En dat kan volgens jou ook, bij dit recept?quote:
Ja, wat wat in de UK Sour Creme wordt genoemd heeft een vetgehalte van rond de 20%, dat wordt altijd foutief vertaald naar zure room, wat in NL een vetgehalte heeft van een procent of 10.quote:Op vrijdag 1 februari 2013 19:28 schreef Lienekien het volgende:
[..]
En dat kan volgens jou ook, bij dit recept?
quote:Op vrijdag 1 februari 2013 19:25 schreef Lienekien het volgende:
Je gebruikt echt zure room? Niet crème fraîche?
Oooh wil je het recept van beide taarten in een pm naar me sturen? Omnomnom!quote:Op maandag 28 januari 2013 09:47 schreef Bleie het volgende:
Die cheesecake van Nigella is inderdaad goddelijk zeg! De limoentaart ook, maar dat wist ik al. En daar is gelukkig nog een stukje van over .
En voor het visuele aspect: dit waren ze.
[ afbeelding ]
Tja, vertalers hebben geen idee.quote:Op vrijdag 1 februari 2013 19:36 schreef Adelante het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Melkan zure room heb ik gebruikt ja, omdat het zo in het recept stond
Dit is het recept neem ik aan?quote:Op vrijdag 1 februari 2013 19:48 schreef laziness het volgende:
Ik ken het recept. Creme fraiche lijkt me lang niet zo lekker er bij. De zure room is juist lekker.
Die heb ik ik gebruiktquote:Op vrijdag 1 februari 2013 19:51 schreef bloempje-moi het volgende:
[..]
Dit is het recept neem ik aan?
http://www.okokorecepten.(...)la-lawson-cheesecake
Waarom nou weer ? Ieder zijn eigen voorkeuren niet waar?quote:
Ja en creme fraiche vind ik er te zacht van smaak bijquote:Op vrijdag 1 februari 2013 19:51 schreef bloempje-moi het volgende:
[..]
Dit is het recept neem ik aan?
http://www.okokorecepten.(...)la-lawson-cheesecake
Ja, dat is hem. Ik heb het echt met zure room gedaan, en dat was echt heerlijk.quote:Op vrijdag 1 februari 2013 19:51 schreef bloempje-moi het volgende:
[..]
Dit is het recept neem ik aan?
http://www.okokorecepten.(...)la-lawson-cheesecake
voor topping lijkt zure room me beterquote:Op vrijdag 1 februari 2013 19:25 schreef Lienekien het volgende:
Je gebruikt echt zure room? Niet crème fraîche?
Ik vond deze, veel op die website zeggen dat het goed lukt, dus misschien is ie het proberen waard.quote:Op donderdag 31 januari 2013 00:39 schreef Sandous het volgende:
Ik wil morgen muffins maken.. Net als die van v&d.. die zo opbollen met chocola.. of met bananen.. Dus geen mini dingen.. maar lekkere machtige dingen
Heeft iemand misschien een recept? Heb al eerder vele recepten geprobeerd,.. maar dat is dan meestal net als een cakebeslag en worden het soort cupcakjes
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |