Klopt, zit veel meer in de Angelsaksische cultuur ingebakken.quote:Op zaterdag 8 juni 2013 09:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Zouden dat niet gewoon zenuwen zijn, dat niet bloemen en boteren? Het laat iig wel zien dat wat ik al vreesde, dat we geen grote thuisbaktraditie hebben in NL, maar hopelijk brengt dit soort programmas daar een beetje verandering in.
is dat bloemen echt het verschil tussen lossen en niet lossen?quote:Op zaterdag 8 juni 2013 09:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Zouden dat niet gewoon zenuwen zijn, dat niet bloemen en boteren? Het laat iig wel zien dat wat ik al vreesde, dat we geen grote thuisbaktraditie hebben in NL, maar hopelijk brengt dit soort programmas daar een beetje verandering in.
Ik zou het de volgende keer gewoon proberen!quote:Op zaterdag 8 juni 2013 10:24 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
is dat bloemen echt het verschil tussen lossen en niet lossen?
(ik had datzelfde geintje met mijn nieuwe tulbandvorm. wel goed beboterd, maar niet gebloemd)
kwam er met geen mogelijkheid uit.
Ik zat ook al te kijken, erg apart.quote:Op donderdag 6 juni 2013 20:14 schreef Cat22 het volgende:
Maar viel het nu niemand op dat een roze pleister in een kookomgeving not done is?
jepquote:Op zaterdag 8 juni 2013 09:52 schreef Lienekien het volgende:
Volgens mij is die cultuur in het VK in ieder geval een stuk groter. Denk alleen maar aan al die bakwedstrijden. En vergeet the Women's Institute niet!
Jaquote:Op zaterdag 8 juni 2013 10:24 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
is dat bloemen echt het verschil tussen lossen en niet lossen?
(ik had datzelfde geintje met mijn nieuwe tulbandvorm. wel goed beboterd, maar niet gebloemd)
kwam er met geen mogelijkheid uit.
Je moet dat ook niet door een actrice laten doen, die zet een typetje neer, die acteert.quote:Op zaterdag 8 juni 2013 11:58 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik zat ook al te kijken, erg apart.
Presentatie vond ik afschuwelijk, voor de rest vond ik het programma wel leuk.
Erg nep was het inderdaad.quote:Op zaterdag 8 juni 2013 12:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je moet dat ook niet door een actrice laten doen, die zet een typetje neer, die acteert.
Ik had voor mijn verjaardag een keer een versierde taart gemaakt, regenbooglaagjes van binnen en buiten alles met fondant gedaan. Het zag er leuk uit, maar de volgende keer maak ik gewoon wat lekkers, want dat was het in ieder geval niet.quote:Op zaterdag 8 juni 2013 12:22 schreef Fixers het volgende:
Dat we hier geen baktraditie hebben merkte ik in de super. Geen amandelmeel te vinden. Wel 20 kleuren marsepein en fondant en honderdduizend decoratiestrooisels. Ik ben nog steeds van mening dat een klont suiker om een plak biscuit boetseren weinig van doen heeft met bakken.
Tja, handwerken en knutselen is wel weer een traditiequote:Op zaterdag 8 juni 2013 12:22 schreef Fixers het volgende:
Ik vet ook gewoon mijn siliconenvormen in, afhankelijk van wat ik bak bestuif ik daarna met bloem of panneermeel.
Dat we hier geen baktraditie hebben merkte ik in de super. Geen amandelmeel te vinden. Wel 20 kleuren marsepein en fondant en honderdduizend decoratiestrooisels. Ik ben nog steeds van mening dat een klont suiker om een plak biscuit boetseren weinig van doen heeft met bakken.
Er zijn nog twee onderdelen, hè.quote:Op dinsdag 11 juni 2013 20:18 schreef Piger het volgende:
Ik had iedereen gewoon een volledig recept gegeven. Dan zie je ten minste of iemand het wel/niet kan.
Iedereen die geen recept kan volgen kan er dan uit. Nu check je alleen kennis.
Ik heb alleen fruit in huis. Ook lekker.quote:Op woensdag 12 juni 2013 20:32 schreef Ooi86 het volgende:
Mijn zelfgemaakte cherrypie en ik zitten er weer klaar voor!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |