pi_123789985
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:16 schreef Mogart1234 het volgende:
Bij mij is het spel eindelijk binnen!
Succes, misschien heb je meer mazzel dan vele spelers die ook willen ^O^
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123790005
Als ik m vanmiddag haal ga ik dan balen of een tof weekend hebben?

Edit: nvm zie de laatste 3 reacties alweer :') wacht wel een maandje.
pi_123790006
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:16 schreef Pheno het volgende:

[..]

Want wat kost dat volgens jou, de gameserverspecialist?
Veel geld..
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:16 schreef Mishu het volgende:

[..]

Als je het niet kan betalen waarom begin je dan zo'n spel?
Ze kunnen het wel maar het kost hun een deel van hun winst..
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:17:25 #32
323748 WhatsTheSecret
That's a question, sir.
pi_123790011
En hoe check je waar de wind heen staat? Dan heb ik mijn noob vragen weer gehad en ga ik spelen.
Waarom?
pi_123790018
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:11 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Wacht even, zeg je nou dat mensen niet moeten zeuren want ze wisten toch dat dit soort shit nooit werkt en EA niet genoeg geld inzet om alles vlekkeloos te laten verlopen 8)7

wow, hebben ze jou even mooi om hun vinger gewonden :o
Ik ben gewoon realistisch. In een perfecte wereld werkt alles meteen en kan je EA voor alles aanklagen wat ze hebben als het spel er 1 seconde uitligt. En ik zou niets liever willen dan zien hoe dat bedrijf tot de groen toe af fikt, geloof me.

Maar realistisch gezien WEET je gewoon dat dit op launch day helemaal fout gaat. Is het kut? Ja. Het zou nooit mogen gebeuren. Maar iedereen wist dat het ging gebeuren, zelfs EA wist het maar hebben het volgens mij gewoon enorm onderschat. Die hoopte waarschijnlijk dat het inmiddels wel soepel zou draaien.

Mensen die gewoon meteen gaan dreigen met rechtzaken zijn de zelfde chappies die op de kassière gaan staan schelden en haar beschuldigen van diefstal als ze per ongeluk te weinig wisselgeld teruggeeft zonder haar de kans te geven de fout te herstellen.
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:17:46 #34
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_123790028
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:17 schreef DaFan het volgende:
Als ik m vanmiddag haal ga ik dan balen of een tof weekend hebben?
Ik zit ook te twijfelen :') Maar ik denk dat we dan balen
pi_123790040
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:17 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Veel geld..

[..]
Nee, dat klinkt heel overtuigend :')
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:18:01 #36
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790041
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:17 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Veel geld..

[..]

Ze kunnen het wel maar het kost hun een deel van hun winst..
Ze zouden kapot geprocedeerd moeten worden voor hun bloedhonden gedrag, met hun 'winst'. Dit is gewoon diefstal en oplichting. Mensen worden voor minder opgehangen tegenwoordig.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:18:15 #37
83823 Vinno
Dat is ook.
pi_123790051
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:15 schreef Pheno het volgende:

[..]

In je toolbar kon je services regelen. En schenkingen doen, dat zit onder dezelfde knop. of ze hebben dat sinds december aangepast :P
Hmmm, nou ik ga vanavond nog maar eens zoeken dan... :)
pi_123790078
Yes, kan lekker weer 20minuten wachten fijn
pi_123790082
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:17 schreef DaFan het volgende:
Als ik m vanmiddag haal ga ik dan balen of een tof weekend hebben?

Edit: nvm zie de laatste 3 reacties alweer :') wacht wel een maandje.
Balen en hard
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
pi_123790086
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:17 schreef WhatsTheSecret het volgende:
En hoe check je waar de wind heen staat? Dan heb ik mijn noob vragen weer gehad en ga ik spelen.
Er is een windmeter te zien. En anders doe je de tutorial.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123790092
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:12 schreef Pheno het volgende:

[..]

Het mooie is dat juist hij hiervoor helemaal anti DRM was, dat ik me bijna EA PR voelde om hem te zeggen dat ie SimCity een kans moest geven. Nu zijn de rollen omgedraaid :D
Hey hey, nou niet gaan schelden he. DRM is nog steeds kut. Ik heb alleen een realistische kijk op het gedoe. Je moet geen wereldvrede verwachten ondanks dat het wel zou moeten bestaan. Net als dat je niet moet verwachten dat EA een spel uitbrengt dat op de eerste dag werkt, dat bestaat ook niet. :+
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:19:36 #42
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790107
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:17 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Ik ben gewoon realistisch. In een perfecte wereld werkt alles meteen en kan je EA voor alles aanklagen wat ze hebben als het spel er 1 seconde uitligt. En ik zou niets liever willen dan zien hoe dat bedrijf tot de groen toe af fikt, geloof me.
Dat is nog steeds mogelijk. Miljoenen klanten die een refund claimen in een class action lawsuit tegen EA en hen vervolgens kapot procederen. Ik teken ervoor en doe gerust mee, all the way.

quote:
Maar realistisch gezien WEET je gewoon dat dit op launch day helemaal fout gaat. Is het kut? Ja. Het zou nooit mogen gebeuren. Maar iedereen wist dat het ging gebeuren, zelfs EA wist het maar hebben het volgens mij gewoon enorm onderschat. Die hoopte waarschijnlijk dat het inmiddels wel soepel zou draaien.
Als EA het wist dienen ze kapot te worden gemaakt, tot aan de grond toe, en mogen wat mij betreft alle mensen met verantwoordelijkheid de cel in.

quote:
Mensen die gewoon meteen gaan dreigen met rechtzaken zijn de zelfde chappies die op de kassière gaan staan schelden en haar beschuldigen van diefstal als ze per ongeluk te weinig wisselgeld teruggeeft zonder haar de kans te geven de fout te herstellen.
Gelul natuurlijk. Dit is willens en wetens gedaan door EA en ze dienen hiervoor te boeten.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:20:09 #43
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790126
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:19 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Hey hey, nou niet gaan schelden he. DRM is nog steeds kut. Ik heb alleen een realistische kijk op het gedoe. Je moet geen wereldvrede verwachten ondanks dat het wel zou moeten bestaan. Net als dat je niet moet verwachten dat EA een spel uitbrengt dat op de eerste dag werkt, dat bestaat ook niet. :+
Realistisch? Je bent veel te naief. EA moet zijn shit op orde krijgen en anders boeten voor hun gepruts.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790136
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:18 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ze zouden kapot geprocedeerd moeten worden voor hun bloedhonden gedrag, met hun 'winst'. Dit is gewoon diefstal en oplichting. Mensen worden voor minder opgehangen tegenwoordig.
Ach en bij de volgende game die een logo heeft van EA, staan mensen weer in de rij.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
pi_123790139
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:19 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Balen en hard
Thanks :*
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:20:41 #46
44649 beelz
Maar dat is het punt niet
pi_123790156
eh, was ik net lekker bezig met mijn stad in Regio 4, knalt die server er weer uit.
Waar blijft de rest van Regio 4 trouwens? Ik ben de enige stad in mijn cluster...
Besef Regulier!
Trouble spelling diarrhoea? There's always the Ronseal standby of 'dire-rear'.
pi_123790168
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:19 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dat is nog steeds mogelijk. Miljoenen klanten die een refund claimen in een class action lawsuit tegen EA en hen vervolgens kapot procederen. Ik teken ervoor en doe gerust mee, all the way.

[..]

Als EA het wist dienen ze kapot te worden gemaakt, tot aan de grond toe, en mogen wat mij betreft alle mensen met verantwoordelijkheid de cel in.

[..]

Gelul natuurlijk. Dit is willens en wetens gedaan door EA en ze dienen hiervoor te boeten.
Als jij denkt te kunnen winnen van het leger aan advocaten dat EA tegenover je zet, be my guest. Maar dat ga je never ever ooit winnen. Als ik geloofde dat er een kans was zou ik graag met je mee doen, geloof me.
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:20:52 #48
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_123790171
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:17 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Veel geld..

[..]

Ze kunnen het wel maar het kost hun een deel van hun winst..
Dan moeten we als de sodemieter er druk op zetten want we hebben gewoon recht op een goed werkend spel met volledige toolbar.
pi_123790176
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:19 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dat is nog steeds mogelijk. Miljoenen klanten die een refund claimen in een class action lawsuit tegen EA en hen vervolgens kapot procederen. Ik teken ervoor en doe gerust mee, all the way.
Inderdaad. God ik koop het spel zelfs om aan die lawsuit mee te kunnen doen.
quote:
[..]

Als EA het wist dienen ze kapot te worden gemaakt, tot aan de grond toe, en mogen wat mij betreft alle mensen met verantwoordelijkheid de cel in.
Strafrechtelijk executeren. Met stenen.
quote:
[..]

Gelul natuurlijk. Dit is willens en wetens gedaan door EA en ze dienen hiervoor te boeten.
Ze dienen kapot gemaakt te worden. Tot het bot.
pi_123790178
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:19 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Hey hey, nou niet gaan schelden he. DRM is nog steeds kut. Ik heb alleen een realistische kijk op het gedoe. Je moet geen wereldvrede verwachten ondanks dat het wel zou moeten bestaan. Net als dat je niet moet verwachten dat EA een spel uitbrengt dat op de eerste dag werkt, dat bestaat ook niet. :+
Ze verkopen het als een releasedagspel, simpel. Dus mag ik dat verwachten. Dat het niet gebeurt is allemaal te verklaren, maar als speler heb ik daar geen boodschap aan. Dat is alsof ik een elektronische auto koop, ik weet dat er niet overal oplaadpunten zijn, maar in dit geval staat er maar 4 voor een heel continent. Dan mag ik die auto terugbrengen en zeggen dat ie niet kan werken.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123790198
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:20 schreef beelz het volgende:
eh, was ik net lekker bezig met mijn stad in Regio 4, knalt die server er weer uit.
Waar blijft de rest van Regio 4 trouwens? Ik ben de enige stad in mijn cluster...
Ik ben aan het installeren.
pi_123790203
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:20 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Als jij denkt te kunnen winnen van het leger aan advocaten dat EA tegenover je zet, be my guest. Maar dat ga je never ever ooit winnen. Als ik geloofde dat er een kans was zou ik graag met je mee doen, geloof me.
De strijd niet aangaan omdat de vijand te machtig zou zijn. Niet echt een houding van een man.
pi_123790217
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:17 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Ik ben gewoon realistisch. In een perfecte wereld werkt alles meteen en kan je EA voor alles aanklagen wat ze hebben als het spel er 1 seconde uitligt. En ik zou niets liever willen dan zien hoe dat bedrijf tot de groen toe af fikt, geloof me.

Maar realistisch gezien WEET je gewoon dat dit op launch day helemaal fout gaat. Is het kut? Ja. Het zou nooit mogen gebeuren. Maar iedereen wist dat het ging gebeuren, zelfs EA wist het maar hebben het volgens mij gewoon enorm onderschat. Die hoopte waarschijnlijk dat het inmiddels wel soepel zou draaien.

Mensen die gewoon meteen gaan dreigen met rechtzaken zijn de zelfde chappies die op de kassière gaan staan schelden en haar beschuldigen van diefstal als ze per ongeluk te weinig wisselgeld teruggeeft zonder haar de kans te geven de fout te herstellen.
Als je spellen voor 80 euro verkoopt dan mag ik hopen dat je als bedrijf niet gaat hopen dat het goed gaat. Dan doe je er alles aan om het goed te laten verlopen en mijn mening is dat EA dat niet genoeg doet. Als je gameplay elementen moet verwijderen om iets goed te laten draaien omdat de servers het niet aan kunnen, dan doe je echt belachelijk veel verkeerd.

Ik snap niet hoe je dit geklungel goed kan praten.
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:22:03 #54
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790218
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:20 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ach en bij de volgende game die een logo heeft van EA, staan mensen weer in de rij.
Helaas wel ja, terwijl de goeien zoals THQ failliet gaan laten we het kankergezwel genaamd 'EA' overleven.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:22:17 #55
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_123790228
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:20 schreef beelz het volgende:
eh, was ik net lekker bezig met mijn stad in Regio 4, knalt die server er weer uit.
Waar blijft de rest van Regio 4 trouwens? Ik ben de enige stad in mijn cluster...
Regio 4 zit al helemaal vol, heet 'nogwat Valey'. Met 1 L ja :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:22:20 #56
353856 Stoepboer
Stoep met boeren.
pi_123790230
Heeft iemand ook die bug dat je je eigen regio niet kan zien? Ik kan dus helemaal niks meer ( geen land claimen etc.) :{

Iemand een oplossing?
Vervelende stoepboer!
pi_123790242
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:21 schreef HyperViper het volgende:

[..]

De strijd niet aangaan omdat de vijand te machtig zou zijn. Niet echt een houding van een man.
Waarom een strijd aangaan waarvan je weet dat je hem gaat verliezen. Wacht tot je vijand een fout maakt waar je gebruik van kan maken waardoor je het voordeel krijgt.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_123790250
quote:
17s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef DutchErrorist het volgende:

[..]

Als je spellen voor 80 euro verkoopt dan mag ik hopen dat je als bedrijf niet gaat hopen dat het goed gaat. Dan doe je er alles aan om het goed te laten verlopen en mijn mening is dat EA dat niet genoeg doet. Als je gameplay elementen moet verwijderen om iets goed te laten draaien omdat de servers het niet aan kunnen, dan doe je echt belachelijk veel verkeerd.

Ik snap niet hoe je dit geklungel goed kan praten.
Dat dus. Hebben ze werkelijk gameplay elementen eruit gesloopt?! Dat is toch gewoon oplichting dan? Gewoon keiharde oplichting?!
pi_123790269
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Waarom een strijd aangaan waarvan je weet dat je hem gaat verliezen. Wacht tot je vijand een fout maakt waar je gebruik van kan maken waardoor je het voordeel krijgt.
Dit is toch zo'n fout? Waar wacht jij op dan? Tot de CEO struikelt over een bananenschil?
pi_123790275
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:20 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ach en bij de volgende game die een logo heeft van EA, staan mensen weer in de rij.
De laatste keer dat ik in de rij stond was, uh, nooit eigenlijk. Maar natuurlijk mensen vergeten dit weer over een week. Ik ook, en lach om deze tijd. het is aan de ene kant humor, die rageposts. maar het is wel treurig dat er zelfs door spelers wordt gezegd dat het erbij hoort. Dat zou dus niet erbij moeten horen. Elke uitgever die een kutkeuze maakt qua DRM moet maar zorgen dat het werkt voor mensen die het kopen.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123790279
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Dat dus. Hebben ze werkelijk gameplay elementen eruit gesloopt?! Dat is toch gewoon oplichting dan? Gewoon keiharde oplichting?!
Rustig maar hoor :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:23:33 #62
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790289
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:20 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Als jij denkt te kunnen winnen van het leger aan advocaten dat EA tegenover je zet, be my guest. Maar dat ga je never ever ooit winnen. Als ik geloofde dat er een kans was zou ik graag met je mee doen, geloof me.
Een class action lawsuit heeft alle kans van slagen tegen EA dat een ondeugdelijk product tevoorschijnt tovert. Paar screenshotjes maken van de downtime en de verbindingissues, dat keer 2 miljoen klanten en inleveren die papierwinkel.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790295
Dit is toch het zeik-en-mierenneuk topic voor simcity of zit ik hier verkeerd?
pi_123790303
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Dat dus. Hebben ze werkelijk gameplay elementen eruit gesloopt?! Dat is toch gewoon oplichting dan? Gewoon keiharde oplichting?!
Neem aan dat ze binnenkort wel weer terug komen, dus rustig aan. Ik vind het alleen zulke trieste symptoombestrijding. Alles loopt kut door die stomme DRM, dus wat doen we om het op te lossen? Juist gameplay elementen eruit.
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
pi_123790312
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:
Heeft iemand ook die bug dat je je eigen regio niet kan zien? Ik kan dus helemaal niks meer ( geen land claimen etc.) :{

Iemand een oplossing?
Hoort erbij, gewoon wachten
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:24:06 #66
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790313
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Dat dus. Hebben ze werkelijk gameplay elementen eruit gesloopt?! Dat is toch gewoon oplichting dan? Gewoon keiharde oplichting?!
Correct. Mensen worden hier legaal bestolen en verdedigen de acties van hun gijzelaar ook nog eens. Stockholm ^2.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790321
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:23 schreef Jorwol het volgende:

[..]

Rustig maar hoor :')
Lekker opstoken dat vuurtje. Dit moeten we toch niet pikken met zijn allen? Het brood wordt verdomme uit je mond gehaald door EA. Dit is verachtelijk wat ze nu doen. Verachtelijk.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:24:50 #68
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790354
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:23 schreef Fakuris het volgende:
Dit is toch het zeik-en-mierenneuk topic voor simcity of zit ik hier verkeerd?
Nee, dit is het 'we hebben betaald voor onze producten en worden keihard in de poepert genaaid door EA, maar sommigen van ons vinden dat nog best lekker ook' topic.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790357
quote:
4s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:24 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Lekker opstoken dat vuurtje. Dit moeten we toch niet pikken met zijn allen? Het brood wordt verdomme uit je mond gehaald door EA. Dit is verachtelijk wat ze nu doen. Verachtelijk.
Zelfde met Blizzard. WAT EEN KUT BEDRIJF AFMAKEN DIE MENSEN!! VUILE OPLICHTERS
pi_123790369
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:21 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ze verkopen het als een releasedagspel, simpel. Dus mag ik dat verwachten. Dat het niet gebeurt is allemaal te verklaren, maar als speler heb ik daar geen boodschap aan. Dat is alsof ik een elektronische auto koop, ik weet dat er niet overal oplaadpunten zijn, maar in dit geval staat er maar 4 voor een heel continent. Dan mag ik die auto terugbrengen en zeggen dat ie niet kan werken.
Hm als jij een elektrische auto koopt dan kan je hem volgens mij niet zomaar terug brengen omdat je niet wist dat je hem nergens kon opladen. Zo makkelijk werkt de wereld niet volgens mij :').

quote:
17s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef DutchErrorist het volgende:

[..]

Ik snap niet hoe je dit geklungel goed kan praten.
Ik praat niets goed }:|

Ik zeg alleen dat je erg naïef bent als je er heilig van overtuigd was dat dit goed zou komen. En dat je ook naïef bent als je denkt dat je een rechtzaak wint tegen EA.

Maar alsjeblieft, als jij denkt dat het lukt, klaag ze aan voor alles wat ze hebben. Als het je lukt ben ik je eeuwig dankbaar en neem ik alles terug wat ik heb gezegd. Krijg je zelfs een biertje van me :+
No amount of money ever bought a second of time.
pi_123790380
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:24 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Correct. Mensen worden hier legaal bestolen en verdedigen de acties van hun gijzelaar ook nog eens. Stockholm ^2.
Bizar inderdaad. Ja maar ze kunnen het ook niet helpen. Fuck dat man die gasten verdienen tientallen miljoenen in een paar uur, een paar servertjes van een paar duizend euro kan er toch wel vanaf? Kom óp zeg. Wat een drogargumenten hier. Deze gasten moeten hard aangepakt worden. Kei en keihard. Laat ze maar een paar jaar brommen.
pi_123790382
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Helaas wel ja, terwijl de goeien zoals THQ failliet gaan laten we het kankergezwel genaamd 'EA' overleven.
Nou ja, THQ heeft ook zijn manieren om goede cijfers in te kopen hoor. geen enkele uitgever is heilig ;)
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:25:29 #73
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790385
quote:
4s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:24 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Lekker opstoken dat vuurtje. Dit moeten we toch niet pikken met zijn allen? Het brood wordt verdomme uit je mond gehaald door EA. Dit is verachtelijk wat ze nu doen. Verachtelijk.
Die dikke EA directeuren zitten nu keihard te genieten van het geld dat we allemaal hebben neergelegd voor een product dat niet werkt. En sommige vinden dat nog 'realistisch' ook.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790396
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:21 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ze verkopen het als een releasedagspel, simpel.
Een releasedag die ze trouwens anno 2013 nog verspreiden over verschillende continenten om al shit af te vangen.

Anyways, ik ben zeer geconflicteerd om dit spel te kopen, het ziet er wel erg tof uit en zou het graag spelen, maar als ontwikkeling in het genre Sim City is het toch een stap achteruit en dat in combinatie met de serverproblemen zou ik het niet moeten steunen.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:26:10 #75
44649 beelz
Maar dat is het punt niet
pi_123790408
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef Mishu het volgende:

[..]

Regio 4 zit al helemaal vol, heet 'nogwat Valey'. Met 1 L ja :')
Daar zit ik in, ik zie alleen niemand bij mij in cluster.
Besef Regulier!
Trouble spelling diarrhoea? There's always the Ronseal standby of 'dire-rear'.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:26:28 #76
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790419
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:25 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Bizar inderdaad. Ja maar ze kunnen het ook niet helpen. Fuck dat man die gasten verdienen tientallen miljoenen in een paar uur, een paar servertjes van een paar duizend euro kan er toch wel vanaf? Kom óp zeg. Wat een drogargumenten hier. Deze gasten moeten hard aangepakt worden. Kei en keihard. Laat ze maar een paar jaar brommen.
'Boehoehoe, we hebben 20 miljoen kopietjes a 40 euro p.s. verkocht maar een paar ijzerbakken a 10k per dag neerplanten doen we niet, kost teveel en gaat van de winst af!'
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790420
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:25 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Hm als jij een elektrische auto koopt dan kan je hem volgens mij niet zomaar terug brengen omdat je niet wist dat je hem nergens kon opladen. Zo makkelijk werkt de wereld niet volgens mij :').

[..]

Ik praat niets goed }:|

Ik zeg alleen dat je erg naïef bent als je er heilig van overtuigd was dat dit goed zou komen. En dat je ook naïef bent als je denkt dat je een rechtzaak wint tegen EA.

Maar alsjeblieft, als jij denkt dat het lukt, klaag ze aan voor alles wat ze hebben. Als het je lukt ben ik je eeuwig dankbaar en neem ik alles terug wat ik heb gezegd. Krijg je zelfs een biertje van me :+
Als ik 80 euro voor een pc game betaal dan ga ik er inderdaad van uit dat alles goed gaat. Dat is niet meer dan logisch. Ik zeg overigens niet over aanklagen.
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
pi_123790422
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:23 schreef Fakuris het volgende:
Dit is toch het zeik-en-mierenneuk topic voor simcity of zit ik hier verkeerd?
Haha. Hoe druk kan je je hierom maken.

Wat tiger volgens mij probeert te zeggen is dat als je andere fail DRM lauches heb meegemaakt weet je wat je kan verwachten en dat je er niks aan kan doen. Als de servers down zijn ga wat anders doen voor een half uurtje en probeer het dan opnieuw. In plaats van mensen die op forums lopen te ragen dat ze een EA gaan aanklagen.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:26:40 #79
367531 AppleMartini
Chuckaplopper
pi_123790430
Heb inmiddels alles opnieuw opgebouwd. Wat een pleuriswerk was dat.
pi_123790439
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Die dikke EA directeuren zitten nu keihard te genieten van het geld dat we allemaal hebben neergelegd voor een product dat niet werkt. En sommige vinden dat nog 'realistisch' ook.
Jep. Bizar. En maar lachen die dikke varkens in hun kantoortjes. Ze lachen hard om de forumreacties. Want ze weten dondersgoed dat de gemiddelde gamenerd niets meer gaat doen dan klagen. Nou dat stopt hier en nu!
pi_123790447
Ik ben een geduldig persoon, maar ik zit nu al 10 minuten te wachten op het claimen van een nieuw gebied.

;(
Putin for President _O_
pi_123790451
Ik ga het straks weer proberen. En dat doet ie het vast weer niet omdat dan werkend Europa ook zo goed als klaar is met het werk. Nou ja, dan maar weer een avondje EA-forums lezen om te genieten :D
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:27:15 #83
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790454
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:25 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Hm als jij een elektrische auto koopt dan kan je hem volgens mij niet zomaar terug brengen omdat je niet wist dat je hem nergens kon opladen. Zo makkelijk werkt de wereld niet volgens mij :').

[..]

Ik praat niets goed }:|

Ik zeg alleen dat je erg naïef bent als je er heilig van overtuigd was dat dit goed zou komen. En dat je ook naïef bent als je denkt dat je een rechtzaak wint tegen EA.

Maar alsjeblieft, als jij denkt dat het lukt, klaag ze aan voor alles wat ze hebben. Als het je lukt ben ik je eeuwig dankbaar en neem ik alles terug wat ik heb gezegd. Krijg je zelfs een biertje van me :+
http://norristown.patch.c(...)onic-arts-settlement

Dit waren ook mensen die dachten dat ze niet zouden winnen van EA. Guess what, EA moest bukken, en diep ook.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790482
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Die dikke EA directeuren zitten nu keihard te genieten van het geld dat we allemaal hebben neergelegd voor een product dat niet werkt. En sommige vinden dat nog 'realistisch' ook.
Volgens mij leven we allemaal in een wereld waar we dagelijks hard anaal genomen worden door grote bedrijven. Of woon jij ergens anders? Want dan ga ik meteen verhuizen.

Tot nu toe gaat de wereld vrolijk verder en zie ik niemand er een groot punt van maken, jij wel?
No amount of money ever bought a second of time.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:28:16 #85
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123790491
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:24 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Nee, dit is het 'we hebben betaald voor onze producten en worden keihard in de poepert genaaid door EA, maar sommigen van ons vinden dat nog best lekker ook' topic.
ik heb nu 25 uur gespeeld en ik lach mij dood. :D lullig dat mensen niet kunnen inloggen maar ik lig er niet wakker van. *O* ik kan lekker gamen. :7
EA is kut, servers zijn kut, alles is kut, klantenservice is nog kutter. Maar het spel is tof. :6
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123790516
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:27 schreef Scorpie het volgende:

[..]

http://norristown.patch.c(...)onic-arts-settlement

Dit waren ook mensen die dachten dat ze niet zouden winnen van EA. Guess what, EA moest bukken, en diep ook.
_O_
No amount of money ever bought a second of time.
pi_123790518
quote:
6s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:28 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

ik heb nu 25 uur gespeeld en ik lach mij dood. :D lullig dat mensen niet kunnen inloggen maar ik lig er niet wakker van. *O* ik kan lekker gamen. :7
EA is kut, servers zijn kut, alles is kut, klantenservice is nog kutter. Maar het spel is tof. :6

_O_
Putin for President _O_
pi_123790522
Het probleem met deze game-release is gewoon dat men nooit heeft kunnen voorzien hoeveel mensen dit spel wilden kopen, aangezien het de eerste versie is met online-functies. Althans dat is mijn redenatie.
pi_123790529
quote:
6s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:28 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

ik heb nu 25 uur gespeeld en ik lach mij dood. :D lullig dat mensen niet kunnen inloggen maar ik lig er niet wakker van. *O* ik kan lekker gamen. :7
EA is kut, servers zijn kut, alles is kut, klantenservice is nog kutter. Maar het spel is tof. :6
Werkschuw tuig
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123790530
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:27 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Volgens mij leven we allemaal in een wereld waar we dagelijks hard anaal genomen worden door grote bedrijven. Of woon jij ergens anders? Want dan ga ik meteen verhuizen.

Tot nu toe gaat de wereld vrolijk verder en zie ik niemand er een groot punt van maken, jij wel?
Hoe is dat een argument om stil te zitten en niets te ondernemen? Ze lachen zich rot die directeuren. Ze hoeven niet eens iets te doen, ze hebben gebruikers zoals jij die pleiten voor hun doel. Lekker winst maken over de rug van de consument. Pure broodroof dit. Pure broodroof.
pi_123790540
Ach geef het gewoon een paar weken net zoals met Diablo 3. Wie had de enorme vraag voor dit spel nou verwacht na al dat gezeur over te kleine steden, de online DRM en "lelijke graphics"?
pi_123790543
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:25 schreef Stranger het volgende:

[..]

Een releasedag die ze trouwens anno 2013 nog verspreiden over verschillende continenten om al shit af te vangen.

Anyways, ik ben zeer geconflicteerd om dit spel te kopen, het ziet er wel erg tof uit en zou het graag spelen, maar als ontwikkeling in het genre Sim City is het toch een stap achteruit en dat in combinatie met de serverproblemen zou ik het niet moeten steunen.
Hoezo een stap achteruit? Ten opzichte van sim city 4?(heb ik nooit gespeeld dus vandaar m'n vraag)
PSN: Metal_Akilla
pi_123790546
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:25 schreef TigerXtrm het volgende:
Ik praat niets goed }:|

Let's drop some acid and go to a titty bar.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:29:42 #94
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790558
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:26 schreef pietjepatat het volgende:

[..]

Haha. Hoe druk kan je je hierom maken.

Wat tiger volgens mij probeert te zeggen is dat als je andere fail DRM lauches heb meegemaakt weet je wat je kan verwachten en dat je er niks aan kan doen. Als de servers down zijn ga wat anders doen voor een half uurtje en probeer het dan opnieuw. In plaats van mensen die op forums lopen te ragen dat ze een EA gaan aanklagen.
Ik zie het al voor me dat je auto het niet doet en je dan het advies krijgt het over een half uurtje nog een keer te proberen. Of je TV. Of je magnetron. Of je koelkast. Of uberhaupt enig ander apparaat of product dat je gekocht hebt. Hilarisch.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790568
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:28 schreef Mogart1234 het volgende:
Het probleem met deze game-release is gewoon dat men nooit heeft kunnen voorzien hoeveel mensen dit spel wilden kopen, aangezien het de eerste versie is met online-functies. Althans dat is mijn redenatie.
Ze wisten de preorderverkopen in origin, ze wisten hoeveel keys ze verkocht hebben aan keyhandelaren, ze wisten hoeveel retailboxen ze richting winkels hebben gestuurd. Wat moesten ze precies nog meer weten?
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123790583
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:29 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Hoe is dat een argument om stil te zitten en niets te ondernemen? Ze lachen zich rot die directeuren. Ze hoeven niet eens iets te doen, ze hebben gebruikers zoals jij die pleiten voor hun doel. Lekker winst maken over de rug van de consument. Pure broodroof dit. Pure broodroof.
Nou ik zou zeggen doe er wat aan. Ik sta achter je als je genoeg mensen weet op te trommelen. Maar ik ga niet in mijn eentje voor hun hoofdkantoor staan met een bord in mijn hand, dan lachen ze je nog verder uit en dat schiet ook niet op :')
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:30:34 #97
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790598
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:27 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Volgens mij leven we allemaal in een wereld waar we dagelijks hard anaal genomen worden door grote bedrijven. Of woon jij ergens anders? Want dan ga ik meteen verhuizen.

Tot nu toe gaat de wereld vrolijk verder en zie ik niemand er een groot punt van maken, jij wel?
'We worden door anderen genaaid dus laat ik dit ook maar gebeuren'. Sorry, maar zo rol ik niet :)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790605
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:25 schreef Stranger het volgende:

[..]

Een releasedag die ze trouwens anno 2013 nog verspreiden over verschillende continenten om al shit af te vangen.

Anyways, ik ben zeer geconflicteerd om dit spel te kopen, het ziet er wel erg tof uit en zou het graag spelen, maar als ontwikkeling in het genre Sim City is het toch een stap achteruit en dat in combinatie met de serverproblemen zou ik het niet moeten steunen.
En dus moet je het ook niet kopen.
SC4 is nog altijd top met een zooitje mods van simtropolis. :Y
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_123790616
Oeh nog een uurtje en dan kijken of euro 3 of 4 het wel doen *O*
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123790620
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]

'We worden door anderen genaaid dus laat ik dit ook maar gebeuren'. Sorry, maar zo rol ik niet :)
Vertel me je plan! :o
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:31:19 #101
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123790633
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:20 schreef beelz het volgende:
eh, was ik net lekker bezig met mijn stad in Regio 4, knalt die server er weer uit.
Waar blijft de rest van Regio 4 trouwens? Ik ben de enige stad in mijn cluster...
heb nu eindelijk lang weekend, dus kom er aan.
Ook kon ik de afgelopen 2 dagen niet gamen door die klote servers van EA.
Later pater,
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:31:24 #102
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790636
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:28 schreef Mogart1234 het volgende:
Het probleem met deze game-release is gewoon dat men nooit heeft kunnen voorzien hoeveel mensen dit spel wilden kopen, aangezien het de eerste versie is met online-functies. Althans dat is mijn redenatie.
Diablo 3 was idd een kleintje.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790641
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:29 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ze wisten de preorderverkopen in origin, ze wisten hoeveel keys ze verkocht hebben aan keyhandelaren, ze wisten hoeveel retailboxen ze richting winkels hebben gestuurd. Wat moesten ze precies nog meer weten?
Waar er grotere servers verkrijgbaar zijn ;)
pi_123790643
Ik wil niks goedpraten over EA, het zijn gewoon geldwolven. Alleen dat overdreven gezeur van iedereen. Komop man, de wereld vergaat niet. Echt triest gewoon. Wacht het rustig af en ga tussendoor een andere game spelen of met aan je pik trekken ofzo.
pi_123790656
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:30 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Nou ik zou zeggen doe er wat aan. Ik sta achter je als je genoeg mensen weet op te trommelen. Maar ik ga niet in mijn eentje voor hun hoofdkantoor staan met een bord in mijn hand, dan lachen ze je nog verder uit en dat schiet ook niet op :')
Dus jij onderneemt pas wat als de rode loper voor je uitgelegd wordt? Een verachtelijke houding natuurlijk. De directeuren lachen zich rot.
pi_123790659
dus, als ik het goed begrijp ben ik niet meer de enige EA-kritische gamer? Toen ik voor de release aangaf dat dit een anticlimax zou worden werd ik niet heel serieus genomen hier.

Wel genieten dit hoor, ik zit al anderhalve dag de ontwikkelingen te volgen. Ben blij dat ik het niet gekocht heb, voor deze EA faal had ik dan wel weer graag ¤50 betaald, maar nu krijg ik het gratis en voor nix :D
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:31:59 #107
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790661
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:31 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Vertel me je plan! :o
Dat staat hierboven al, gewoon aansluiten bij class action lawsuits en zo meegaan met een massa mensen die EA gaan slopen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790666
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:21 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ze verkopen het als een releasedagspel, simpel. Dus mag ik dat verwachten. Dat het niet gebeurt is allemaal te verklaren, maar als speler heb ik daar geen boodschap aan. Dat is alsof ik een elektronische auto koop, ik weet dat er niet overal oplaadpunten zijn, maar in dit geval staat er maar 4 voor een heel continent. Dan mag ik die auto terugbrengen en zeggen dat ie niet kan werken.
Als het gewoon SP was, had je ook nergens last van. Maar goed, dit had je gewoon kunnen verwachten.
Dat het bagger is en eigenlijk niet zou mogen gebeuren is een ander verhaal
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:32:11 #109
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_123790668
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:26 schreef pietjepatat het volgende:
Wat tiger volgens mij probeert te zeggen is dat als je andere fail DRM lauches heb meegemaakt weet je wat je kan verwachten en dat je er niks aan kan doen.
Precies en dan koop je dus niet nog een keer een Only Online DRM game, oh wacht.... :')
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_123790675
Dit zegt ook wel weer genoeg

quote:
What we saw was that players were having such a good time they didn’t want to leave the game, which kept our servers packed and made it difficult for new players to join.
http://www.ea.com/uk/news(...)EA+News+in+the+UK%29

Wat hadden ze verwacht? Dat iedereen een kwartiertje zou spelen en dan lekker ging slapen? :')
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:32:52 #111
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790697
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:31 schreef Roellie80 het volgende:
dus, als ik het goed begrijp ben ik niet meer de enige EA-kritische gamer? Toen ik voor de release aangaf dat dit een anticlimax zou worden werd ik niet heel serieus genomen hier.

Wel genieten dit hoor, ik zit al anderhalve dag de ontwikkelingen te volgen. Ben blij dat ik het niet gekocht heb, voor deze EA faal had ik dan wel weer graag ¤50 betaald, maar nu krijg ik het gratis en voor nix :D
EA is een groot kankergezwel onder spelletjesmakers. Hoeveel games zij wel niet verneukt hebben _O- en ondertussen zijn er mensen die nog affiniteit hebben met zo'n monsterlijk gedrocht van een bedrijf ook. Bizar.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:32:55 #112
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123790700
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:17 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Ik ben gewoon realistisch. In een perfecte wereld werkt alles meteen en kan je EA voor alles aanklagen wat ze hebben als het spel er 1 seconde uitligt. En ik zou niets liever willen dan zien hoe dat bedrijf tot de groen toe af fikt, geloof me.

Maar realistisch gezien WEET je gewoon dat dit op launch day helemaal fout gaat. Is het kut? Ja. Het zou nooit mogen gebeuren. Maar iedereen wist dat het ging gebeuren, zelfs EA wist het maar hebben het volgens mij gewoon enorm onderschat. Die hoopte waarschijnlijk dat het inmiddels wel soepel zou draaien.

Mensen die gewoon meteen gaan dreigen met rechtzaken zijn de zelfde chappies die op de kassière gaan staan schelden en haar beschuldigen van diefstal als ze per ongeluk te weinig wisselgeld teruggeeft zonder haar de kans te geven de fout te herstellen.
Ze moeten het gewoon beter testen, klaar, punt. Het spel is uitgegeven. Het HOORT te werken. 'Ja maar dat is bij alle spellen zo'. Ja wiens probleem is dat? Dat van hun of van ons? Zij verkopen iets, dan hoort het te werken. Zij krijgen op deze manier mijn geld niet.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:32:57 #113
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_123790704
quote:
17s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:32 schreef DutchErrorist het volgende:
Dit zegt ook wel weer genoeg

[..]

http://www.ea.com/uk/news(...)EA+News+in+the+UK%29

Wat hadden ze verwacht? Dat iedereen een kwartiertje zou spelen en dan lekker ging slapen? :')
Beetje goedpraten. :') Zo simpel.
pi_123790707
quote:
12s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:31 schreef Mogart1234 het volgende:

[..]

Waar er grotere servers verkrijgbaar zijn ;)
Want die zijn niet te koop? Nergens? Waarom kunnen ze er nu wel bijzetten dan? Dat had dus eerder moeten gebeuren, gehuurd, gekocht, whatever.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123790708
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:31 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Dus jij onderneemt pas wat als de rode loper voor je uitgelegd wordt? Een verachtelijke houding natuurlijk. De directeuren lachen zich rot.
Doe jij verder nog wat behalve hier lopen zeiken op een Nederlands forum waar niemand van EA je ooit zal zien? Want dan doe je niet veel meer dan ik.
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:33:17 #116
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_123790716
quote:
6s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:28 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

ik heb nu 25 uur gespeeld en ik lach mij dood. :D lullig dat mensen niet kunnen inloggen maar ik lig er niet wakker van. *O* ik kan lekker gamen. :7
EA is kut, servers zijn kut, alles is kut, klantenservice is nog kutter. Maar het spel is tof. :6
Oh ja, de traditionele ''oh ik kan gewoon goed spelen hoor en het boeit mij niet dat miljoenen anderen dit niet kunnen'' post!
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:33:27 #117
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790721
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:32 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Precies en dan koop je dus niet nog een keer een Only Online DRM game, oh wacht.... :')
Of je zegt als EA zijnde 'goh, laten we leren van onze vorige faal acties'. Oh wacht, het gaat hier om EA.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123790727
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:31 schreef Fakuris het volgende:
Ik wil niks goedpraten over EA, het zijn gewoon geldwolven. Alleen dat overdreven gezeur van iedereen. Komop man, de wereld vergaat niet. Echt triest gewoon. Wacht het rustig af en ga tussendoor een andere game spelen of met aan je pik trekken ofzo.
Dus omdat de wereld niet vergaat mag je ook geen kwaliteit verwachten van een product die je koopt? Gewoon opgeven en maar hopen dat de directeuren van EA besluiten om de gameplay elementen terug in het spel te stoppen? Ze lachen zich rot die vette directeuren. Straks slopen ze jouw account ook. Wat doe je dan?
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:33:38 #119
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123790735
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:29 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Hoe is dat een argument om stil te zitten en niets te ondernemen? Ze lachen zich rot die directeuren. Ze hoeven niet eens iets te doen, ze hebben gebruikers zoals jij die pleiten voor hun doel. Lekker winst maken over de rug van de consument. Pure broodroof dit. Pure broodroof.
welkom in de wereld. :')
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123790736
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:23 schreef Pheno het volgende:

[..]

De laatste keer dat ik in de rij stond was, uh, nooit eigenlijk. Maar natuurlijk mensen vergeten dit weer over een week. Ik ook, en lach om deze tijd. het is aan de ene kant humor, die rageposts. maar het is wel treurig dat er zelfs door spelers wordt gezegd dat het erbij hoort. Dat zou dus niet erbij moeten horen. Elke uitgever die een kutkeuze maakt qua DRM moet maar zorgen dat het werkt voor mensen die het kopen.
Je weet goed wat ik bedoel met in de rij staan he :')
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
pi_123790751
quote:
12s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:31 schreef Mogart1234 het volgende:

[..]

Waar er grotere servers verkrijgbaar zijn ;)
Ze huren volgens mij van Amazon, dus dat zal wel geen probleem izjn.
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
pi_123790766
Ik ga gewoon wat anders spelen totdat dit spel een beetje stabiel wordt. :P Hoef ik ook niet re ragen enzo zoals de meeste andere FOK!ers :P
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:34:43 #123
391252 _NZT_
Blue Mountain State
pi_123790784
Kan de europa west 1 in ieder geval in 1x joinen
Ik smack meer chickies dan Regilio Tuur
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:34:49 #124
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123790792
quote:
17s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:22 schreef DutchErrorist het volgende:

[..]

Ik snap niet hoe je dit geklungel goed kan praten.
Buyer's remorse.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:34:53 #125
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790798
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:33 schreef Pheno het volgende:

[..]

Want die zijn niet te koop? Nergens? Waarom kunnen ze er nu wel bijzetten dan? Dat had dus eerder moeten gebeuren, gehuurd, gekocht, whatever.
Beter overcapaciteit bij aanvang dan ondercapaciteit. Dat is zo ongeveer les 1 die je leert. Magoed, die directeuren lachen zich kapot, meer winst direct hun zak in en ondertussen duizenden mensen die zich moeten tevreden stellen op 1 of 2 servers in een fuckin' wachtrij om de single player te kunnen spelen :')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:35:00 #126
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123790804
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:33 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Oh ja, de traditionele ''oh ik kan gewoon goed spelen hoor en het boeit mij niet dat miljoenen anderen dit niet kunnen'' post!
klopt! *O*

ik heb te vreten en een groot deel van de mensen op de wereld niet. Kan mij dat iets schelen? neuj, niet echt. :')
ik heb mn spelletje en mn biertje. Fuck de rest :D
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123790818
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:34 schreef Fakuris het volgende:
Ik ga gewoon wat anders spelen totdat dit spel een beetje stabiel wordt. :P Hoef ik ook niet re ragen enzo zoals de meeste andere FOK!ers :P
Dat is gewoon leuk joh. Zoals gezegd, als de problemen voorbij zijn lacht iedereen erom en gaan we bitchen over de eerste DLC die zorgt dat je vier vakjes extra omtrek krijgt om je stad ietsje groter te maken :+
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:35:22 #128
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123790820
wat een gezeik over EA en etc...
Nu op 8 maart kan men over het algemeen al vrij stabiel spelen...
Get a f. life...
Je weet van te voren al dat simcity van EA is en wees blij dat EA maxis uberhaupt de kans heeft gegeven voor een reboot van Simcity...
Later pater,
pi_123790832
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:33 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Of je zegt als EA zijnde 'goh, laten we leren van onze vorige faal acties'. Oh wacht, het gaat hier om EA.
Waarschijnlijk denken ze goh vorige keer toch goed bespaart op die servers. Deze keer nog een minder. Die comme consumenten hebben het maar te slikken.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:35:52 #130
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123790841
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:28 schreef Mogart1234 het volgende:
Het probleem met deze game-release is gewoon dat men nooit heeft kunnen voorzien hoeveel mensen dit spel wilden kopen, aangezien het de eerste versie is met online-functies. Althans dat is mijn redenatie.
Ze hebben verkoopcijfers. Dat kunnen ze wel zien.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:35:55 #131
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_123790845
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:35 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

klopt! *O*

ik heb te vreten en een groot deel van de mensen op de wereld niet. Kan mij dat iets schelen? neuj, niet echt. :')
ik heb mn spelletje en mn biertje. Fuck de rest :D
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_123790850
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:35 schreef Punkerdude het volgende:
wat een gezeik over EA en etc...
Nu op 8 maart kan men over het algemeen al vrij stabiel spelen...
Get a f. life...
Je weet van te voren al dat simcity van EA is en wees blij dat EA maxis uberhaupt de kans heeft gegeven voor een reboot van Simcity...
ben jij een Chinees?
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:36:03 #133
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_123790852
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:35 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

klopt! *O*

ik heb te vreten en een groot deel van de mensen op de wereld niet. Kan mij dat iets schelen? neuj, niet echt. :')
ik heb mn spelletje en mn biertje. Fuck de rest :D
Je bent een perfect voorbeeld van de huidige maatschappij. :P
pi_123790854
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:35 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
No amount of money ever bought a second of time.
pi_123790864
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:35 schreef Punkerdude het volgende:
wat een gezeik over EA en etc...
Nu op 8 maart kan men over het algemeen al vrij stabiel spelen...
Get a f. life...
Je weet van te voren al dat simcity van EA is en wees blij dat EA maxis uberhaupt de kans heeft gegeven voor een reboot van Simcity...
Wat noem jij algemeen?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
pi_123790877
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:35 schreef Punkerdude het volgende:
wat een gezeik over EA en etc...
Nu op 8 maart kan men over het algemeen al vrij stabiel spelen...
Get a f. life...
Je weet van te voren al dat simcity van EA is en wees blij dat EA maxis uberhaupt de kans heeft gegeven voor een reboot van Simcity...
Dat blijktwel uit dit topic :') Hoezo moeten wij sowieso blij zijn? Volgens mij was Simcity 4 aardig succesvol. Dus het was vrij voor de hand liggend dat er een 5e zou komen.
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
pi_123790881
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:35 schreef Punkerdude het volgende:
wat een gezeik over EA en etc...
Nu op 8 maart kan men over het algemeen al vrij stabiel spelen...
Get a f. life...
Je weet van te voren al dat simcity van EA is en wees blij dat EA maxis uberhaupt de kans heeft gegeven voor een reboot van Simcity...
Ja joh. Goed argument. Wees blij dat het product er überhaupt is. We zouden blij moeten zijn juist, ook al werkt het product niet het IS er wel.
pi_123790883
Ik heb te doen met de mensen die op dit moment nog niet online kunnen maar ik vroeg me af of ik ergens een plekje kan krijgen bij iemand in een regio die wel online is. Originnaam: Nolkert
pi_123790885
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:35 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Hardop lachen. Mijn collega's kijken me raar aan :')
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:37:12 #140
391252 _NZT_
Blue Mountain State
pi_123790898
In regio 4 is al een verlaten plot van Karmijn, gaat die nog terugkomen??
Ik smack meer chickies dan Regilio Tuur
pi_123790910
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:28 schreef Mogart1234 het volgende:
Het probleem met deze game-release is gewoon dat men nooit heeft kunnen voorzien hoeveel mensen dit spel wilden kopen, aangezien het de eerste versie is met online-functies. Althans dat is mijn redenatie.
Dat smoesje komt ook elke keer voorbij _O-
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:37:31 #142
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123790912
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:31 schreef Fakuris het volgende:
Ik wil niks goedpraten over EA, het zijn gewoon geldwolven. Alleen dat overdreven gezeur van iedereen. Komop man, de wereld vergaat niet. Echt triest gewoon. Wacht het rustig af en ga tussendoor een andere game spelen of met aan je pik trekken ofzo.
'Als die lul lang genoeg in onze reet zit hebben we het na een tijdje niet meer door dat hij daar zit!'
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:37:35 #143
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123790913
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:35 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
echt, die vent is briljant. :') alleen met al deze momenten kan je loike film maken. :D
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:37:42 #144
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123790919
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:36 schreef Pheno het volgende:

[..]

ben jij een Chinees?
Ik heb zojuist 4 lange vroege werkdagen achter de rug...
Dat de zinsopbouw niet helemaal klopt boeit me geen hol.
Het niveau van sommige users hiero is om te huilen
Later pater,
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:38:00 #145
171605 henkde_j
BAM BAM BAM
pi_123790930
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:36 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Ja joh. Goed argument. Wees blij dat het product er überhaupt is. We zouden blij moeten zijn juist, ook al werkt het product niet het IS er wel.
Het risico dat je loopt al early adaptor.
Al blijft het natuurlijk een slechte zaak.
Zou net zijn als ze wat add ons geven aan de mensen die zich de eerste dagen hebben geregistreerd
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
pi_123790946
Ik las net op het EA forum dat er nog wat gameplay elementen aangepast gaan worden. Sommige elementen worden verwijderd of aangepast om de capaciteit wat groter te maken.
pi_123790955
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:37 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

Ik heb zojuist 4 lange vroege werkdagen achter de rug...
Dat de zinsopbouw niet helemaal klopt boeit me geen hol.
Het niveau van sommige users hiero is om te huilen
nee, het ging om het dikgedrukte, in de quote. het is niet stabiel te spelen, ja, voor een handjevol mensen die niet hoeven te werken in de ochtend :D
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:39:20 #148
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123790984
quote:
4s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:38 schreef HyperViper het volgende:
Ik las net op het EA forum dat er nog wat gameplay elementen aangepast gaan worden. Sommige elementen worden verwijderd of aangepast om de capaciteit wat groter te maken.
Op dat moment kan je het spel terugbrengen. Omdat het niet meer doet wat er op het doosje staat.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:39:24 #149
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123790986
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:36 schreef Gtaboy107 het volgende:

[..]

Je bent een perfect voorbeeld van de huidige maatschappij. :P
Iedereen wist maanden voor de release al dat het fout zou gaan. Iedereen wist dat het kut zou zijn want altijd online. EA is kut, origin is kut, alles is kut.

En iedereen heeft gelijk. Tenzij je zegt dat het niet kut is, want het is kut.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:39:32 #150
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123790991
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:37 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

Ik heb zojuist 4 lange vroege werkdagen achter de rug...
Dat de zinsopbouw niet helemaal klopt boeit me geen hol.
Het niveau van sommige users hiero is om te huilen
Het gaat erom dat je de faalacties van EA goedpraat.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:39:33 #151
26777 MrTorture
Welcome to the torture chamber
pi_123790992
Ach ja, bij Civ5 heb ik ook maanden moeten wachten voor ik het kon spelen. Ben nu ook verslaafd O+ Gaat heus wel goed komen met SimCity :)
No fear, no pain.Nobody left to blame. I'll try alone. Make destiny my own.
Dave: Al draagt een mod een blauwe kleur, het is en blijft een oude zeur.
yvonne says: nee hoor die Danny is gewoon een werknemer
Vis een optie?
pi_123790994
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:38 schreef henkde_j het volgende:

[..]

Het risico dat je loopt al early adaptor.
Al blijft het natuurlijk een slechte zaak.
Zou net zijn als ze wat add ons geven aan de mensen die zich de eerste dagen hebben geregistreerd
Dus als je een early adaptor bent dan hoef je geen werkend product te verwachten? Je hoeft dan niet het product te verwachten zoals hij geadverteerd wordt?
pi_123791015
Is er uberhaubt al een class-action lawsuit? Iedereen roept wel leuk dat ie er moet komen maar wacht vervolgens tot iemand anders het voortouw neemt, zoals met alles. Als hij er komt doe ik graag mee, maar heb er een hard hoofd in :')
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:40:04 #154
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123791016
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:39 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Op dat moment kan je het spel terugbrengen. Omdat het niet meer doet wat er op het doosje staat.
Even EA een mailtje schrijven. Kijken of je gebanned wordt _O-
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123791019
en we kunnen weer met nieuwe SSD's *O* *O*
pi_123791026
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:39 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

Iedereen wist maanden voor de release al dat het fout zou gaan. Iedereen wist dat het kut zou zijn want altijd online. EA is kut, origin is kut, alles is kut.

En iedereen heeft gelijk. Tenzij je zegt dat het niet kut is, want het is kut.
True story.
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:40:33 #157
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791032
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:39 schreef MrTorture het volgende:
Ach ja, bij Civ5 heb ik ook maanden moeten wachten voor ik het kon spelen. Ben nu ook verslaafd O+ Gaat heus wel goed komen met SimCity :)
Vast wel. Maar dat hadden ze eerder moeten doen, bij de beta bijvoorbeeld. Niet op release.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_123791034
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:39 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Op dat moment kan je het spel terugbrengen. Omdat het niet meer doet wat er op het doosje staat.
Nope. EA heeft aangegeven dat refunds geen optie zijn. Dus ja het product gaat veranderen, maar jij hebt het maar te slikken. Ik ben benieuwd welke elementen ze er nu allemaal uit gaan slopen. De meesten denken dat ze de sims uit gaan schakelen. Iig voor de aankomende weken.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:40:48 #159
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791042
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:40 schreef Chuck-N0rr1s het volgende:
en we kunnen weer met nieuwe SSD's *O* *O*
pics van je veel te dure en overkill pc! :D
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:41:03 #160
171605 henkde_j
BAM BAM BAM
pi_123791050
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:39 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Dus als je een early adaptor bent dan hoef je geen werkend product te verwachten? Je hoeft dan niet het product te verwachten zoals hij geadverteerd wordt?
Zeker wel. Het is niet goed te praten. Maar als je de eerst wil zijn is het niet ondenkbaar dat je opstartfoutjes tegenkomt. Maar dit lijkt op een flinke inschattingsfout van EA
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:41:23 #161
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791057
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:40 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Even EA een mailtje schrijven. Kijken of je gebanned wordt _O-
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:41:33 #162
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123791063
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:36 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Ja joh. Goed argument. Wees blij dat het product er überhaupt is. We zouden blij moeten zijn juist, ook al werkt het product niet het IS er wel.
werkt het product nu niet dan?
Ik kom net van werk en kan NU gewoon inloggen.
Ik WEET dat het de afgelopen dagen niet vlekkeloos verliep.
Echter doet EA er alles aan om de servers uit te breiden...
Daarnaast blijft men Simcity doorontwikkelen i.t.t. andere ontwikkelaars.
Maar nee, het is EA, dus moet alles perfect zijn, want bij de kleinste errors moet men maar gelijk gaan 'kenkeren'.
Als je niet tevreden bent met EA, ga naar het f.cking hoofdkantoor van EA benelux en uit je hart ipv op internet met een grote bek ff vertellen hoe RUK EA wel niet is...
Later pater,
pi_123791071
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:41 schreef henkde_j het volgende:

[..]

Zeker wel. Het is niet goed te praten. Maar als je de eerst wil zijn is het niet ondenkbaar dat je opstartfoutjes tegenkomt. Maar dit lijkt op een flinke inschattingsfout van EA
Opstartfoutjes ala. Maar als je het product niet eens op kán starten is er iets goed mis. En dan dienen er celstraffen uitgedeeld te worden.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:42:04 #164
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791084
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:40 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Nope. EA heeft aangegeven dat refunds geen optie zijn. Dus ja het product gaat veranderen, maar jij hebt het maar te slikken. Ik ben benieuwd welke elementen ze er nu allemaal uit gaan slopen. De meesten denken dat ze de sims uit gaan schakelen. Iig voor de aankomende weken.
Ja in de EULA maar dat gaat niet samen met de Europese wet.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:42:07 #165
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123791087
maar goed, dit is fok met de gemiddelde leeftijd van een vmbo middelbare scholier die op Wilders zit te geilen...
Later pater,
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:42:20 #166
171605 henkde_j
BAM BAM BAM
pi_123791096
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:41 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Opstartfoutjes ala. Maar als je het product niet eens op kán starten is er iets goed mis. En dan dienen er celstraffen uitgedeeld te worden.
Celstraffen :') ___________!
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
pi_123791108
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:40 schreef Chuck-N0rr1s het volgende:
en we kunnen weer met nieuwe SSD's *O* *O*
Dat had je zondag ook wel kunnen doen, kan je misschien wel spelen ;)
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:42:57 #168
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791120
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:42 schreef Punkerdude het volgende:
maar goed, dit is fok met de gemiddelde leeftijd van een vmbo middelbare scholier die op Wilders zit te geilen...
John Spaghetti ga alsjeblieft weg uit dit topic.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_123791123
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:42 schreef henkde_j het volgende:

[..]

Celstraffen :') ___________!
Dan moet je wel wat gevangenissen bijploppen ;)
pi_123791135
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:42 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Ja in de EULA maar dat gaat niet samen met de Europese wet.
De Europese wet. :') De directeuren lachen hard.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:43:27 #171
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791139
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:42 schreef Punkerdude het volgende:
maar goed, dit is fok met de gemiddelde leeftijd van een vmbo middelbare scholier die op Wilders zit te geilen...
rot op man. :')
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:43:33 #172
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123791147
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:42 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

John Spaghetti ga alsjeblieft weg uit dit topic.
gelukkig leef ik in NL en mag ik m'n mening uiten...
Later pater,
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:43:36 #173
171605 henkde_j
BAM BAM BAM
pi_123791151
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:41 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

werkt het product nu niet dan?
Ik kom net van werk en kan NU gewoon inloggen.
Ik WEET dat het de afgelopen dagen niet vlekkeloos verliep.
Echter doet EA er alles aan om de servers uit te breiden...
Daarnaast blijft men Simcity doorontwikkelen i.t.t. andere ontwikkelaars.
Maar nee, het is EA, dus moet alles perfect zijn, want bij de kleinste errors moet men maar gelijk gaan 'kenkeren'.
Als je niet tevreden bent met EA, ga naar het f.cking hoofdkantoor van EA benelux en uit je hart ipv op internet met een grote bek ff vertellen hoe RUK EA wel niet is...
Volledig mee eens. Met z'n allen zeiken. 0 actie ondernemen. Maar ondertussen nog altijd graag willen spelen. Wees dan een vent en draai EA de rug toe
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:44:21 #174
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_123791167
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:42 schreef Punkerdude het volgende:
maar goed, dit is fok met de gemiddelde leeftijd van een vmbo middelbare scholier die op Wilders zit te geilen...
Gelukkig zit jij veel hoger dan de rest. Trolletje.
pi_123791171
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:41 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

werkt het product nu niet dan?
Ik kom net van werk en kan NU gewoon inloggen.
Ik WEET dat het de afgelopen dagen niet vlekkeloos verliep.
Echter doet EA er alles aan om de servers uit te breiden...
Daarnaast blijft men Simcity doorontwikkelen i.t.t. andere ontwikkelaars.
Maar nee, het is EA, dus moet alles perfect zijn, want bij de kleinste errors moet men maar gelijk gaan 'kenkeren'.
Als je niet tevreden bent met EA, ga naar het f.cking hoofdkantoor van EA benelux en uit je hart ipv op internet met een grote bek ff vertellen hoe RUK EA wel niet is...
Dat 90% het product niet kan gebruiken is idd een "kleine error" Kerel wie hou je voor de gek. Werk jij toevallig als koffiejongen op het kantoor van EA?
pi_123791179
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:43 schreef henkde_j het volgende:

[..]

Volledig mee eens. Met z'n allen zeiken. 0 actie ondernemen. Maar ondertussen nog altijd graag willen spelen. Wees dan een vent en draai EA de rug toe
En dat gaat toch niet gebeuren :')
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:44:45 #177
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791184
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:43 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

gelukkig leef ik in NL en mag ik m'n mening uiten...
Natuurlijk, net als de rest, waar jij vervolgens op zit te 'kenkeren'
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:44:48 #178
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791188
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:43 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

gelukkig leef ik in NL en mag ik m'n mening uiten...
we hebben in ieder geval nu wel door dat we niet naar die mening moeten kijken want je bent een debiel.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123791202
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:43 schreef henkde_j het volgende:

[..]

Volledig mee eens. Met z'n allen zeiken. 0 actie ondernemen. Maar ondertussen nog altijd graag willen spelen. Wees dan een vent en draai EA de rug toe
Goed advies man. Gewoon niet eisen waar je recht op hebt en het brood uit je mond laten halen door dit bedrijf. Nee goed plan.
pi_123791214
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:44 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

we hebben in ieder geval nu wel door dat we niet naar die mening moeten kijken want je bent een debiel.
Goed punt. :D :')
Lekker happen
pi_123791218
zijn jullie niet tevreden over EA ofzo? :{

mn stadje gaat naar de klote ;(
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:45:43 #182
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123791219
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:44 schreef Gtaboy107 het volgende:

[..]

Gelukkig zit jij veel hoger dan de rest. Trolletje.
I'm king of the world...fok being a mayor!
Later pater,
pi_123791225
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:41 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

werkt het product nu niet dan?
niet voor mij en tig anderen
quote:
Ik kom net van werk en kan NU gewoon inloggen.
ah, je krijgt geen geld voor je reclame, maar onbeperkt toegang langs de wachtrijen.
quote:
Ik WEET dat het de afgelopen dagen niet vlekkeloos verliep.
Echter doet EA er alles aan om de servers uit te breiden...
Dat mag ik hopen
quote:
Daarnaast blijft men Simcity doorontwikkelen i.t.t. andere ontwikkelaars.
Wtf, dat is echt mooi en uniek _O_

quote:
Maar nee, het is EA, dus moet alles perfect zijn, want bij de kleinste errors moet men maar gelijk gaan 'kenkeren'.
Ja, want niet kunnen inloggen is een schoonheidsfoutje of een 'kleine' error.

quote:
Als je niet tevreden bent met EA, ga naar het f.cking hoofdkantoor van EA benelux en uit je hart ipv op internet met een grote bek ff vertellen hoe RUK EA wel niet is...
Ik ken de mensen daar, ik denk dat ze net zo hard balen als wij. maar ik wil wel even bellen hoor. Er is er 1 op vakantie btw, dus die stoor ik niet.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:46:04 #184
171605 henkde_j
BAM BAM BAM
pi_123791232
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:45 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Goed advies man. Gewoon niet eisen waar je recht op hebt en het brood uit je mond laten halen door dit bedrijf. Nee goed plan.
Doe dan iets. Ipv zeiken op een forum waar je niets mee bereikt. :{
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
pi_123791237
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:43 schreef henkde_j het volgende:

[..]

Volledig mee eens. Met z'n allen zeiken. 0 actie ondernemen. Maar ondertussen nog altijd graag willen spelen. Wees dan een vent en draai EA de rug toe
Als ik voor iedere kut actie van EA een rechtzaak zou beginnen dan zou ik niet alleen een nieuwe voltijd baan hebben, maar zou ik inmiddels ook zwaar in de schulden zitten :')
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:46:18 #186
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_123791238
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:44 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

we hebben in ieder geval nu wel door dat we niet naar die mening moeten kijken want je bent een debiel.
Quote van de maand! :D
pi_123791243
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:43 schreef henkde_j het volgende:

Wees dan een vent en draai EA de rug toe
je mag je geld niet terugvragen, dus dat kost dan weer 50 euro.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:46:24 #188
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791244
toch briljant dat er nu weer allemaal nieuwe users in dit topic komen roepen dat alles kut is. Dat weten wij al hoor, dat riep de rest hier maanden geleden al.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:46:50 #189
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791260
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:45 schreef Pheno het volgende:

[..]

niet voor mij en tig anderen

[..]

ah, je krijgt geen geld voor je reclame, maar onbeperkt toegang langs de wachtrijen.

[..]

Dat mag ik hopen

[..]

Wtf, dat is echt mooi en uniek _O_

[..]

Ja, want niet kunnen inloggen is een schoonheidsfoutje of een 'kleine' error.

[..]

Ik ken de mensen daar, ik denk dat ze net zo hard balen als wij. maar ik wil wel even bellen hoor. Er is er 1 op vakantie btw, dus die stoor ik niet.
Zouden ze in China ook Nederlands spreken?
http://www.p4rgaming.com/?p=1473
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_123791271
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:46 schreef henkde_j het volgende:

[..]

Doe dan iets. Ipv zeiken op een forum waar je niets mee bereikt. :{
Waarom moet ik iets doen? Ik heb het spel niet eens.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:47:14 #191
171605 henkde_j
BAM BAM BAM
pi_123791277
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:46 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Als ik voor iedere kut actie van EA een rechtzaak zou beginnen dan zou ik niet alleen een nieuwe voltijd baan hebben, maar zou ik inmiddels ook zwaar in de schulden zitten :')
Waarom blijf je dan klant?
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:47:20 #192
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_123791283
JAAAAAAAAAAA CODE ONTVANGEN! _O_

Helaas nog tot 17.00 uur werken :(
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
pi_123791288
quote:
11s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:46 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Zouden ze in China ook Nederlands spreken?
http://www.p4rgaming.com/?p=1473
vandaar mijn opmerking van daarnet of ie een Chinees was. maar die snapte ie ook al niet.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123791290
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Waarom moet ik iets doen? Ik heb het spel niet eens.
Dus je zeikt om het zeiken? :')
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:47:47 #195
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791298
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef Pheno het volgende:

[..]

vandaar mijn opmerking van daarnet of ie een Chinees was. maar die snapte ie ook al niet.
Niet gelezen.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_123791300
Zeiken, huilen enz. maar volgende keer staat iedereen weer klaar om Simcity 6 aan te schaffen.
pi_123791303
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Waarom moet ik iets doen? Ik heb het spel niet eens.
En dan wel hard gaan gillen met debiele straffen :')
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:47:51 #198
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_123791306
quote:
11s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:46 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Zouden ze in China ook Nederlands spreken?
http://www.p4rgaming.com/?p=1473
Bel naar EA Benelux en vraag naar Anita, die kan je ook helpen.
pi_123791315
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef Morpheus2002 het volgende:
JAAAAAAAAAAA CODE ONTVANGEN! _O_

Helaas nog tot 17.00 uur werken :(
Denk maar niet dat je dan kan spelen hoor. Het is EA. Ik mag hopen dat je niet verwacht dat het product werkt. Dat snap je zeker wel?
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:48:03 #200
171605 henkde_j
BAM BAM BAM
pi_123791319
quote:
2s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef D0808 het volgende:
Zeiken, huilen enz. maar volgende keer staat iedereen weer klaar om Simcity 6 aan te schaffen.
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
pi_123791320
quote:
2s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef D0808 het volgende:
Zeiken, huilen enz. maar volgende keer staat iedereen weer klaar om Simcity 6 aan te schaffen.
Zeker :Y
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:48:18 #202
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123791326
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:44 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

we hebben in ieder geval nu wel door dat we niet naar die mening moeten kijken want je bent een debiel.
Jij als eindredacteur frontpage zou moeten weten dat er de meest kansloze posts worden gepost op 'bepaalde' nieuwsberichten...
Het feit dat jij mij een debiel noemt zegt genoeg over je 'voorbeeldfunctie'
Net zo min dat jij en anderen zich aangesproken voelen over mijn uitlating terwijl ik het over de gemiddelde user heb, wat dus NIET wilt zeggen dat ik het over jou, Henk of Anita heb.
Later pater,
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:48:21 #203
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791328
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Dus je zeikt om het zeiken? :')
Dat heeft er niets mee te maken. 'Oh het gebeurt niet bij mij dus het is niet erg'.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:48:38 #204
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_123791340
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Denk maar niet dat je dan kan spelen hoor. Het is EA. Ik mag hopen dat je niet verwacht dat het product werkt. Dat snap je zeker wel?
I know, ik volg dit topic ;) Wss downloaden met 40 kb/s en dan errors krijgen op de servers.
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
pi_123791347
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef Gtaboy107 het volgende:

[..]

Bel naar EA Benelux en vraag naar Anita, die kan je ook helpen.
Die is niet van SimCity, kun je beter een ander voor bellen :+
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:49:04 #206
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123791355
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:46 schreef Pheno het volgende:

[..]

je mag je geld niet terugvragen, dus dat kost dan weer 50 euro.
wees een vent en schakel een advocaat in...
Later pater,
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:49:07 #207
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791359
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef henkde_j het volgende:

[..]

Waarom blijf je dan klant?
ik heb 3 briljante dagen gehad deze week. _O_ schelden, aftrekken, aftellen naar 00:01 uur, spelen, meer aftrekken, nog meer schelden en zeiken en gelachen. En dat alles voor 1 euro 60 per uur. :D
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123791360
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Waarom moet ik iets doen? Ik heb het spel niet eens.
Dus nog een debiel gevonden in dit topic
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:49:09 #209
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_123791363
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:48 schreef Pheno het volgende:

[..]

Die is niet van SimCity, kun je beter een ander voor bellen :+
Is ze echt alleen maar van de Sims? :P Dacht dat ze wel van alles was. :P
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:49:21 #210
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_123791375
Als ik al die ellende lees, ben ik blij dat ik dit spel niet gekocht heb, zeg B-)
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:49:47 #211
269888 garriej
ik las ondertieten.
pi_123791391
Haha dit topic word steeds mooier :') ik zit met een glimlach al het gezeik te lezen. Tevens wil ik wel spelen!
We are all going to die someday. For the lucky few of us it'll be nice and fast. But for most of us it'll be just as long and slow and painful as a conversation with you.
Xbox live:garriej
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:49:53 #212
171605 henkde_j
BAM BAM BAM
pi_123791397
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:49 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

ik heb 3 briljante dagen gehad deze week. _O_ schelden, aftrekken, aftellen naar 00:01 uur, spelen, meer aftrekken, nog meer schelden en zeiken en gelachen. En dat alles voor 1 euro 60 per uur. :D
Zo kan het ook :D 14.gif
En het wordt alleen maar goedkoper :')
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
pi_123791405
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Dus je zeikt om het zeiken? :')
Ik sta solidair met de harde gamers van Fok. De hardwerkende arbeiders die hier hun zuurverdiende centjes aan uitgegeven hebben.
pi_123791406
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:48 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

Jij als eindredacteur frontpage zou moeten weten dat er de meest kansloze posts worden gepost op 'bepaalde' nieuwsberichten...
Het feit dat jij mij een debiel noemt zegt genoeg over je 'voorbeeldfunctie'
Net zo min dat jij en anderen zich aangesproken voelen over mijn uitlating terwijl ik het over de gemiddelde user heb, wat dus NIET wilt zeggen dat ik het over jou, Henk of Anita heb.
Nee, maar wat je zegt getuigt niet van enige realiteitszin. Je schuift echt alles, wat de hele wereld over SimCity roept opzij en zegt dat er niets aan de hand is: want jij kunt inloggen ;)

En dan gaan roepen dat ik een advocaat moet inschakelen, waarom? Kost me meer dan die vijftig euro :+
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123791431
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:49 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dus nog een debiel gevonden in dit topic
Leg uit?
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:50:57 #216
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_123791449
We houden het wel gezellig hier heren!
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:51:13 #217
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791458
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:50 schreef Morpheus2002 het volgende:
We houden het wel gezellig hier heren!
ga weg we hebben hier plezier ja
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:51:19 #218
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791465
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:48 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

Jij als eindredacteur frontpage zou moeten weten dat er de meest kansloze posts worden gepost op 'bepaalde' nieuwsberichten...
Het feit dat jij mij een debiel noemt zegt genoeg over je 'voorbeeldfunctie'
Net zo min dat jij en anderen zich aangesproken voelen over mijn uitlating terwijl ik het over de gemiddelde user heb, wat dus NIET wilt zeggen dat ik het over jou, Henk of Anita heb.
je roept dat FOK! vol zit met vmbo-ers die fan zijn van wilders.... In een topic over een spelletje. 8)7

Dat je dan zegt dat het de gemiddelde bezoeker is, is nog stommer. Want dat is de gemiddelde bezoeker van FOK! niet. Die bestaat namelijk niet. :D

Daarnaast heb ik geen voorbeeldfunctie. :D
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:51:30 #219
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_123791470
quote:
8s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:51 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

ga weg we hebben hier plezier ja
Kop dicht anders ga jij weg :6
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
pi_123791480
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:51 schreef Morpheus2002 het volgende:

[..]

Kop dicht anders ga jij weg :6
OOOOOOH. Dit wordt een fittie.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:51:49 #221
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791483
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:51 schreef Morpheus2002 het volgende:

[..]

Kop dicht anders ga jij weg :6
Kan je niet modje
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_123791489
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:51 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

je roept dat FOK! vol zit met vmbo-ers die fan zijn van wilders.... In een topic over een spelletje. 8)7

Dat je dan zegt dat het de gemiddelde bezoeker is, is nog stommer. Want dat is de gemiddelde bezoeker van FOK! niet. Die bestaat namelijk niet. :D

Daarnaast heb ik geen voorbeeldfunctie. :D
je hebt een tagje, dan mag je niet als user reageren in een forum over een spelletje ja!

:+
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123791492
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef henkde_j het volgende:

[..]

Waarom blijf je dan klant?
Ik kijk meestal vanaf de zijlijn toe en mocht er eens iets tussen zitten wat me interessant lijkt waar een EA label op staat dan pirate ik het spel. Soms 2 keer, gewoon omdat het kan.

SimCity is 1 van de eerste games in lange tijd van EA die ik heb gekocht. De laatste grote fout die ik heb gemaakt was C&C4. Toen hadden ze een val gezet waarbij je de handtekening van Joe Kucan op je spel kreeg en met hem op de foto mocht. Als die hard C&C fan kon ik dat niet laten schieten. Momentje van zwakte ;( .

SimCity was ik mede daarom ook heel sceptisch over en pas na de eerste beta begon ik het echt een goed spel te vinden. En omdat Maxis, uiteraard. Dat EA nu de servers verneukt is niet onverwacht, maar over een week kan ik dit bazenspel wel gewoon normaal spelen zonder al te veel gezeik van EA. Hopelijk kan ik daarna weer een tijdje zonder EA geld te geven... :)
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:52:29 #224
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_123791520
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:51 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Kan je niet modje
We'll see.
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:53:18 #225
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791555
quote:
8s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:51 schreef Pheno het volgende:

[..]

je hebt een tagje, dan mag je niet als user reageren in een forum over een spelletje ja!

:+
We mogen onze mening ook niet geven man. Je bent personeel! Personeel krijgt geen geld om te denken.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123791562
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:50 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Leg uit?
Begrijp je toch niet
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:53:50 #227
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_123791579
iemand hier uit regio seven van west 4?
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:53:57 #228
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123791582
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:51 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

je roept dat FOK! vol zit met vmbo-ers die fan zijn van wilders.... In een topic over een spelletje. 8)7

Dat je dan zegt dat het de gemiddelde bezoeker is, is nog stommer. Want dat is de gemiddelde bezoeker van FOK! niet. Die bestaat namelijk niet. :D

Daarnaast heb ik geen voorbeeldfunctie. :D
Vol? Dat woord heb ik nooit gezegd.
Later pater,
pi_123791589
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:51 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Kan je niet modje
:D!
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:54:18 #230
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791601
quote:
6s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:53 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

We mogen onze mening ook niet geven man. Je bent personeel! Personeel krijgt geen geld om te denken.
Zegt een hoop over de crew want die wordt niet betaald.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_123791622
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:53 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Begrijp je toch niet
:')
pi_123791632


Kom op mensen. Dit is toch gewoon humor?!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:55:11 #233
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_123791645
quote:
2s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:47 schreef D0808 het volgende:
Zeiken, huilen enz. maar volgende keer staat iedereen weer klaar om Simcity 6 aan te schaffen.
Hell no!

Speel gewoon nog dit.



Grote map he? :P
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 14:55:16 #234
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791647
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:53 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

Vol? Dat woord heb ik nooit gezegd.
Nee, inderdaad. Je zei dat dat algemeen geldt voor FOK!... is inderdaad iets anders dan vol :')
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123791655
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:53 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

Vol? Dat woord heb ik nooit gezegd.
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:42 schreef Punkerdude het volgende:
maar goed, dit is fok met de gemiddelde leeftijd van een vmbo middelbare scholier die op Wilders zit te geilen...
Mwa, scheelt wel weinig he :')
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
pi_123791657
quote:
6s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:53 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

We mogen onze mening ook niet geven man. Je bent personeel! Personeel krijgt geen geld om te denken.
ZOMG!
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123791692
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:55 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Hell no!

Speel gewoon nog dit.

[ afbeelding ]

Grote map he? :P
is ie ook voor Mac, dan koop ik die wel :+
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:56:46 #238
269888 garriej
ik las ondertieten.
pi_123791718
Tevens, heb ik geen probleem met de always online, de marketing was er overigens totaal op gericht en dat wisten we toen we het spel kochten, dat hier discussies over worden gevoerd snap ik dan ook niet. Argumenten als het is een singleplayer spel al helemaal niet; vorige games in de reeks, deze is gewoon gefocust op online. Daarnaast heb je altijd een server nodig voor regionaal play, ook als je alleen bent. (Zat gister te spelen, stadje met water, energie en sewage gekocht van de buren, knalt de server eruit, geen verbinding met mn andere stad en als gevolg geen water, energie ect meer :') ).

Dat de eerste paar dagen dat het spel uitgaat je moeilijk op de servers kan komen en als gevolg dus niet kan spelen, dat was te verwachten, als Blizzard dat al niet lukt(die hebben er vele maten meer ervaring mee), dan ging EA dit al helemaal niet lukken. Hoe het kan gebeuren weet ik niet, ik denk(en dit is nergens op gebaseerd) dat ze gewoon te weinig capacieteit hebben. Maar wat de reden ook is, moeten we er dan maar gewoon genoegen mee nemen? Nee, de service hoort gewoon te werken. Vind ik het erg dat er opstart problemen zijn? Nee ik heb ook andere dingen te doen, maar dat betekend niet dat het erg slecht is dat miljoenen mensen niet of nauwelijks kunnen spelen.

Zo, heb ik ook een verhaaltje getypt :)
We are all going to die someday. For the lucky few of us it'll be nice and fast. But for most of us it'll be just as long and slow and painful as a conversation with you.
Xbox live:garriej
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:57:17 #239
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_123791746
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:56 schreef Pheno het volgende:

[..]

is ie ook voor Mac, dan koop ik die wel :+
Yep! :P
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:57:21 #240
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123791750
Om deze zinloze discussie te stoppen wil ik alleen zeggen dat er naast Simcity en EA meer in de wereld is waar men zich druk om zou moeten maken!
Oke, simcity werkt(e) niet naar behoren, maar ooit naar buiten gekeken?
Ga lekker buiten chillen en van het weer genieten of ga huiswerk maken of whatever...
Ja, ik heb ook lang naar dit spel uitgekeken en ik vond het ook jammer hoe de lancering van Simcity is verlopen.
Maar het gaat zoals het gaat en al het gemekker omtrent EA verandert niks aan de situatie!
Later pater,
pi_123791774
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:57 schreef Punkerdude het volgende:
Om deze zinloze discussie te stoppen wil ik alleen zeggen dat er naast Simcity en EA meer in de wereld is waar men zich druk om zou moeten maken!
Oke, simcity werkt(e) niet naar behoren, maar ooit naar buiten gekeken?
Voor naar buiten kijken hebben mensen geen goed geld neergelegd. Je werkt bij EA?
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:58:08 #242
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791781
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:57 schreef Punkerdude het volgende:
Om deze zinloze discussie te stoppen wil ik alleen zeggen dat er naast Simcity en EA meer in de wereld is waar men zich druk om zou moeten maken!
Maar dit topic gaat over Simcity jij klapmongool.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_123791808
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:57 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Voor naar buiten kijken hebben mensen geen goed geld neergelegd. Je werkt bij EA?
LOL, je zegt net dat je er helemaal geen geld heb voor neergelegd.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:58:36 #244
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_123791812
Iemand tips om high density woonwijken te krijgen? Alles blijft bij mij maar steken op medium
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
pi_123791823
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:57 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Yep! :P
SC4 toch? Welke mods?
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:58:59 #246
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123791833
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:57 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Voor naar buiten kijken hebben mensen geen goed geld neergelegd. Je werkt bij EA?
Ñope!
Misschien ben ik geen die hard gamer zoals velen van jullie?
Later pater,
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:59:03 #247
269888 garriej
ik las ondertieten.
pi_123791836
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:57 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Voor naar buiten kijken hebben mensen geen goed geld neergelegd. Je werkt bij EA?
Jawel heb je wel geld voor neergelegd, als je geen belasting betaald, zit je in de gevangenis, en kan je mogelijk niet meer naar buiten kijken, zo dit was mijn bullshit argument van de dag en daar moet u het mee doen, tot ziens.
We are all going to die someday. For the lucky few of us it'll be nice and fast. But for most of us it'll be just as long and slow and painful as a conversation with you.
Xbox live:garriej
pi_123791848
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:58 schreef IkStampOpTacos het volgende:
Iemand tips om high density woonwijken te krijgen? Alles blijft bij mij maar steken op medium
Vragen doe je straks maar, we zijn nu met iets anders bezig
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:59:38 #249
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791855
quote:
17s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:58 schreef Pheno het volgende:

[..]

SC4 toch? Welke mods?
NAM, Oldshoes
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_123791862
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:58 schreef pietjepatat het volgende:

[..]

LOL, je zegt net dat je er helemaal geen geld heb voor neergelegd.
Ik heb het ook over mensen in het algemeen. Ik ga zelf geen defect product kopen.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 14:59:56 #251
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_123791868
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:59 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Vragen doe je straks maar, we zijn nu met iets anders bezig
-O-
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:00:06 #252
269888 garriej
ik las ondertieten.
pi_123791877
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:58 schreef IkStampOpTacos het volgende:
Iemand tips om high density woonwijken te krijgen? Alles blijft bij mij maar steken op medium
Naar je wegen icoontje, op R drukken en upgrade maar. als je dat al hebt gedaan, high wealth parkjes neergooien.
We are all going to die someday. For the lucky few of us it'll be nice and fast. But for most of us it'll be just as long and slow and painful as a conversation with you.
Xbox live:garriej
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:00:07 #253
39555 dekkered
MEDIC!!!!
pi_123791878
snap trouwens niet waar al dat gezeik nu vandaan komt hor. het werkt nu eindelijk en nu gaat in 1 keer nog meer mensen zeuren? Ok ze hebben wat functies uit gezet maar dat zie ik dan als een positief punt (tijdelijk)
Every war is different, every war is the same.
pi_123791880
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:59 schreef garriej het volgende:

[..]

Jawel heb je wel geld voor neergelegd, als je geen belasting betaald, zit je in de gevangenis, en kan je mogelijk niet meer naar buiten kijken, zo dit was mijn bullshit argument van de dag en daar moet u het mee doen, tot ziens.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:00:21 #255
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_123791887
quote:
17s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:58 schreef Pheno het volgende:

[..]

SC4 toch? Welke mods?
Ja.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=509394

Een verzameling mods, zie 1e post in dit topic. :)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_123791907
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:59 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Ik heb het ook over mensen in het algemeen. Ik ga zelf geen defect product kopen.
Maar toch loop je je middag goed te besteden door op een forum te klagen over een spel dat je zelf niet eens gekocht heb, lekker bezig ;)
pi_123791908
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef dekkered het volgende:
snap trouwens niet waar al dat gezeik nu vandaan komt hor. het werkt nu eindelijk en nu gaat in 1 keer nog meer mensen zeuren? Ok ze hebben wat functies uit gezet maar dat zie ik dan als een positief punt (tijdelijk)
Ik ga zien of het werkt over een uur. Dat jij kan inloggen betekent niet dat de rest van de wereld dat ook kan :P
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123791910
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef dekkered het volgende:
snap trouwens niet waar al dat gezeik nu vandaan komt hor. het werkt nu eindelijk
Oh dán.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:01:02 #259
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_123791919
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef garriej het volgende:

[..]

Naar je wegen icoontje, op R drukken en upgrade maar. als je dat al hebt gedaan, high wealth parkjes neergooien.
Beide gedaan. De wealth wil dan vaak wel omhoog maar ze willen niet echt ombouwen naar flats
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:01:17 #260
39555 dekkered
MEDIC!!!!
pi_123791926
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Oh dán.
jij moet gewoon kappen, je hebt het spel niet eens dus tyft op.
Every war is different, every war is the same.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:01:31 #261
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123791936
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef dekkered het volgende:
snap trouwens niet waar al dat gezeik nu vandaan komt hor.
het werkt niet
quote:
het werkt nu eindelijk en nu gaat in 1 keer nog meer mensen zeuren?
niet voor iedereen
quote:
Ok ze hebben wat functies uit gezet maar dat zie ik dan als een positief punt (tijdelijk)
:')
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_123791937
quote:
12s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef pietjepatat het volgende:

[..]

Maar toch loop je je middag goed te besteden door op een forum te klagen over een spel dat je zelf niet eens gekocht heb, lekker bezig ;)
Jep mijn download is bijna klaar, daarna ben ik weg.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 15:01:35 #263
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791938
EA is echt wel fan van mij. Ik start het spel, check voor updates en kan spelen. :7
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123791942
Gezellige sfeer hier! O+ Nou ik ga weer verder met Simcity spelen, tabee! :W
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123791948
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:01 schreef dekkered het volgende:

[..]

jij moet gewoon kappen, je hebt het spel niet eens dus tyft op.
Ga maar naar het feedbacktopic. Ik luister niet naar kansloze kleuter zoals jij.
pi_123791951
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:01 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Beide gedaan. De wealth wil dan vaak wel omhoog maar ze willen niet echt ombouwen naar flats
Moet je even voor wachten, of spel op cheetah snelheid zetten, dan duurt dat wachten wat minder lang.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:01:59 #267
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_123791954
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef dekkered het volgende:
snap trouwens niet waar al dat gezeik nu vandaan komt hor. het werkt nu eindelijk en nu gaat in 1 keer nog meer mensen zeuren? Ok ze hebben wat functies uit gezet maar dat zie ik dan als een positief punt (tijdelijk)
Alles doet het gewoon op arcade. Doorspoelen enzovoorts.
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:02:01 #268
39555 dekkered
MEDIC!!!!
pi_123791956
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ik ga zien of het werkt over een uur. Dat jij kan inloggen betekent niet dat de rest van de wereld dat ook kan :P
servers zijn gewoon beschikbaar op dit moment. en ging gewoon vlot de server in (en dat is nieuw dus verwacht dat men algemeen nu redelijk kan joinen)
Every war is different, every war is the same.
pi_123791957
quote:
6s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:01 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
EA is echt wel fan van mij. Ik start het spel, check voor updates en kan spelen. :7
Kan ik ook. Maar stad laden ho maar :')
No amount of money ever bought a second of time.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 15:02:20 #270
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123791968
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 14:58 schreef IkStampOpTacos het volgende:
Iemand tips om high density woonwijken te krijgen? Alles blijft bij mij maar steken op medium
je moet ze een weg met een trambaan geven en je moet parken bouwen. Ik neem aan dat je ze niet naast een kolenmijn hebt geplaatst?
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123791969
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:01 schreef Pheno het volgende:

[..]

Moet je even voor wachten, of spel op cheetah snelheid zetten, dan duurt dat wachten wat minder lang.
Cheetah speed is disabled :')
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:02:28 #272
269888 garriej
ik las ondertieten.
pi_123791977
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:01 schreef Pheno het volgende:

[..]

Moet je even voor wachten, of spel op cheetah snelheid zetten, dan duurt dat wachten wat minder lang.
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:01 schreef Pheno het volgende:

[..]

Moet je even voor wachten, of spel op cheetah snelheid zetten, dan duurt dat wachten wat minder lang.
Cheetah, dat bestaat niet meer, want dat is beter voor de servers :') true story
We are all going to die someday. For the lucky few of us it'll be nice and fast. But for most of us it'll be just as long and slow and painful as a conversation with you.
Xbox live:garriej
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:02:39 #273
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_123791981
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:02 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Cheetah speed is disabled :')
thatsthejoke.gif
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_123791983
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:02 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Kan ik ook. Maar stad laden ho maar :')
same
pi_123791986
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:01 schreef Pheno het volgende:

[..]

Moet je even voor wachten, of spel op cheetah snelheid zetten, dan duurt dat wachten wat minder lang.
Cheetahsnelheid doet het niet he :P Alleen slakkensnelheid, en lamasnelheid. Cheetah zit er wel in maar werkt niet
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123791987
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:02 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Cheetah speed is disabled :')
Mijn grap wat doe je.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123792004
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:02 schreef dekkered het volgende:

[..]

servers zijn gewoon beschikbaar op dit moment. en ging gewoon vlot de server in (en dat is nieuw dus verwacht dat men algemeen nu redelijk kan joinen)
Dus omdat jij geen last hebt heeft niemand het? Ben je soms verstandelijk gehandicapt of doe je gewoon zo dom?
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:03:00 #278
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_123792007
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:02 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

je moet ze een weg met een trambaan geven en je moet parken bouwen. Ik neem aan dat je ze niet naast een kolenmijn hebt geplaatst?
Beide heb ik... Lame..
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 15:03:12 #279
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123792013
EA betaalde mij 450 euro voor mijn screenshots. Ze vinden mij fantastisch.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123792025
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:02 schreef dekkered het volgende:

[..]

servers zijn gewoon beschikbaar op dit moment. en ging gewoon vlot de server in (en dat is nieuw dus verwacht dat men algemeen nu redelijk kan joinen)
Ik hoop het, ik wil nu ook wel eens spelen, al dat werkschuwe tuig krijgt voorrang op de server :+
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 15:03:38 #281
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123792038
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:02 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Cheetah speed is disabled :')
bij mij niet :D
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:03:42 #282
35235 Punkerdude
Chill Manager
pi_123792041
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:02 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Dus omdat jij geen last hebt heeft niemand het? Ben je soms verstandelijk gehandicapt of doe je gewoon zo dom?
wat doe jij hier met al je commentaar en gemekker als je het spel niet eens hebt?
Later pater,
pi_123792045
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:03 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

bij mij niet :D
_O-
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123792046
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:03 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

autisme
Wel een heftige vorm dan.
pi_123792051
Dat updaten gaat ook verrekte snel :o 10 Min en al klaar :?
pi_123792054
quote:
99s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:03 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
EA betaalde mij 450 euro voor mijn screenshots. Ze vinden mij fantastisch.
ah nog steeds hetzelfde geintje?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:04:01 #287
269888 garriej
ik las ondertieten.
pi_123792055
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:03 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

bij mij niet :D
Hij is even snel als llama speed.
We are all going to die someday. For the lucky few of us it'll be nice and fast. But for most of us it'll be just as long and slow and painful as a conversation with you.
Xbox live:garriej
pi_123792056
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:03 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

bij mij niet :D
De functie zit er wel in, maar doet het niet :P
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123792078
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:03 schreef Punkerdude het volgende:

[..]

wat doe jij hier met al je commentaar en gemekker als je het spel niet eens hebt?
Problemen mee? Schrijf maar een aangetekende brief naar de admins van fok. Misschien verbieden ze mij wel toegang tot dit topic. Oh wacht. Idioot.
pi_123792102
Ik heb hem binnen btw. Ben benieuwd of hij het doet bij mij.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:05:12 #291
269888 garriej
ik las ondertieten.
pi_123792109
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:04 schreef HyperViper het volgende:

[..]

Problemen mee? Schrijf maar een aangetekende brief naar de admins van fok. Misschien verbieden ze mij wel toegang tot dit topic. Oh wacht. Idioot.
Dit, hoewel hij het spel zelf niet heeft, kan hij nog steeds zijn mening geven.
We are all going to die someday. For the lucky few of us it'll be nice and fast. But for most of us it'll be just as long and slow and painful as a conversation with you.
Xbox live:garriej
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:05:35 #292
269888 garriej
ik las ondertieten.
pi_123792124
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:04 schreef HyperViper het volgende:
Ik heb hem binnen btw. Ben benieuwd of hij het doet bij mij.
Ik hoor tot nu toe, dat het sinds uurtje of 11 wel redelijk gaat allemaal
We are all going to die someday. For the lucky few of us it'll be nice and fast. But for most of us it'll be just as long and slow and painful as a conversation with you.
Xbox live:garriej
pi_123792133
Welke server zit regio 2?
  vrijdag 8 maart 2013 @ 15:05:49 #294
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_123792138
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 15:05 schreef garriej het volgende:

[..]

Ik hoor tot nu toe, dat het sinds uurtje of 11 wel redelijk gaat allemaal
Iedereen is dan op werk.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')