Ik ook. Hoe eet je dat? Ik bedoel waarmeequote:Op vrijdag 1 maart 2013 16:43 schreef Mirjam het volgende:
Ik heb nu een bananenbrood in de oven staan. Eerste keer dat ik zoiets maak, dus ben erg benieuwd
ik zit net op een stuk te knagenquote:Op vrijdag 1 maart 2013 18:45 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ik ook. Hoe eet je dat? Ik bedoel waarmee
Does een receptjequote:Op vrijdag 1 maart 2013 18:49 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ik zit net op een stuk te knagen
Gewoon zo eigenlijk, als cake. Ik zie het niet als echt brood, het smaakt meer naar een goedgevulde cake. (Ik had er lekker veel walnoten in gedaan, nom)
zal ik straks ff posten als ik weer achter de laptop zitquote:
arretjescake met maltesers?quote:Op vrijdag 1 maart 2013 19:02 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]
Malteser cake gemaakt als toetje
en mijn additionele omreken-notities:quote:Low Fat Banana Nut Bread
Gina's Weight Watcher Recipes
Servings: 26 slices (2 loaves) • Size: 1 slice • Old Points: 3 pts • Points+: 4 pts
Calories: 129.2 • Fat: 4.4 g • Carbs: 20.6 • Protein: 2.8 • Fiber: 1.4 g
Without Nuts:
Old Points: 2 pts • Points+: 3 pts
Calories: 106.1 • Fat: 2.1 g • Carbs: 20.2 • Protein: 2.3 • Fiber: 1.2 g
Ingredients:
7 ripe medium bananas, mashed
1/2 cup unsweetened apple sauce
2-1/2 cups unbleached all purpose flour
1-1/2 tsp baking soda
1/2 tsp salt
4 tbsp butter, softened
1 cup light brown sugar
4 large egg whites
1 tsp vanilla extract
3 oz (3/4 cup) chopped walnuts
baking spray
Directions:
Preheat oven to 350°. Grease two 8x5 inch loaf pans with baking spray.
In a medium bowl, combine flour, baking soda and salt with a wire whisk. Set aside.
In a large bowl cream butter and sugar with an electric mixer. Add egg whites, bananas, apple sauce and vanilla, and beat at medium speed until thick. Scrape down sides of the bowl.
Add flour mixture and walnuts, then blend at low speed until combined. Do not over mix.
Pour batter into loaf pans and bake on the center rack for 50 minutes, or until a toothpick inserted in the center comes out clean.
Let the pan cool at least 20 minutes, bread should be room temperature before slicing.
quote:180 graden
125 ml appelmoes
340 gr bloem
1,5 theelepel soda
0,5 theelepel zout
50 gr boter
200gr suiker,bruin
Is dat zo lekker als het eruit ziet?quote:Op vrijdag 1 maart 2013 19:02 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]
Malteser cake gemaakt als toetje
Ik gooi er nog wel eens een kwak rum en goede bittere chocola doorheen.quote:Op vrijdag 1 maart 2013 20:08 schreef Mirjam het volgende:
recept bananenbrood dat ik gebruikt heb:
[..]
en mijn additionele omreken-notities:
[..]
quote:
http://www.lekkerensimpel.com/2012/09/13/no-bake-malteser-cake/quote:Op vrijdag 1 maart 2013 21:00 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Is dat zo lekker als het eruit ziet?
ja, da's een sort arretjescake wat leuk om er maltesers op/door te doen, ga ik de volgende keer ook doenquote:Op vrijdag 1 maart 2013 21:13 schreef Adelante het volgende:
[..]
[..]
http://www.lekkerensimpel.com/2012/09/13/no-bake-malteser-cake/
stelt niets voor om te maken, maar is lekker, doch supermachtig
Ja valt mee he?quote:Op zaterdag 2 maart 2013 06:41 schreef fotostarter het volgende:
[..]
dat had ik me niet voorgesteld als ik naar het receptenlijstje kijk Ziet er goed uit
Jep inderdaad. Misschien aankomend weekend ook makenquote:Op zondag 3 maart 2013 14:47 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Ja valt mee he?
Het is lekker stevig, zacht en smeuiïg, en de noten maken het erg lekker
quote:Op zondag 3 maart 2013 16:37 schreef dahippieunicorn het volgende:
Ja! Ik was aangenaam verrast toen ik ze uit de oven haalde, haha. Het recept was ook goed te begrijpen moet ik zeggen.
Heb ook (aangezien hier in de buurt geen enkele reform winkel open was) zelf amandelmeel gemaakt. Dus eerst zelf amandelen geroosterd en toen gemalen, ging allemaal prima!
zo die zijn echt mooi gewordenquote:Op zondag 3 maart 2013 16:37 schreef dahippieunicorn het volgende:
Ja! Ik was aangenaam verrast toen ik ze uit de oven haalde, haha. Het recept was ook goed te begrijpen moet ik zeggen.
Heb ook (aangezien hier in de buurt geen enkele reform winkel open was) zelf amandelmeel gemaakt. Dus eerst zelf amandelen geroosterd en toen gemalen, ging allemaal prima!
ik ben benieuwd hoe je hem vindt!quote:Op zondag 3 maart 2013 17:53 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Jep inderdaad. Misschien aankomend weekend ook maken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |