abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_122543627
quote:
7s.gif Op dinsdag 5 februari 2013 21:57 schreef Robby87 het volgende:
The Queen of Versailles (2012)

[ afbeelding ]

Fantastische documentaire!

Van idfa:

"Een grijzende man, een rondborstige blondine en protserig meubilair: vertrouwde beelden in de talloze real life soaps over de allerrijksten. Toch overstijgt de welvaart van de familie Siegel elke fantasie. De film begint in 2007 als het echtpaar bouwt aan hun nieuwe thuis: een villa in de stijl van Versailles, voorzien van sushi-bar, bowlingbaan en Louis XIV-antiek, dat met een waarde van 100 miljoen dollar het grootste woonhuis in Amerika moet worden.

Zakenman David Siegel verwierf miljarden met zijn timeshare-imperium en laat het zijn twintig jaar jongere echtgenote Jackie aan niets ontbreken. Deze glunderende ex-miss Florida en moeder van acht kinderen neemt de kijker mee in haar leven van speedboten en privéjets.

In afzonderlijke interviews vertellen de echtelieden, ontwapenend in hun wereldvreemdheid, over hun eenvoudige afkomst, hun kennismaking, de zegeningen van time-sharing en de diverse aspecten van armoede en rijkdom.

Maar dan dringt de werkelijkheid binnen in hun sprookje: het bedrijf van de Siegels valt ten prooi aan de kredietcrisis, duizenden werknemers verliezen hun baan en faillissement dreigt. Ook het gezin neemt maatregelen: een tiental nanny's wordt ontslagen en het nog onvoltooide 'Versailles' wordt te koop gezet. De dreigende armoede zet ook het huwelijk van de Siegels onder druk."

7.5
Helemaal mee eens!
pi_122546181
Cidade de Deus (City of god) (2002)

quote:
Twee jongens groeien op in een van de meest beruchte buurten ter wereld: de "Cidade de Deus" in Rio de Janeiro. In hun pogingen de armoede te ontvluchten nemen ze beiden een ander pad: de één wordt fotograaf, de ander drugsdealer.
Een klasse film over het gangsterleven in de achterbuurten van Rio. Misschien een beetje langdradig alleen en iets te veel gericht op het criminele leven van de ene broer :)

IMDB cijfer: 8.7
Mijn cijfer: 8
pi_122548574
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2013 09:35 schreef Jovatov het volgende:
The Master

[ afbeelding ]

Gisteravond deze film gezien, ik was met twee vrienden en we waren de enige in de zaal. Lekker rustig dus.

De film gaat over oorlogsveteraan Freddie (Joaquin Phoenix), die voor de oorlog al flinke problemen had, en na de oorlog al helemaal. Hij komt bij toeval terecht op de boot van Lancaster Dodd (Philip Seymour Hoffman), een sekteleider. Deze vormen een vriendschap, of is het louter de sekteleider die de arme Freddie gebruikt voor zijn eigen gewin?

De sterkste punten van deze film zijn gemakkelijk de acteerprestaties. Dit zorgt voor een aantal geweldige scènes. Zoals de eerste scène waarin Lancaster Freddie 'processt' (soort hypnose) of de scène waarin beide in de gevangenis terechtkomen. Een prachtig lang shot waarin Freddie compleet hysterisch is en Lancaster in de cel ernaast de rustheid zelve is.
Het verhaal wordt in horten en stoten verteld en dat maakt het niet de makkelijkste film om te kijken. Gedurende film vond ik dat wat onbevredigend, omdat het voelde alsof de regisseur niet precies wist wat hij wil vertellen. De muziek die P. T. Anderson voor de film koos hielp daar ook niet bij. Het geeft de film een wat warrig gevoel.
Maar, toen de film eenmaal afgelopen was veranderde dat. Lijntjes lijken toch weer bij elkaar te komen en ik kan eerlijk gezegd niet wachten om de film opnieuw te zien. Al zal ik daar wel het moment voor uitkiezen. Het is geen film die je zomaar even opzet, wel eentje waar ik uiteindelijk erg van heb genoten. Mede dankzij de ijzersterke acteerprestaties, terecht genomineerd voor oscars.

IMDb: 7.7
Ik: 8.5
is het vooral een spannende film? of een praatfilm of??
pi_122550594
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2013 13:13 schreef casper019 het volgende:

[..]

is het vooral een spannende film? of een praatfilm of??
Vooral een praatfilm en een beetje een kijkfilm vanwege de gestileerde shots. Er is niets in de film wat als spannend kan worden aangemerkt, natuurlijk zit er wel eens een moment in dat je denkt "oh wat zou hij gaan doen of zeggen" maar niet spannend in de zin van thriller. Het gevoel wat bij mij is blijven hangen is vooral de lengte en de traagheid van de film.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  woensdag 6 februari 2013 @ 15:53:54 #255
181857 Jovatov
Si fallor, sum
pi_122554599
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2013 13:13 schreef casper019 het volgende:

[..]

is het vooral een spannende film? of een praatfilm of??
Er zit wel spanning in een aantal scènes, maar over het algemeen kabbelt de film voort. Het draait vooral rond de twee hoofdpersonages. Ik kon het wel waarderen, maar ik weet wel van mezelf dat ik deze niet na een lange werkdag rond een uurtje of tien nog moet opzetten.
pi_122565834
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2013 15:53 schreef Jovatov het volgende:

[..]

Er zit wel spanning in een aantal scènes, maar over het algemeen kabbelt de film voort. Het draait vooral rond de twee hoofdpersonages. Ik kon het wel waarderen, maar ik weet wel van mezelf dat ik deze niet na een lange werkdag rond een uurtje of tien nog moet opzetten.
thx in dat geval bewaar ik em even voor later wil hem wel zien maar hebde laatste tijd genoeg praatfilms/films met extreem lange duur gezien!
pi_122582342


Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit

Opzich hele leuke en vermakelijke animatiefilm, de film is erg mooi gemaakt met een unieke styl en ook de humor is erg leuk. De film is voor alle leeftijden, al denk ik dat de meer volwassen kijkers de humor beter begrijpen.
De film begint vlot en is vanaf het begin tot het eind erg leuk en zakt niet in...
Het enige nadeel wat deze film heeft, en dat zorgt er gelijk voor dat het toch niet kan meten met de ''top'' animatie films van dit moment is dat het erg een gebrek heeft aan diepgang.. (ik ken bijv wallace en gommit helemaal niet en de nadere personages uit de serie ook niet) er word totaal niets over de personages vertelt... je leert ze totaal niet kennen dus het blijft bij een baas en zn hond........
maar alsnog, voor een avondje plezier zit je met deze film zeker goed en je zal toch tevreden na de aftiteling zijn
6.5
pi_122612888
White Oleander (2002)

Astrid Magnussen is een 15-jarig meisje uit Californië. Haar moeder Ingrid is een vrijzinnige dichter. Wanneer Barry Kolker in het leven van Ingrid komt, wordt ze verliefd op hem. Maar als hij haar hart breekt, vermoordt ze hem en verdwijnt ze voor de rest van haar leven achter de tralies. Astrid komt vervolgens van het ene in het andere weesgezin terecht.

Ontroerende film, een soort woensdagavond film van rtl4. De moeite waard als je hier van houd. Mijn cijfer een 7

pi_122616268
Flight

Goede acteerprestaties van Denzel. Wat een ontzettend gedramatiseerd typisch Amerikaans moralistisch einde :'(

Wilde hem eerst een 7 geven, maar door het einde kom ik niet hoger dan een 5.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  donderdag 7 februari 2013 @ 22:17:16 #260
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_122617547
Source Code
Eén van de acteurs zegt in de interviews op deze disc dat hij de film aan z`n vrienden omschrijft als "Groundhog Day meets Speed, with a little bit of Deja-vu". Dat slaat de spijker op zich redelijk op z`n kop, alleen zijn die films allen beter dan deze tweede film van Moon regisseur Duncan Jones.

Het gegeven waar de film om draait is goed gevonden maar helaas wordt `t op een gegeven toch wel teveel van `t goede, beetje teveel "been there done that". Op zich logisch bij zo`n formule maar de échte spanning bleef uit. Gyllenhaal en Famiga doen hun best en het einde is cool maar toch had ik steeds het idee dat er een climax zou komen, maar die bleef uit.
Helaas. Wel OK, maar had na Moon wel ietsje meer verwacht om eerlijk te zijn...

Mijn Cijfer: 7,0/10
IMDB Cijfer: 7,5/10
pi_122624998


ARGO
Zeer goede film hoewel ik het jammer vind dat er niet iets meer militair / CIA inzat wat uiteraard niet kan aangezien het op een waargebeurd verhaal is gebaseerd. Zeker een aanrader om te kijken en ik irriteerde me ook totaal niet aan Ben.

IMDB: 8
Ik: 8,5
pi_122625929
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2013 20:58 schreef davo1979 het volgende:
Grumpier Old Men (1995)

Na 35 jaar ruziën Max en John nog steeds, opa drinkt, rookt en zit achter de vrouwen aan. Al jaren proberen Max en John de reuzenvis bij hun meer in Wabasha County te vangen, maar het is ze nog steeds niet gelukt. Samen doen ze niks anders, maar daar komt verandering in als op een dag een nieuwe eigenaar van een restaurant zich vestigt in hun buurt.

Wist niet dat er een vervolg op was. Jammer genoeg een beetje saai. Mijn cijfer een 6.

[ afbeelding ]
Deel 1 is inderdaad een stuk beter. Al is het alleen al de intro(-song). :D

Cool Runnings (1993)

quote:
Het waargebeurde swingende verhaal van vier Jamaicaanse atleten die vechten om hun droom te verwezenlijken: als bobslee-team meedoen aan de Olympische Spelen in Calgary...
Blijft een leuke film. Onderhoudend en humorvol. Kom er net ook achter dat echte beelden van de échte crash zijn gebruikt (ik wist van de geschiedenis maar niet van het ongeluk).
Weer een mooie rol van John Candy, die eigenlijk altijd maar een fijne sympathieke man was. Erg triest dat hij nog geen half jaar later dood was ;( ...
pi_122629711
Sling Blade (1996)

Karl Childers, inmiddels een volwassen man, wordt ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis waarin hij vanaf zijn twaalfde heeft gezeten na de moord op zijn moeder en haar vriend. Hij keert terug naar het dorp waarin hij opgegroeid is, en vindt ondanks zijn verstandelijke handicap een baantje bij een reparatieshop. Karl raakt bevriend met de jonge Frank.

Goede ontroerende film. Zeker de moeite waard! Mijn cijfer een 8.

pi_122632421
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2013 01:42 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Deel 1 is inderdaad een stuk beter. Al is het alleen al de intro(-song). :D

Cool Runnings (1993)
[ afbeelding ]

[..]

Blijft een leuke film. Onderhoudend en humorvol. Kom er net ook achter dat echte beelden van de échte crash zijn gebruikt (ik wist van de geschiedenis maar niet van het ongeluk).
Weer een mooie rol van John Candy, die eigenlijk altijd maar een fijne sympathieke man was. Erg triest dat hij nog geen half jaar later dood was ;( ...
Zeker gister op TV gezien? :P
  † In Memoriam † vrijdag 8 februari 2013 @ 12:12:42 #265
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_122633471
Kortfilmpje genomineerd voor een Oscar. Getekend door een Belg.

Zeker de moeite om te bekijken:


Een subjectieve Belgische 9/10 :')
Are you fokking to me?
pi_122633573
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 februari 2013 11:36 schreef andreas612 het volgende:

[..]

Zeker gister op TV gezien? :P
Deels ja. Deels ook een paar dagen eerder op BBC (dus zonder reclames) ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door Iemand91 op 08-02-2013 12:44:59 ]
pi_122651605
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2013 12:16 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Deels ja. Deels ook een paar dagen eerder op BBC (dus zonder reclames) ;)
Dat laatste is dus waarom ik geen TV meer kijk :') maar was zuipen bij maat, die heeft z'n TV non-stop aanstaan :')
  vrijdag 8 februari 2013 @ 20:43:16 #268
357776 ArtistA
Wandelen door het park
pi_122653054
Ik voorzie in de nabije toekomst tal van reviews over Silver Linings Playbook O+ tot de macht oneindig die film.
  Boks-Chick vrijdag 8 februari 2013 @ 21:15:06 #269
118131 BrandX
BoksChick & CoffeeAddict
pi_122654724


vanavond Pandorum (2009) - IMDb gezien.

Ik zag er wat tegenop om hem te kijken, maar omdat hij toch een 6,8 scoort op imdb ben ik toch maar eens gaan kijken. En ik moet zeggen dat hij me positief verrast heeft. Waar ik bang was voor een niemandalletje was hij nog goed te doen!

Lastig om te vertellen waar het over gaat zonder te spoileren, maar ga mijn best doen:
Het is een sci-fi. Op een ruimteschip worden twee crewleden wakker uit een hibernation (hoe noem je dit in NL :o) en weten niet meer hoe ze op het schip zijn gekomen en wat hun missie is. Oftewel: ze zijn volledig gedesorienteerd en hebben geen idee wat er aan de hand is.

Want, behalve hun twee, is het schip verlaten er is verder helemaal niemand, en er is nauwelijks energie. Ze besluiten dat één op onderzoek gaat en de machine kamer gaat zoeken om die opnieuw op te starten, terwijil de ander hem via de monitor zal begeleiden.

En dan gaat de ellende pas echt lekker losbarsten en wordt de sci-fi een thriller met veel actie en lichte horrorelementen. Deze zijn niet storend, ik hou helemaal niet van horror namelijk. Er zijn een paar leuke plottwists waardoor je je continue blijft afvragen wat is er in godsnaam aan de hand en wat is er in godsnaam gebeurt? Terwijl de film door gaat kom je daar samen met de twee crewleden achter en dat is best goed gebracht. Ook het einde is tof gevonden.

Al met al heb ik mij prima vermaakt met de film. Heel hoogdravend? Nee. En soms is het ook best voorspelbaar, maar niet altijd. En een erg leuke en verrassende rol van Dennis Quaid trouwens!

imdb: 6,8
ik: 7,5
lolwut
  vrijdag 8 februari 2013 @ 21:59:24 #270
69957 Lonewolf2003
Cool. Cool, cool, cool
pi_122656985
Het is alweer een week geleden, maar beter laat dan nooit, dus hier alsnog enkele films van het IFFR van dit jaar:

Après mai (2012) - IMDb
Film over jongeren begin jaren '70 die betrokken zijn bij het studentenprotest en revolutionaire bewegingen. De hoofdpersonen worstelen gedurende de film steeds meer tussen het idealisme van hun ideologie en de pragmatisme van het volwassen worden in hun eigen leven.
Het tijdsbeeld dat wordt neergezet is ongelofelijk goed gedaan. Maar op het eind van de film had ik nog steeds te weinig idee wie de karakters nou eigenlijk waren.
cijfer: 6.8

Spring Breakers (2012) - IMDb
De nieuwste film van enfant terrible Harmony Korine zal het publiek zeker weer verdelen in fans en haters.
Mij kun je bij de fans scharen.
De film gaat over een paar meisjes die heel graag naar Spring Break in Florida willen, maar daar het geld niet voor hebben. Dus besluiten ze een overval te plegen. Eenmaal aan geld gekomen reizen ze af naar Florida to PARTYYY!!! met veel drank, mannen en drugs. Dat laatste zorgt ervoor dat ze op een gegeven moment in de cel belanden. Maar dan betaald een totale vreemdeling, de gangster Alien, hun borgtocht. Vanaf dat moment raken de meisjes steeds meer betrokken bij het gangster bestaan van Alien.
De film werkt op twee fronten. Ten eerste is het gewoon uiterst vermakelijke over de top pulp. Zeker het begin van de film is een grote hedonistische middelvinger naar alle moraliteit. Maar dan ontzettend mooi geschoten en fantastisch gemonteerd. De bombastische soundtrack van Skrilllex maakt het helemaal af.
Maar ten tweede zit er genoeg in de film om meerdere filmstudenten essays over te laten schrijven. De manier waarop de hoofdrolspeelsters gebruik maken van hun looks, maar ook zelfstandig zijn en zich meer dan hun mannetje staan kan gezien worden als een soort modern feminisme. Alien is een typisch voorbeeld van de Amerikaanse droom van self-made man zoals die droom eigenlijk niet bedoeld is. Dat hij Scarface op een constante loop heeft in zijn huis spreekt boekdelen. In het tweede deel verandert die eerdere verering van het hedonisme langzaam meer in een kritiek op de doorgeschoten verering van sex en geweld.
Een heerlijke James Franco alleen is al genoeg reden om de film te zien.
cijfer: 8.2

My Stolen Revolution (2013) - IMDb
De documentairemaakster was zelf betrokken bij de revolutie tegen de shah, maar nadat Khomeini aan de macht kwam was er niet veel meer over van hun revolutie. Op een nacht werden veel van haar vrienden uit het protest opgepakt. Ook bij haar thuis werd aangeklopt en werd haar broertje gearresteerd. Zelf was ze (gelukkig) niet thuis, waardoor ze wist te vluchten naar het buitenland. Dit heeft haar echter opgezadeld met een enorme survivor guilt complex.
Voor deze documentaire zoekt ze haar oude vriendinnen om antwoord te krijgen op vragen als hoe het was in het gevang, wat er met haar broertje is gebeurd enz.
Filmtechnisch steelt het bar weinig voor, maar de film is ontzettend aangrijpend. Omdat dit echt vreselijk leed is van echte vrijheidsstrijders.
cijfer: 8

Eine Stadt wird erpresst (TV 2006– ) - IMDb
Na een aanslag op de energiecentrale wordt de stad Leipzig afgeperst om 20 miljoen in diamanten te betalen. Dat doen ze. De zoektocht naar het terugwinnen van de diamanten en het vangen daders leidt naar een klein dorp dat ten onder gaat door de landwinning in de buurt.
Dit is een voorbeeld van een gewoon goed en degelijk gedane genre film. Nergens is de film echt bijzonder, maar toch verveelt het geen één moment en wist ik niet waar het heen zou gaan.
cijfer: 7.8

36 (2012) - IMDb
Hoewel de titel komt van de 36 foto's die je kon maken met een ouderwets fotorolletje, gaat de film juist over de digitalisering van herinneringen. Een meisje werkt als locatiescout voor films en moet zodoende heel veel foto's maken. Tijdens de scouting in het begin van de film wordt ze verliefd op haar collega. Een jaar later zien we haar weer, de relatie is allang voorbij en zijn foto's nodig die ze toen heeft gemaakt. Maar de externe harde schijf waarop die foto's staan is kapot.
De film is verdeeld in 36 hoofdstukken van verschillende lengtes.
De rust en kadering van het frames waarin gefilmd is deed mij heel erg denken aan de Chinese sixth generations films. En dat bedoel ik als compliment.
cijfer: 7.8

Paradies: Glaube (2012) - IMDb
Deze film stelt zich de vraag wat er gebeurd als je de liefde voor Christus van iemand tot het uiterste drijft en dan op de test stelt.
Zoals vaker bij Ulrich Seidl bewandelt de film een grens tussen zeer hoog realisme en surrealisme.
cijfer: 7.8

Matterhorn (2013) - IMDb
Winnaar van de publieksprijs.
Een eenzame streng-christelijke man neemt op een dag tegen zijn wil een verdwaasde verdwaalde man op in zijn huis. Langzaam ontstaat er een band tussen de twee.
De film begint erg luchtig en grappig. Maar als er steeds meer duidelijk wordt over de achtergronden van beide mannen, wordt de film steeds ontroerender.
Zeker een aanrader voor iedereen.
cijfer: 8

Verder ook nog gezien:
Searching for Sugar Man (2012) - IMDb
Documentaire over de zoektocht naar muzikant Rodriguez die ondanks zijn talenten in de VS nooit doorbrak, maar zonder het zelf te weten een superster in Zuid-Afrika was.
Het verhaal is soms zo ongelofelijk dat ik op momenten dacht dat de documentairemakers een grap aan een uithalen waren met de kijker en de docu eigenlijk over de scheidslijn tussen feit en fictie bleek te gaan. Maar het verhaal was echt waar.
Het is een hartverwarmende documentaire geworden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En de muziek is ook gewoon erg goed.
cijfer: 8
pi_122659314
Net op rtl5 gezien:



Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan - 2006 Larry Charles

Had hem al eerder gezien, maar toch wel een geniale typisch over de toppe Britse humor film. Petje af voor Sacha Baron Cohen. Van dik hout zaagt men planken...
Ik bedoel, ik zou het ook kunnen verzinnen, maar zelf uitvoeren...???
Mooie spiegel voor de VS samenleving ook.

Mijn cijfer: 8
Imdb: 7,3

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 08-02-2013 22:52:08 ]
I´m back.
pi_122661031


FLUSHED AWAY

Ontzettend leuke animatie film voor jong en oud !! (ben zelf 24) de film is mooi gemaakt, leuke stemmen, en is een leuke combo van actie/avontuur en humor..
Ook zit er later in de film nog een leuke twist waardoor het verhaal toch net even iets anders word en niet standaard is.
Heb me er ontzettend mee vermaakt en echt een aanrader!
7.5
  zaterdag 9 februari 2013 @ 02:12:07 #273
229392 Lemans24
dé ervaringsdeskundige
pi_122667070
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 februari 2013 20:13 schreef andreas612 het volgende:

[..]

Dat laatste is dus waarom ik geen TV meer kijk :') maar was zuipen bij maat, die heeft z'n TV non-stop aanstaan :')
Dat hebben de meeste Nederlanders...
Window to the world ;)
pi_122670726
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2013 02:12 schreef Lemans24 het volgende:

[..]

Dat hebben de meeste Nederlanders...
Window to the world ;)
echt verschrikkelijk toch.. je bent toch geen turks gezin wat de hele dag de TV aan heeft staan
pi_122673053
quote:
6s.gif Op vrijdag 8 februari 2013 21:59 schreef Lonewolf2003 het volgende:

Spring Breakers (2012) - IMDb
De nieuwste film van enfant terrible Harmony Korine zal het publiek zeker weer verdelen in fans en haters.
Mij kun je bij de fans scharen.
De film gaat over een paar meisjes die heel graag naar Spring Break in Florida willen, maar daar het geld niet voor hebben. Dus besluiten ze een overval te plegen. Eenmaal aan geld gekomen reizen ze af naar Florida to PARTYYY!!! met veel drank, mannen en drugs. Dat laatste zorgt ervoor dat ze op een gegeven moment in de cel belanden. Maar dan betaald een totale vreemdeling, de gangster Alien, hun borgtocht. Vanaf dat moment raken de meisjes steeds meer betrokken bij het gangster bestaan van Alien.
De film werkt op twee fronten. Ten eerste is het gewoon uiterst vermakelijke over de top pulp. Zeker het begin van de film is een grote hedonistische middelvinger naar alle moraliteit. Maar dan ontzettend mooi geschoten en fantastisch gemonteerd. De bombastische soundtrack van Skrilllex maakt het helemaal af.
Maar ten tweede zit er genoeg in de film om meerdere filmstudenten essays over te laten schrijven. De manier waarop de hoofdrolspeelsters gebruik maken van hun looks, maar ook zelfstandig zijn en zich meer dan hun mannetje staan kan gezien worden als een soort modern feminisme. Alien is een typisch voorbeeld van de Amerikaanse droom van self-made man zoals die droom eigenlijk niet bedoeld is. Dat hij Scarface op een constante loop heeft in zijn huis spreekt boekdelen. In het tweede deel verandert die eerdere verering van het hedonisme langzaam meer in een kritiek op de doorgeschoten verering van sex en geweld.
Een heerlijke James Franco alleen is al genoeg reden om de film te zien.
cijfer: 8.2

omg, nieuwe film van harmony korine?! wow. die wil ik zien. gummo is een van mijn favoriete films.



[ Bericht 8% gewijzigd door pokkerdepok op 09-02-2013 13:34:13 ]
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')