Niks!quote:Op woensdag 2 januari 2013 14:26 schreef Elorin het volgende:
En wat gebruik je dan eventueel als smaakmaker?
En heb je ook al eens vlees en/of vis klaar gemaakt?
Vergeet niet, als je vlees braadt, of vis bakt, of pocheert in een bouillon of witte wijn, dan gaar je niet alleen, je heb chemische reacties die de smaak veranderen. Stomen is een heel subtiele manier van garen. Er zijn mensen die gestoomde vis erg lekker vinden, maar daar behoor ik niet toe.quote:Op woensdag 2 januari 2013 16:48 schreef Elorin het volgende:
Hmm, nog niet echt heel veelbelovende antwoorden dus... Dan zal ik het maar gewoon een keertje moeten gaan proberen
Ja, er is ook een verschil tussen een steamer en een oven met stoominjectiequote:Op woensdag 2 januari 2013 17:01 schreef Lienekien het volgende:
Een echte stoomoven werkt volgens mij anders dan een combi met zo'n stoomding erin. Het is toch voornamelijk een magnetronfunctie.
als het goed is zorgt de schaal ervoor dat de magnetronstralen niet bij het eten komen, maar alleen bij het water om dat op te warmen.quote:Op woensdag 2 januari 2013 17:01 schreef Lienekien het volgende:
Een echte stoomoven werkt volgens mij anders dan een combi met zo'n stoomding erin. Het is toch voornamelijk een magnetronfunctie.
Dat zou kunnen, al betwijfel ik dat voor mijn schaal. Die van hierboven, zou goed kunnen.quote:Op woensdag 2 januari 2013 19:26 schreef loecje het volgende:
[..]
als het goed is zorgt de schaal ervoor dat de magnetronstralen niet bij het eten komen, maar alleen bij het water om dat op te warmen.
ik pak liever een pan met een stoommand/pan.
diverse azieatische dingen (dim sum, verse broodjes bapao )
groente
rijst
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |