abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_360088
Zo blijft er niks van het Busforum over!!!!!!!!
uit
pi_360185
Neuh...maarja...het is dan ook wel een erg dom programma...BB slaagt er beter in om de schijn van 'fatsoen' op te houden. Bij de bus is het zo overduidelijk dat ze voor het meest ranzige, domme, manipulerende, stokende, walgelijkste, soort 'menswezen' gaan....
DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
pi_360189
Enne.....Bus 1 was ik een onvertogen verslaafde van..ik kijk nu met half oog naar beide...wacht effe tot de spelen voorbij zijn, wie weet? Ik vond de bus ook leuker toen er wat minder mensen in zaten: eerst er een paar uit..
DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
pi_360911
OOOOOOH!!!! Wat is SBS toch stóóóóóóóm geweest om de Bus naast Big Brother uit te zenden!! Waar halen ze de gore moed vandaan Kijk nou naar dit forum, bijna niemand meer te bekennen En weet iemand iets over de kijkcijfers?? Zal wel flink zuigen! In principe vinnik de Bus ook wel leuk, maar ik heb vaak geen zin meer om te kijken na Big Brother, 't is teveel van het goeie!!
  dinsdag 26 september 2000 @ 15:19:36 #5
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_361891
De bus is beter qua inhoud dan BB. Dit komt mede door de groep personen in de bus. BB is van opzet beter maar alleen de groep scoort niet helemaal. De enigste idioot in BB is Darius en in de bus zittn er wel 5! Misschien komt het ook door dat er belgen in de bus zitten.
Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')