Klinkt niet lekker. Wat zit er nog meer in?quote:Op vrijdag 8 februari 2013 17:21 schreef Isegrim het volgende:
Piet.
Ik heb een lading pastasaus gemaakt met overgebleven en ietwat verlepte groente. Er zat ook wat kool bij (witte kool of groene kool geloof ik). Nou ruikt die pastasaus nogal zuurkolig, geen prettige geur. Maar de smaak is niet zurig. Gaat kool gewoon zurig ruiken als je het heel lang kookt? Ik heb het op drie of vier achtereenvolgende dagen een aantal uur laten pruttelen, maar het stonk eigenlijk al vrij gauw nogal zurig.
Echt van alles en nogwat. Bleekselderij, raapjes, tomatenzooi (o.a. een pot kant-en-klare pastasaus uit het kerstpakket die ik niet weg wilde gooien maar ook niet zo gebruik ), rucola, lente-uitjes, knolselderij...quote:Op vrijdag 8 februari 2013 17:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Klinkt niet lekker. Wat zit er nog meer in?
Potjes pastasaus zijn waarschijnlijk de schuldige, die kunnen zurig zijn/zuur ruiken.quote:Op vrijdag 8 februari 2013 17:25 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Echt van alles en nogwat. Bleekselderij, raapjes, tomatenzooi (o.a. een pot kant-en-klare pastasaus uit het kerstpakket die ik niet weg wilde gooien maar ook niet zo gebruik ), rucola, lente-uitjes, knolselderij...
Het gekke is dat de smaak juist wel goed is (zitten alleen nog geen kruiden in), het stinkt alleen als een mud.
Hier een hoop recepten.quote:Op zaterdag 9 februari 2013 12:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft iemand een leuk idee wat te doen met zoete aardappel? Ik denk dat ik er gebakken aardappels van wil maken. Is dat naturel lekker of past rozemarijn of een ander kruid er goed bij?
Thanks! Ik ga dit recept maken: http://southernfood.about(...)d%20Sweet%20Potatoesquote:Op zaterdag 9 februari 2013 13:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hier een hoop recepten.
http://southernfood.about(...)a/sweet_potatoes.htm
Ben er zelf niet zo gek op, dus geen aanraders
Rozemarijn, tijm, paprikapoeder, knoflook en peper/zoutquote:Op zaterdag 9 februari 2013 12:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft iemand een leuk idee wat te doen met zoete aardappel? Ik denk dat ik er gebakken aardappels van wil maken. Is dat naturel lekker of past rozemarijn of een ander kruid er goed bij?
Die doe ik volgende week Wel leuk om ze eens vlak achter elkaar zoet en hartig te proberen.quote:Op zaterdag 9 februari 2013 17:09 schreef Ferdii het volgende:
[..]
Rozemarijn, tijm, paprikapoeder, knoflook en peper/zout
Ik zou die 100 gram zo wegpoetsen in 5 minuten met een paar toastjes, of op een salade met rucola, cherrytomaatjes, een dressing van walnotenolie, frambozenazijn en wat walnoten.quote:Op zaterdag 9 februari 2013 20:26 schreef dud0r het volgende:
Piet, ik heb van een collega gerookte steur gekregen met een doos toastjes.
Nu kan ik dat natuurlijk combineren maar ik ben de enige die vis eet bij mij thuis en om 100 gram in een uurtje weg te werken op toast vind ik een beetje eentonig en eigenlijk zonde.
Wat kan ik hier nog meer mee doen? Salade mee maken?
Klinkt puikend. Bedankt.quote:Op zaterdag 9 februari 2013 21:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik zou die 100 gram zo wegpoetsen in 5 minuten met een paar toastjes, of op een salade met rucola, cherrytomaatjes, een dressing van walnotenolie, frambozenazijn en wat walnoten.
Vissig, met een idee van kalfsvleesquote:Op maandag 11 februari 2013 08:43 schreef Bramito het volgende:
Ik heb nog nooit steur gegeten, hoe smaakt dat?
Toen de steur nog veel voorkwam overal in Europa. Tegenwoordig weet ik eigenlijk niet, iig in Rusland.quote:Op maandag 11 februari 2013 08:47 schreef Bramito het volgende:
Aantrekkelijk! Ik denk alleen niet dat ik het hier kan krijgen. Waar eten ze steur in Europa doorgaans?
Nee, is niet iets oosteuropees maar meer russisch, is de vis waar kaviaar van komt.quote:Op maandag 11 februari 2013 08:56 schreef Bramito het volgende:
Niet in Hongarije of de Balkan ofzo? Daar kom ik nog wel eens voor m'n werk.
Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.quote:Op maandag 11 februari 2013 09:10 schreef dud0r het volgende:
Was goed te eten die steur. Had het nooit op maar was zeker lekker. Hoewel de rook smaak bij sommige plakken iets te overheersend was zeker van genoten.
Ik had trouwens niet verwacht dat de textuur zo stevig zou zijn.
Ik heb niks weggegooid. Hoe kom je daarbij?quote:Op maandag 11 februari 2013 09:55 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
quote:Op maandag 11 februari 2013 09:55 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |