Shit, ik heb daar een paar keer aan moeten denken tijdens die aflevering .quote:Op donderdag 14 maart 2013 21:26 schreef Radegast het volgende:
[..]
Ik hoopte eigenlijk dat 'ie nice beaver zou zeggen
[ afbeelding ]
Tja, als ze het ook steeds over bevergeil hebben...quote:Op donderdag 14 maart 2013 22:17 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Shit, ik heb daar een paar keer aan moeten denken tijdens die aflevering .
http://keuringsdienstvanw(...)ras/katholiekenhapjequote:Op vrijdag 15 maart 2013 09:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Maar goed, ik kom er dus niet achter wat dat nu is met Katholieken en Bevers, vind niets op de site
Vegetariers eten ook geen visquote:Op maandag 18 maart 2013 19:39 schreef ddx het volgende:
Ah dus voor katholieke vegetariers is ijs met castoreum helemaal niet erg ?
Als met synthetische vanille het zelfde molecuul gemaakt wordt als wat voor de vanille smaak zorgt in de natuurlijke variant (vanilline) , dan ja, is precies hetzelfde en niet beter / slechter voor het lichaam en heeft niet meer of minder smaak. Het is precies dezelfde stof. Zolang het in beide gevallen even zuiver is maakt het niets uit.quote:Op maandag 7 januari 2013 00:59 schreef Lemans24 het volgende:
En synthetische vanille is hezelfde als natuurlijke vanille?
Gesmolten kaas hetzelfde als vaste kaas?
Bullquote:Op dinsdag 19 maart 2013 07:56 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Als met synthetische vanille het zelfde molecuul gemaakt wordt als wat voor de vanille smaak zorgt in de natuurlijke variant (vanilline) , dan ja, is precies hetzelfde en niet beter / slechter voor het lichaam en heeft niet meer of minder smaak. Het is precies dezelfde stof. Zolang het in beide gevallen even zuiver is maakt het niets uit.
In natuurlijke vanille zit vanilline, dus als ik jou was zou ik ook maar geen natuurlijke vanille meer eten want daarin zit ook zo een vreselijke synthetische stof.quote:Op dinsdag 19 maart 2013 08:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bull
Vaniline is een synthetische smaakstof die in de buurt komt van vanille. Hij lijkt er een beetje op. In vergelijking is de scherper, strenger en heel eenvoudig van smaak. Vanille is zacht, boterig en complex van smaak, een veel breder en rijker aroma.
Als jij meent dat vaniline hetzelfde smaakt heb je nog nooit vanille geproeft.
Reclameregelsquote:Op donderdag 21 maart 2013 20:30 schreef Erasmo het volgende:
Hoezo hebben ze eigenlijk het pak van Ola gecensureerd.
Ze betalen als het logo te zien is.quote:Op donderdag 21 maart 2013 20:30 schreef Erasmo het volgende:
Hoezo hebben ze eigenlijk het pak van Ola gecensureerd.
quote:
Juist bij de KvW laten ze altijd alle verpakkingen zien, op wijngate na dan.quote:Op donderdag 21 maart 2013 20:32 schreef Specularium het volgende:
[..]
Ze betalen als het logo te zien is.
quote:Some classic perfumes incorporating castor are Emeraude, Chanel Antaeus, Cuir de Russie, Magie Noire, Lancôme Caractère, Hechter Madame, Givenchy III, Shalimar, and many "leather" themed compositions.[5]
Bronnen bittequote:Op donderdag 21 maart 2013 20:43 schreef NoCigar het volgende:
(bijna)Elke geur gebruikt zulke zaken, anders ruikt het echt niet lekker blijkbaar. Vaginaal apenextract, dierenuitwerpselen, dierenurine etc.
Algemeen bekend toch? Ik heb het uit krantenartikelen, wetenschapsbijlages.quote:
Dat is zo'n woord dat ik altijd onthouden heb omdat ik het grappig vond, maar als iemand het beter weet laat maar horen.quote:
never geil waarschijnlijkquote:Op donderdag 21 maart 2013 20:53 schreef Karina het volgende:
Ze durft het woord bevergeil niet te zeggen.
Mooie bevermutsen kun je er van maken ... Van die huidjesquote:Op donderdag 21 maart 2013 20:56 schreef Karina het volgende:
Het wordt in ieder geval ERGENS voor gebruikt. Die dingen hingen daar niet voor jan lul in dat hutje.
Ja had ik ook al gevonden. En nog een paar parfums. Maar niet in ijs (of in ieder geval niet in deze 2 soorten die ze getest hadden).quote:
try canadian vanille ijsquote:Op donderdag 21 maart 2013 21:00 schreef NoCigar het volgende:
Zijn het niet die harde stukjes in het chocoladeijs?
Ze vangen wel enorm veel bevers in Canada trouwens.
Daar zit ik dan met m'n flesje Chanel iedere ochtendquote:Op donderdag 21 maart 2013 20:54 schreef NoCigar het volgende:
Hier:
Ooit woonde ik een college bij van een professor in de geurkunde. Die had zijn leven in dienst gesteld van onderzoek naar alles wat met reuk en geur te maken heeft. Bij zijn onderzoek was hij tot de conclusie gekomen dat wat mensen lekker vinden ruiken een vrij directe relatie heeft met pies- en poepluchtjes. De best verkopende parfums hebben een samenstelling die grotendeels daarmee overeenkomt. Sommige fabrikanten probeerden andere geurformules maar waren al na een jaar failliet. Die lucht verkocht niet. Wat het allerlekkerst is? Dat is vaginale apengeur. De vagina van een aap is werkelijk het neusje van de zalm. Ruik nu maar eens aan je vrouw. Ruikt ze lekker vandaag? Nou, zo ruikt dus een apenkut. En dat kost maar iets meer dan een euro per milliliter.
http://www.zuiglam.com/2010/08/11/odeur/
ja maar dat had hij ook al mis.. En voor de volledigheid was het beter geweest om de andere bakken ook te testen... in de trant van 'in deze bakken is het wel aangetroffen, maar in die bakken niet'.quote:Op donderdag 21 maart 2013 21:00 schreef arjan1212 het volgende:
waarom die flavorist zei toch alleen van die 2 dat het erin zou kunnen zitten
Ik denk dat ze bang zijn hun klantenbestand kwijt te zijn / een boete te krijgen als ze dat wel doen, grote bedrijven dekken zich vaak in.quote:Op donderdag 21 maart 2013 21:19 schreef golfer het volgende:
Wel flauw van al die aromisten die toegeven het te gebruiken om geen klanten te noemen.
Unilever zal dat wel verboden hebben.
Heeft hij ooit gelachen dan?quote:Op donderdag 21 maart 2013 22:40 schreef Soldier2000 het volgende:
Mooie aflevering weer, valt het jullie trouwens ook op dat Ersin Kiris echt gewoon nooit lacht. Er kan nog niet eens een glimlach vanaf.
Ik vertrouw op de testen die ze hebben gedaan met de 2 ijssoorten. En ze zijn naar mijn mening deze keer echt wel diep genoeg gegaan. Misschien dat ze meerdere ijssoorten hadden kunnen testen, maar daar houdt het wel een beetje bij op.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 07:51 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Ik denk dat ze bang zijn hun klantenbestand kwijt te zijn / een boete te krijgen als ze dat wel doen, grote bedrijven dekken zich vaak in.
Ze hadden als test ijs sowieso dat zelfgemaakte waar het wel in zat moeten laten testen als controle middel. Ik vind het een boeiend programma maar ze gaan vaak net niet diep genoeg.
Hij hangt een beetje teveel in de rol van serieuze onderzoeker.quote:Op donderdag 21 maart 2013 22:40 schreef Soldier2000 het volgende:
Mooie aflevering weer, valt het jullie trouwens ook op dat Ersin Kiris echt gewoon nooit lacht. Er kan nog niet eens een glimlach vanaf.
Correct. Het was mooier als ze daadwerkelijk wat gevonden hadden. Mooi trouwens dat ze wel gewoon zelf vonden dat het met lekkerder was.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 09:24 schreef Soldier2000 het volgende:
[..]
Ik vertrouw op de testen die ze hebben gedaan met de 2 ijssoorten. En ze zijn naar mijn mening deze keer echt wel diep genoeg gegaan. Misschien dat ze meerdere ijssoorten hadden kunnen testen, maar daar houdt het wel een beetje bij op.
Waarom alleen ijs? Het werd verkocht als aroma, lijkt mij dat je in bijvoorbeeld een vanille aroma het veel sneller kan vinden. En ik vroeg me af of de koolstof 13 NMR ook wel de beste methode was om deze sporen aan te tonen maar dat terzijde.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 09:24 schreef Soldier2000 het volgende:
[..]
Ik vertrouw op de testen die ze hebben gedaan met de 2 ijssoorten. En ze zijn naar mijn mening deze keer echt wel diep genoeg gegaan. Misschien dat ze meerdere ijssoorten hadden kunnen testen, maar daar houdt het wel een beetje bij op.
Vind dat volkomen terecht.quote:Op donderdag 21 maart 2013 21:19 schreef golfer het volgende:
Wel flauw van al die aromisten die toegeven het te gebruiken om geen klanten te noemen.
Unilever zal dat wel verboden hebben.
Het is 1 groot complot!quote:Op vrijdag 22 maart 2013 10:05 schreef Felagund het volgende:
Die aromist was trouwens vrij vaag in zijn oordeel over welk ijs het castoreum nu in zou kunnen zitten. Misschien heeft hij de KVW bewust in de verkeerde richting gestuurd.
Nou ja, dat niet natuurlijk. Hij heeft er geen belang bij om ze te helpen.quote:
Omdat de flavorist vertelde dat eigenlijk alleen in vanille ijs gebruikt werd, en daarbij hebben ze gewoon een grens getrokken. Wat ik logisch vind aangezien het een consumentenprogramma is, en consumenten kopen nu gewoon eerder ijs dan een vanille aroma.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 10:01 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Waarom alleen ijs? Het werd verkocht als aroma, lijkt mij dat je in bijvoorbeeld een vanille aroma het veel sneller kan vinden. En ik vroeg me af of de koolstof 13 NMR ook wel de beste methode was om deze sporen aan te tonen maar dat terzijde.
Als dat zo was, dan had hij ook niet aan het programma meegedaan.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 10:05 schreef Felagund het volgende:
Die aromist was trouwens vrij vaag in zijn oordeel over welk ijs het castoreum nu in zou kunnen zitten. Misschien heeft hij de KVW bewust in de verkeerde richting gestuurd.
Ze maakten niet gebruik van C13 NMR maar van Massa Spectrometrie. Kijk nog maar eens goed welke eenheden er bij de assen staan Het staat er zelfs boven. MS is een hele krachtige techniek waarbij je, zelfs als er maar een paar moleculen van je gezochte stof in het sample zitten, toch een heel duidelijk beeld krijgt.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 10:01 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Waarom alleen ijs? Het werd verkocht als aroma, lijkt mij dat je in bijvoorbeeld een vanille aroma het veel sneller kan vinden. En ik vroeg me af of de koolstof 13 NMR ook wel de beste methode was om deze sporen aan te tonen maar dat terzijde.
Als jij je eerste hap beverballen gaat eten, ga je ook enigszins weifelend daar aan beginnen.quote:Op donderdag 21 maart 2013 21:09 schreef arjan1212 het volgende:
Waarom keek die gozer eigenlijk alsof ie over zijn nek moest toen ie een hapje van het ijs met beverballen nam.. en vervolgens zei die dat het veel lekkerder was
beetje vreemd..
Eigenlijk net zoals veel olijfolie dus!quote:Op donderdag 28 maart 2013 21:20 schreef golfer het volgende:
Mooie aflevering weer over walnootolie en het gebrek aan medewerking van de producenten terwijl er helemaal niks geheims of vreemds aan het proces is: gewoon een blend van geperste walnoot olie met geraffineerde walnootolie
Voor alles is vastgelegd hoeveel procent verrot mag zijn en hoeveel beestjes erin meeverwerkt.quote:Op donderdag 28 maart 2013 21:21 schreef arjan1212 het volgende:
wel verrotte walnoten dan he.. whehe
fabeltjequote:Op donderdag 28 maart 2013 22:19 schreef Teslynd het volgende:
[..]
Voor alles is vastgelegd hoeveel procent verrot mag zijn en hoeveel beestjes erin meeverwerkt.
Waar haal je die 'wijsheid' vandaan?quote:Op donderdag 28 maart 2013 22:19 schreef Teslynd het volgende:
Voor alles is vastgelegd hoeveel procent verrot mag zijn en hoeveel beestjes erin meeverwerkt.
Weet niet meer. Mag je zelf gaan zoeken.quote:Op donderdag 28 maart 2013 22:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Waar haal je die 'wijsheid' vandaan?
Klopt indd ja.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 00:29 schreef Teslynd het volgende:
[..]
Weet niet meer. Mag je zelf gaan zoeken.
Hebben ze wel eens een rapportage over olijfolie gemaakt? Of misschien niet omdat de maffia daar een stevige vinger in de pap schijnt te hebben. Neppen met olijfolie schijnt meer geld op te leveren dan drugsdealenquote:Op donderdag 28 maart 2013 22:06 schreef MaximusTG het volgende:
Eigenlijk net zoals veel olijfolie dus!
Ja, hebben ze idd een aflevering over gemaakt. Groot deel van de olijfolie is maar lampenoliekwaliteit, maar die kan omhoog gewerkt worden met een bepaald proces; Dat wordt dan gemengd met bv extra vergine olijfolie om een eindproduct te maken.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 08:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hebben ze wel eens een rapportage over olijfolie gemaakt? Of misschien niet omdat de maffia daar een stevige vinger in de pap schijnt te hebben. Neppen met olijfolie schijnt meer geld op te leveren dan drugsdealen
Tuurlijk ja, geef dan eens een bron.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 06:56 schreef Snoepje5 het volgende:
[..]
Klopt indd ja.
In potjes groente gan hak bijv ook x% slakken. (Of x% insecten)
Ik las ergens dat 'kenners' pure olijfolie afdoen als nep omdat ze de smaak niet herkennenquote:Op vrijdag 29 maart 2013 09:10 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, hebben ze idd een aflevering over gemaakt. Groot deel van de olijfolie is maar lampenoliekwaliteit, maar die kan omhoog gewerkt worden met een bepaald proces; Dat wordt dan gemengd met bv extra vergine olijfolie om een eindproduct te maken.
Je lulde dus uit je nek met die bewering?quote:Op vrijdag 29 maart 2013 00:29 schreef Teslynd het volgende:
Weet niet meer. Mag je zelf gaan zoeken.
jij denkt dat ze elke beestje eruit kunnen filteren?quote:Op vrijdag 29 maart 2013 12:29 schreef golfer het volgende:
[..]
Je lulde dus uit je nek met die bewering?
/broodje aap
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |