abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator zondag 14 februari 2016 @ 01:35:25 #276
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_159901239
Echt ik herhaal het nog eens, hoe meer je er over nadenkt en bezig mee bent hoe meer en harder je het hoort!

Ik heb soms dagen waarin ik het taal niet heb.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_160019637
quote:
15s.gif Op zaterdag 13 februari 2016 20:22 schreef thijsz92 het volgende:
Vroeger wel eens gaan stappen/festivals zonder oordoppen, maar ik kwam er al snel achter dat ik oordoppen moest dragen om mijn gehoor goed te kunnen blijven houden. Daardoor ging ik voortaan altijd naar de kroeg met oordoppen en naar festivals al helemaal.

Echter merkte ik dat ik toch al een lichte vorm van tinnitus had opgelopen, hiervan weet ik niet of dat veroorzaakt was voordat ik oordoppen ging dragen of erna, aangezien ik ook nog wel eens mijn oordoppen vergat bij bijvoorbeeld een kermis waar de muziek voor meerdere uren lang boven de 100 DB staat. Doordat ik merkte dat ik een piep in mijn oor had ben ik informatie op internet gaan zoeken en kwam ik onder andere alarmerende berichten tegen over mensen met zelfmoordneigingen of enorme piepen die bijna ondragelijk waren, hierdoor ben ik extra secuur geworden in het dragen van oordoppen. Na deze berichten had ik besloten om op maat gemaakte oordoppen te laten aanmeten en deze niet meer te vergeten.

Helaas was ik tijdens ADE tijdens bij een nacht in de Melkweg mijn oordoppen vergeten, ik kon in die tent ook nergens oordoppen verkrijgen. Ik dacht dat 1x zonder oordoppen wel weer bij zou trekken en dit gebeurde na een aantal dagen gelukkig ook.

Na ADE heb ik het vrij druk gehad met mijn studie en werk waardoor ik bijna niet ben uit gegaan en ik ben ook niet naar festivals geweest. Helaas heb ik wel sinds vorige week pardoes een (veel) ergere vorm van tinnitus. Ik schrok me helemaal kapot toen ik wakker werd en raakte behoorlijk in paniek, ik snapte er helemaal niets van aangezien ik in die afgelopen weken/maanden helemaal niet aan hard geluid ben blootgesteld. Ik luister wel veel muziek, maar dit deed ik bewust al erg zacht (op niveau 3/15 op mijn telefoon, wat toch echt zacht is) en ik ben 2 maal naar de bios geweest, maar wel met oordoppen in. Nu zit ik me dus allemaal rare dingen in mijn hoofd te bedenken en ik ben al langs de huisarts geweest, alleen die gaf me een neusspray mee en zei dat er verder niet veel aan gedaan kon worden. Ik vraag me echt af hoe het in godsnaam mogelijk is dat ik ineens zo'n harde piep kreeg, terwijl ik helemaal niet aan geluid ben blootgesteld en ik er alles aan gedaan heb om zo min mogelijk hard geluid binnen te krijgen (oordoppen op maat, geen harde muziek in mijn oren, etc). Kan iemand verklaren of in ieder geval bevestigen dat tinnitus ook ineens kan opduiken zonder aan hard geluid te zijn blootgesteld?

Verder ben ik ook bang geworden voor harde geluiden, bijvoorbeeld voor afwasmachine uitruimen met borden en bestek dat tegen elkaar aan klettert, dit heet hyperacusis. Dat je hersenen het geluid als extra pijnlijk laten ervaren, terwijl het in werkelijkheid minder hard/erg is. Ook is mijn ervaring dat ik 's ochtends/'s nachts huilend wakker wordt en bang ben voor het geruis in mijn oren, dat is gewoon het allerergste van deze kwaal het bang worden voor het verergeren van het gepiep. Als je telkens aan het gepiep denkt dan wordt het ook erger en kan het je leven nog meer beïnvloeden. Mijn studie loopt al niet zo lekker, maar met dit eroverheen en dat midden in een periode waar ik over 8 dagen verschillende belangrijke dingen moet inleveren waar echt veel tijd in moet worden gestopt ben ik bang dat ik een extra studiejaar moet gebruiken. Dat jaar zal ik zelf de reiskosten moeten bekostigen aangezien ik in mijn bachelorfase ook al een extra studiejaar had, dus het komt ook nog eens op een vreselijk slecht moment..

Nu ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het moet accepteren en dat de hyperacusis weg gaat als je je niet te veel gaat afsluiten en probeert het dagelijks leven weer op te pakken. Het probleem is alleen dat deze verergering van de tinnitus zo vers is dat ik er nog niet aan kan wennen en er slecht van slaap/paniekaanvallen van krijg & huilbuien. Nu schiet ik weer vol met het typen van dit verhaal, hopelijk kan ik snel weer van mijn leven genieten, ik probeer positief te blijven, maar op dit soort momenten komt toch flink wat negativiteit naar boven.

Sterkte aan iedereen met zo'n vreselijke kwaal, blijf positief!!
Thijsz, jij verdient wat steun! Alles wat je beschrijft is herkenbaar. Ik zal mijn eigen ervaring niet posten. In grote mate identiek aan de mijne.

Geef niet op. Emotioneel worden, balen, boos worden, rouwen is prima. Maar laat het ook los op een gegeven moment. fuck it... Je komt er wel weer bovenop ook nu het harder is. geloof me. Je went er aan en hoewel het begrijpelijk is zoek en lees er niet teveel over... athans meningen van anderen/ negatieve ervaringen. Lezen van wetenschappelijke stukken geeft wel insight DIt is geen spam maar lees het boek
'eerst hulp bij oorsuizen' van Olav Wagenaar. Uitstekende neuropyscholoog.... Dit boek beschrijft de werking van de hersenen, amygdala.

good luck ,komt goed! je gaat weer gewoon de dingen doen die je altijd deed. het kost wat tijd
pi_160434445
Ola, ivm pms klachten heb ik paroxetine voorgeschreven gekregen voor 14 dagen per maand. Bijwerkingen: tinnitus. Heb het al en ben bang dat het erger kan worden. Medicijnen verneuken mij wel vaker. Zo heb ik door antibiotica ook oorsuizen erbij gekregen.

Zit te twijfelen of ik dit moet gebruiken. Tips iemand?
pi_160537931
quote:
0s.gif Op woensdag 27 januari 2016 00:13 schreef Gulmez het volgende:
Een vriend van mij heeft een kanarie, 2 stuks, en als die gaat fluiten bij m'n oor, dan flipt m'n trommelvlies helemaal, komt er een enorme druk op m'n oor staan, en hoor haast niks meer, en hoor ik uit het niet ''knallen'' een TAK geluid, je voelt letterlijk je trommelvliezen ongecontroleerd heen en weer gaan.

Alleen de piep is niet erg, maar alles wat er bij komt kijken, rare en vage dingen, dat is vervelend.
De hartslag is gelukkig verdwenen :)
Ik snap niet waarom jij nog gaat stappen met zulke beschadigde oren. Geen wonder dat je allerlei vage geluiden hoort
pi_160538056
Ik heb nu bijna 5 jaar geleden hyperacusis opgelopen in een doscotheek. In die tijd waren mijn oren heel gevoelig. Sindsdien heb ik altijd met klein geknipte gele oordopjes in mijn oren rondgelopen (herriestoppers die ik in kleine stukjes knip). Zo hoor ik toch alles, maar dempt het geluid op aanvaardbare niveau. Ik ben daarna ook niet meer naar bios geweest( te luid). Nooit meer naar discotheken. Het aparte is dat het herstel van mijn oren zeer langzaam gaat. Pas na 5 jaar is mijn gevoeligheid voor luide geluiden beetje weggetrokken. Maar ik kan nog steeds absoluut niet tegen drilboren, luide motorgeluiden ed. Hopelijk gaat het een keer helemaal weg, maar het gaat zo langzaam ;(
  vrijdag 15 april 2016 @ 18:22:33 #281
317913 1-800-cop-shot
Armed Society = Polite Society
pi_161450244
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:16 schreef Eyes.2 het volgende:
Ik heb nu bijna 5 jaar geleden hyperacusis opgelopen in een doscotheek. In die tijd waren mijn oren heel gevoelig. Sindsdien heb ik altijd met klein geknipte gele oordopjes in mijn oren rondgelopen (herriestoppers die ik in kleine stukjes knip). Zo hoor ik toch alles, maar dempt het geluid op aanvaardbare niveau. Ik ben daarna ook niet meer naar bios geweest( te luid). Nooit meer naar discotheken. Het aparte is dat het herstel van mijn oren zeer langzaam gaat. Pas na 5 jaar is mijn gevoeligheid voor luide geluiden beetje weggetrokken. Maar ik kan nog steeds absoluut niet tegen drilboren, luide motorgeluiden ed. Hopelijk gaat het een keer helemaal weg, maar het gaat zo langzaam ;(
Het is inderdaad vreemd dat oren zo traag herstellen.

Heeft iemand meer informatie over de reden hiervan?
  woensdag 13 juli 2016 @ 11:22:17 #282
317913 1-800-cop-shot
Armed Society = Polite Society
pi_163709044
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 18:22 schreef 1-800-cop-shot het volgende:

[..]

Het is inderdaad vreemd dat oren zo traag herstellen.

Heeft iemand meer informatie over de reden hiervan?
Niemand?
pi_163724003
Ik meld me ook maar vast, ik heb sinds oktober vorig jaar een verstopt oor dat maar niet over wil gaan en sinds een week of zes zit er ook een piep in dat oor. Dus ik hoor al weinig aan die kant en wat ik hoor wordt tegengehouden door de piep O+ best irritant bij gesprekken buiten en met meerdere mensen, zoals verjaardagen. Ik kan de piep nog redelijk filteren, maar ik mis de absolute stilte enorm. En m'n andere oor lijkt gevoeliger te zijn voor harde geluiden, zoals achtbanen, treinen, harde klappen. Ik val vaak in slaap met de tv aan zodat ik in ieder geval minder op de piep let en ik heb eigenlijk altijd wel een radio aan.
Ik heb ook gemerkt dat het in het bos ook meevalt. Het geruis van de wind door de bomen doet al een hoop.

Van de week weer naar de huisarts, misschien voor een doorverwijzing want ik wil ook graag eens van die verstopping af, vooral die combinatie met de piep, daar word ik gestoord van. Ik schaam me dood als ik bij de supermarkt niet door heb dat de cassiere me iets heeft gevraagd. Of dat ik tig keer moet vragen of iemand iets wil herhalen. Of dat de tv of radio hard staat en de buren het kunnen horen. Of dat ik geen zak van gesprekken op verjaardagen en in restaurants volg.

Voordeel: geen oordoppen meer nodig hebben in bed.
NARF
  dinsdag 19 juli 2016 @ 20:54:30 #284
342493 MissionPhailed
Wesley Willis
pi_163864477
Sinds grofweg twee weken heb ik ook meestentijds een pieptoon in mijn linkeroor, hetgeen vreemd is aangezien ik niet blootgesteld ben aan hard geluid. Google natuurlijk aangeslingerd en gezien dat er blijkbaar heel wat mogelijke oorzaken zijn voor 'n pieptoon; stress, klappen, ziekte van Meniére en in extreme gevallen een hersentumor.

De sterkte van de 'oorpiep' variëert behoorlijk; voorbijrijdend verkeer en een stevige bries vanuit de 'juiste' hoek kunnen het geluid heel kortstondig luid maken, 's avonds in bed ebt het juist vrijwel weg. Ook overdag is het soms afwezig, juist op momenten dat ik bezigheden heb en er niet op let.

Als het blijft zoals het nu blijft valt er zeker mee te leven. Ik zal echter aankomende tijd eens bij de huisarts aankloppen om het precieze hoe en waarom te weten te komen ... !
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  woensdag 26 oktober 2016 @ 07:56:55 #285
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_166212232
Zijn er ook gevallen bekend waar de Tinnitus na weken of maanden verdwijnt? Je leest alleen maar verhalen op het internet waarin mensen deze klote verschijning oplopen en er niet vanaf komen? Zelf al twee weken last van Tinnitus in mijn rechter oor. Overdag weinig tot geen last van (niks te horen namelijk), maar het slapen (wanneer ik in bed lig) is nu echt verschrikkelijk geworden. Kan alleen in slaap vallen met rustige slaap muziek op de achtergrond. Binnenkort naar de KNO arts ook al weet ik dat deze er vrij weinig aan kan doen. Zijn er pillen die daadwerkelijk resultaten opleveren. Ik lees overigens wel op het internet dat er bemoedigde onderzoeken op dit moment plaatsvinden waarin de Tinnitus volledig verdwijnt.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_166212686
quote:
1s.gif Op woensdag 26 oktober 2016 07:56 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Zijn er ook gevallen bekend waar de Tinnitus na weken of maanden verdwijnt? Je leest alleen maar verhalen op het internet waarin mensen deze klote verschijning oplopen en er niet vanaf komen? Zelf al twee weken last van Tinnitus in mijn rechter oor. Overdag weinig tot geen last van (niks te horen namelijk), maar het slapen (wanneer ik in bed lig) is nu echt verschrikkelijk geworden. Kan alleen in slaap vallen met rustige slaap muziek op de achtergrond. Binnenkort naar de KNO arts ook al weet ik dat deze er vrij weinig aan kan doen. Zijn er pillen die daadwerkelijk resultaten opleveren. Ik lees overigens wel op het internet dat er bemoedigde onderzoeken op dit moment plaatsvinden waarin de Tinnitus volledig verdwijnt.
Enige wat helpt: get over it en negeer het.
  woensdag 26 oktober 2016 @ 09:14:43 #287
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_166212890
quote:
1s.gif Op woensdag 26 oktober 2016 08:57 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Enige wat helpt: get over it en negeer het.
Maar aangezien het signaal van je hersenen vandaan komt (en niet je oren) is het dan eventueel mogelijkzelf om uiteindelijk geen onterechte piep of ruis signaal meer te horen. Immers lees je en hoor je gevallen waarin het volledig verdwenen is. Alleen laten deze mensen vaak niks meer van zich horen op het internet wanneer het weg is gegaan.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_166213249
quote:
1s.gif Op woensdag 26 oktober 2016 09:14 schreef MisterJ.Lo het volgende:

[..]

Maar aangezien het signaal van je hersenen vandaan komt (en niet je oren) is het dan eventueel mogelijkzelf om uiteindelijk geen onterechte piep of ruis signaal meer te horen. Immers lees je en hoor je gevallen waarin het volledig verdwenen is. Alleen laten deze mensen vaak niks meer van zich horen op het internet wanneer het weg is gegaan.
Daarom zeg ik, negeer het. Op eem gegeven moment hoor je het niet meer.
  woensdag 26 oktober 2016 @ 09:58:56 #289
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_166213465
quote:
1s.gif Op woensdag 26 oktober 2016 09:41 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Daarom zeg ik, negeer het. Op eem gegeven moment hoor je het niet meer.
Ik hoor het nu al zelden, overdag alleen in bed anders nooit (alleen de nachten zijn kut). Maar ik neem je advies over. Ga er ook wel vanuit dat het op den duur vanzelf verdwijnt.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_166217069
Ik meen 's avonds in bed regelmatig een mug te horen rondzoemen, maar als ik dan een vinger in mijn oor steek en het nog steeds hoor, weet ik dat het nep is en kan ik het negeren.

Wat wel ergerlijk is is het "exploding head syndrome" dat me af en toe overvalt. Ik hoor dan vanuit het niets een harde klap of tik, meestal klinkt het als metaal dat door de temperatuur uitzet of inkrimpt, waardoor ik een minuut of twee met bonzend hart voor me uit lig te staren, al ben ik al bezig met het incalculeren van het horen van zo'n lawaai waardoor het minder heftig is (maar alsnog wel een beetje beangstigend).
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi.
pi_166217329
quote:
1s.gif Op woensdag 26 oktober 2016 09:58 schreef MisterJ.Lo het volgende:

[..]

Ik hoor het nu al zelden, overdag alleen in bed anders nooit (alleen de nachten zijn kut). Maar ik neem je advies over. Ga er ook wel vanuit dat het op den duur vanzelf verdwijnt.
Ik heb dankzij antibiotica nu last van oorsuizen waardoor ik het piepje niet meer hoor.
pi_166341357
Hallo lotgenoten,

Ik heb even jullie mentale steun nodig. Ik heb Tinnitus opgelopen zonder dat ik het door had. Ik heb in oktober een nieuwe in-earn oordopjes gekocht en het muziek een aantal keren redelijk luid zitten te beluisteren. Aangezien het nog best warm was stond de hele maand de ventilator in mijn kamer aan, waardoor ik nooit een piep in mijn oren gehoord heb. Tot ik afgelopen week mijn ventilator uit heb gedaan (omdat het te koud werd om er mee te slapen) en ik dus een piep begon waar te nemen, toen ik wakker werd.

De piep speelt zich dus enkel en alleen op wanneer er geen omgevingsgeluid is. De huisarts gaf te kennen (omdat ik 25 jaar ben) dat dit over een aantal weken/maanden vanzelf weg trekt. Hij geeft aan vaker dit soort gevallen gehad te hebben, waarbij de patiënt (dus met name tieners en twintigers) een jaar later aangaven ervan af te zijn.

Nu lees ik op het internet alleen maar verhalen waarbij Tinnitus chronisch is geworden. Nu heb ik afgelopen nacht heel slecht geslapen en zie ik het even niet meer zitten (suïcidale gedachten). Hoe kunnen jullie met een piep in de oren leven? Ik hoop echt dat het weg trekt, want mijn hele leven dit in (hele) stille ruimtes te moeten aanhoren zie ik niet zitten.
pi_166344622
Enige wat bij mij werkt is XTC, dan hoor ik dus helemaal NIKS meer (geen pieptoon, die ik normaal wel altijd hoor). Maar dat kan ik niet iedere dag gebruiken ;)
pi_166469401
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 november 2016 09:14 schreef Daeron-Catigern het volgende:
Hallo lotgenoten,

Ik heb even jullie mentale steun nodig. Ik heb Tinnitus opgelopen zonder dat ik het door had. Ik heb in oktober een nieuwe in-earn oordopjes gekocht en het muziek een aantal keren redelijk luid zitten te beluisteren. Aangezien het nog best warm was stond de hele maand de ventilator in mijn kamer aan, waardoor ik nooit een piep in mijn oren gehoord heb. Tot ik afgelopen week mijn ventilator uit heb gedaan (omdat het te koud werd om er mee te slapen) en ik dus een piep begon waar te nemen, toen ik wakker werd.

De piep speelt zich dus enkel en alleen op wanneer er geen omgevingsgeluid is. De huisarts gaf te kennen (omdat ik 25 jaar ben) dat dit over een aantal weken/maanden vanzelf weg trekt. Hij geeft aan vaker dit soort gevallen gehad te hebben, waarbij de patiënt (dus met name tieners en twintigers) een jaar later aangaven ervan af te zijn.

Nu lees ik op het internet alleen maar verhalen waarbij Tinnitus chronisch is geworden. Nu heb ik afgelopen nacht heel slecht geslapen en zie ik het even niet meer zitten (suïcidale gedachten). Hoe kunnen jullie met een piep in de oren leven? Ik hoop echt dat het weg trekt, want mijn hele leven dit in (hele) stille ruimtes te moeten aanhoren zie ik niet zitten.
Hallo. Ik ben 24 jaar en heb het sinds drie jaar. Van de één op andere dag, zonder gehoorschade of oorzaak. Gehoor is perfect. Aan het begin was ik depressief en ook suïcidale gedachten. Ik weet dat het nu als onzin klinkt, maar het heeft gewoon tijd nodig, veel tijd. Je leert er stukje bij beetje mee leven (als het chronisch is). Misschien wordt het wel minder/gaat het weg, hoop het echt voor je. Mocht dit niet zo zijn, het wordt echt beter, mentaal gezien.. Zoek afleiding, hoe moeilijk het ook is. Ik wilde het mij aan het begin t liefst volproppen met pammetje (downers/rustgevers) en dan slapen.

Hou vol! Als je vragen hebt kan je die altijd stellen.
pi_169112290
Anderhalve week geleden heb ik beide oren laten uitspuiten, ze waren namelijk allebei verstopt. Ik heb dit in het verleden wel vaker laten doen maar nu merkte ik bij thuiskomst dat ik er een suis aan heb overgehouden. Een suis die soms overgaat naar een hele hoge zachte piep. Daarnaast merkte ik ook gelijk dat ik overgevoelig ben geworden van harde geluiden.
Ik hoopte dat dit tijdelijk zou zijn, maar nu ander halve week later is die hoop wel weggevaren ;(

Voor mij is het de laatste keer geweest dat ik ze heb laten uitspuiten, voortaan loop ik wel wat langer met verstopte oren rond totdat ik bij de KNO arts terecht kan.

[ Bericht 0% gewijzigd door Soldier2000 op 24-02-2017 11:28:59 ]
BlaBlaBla
pi_169112670
Ik ben vorig jaar zomer bij de KNO-arts geweest, gehoortest gehad, blijkbaar ben ik half doof aan één kant en de 'goede' kant was eigenlijk ook niet zo goed. Ik ga over een paar maanden terug voor een nieuwe test om te zien of het weer slechter is geworden en dan maar aan een gehoorapparaat. De piep zit er ook nog steeds, en ik heb ook nog steeds het idee dat m'n oren verstopt zitten en dat het doorloopt naar m'n keel, maar er is niets te zien, trommelvliezen waren prima in orde, geen vocht oid. 'Ik moet ermee leren leven' O+ Er zijn ergere dingen, maar toch hoop je dat er een druppeltje oid is waardoor het in één keer weg is :P
NARF
pi_169176112
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 11:37 schreef CherryLips het volgende:
Ik ben vorig jaar zomer bij de KNO-arts geweest, gehoortest gehad, blijkbaar ben ik half doof aan één kant en de 'goede' kant was eigenlijk ook niet zo goed. Ik ga over een paar maanden terug voor een nieuwe test om te zien of het weer slechter is geworden en dan maar aan een gehoorapparaat. De piep zit er ook nog steeds, en ik heb ook nog steeds het idee dat m'n oren verstopt zitten en dat het doorloopt naar m'n keel, maar er is niets te zien, trommelvliezen waren prima in orde, geen vocht oid. 'Ik moet ermee leren leven' O+ Er zijn ergere dingen, maar toch hoop je dat er een druppeltje oid is waardoor het in één keer weg is :P
Heb jij ook last van een overgevoeligheid? Ik merk dat ik hier sinds donderdag last van heb, pijnlijk gehoor + ik word wat misselijk in de middag + hoofdpijn. Hopelijk is dat niet allemaal aan elkaar gerelateerd.
BlaBlaBla
  Moderator vrijdag 3 maart 2017 @ 01:05:45 #298
304498 crew  Nibb-it
Dirc die maelre
pi_169257239
Ik heb tijden last gehad van een ruis in mijn linkeroor, tot ik recent mijn nek eens raar kraakte. Sindsdien is het weg. Curieus, maar ik zal niet klagen.
pi_169258401
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2017 13:14 schreef Soldier2000 het volgende:

[..]

Heb jij ook last van een overgevoeligheid? Ik merk dat ik hier sinds donderdag last van heb, pijnlijk gehoor + ik word wat misselijk in de middag + hoofdpijn. Hopelijk is dat niet allemaal aan elkaar gerelateerd.
Het begon met overgevoeligheid, dat wel. Als de trein piepend en denderend het station binnenreed, stond ik met de handen over m'n oren.
NARF
pi_169263511
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 08:44 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Het begon met overgevoeligheid, dat wel. Als de trein piepend en denderend het station binnenreed, stond ik met de handen over m'n oren.
Hier hetzelfde, mijn oren zijn mega gevoelig voor geluid geworden. In een normale kantoorsetting krijg ik tegenwoordig oorpijn van het geluid.
Volgende week naar de KNO arts, hopelijk kan mij hier verder mee helpen, maar ik verwacht er eigenlijk niets van ;(
BlaBlaBla
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')