het houdt een beetje het midden tussen brood en cake overheerlijk wanneer halfwarm gegeten met een likje boterquote:Op woensdag 6 maart 2013 21:17 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
kaneel
Ben benieuwd! Is dit wel echt een brood of ook meer cake?
oeh, dat ziet er lekker uit. Beetje jammer dat de macarons niet plat zijn, ik vind die toefjes niet zo mooi.quote:Op zondag 3 maart 2013 16:18 schreef dahippieunicorn het volgende:
Nou hier zijn ze dan!
[ afbeelding ]
Vanille macarons met Dulce de Leche vulling! (Heb maar meteen extra mijn best gedaan op de presentatie, kan ik de foto meteen gebruiken voor een schoolopdracht )
Ja klopt, is inderdaad jammer. Maar voor een eerste echte poging vond ik ze best goed gelukt!quote:Op donderdag 7 maart 2013 01:04 schreef Prego het volgende:
[..]
oeh, dat ziet er lekker uit. Beetje jammer dat de macarons niet plat zijn, ik vind die toefjes niet zo mooi.
klinkt goed!quote:Op woensdag 6 maart 2013 22:46 schreef Mirjam het volgende:
[..]
het houdt een beetje het midden tussen brood en cake overheerlijk wanneer halfwarm gegeten met een likje boter
heel goed zelfs, mijn eerste keer waren ze prut, veel te hard aan de buitenkant en van binnen rauwquote:Op donderdag 7 maart 2013 12:18 schreef dahippieunicorn het volgende:
[..]
Ja klopt, is inderdaad jammer. Maar voor een eerste echte poging vond ik ze best goed gelukt!
Ik ben er niet kapot van, geen hele bijzondere recepten en de informatie is ook niet spectaculair. (over de kwaliteit van de recepten kan ik niets zeggen, ik kreeg niet echt de behoefte om er iets uit te maken)quote:Op woensdag 6 maart 2013 22:14 schreef bloempje-moi het volgende:
Heeft iemand hier het Nederlands Bakboek? Is het wat?
Hmm, ik weet niet of dit wat gaat worden. ik haalde hem na anderhalf uur uit de oven, al een half uur langer dan recept zegt, snij hem aan en hij is nog gewoon erg nat van binnen. Nu terug gezet maar of dit nog goed gaat komen..?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 15:00 schreef Mirjam het volgende:
'The Best Bananabread 'staat nu in de oven, zal me benieuwen of deze nóg beter is dan de vorige
Is het voor zondagavond nog wat geworden?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 16:55 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Hmm, ik weet niet of dit wat gaat worden. ik haalde hem na anderhalf uur uit de oven, al een half uur langer dan recept zegt, snij hem aan en hij is nog gewoon erg nat van binnen. Nu terug gezet maar of dit nog goed gaat komen..?
Hij is heel nat gebleven. Wel eetbaar, smaak is prima, en hij valt niet uit elkaar, maar héél nat. Dit recept ga ik dus niet nog eens maken.quote:Op zondag 10 maart 2013 21:41 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Is het voor zondagavond nog wat geworden?
Oh wat een snoetjesquote:Op donderdag 14 maart 2013 20:09 schreef LiedjeBackstage het volgende:
[ afbeelding ]
Vandaag weer eens soezen gemaakt en voor de leuk eens gedecoreerd met gekleurd chocolade en een blommetje. De soezen zijn gevuld met Zwitsers room.
Satéprikker erin en dippen?quote:Op donderdag 21 maart 2013 14:57 schreef Bakkerd het volgende:
Ik wil chocoladerozijnen maken, weet iemand of ik de rozijnen het beste kan wellen of niet?
Ennn ik wil ook een poging wagen om die milka popcorn snax na te maken de caramel popcorn en chocola is binnen, maar heeft iemand nog een geniaal idee hoe ik de popcorn het beste helemaal kan coaten?
Hmm ik denk dat het dan een érg tijdrovend klusje wordt, als je ze één voor één moet doen Maar als je gewoon gesmolten chocola door die popcorn roert worden ze nooit allemaal mooi bedekt natuurlijk..quote:
Hoe tof! Die ga ik ook eens maken. Laat je weten hoe het was? Inclusief foto's uiteraardquote:Op donderdag 21 maart 2013 19:56 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]
Van het weekend gaan we samen de zebra cheesecake maken
http://www.notquitenigella.com/2010/04/27/zebra-cheesecake/
Nog een vraag: er wordt in dit recept Cream of tartar gebruikt. Is dat bakpoeder of baksoda? Of nou juist weer die andere, wijnsteenzuur oid?quote:Op donderdag 21 maart 2013 19:56 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]
Van het weekend gaan we samen de zebra cheesecake maken
http://www.notquitenigella.com/2010/04/27/zebra-cheesecake/
Cream of tartar is wijnsteen . Bakpoeder is baking powder (lekker makkelijk), baksoda = baking soda = bicarbonate of soda = natriumbicarbonaat.quote:Op donderdag 21 maart 2013 21:17 schreef bloempje-moi het volgende:
[..]
Nog een vraag: er wordt in dit recept Cream of tartar gebruikt. Is dat bakpoeder of baksoda? Of nou juist weer die andere, wijnsteenzuur oid?
Grappig dat deze Australische dame overigens Dutch Droste poeder gebruikt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |