Jaaaaa, Rutger! Mijn favoriet.quote:Op woensdag 12 juni 2013 21:33 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Ik wil wel een keer taartjes bakken met Rutger
is Georges dan niet leuker?quote:Op vrijdag 14 juni 2013 11:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Dat soesje wil ik ook met slagroom vullen
neequote:
Net op tijd! Want ik vond het toch wel vrij ernstig, niet van Martine Bijl houden!quote:Op zaterdag 15 juni 2013 23:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Hebben net aflevering twee gekeken, moet zeggen dat niemand beter je van de wal in de sloot helpt dan martine, ik ga zowaar van haar houden.
Vond en vind Anton Pieck geweldig mooi, god wat was dat fout in de ogen van vrienden op de kunstacademie.quote:Op maandag 17 juni 2013 07:47 schreef minilot het volgende:
Mijn Martine Bijl-associatie is sowieso een positieve..
Want:
[ afbeelding ]
Dit boekje nam ik als kind *elke* avond mee naar bed, zoals andere kinderen knuffelbeesten.
Ik vond aflevering 2 van HHB wederom wel goed te pruimen. Prettige mix van kandidaten, Martine vind ik toch wel leuk en heeft duidelijk naar Mel&Sue gekeken wat betreft de toon richting de deelnemers. Ik vind alleen de jury een beetje niksig. Robèrt van Beckhoven vind ik inhoudelijk nog best goed, maar die dame vind ik nogal zakelijk, ongezellig en niet passend bij het format.
O, en Emma en Rutger zijn allebei echt om op te vreten
Nee, waren kunstenmakersquote:Op maandag 17 juni 2013 08:02 schreef Lienekien het volgende:
Die deden vast niet de richting 'illustratie'.
Ha, herkenbaar. Ik snap ergens heus wel dat het tot low culture gerekend wordt (met name vanwege de kertskaarten en kalenders, terwijl het oeuvre veel meer behelst dan dat), maar ik hou ontzettend van Anton Pieck. Heb me daarom in artistiekere kringen vaak moeten verdedigen, maar dat is dan maar zo.quote:Op maandag 17 juni 2013 08:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vond en vind Anton Pieck geweldig mooi, god wat was dat fout in de ogen van vrienden op de kunstacademie.
We hebben dan ook nog maar twee afleveringen gehad, hè.quote:Op maandag 17 juni 2013 08:27 schreef minilot het volgende:
[..]
Enfin, terug naar HHB.. Tot nu toe vind ik het gehalte aan Hollandsheid een beetje tegenvallen. Nog weinig écht vaderlandse bakrecepten. Ik hoop dat dat nog komt!
Je verwart de Gugelhupf met een tulband, een Gugelhupf is echter een gistdeeg, lijkt meer op een poffert (Grunnings) dan op een tulband qua recept. Ze hebben wel dezelfde vorm.quote:Op maandag 17 juni 2013 08:40 schreef minilot het volgende:
Ik dacht dat de tulband vooral zo'n beetje uit het zuiden van Duitsland kwam
Je bedoelt echt Hollandse specialiteiten als Limburgse Vlaai, Bossche Bollen, Zeeuws Bolussen en Achterhoekse Arretjescake?quote:Op maandag 17 juni 2013 08:27 schreef minilot het volgende:
Enfin, terug naar HHB.. Tot nu toe vind ik het gehalte aan Hollandsheid een beetje tegenvallen. Nog weinig écht vaderlandse bakrecepten. Ik hoop dat dat nog komt!
Heb medelijden, WS, heb medelijden, ze weten niet wat ze zeggenquote:Op maandag 17 juni 2013 09:45 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Je bedoelt echt Hollandse specialiteiten als Limburgse Vlaai, Bossche Bollen, Zeeuws Bolussen en Achterhoekse Arretjescake?
Dat is je strafquote:Op maandag 17 juni 2013 09:48 schreef minilot het volgende:
Sorry hoor.
(Hela, kom zelf niet bepaald uit Amsterdamse hoek! )
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |